-
✿۩~ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93 ✿۩~
**تاپیک بسته شد به اینجا مراجعه کنید>>[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]**
آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس رو فقط اینجا قرار بدید
اخبار فقط اینجا پست های بی ربط حذف خواهد شد
لطفا اخبار تکراری قرار ندهید
با سلام خدمت هواداران پرسپولیس عزیز
این تاپیک محل گذاشتن اخبار و بحث در حول و حوش اخباره
در پست های خودتون اخبار ارسال کنید و از ارسال پست های غیر فنی دوری کنید
به امید موفقیت پرسپولیس
قوانین اینجا دقیقا قوانین انجمنه و باید رعایت شه:
>>> [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:flowerysmile:
"پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز."
:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowery smile::flowerysmile::flowerysmile:
-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-
به امید تیمی جهانی
:iran:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:hooora:
-
پاسخ : آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93
به نقل از سایت سازمان لیگ، غلامرضا بهروان؛ رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ در نامه ای به باشگاه پرسپولیس اعلام کرد با درخواست باشگاه نفت تهران که میزبان مسابقه است دیدار پرسپولیس و نفت تهران در تاریخ اول شهریور از هفته ششم لیگ برتر به جای ورزشگاه آزادی در ورزشگاه تختی برگزار می شود.
-
در آخرین دیدار هفتهی سوم لیگ برتر در دورهی سیزدهم، دو تیم پرسپولیس و مس کرمان در ورزشگاه آزادی به مصاف هم خواهند رفت تا پروندهی هفتهی سوم نیز بسته شود و جدول ردهبندی لیگ برتر یکدست شود. مس کرمان اینروزها با هدایت محمود یاوری، منجی نارنجیپوشان کرمانی در سال 82 از سقوط به لیگ دستهی دوم، به ساحل امن و آرامی رسیدهاند که هواداران در انتظار یک انقلاب فنی هستند که مس را دوباره به جمع تیمهای مدعی، حداقل برای کسب سهمیهی آسیا بازگرداند.
از سوی دیگر علی دائی نیز روزهای سختی را پشت سر میگذارد، بخصوص زمانیکه او در رابطه با هدف خود در این فصل پس از دیدار برابر ذوبآهن از اولویت گرفتن سهمیهی آسیائی گفت که کمی هواداران را نگران کرد و فشار رسانهای را نیز بر روی علی دائی که قرارداد سهسالهای با سرخپوشان دارد افزایش داد. بنابراین بدون هیچشکی پیروزی برابر مس کرمان آنهم در ورزشگاه آزادی میتواند تمرکز فشارها را از دائی و شاگردانش منحرف کند.
تمرکز در خط دفاعی؛ آیا تساوی دیگر در راه است ؟
دو تیم عناصر تدافعی قابلتوجهی را در اختیار دارند. مس کرمان در شرایطی که در آغاز فصل به شدت از خط دفاعی خود ابراز نگرانی میکرد، با حضور اسماعیل علیشیرازی و ابراهیم ابرقوئی که از لیگ یک راهی مس شدهاند، خط دفاع مس ترمیم شد و این دو در کنار فرهاد سالاری، وحید اسماعیلبیگی و علیرضا ابراهیمی خط دفاع مستحکمی را تشکیل دادهاند که تنها یک گل از استقلال خوزستان دریافت کردهاند و برابر راهآهن مقاومت را تمام و کمال انجام دادند و گلی را دریافت نکردند. البته آرمان شهدادنژاد نیز با انجام یک کلینشیت نقش بسیاری مهمی در موفقیت خط دفاعی مس داشته است.
در نقطهی مقابل نیز پرسپولیس همین شرایط را دارد. علی دائی چهار ستارهی خط دفاع خود را پیدا کرده است، چهار ستارهی کم اشتباه که تا پایان هفتهی دوم با چاشنی خوششانسی گلی را دریافت نکردهاند. سیدجلال حسینی، محسن بنگر و حسین ماهینی حالا با حضور میثم حسینی خط دفاع بینقصی را تشکیل دادهاند که حتی تراکتور با آنها ستارهی خلاقش نتوانست این سد را بشکند، البته با تقدیر از دو هافبک دفاعی این تیم، یعنی رضا حقیقی و قاسم دهنوی. در پایان نیز به نیلسون خواهیم رسید که حالا با انجام دو کلینشیت بهترین دروازهبان لیگ برتر است.
زهر خط حملهی دو تیم کشنده نیست !
دو تیم بدون هیچتردیدی در خط حمله مشکلات جدی دارند. سرخپوشان با وجود پیام صادقیان، محمد عباسزاده و حمیدرضا علیعسگر همچنان به هادی نوروزی و غلامرضا رضائی اعتماد میکنند که برای گلزنی آنها باید حتی یک فصل منتظر ماند. از طرفی دیگر آنقدرها خوب هم موقعیتسازی نمیکنند تا حداقل مهدی سیدصالحی روند گلزنیهای خود را ادامه دهد. بدین ترتیب به نظر میرسد اگر دائی دست از اعتماد به بنبست رسیدهی خود به رضائی و نوروزی دست بردارد و به علیعسگر و پیام صادقیان و حتی محمد عباسزاده فرصت دهد، مشکلات خط حملهی این تیم تاحد قابلتوجهی حل خواهد شد.
آمادگی ادینهو نیز میتواند خط حملهی مس را از آمپاس خارج کند تا با حضور این ستارهی گلزن برزیلی در کنار احمد حسنزاده، مصطفی شجاعی و تیغنورد، مس بتواند گلهائی برای پیروزی نیز به ثمر برساند. حضور ادینهو بیش از پیش برای مس ضروری است چراکه این تیم با وجود اینکه شاید ستارههای خلاقی همچون محمد نوری در خط هافبک ندارد، به خلاقیت همچین مهاجمی بسیار نیاز دارد.
سابقهی رویاروئی مس کرمان و پرسپولیس :
پرسپولیس ردهی پنجمی فردا در آزادی برای پانزدهمین بار برابر مس کرمان رده دهمی قرار خواهد گرفت. این درحالی است که در14 دیدار رو در رو در گذشته، پرسپولیس 3 پیروزی، مس کرمان 4 پیروزی کسب کردناند و باقی دیدارها نیز با تساوی به پایان رسیدهاند.
سهم قرمزپوشان از 28گلی که در دیدارهای رو در روی این دو تیم به ثمر رسیده 15 گل و سهم کرمانیها 13 گل است.
آمار شهریار و ژنرال در جدالهای تک به تک
علی دایی که پس از زلاتکو کرانچار هایت پرسپولیس را در اولین دورهی حضورش در این باشگاه برعهده گرفت، در قامت سرمربی پرسپولیس تاکنون مقابل مس یک برد، یک تساوی و یک باخت بدست آورده است.
یاوری به همراه تیمهائی همچون برق شیراز، شاهینبوشهر و صبای قم تیمهای دائی که سایپا و پرسپولیس بودهاند را 4 بار شکست داد و به همراه تیمهای فجرسپاسی، پاس همدان و استیلآذین برابر تیمهای دائی که پرسپولیس و راهآهن بودهاند 4 شکست را پذیرفته است و به همراه فجر برابر راهآهن دائی به یک تساوی دست یافت.
صحنههائی ماندگار از مصاف مس و پرسپولیس : از نخستین دیدار تا روزیکه مردم جیگر فرض شدند !
1- نخستین دیدار این دو تیم در فصل 85 در شرایطی که پرسپولیس دربی را با پیروزی پشت سر گذاشته بود در ورزشگاه امام علی کرمان انجام شد و در نهایت با تساوی بدون گل به پایان رسید.
2- دیدار برگشت فصل 86 پرسپولیسبا هدایت افشین قطبی در کورس قهرمانی با سپاهان قرار داشت، اما سرخپوشان با توقف مقابل تیم امیر قلعهنویی در کرمان 2 امتیاز مهم را از دست داد و حسین کعبی، ستارهی تاثیرگذار پرسپولیس نیز در دقیقه 78 اخراج شد.
3- دیدار رفت لیگ 87 بود که دو تیم در حضور 65 هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند. در این دیدار محمد منصوری از سمت راست پرسپولیس توپی را سانتر کرد که علی حمودی بازیکن آن زمان مس توپ را با دست زد ولی مسعود مرادی آن را خطا اعلام نکرد. این دیدار با نتیجه یک بر صفر به سود مس به پایان رسید تا مسعود مرادی مورد اعتراض شدید سرخپوشان قرار گیرد.
4- در دیدار برگشت فصل 87 نیز اشتباهات داوری در کرمان ادامه پیدا کرد تا دو تیم به تساوی یک بر یک برسند. رحیم رحیمیمقدم اشتباهات فراوانی در آن دیدار مرتکب شد. پژمان نوری برای پرسپولیس و روحالله بیگدلی برای مس گل زدند.
5- در دیدار برگشت لیگ 88، مس در ورزشگاه آزادی میهمان پرسپولیس بود و در نهایت با دو گل محسن خلیلی و سپهر حیدری بدرقه شد. دو گلزن پرسپولیس در این دیدار بعدها بعدها با پیراهن مس مقابل پرسپولیس بازی کردند.
6- در فصل گذشته نیز مهرداد پولادی که تازه از مس راهی پرسپولیس شدهبود، حاشیهساز شد وقتی از سوی هواداران مس مورد اهانت قرار گرفت، مانوئل ژوزه، سرمربی وقت پرسپولیس ترجیح داد تا این بازیکن را تعویض کند. پولادی در مسیر رختکن با دست به شیشههای رختکن کوبید تا مدتی به دلیل مصدومیت نتواند برای پرسپولیس بازی کند! سعید شیرینی سرپرست پرسپولیس پس از این بازی در برنامهی 90 مدعی شده بود پولادی لیز خورده و دستش به شیشهها برخورد کرده است که فردوسیپور در پاسخ شیرینی به کنایه گفت: "شما مردم را جیگر (شخصیت عروسکی مجموعه کلاهقرمزی) فرض کردهاید؟!"
-
محمدرضا خلعتبری مهاجم تیم فوتبال عجمان امارات که به دلیل نامگذاری لیگ امارات به نام مجهول خلیج ع ر ب ی به دنبال راهی برای فسخ قرارداد خود است، با دریافت مرخصی چهار روزه بامداد امروز به ایران بازگشت.
مسئولان پرسپولیس از مدت ها قبل به دنبال جذب این بازیکن هستند و گفته می شود این بازیکن در همین رابطه دیداری کوتاه با محمد رویانیان داشته است.
رویانیان اما در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، این خبر را تکذیب و اعلام کرد دیداری با خلعتبری نداشته است.
با وجود تلاش پرسپولیس، عجمانی ها تخفیف قائل نشده و یک میلیون دلار برای فسخ قرارداد وی طلب کرده اند.
خلعتبری قرار است برای دیدار با خانواده به زادگاهش یعنی مازندران برود.
-
خبر ورزش 3
|
در چارچوب هفته سوم سيزدهمين دوره ليگ برتر فوتبال ايران از ساعت 22 و 15 تيم هاي پرسپوليس و مس کرمان در ورزشگاه آزادي به مصاف يکديگر رفتند. اين مسابقه در نهايت با پيروزي دو بر صفر پرسپوليس به پايان رسيد.
در نيمه اول هرچند اکثر دقايق بازي در اختيار پرسپوليس بود اما دو تيم موقعيت هاي چنداني روي دروازه ايجاد نکردند تا بازي در اين نيمه با تساوي بدون گل به پايان برسد.
در نيمه دوم بازي باز هم پرسپوليس صاحب توپ و ميدان بود و بازيکنان مس با انجام دفاع بيشتر چشم به ضد حملات داشتند. دامنه حملات شاگردان علي دايي در اين نيمه بسيار گسترده شد و خطرهاي زيادي در اين نيمه روي دروازه مس کرمان به وجود آمد.
حملات پرسپوليس در دقيقه 66 به بار نشست و پيام صادقيان روي دفع ناقص شهدادنژاد از پشت محوطه جريمه با يک شوت گل اول پرسپوليس را به ثمر رساند.
در ادامه حملات پرسپوليس در دقيقه 75 با ارسال حسين ماهيني روي يک ضربه ايستگاهي قاسم دهنوي با ضربه سر گل دوم تيم خود را وارد دروازه کرد.
در ادامه بازي مس کرمان حملاتي را روي دروازه پرسپوليس تدارک ديد که در حساس ترين صحنه ضربه سر بازيکن مس کرمان در دقيقه 82 به تيرک برخورد کرد.
پرسپوليس با اين پيروزي 7 امتيازي شد تا در پايان هفته سوم هم امتياز با سپاهان و به دليل گل زده کمتر در رده دوم جدول قرار بگيرد.
در روزي که مدافعان پرسپوليس عملکرد بسيار خوبي داشتند اين تيم با گلزني بازيکنان جديدش توانست به پيروزي برسد.
ترکيب پرسپوليس:
نيلسون کوريا، سيد جلال حسيني، محسن بنگر، حسين ماهيني، ميثم حسيني، قاسم دهنوي، رضا حقيقي، محمد نوري(83 مهرداد کفشگري)، پيام صادقيان، غلامرضا رضايي(حميد علي عسگر56) و سيد جلال حسيني.
سرمربي پرسپوليس: علي دايي
ترکيب مس کرمان:
آرمان شهدادنژاد، فرهاد سالاري، عليرضا ابراهيمي، اسماعيل علي شيرازي، فرزاد حسين خاني، احمد حسن زاده(71 آرش روشني پور)، محمود تيغ نورد، مصطفي شجاعي(61شهرام گودرزي)، لوسيانو ادينهو، ميلاد جهاني(33 سمير بگوويچ) و عبدلکريم اسلامي.
