-
اخبار و مصاحبه های باشگاه چلسی لندن
فلورنت مالودا بال کناری چلسی معتقد است تساوی های خانگی زیاد باعث شده این تیم در سال های اخیر از رسیدن به مقام قهرمانی لیگ برتر بازبماند.مالودا در گفتگو با وب سایت رسمی چلسی می گوید :"پیروزی در بازی های خانگی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.شکست ناپذیر بودن در بازی های خانگی و کسب امتیاز در بازی های خارج از خانه باعث می وشد یک تیم به فتح جام بسیار نزدیک شود.اگر به نتایج فصل گذشته بنگریم می بینیم که تساوی های زیادی داشته ایم و این باعث اختلاف امتیازی ما با تیم های بالای جدول شده است."
چلسی در روز نهم آگوست در بازی کامیونیتی شیلد در ورزشگاه ومبلی به مصاف منچستریونایتد خواهد رفت و مالودا امیدوار است پیروزی در این بازی آغازی برای پیروزی های چلسی در فصل آینده باشد.
-
تری:تاکتیکهای آبراموویچ برای بازیکنان
:جان تری کاپیتان باتجربه چلسی اعلام کرده که رومن آبراموویچ ، مالک روس باشگاه در مسائل فوتبالی استمفورد بریج مشارکت می کند. تری در طول این هفته اعلام کرد که آینده اش در جمع آبی پوشان خواهد بود.
کاپیتان تیم ملی انگلیس خاطرنشان کرده که رئیس روس باشگاه چلسی حرف اول و آخر باشگاه را می زند و تصمیم نهایی در مورد تمام مسائل را اتخاذ می نماید ولی همیشه منتظر واکنش بازیکنانش نیز هست. تری دراین رابطه به اسکای سپورت نیوز گفت:« آبراموویچ یک مدیر موفق است و تمام تصمیمات نهایی را شخصا اتخاذ می کند،البته دوست دارد تا نظر بازیکنان تیمش را نیز جویا شود. زندگی همه ما در زمین فوتبال است و آبراموویچ هر تغییری که بتواند برای ما ایجاد می کند. او همیشه می خواهد واکنش و بازتاب ما ار در مورد کارهایی که انجام داده یا می خواهد انجام دهد بداند و این فوق العاده است، چرا که آبراموویچ به خوبی فوتبال را درک می کند. او بازیهای زیادی را تماشا می کند و دیدارها را به خوبی درک و آنالیز می کند.آبراموویچ همیشه می خواهد بداند که چطور و چکونه می توانیم پیشرفت کنیم و این بسیار خوب است، چون همه ما رابطه بسیار خوبی با او داریم.»
-
بالاك به جدال جام خيريه مى رسد
تيم هاى منچستريونايتد و چلسى در جام خيريه انگلستان، شنبه هفته آينده بايد مسابقه حساسى را مقابل هم برگزار كنند. ميشائيل بالاك از جمله بازيكنان كليدى است كه مصدوميت اين بازيكن همه نگاه ها را به خود جلب كرده است. وى در تورنمنت آمريكا همراه با چلسى تمرين كرد اما نشان داد كه همچنان از ناحيه كمر احساس درد دارد و نمى تواند با همه توان خود براى آبى هاى لندنى بازى كند. كارلو آنچلوتى، سرمربى چلسى خيلى اميدوار است كه كاپيتان تيم ملى آلمان بتواند در روز ديدار با منچستريونايتد به تيمش كند. آنچلوتى در پايان تمرين روز گذشته چلسى در اين زمينه عنوان كرد: مشكل بالاك حل شده و در ديدار بعدى مقابل منچستريونايتد براى ما بازى خواهد كرد. وى ادامه داد: خبر بازگشت بالاك براى من و همه هواداران چلسى بسيار خوشحال كننده است چون در بازى هاى حساس به حضور چنين بازيكنانى نياز داريم. چلسى در هفته اول مسابقات ليگ برتر انگلستان بايد با تيم هال سيتى ديدار دارد.
-
آنچلوتی:خرید جدیدی نداریم
سایت گل: کارلو آنچلوتی اعلام کرده که خرید تابستانی این تیم پایان یافته است. آنها سه بازیکن جدید را در بازار نقل و انتقالات تابستانی خریداری کرده اند. در ابتدا دانیل استریج و پس از او راس ترنبال و یوری ژیرکوف به استفمورد بریج رفتند. این درحالی است که شایعات فراوانی در مورد پیوستن فرانک ریبری و آندره آ پیرلو به رختکن چلسی به گوش می رسید و بسیاری سرخیو آگوئرو را نیز در آستانه پیوستن به استمفورد بریج می دانستند.
