-
آبی دلان ... حرف های خودمونی هواداران استقلال
به امید قهرمانی استقلال در فصل 92-93
کلیپ ها و ویدئوهای تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
-
پاسخ : آبی دلان ... حرف های خودمونی هواداران استقلال
امروز سالگرد 2ستاره شدن تیممونـــه ...
به امید خدا امسال سومیش رو میگیریم چون حق این هواداراس بعد از اینهمه سال با
یکی از بهترین تیمای تاریخ استقلال . انشالله با گل
فرهــــاد که قهرمانی دلچسب تر بشه ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گل دوم هم توسط صمد مرفاوی به ثمر رسید که کلیپش موجود نیست
+ تشـــکر از منصورخان پورحیدری مرد بی ادعای استقلال که تیم رو به این موفقیت بزرگ رسوند و 1 بار هم این جام رو به هواداران یادآوری نکرد ...!
-
1 فایل پیوست
-
+ امیر جعفری توی ماه عسل ترکوند ! / دانلود کلیپ
این به صورت متنی !
اولش که اومد با پیراهن آبی, داشت از تلاش و استقامت اون مهمونشون حرف میزد میگفت اگه پرسپولیس ها هم همینطور تلاش کنن بالاخره میتونن قهرمان بشن ! یه 4 هم نشون داد!
بعد علیخانی طبق معمول کری همه پرسپولیسی ها گفت 6 که بیشتره ! امیرم بعد از اینکه گفت فیلمش نیست و اینا , گفت باز شما کم آوردید گفتید 6 تاییاش ! هروقت کم میارید هی شیش شیش میکنید ! طرف متولد 68 میاد میگه شیش تای 52 ! علیخانی هم گفت اینو حق میدم بهت !
بعد گفت می ترسم حرف بزنم ازمون امتیاز کم کنن ! علیخانی گفت ما آشنا داریم میدیم 3 تا بهتون اضافه کنن گفت بیا دیگه شما همیشه همینید با پارتی بازی امتیاز میگیرید !
آخرشم گفت من خیلی رو استقلال تعصب دارم به پسرمم گفتم همه چیو آزادی الا این تیمت که باید استقلال باشه! آرزومه بره توی استقلال و توی دربی گل بزنه و منو نشون بده !
اینم کلیپــــش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
پاسخ : کلیپ ها و ویدئوهای گِلادیاتورهای آبی
-
داش حامد کلیپ هایی که من گهگاهی میزارم پایینش تگ تبلیغاتی داره اگه صلاح نمیدونی این کلیپای تگ دار رو نزارم یا اگه کسی بلذه بگه چجوری این تگو بردارم
این کلیپ مال زمانی هست که اسطوره وحید دروازه بانمون بود و ظاهرا اولین کسی بود که پنالتی علی دایی رو مهار کرد
حجمش 1 مگ و خرده ایه
کیفیتش هم خوب نیست ولی دیدن داره این کلیپ
-
نقل قول:
داش حامد کلیپ هایی که من گهگاهی میزارم پایینش تگ تبلیغاتی داره اگه صلاح نمیدونی این کلیپای تگ دار رو نزارم یا اگه کسی بلذه بگه چجوری این تگو بردارم
این کلیپ مال زمانی هست که اسطوره وحید دروازه بانمون بود و ظاهرا اولین کسی بود که پنالتی علی دایی رو مهار کرد
حجمش 1 مگ و خرده ایه
کیفیتش هم خوب نیست ولی دیدن داره این کلیپ
فکر نمیکنم مشکلی باشه رفیق کلیپها رو بزار
-
آبی دلان ... حرف های خودمونی هواداران استقلال
آبی دلان
بین همه تیمهای دنیا عشق است استقلال
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
این تاپیک برای صحبت های دوستانه شما عزیزان با یکدیگر ، تبادل نظر ، انتقاد و پیشنهاد و مهم تر از همه حمایت از تیم محبوبتان استقلال ایجاد شده.
-= به امید قهرمانی استقلال =-
-
تابیک جدید مبارک. حالا چی شد تابیک قبلی بسته شد؟
تابیک قبلی ۲۰۰۹ شروع شد و تازه بسته شده.
این یکی احتمالا ۲۰۲۰ تموم میشه
-
دیدم به قول شما 2009 شروع شده بالاحخره با کلی التماس به دوستان که بیان مشارکت کنن توی این بخش از 100 صفحه گذشتیم گفتیم بریم ورژن جدید
راستش اینجوری که داریم پیش میریم به قول شما 2020 تموم بشه خوبه
-
اهــــــــــای ایها انفس مطمئنه ! :))
ببخشید اشتب شد ... >>> یا ایها الناس ...