سرمربي: محمود ياوري |
|
خبر ورزش 11:
در چارچوب هفته سوم سیزدهمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران از ساعت 22 و 15 تیمهای پرسپولیس و مس کرمان در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر رفتند. این مسابقه در نهایت با پیروزی دو بر صفر پرسپولیس به پایان رسید.
در نیمه اول هرچند اکثر دقایق بازی در اختیار پرسپولیس بود اما دو تیم موقعیتهای چندانی روی دروازه ایجاد نکردند تا بازی در این نیمه با تساوی بدون گل به پایان برسد.
در نیمه دوم بازی باز هم پرسپولیس صاحب توپ و میدان بود و بازیکنان مس با انجام دفاع بیشتر چشم به ضد حملات داشتند. دامنه حملات شاگردان علی دایی در این نیمه بسیار گسترده شد و خطرهای زیادی در این نیمه روی دروازه مس کرمان به وجود آمد.
حملات پرسپولیس در دقیقه 66 به بار نشست و پیام صادقیان روی دفع ناقص شهدادنژاد از پشت محوطه جریمه با یک شوت گل اول پرسپولیس را به ثمر رساند.
در ادامه حملات پرسپولیس در دقیقه 75 با ارسال حسین ماهینی روی یک ضربه ایستگاهی، قاسم دهنوی با ضربه سر گل دوم تیم خود را وارد دروازه کرد.
در ادامه بازی مس کرمان حملاتی را روی دروازه پرسپولیس تدارک دید که در حساسترین صحنه ضربه سر بازیکن مس کرمان در دقیقه 82 به تیرک افقی برخورد کرد.
پرسپولیس با این پیروزی 7 امتیازی شد تا در پایان هفته سوم هم امتیاز با سپاهان تنها به دلیل گل زده کمتر در رده دوم جدول قرار بگیرد.
در روزی که مدافعان پرسپولیس عملکرد بسیار خوبی داشتند این تیم با گلزنی بازیکنان جدیدش توانست به پیروزی برسد.
پرسپولیس تا پیش از این دیدار شش مسابقه بود که موفق به شکست مس کرمان نشده بود و برد پرسپولیس طلسم ناکامیهای چند ساله این تیم برابر مس را شکست.
ترکیب پرسپولیس:
نیلسون کوریا، سید جلال حسینی، محسن بنگر، حسین ماهینی، میثم حسینی، قاسم دهنوی، رضا حقیقی، محمد نوری (83 مهرداد کفشگری)، پیام صادقیان، غلامرضا رضایی (حمید علیعسگر 56) و سید جلال حسینی.
سرمربی پرسپولیس: علی دایی
ترکیب مس کرمان:
آرمان شهدادنژاد، فرهاد سالاری، علیرضا ابراهیمی، اسماعیل علی شیرازی، فرزاد حسین خانی، احمد حسنزاده (71 آرش روشنیپور)، محمود تیغنورد، مصطفی شجاعی (61 شهرام گودرزی)، لوسیانو ادینهو، میلاد جهانی (33 سمیر بگوویچ) و عبدالکریم اسلامی.
سرمربی: محمود یاوری
-
دايي:کريمي ثبات ندارد، جوابش را نميدهم.
سرمريي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: من مربي تيم مس کرمان را با سلام يا بدون سلام نظامي دوستش دارم.
علي دايي بعد از پيروزي دو بر صفر تيمش مقابل مس کرمان گفت: روز خبرنگار را به همه تبريک مي گويم و عيد فطر راهم پيشاپيش تبريک مي گويم. نيمه اول بازي متعادل بود اما ما بهتر بوديم. در نيمه دوم شرايط عوض شد با فشاري که آورديم دو گل زديم مديون بازيکنانم هستم چون خيلي تلاش کردند. از هواداران هم بايد تشکر کنم که از دقيقه يک تا نود تيم را تشويق کردند. هرچقدر آنها کنار ما باشند به ما کمک مي کنند، اين اتحاد به موفقيت ما و پرسپوليس کمک مي کند.
به گزارش فارس، وي در مورد اينکه ياوري سلام نظامي ديگر به او نمي دهد افزود: ياوري بزرگ من است و احترامش واجب است چه سلام نظامي بدهد و چه ندهد دوستش دارم. به گردن فوتبال حق دارد. در مورد آن صحنه بايد بگويم که زمين فوتبال را اشتباه گرفتيم، در دنيا اين اتفاقات عادي است. خيلي در مورد بازي جوانمردانه صحبت شده است، مگر قانون است؟ هر موقع تيمي حمله مي کند يک نفر خودش را زمين مي اندازد. فوتبال يک بازي مردانه است. تنيس نيست جنگ و دعوا دارد اتفاقات زيادي در آن مي افتد. احترام براي ياوري قائلم اما نظرش را قبول ندارم.
سرمربي پرسپوليس يادآور شد: تلفيق بازيکنان جديد و قديم باعث شده که تيم ما بهتر بازي کند. نسبت به فصل قبل خيلي خوب تر شديم. اگر کمک و همدلي نباشد موفق نمي شويم. کل مجموعه گل مي زند و دفاع مي کند. آمدم بر اساس کمبود و نقاط ضعف يار گرفتم؛ زمان مي برد تا پرسپوليسي شويم که من مي خواهم. در آينده حرف هاي بيشتري خواهيم داشت و بهتر هم بازي خواهيم کرد. براي همه احترام قائلم،اما ضعف هايي هم داريم اما بايد بيشتر کار کنيم.
دايي درباره شکسته شدن طلسم ناکامي هاي پرسپوليس مقابل مس تأکيد کرد: بحث طلسم نيست ما بهتر بوديم و برنده شديم.
وي در مورد گل نخوردن تيمش و ضعف گلزني پرسپوليس گفت: بايد به ما فرصت بدهيد. يک روزه و با دو ماه تمرين نمي شود. بايد بيشتر تمرين کنيم اگر در بازي قبل گل مي زديم الان 9 امتيازي بوديم. مطمئنا اگر گل بزنيم بهتر مي شود. خدا رو شکر پرسپوليس دارد به هماهنگي خوبي مي رسد.
سرمربي پرسپوليس در مورد اينکه علي کريمي گفته او صدايش را بلند مي کند تا کسي ايرادي از او نگيرد و قاسم دهنوي را مامور زدنش کرده بود، عنوان کرد: اول از همه مي گويم براي کريمي احترام قائل هستم. او از بزرگان فوتبال است و مي تواند او نظر بدهد. سوال من اين است که در برنامه نود از حق پرسپوليس دفاع کردم، اگر کسي ادعاي پرسپوليسي بودن دارد از اين حرف ها ناراحت نمي شود. ما مشکلات زيادي را رد کرديم. بازي اول قرار بود عليه من شعار بدهند؛ سوال من اين است که دليل صحبت عليه من روز قبل از بازي چيست؟ او مي توانست بعد بازي حرف بزند. ايشان ثبات در حرف هايش ندارد وجوابش را نمي دهم اگر ثبات داشت يک روز خداحافظي نمي کرد که يک روز برگردد. نمي شود صحبتش را جدي گرفت. وظيفه من کمک به پرسپوليس است و تا روزي که باشم اين کار را مي کنم. همانطور که در تيم هاي ديگر اين کار را کردم. متاسفم براي کسي که خود را اسطوره پرسپوليس مي دانند و قبل از بازي چنين حرفي را مي زند. هر کس بايد در مورد تيم خودش حرف بزند. من مسئول تيم خودم هستم.
وي درباره احتمال محمدرضا خلعتبري براي بازگشت به فوتبال ايران خاطرنشان کرد: بايد عزمي باشد که او برگردد. فدراسيون بايد کمک کند. عجمان يک ميليون دلار مي خواهد بايد اين پول را بدهيم تا او برگردد و در ليگ جعلي بازي نکند. من نمي دانم احتمال بازگشتتش چند درصد است سردار دارد زحمت خودش را مي کشد.
دايي در ادامه اظهارداشت: وظيفه من اين است که هواداران پرسپوليس خوشحال شوند. سه هفته است ليگ را شروع کرديم و کار خاصي انجام نداديم. رسيدن به صدر الان مهم نيست. بايد با کمک هواداران و خدا به دنبال اين باشيم که در پايان يک مقام شايسته داشته باشيم.
وي در مورد عملکرد داوري گفت: هر حرفي بزنيم به ما حمله مي کنند و هزار چيز مي گويند؛ در اين مورد حرفي نزنيم بهتر است.
دايي در مورد اينکه او و کريمي اسطوره فوتبال هستند و اينکه خودش قبلا عليه رويانيان حرف زده و حالا با او کار مي کند آيا نشانه ثباتش است، گفت: پرسپوليس انقدر بزرگ است که دايي و رويانيان نمي توانند مقابلش بايستاد. اين نشان مي دهد دايي و رويانيان از خيلي چيزها به خاطر اين تيم گذشتند. من به خاطر رويانيان اين حرف ها را زدم موقعي که کسي در مورد من حرف مي زند مقابلش مي ايستم اما بعد از جلسه با او اين موضوعات حل شد. به خاطر پرسپوليس از خيلي چيزي ها مي گذرم.
وي افزود: دوست ندارم در مورد داوري حرف بزنم. برخي اوقات به خاطر فشار باعث مي شود که حرف مي زنيم صحبت در مورد اينکه پنالتي ما را نگرفتند چيزي را حل نمي کند پس نمي خواهم در اين مورد حرفي بزنم.
-
خوب بازي نکرديم اما توانستيم 3 امتياز بگيريم.
مدافع پرسپوليس گفت: ما در بازي مقابل مس خوب بازي نکرديم اما توانستيم به برتري دست يابيم.
محسن بنگر پس از پيروزي دو بر صفر پرسپوليس مقابل مس، عنوان کرد: امروز فهميديم که دو امتيازي که در ديدار گذشته از دست داديم چقدر براي ما مهم بود، ما سالهاي گذشته را فراموش کردهايم و آنها را کنار گذاشتيم. امسال تيم خوبي داريم و اميدوارم که نتيجه بگيريم و بازي به بازي بهتر شويم.
به گزارش فارس، وي در مورد اينکه بازيکنان مس نسبت به ناجوانمردانه بودن گل اول پرسپوليس اعتراض داشتند، تصريح کرد: بازيکن مس در محوطه 18 قدم ما روي زمين افتاده بود و بازيکنان ما به پشت سرشان نگاه نميکنند من که دفاع آخر پرسپوليس هستم بازيکنان را صدا کردم اما آنها صداي من را نشنيدند. به هر حال فوتبال حرفهاي است.
مدافع پرسپوليس يادآور شد: ما بازي خيلي خوبي انجام نداديم اما توانستيم به برتري دست يابيم و همين سه امتياز براي ما مهم بود، ميتوانستيم بهتر از اين بازي کنيم.
-
حقيقي: ميتوانستيم گلهاي بيشتري بزنيم.
هافبک پرسپوليس گفت: ميدانستيم بازي سختي مقابل ياوري داريم چون اين مربي به سادگي به حريفانش باج نميدهد.
رضا حقيقي پس از برتري دو بر صفر پرسپوليس مقابل مس کرمان اظهار داشت: سه بازي است که گل نميخوريم و يک آمار خوب است براي تيم است.
به گزارش فارس، وي در پاسخ به اين سؤال که به نظر ميرسد پرسپوليس هنوز جنگندگي پيدا نکرده است، گفت: خودم به گونهاي بازي ميکنم که بيشتر نقشم دفاعي است و دهنوي و نوري جلوتر از من هستند در سه بازي هفته اول هم سه گل زديم و هيچ گلي هم نخورديم. من به حرف شما احترام ميگذارم اما آن را قبول ندارم.
حقيقي تأکيد کرد: بازي خوبي بود و برخلاف ساير بازيکنان ميدانستيم بازي سختي مقابل ياوري داريم چون اين مربي به سادگي به حريفانش باج نميدهد.
هافبک پرسپوليس در پايان گفت: در دقايق پاياني فشار را بيشتر کرديم و حتي ميتوانستيم پس از گل دوم، گلهاي بعدي را به ثمر برسانيم که اين اتفاق نيفتاد.
-
علی دایی پس از پیروزی امروز مقابل مس کرمان در جمع دوربینهای تلویزیونی اظهار داشت: خدا را شکر میکنم که در بازی امروز باز هم مقابل هوادارانمان سربلند بودیم و این برای من یک دنیا ارزش دارد.
وی در خصوص توپهای بازی نیز گفت: من که بازی نمیکنم تا بخواهم درباره توپها نظر بدهم اما بچهها از این توپها راضی نیستند. ساخت این توپها اگر دیده باشید متعلق به سال 2007 است.
دایی ادامه داد: چه کسی میگوید مسئله مهم اخذ نظر فیفا است، توپها متعلق به سال 2007 است اما آنها الان این توپ را تولید کردند، مگر میشود؟ این مسائلی است که عنوان میکنند. توپها در اصطلاح ما ورزشیها استوک است. استوکی که هفت سال مانده را آوردیم و در لیگ از آن استفاده میکنیم، من همیشه گفتهام اگر میخواهید کیفیت فوتبال بالا برود مانند تیمهای ملی ما که با توپهای آدیداس بازی میکنند باید به فکر این موضوع باشیم.
سرمربی پرسپولیس یادآور شد: شما ببینید AFC با چه توپی بازی میکند، ما باید کیفیت فوتبالمان را بالا ببریم، متأسفانه این توپها کیفیت کار بازیکنان ما را پایین میبرد و اگر نگاه کنید درصد پاسهای اشتباه و لو دادن توپها بسیار بالا رفته و اکثراً این توپها زیر پای بازیکنان میماند.
دایی افزود: این فقط حرف من نیست، افرادی دیگر نیز این موضوعات را میگویند، پس بهتر است همه چیز را درست کنیم.