آنچلوتی که تیمش روز یکشنبه در رقابتهای کامیونیتی شیلد مقابل منچستر یونایتد قرار خواهد گرفت، اعلام کرد:« اکنون با بازیکنان کنونی مان به راه خود ادامه می دهیم. نمی خواهیم بازیکن جدیدی را به رختکن تیممان اضافه کنیم، چرا که تیم ما تیمی رقابتی و قدرتمند است. ما به بازیکن دیگری نیاز نداریم و انتظار خرید جدیدی را تا پایان فرصت بازار نقل و انتقالات تابستانی نداریم. ما هرگز صحبتی در مورد فروش کاروالیو یا دکو انجام نداده ایم، چرا که آنها بازیکنان مهمی برای چلسی هستند. کاروالیو مدافع بسیار باهوشی است و دکو نیز فوتبال با کیفیتی را ارائه می کند. تیم ما به کیفیت دکو نیاز دارد. آنها این فصل در چلسی می مانند.در نظر نداریم تا هیچ یک از بازیکنانمان را به فروش برسانیم. اگر یک بازیکن از حضور در رختکن تیم ما راضی نیست، او باید این را به ما بگوید ولی در حال حاضر کسی از ما درخواست نکرده که می خواهد تیم را ترک کند.»
-
چلسي بايد روي جوانان تمركز كند
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، گاس هیدینک مربی تیم ملی روسیه اعتقاد دارد چلسی باید روی جوانان تمرکز کند تا بتواند به باشگاهی بزرگ تبدیل شود. در حال حاضر چلسی برای موفقیت رو به خرید ستارههای با تجربه آورده است سیاستی که سر الکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد هم پیش از این آن را نکوهش کرده است. چلسی یکی از پیرترین تیمهای انگلیس است و هیدینک که پیش از این مدتی هدایت این تیم را به عهده داشت میگوید: قسمت اصلی پروژه باشگاه باید پرورش جوانان باشد. آنها باعث دمیدن روح به پروژه باشگاه میشوند. چلسی اینطور نیست. آنها بازیکنان متعددی دارند که بیش از 30 سال دارند و بازیکنان جوان چندانی در این تیم نمیبینید. هیدینک ادامه میدهد: به افرادی که در چلسی حضور داشتند گفتم که پرورش جوانان برای هر تیمی بسیار حیاتی است. نباید تیمی شوید که فقط بازیکنان آماده خریداری میکند. این در حالیست که همه چلسی را اینگونه تیمی میبینند
-
چك: با دروگبا و آنلكا نابودكننده تيمها هستيم
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اويننگ استاندارد؛ پيتر چك گفت: با وجود خط حمله اي قدرتمند كه در آن ديديه دروگبا و نيكولاس آنلكا حضور دارند، براي هر تيمي كشنده و نابود كننده هستيم.
دروازهبان تيم ملي جمهوري چك ادامه داد: اين دو هر دو از بهترين گلزنان ليگ برتر هستند كه سابقه و تجربه فراواني دارند. آنها با بازي يكديگر آشنايي كافي دارند و بسيار خوب همديگر را در خط حمله تكميل ميكنند.
وي افزود: با وجود اين دو گلزن بسيار خطرناك، ما در تيم خود به بازيكناني نياز داريم كه گلزني كنند. خوشبختانه چلسي مملو از اين بازيكنان است و در فصلي كه بسيار طولاني است، ما مي توانيم به همه نفرات خود براي گلزني اتكا كنيم.
تيم چلسي در فصل گذشته ليگ برتر توانست 68 گل بزند كه ديديه دروگبا، گلزن ساحل عاجي 5 زد و نيكولاس آنلكا، گلزن مليپوش فرانسوي 19 گل وارد دروازه حريفان كرد و آقاي گل شد.
-
لمپارد: هرگز از چلسی نخواهم رفت
سایت گل: فرانک لمپارد بار دیگر گفته به چلسی وفادار است و امیدوار است فوتبال خود را در استمفورد بریج به پایان برساند. او همچنین گفته دوست دارد روزی مربی چلسی شود: «من تا ابد در چلسی خواهم ماند. جان تری هم میماند. من و او مدتهاست این جاییم و امیدوارم با این تیم از فوتبال کنارهگیری کنیم.»
این هافبک 31 ساله میگوید او و تری ستون فقرات آبیها هستند: «در دوران رومن آبراموویچ بازیکنان بسیاری آمدند و رفتند، پس خوب است که ستون فقرات تیم ما حفظ شود، به ویژه آن که ما مربیهای بسیاری هم دیدهایم.»
لمپارد در سال 2001 از وستهم به چلسی پیوست و تاکنون بیش از 300 بار با پیراهن این تیم بازی کرده است. او همچنین میگوید: «دوست دارم روزی هدایت باشگاه را به دست بگیرم.
-
لمپارد: دوست دارم روزی سرمربی چلسی شوم
Ariensport.com: " فرانک لمپارد " امیدوار است روزی سرمربی چلسی شود.
این هافبک 31 ساله، سال 2001 از وستهام به استمفوردبریج آمد و به یکی از موثرترین بازیکنان چلسی تبدیل شد. او میخواهد تا سن 37 یا 38 سالکی به فوتبالش در چلسی ادامه دهد.
" لمپارد " گفت: « نحوه آن را نمیدانم اما دوست دارم قراردادم را تمدید کنم. با تمرین و تغذیه درست چرا نتوانم تا 37 یا 38 سالگی به بازی ادامه دهم؟ ممکن است برای مهاجم دویدن بیش از حد دشوار باشد اما بازیکنان خط میانی میتوانند این کار انجام دهند. »
او افزود: « من اکنون در چلسی زندگی میکنم. با اخبار جدید در مورد ماندن جانتری، هر دوی ما برای بلند مدت در اینجا هستیم و دوست داریم این روند را ادامه دهیم. مربیگری جز علایق من است. سالهای قبل علاقهای به مربیگری نداشتم اما کار کردن با مربیان خوب و لذت دیدن بازیکنان جوان مرا به این شغل علاقمند کرد. »
ستاره خط میانی چلسی افزود: « در مورد موضوع مربیگری با جان تری صحبت کردم و هر دو به یک نظر مشترک رسیدیم. من دوست دارم روزی سرمربی چلسی شوم. مقداری از این آرزوی من بخاطر وابستگی به این باشگاه است اما ممکن است در این راه جان تری مرا شکست دهد!