بجنبید که دارن دستی دستی حذفمون میکنن ...
کصافطا هر موقع دیدن استقلال اومد بالا یه مشکلی پیش اوردن ،
اهای فتل اسگول ...
ده لامصب تو با کی رو هستی ?!
اون از ناصر خان خدا بیامرز ، که از پشت بهش خنجر زدی ..گند زدی به تیم ..
حالا همش تو مصاحبه هات ادای افسوس خورده ها رو واسش در میاری ..
حالا هم که داری به پشت اردشیر " خنجر میزنی ..
بدبخت خنجرت قبل امیر به تیم میخوره ..
تو گــــــــــــــــــــــــ ــه میخوری از علیپور دفاع میکنی ..
بی شرف گفته این تیم با هر کس و ناکسی عین اب خوردن قهرمان میشه ?!!
ده لامصب به مولا ..
با اینکه از امیر متنفرم ولی اگه باز بخوای خنجرتو از پشت بزنی بیچارت میکنیم ..
هم داغ ناصر خان رو روت پیاده میکنیم هم داغ اردشیرو....
-
نقل قول:
اهــــــــــای ایها انفس مطمئنه ! :))
ببخشید اشتب شد ... >>> یا ایها الناس ...
بجنبید که دارن دستی دستی حذفمون میکنن ...
کصافطا هر موقع دیدن استقلال اومد بالا یه مشکلی پیش اوردن ،
اهای فتل اسگول ...
ده لامصب تو با کی رو هستی ?!
اون از ناصر خان خدا بیامرز ، که از پشت بهش خنجر زدی ..گند زدی به تیم ..
حالا همش تو مصاحبه هات ادای افسوس خورده ها رو واسش در میاری ..
حالا هم که داری به پشت اردشیر " خنجر میزنی ..
بدبخت خنجرت قبل امیر به تیم میخوره ..
تو گــــــــــــــــــــــــ ــه میخوری از علیپور دفاع میکنی ..
بی شرف گفته این تیم با هر کس و ناکسی عین اب خوردن قهرمان میشه ?!!
ده لامصب به مولا ..
با اینکه از امیر متنفرم ولی اگه باز بخوای خنجرتو از پشت بزنی بیچارت میکنیم ..
هم داغ ناصر خان رو روت پیاده میکنیم هم داغ اردشیرو....
از دست من و تو چه کاری بر میاد علی؟
به چه چیزی از این کادر فنی دلمون خوش باشه آخه؟
مدیر عامل که از پشت خنجر میزنه؟
سرمربی که میگن مافیاست؟
از این تیم فقط نام هایی مثل ناصر خان و پور حیدری و سلطان علی جباری و فکری و ... مونده
کاشکی بازم پور حیدری یه بار دیگه سرمربی شه
-
نقل قول:
از دست من و تو چه کاری بر میاد علی؟
به چه چیزی از این کادر فنی دلمون خوش باشه آخه؟
مدیر عامل که از پشت خنجر میزنه؟
سرمربی که میگن مافیاست؟
از این تیم فقط نام هایی مثل ناصر خان و پور حیدری و سلطان علی جباری و فکری و ... مونده
کاشکی بازم پور حیدری یه بار دیگه سرمربی شه
از لحاظ فنی پورحیدری رو قبول دارم ولی مثل یه مثلیه پورحیدری دیگه کلاهش پشم نداره از 12 سال پیش مشخص شد
اولین دوره لیگ حرفه ای هفته آخر لیگ استقلال بعد از 14 هفته صدر نشینی با یک گل به ملوان باخت پرسپولیس قهرمان شد از قبل از بازی زمزمه هایی بود که یسری ب ازیکنها میخوان بهش خیانت کنن و اینچنین هم شد این نیکبخت خائن اونجا هم رد پاش توی خیانت بود
بله به نظرم خودش هم فهمید دیگه بازیکنها ازش حساب نمیبرن همون طور که گفتم دیگه کلاهش برای بازیکنها پشم نداشت
-
اینا عادتشونه هر وقت استقلال میخواد بره بالا ی مشکلی براش درست میکنن....واقعا وقتی آدم فوتبال اروپا رو میبینه حالش از این فوتبال بهم میخوره.....