دایی در پاسخ به سؤالی که مسیها معتقد بودند شما فوتبال جوانمردانه را رعایت نکردید، گفت: من نظری در این باره ندارم، فوتبال بازی مردانه است و با تنیس و پینگپنگ فرق دارد اگر قرار باشد در هر اتفاقی توپ را بیرون بزنیم تا آخر بازی صد بار باید توپ را بیرون بزنیم، هیچ کجای دنیا این مسائل مطرح نیست و متأسفانه فقط در فوتبال ما هر تیمی که میبازد از این حرفها میزند.
وی افزود: یاوری آمد برای من دست زد اما من هم از ایشان تشکر کردم و تا کمر برای او خم شدم یاوری بزرگ من است و هیچ حرفی به ایشان نمیتوانم بزنم، ایشان هر حرفی بزند مورد قبول من است و تا آخر عمر به او احترام میگذارم چون یاوری بزرگتر من است و به او باید احترام بگذارم.
دایی ادامه داد: احترام یاوری و امثال او برای من واجب است اما یک مسئله وجود دارد، ما در حال بازی فوتبال هستیم مگر صدای من به بازیکنان میرسد که فریاد بزنم. اگر میخواستم توپ را بیرون بزنم مگر من در زمین بودم که این کار را انجام دهم؟ این حرف عجیبی است شما نگاه کنید هر جایی قانون بود و ما زیر آن زدیم از این حرفها بزنید. هر توپی با برخورد بازیکنان به زمین نباید بیرون زده شود چون این ورزش فوتبال است و با بقیه رشتهها تفاوت دارد اگر بخواهیم هر توپی را بیرون بزنیم باید برای هر بازی 20 دقیقه وقت اضافه اعلام شود و آن وقت فوتبال بیشتر از 90 دقیقه میشود.
وی در خصوص نیامدن کریمی در بازی با تراکتور به سمتش و حواشی پیش آمده نیز گفت: از طرف چه کسی این حواشیها ادامه دارد؟ من کاری به این حرفها ندارم، مگر قرار است هر بازیکنی در هر بازی سمت من بیاید یا نیاید؟ نه چیزی از من کم میشود و نه چیزی به من اضافه میشود. حتی به ایشان هم چیزی کم یا اضافه نمیشد اگر این کار را میکرد. در فوتبال ما این حرفها زیاد است اما در فوتبال دنیا این چیزها وجود ندارد که به سمت نیمکت حریف بروند این مسائلی است که در فوتبال ما باب شده است.
دایی گفت: اینکه میگویند دهنوی از طرف من دستور گرفته تا ایشان را بزند اصلاً و ابداً درست نیست. من هیچوقت این کار را نمیکنم، در فوتبال هر کس در ضربه ایستگاهی بازیکن مستقیم را مهار میکند ما روی کارهای ایستگاهی مسائل تاکتیکی را مرور کردیم در جریان بازی هیچکس مسئول این نبود تا با کریمی من تو من کند، ما کارهای تاکتیکی خود را انجام دادهایم. شما میخواستید کریمی را آزاد بگذارم تا هر کاری دوست داشت انجام بدهد؟ ایرادی ندارد ایشان گفته من با سروصدا کارهایم را انجام میدهم، حرفهایش برای من قابل احترام است، ایرادی ندارد ایشان حرفهای خودش را زده است چون همه آزادند تا حرفهای خودشان را به زبان بیاورند. شاید ایشان برای من هم خیلی صحبتها داشته باشد که بگوید. من در نشست مطبوعاتیام نیز گفتم کسی که در حرفهایش ثبات ندارد یک روز از فوتبال خداحافظی میکند و فردا برمیگردد اصلاً ارزش جواب دادند ندارد پس بهتر است حرفی نزنیم.
-
امیر عابدزاده آتل دستش را باز کرد
امیر عابدزاده چندی پیش در تمرینات از ناحیه انگشت دست دچار مصدومیت شد و حدود سه هفته دست خود را آتل گرفت اما با تشخیص پزشکان بالاخره روز گذشته آتل دستش را باز کرد و برای حضور در تمرینات پرسپولیس دیگر مشکلی ندارد.
وی در گفتوگویی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: خوشبختانه با تشخیص پزشکان آتل دستم را باز کردم اما کمی درد دارم که انشاءالله مسئله خاصی نیست و خیلی زود حل میشود. دوست دارم سریعتر در تمرینات پرفشار شرکت کنم.
-
محمد نوری کاپیتان قرمزها عزادار شد...
محمد نوری کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس روز گذشته در غم از دست دادن پدر بزرگش نشست. به دلیل بازی با مس کرمان و اینکه وی در اردوی پرسپولیسیها به سر میبرد، خبر فوت پدربزرگش را روز گذشته به این بازیکن اعلام نکرده بودند، اما پس از بازی در تماسی تلفنی به نوری اعلام شد که این اتفاق افتاده است. علی دایی نیز پس از این اتفاق به نوری دو روز مرخصی داد تا در مراسم ختم پدربزرگش شرکت کند.
نوری امروز (پنجشنبه) و فردا (جمعه) در تمرینات پرسپولیس شرکت نخواهد کرد و از روز شنبه به اردوی قرمزپوشان برای بازی با سایپا اضافه میشود.
خبرگزاری فارس نیز این ضایعه تلخ را به کاپیتان با اخلاق قرمزپوشان تسلیت میگوید.
-
خلعتبری ۹۰ دقیقه با رویانیان دیدار کرد/ موافقت برای حضور در پرسپولیس در صورت پرداخت جریمه عجمان
خلعتبری ۹۰ دقیقه با رویانیان دیدار کرد/ موافقت برای حضور در پرسپولیس در صورت پرداخت جریمه عجمان
محمدرضا خلعتبری امروز به مدت ۹۰ دقیقه با رویانیان دیدار کرد.به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، محمدرضا خلعتبری که برای استراحتی چند روزه و حضور در اردوی ترکیه همراه با عجمان به تهران سفر کرده، ظهر امروز به مدت 90 دقیقه با محمد رویانیان دیدار کرد.در این جلسه خلعتبری حضور در پرسپولیس را قبول کرده اما وی شرط گذاشته در صورتی به پرسپولیس خواهد آمد که سرخپوشان جریمه وی که پولی بالغ بر یک میلیون دلار است را پرداخت کنند به همین دلیل رویانیان نیز امروز گفتوگوهای مختلفی با مسئولان وزارت ورزش، فدراسیون فوتبال و اعضای هیئت مدیره پرسپولیس داشت.خلعتبری اعلام کرده که تنها سه الی چهار روز دیگر فرصت دارد تا تکلیفش را با عجمان مشخص کند.گفتنی است علیرغم اینکه مبلغ عجمانیها سنگین است اما رویانیان اعلام کرده تمام تلاش خود را برای حضور خلعتبری در پرسپولیس انجام خواهد داد.خلعتبری بعد از ظهر امروز برای دیدار با خانوادهاش راهی مازندران شد.گفتنی است به دلیل اینکه امشب پرسپولیس مقابل مس کرمان در چارچوب هفته سوم بازی داشت، ظهر امروز این موضوع را تکذیب کرده بود.
-
ترین های هفته سوم مشخص شدند، صادقیان بازیکن هفته
|
هفته سوم رقابتهاي ليگ برتر شب گذشته با برتري پرسپوليس مقابل مس کرمان به پايان رسيد.
به گزارش فارس،پس از برگزاري سه هفته ابتدايي رقابتها تيمهاي مدعي ليگ سيزدهم يعني استقلال، پرسپوليس، سپاهان و فولاد از همين ابتداي کار يک سر و گردن بالاتر از ساير تيمها نشان داده و از همين حالا رقابت را براي قهرماني آغاز کردند، ضمن اينکه تراکتورسازي نيز پس از کسب نتايج نااميد کننده در دو هفته اول رقابتها در اصفهان به يک پيروزي پرگل دست يافت تا اين تيم آرام آرام به روزهاي خوبش نزديک شود.
نکته قابل توجه اينکه در هفته اول رقابتها تعداد اخراجيها زياد بود و در هفته دوم تعداد پنالتيهايي که داوران براي تيمها زياد گرفتند تا به اين ترتيب هفته اول رقابتهاي ليگ برتر را هفته اخراجيها و هفته دوم را هفته پنالتيها نامگذاري کنيم، اما با پايان هفته سوم، قصد داريم از اين هفته بازيها را موشکافانهتر مورد بررسي قرار داده و مانند فصل گذشته ترينهاي هر هفته از رقابتها به تفکيک مشخص کنيم.
بر همين اساس در زير نگاهي مياندازيم به نتايج، ترينها و اتفاقات رقم خورده در هفته سوم رقابتهاي ليگ برتر:
* گسترش فولاد تبريز يک– سپاهان يک
گلها: سيدمهدي قريشي در دقيقه 6 براي گسترش - محمد غلامي در دقيقه 90+4 براي سپاهان
*ذوب آهن 2 – تراکتورسازي 4
گلها: محسن ربيعخواه در دقيقه 19، محمد ابراهيمي 32، علي کريمي در دقيقه 90+2 و کريم انصاري فرد 90+3 براي تراکتورسازي - سپهر حيدري در دقيقه 62 و مهدي رجبزاده در دقيقه 71 براي ذوب آهن
* صباي قم صفر – فولاد يک
گل: عبدالله کرمي در دقيقه 48
* استقلال صنعتي خوزستان صفر – سايپا صفر
* داماش يک – نفت تهران يک
گلها : وحيد اميري در دقيقه 59 براي نفت - روح الله سيفالهي در دقيقه 69 براي داماش
* راه آهن صفر – ملوان صفر
*فجرسپاسي 2 - استقلال 4
گلها: جواد نکونام (پنالتي) در دقيقه 34، محمد قاضي در دقيقه 46، حنيف عمران زاده در دقيقه 73 و فرهاد مجيدي در دقيقه 83 براي استقلال و حميد جوکار در دقيقه 36 - محمد حيدري در دقيقه 53 براي فجرسپاسي
*پرسپوليس 2 - مس کرمان صفر
گلها: پيام صادقيان در دقيقه 65 و قاسم دهنوي در دقيقه 75
**ترينهاي هفته سوم ليگ برتر:
در هفته سوم رقابتها و در 8 مسابقهاي که برگزار شد 19 گل به ثمر رسيد تا ميانگين 2،3 گل در هر بازي به ثبت برسد.
در هفته سپري شده دو ديدار استقلال و فجر و همچنين تراکتور و ذوب 12 گل به ثمر رسيد تا ميانگين 6 گل را در اين دو بازي شاهد باشيم و در 5 بازي ديگر تنها 7 گل.
**بهترين تيمهاي هفته: استقلال و تراکتورسازي
در هفته سوم سه تيم استقلال و تراکتور سازي و فولاد در خانه حريفان خود به برتري رسيدند با اين حال برتريهاي پرگل استقلال و تراکتورسازي که در حافظيه و فولادشهر براي اين دو تيم به دست آمد، وجه تمايزشان با ساير بردهاي هفته بود تا به اين ترتيب اين دو تيم به عنوان بهترين تيمهاي هفته سوم معرفي شوند.
**ناکامان هفته: گسترش فولاد و مايليکهن
اگر چه ذوبآهن و فجر مقابل مهمانان قدرتمند خود شکستهاي سنگيني را در خانه متحمل شدند اما به جرأت ميتوان عنوان ناکام هفته را تقديم به گسترش فولاد کرد که در حالي که ميتوانست مقابل يکي از قطبهاي فوتبال ايران يعني سپاهان اولين برد فصلش را دشت کند با گل دقيقه پاياني غلامي از اين مهم بازماند تا همچنان تيم دوم تبريز در اولين فصل حضور در حسرت اولين 3 امتيازش از رقابتهاي ليگ برتر باشد.
همچنين محمد مايليکهن که پس از دو برد ابتدايي صبا را به جمع مدعيان رسانده بود در هفته سوم و در خانه مقابل فولاد شکست را پذيرا شد تا حاجي مايلي ناکام بزرگ هفته سوم لقب بگيرد.
**بازيکن هفته: پيام صادقيان
پيام صادقيان از پرسپوليس در ديدار مقابل مس کرمان هر کاري دلش ميخواست کرد و در نهايت هم به قولش مبني بر گلزني مقابل تيم محمود ياوري جامه عمل پوشاند تا به عنوان بهترين بازيکن هفته انتخاب شود.
آندرانيک تيموريان براي استقلال و کريم انصاريفرد هم در ترکيب تراکتورسازي بازيهاي قابل توجهي را از خود ارائه کردند.
**سرمربي هفته: امير قلعهنويي
پس از شکست استقلال مقابل سپاهان در حالي که 3 امتياز هفته سوم از نان شب هم براي آبيها واجبتر بود، امير قلعهنويي با تعويضهايش اين مهم را براي تيمش محقق کرد تا به عنوان بهترين مربي هفته انتخاب شود.
**24 کارت زرد و بدون کارت قرمز
در هفته سوم 24 بار کارت زرد از جيب داوران خارج شد تا سهم ديدار به طور ميانگين 3 کارت زرد باشد.
نکته قابل توجه اينکه در هفته سوم و در هيچکدام از ديدارها شاهد کارت قرمز نبوديم.
همچنين در هر کدام از دو ديدار راهآهن و ملوان و ذوبآهن و تراکتوسازي 5 بازيکن با کارت زرد از داور جريمه شدند تا اين دو ديدار به عنوان جنجاليهاي هفته سوم معرفي شوند.
**تعداد تماشاگران هفته سوم: 63 هزار و ...
در هفته سوم رقابتها حدود 63 هزار نفر از نزديک مسابقات را تماشا کردند که طبق معمول دو ديداري که يک سر آنها سرخابيهاي پايتخت بودند پرتماشاگرترين و ديدارهاي قم و تختي تهران هم کم تماشاگرترين ديدارهاي هفته بودند.