-
چک: چلسی دو فوروارد بزرگ دارد
سایت گل: پترچک، سنگربان باشگاه چلسی معتقد است که مهاجمان حاضر در تیم آنچلوتی به منزله تهدید بزرگی برای مدافعان هر تیمی محسوب می شوند. چک در صحبتهایی که در وبسایت رسمی باشگاه چلسی منتشر شده است، گفت:« ما دو ستاره در نوک تیممان داریم که همگان را در رقابتهای لیگ برتر و رقابتهای اروپایی نگران می کند.یکی از آنها برترین گلزن سابق رقابتهای لیگ برتر است و دیگری گلزن برتر فصل گذشته است و اگر گلهای این دو ستاره را روی هم رفته در نظر بگیریم، می بینیم که خط حمله قدرتمندی را در اختیار داریم.رقابتهای طولانی ای پیش روی ماست و به این نیاز داریم که هرکس برای تیم گلزنی کند ولی اگر این دو بازیکن در تمام دیدارها به گل برسند برای ما فوق العاده خواهد بود.»
چک هیچ شکی در مورد درخشش آنلکا و دروگبا در کنار یکدیگر ندارد و در این رابطه گفته:« آنها یک زوج فوق العاده کامل هستند.می توانی ببینی که آنها به خوبی در کنار هم بازی کرده و با یکدیگر مشارکت فوق العاده ای دارند.یکی از آنها سرعت و هوش بسیار بالایی دارد و دیگری نهایت سعی اش را به کار می گیرد تا توپ را به او رسانده و فضا را برایش باز کند و یا گلزنی نماید. تماشای بازی این دو ستاره در رقابتهای پیش فصل فوق العاده است و به خوبی می توانیم آنچه را که در برنامه های تیم بیان شده است را در عملکرد آنها ببینیم.»
در آستانه دیدار کامیونیتی شیلد که میان چلسی و منچستر یونایتد برگزار خواهد شد، پترچک، تیم منچستر را نیز مورد آنالیز قرار داده و گفته:« آنها امسال بازیکنان کمی را خریداری کرده اند، چرا که آقای فرگوسن از تیمی که در اختیار دارد، راضی است. آنها تیم بزرگی دارند ولی هنوز پول زیادی را در جیبهایشان می بینند که با آن می توانند هرکسی را که دوست دارند، خریداری نمایند. این هیجان انگیز خواهد بود که ببینی آنها به مراتب بیشتر از رونالدو، دلتنگ او شده باشند. حتی در حالی که اوون با مصدومیتهای جزئی ای دست و پنجه نرم می کند، ولی او رکورد گلزنی خارق العاده ای را در اختیار دارد و فکر می کنم که او خرید بسیار خوبی برای تیم انگلیسی می باشد.»
-
جان تری: از قهرمانیهای منچستریونایتد خسته شدهام
سایت گل: چلسی و منچستر یونایتد امروز دیدار کامیونیتی شیلد 2009 را برگزار میکنند. جان تری بسیار دوست دارد تیمش جام را مقابل دیدگان مردان سر الکس فرگوسن بالای سر ببرد.
او میگوید: «از قهرمانیهای یونایتد خسته شدهام. من انسانی جاهطلب هستم و دیدن قهرمانیهای آنها من را به شدت عذاب میدهد. دوست دارم به پیش بتازم و با چلسی قهرمانیهای بسیاری کسب کنم.» مردان اولدترافورد قصد دارند سومین قهرمانی متوالی خود در لیگ برتر را کس بکنند، اما آبی های غرب لندن پس از دو قهرمانی که تحت مربیگری ژوزه مورینیو به دست آمد دیگر نتوانستند لیگ برتر را فتح کنند.
تری در فینال لیگ قهرمانان 2008 آن پنالتی را از دست داد تا منچستر یونایتد قهرمان اروپا شود، اما او میگوید بیش از انتقام آن دیدار دوست دارد قهرمانی به استمفورد بریج بازگردد: «بسیار دوست دارم لیگ قهرمانان را فتح کنیم، اما بیش از آن دوست دارم قهرمانی در لیگ برتر را هم به دست آوریم. سه سال است لیگ برتر را فتح نکردهایم و نباید اوضاع برای چلسی این طور پیش برود.»
-
کارلو آنجلوتی و چلسی به دنبال موفقیتهای بیشتر
Ariensport.com: " کارلو آنجلوتی " بعد از قهرمانی در جام خیریه انگلیس به دنبال موفقیتهای بلند مدت با تیم فوتبال چلسی است.
این سرمربی ایتالیایی که تابستان امسال به عنوان سرمربی جدید چلسی انتخاب شد در اولین گام با شکست منچستر یونایتد قهرمان جام خیریه شد و حالا به دنبال کسب قهرمانیهای بیشتری با آبیهای لندن است.