-
فرهـــــــاد وهر 54 دقیقه ' یک گل / قربونش برم اقای گله دادا
شیشه اتوبوس استقلالی ها پس از وحشی بازی هواداران داماش
قسمتی از شیشه اتوبوس آبی پوشان که چند دقیقه بعد از خروج از استادیوم عضدی رشت با سنگ مورد حمله قرار گرفت و خرد شد. با توجه به اینکه شیشه دو جداره بود سنگ و خرده شیشه به داخل سرایت نکرد و بازیکنانی که کنار پنجره بودند جان سالم بدر بردند !
اونم از فحاشی به داور (در حالیکه جعفری و خوشخوان کارشناسای داوری گفتن داوری مشکل نداشته) و پژمان نوری
آقای حسن زاده , کسر امتیــــــاز ! بجُنـــب !:ey babaaa:
-
-
-
-
خوش به حال پسرا میتونن برن ورزشگاه....ایشاا.. ببریم
-
آندو نیست ولی ایشالا با گل کاپیتان میبریم
-
.
.
در تکمیل عکسی که چند روز پیش حامد خان گذاشت...
-
3 فایل پیوست
دمشون گـــــــرم ، هواپیما به اون گندگی رو با 4 تا انگشت نابود کردن !!!
.
.
-
یکی از بازیکن های خوب بازیه بد امشب که با وجود درد دست , با تعصب و عالی کار کرد توی دفاع کنار بقیه امیرحسین بود و بازی های نه چندان خوبش توی لیگ رو جبران کرد
-
-
سلام
بچه ها شنیدید جباری ساهان رو ترک کرده و گفته پولتون رو پس میدم و برگشته تهران؟ من واقعا دوست دارم برگرده استقلالom::
اینم منبع خبر:
-
منم شنیدم.................خیلی دوس دارم برگرده
-
من فکر کنم نیم فصل برگرده.خدا کنه که برگرده.یه استقلالیه واقعیه.
-
فقط اگه فتل اجازه بده قلعه از خداشه برمیگرده ایشالا:ahaaaaaa:
-
تو رو خدا میبینین ?
میگن دنیا همیشه به کام ادم نیستا ...
همینه ..
خودش مصاحبه کرده ، گفته که از شرایط بدنی و فنی امادس و از لحاظ روحی فشار روش بالاس ..
گفته فعلا میخوام برگردم رستورانم اصلا شرایط روحیم خوب نیست ..
بله منم اگه 9 سال به عبارتی 5 سال ( 4 سالش مصدوم بود و پاش واسادیم ) یه جا بودم و با اونحا اجین میشدم ترکش خیلی برام سخت بود ...
البته اینجا جای 2 تا مسئله هست :
* اینکه همیشه جباری از این مصاحبه ها میکرد و همیشه باشگاه باهاش کنار میومد و قشنگ گذاشتن سر این برحه حساس پروندنش ( البته اینکه جلوی بازیکن سالاری رو گرفتن خیلی خوب بود )
* واقعا خودش فهمید چه شکری خورده و هیچ جا مثل استقلال لیلی به لالاش نمیزارن و هیچ کجا نمیتونه مثل استقلال بدرخشه ! اخه یکی نیست بگه مرد حسابی تو که 3 یا 4 پاس گلتو اسیا داری ، تو که تنها بازیساز تیم بودی چرا رفتی که حالا ضربه روحی بخوری ?!?!
منم با اینکه اصلا از اخلاقش خوشم نمیاد ولی جای فنی شو نمیشه پر کرد ..
ایشا .. با سلام و صلوات برمیگرده ...
-
آقا بد نگید به جباری.خیلی سالاره.اگه بیاد مشکلات خط هافبک حله.:shogh:
-
:ajibeee::ajibeee::ajibeee::ajibeee::ajibeee::ajib eee::ajibeee::ajibeee::ajibeee::ajibeee::ajibeee:: ajibeee::ajibeee::ajibeee:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
راس میگه منم جباری رو دوس دارم...........نه سال برامون زحمت کشیده دیگه
-
انگاری خیلی جدی شده ..
خودش گفته پول سپاهان رو پس میدم و برمیگردم تهران ..
حیف اگرم بخواد برگرده تا نیم فصل نمیتونه بیاد ...
* حالا برسیم به مسئله آرش اقای گل ..
میدونم که ارش نوسان زیاد داره ( توپ هایی رو گل میکنه که هیشکی نمیتونه گل کنه ، و توپ هایی رو گل نمیکنه که احتمال گل نشدنش 0 % ! )
خیلی داره بهش زور میگه بنده خدا رو دقیقه 60 آوردش تو انتظار داره بازیکنی که چند هفته پاش به توپ نخورده واسش هتریک بکنه !!!!!