**ردهبندي گلزنان در پايان هفته سوم: بازگشت فرهاد به صدرجدول گلزنان
2 گل: رضا عنايتي ( صباي قم) - فرهاد مجيدي (استقلال تهران) - ميرمهدي قريشي (گسترش فولاد تبريز) - محمد غلامي (سپاهان) |
|
-
علی دایی پس از پیروزی تیمش مقابل مس کرمان در نشست خبری حاضر شد و گفت: ابتدا روز خبرنگار را به همه خبرنگاران تبریک میگویم و پیشاپیش عید سعید فطر را به همه مردم تبریک میگویم. فکر میکنم در نیمه اول بازی متعادلی داشتیم اما ما بهتر بودیم. در نیمه دوم با فشاری که روی دروازه مس آوردیم توانستیم به دو گل برسیم. از بازیکنانم تشکر میکنم که خیلی زحمت کشیدند.
وی ادامه داد: لازم میدانم از هواداران خوبمان تشکر کنم که از دقیقه یک تا پایان بازی تیم خود را تشویق کردند. مطمئنا هرچقدر هواداران کنار ما باشند، میتوانند ما را یاری دهند. اتحاد آنها با ما میتواند به پرسپولیس کمک کند.
در ادامه خبرنگاری به صحبتهای یاوری که درباره بازی جوانمردانه مطرح شده بود اشاره کرد. دایی پاسخ داد: یاوری بزرگتر من است و احترامش برای من واجب است. ایشان به من سلام نظامی بدهند یا ندهند، من به ایشان احترام میگذارم. راجع به صحنههای مورد اشاره باید بگویم که ما زمین فوتبال را با جای دیگر اشتباه گرفتهایم. در همه جای دنیا این مسئله طبیعی است. دوست ندارم زیاد درباره بازی جوانمردانه صحبت کنم. مگر قانونی هست که چنین دستوری میدهد. اگر این طور باشد هر بازیکنی میتواند خود را زمین بزند تا حریف توپ را به بیرون بزند. فوتبال بازی مردانه است. تنیس نیست، دعوا و جنگ دارد.
دایی ادامه داد: با اینکه احترام زیادی برای آقای یاوری قائلم نظر ایشان را قبول ندارم.
در ادامه خبرنگاری درباره خریدهای جدید پرسپولیس سوال کرد. دایی پاسخ داد: به نظر تلفیق بازیکنان قدیمی و جدید باعث شده که تیم نسبت به سال قبل بهتر بازی کند. اگر کمک و همدلی بازیکنان نباشد، نمیتوانیم گل بزنیم. کل مجموعه تیم است که گل میزند و گل نمیخورد. اگر نگاه کنید، من بر اساس کمبودها و نقاط ضعف پرسپولیس بازیکن گرفتهام و مطمئنم هنوز زمان میبرد تا خوب شویم. این پرسپولیس هنوز کامل نیست. در آینده حرفهای بیشتری برای گفتن خواهیم داشت و بهتر بازی خواهیم کرد. احترام زیادی برای کارشناسان قائلم اما من مسئول تیم هستم و بهتر است اجازه دهند کارم را انجام دهم.
سرمربی پرسپولیس در ادامه درباره عملکرد خط دفاع و دروازهبان تیمش و همچنین ضعف گلزنی تیمش گفت: قبول دارم که این ضعف را داریم. باید به ما وقت بدهید. ظرف دو سه ماه نمیتوانیم تیم را تغییر بدهیم. اگر در بازی قبلی موقعیتهایمان را به گل تبدیل میکردیم اکنون 9 امتیاز داشتیم. باید به ما فرصت بدهید. پرسپولیس دو سال بد را گذرانده است. مطمئنا اگر شما به ما کمک کنید میتوانیم این نقیصه را برطرف کنیم. خدا را شکر تیم کم کم به هارمونی مناسب میرسد.
در ادامه خبرنگاری به دایی گفت دیروز در رسانهها نقل قولی از علی کریمی منتشر شد که گفته دایی در برنامه 90 جار و جنجال کرده که داوریها را تحتالشعاع قرار دهد تا در بازی به هدفش برشد.
دایی پاسخ داد: احترام زیادی برای کریمی قائلم. او جزو بزرگان فوتبال ماست. اما من سوالی از شما دارم. اگر من در برنامه 90 صحبت کردم، هدفم دفاع از حق پرسپولیس بود. اگر کسی ادعای پرسپولیسی بودن دارد از این صحبتها ناراحت نمیشود. در بازی اول قرار بود سکوها علیه من حرف بزنند اما این اتفاق نیفتاد. به چه علتی یک نفر یک روز قبل از بازی مصاحبه میکند؟من خیلی دوست داشتم که این مسئله را باز کنم اما به خاطر اینکه ایشان ثبات در حرفشان ندارند جوابشان را نمیدهم. کسی که آنقدر ثبات ندارد که یک روز خداحافظی میکند و یک روز برمیگردد نمیشود خیلی روی حرفش حساب کرد.
وی ادامه داد: من تا روز آخر همین طور ادامه خواهم داد و از حق تیم دفاع میکنم. ایشان اول ثبات پیدا کنند، یک روز خداحافظی نکنند و روز دیگر بازگردند و آن وقت صحبت کنند که این طور خیلی بهتر است. بهتر است هر کس درباره تیم خودش صحبت کند. آیا دیدهاید که من درباره تراکتورسازی صحبت کنم؟
دایی درباره وضعیت محمدرضا خلعتبری هم گفت: دیشب با خلعتبری صحبت کردم. باید عزمی باشد که او را به ایران بیاوریم. فدراسیون فوتبال باید به این امر کمک کند. متاسفانه تیم عجمان حدود یک میلیون دلار میخواهد بنابراین باید به پرسپولیس کمک شود که او را به لیگ ایران بیاوریم تا در آن لیگ کذایی بازی نکند. سردار خیلی زحمت میکشد و من امیدوارم که بتوانیم خلعتبری را بیاوریم.
در ادامه خبرنگاری به دایی گفت که نزدیکی پرسپولیس به صدر جدول توقع هواداران را بالا برده است. دایی پاسخ داد: وظیفه ماست که هواداران را خوشحال کنیم. اکنون سه هفته از لیگ گذشته و ما کار خاصی نکردهایم. ما فوتبالمان را انجام میدهیم و روزهای سخت خواهد رسید. فعلا باید تلاش کنیم که امتیاز از دست ندهیم. چسبیدن به صدر فعلا مهم نیست. باید تلاش کنیم که پایان فصل جایگاه مناسبی داشته باشیم.
دایی در ادامه درباره عملکرد داور بازی گفت: ما اگر هر صحبتی کنیم از همه جا به ما حرف میزنند پس بهتر است که چیزی نگوییم.
در ادامه خبرنگاری به دایی گفت که حضور او و کریمی برای پرسپولیس مثمر ثمر بوده است. این خبرنگار به دایی گفت: شما حرف از ثبات زدید در حالی که خودتان یک بار علیه رویانیان صحبت کرده بودید و حالا سرمربی پرسپولیس هستید. دایی پاسخ داد: پرسپولیس آنقدر بزرگ است که کسانی مثل دایی و رویانیان نمیتوانند جلویش بایستند. مطمئنا من و سردار از خیلی چیزها گذشتیم که پرسپولیس موفق باشد. من با شخص سردار مشکلی داشتم و صحبت کردم. زمانی که ما جلسه گذاشتیم و همه چیز درست شد، یعنی باید برای پرسپولیس تلاش کنیم.
وی در ادامه بار دیگر درباره داوری بازی گفت: اگر امروز مثلا بگویم داور یک پنالتی روی رضایی نگرفت و در یک صحنه او در آفساید نبود یا اینکه یک بار داور کرنر ما را نگرفت چه چیزی را عوض میکند؟ من اصلا دوست ندارم راجع به داوری صحبت کنم. گاهی آنقدر مسائل به ما فشار میآورد که مجبور میشوم صحبت کنم.
به گزارش ایسنا، علی دایی همچنین پس از خروج از نشست خبری، صحبتهای دیگری را مطرح کرد. برای خواندن این بخش از صحبتهای دایی اینجا کلیک کنید.
-
باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس، درگذشت پدر بزرگ کاپیتان با اخلاق و ارزشمند تیم فوتبال پرسپولیس را تسلیت گفت.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، محمد نوری کاپیتان با اخلاق تیم فوتبال پرسپولیس بدلیل فوت پدر بزرگش شب گذشته در سوگ نشست. به همین مناسبت باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس این ضایعه را به کاپیتان ارزنده تیم فوتبال پرسپولیس و خانواده محترمش تسلیت گفته و از خداوند منان برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگانش صبر و شکیبایی مسئلت نمود.
علی دایی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس نیز ضمن تسلیت به محمد نوری، وی را برای حضور در مراسم پدربزرگش به مرخصی فرستاد.
-
شيريني: فقط به قهرماني فکر ميکنيم.
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در بازي مقابل مس مستحق پيروزي بوديم اما هنوز هواداران قدرت واقعي پرسپوليس را نديدهاند.
سعيد شيريني ضمن تبريک روز خبرنگار اظهار داشت: بدون شک حضور خبرنگاران در عرصه ورزش هميشه باعث شده تا جذابيت و اطلاعرساني به مردم به بهترين شکل انجام شود. خبرنگاران ايراني بسيار باهوش و بيتوقع هستند با وجود اينکه همه ميدانند شغل خبرنگاري در ايران با توجه به سختي کارش، درآمد آنچناني ندارد به همين دليل بايد به اين جوانان و باتجربههاي عرصه ورزش خدا قوت گفت. ما به جاي يک روز خبرنگار بايد در سال سه چهار بار از خبرنگاران در عرصههاي مختلف تقدير کنيم چون آنها افرادي هستند که ورزش و مردم را با يکديگر پيوند ميدهند من اين روز را به تمام زحمتکشان عرصه قلم تبريک ميگويم.
به گزارش فارس،شيريني در خصوص پيروزي پرسپوليس مقابل مس کرمان گفت: نتايج هفته سوم کمي استرس به تيم وارد کرده بود چون بچهها ميخواستند در همين ابتداي کار به صدر جدول برسند اما هواداران مطمئن باشند با وجود کسب پيروزي مقابل مس که مستحق آن بوديم هنوز قدرت واقعي پرسپوليس و جوانانش را نديدهاند و با کمي هماهنگي مطمئن باشيد تيم با دايي روز به روز خطرناک و مدعيتر ميشود.
وي افزود: تيمي که علي دايي سرمربي آن است فقط به قهرماني فکر ميکند چون بچهها ميخواهند دل هواداران را به دست بياورند. در سه هفته اول نيز هواداران اين موضوع را عينا ديدهاند و من اميدوارم به عنوان کوچکترين فرد باشگاه پرسپوليس هواداران از هيچ تلاشي براي حمايت از دايي و پرسپوليس دريغ نکنند تا خودشان در انتهاي فصل جشن شادي بگيرند و در دور افتخار پرسپوليس در ورزشگاه آزادي شريک باشند. مس تيم بدي نبود اما به نظرم اسير انگيزه بالاي بچههاي پرسپوليس شد.
-
عکس های بازی به بخش گالری انتقال داده شد.....
علیرضا جان پست را حذف کن...................
-
پیام صادقیان: یاوری به من گفت بی غیرت! / گفته بودم که گل می زنم
ورزش > لیگ برتر - بازیکن جوان پرسپولیسی ها می گوید به تصمیم علی دایی احترام می گذارد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛پیام صادقیان که نخستین گلش برای پرسپولیس را به ثمر رساند در این باره می گوید:« می توانستیم بیشتر گل بزنیم و صدرنشین باشیم اما این اتفاق نیفتاد.به هر حال خوشحالم که بازی را بردیم و طلسم من هم شکست.از همه هواداران هم به خاطر لطفی که به من داشتند تشکر می کنم.»
صادقیان این را گفت و ادامه داد:«من به نظر علی آقا احترام می گذارم و هر زمانی که ایشان تصمیم بگیرد در زمین بازی می کنم.»
او سپس به اتفاقات فصل گذشته اشاره کرده و ادامه داد:« من نمی خواستم درباره ذوب آهن حرف بزنم اما محمود یاوری من را که چند سال در این تیم بازی کرده بودم اخراج کرد.او توی صورتم نگاه کرد و گفت تو بی غیرتی و نمی خواهی برای ذوب آهن بازی کنی.بعد از بازی پلی آف ایشان به من گفتند که دیگر تو را نمی خواهیم.آن اتفاقات تمام شد اما من با گلی که زدم به یاوری نشان دادم که همان بازیکن سابق هستم اما ذوب آهنی ها با من مشکل دارند.من از قبل هم گفته بودم که گل می زنم و خوشحالم که این کار را کردم.»
-
ياوري: دايي با احترام دهانم را بست/ سر بازيكن ما ٩ بخيه خورد/ به صادقيان يادآوري كنيد من پنج نسل از او قديميترم!
حقیقتش من از آنچه رخ داده ناراحتم ولی همه میدانند که چقدر به علی دایی علاقه دارم. دایی یک آدم باسواد و تحصیلکرده و درست است
سایت گل- در بازی مس کرمان و پرسپولیس باز هم اتفاقاتی افتاد که باعث بروز حاشیههایی شد. مسیها اعتقاد داشتند که پرسپولیس باید بازی جوانمردانه را رعایت میکرد اما این اتفاق نیفتاده و در مقابل علی دایی نظرش این بود که ادامه بازی درست بوده و رعایت فیرپلی قانون نیست.
در همین زمینه ۲۴ ساعت بعد از پایان بازی با محمود یاوری مربی باتجربه مس کرمان همصحبت شدیم. یاوری در این زمینه به سایت گل گفت: «این دومین بار بود که در بازی بین من و علی دایی چنین اتفاقی میافتاد. حقیقتش من از آنچه رخ داده ناراحتم ولی همه میدانند که چقدر به علی دایی علاقه دارم. دایی یک آدم باسواد و تحصیلکرده و درست است که البته به برد خیلی علاقه دارد و ایرادی هم متوجه او نیست. شاید من این روش پیروزی را دوست نداشته باشم اما بالاخره اتفاقی است که افتاده است.»