" آنجلوتی " گفت: « خوشحالم، نه فقط برای این قهرمانی. من برای این یک ماه گذشته خوشحالم. ما نتیجه تمرینات زیاد خود را گرفتیم. ما باید این راه را ادامه دهیم زیرا فصل طولانی در پیش داریم. »
سرمربی ایتالیایی چلسی افزود: « خوشحالم، زیرا بازی خیلی دشواری را بردیم. منچستر یونایتد نیمه اول به خوبی بازی کرد و یک گل از ما پیش افتاد و شرایط را دشوار کرد. در نیمه دوم، چلسی بهتر بود زیرا با قدرت و کیفیت بیشتری بازی کردیم. »
گل دوم چلسی که توسط " فرانک لمپارد " به ثمر رسید مورد اعتراض بازیکنان منچستر یونایتد و " سرالکس فرگوسن " قرار گرفت. آنها اعتقاد داشتند چون " پاتریس اورا " نقش بر زمین شده بازیکنان چلسی باید توپ را به بیرون میزدند یا داور بازی را متوقف میکرد.
" آنجلوتی " در این باره گفت: « بازیکنان چلسی بامروت هستند. اگر آنها توپ را به بیرون نزدند به اینخاطر بوده که بازیکن حریف روی زمین ندیدهاند. شاید هم داور باید بازی را متوقف میکرد. »
یکی از ایراداتی که از سیستم " کارلو آنجلوتی " گرفته میشود استفاده از " لمپارد " و " اسین " در پستهای غیرتخصصی خودشان است، بطوری که در این بازی " اسین " در سمت راست بازی کرد و " لمپارد " در نیمه اول پشت سر مهاجمان چلسی به بازی گرفته شد.
سرمربی چلسی با دفاع از سیستم تیمش گفت: « یقیناً، در این بازی مشکلاتی داشتیم اما خط هافبک منچستر یونایتد نیز بسیار قدرتمند است. اکنون باید پیشرفت کنیم. به نظر من بازی با این سیستم، برای ما خوب است. یک ماه است که با این سیستم کار کردهایم. بازیکنان باید در این سیستم پیشرفت کنند. آنها از بازی در این سیستم راضیاند و ما باید به کار خود ادامه دهیم.
-
تري: چلسي و يونايتد رقابت نزديكي دارند
کاپیتان آبی های لندنی رقابت نزدیک چلسی با یونایتد را بر سر قهرمانی در لیگ برتر فصل آینده پیش بینی کرد
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، جان تری کاپیتان چلسی معتقد است منچستریونایتد رقیب اصلی این تیم در راه قهرمانی در لیگ برتر فصل آینده خواهد بود. دو تیم در دیدار فینال جام خیریه که روز یکشنبه در ورزشگاه ويمبلی برگزار شد در پایان 90 دقیقه به تساوی 2 بر 2 رسیدند و این چلسی بود که در ضربات پنالتی موفق شد شیاطین سرخ را شکست دهد. تری معتقد است این رقابت نزدیک دو تیم در فینال جام خیریه در طول فصل آینده نیز برپا خواهد بود. او در گفت و گو با وب سایت اختصاصی چلسی می گوید: ما همانند 5 سال اخیر رقابت نزدیکی با یونایتد برای قهرمانی در لیگ برتر خواهیم داشت اما فصل آینده در کنار یونایتد ، لیورپول ، آرسنال و احتمالآ منچسترسیتی نیز از مدعیان خواهند بود. تری از این که در دو بار آخری که در ويمبلی به میدان رفته با جام این ورزشگاه را ترک کرده خوشحال است. چلسی یکشنبه با پیروزی مقابل چلسی جام خیریه را فتح کرد و چندی پیش با پیروزی مقابل اورتون جام حذفی انگلیس را بالای سر برد. امیدوارم این پیروزی ها برای چلسی ادامه داشته باشد. ما بازیکنان خوبی در اختیار داریم و امیدوارم بتوانیم جام های بیشتری را کسب کنیم.