امروزم سر تمرین یه پیرهن 3 متری ازش اورده بودن ..
گناه داره درسته که خیلی موقعیت خراب میکنه ولی این طرز رفتار فوتبالشو نابود میکنه ! تعجب میکنم امیر که همیشه از ارش تعریف کرده چجوری الان 180 درجه برگشته !!!!
امیدوارم فردا گل بزنه تا روحیش برگرده ..
-
انقد دلم برای ارش میسوزه مخصوصا تو بازی استقلال با سپاهان که بازیش ندادن ...قیافشو میدیدم دلم براش کباب میشد.....:ghosse:om:::sad:
-
نقل قول:
انقد دلم برای ارش میسوزه مخصوصا تو بازی استقلال با سپاهان که بازیش ندادن ...قیافشو میدیدم دلم براش کباب میشد.....:ghosse:om:::sad:
گاهی اوقات برای ساخت بنای بدون نقص باید بزنی یه بنای خوب رو خراب کنی تا بتونی بدون نقص ترش رو بسازی
لازمه آرش برای یکبار هم که شده خوب خراب بشه تا وقتی برگشت قدر فرصتهاش رو بدونه میدونی چند تا فرصت تو زدنگیش هدر داده فکر میکنم به جرات بگم از هر 10 فرصت توزندگیش یکیش رو گل کرده دروغ نگفتم الان میتونست برای خودش یه فوق ستاره باشه اگه از هر 5 تا یکیش رو گل میکرد فکرش رو بکنید
-
نقل قول:
گاهی اوقات برای ساخت بنای بدون نقص باید بزنی یه بنای خوب رو خراب کنی تا بتونی بدون نقص ترش رو بسازی
لازمه آرش برای یکبار هم که شده خوب خراب بشه تا وقتی برگشت قدر فرصتهاش رو بدونه میدونی چند تا فرصت تو زدنگیش هدر داده فکر میکنم به جرات بگم از هر 10 فرصت توزندگیش یکیش رو گل کرده دروغ نگفتم الان میتونست برای خودش یه فوق ستاره باشه اگه از هر 5 تا یکیش رو گل میکرد فکرش رو بکنید
بله خب حق با شماست امیدوارم به زودی آرش به جایی که باید باشه برگرده
-
بازم حق خوری؟ تا کی؟
چرا باید استیناف حکم کنه که استقلال و ملوان امتیاز از دست میدن ولی سایپا بخشیده میشه.
سایپا خونش از استقلال رنگین تره؟
آقایون کمیته استیناف که خودتونو عادل و اساس کارتونو بر عدل میدونین؟ چرا باید سایپا بخشیده شه ولی اس اس و ملوان باید قربانی این حکم بشن؟
یا همرو ببخشین یا هیچکدومو نبخشین.
به حال فوتبالی که برخی رنگ اونو اداره میکنن باید گریست.
چرا استقلال خودش رو خسته کنه ؟ بین سپاهان و پرسپولیس یه رفت و برگشت بندازین هر کی برد جامو بگیره.
-
نقل قول:
بازم حق خوری؟ تا کی؟
چرا باید استیناف حکم کنه که استقلال و ملوان امتیاز از دست میدن ولی سایپا بخشیده میشه.
سایپا خونش از استقلال رنگین تره؟
آقایون کمیته استیناف که خودتونو عادل و اساس کارتونو بر عدل میدونین؟ چرا باید سایپا بخشیده شه ولی اس اس و ملوان باید قربانی این حکم بشن؟
یا همرو ببخشین یا هیچکدومو نبخشین.
به حال فوتبالی که برخی رنگ اونو اداره میکنن باید گریست.
چرا استقلال خودش رو خسته کنه ؟ بین سپاهان و پرسپولیس یه رفت و برگشت بندازین هر کی برد جامو بگیره.
فقط منتظرم ببینم تو ادامه لیگ با سپاهان و پرسپولیس هم اینجور برخورد میکنن یا نه!!!!!
-
زندگیم مثل بردای استقلال و باخت های پرسپولیس تکراری شده:nishkhand::khandeeeee bahal:shikam::-shikam::-shikam::-
-
بچه ها یه سوال مهم :
به یاد ماندنی ترین گلی که استقلال تو دربی زده به نظرتون کدوم گل بود؟
اولم خودم میگم : گل محمود فکری 40 متری
لطفا بگید نزارید این تاپیک بخوابه