سرمربی باتجربه مس در ادامه گفت: «من البته حرفهایی در دل داشتم که میخواستم بزنم، اما علی دایی با احترامی که به من گذاشت دهانم را بست. من برای او و تیمش آرزوی موفقیت میکنم و هیچ کینهای هم ندارم. آن اتفاق هم انشاءالله سهوی بوده و از آن ماجراهایی است که ادم میگوید پیش آمد.»
دیشب بعد از پایان بازی پیام صادقیان مدعی شد یاوری با به کار بردن لفظ «بیغیرت» در حین بازی به او توهین کرده است. سرهنگ یاوری در مورد حرفهای این بازیکن نیز گفت: «صادقیان یا هر بازیکن دیگر، شما باید فرهنگ احترام کوچکتر به بزرگتر را ترویج کنید. من با این بازیکن پنج نسل اختلاف سنی دارم چرا باید فکر کنم که او چه گفته و یا بخواهم جوابش را بدهم؟»
یاوری در پایان گفت: «من روز خبرنگار را تبریک میگویم و دوست دارم خبرنگاران عزیز به این چیزها بیشتر توجه کنند.»
-
علی کریمی دوباره مواضعش علیه دایی را تکرار کرد/ منتظر مصاحبه بعدی ام باشید!
ورزش > لیگ برتر - علی کریمی می گویداینکه گفته اند حرفی علیه دایی نزده و او را متهم نکرده است را تکذیب کرد و می گوید آن حرف ها را درباره سرمربی پرسپولیس زده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ روز گذشته علی دایی مصاحبه ای تند علیه علی کریمی انجام داد. دلیل این مصاحبه هم حرف هایی بود که به نقل از علی کریمی منتشر شده بود. کریمی بعد از گلی که در اصفهان زد در مصاحبه ای اختصاصی با یکی از روزنامه های ورزشی ، گفت به دهنوی دستور داده بودند که مرا بزنند. او این بار انگشت اتهامش را به جای رویانیان به سوی علی دایی گرفته بود تا بعد از بازی پرسپولیس و مس کرمان ، دایی هم بگ.ید روی حرف های بازیکنی که هی خداحافظی می کند و بعد دوباره بر می گردد نمی شود حساب باز کرد. در یکی از برنامه های تلویزیون هم باز قول کریمی این طور نقل شده بود که اصلا اصل مصاحبه با روزنامه ورزشی را انجام نداده است اما کریمی در پیام تبریک عید فطرش برای هواداران خود که با سامانه پیامکی اش فرستاده بود ، درباره این ماجرا برای شان نوشت: هیچ مصاحبه ای با شبکه های تلویزیونی نکردم و مصاحبه آخر من در روزنامه گل مورد تاییدم است. منتظر مصاحبه بعدی من بعد از تعطیلات باشید!»
او از حالا برای پرسپولیسی ها آماده باش اعلام کرده است.
-
کادر پزشکی پرسپولیس: تلاش میکنیم ماهینی و حسینی به دیدار برابر سایپا برسند.
کادر پزشکی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص مصدومیت دو مدافع سرخپوشان گفت: تلاش میکنیم حسین ماهینی و میثم حسینی به دیدار برابر سایپا برسند.
به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس، حسین ماهینی و سید میثم حسینی که در دیدار سرخپوشان برابر مس کرمان مصدوم شده بودند، امروز در تمرینات گروهی و ریکاوری شرکت نکردند.
کادر پزشکی سرخپوشان در این خصوص اعلام کرد: حسین ماهینی از ناحیه مچ پا مصدوم شده است و ما سعی میکنیم با کم کردن زمان درمان، او را هر چه سریعتر در اختیار کادر فنی قرار دهیم.
همچنین میثم حسینی در این دیدار از ناحیه کتف دچار مشکل شد و ما امروز به او استراخت فعال دادیم و ریکاور سبک داشت و با فیزیوتراپی سعی میکنیم برای بازی با سایپا آماده شود.
-
گزارش تمرين امروز پرسپوليس.
تمرين امروز پرسپوليس در شرايطي برگزار شد که محمد نوري به دليل فوت پدربزرگش غايب بود.
به گزارش فارس، تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس پس از پيروزي مقابل مس کرمان از ساعت 18:30 امروز در ورزشگاه درفشيفر برگزار شد. در اين تمرين بازيکنان اصلي پرسپوليس 40 دقيقه ريکاوري کردند و بازيکنان ذخيره نيز زير نظر باقري و فروزاني به تمرين پرداختند.
*در تمرين امروز محمد نوري به دليل از دست دادن پدربزرگش غايب بود.
* حسيني و ماهيني به دليل مصدوميت تمرين نکردند و تنها به استخر و سونا رفتند.
*صحبتهاي ياوري و علي دايي پس از بازي سوژه اصلي تمرين امروز قرمزپوشان بود.
* همچنين سردرگمي پرسپوليسيها براي بازي مقابل سايپا و محل برگزاري اين بازي در نوع خود جالب بود.
-
به نقل از سایت هواداران پرسپولیس، پس ازکش وقوس های فراوان باشگاه عجمان امارات با جدایی محمدرضا خلعتبری ازاین تیم موافقت کرد.
به گزارش منابع نزدیک به باشگاه سردار رویانیان درمحافل خصوصی مدیران وعوامل باشگاه اعلام کرده است.اوردن خلعتبری به پرسپولیس عیدی ماست به هواداران تیم.
به نظر می رسد تنها یک جلسه تا پرسپولیسی شدن خلعتبری باقی مانده است و اگر اتفاق غیر قابل پیش بینی رخ ندهد، انشاالله باید خلعتبری را پرسپولیسی بدانیم.
البته، در این میان نباید نقش تاثیرگذار عابر بانک فوتبال ایران را هم فراموش کنیم.
خبر جدید اینکه، پس از مرخصی چهار روزه ای که خلعتبری به بهانه ی دیدار با خانواده از اماراتی ها گرفت، عصر دیروز با حضور در دفتر رویانیان به مدت 90 دقیقه صحبت های امیدوار کننده ای را با مدیرعامل سرخ پوشان انجام داد.
همچنین بر خلاف اخبار رسانه های مختلف مبنی بر سفر خلعتبری به شمال کشور برای دیدار با خانواده، این مهاجم ملی پوش، فردا قرار است نشست مهمی را با رویانیان برگزار کند و به توافق نهایی برسد و اگر اتفاق خاصی نیفتد، سردار رویانیان بار دیگر به قولش عمل کرده، و عیدی هواداران را به موقع پرداخت می کند.
-
تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 10:30 امروز تنها به مدت یک ساعت برگزار شد. در این تمرین 60 دقیقهای، بازیکنان تمرینهای سبکی را انجام دادند و به کارهایی مانند گرم کردن و حفظ توپ پرداختند.
* در پایان تمرین، علی دایی نیز تمرینات ویژهای را برای دروازهبانان درنظر گرفته بود. او به سمت دروازه شوت میزد و با هر توپی که وارد دروازه میشد، به کُری خواندن برای دروازهبانان میپرداخت.
* در تمرین امروز بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس در تماس های تلفنی با کاپیتان محمد نوری به او بابت از دست دادن پدر بزرگش تسلیت گفتند.
* سرمربی پرسپولیس عید فطر را به تمام بازیکنان تبریک گفت.
* قرمزپوشان روز یکشنبه به دیدار سایپا خواهند رفت. به همین دلیل فیلم دیدارهای سایپا در اختیار پرسپولیس قرار گرفت.
-
ریکاوری سرخپوشان در غیاب کاپیتان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]تیم فوتبال پرسپولیس پس از دیدار برابر مس کرمان امروز بعدازظهر تمرینات ریکاوری را در غیاب کاپیتان خود برگزار کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان امروز از ساعت 18:30 در ورزشگاه درفشیفر زیر نظر کادر فنی به تمرینات ریکاوری پرداختند.
علی دایی قبل از شروع تمرین عید فطر را به کلیه اعضای تیم تمرین گفت.
محمد نوری به دلیل فوت پدر بزرگش و با هماهنگی کادر فنی راهی کرمانشاه شد تا در مراسم آن مرحوم حضور یابد.
بازیکنان اصلی در دیدار برابر مس کرمان به ریکاوری پرداخته و پس از آن راهی استخر و سونا شدند. بازیکنان ذخیره در این دیدار نیز به تمرینات تاکتیکی زیر نظر کادر فنی پرداختند.
دروازهبانها هم با بهزاد غلامپور تمرین کردند.
دیدار هفته سوم پرسپولیس مقابل مس کرمان دو مصدوم داشت که امروز در تمرینات شرکت نکردند. کادر پزشکی تلاش میکند حسین ماهینی و میثم حسینی را هر چه سریعتر در اختیار کادر فنی قرار دهد.
با توجه به برگزاری دیدار پرسپولیس و سایپا در ورزشگاه انقلاب کرج قرار تیم فوتبال پرسپولیس عصر شنبه از ورزشگاه درفشی فر راهی کرج شود. البته در شرایطی که شورای تامین استان البرز با برگزاری این دیدار در کرج موافقت کرده باشگاه پرسپولیس با ارسال نامه ای به شورای تامین، نگرانی خود را با توجه به ظرفیت این ورزشگاه و فاصله کم تهران کرج و برگزاری این دیدار در ورزشگاه انقلاب ابراز داشته است.
-
پیام کانون هواداران پرسپولیس برای تماشاگران/ 90 دقیقه حمایت همه جانبه در سایه اخلاق و نظم
کانون هواداران پرسپولیس در پیامی از هواداران خواست امشب ضمن حضور گسترده در ورزشگاه آزادی با رعایت شئونات انضباطی و اخلاقی حمایت همه جانبهای از سرخپوشان داشته باشند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، رئیس کانون هواداران پرسپولیس در این ارتباط گفت: با توجه به استقبالی که در اولین بازی و پس از آن از سوی پرسپولیسیهای اصفهان در بازی با ذوب آهن صورت گرفت، انتظار میرود که با وجود برگزاری بازی در روز وسط هفته شاهد حضور گسترده تماشاگران در ورزشگاه آزادی باشیم.
حسین فریدونی ادامه داد: با این وجود برحسب وظیفه ذاتی کانون، از هواداران دعوت میکنیم که با حضور حداکثری خود و تشویق کادر فنی و بازیکنان از دقیقه یک تا سوت پایان بازی، حمایت همه جانبهای را از سرخپوشان داشته باشند تا به امید خدا با تقویت روحی و انگیزشی آنها، در آستانه عید سعید فطر با کسب پیروزی، موجبات شادی مضاعف خانواده بزرگ پرسپولیس فراهم آید.
وی تصریح کرد: همچنین از هواداران پرسپولیس تقاضا میکنیم با توجه به حساسیتهای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال و بویژه به حرمت ایام مبارک ماه رمضان که شرایط تقویت روحیه و تزکیه نفس را فراهم آورده است مثل همیشه شئونات انضباطی و اخلاقی را رعایت کنند. همانطور که از سال گذشته بارها شاهد برخوردهای اخلاقمدارانه و صبوری هواداران پرسپولیس روی سکوها بودیم تا مورد اشاره همگان قرار بگیرد.
-
17:00:00 1392-05-16
مرحله دوم طرح حمایت مشروط از پرسپولیس
دومین مرحله از طرح حمایت مشروط از باشگاه برای بازی پرسپولیس و مس کرمان آغاز شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، همانطور که قبلا اشاره شد، هواداران میتوانند جهت حمایت از باشگاه در این طرح شرکت نمایند . در انتهای بازی به قید قرعه به ۳ نفر هدایایی داده خواهد شد. در صورت عدم کسب امتیاز توسط تیم ٬ مبلغ پرداخت شده٬ با کسر کارمزد بانک ٬به حساب هوادار عودت داده خواهد شد.
به همین منظور هواداران می توانند تا قبل از شروع بازی پرسپولیس و مس کرمان در مرحله دوم این طرح شرکت کنند.
برای شرکت در مسابقه با تلفن همراه خود کد #9*720* را وارد کنید. و پس از انتخاب شماره ۱ به عنوان حمایت از پرسپولیس٬ از بین شماره های ۱ تا ۵ مبلغ مورد نظر را تعیین کنید.
در نهایت با وارد کردن مشخصات کارت بانکی خود٬ به ترتیبی که از شما سوال می شود ٬مبلغ حمایتی شما به حساب باشگاه واریز خواهد شد. قابل ذکر است که امنیت این سرویس پرداختی توسط درگاه پرداخت امن بانک پاسارگاد تامین خواهد شد.
-
رضايي: مشکل فقط زدن گل اول است
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تابع سيستم سرمربي تيم هستم و سعي ميکنم به مرور زمان خودم را با اين سيستم هماهنگ کنم.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
غلامرضا رضايي درباره آخرين شرايط پرسپوليس اظهار داشت: شرايط کلي تيم ما با توجه به تمرينات منظم و ريکاوريهاي به موقع بسيار خوب و عالي است. اکنون هم فقط به بازي حساس مقابل سايپا که تيمي خوب و يک دست است فکر ميکنيم. ما کار بسيار سختي را در پيش داريم چون سايپا تيمي است که هم امکانات مناسب و هم بازيکناني بسيار مستعد و حتي جوياي نام دارد.
به گزارش فارس،رضايي ادامه داد: بدون شک همه فوتبال را ميبينند تا از آن لذت ببرند پس من اميدوارم در کرج شرايط مناسب براي يک بازي خوب باشد، با اتفاقاتي که قبلا در ورزشگاه کرج افتاده نگران نيستيم اما بايد شرايط براي بازي فردا مهيا باشد. شک نکنيد ما هم فقط به کسب سه امتياز فکر ميکنيم تا جايگاه خود را در بالاي جدول از دست ندهيم.