-
آنچلوتى، ميلانى جديد در استمفورد بريج برپا مى كند
براى مدت زمانى بسيار طولانى، سيستم مرسوم بازى در ليگ برتر همان سيستم ۲-۴-۴ بود كه پس از حضور مربيان خارجى و خصوصاً مورينيو سيستم هايى چون ۳-۳-۴ و۱-۳-۲-۴ باب شد. سيستمى هم بود با فرم ۲-۱-۲-۱-۴ كه به سيستم الماس معروف بود و در انگلستان خيلى مورد استقبال قرار نگرفت . اينطور به نظر مى رسد كه الماس همان سيستم مورد علاقه كارلو آنچلوتى باشد. او در ميلان از همين شيوه استفاده مى كرد كه تا مدت زمانى طولانى بسيار خوب جواب مى داد، او بهترين الماس جهان را با تيمش مى ساخت و از بركت آن بارها صاحب قهرمانى شد. به هر حال در چلسى همه چيز به اين سادگى نخواهد بود و او حداقل براى اين روزها نمى تواند به خوبى از اين سيستم بهره ببرد. با وجود دستيابى به پيروزى مقابل منچستريونايتد در جام اتحاديه كه بايد آن را تا حدى مديون ضربات پنالتى دانست سيستم الماسى آنچلوتى فعلاً دچار اشكالات زيادى است. در نيمه اول، اين شياطين سرخ بودند كه چلسى را تحت فشار قرار دادند. البته در نيمه بعد آن آبى ها بهتر عمل كردند و اين بار آنها به حريف اجازه حركت ندادند. به هر حال منچستريونايتد هم در شرايط ايده آل خود نبود اما سيستمى هم كه چلسى با آن بازى مى كرد هم براى بازيكنان تيم و هم براى حريف ناآشنا بود اما در نهايت به مذاق همه خوش آمده بود. آبى هاى لندن تحت مربيگرى گرانت و اسكولارى با مشكلات زيادى مواجه شده اند كه اكنون فقط مى خواهند موفق و مؤثر بازى كنند.كمتر كسى پيدا مى شود كه در مورد خط دفاع چلسى انتقادى داشته باشد اما گذاشتن يك مهاجم ديگر در كنار دروگبا براى او به مثابه يك تنبيه بزرگ است. او دوست ندارد با يك همتيمى ديگر خط حمله اش را تقسيم كند. در هر حال آنچلوتى با آن هم مشكلى ندارد. اين خط ميانى است كه مهمترين نقش را در سيستم مربى ايتاليايى بازى مى كند. او احتياج به يك آندره آ پيرلو دارد. در عوض در تيم كنونى او لمپارد، بالاك و از اين دست چهره ها بازى مى كنند. لمپارد يكى از بهترين هافبك هاى ليگ برتر است و هميشه مورد تمجيد و تحسين سايرين قرار گرفته است پس مى توان اينگونه نتيجه گرفت كه او مى تواند اعتماد مربى جديد را هم جلب كند. واقعيت اين است كه اين بازيكنان همگى در حد و اندازه هاى مهره هاى پيشين آنچلوتى در ميلان هستند. تنها تفاوت اين است كه سيستمى را تمرين مى كنند كه تاكنون با آن آشنايى نداشته اند. مرد ايتاليايى مى خواهد از ميان اين بازيكنان گتوسو، پيرلو، كاكا و سيدورف را پيدا كند و بازيكنان هم انتظار دارند مورينيويى جديد در او بيابند. مربى كه دوباره روزهاى اوج و افتخار را به آنها بازگرداند و آنها را از ناكامى نجات دهد. الماسى كه آنچلوتى در ميلان داشت از خلاقيت بيشترى برخوردار بود حال آنكه چلسى هنوز راه زيادى در پيش دارد. فوتبال سريعى كه در انگلستان در جريان است در مقايسه با بازى خلاقانه سرىa اولين تفاوت آشكار سن سيرو با استمفوردبريج است. در نهايت اگر مربى جديد تلاش دارد يك ميلان جديد در ليگ برتر برپا كند بايد طى ۳ هفته باقى مانده از بازار نقل وانتقالات حداقل ۲ مهره خلاق خريدارى كند وگرنه سيستم هاى رايج در ليگ برتر چندان هم بد نيستند.
-
اسين: چلسي قهرمان ليگ قهرمانان اروپا مي شود
مايکل اسين هافبک فرانسوي تيم فوتبال چلسي معقتد است که اين تيم در دوره جديد ليگ قهرمانان اروپا اين جام را فتح خواهد کرد
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، اسين در اين خصوص گفت: ما آماده هستيم که از سيستم جديد چلسي لذت برده و به سوي فتح جام ها گام برداريم. وي ادامه داد: در 6 سال گذشته همه مي دانند که چلسي 5 بار به مرحله پاياني ليگ قهرمانان اروپا رسيده اما از فتح آن ناکام شده است در حاليکه کا لياقت قهرماني در اين تورنمنت بزرگ را داشته ايم اما اين بار با حضور کارلو آنچلوتي شرايط فرق مي کند و ما شانس زيادي براي رسيدن به هدف نهايي مان داريم. وي يادآور شد: آنچلوتي تجارب زيادي از قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا دارد و بازيکنان چلسي نيز تشنه فتح اين جام با ارزش هستند. بنابراين ما براي رسيدن به اين هدف آمادگي کامل داريم. وي درباره همبازي فرانسوي خود در چلسي عنوان کرد: نيکولاس آنلکا بازيکن بسيار بزرگي است و با توجه به اينکه قرارداد اين بازيکن با چلسي به پايان رسيده بايد سران باشگاه موافقت نهايي را براي ادامه کار وي در لندن فراهم کنند. من و همه بازيکنان چلسي اميد زيادي به موفقيت همه جانبه چلسي در مسابقات داخلي و خارجي داريم و با حفظ بازيکنان اطمينان دارم که اهداف نهايي مان محقق خواهند شد.
-
تري از محروميت چلسي شوكه شده است!!