مهاجم قرمزپوشان درباره بسته بودن دروازه پرسپوليس در سه بازي گذشته تاکيد کرد: اگر الان پرسپوليس گل خورده ندارد به خاطر اين است که کل تيم در سازمان دفاعي عالي و خوب کار کرده است. مطمئن باشيد هر 11 نفر در زمين با تلاش و کوشش زياد به وظيفه خود عمل کردند، در دفاع شريک هم بودند و در حمله هم کمک يکديگر و نتيجه آن هم سه بازي و گل نخوردن است.
وي درباره عدم گلزني خودش نيز گفت: درست است در سه بازي نتوانستم دروازه حريفان را باز کنم اما مطمئن باشيد سختي کار همين گل اول است اگر يک گل بزنم راه ميافتم، البته در چند بازي با توجه به شرايط تيمي موقعيت چنداني نداشتم ولي مطمئن باشيد با ايجاد فرصت پايم را خيلي زود به گلزني باز ميکنم، البته گل هم نزنم مطمئنا پاس گل ميدهم.
مهاجم قرمزها در پايان در مورد حضورش در ترکيب پرسپوليس با توجه به تاکتيکهاي دايي خاطر نشان کرد: من در نوک حمله و سيستم دايي بازي نميکنم، سيستم سرمربيمان 1-2-3-4 است يعني بيشتر در گوش چپ و راست بايد بازي کنم و در نوک حمله نيستم بايد تلاش بيشتري کنم تا خودم را به منطقه خطر دروازه حريف برسانم. البته بالاخره سيستم سرمربي تيم اين است و من هم تابع آن خواهم بود. سعي ميکنم به مرور زمان خودم را با سيستم سرمربي هماهنگ کنم. |
-
نامه رسمي پرسپوليس به باشگاه عجمان
مسئولان باشگاه پرسپوليس امروز 10 آگوست در نامهاي به باشگاه عجمان خواستار به خدمت گرفتن محمدرضا خلعتبري شدند.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
مسئولان باشگاه پرسپوليس در چند وقت اخير ديدار و گفتوگوهايي را با محمدرضا خلعتبري مهاجم تيم ملي فوتبال کشورمان داشتند و نظر مثبت اين بازيکن را براي حضور در پرسپوليس گرفتند. خلعتبري مورد تائيد علي دايي نيز قرار گرفت.
به نقل از فارس،با توجه به اينکه اماراتيها نام ليگ خود را به نام مجعول خليج ع ر ب ي نامگذاري کردهاند خلعتبري نيز تصميم گرفته تا فوتبالش را در ايران دنبال کند. به همين دليل پس از جلسات متوالي بالاخره باشگاه پرسپوليس در نامهاي رسمي به باشگاه عجمان خواستار لغو قرارداد خلعتبري با عجمانيها و در اختيار گرفتن اين بازيکن شد.
اين نامه به باشگاه عجمان فرستاده شده و عجمانيها نيز با پيگيري مسئولان باشگاه پرسپوليس اعلام کردند به زودي جلسه هيئتمديره خود را تشکيل داده و در اين خصوص تصميمگيري خواهند کرد.
گفتني است امروز 10 آگوست آخرين روزي بود که پرسپوليسيها ميتوانستند به صورت رسمي خواستار حضور خلعتبري در پرسپوليس باشند که به وعده خود عمل کردند.
رويانيان هم در گفتوگويي اعلام کرده از روز دوشنبه آماده گرفتن کمکهاي مردمي براي رفع مشکل خلعتبري و پرداخت پولش است. |
-
|
حسين قدوسي مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس در خصوص اظهارات گلمحمدي درباره مطالباتش در نشست خبري اظهار داشت: رويانيان در چند وقت اخير هميشه گلمحمدي را به عنوان يک مربي خوب، بااخلاق و کاردان ناميده است و در دوراني که او در پرسپوليس بود هميشه حمايتهاي خود را نشان داد.
به نقل از فارس، وي افزود:مصاحبههايي که گلمحمدي در نشستهاي خبري خود براي دريافت مطالباتش انجام ميدهد يک نوع توهين است و اين راه رسيدن به مطالباتش نيست.
قدوسي ادامه داد: رويانيان بابت اين موضوع بسيار ناراحت است و ما به گلمحمدي پيشنهاد ميکنيم در يک نشست مشکلات پيشآمده را حل کند چون باز هم تاکيد ميکنيم مديرعامل باشگاه دوست ندارد شان هيچ پيشکسوتي از بين برود و بهتر است گلمحمدي اين موضوع خانوادگي را به نشستهاي مطبوعاتي نکشاند تا افراد ديگر سوءاستفاده کنند. |
-
پرسپوليس در غياب رضايي راهي کرج شد
کاروان تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 16:50 امروز در غياب غلامرضا رضايي که دچار کسالت شده، عازم کرج شد.
|
|
با تصميم علي دايي تيم فوتبال پرسپوليس بعد از ظهر امروز براي تشکيل اردوي يک روزه و تمرين در ورزشگاه انقلاب کرج راهي اين شهرستان شد.
به نقل از فارس، در اين سفر تمام بازيکنان پرسپوليس حتي مصدومان همراه سرخپوشان حضور داشتند اما غلامرضا رضايي به دليل کسالت شديد که از صبح امروز گريبانگير او شد همراه سرخپوشان به کرج نرفت و با تشخيص پزشکان به استراحت و درمان خود پرداخت. اين در شرايطي است که بازيکنان و کادر فنياي که اهل استان کرج هستند پس از حضور سرخپوشان در اين شهرستان به جمع ساير بازيکنان و کادر فني اضافه خواهند شد. همچنين علي دايي نيز که براي کنفرانس مطبوعاتي به کرج رفته بود مستقيم به ورزشگاه انقلاب رفت تا به سرخپوشان بپيوندد.
پرسپوليسيها امشب در کردان کرج اقامت خواهند داشت. |
-
علی دایی در نشست خبری قبل از بازی مقابل سایپا در جمع خبرنگاران ابتدا روز خبرنگار و عید سعید فطر را تبریک گفت و سپس راهیابی تیم ملی بسکتبال کشورمان به جام جهانی اسپانیا را نیز به مردم ایران و بازیکنان تبریک گفت.
وی همچنین در خصوص بازی مقابل سایپا اظهار داشت: قطعا بازی بسیار سختی در پیش داریم، من خوشحالم با همکاری و پیگیری هیئت فوتبال استان البرز سایپا میزبان مسابقه است. این بازی بدون شک از حساسیت ویژهای برخوردار است.
وی افزود: ما قطعا به دنبال سه امتیاز بازی با سایپا هستیم چون میخواهیم هر طور که شده به بالای جدول بچسبیم. قطعا سایپا هم در زمین خودش به فکر گرفتن امتیاز است تا خودش را از پایین جدول به بالا بکشاند.
دایی ادامه داد: سایپا تیم بزرگی است، ما نتایج هفتههای قبل این تیم ملاک کاری ما نیست، ما نباید فکر کنیم که سایپا به راه آهن باخته اصلا این به ما مرتبط نمیشود، سایپا مقابل استقلال صنعتی بسیار خوب بازی کرد و در زمین بسیار سربلند بوده است.
وی در خصوص کیفیت سایپا نیز گفت: سایپا همواره تیمی با کیفیت داشته، با توجه به سه بازی که در لیگ برتر از این تیم دیدیم به علاوه یک بازی دوستانه ما نباید نتایج گذشته این تیم را ملاک ارزیابی سایپا قرار دهیم، آنها قطعا در زمین خود به دنبال ارائه یک بازی خوب برای رضایت هوادارانشان هستند. من امیدوارم در کل این بازی حق به حقدار برسد.
سرمربی سرخپوشان درباره میزبانی سایپا نیز گفت: من معتقدم میزبانی حق هر تیمی است و تیمهای میزبان باید در زمین خودشان بازی کنند. امیدوارم شورای تامین مراقب باشد که مشکلی فردا به وجود نیاید. من معتقدم برگزاری بازی در البرز حق این تیم است و امیدوارم هواداران فردا در ورزشگاه از همه چیز راضی باشند و دست به کارهای غیر اخلاقی نزنند.
وی افزود: من همیشه گفتهام اگر هواداران ما کنار و یار ما باشند خیلی راحت میتوانیم به خواسته خود و نتایج دلخواه برسیم و قطعا با توان و کیفیت بهتری بازی میکنیم. ما امتیاز خارج از خانه هم برایمان اهمیت زیادی دارد و به همین دلیل فردا به دنبال امتیاز کامل هستیم.
دایی در مورد شناخت فیرات از خودش نیز یاد آور شد، مطمئن باشید فیرات مربی خوبی است. من با فیرات کار کردهام. ایشان در مرحله اول دستیار لورانت در سایپا بود و در تیم ملی هم با او کار کردم، هم فیرات از من شناخت دارد و هم من از او شناخت کاملی دارم. این شناختها در فوتبال طبیعی است. انشاءالله ما بتوانیم از سایپا بهتر بازی کنیم و به نتیجه دلخواه برسیم.
وی در پایان در پاسخ سوالی که از عملکرد بازیکنان راضی هستید یا خیر، تاکید کرد: من از بازیکنانم راضی هستم و تا الان هم زحمت خود را کشیدهاند. انشاءالله با تمرینات و تلاشهای بیشتر دل هواداران را شاد میکنیم. بازیکنان من جوان هستند و زمان میبرد که با هم هماهنگ شوند، مطمئن باشید در آینده بهتر میشویم، ما در بازی مقابل مس در نیمه دوم خیلی بهتر بودیم و در بازی با ذوب آهن هم متاسفانه از فرصتها استفاده نکردیم. در بازی با تراکتور هم منطقی بودیم اما این پرسپولیس آن تیمی نیست که دلخواه من است. بچهها باید بیشتر هماهنگ شوند چون 35 درصد بازیکنان جدید به تیم اضافه شدهاند.
دایی ادامه داد: مطمئن باشید برای هماهنگی نیاز به زمان داریم. ما برای بازی فردا مصدوم و محروم هم نداریم و فقط دو بازیکن ما مشکل دارند. امیدوارم که کادر پزشکی این دو بازیکن را به بازی فردا برساند. همچنین نوری از امروز به تمرینات ما اضافه میشود، من امیدوارم اگر بازیکنان به این بازی نرسیدند امیدوارم جایگزینهای آنها جایشان را پر کنند. نتیجه فردا هم دست خداست، من پیشگو نیستم، تمام سعی و تلاشمان نتیجه گرفتن است تا به صدر جدول برسیم.
دایی در پایان همچنین از مسئولان هیئت فوتبال کرج هم تقدیر و تشکر کرد.
به امید موفقیت پرسپولیس بزرگ
-
ادامه نابساماني در برنامههاي ليگ برتر فوتبال
ساعت بازي سايپا و پرسپوليس باز هم تغيير کرد
ساعت بازي امروز عصر سايپا و پرسپوليس بار ديگر تغيير کرد.
|
|
سازمان ليگ در اول راه با تغيير مداوم برنامه ها و ساعت بازي رسانه ها و تماشاگران فوتبال را دچار سردرگمي هاي زيادي کرده است.
به گزارش فارس، روز گذشته اعلام شده بود بازي سايپا و پرسپوليس ساعت 19:30 برگزار مي شود اما امروز غلامرضا بهروان مسئول کميته مسابقات ليگ برتر در گفت و گو با راديو ورزش اعلام کرد اين بازي ساعت 19:25 برگزار مي شود.
اينکه چرا اين مسابقه 5 دقيقه زودتر برگزار مي شود نامعلوم است.
گفتني است که بهروان در ادامه صحبت هاي خود اعلام کرد که ترجيح مي دهد بازي هايي که در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود بعد از اذان مغرب باشد چون تماشاگر بيشتري مي آيد. البته به نظر مي رسد مسئولان سازمان ليگ در برنامه ريزي هاي خود تنها کساني که مدنظر قرارداد نداده اند رسانه ها هستند.
اينکه مسابقات در ساعات پاياني روز برگزار مي شود و خبرنگاران مجبور هستند تا پاسي از نيمه هاي شب به کار خود ادامه دهند براي مسئولان سازمان ليگ مهم نيست و تنها به اين فاکتور توجه مي شود که مثل کشورهاي اروپايي بايد بازي هاي مهم در ساعات پاياني شب برگزار شود. البته تجربه هم نشان داده بازي هايي که ديرهنگام برگزار مي شود به صورت چشمگيري تماشاگر به ورزشگاه ها نمي کشاند و براي آشتي هواداران با فوتبال بايد به دنبال راهکارهاي ديگر بود.
بهروان در گفت و گوي خود با راديو ورزش همچنين صادقانه گفت که قول نمي دهند برنامه هاي ليگ تا پايان فصل پايدار بماند. |
-
12:55:00 1392-05-20
جلسه هماهنگی پرسپولیس وسایپا برگزار شد/ 70 درصد گنجایش ورزشگاه در اختیار هواداران پرسپولیس
جلسه هماهنگی دیدار دو تیم فوتبال پرسپولیس و سایپا در هتل پردیس کشاورزی برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولس، نشست هماهنگی بازی پرسپولیس و سایپا شب گذشته در هتل پردیس کشاورزی برگزار شد و سرپرستان دو تیم،
جلال مرادی نماینده سازمان لیگ، فریدون اصفهانیان ناظر داوری، مسئولان نیروی انتظامی، هیات فوتبال استان البرز در این جلسه شرکت کردند. سعید شرینی سرپرست تیم پرسپولس مواردی را در این نشست مطرح کرد.
براساس اعلام ناظر بازی تیم فوتبال پرسپولیس با پیراهن قرمز رنگ در این دیدار به میدان میرود. مسئولان برگزاری بازی نیز اعلام کردند 70 درصد گنجایش ورزشگاه در اختیار هواداران پرسپولیس قرار خواهد گرفت. بلیط فروشی نیز از ساعت 14 در ورزشگاه انقلاب کرج آغاز خواهد شد.
-
13:10:00 1392-05-20
مربی دروازهبانان تیم فوتبال پرسپولیس، گفت: تلاش میکنیم پیروزیهای تیم فوتبال پرسپولیس مقابل حریفان تداوم داشته باشد.
بهزاد غلامپور در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، افزود: بازی سختی مقابل تیم فوتبال سایپا پیش رو داریم و آنها تلاش میکنند در خانه خودشان نتیجه خوبی بگیرند اما ما نیز برای ادامه روند خوبی که در فصل جاری داشتهایم، برای کسب 3 امتیاز به میدان می رویم و امیداوریم که با دست پر به تهران بازگردیم.
غلامپور درباره عدم دریافت گل در سه بازی گذشته، گفت: این اتفاق ماحصل عملکرد خوب دروازهبان، خط دفاعی و همه عناصر تیم و حتی مهاجمان و هافبکها نیز در این موفقیت سهیم هستند و ما امیدواریم که با تلاش همه،
این وضعیت ادامه داشته باشد.
مربی دروازهبانهای پرسپولیس درباره میزبانی کرج از پرسپولیس گفت: به هرحال لیگ حرفه ای است و ما هیچ مشکلی با این موضوع نداریم و امیدواریم این بازی به خوبی برگزار شود.
-
پرسپولیس؛ پرتماشاگرترین تیم لیگ سیزدهم
ورزش > لیگ برتر - مجموع تماشاگران سه هفته اول لیگ سیزدهم حدود 270 هزار نفر بوده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در 3 هفته اول لیگ برتر 24 بازی برگزار شده که در این میان بازی سپاهان- فولاد در هفته اول بدون تماشاگر بوده است. با این حساب میانگین تماشاگر در این سه هفته حدود 11700 نفر بوده است که آمار بسیار پایینی است. این رقم میانگین تماشاگر در حالیست که بازی های این سه هفته در ساعات مناسب شب برگزار شده است. دو بازی پرسپولیس- تراکتور و استقلال- سپاهان هر کدام 70 هزار تماشاگر داشته اند که در صورت کسر 140 هزار نفر مربوط به این دو بازی، آمار تماشاگر 21 بازی دیگر لیگ برتر 130 هزار نفر می شود!
پرسپولیس تهران با دو بازی خانگی و 110 هزار تماشاگر و میانگین 55 هزار نفر برای هر بازی پرتماشاگرترین تیم لیگ سیزدهم تا پایان هفته سوم است.
-
باخت پرسپولیس به سایپا کرج در ورزشگاه انقلاب+ حواشی
خبر مسابقه:
|
تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 19 و 25 دقيقه در ورزشگاه انقلاب کرج و در حضور حدود 9 هزار و 200 تماشاگر به مصاف تيم سايپا رفت که بازي با نتيجه يک بر صفر به سود سايپا به پايان رسيد.
به گزارش فارس، روزبه شاهعليدوست در دقيقه 30 با يک شوت از راه دور به زيبايي دروازه پرسپوليس را باز کرد و گل اول مسابقه را به ثمر رساند. اين اولين گلي بود که پرسپوليس در ليگ برتر سيزدهم دريافت کرد.
سيد مهدي سيدعلي داور مسابقه به روزبه شاهعليدوست، محمدباقر صادقي و مقداد قباخلو از سايپا کارت زرد نشان داد.
اين اولين ميزباني سايپا در ورزشگاه انقلاب کرج از پرسپوليس بود و اين اولين ميزباني براي نارنجيپوشان خوش يمن بود. تمام رکوردهاي مثبت پرسپوليس در اين ديدار شکسته شد. سرخپوشان در اين بازي هم اولين باخت و هم اولين گل فصل خود را دشت کردند.
سرخپوشان در نيمه دوم حملات پراکنده زيادي انجام داد که در يک صحنه توپ را به تير دروازه سايپا زد. |
حواشی=
|
تيمهاي فوتبال پرسپوليس و سايپا از ساعت 19:25 امروز در اولين حضور سرخپوشان در کرج در ورزشگاه انقلاب به مصاف يکديگر خواهند رفت. اين در شرايطي است که تا به اين لحظه حدود 3 هزار هوادار در ورزشگاه حضور دارند که بيشتر آنها هواداران تيم فوتبال پرسپوليس هستند.
به نقل از فارس، سختگيريهايي براي ورود هواداران به داخل ورزشگاه ميشود. هواداراني که قرمزپوش هستند در حال حاضر سهميه 10 درصدشان در ورزشگاه تکميل شده و در حال حاضر نيز بدون هيچ مشکلي براي ورود به ورزشگاه اقدام کردند.
*تعدادي پيراهن در بين هواداران سايپا با نام مخصوص اين تيم پخش شد.
*انجام کارهاي فرهنگي مانند حرکات ورزش باستاني، قبل از بازي براي هواداران انجام شد.
*اطراف ورزشگاه در حال حاضر آمد و شد به خوبي انجام ميشود اما با توجه به حضور مأموران پرتعداد نيروي انتظامي، ترافيک در برخي خيابانهاي منتهي به ورزشگاه انقلاب نيز ديده ميشود.
*پس از اينکه کرجيها بالاخره با تلاش زياد ميزباني بازي با پرسپوليس در کرج را گرفتند صدا و سيماي استان البرز نيز به شبکه سه صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران اجازه پخش را نداد و پس از گفتوگو با مسئولان ذيربط استانداري و هماهنگيهاي لازم مقرر شد اين بازي از شبکه البرز پخش شود و سپس تهران نيز از طريق شبکه البرز آن را تحت پوشش قرار دهد.
*حدود يک و نيم ساعت مانده به بازي پرسپوليس و سايپا ناظران بازي به همراه داوران بازديدي از زمين بازي و ورزشگاه کردند.
*فريدون اصفهانيان نيز در حال حاضر در ورزشگاه به سر ميبرد.
*انجام حرکات نمايشي طنابزني و برخي از حرکات ورزشي نيز در بازي امروز تدارک ديده شد.
*قبل از شروع بازي امروز از هواداران دو تيم توسط بلندگوي ورزشگاه خواسته شد تا با احترام به يکديگر تيم خود را تشويق کند.
*چند خواننده خوب کشورمان نيز قرار است قبل از شروع بازي در ورزشگاه انقلاب سرودهاي خود را به صورت زنده بخوانند.
*مجري برنامههاي فرهنگي امروز در ورزشگاه انقلاب با کت قرمز در خصوص بازي و تيمهاي پرسپوليس و سايپا صحبتهاي عجيبي را مطرح ميکرد که مورد اعتراض هواداران سايپا قرار گرفت.
*جايگاه خبرنگاران نيز بسيار کثيف و خاکآلود است.
*حدود يکهزار هوادار سايپا نيز در حال حاضر در ورزشگاه حضور دارد.
*عليرغم اينکه تصور ميشد بازي امروز تا به اين لحظه حدود 13 هزار نفر به ورزشگاه بيايند اما تا به اين لحظه تنها 3 هزار نفر در ورزشگاه حضور دارند.
*طبق توافقات انجام شده قرار است دو دوازدهم ورزشگاه به سايپا و بقيه به پرسپوليسيها تعلق گيرد. اين در شرايطي است که ورزشگاه انقلاب 12 قسمت دارد.
*بيرون ورزشگاه نيز بسيار خلوت است و هواداران به راحتي در حال تهيه بليت هستند. |
کد خبر : 1015538 زمان ارسال : يکشنبه 1392/05/20 18:31
حاشيه ديدار سايپا - پرسپوليس2
پس از قهرماني تيم ملي بسکتبال در آسيا و صعود به جام جهاني در ورزشگاه انقلاب کرج نيز جشن و شادي برپا شد. |
|
تيم فوتبال پرسپوليس در چارچوب هفته چهارم ليگ برتر از ساعت 19:25 امروز در ورزشگاه انقلاب کرج به مصاف سايپا ميرود. کاروان تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 18:00 در شرايطي وارد ورزشگاه انقلاب شد که دو خودروي پليس آنها را اسکورت ميکرد البته آنها مقابل ورزشگاه با ازدحام هواداران مواجه شدند اما با تلاش نيروي انتظامي به داخل ورزشگاه آمدند.
به نقل از فارس، پرسپوليسيها با يک دستگاه اتوبوس وارد ورزشگاه شدند، قصد داشتند تا از بين دو نرده که فاصله طرفينش به يکديگر کمي تنگ بود عبور کنند به همين دليل اتوبوس سرخپوشان برخوردي با يکي از نردهها داشت و تصادف کوچکي به وجود آمد اما با جابهجايي ساير خودروها پرسپوليسيها به مسير خود ادامه دادند.
*در بدو ورود پرسپوليسيها به داخل ورزشگاه تعدادي از مسئولان سايپا به استقبال آنها رفتند و به علي دايي خوشآمد گفتند. تعدادي از ژيمناستيککارهاي نوجوان البرزي نيز در ورزشگاه حضور دارند و به انجام کارهاي آکروباتيک ميپردازند.
*غلامرضا بهروان نيز در ورزشگاه انقلاب کرج حضور دارد.
*تعدادي از ليدرهاي پرسپوليس نيز پس از جلسهاي که بيرون ورزشگاه داشتند بر روي سکوهاي خود منتقل شدند و به راهنمايي هواداران ميپردازند.
*موزيک بلندي که در ورزشگاه انقلاب نواخته ميشود کمي حاضران را دچار مشکلاتي کرده است.
*به دليل نبود شيرهاي آب مأموران نيروي انتظامي توسط وانتهايي که براي آنها آب آورده ميشود از خود در گرماي شديدي که وجود دارد، پذيرايي ميکنند.
*برخي از دلالان که ساعتها قبل از بازي به ورزشگاه آمده بودند و با تهيه بليت قصد داشتند بازار سياه راه بياندازند امروز غافلگير شدند چون همچنان هواداران بدون مشکل در حال تهيه بليت و ورود به ورزشگاه هستند.
*در بيرون ورزشگاه نيز پرچمهاي قرمز فقط فروخته ميشود. اين در شرايطي است که ميزبان امروز سايپاييها هستند.
*پس از قهرماني تيم ملي بسکتبال در آسيا و صعود به جام جهاني در ورزشگاه انقلاب کرج نيز جشن و شادي برپا شده است.
*مسئولان استاني البرز نيز از ساعتها قبل در ورزشگاه حضور و بر کارها نظارت دارند.
*مسئولين برگزاري مسابقات از خبرنگاران بابت نامناسب بودن جايشان عذرخواهي کردند.
*قراربود بليتفروشي ساعت 14:00 آغاز شود اما به دليل اينکه مسئولين برگزاري دوست نداشتند بليتهاي تقلبي وارد بازار شود با دقايقي تاخير و پس از هماهنگي با نيروي انتظامي اين کار را از ساعت 16:00 آغاز کردند.
|
تيمهاي فوتبال پرسپوليس و سايپا ساعت 19:25 امروز در ورزشگاه انقلاب کرج به مصاف يکديگر خواهند رفت که حاشيههاي قبل از بازي را در زير ميخوانيد:
به نقل از فارس، با وجود اينکه حدود نيم ساعت به شروع بازي مانده همچنان سکوهاي متعلق به هواداران سايپا خالي است، اين در شرايطي است که هواداران پرسپوليس يکي پس از ديگري سکوها را اشغال ميکنند.
* اين در شرايطي است که حدود 7 هزار نفر در ورزشگاه حضور دارند.
* اما نکته عجيب و سؤال برانگيز برنامههاي فرهنگي مسئولان سايپا اين است که در اين برنامهها موزيکهاي زنده هم ديده ميشد و موزيکهاي لسآنجلسي و خوانندههاي آنسوي مرزها نيز پخش شد. اين موزيکها خيلي راحت توسط بلندگوهاي ورزشگاه پخش شد و اين در شرايطي است که ملا محمد مسئول فرهنگي فدراسيون نيز در کنار زمين حضور دارد.
* هواداران تيم فوتبال پرسپوليس پس از ديدن علي دايي او را به شدت با شعار «دايي به کرج خوش آمدي» تشويق کردند و با او خوشآمدگويي گفتند.
* يکي از مشکلات مسئولان باشگاه پرسپوليس در بازي امروز اين بود که آنها عليرغم اينکه به دنبال اين بودند تا ليست بازيکنان خود را براي بازي ارائه کنند، اما هيچ فردي را کنار زمين براي دريافت اين ليست و پر کردن آن پيدا نميکردند.
* بازيکنان سايپا وقتي براي گرم کردن به داخل ورزشگاه آمدند ابتدا به سمت حدود يکهزار هوادار خود رفتند و پس از دست تکان دادن براي آنها مشغول به گرم کردن شدند.
* نيلسون اولين نفري بود که براي گرم کردن وارد زمين شد، به همين دليل مورد تشويق شديد هواداران قرار گرفت.
* ترکيب پرسپوليس در بازي مقابل سايپا: نيلسون، بنگر، جلال حسيني، ماهيني، حقيقي، نوري، صادقيان، سيد صالحي، ميثم حسيني، ميلاد غريبي و دهنوي.
* ترکيب سايپا در بازي با پرسپوليس: محمد باقر صادقي، علي زينالي، حامد شيري، سجاد مشکلپور، ابراهيم صادقي، ابراهيم شکوري، مجيد ايوبي، بابک حاتمي، کاوه رضايي، روزبه شاهعلي دوست و سجاد شهباز زاده.