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، فیفا باشگاه چلسی را به دلیل جذب غیر قانونی گائل کاکوتا از تیم لانس به مدت دو سال از حضور در بازار نقل و انتقال بازیکن محروم کرده است. جان تری در این خصوص گفت: این یک شوک بزرگ است. من در این باره با مسئولان باشگاه صحبت کردم و آنها گفتند که فرجام خواهی کردهاند. پذیرش این امر برایم خیلی دشوار است. باشگاه چلسی امیدوار است در خصوص پرونده محرومیتش تجدیدنظر شود. رم در سال 2004 به دلیل جذب غیر قانونی فیلیپ مکسس از اوسر به مدت دو سال با محرومیت مواجه شد اما دادگاه عالی ورزش با درخواست سران باشگاه ایتالیایی در خصوص کاهش محرومیت موافقت کرد و آن را به یک سال کاهش داد.
-
گاس هیدینک: شاید به لیگ انگلیس برگردم
Ariensport.com: " گاس هیدینک " اعلام کرد میخواهد برای مربیگری لیگ برتر انگلیس بازگردد.
این سرمربی هلندی که در حال حاضر هدایت تیم ملی روسیه را برعهده دارد، فصل گذشته در مقطعی جانشین " لوئیز فیلیپه اسکولاری " در چلسی شد و حتی این تیم بحران زده را به قهرمانی Fa Cup رساند. او بعد از 4 ماه مربیگری در چلسی به فوتبال روسیه بازگشت اما همچنان از علاقهاش نسبت به لیگ انگلیس صحبت میکند.
" هیدینک " به The Guardian گفت: « من روزهای خوشی در لندن داشتم و قبل از اینکه در چلسی مشغول به کار شوم اغلب بازیهای لیگ برتر انگلیس را تماشا میکردم. جو فوتبال انگلیس را خیلی دوست دارم. البته که دلم برای آنجا تنگ شده است، اما دوست دارم در مسکو با تیم ملی روسیه به خوبی کار کنم. »
سرمربی تیم ملی روسیه افزود: « لیگ انگلیس جذاب است، لیگ منحصر به فردی است و سطح مسابقات در آنجا بسیار بالاست. اما من باید برای خداحافظی از فوتبال تصمیم بگیرم، چه چند ماه دیگر، چه نیم سال یا یک سال دیگر. هنوز نمیدانم. من برای مربیگری پیر شدهام. »
-
آبراموويچ: به لغو ممنوعيت خريد بازيكن اميدوار هستم
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديليميل، "رومان آبراموويچ "اظهار كرد: معتقديم براي فدارسيون بينالمللي فوتبال(فيفا) سوتفاهمي بوجود آمده كه راي به محروميت خريد بازيكن توسط چلسي داده است.
اين مقام گفت: نامه دقيقي تنظيم شده كه به همراه يكسري مدارك به فيفا ارسال خواهد شد. اميدوارم بتوانيم نظر اين سازمان را جلب كرده و باعث رفع سوتفاهم پيش آمده شويم.
چند روز قبل بنابر دستور فيفا باشگاه چلسي به خاطر رعايت نكردن قانون خريد بازيكن تا پايان سال 2011 از خريد بازيكن محروم شد.
چلسي در آخرين فرصت هاي فصل نقل و انتقالات تابستاني گائل كاكوتا را از باشگاه لن فرانسه به مبلغي ناچيز خريداري كرد؛ اما شواهد ارائه شده به فيفا نشان داد كه او با لن قرارداد داشته و بدون مجوز باشگاه خود راهي چلسي شده است.
طق حكم فيفا كاكوتا بايد مبلغ 780 هزار يورو به باشگاه لن غرامت پرداخت كند و براي 4 ماه نيز اجازه بازي در تركيب چلسي را نخواهد داشت.
باشگاه چلسي نيز ضمن محروميت از خريد بازيكن بومي و غير بومي تا پايان سال 2011 بايد مبلغ 130 هزار يورو نيز به فيفا پرداخت كند.
-
دروگبا: كدام مهاجم بزرگ مانند من دفاع مي كند؟
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، دیدیر دروگبا مهاجم چلسی میخواهد کمکهای دوگانه او به آبیها مورد تقدیر قرار گیرد. این مهاجم جنگنده اغلب در هنگام ضربات ایستگاهی حریف به عقب میآید و دفاع میکند. او میگوید کمکش به چلسی فراتر از گل زدن است. او میگوید: اغلب خود را قربانی تیم میکنم. من به آمار گلزنی نمینگرم. تا کنون مهاجم بزرگ دیگری دیدهاید که مانند من دفاع کند؟ دروگبا مطمئن است که تیم فعلی چلسی میتواند قهرمان لیگ برتر شود. اینجا احترام بسیاری برای آنچلوتی قائل هستند. به همین دلیل است که روحیه درون تیم را عالی میدانم. ما اعتماد به نفس بالایی داریم و آرام هستیم. تیم ما منسجم است و از نظر فیزیکی بسیار قوی است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
لمپارد: جريمه فيفا به نفع چلسى است