* ماموران نيروي انتظامي نيز که امروز تقريبا غافلگير شدهاند چون با تعداد کمتر هواداران مواجه شدهاند، در دور تا دور زمين نشسته و در حال تماشاي زمين هستند. |
|
حاشيه ديدار سايپا - پرسپوليس4
برخي از تماشاگران ديدار سايپا و پرسپوليس از روي پشت بامهاي اطراف ورزشگاه اين ديدار را تماشا ميکنند. |
|
ديدار تيمهاي سايپا و پرسپوليس در حالي در ورزشگاه انقلاب کرج در حال برگزاري است که برخي از تماشاگران اين ديدار به صورت ويژه و بدون خريدن بليت از روي پشتبامهاي اطراف مسابقه را تماشا ميکنند. نکته قابل توجه اينکه در بين اين تماشاگران چند طرفدار زن هم ديده ميشود.
*در حالي که هوا تاريک شده و مسابقه در جريان بود اما مسئولان ورزشگاه همچنان از روشن کردن نورافکنها امتناع ميکردند که اين موضوع با اعتراض علي دايي و ساير اعضاي کادر فني پرسپوليس همراه شد. در نهايت در اواسط نيمه اول اين اتفاق رخ داد و پروژکتورها روشن شد.
*هواداران پرسپوليس که پشت درهاي ورزشگاه مانده بودند با باز شدن درها آرام آرام و به مرور وارد ورزشگاه شده و سکوها را پر کردند.
*ياد و خاطره شهدا در ابتداي اين مسابقه گرامي داشته شد.
*چندين قاب عکس از شهداي جنگ تحميلي و انقلاب اسلامي در پشت دروازه سايپا قرار داده شده است.
*در چند صحنه فيرات سرمربي سايپا به تصميمات داوري اعتراض کرد.
*دارو مسابقه به علت همرنگ بودن پيراهن پرسپوليسيها با فيرات به سرمربي سايپا تذکر داد که در نهايت فيرات با پوشيدن کاور سبز به اين موضوع خاتمه داد.
*اين ديدار با نتيجه يک بر صفر به سود سايپا در جريان است.
|
محمد دايي دستيار اول علي دايي در اين بازي از روي سکوها بازي را نظاره ميکند و رضا فروزاني کنار علي دايي روي نيمکت حضور دارد.
*تصويربرداران تلويزيوني به دير روشن شدن نورافکنهاي ورزشگاه انقلاب کرج معترض شدند.
*هواداران پرسپوليس در صحنههايي که تصور ميکنند داور اشتباه ميکند، شعار ميدهند: «داور عزيزم دقت کن!»
*باشگاه سايپا شماري از بازيکنان مدرسه فوتبال و ژيمناستيک خود را به ورزشگاه انقلاب کرج آورده و آنها تيم سايپا را به شدت تشويق ميکنند.
*در جايگاه خبرنگاران انواع و اقسام پرندگان از گنجشک تا کلاغ ديده ميشوند.
*بعد از گل تيم سايپا به پرسپوليس يکي از اعضاي تدارکات سايپا که در جايگاه خبرنگاران حضور داشت بر روي ميز پريد و ميز خبرنگاران را شکست.
نيمه اول بازي با نتيجه مساوي بدون گل به پايان رسيد. |
|
:flowerysmile:
به امید موفقیت در هفته های آتی
:flowerysmile: |
|
|
-
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس قهرمانی تیم بسکتیال را تبریک گفت.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، محمد رویانیان در پیامی قهرمانی تیم ملی بسکتبال در آسیا را تبریک گفت. در این پیام آمده است:
سومین قهرمانی مقتدرانه تیم ملی بسکتبالایران در مسابقات قهرمانی آسیا و صعود به جام جهانی اسپانیا اتفاق مهمی بود که مایه شادمانی مردم شد.
بنده وظیفه خود می دانستم این قهرمانی را به مسئولان فدارسیون بکستبال، کادر فنی و بازیکنان این تیم تبریک بگویم و امیدوارم با حمایت های همه جانبه این تیم بتواند در جام جهانی اسپانیا نیز برای ورزش کشورمان افتخار آفرینی کند.
-
22:10:00 1392-05-20
دایی: ما به عنوان مهمان از شرایط میزبانی راضی بودیم/ در نیمهی دوم خیلی بهتر از سایپا بودیم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، گفت: به هیچ عنوان از عملکرد بازیکنان در نیمه اول راضی نیستم. خیلی بد بودیم اما در نیمهی دوم با اینکه خوب کار کردیم نتوانستیم از موقعیتها استفاده کنیم.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی دایی در نشست خبری پس از شکست یک بر صفر تیمش برابر سایپا اظهار کرد: متاسفانه ما شروع بسیار بدی داشتیم. در نیمهی اول بد کار کردیم و نتوانستیم فوتبال خودمان را بازی کنیم اما در نیمه دوم تغیراتی انجام دادیم و با سه فوروارد بازی کردیم.
وی ادامه داد: در نیمهی دوم خیلی بهتر بودیم. سایپا در نیمهی دوم دل به ضدحملات بسته بود. ما موقعیتهای گل خیلی خوبی داشتیم اما متاسفانه آنها را از دست دادیم. به هیچ عنوان از عملکرد بازیکنان در نیمه اول راضی نیستم. خیلی بد بودیم اما در نیمهی دوم با اینکه خوب کار کردیم نتوانستیم از موقعیتها استفاده کنیم. باید بیشتر تلاش کنیم و به فکر بازیهای آینده باشیم.
وی گفت: عباسزاده از بازیکنان آیندهدار فوتبال ماست، به نظر من آینده خوبی دارد. نیمه دوم از او استفاده کردیم و برای اولین بار بود که اینقدر بازی میکرد. موقعیت خوبی به دست آورد که مطمئنم در آینده میتواند این موقعیتها را به گل تبدیل کند. مطمئن باشید او میتواند جزو آیندههای فوتبال ما باشد.
دایی درباره میزبانی سایپا گفت: مشکل خاصی نبود. همه چیز خوب بود و ما به عنوان مهمان از شرایط میزبانی راضی بودیم.در نیمهی دوم خیلی بهتر از سایپا بودیم. البته آنها ضدحملههای خطرناکی زدند. مطمئنا برگزاری این بازی در کرج به سایپا کمک کرد. تیمها باید از شرایط میزبانی خود استفاده کنند. سایپا خیلی بهتر از ما آشنا به این زمین بود
سرمربی پرسپولیس درباره داوری گفت: متاسفانه ما صحبت کنیم نمیشود کاری روی آن انجام داد. ما که نمیدانیم آخر سر در نیاوردیم داخل دروازه توپ را با دست زدهاند و بیرون رفته میتوانست پنالتی باشد، اما ما اگر حرفی بزنیم طور دیگری برداشت میشود.
وی در پاسخ به سوالی درباره خلعتبری، گفت: تمام تلاش ما این است که خلعتبری را برگردانیم. باشگاه پرسپولیس به تنهایی نمیتواند این کار را انجام دهد. نیاز است که وزارت ورزش و دولت کمک کنند تا بتوانیم خلعتبری را برگردانیم.
دایی درباره فشردگی بازیها در ابتدای فصل گفت: مطمئنا خیلی از مسائل میتواند در این موضوع دخیل باشد. ما در چهار بازی قبل یک دیدار را باختهایم. اردوی ما در پرتغال لغو شد و ما کار خاصی نمیتوانستیم انجام دهیم. ما هر ایرادی هم که داشته باشیم با کار کردن میتوانیم آن را حل کنیم.
-
علی کریمی در شب شکست پرسپولیس در کرج، فرشته نجات تراکتورسازی بود و به فاصله چند روز دومین گلش در اصفهان را به ثمر رساند تا تراکتور را مثل پرسپولیس ۷امتیازی کند. با این حال شاید جدا از اینکه بعد از این بازی همه خبرنگاران بخواهند در مورد بازی موثر او و گل سه امتیازیاش پرسند موضوع مجادله او با دایی بود که میتوانست دوربینها را به طرفش بکشاند.
علی کریمی قبل از این و بعد از مصاحبه دایی که گفته بود کریمی ثبات ندارد، عصبانی شده و گفته بود میخواهد بعد از عید فطر مصاحبه کند و قابل پیشبینی بود که بعد از بازی با سپاهان جواب سرمربی پرسپولیس را بدهد. با این حال نکته جالب در صحبتهای کریمی اینجاست که او به نوعی دایی را به دوئل فراخوانده و انگار پایانی بر این دعوا نمیتوان متصور شد. کریمی در حالی این مصاحبه را انجام داده که ظاهرا حرفهای رویانیان درباره حفظ آرامش برایش مهم نبوده. ضمن اینکه ظاهرا او اول نمیخواسته در مورد دایی حرف بزند اما بالاخره حرفهایش را زده است. مصاحبه کریمی بعد از بازی با سپاهان را میخوانید.
آقای کریمی؛ تراکتورسازی به لطف درخشش شما سه امتیاز حساس دیگر به دست آورد.
لطف شماست، من این طور فکر نمیکنم. در بازی قبلی بچههای تراکتورسازی همه تلاش کردند که سه امتیاز را گرفتیم. البته بازی امروز بازی سنگینتری بود اما در این بازی از لحاظ کیفی ضعیفتر از بازی قبل بودم خدا را شکر در یک صحنه برای تیمم مفید شدم و نتیجه خوبی را رقم زدیم. بعد از گل با تلاش بازیکنان همه از نتیجه محافظت کردیم و سه امتیاز را گرفتیم. سپاهان تیم خوبی است که مربی موفقی دارد و مدیریت و مربی خوبش باعث شده این تیم را بالا نگه دارد. سه امتیاز بسیار خوب بود و در آینده اثرش معلوم میشود.
شما در دقایق آخر تعویض شدید. آیا توان ۹۰دقیقه دویدن را ندارید؟
ما هم مثل بقیه تمرین میکنیم، نه بیشتر نه کمتر کار میکنیم مثل سایر بازیکنان تمریناتی که مربی در نظر میگیرد انجام میدهم. خدا را شکر در این دو هفته توانستیم ۶امتیاز را بگیریم و امیدوارم روند بردهایمان ادامه پیدا کند.
از نمایش خودتان در این مسابقه راضی بودید؟
نه از بازی امروزم راضی نبودم. شرایطم ایدهآل نبود و خوشحالم که به پیروزی رسیدیم. دو تیم خوب شهرستانی که در کورس بودند امروز به مصاف یکدیگر رفتند. سپاهان خوب بود اما فوتبال بیرحم است. من برای بازیکنان سپاهان آرزوی موفقیت میکنم.
آیا تصمیم داور در مورد پنالتی برای شما درست بود؟
من در کار داوری دخالت نمیکنم، نظر داور بسیار مهم است که او تشخیص پنالتی داد.
علی دایی علیه شما صحبت کرده و گفته چرا شما در مورد پرسپولیس صحبت میکنید. چه جوابی دارید؟
تصمیم گرفتم در مورد پرسپولیس صحبت نکنم. من خودم را پرسپولیسی نمیدانم، در مقابل افرادی که در این تیم زحمت کشیدند، کسانی که ۱۵تا ۲۰سال در این تیم بازی کردند، پرسپولیسی واقعی هستند. من که ۵ - ۶سال بازی کردم در مقابل آنها خودم را پرسپولیسی نمیدانم. این صحبتهایی که بیان میشود برای عوامفریبی است. اگر صحبتی کردم شخصی و شخصا در مورد علی دایی بوده و نه اسم پرسپولیس و هواداران این تیم. بهتر است مثل دو مرد با هم تسویهحساب کنیم. رو در رو با یکدیگر حساب و کتاب کنیم و این مسئله را به گردن هواداران نیاندازیم. بهتر است تمرکزمان را روی تیم خود بگذرایم من به عنوان بازیکن به تراکتورسازی و دایی به عنوان مربی به پرسپولیس فکر کند. به احترام هواداران پرسپولیس چیزی نمیگویم. مردم به من لطف داشتند. تمام تمرکزم را الان روی تراکتورسازی گذاشتم و برای پرسپولیس آرزوی موفقیت میکنم.
دایی گفته شما ثبات ندارید و یک روز خداحافظی کرده و روز دیگر به فوتبال برگشتهاید.
این را میگذارم به عهده برنامه نود که آنها این مسئله را بررسی کنند. آنوقت معلوم میشودکه من بیشتر ثبات داشتم یا ایشان؟ در این زمینه مردم باید قضاوت کنند. من اگر خداحافظی کردم تصمیمم احساسی بود و فردای آن مشورت کردم و تصمیم دیگری گرفتم. فکر نمیکنم این موضوع به کسی ارتباط پیدا کند. به کسی مربوط نیست که او موضعگیری میکند. اینها بهانه است اگر حرف داریم چیز درست و حسابی بگوییم که مردم لذت ببرند. مگر کریم باقری از تیم ملی خداحافظی نکرد؟ دایی سرمربی تیم ملی شد مرا دعوت کرد که خداحافظی کردم و به تیم ملی نرفتم، آنها رفتند کریم باقری را آوردند که خداحافظی کرده بود. اگر فردوسیپور عادل باشد این مصاحبه را نشان میدهد و در آرشیو نود موجود است. دایی در مصاحبهاش در نود گفت کریم باقری بازیکن خوبی است اما از لحاظ فنی و تاکتیکی به تاکتیکش نمیخورد. اما وقتی من علی کریمی نیامدم، او کریم باقری را برخلاف حرفش به تیم ملی دعوت کرد. در نود خیلی صحنهها هست که نشان میدهد چه کسی ثبات ندارد.
شما خودتان را اسطوره پرسپولیسیها میدانید؟
من یک بازیکن فوتبال هستم. اگر مصاحبهای آوردید که بگویم اسطوره هستم به شما جایزه میدهم. بابت بازی فوتبال پول گرفتم و هیچ منت و ادعایی ندارم یک روز آمدم یک روز هم میروم اگر توانستید یک مصاحبه بگیرید که گفتم اسطوره هستم، هرچه بخواهید میدهم. انشاالله پرسپولیس با حمایت هوادارانش روزهای خوبی داشته باشند و آنقدر شجاعت داشته باشیم که مشکلات را به گردن دیگران نیاندازیم.