جريمه سنگينى كه فيفا براى باشگاه چلسى در نظر گرفته با حرف وحديث هاى زيادى همراه بوده است. چهره هاى سرشناس دنياى فوتبال در خصوص اين جريمه نظرات مشابهى داشته اند. تقريباً همه در واكنش به تصميم فيفا عنوان كرده اند كه اين جريمه مى تواند به ضرر باشگاه چلسى تمام شود. فقط يك نفر معتقد است كه محدوديت حضور در بازارنقل و انتقالات نه تنها به حضور باشگاه چلسى نيست بلكه مى تواند به سود اين تيم انگليسى باشد. اظهارات اخير فرانك لمپارد در واكنش به جريمه اى كه فيفا براى چلسى در نظر گرفته در نوع خود بسيار جالب است. ستاره محبوب چلسى در گفت و گويى با شبكه اسكاى اظهار داشت: «همه مى گويند اين جريمه به ضرر چلسى است اما من با اين نظر موافق نيستم. به نظر من ممنوعيت خريد بازيكن جديد مى تواند به سود تيم ما باشد. سالهاى سال است كه در دنياى حرفه اى فوتبال توپ مى زنم. در اين مدت تلخ و شيرين دنياى فوتبال را چشيده ام. زمانى كه ۱۷سال بيشتر نداشتم يكى از بازيكنان تأثيرگذار وستهام بودم. قبل از آن هم در تيم خود وظايف سنگينى داشتم. بنابراين خودم را يك بازيكن باتجربه و پخته مى دانم. با توجه به همين تجربه مى گويم كه ممنوعيت حضور در بازار نقل و انتقالات مى تواند به سود تيم ما باشد. مطمئناً جريمه يك لغت منفى است اما مامى توانيم جريمه را براى خودمان به يك پوئن مثبت تبديل كنيم. ما نبايد بنشينيم و منتظر اتفاقات آينده باشيم. نبايد صبر كنيم تا در سال ۲۰۱۱ با خريد بازيكنان جديد نقاط ضعف تيم را برطرف كنيم بلكه خودمان بايد سعى كنيم تا اين نقاط ضعف به نقاط قوت تبديل شوند. اين جريمه وظيفه ما را نسبت به تيم سنگين تر كرده است. ما بايد با تلاش بيشتر خودمان نياز چلسى به بازيكنان جديد را بر طرف كنيم. مطمئن باشيد در ادامه رقابت ها به مانند ۴هفته نخست با تمام قدرت ظاهر خواهيم شد و نشان خواهيم داد با همين نفرات مى توانيم در جزيره و اروپا به اهدافمان برسيم. چلسى در بازار نقل و انتقالات تنها تيمى خواهد بود كه نياز به بازيكن جديد را احساس نخواهد كرد. من مطمئنم كه جريمه فيفا در نهايت به سود تيم ما خواهد بود.»
ابرار ورزشی
-
آنجلوتی: مربیگری در انگلیس لذت بخش است
Ariensport.com: " کارلو آنجلوتی " جو حاکم بر داخل و خارج زمین فوتبال انگلیس را تحسین کرد.
سرمربی سابق میلان که تابستان امسال به استمفوردبریج آمد، شروع بسیار خوبی در لیگ برتر انگلیس داشت و تاکنون 100% امتیازات ممکن را با چلسی دشت کرده است. او ورزشگاههای لیگ انگلیس را با ورزشگاههای فوتبال ایتالیا مقایسه میکند.
" آنجلوتی " گفت: « در انگلیس مردم برای تماشای مسابقات به ورزشگاه میآید اما متاسفانه در ایتالیا اینگونه نیست. مردم ایتالیا برای تماشای مسابقات به استادیوم نمیآیند، ما هنوز در آنجا شاهد خشونت و درگیری هستیم بنابراین امیدوارم در ایتالیا هم شرایط به زودی تغییر کند و مثل انگلیس مردم برای دیدن مسابقات هیجانانگیز به ورزشگاه بیایند و تیمشان را حمایت کنند نه اینکه درگیری ایجاد کنند و شعارهای نژادپرستانه سر بدهند. »
سرمربی ایتالیایی چلسی افزود: « من شرایط اینجا را خیلی دوست دارم زیرا همیشه ورزشگاهها پر از تماشاگر است و همین موضوع کار در اینجا را لذت بخش میکند. تجربه بسیار مثبتی است. »
-
ايتاليا هم بايد از انگليس ياد بگيرد
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، کارلو آنچلوتي به وب سايت باشگاه چلسي گفت: ما در ايتاليا همچنان شاهد خشونت در فوتبال هستيم. اميدوارم اين وضعيت بزودي تغيير کند. وي افزود: مردم براي تماشاي يک مسابقه مهيج و حمايت تيمشان به ورزشگاه ميروند نه استفاده از خشونت و شعارهاي نژادپرستانه عليه بازيکنان. اين سرمربي 50 ساله ايتاليايي قبل از ترک آث ميلان ايتاليا و پيوستن به چلسي در ماه ژوئن تمام عمر سرمربيگري خود را در سري آ سپري کرده بود. نژادپرستي در فوتبال ايتاليا مسئله ناشناختهاي نيست به طوريکه باشگاه يوونتوس فصل گذشته به خاطر شعارهاي نژادپرستانه هوادارانش نسبت به ماريو بالوتلي مهاجم ميلان مجبور شد يک مسابقه را پشت درهاي بسته برگزار کند. آنچلوتي اظهار داشت: مردم در انگليس براي تماشا به ورزشگاه ميروند. در ايتاليا متاسفانه اينگونه نيست. فوتبال در انگليس ورزش جالب و زيبايي است. فوتبال اينجا را دوست دارم چون همه ورزشگاه ها پر از تماشاگر ميشوند. تجربه بسيار خوبي است. بنابراين گزارش عملکرد آنچلوتي در چلسي ظاهراً مثبت به نظر ميرسد چرا که پيروزي اين تيم مقابل منچستريونايتد در ابتداي فصل و سپس کسب چهار برد از چهار بازي چلسي را در حال حاضر صدرنشين ليگ برتر کرده است. گفتني است چلسي شنبه مقابل تيم پنجم جدولي استوک سيتي به ميدان خواهد رفت.
-
مصاحبه گاس هیدینگ با شبکه تلویزیونی باشگاه چلسی
گاس هیدینگ سرمربی تیم ملی روسیه و اسبق باشگاه چلسی که در نیم فصل دوم فصل گذشته به طور موقت هدایت این تیم لندنی را بر عهده گرفت پس از پیروزی دیشب تیم ملی روسیه مقابل تیم ملی ولوز به انگلستان آمد،در شبکه تلویزیونی باشگاه چلسی حاضر شد و با این شبکه مصاحبه ای انجام داد.با هم مصاحبه گاس را می خوانیم:
از دیدن شما خوشحال هستیم.این ملاقات برای شما جالب نیست؟
بله،من دیشب از کاردیف پس از پیروزی خوب شاگردانم مقابل ولوز به لندن آمدم.اگرچه بازی خیلی مهمی به نظر نمی رسید اما از اهمیت ویژه ای برای ما برخوردار بود.ما تنها ۱ امتیاز از تیم آلمان کمتر داریم و از شانس ویژه ای برای سرگروهی در گروهمان بهره مند هستیم.
شما گپ خوبی با سرمربی حاظر چلسی داشتید!؟!
من کارلو را از قبل می شناختم بنابراین چیز جدیدی برای من نبود و من می دانم که کارلو چگونه شخصی است؛اطمینان دارم که او در چلسی موفق خواهد بود.او در یادگیری زبان انگلیسی به سرعت پیشرفت کرده است و اکنون به زبان های ایتالیایی و انگلیسی مسلط است.
با شاگردان سابقتان ملاقات کردید؟
من هنوز همه آن ها را ندیدم و فکر می کنم آن ها اکنون مشغول جشن پیروزی مقابل کرواسی باشند.ولی میشائیل بالاک یکی از اولین کسانی بود که پیش من آمد.بی گمان دیدار من و او در ماه اکتبر که با تیم ملی آلمان بازی خواهیم داشت دیداری جالبی خواهد بود.
شما تنها یک امتیاز از آلمان کمتر دارید و بازی بعدی شما مقابل این تیم در مسکو بدون شک رقابت جالبی خواهد بود?
ما هردو خوب کار می کنیم؛تیم ما تنها یک شکست و تیم آلمان نیز تنها یک تساوی در کارنامه گروه خود دارد،شکست این تیم می تواند ما را به طور مستقیم به جام جهانی بفرستد ولی در صورت باخت مقابل آلمان باید به پلی آف برویم.
یوری ژیرکوف،هافبک روس تیم چلسی در سیستم متفاوتی از سوی آنجلوتی نسبت به تیم روسیه به کار گرفته خواهد شد.به نظر شما او می تواند با این دوگانگی هماهنگ شود؟
ژیرکوف می تواند در پست های مختلف به کار گرفته شود.او توانایی بازی در پست های مختلف را دارد.
آنجلوتی سیستم متفاوتی نسبت به فصول اخیر چلسی در این تیم پیاده کرده است.به نظر شما بازیکنان می توانند خود را با این آرایش وفق دهند؟
تغییرات خیلی زیادی در آرایش تیمی چلسی نسبت به چهار ماه اخیر که من در آن مربیگری می کردم وجود ندارد.تقریبا همه بازیکنان ثابت هستند و کارلو از تجربه زیادی بهره مند است.او می داند چگونه از بازیکنان استفاده کند.
آیا بازی های چلسی در این فصل را مشاهده کرده اید؟
نه همه.ولی بعضی از آن ها را تماشا کرده ام.نمایش قدرتمندی از آنها دیده شد.خط هافبک این تیم بسیار خوب است و مدافعان نیز می دانند باید در زمان های مختلف چگونه عمل کنند.
وداعی خوب و به یادماندنی در پایان فصل با چلسی داشتید?
بله،در آخرین بازی چلسی در فینال جام حذفی موفق شدیم با شایستگی این جام را از آن خود کنیم.چلسی در لیگ برتر،جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا عملکرد بسیار خوبی داشت.آن ها بازی های متفاوتی را در لیگ به نمایش می گذاشتند و در اروپا نیز بسیار عالی ظاهر شدند اما متأسفانه شانس با ما یار نبود و در آخرین ثانیه ها برخلاف روند بازی گل تلخی را از بارسلونا دریافت کردیم.
در پایان،هرکسی در انگلستان از رقابت های جام جهانی هیجان زده می شود،به عنوان یک مربی بسیار باتجربه در صحنه بین المللی،آیا انگلیس می تواند در جام جهانی خوب ظاهر شود؟
بازیکنان به خوبی می دانند که چه کاری انجام دهند،آن ها در دفاع،مرکز زمین و حمله،بازیکنان بسیار بزرگی دارند و یک تیم کامل را تشکیل می دهند.آن ها شانس خوبی دارند تا در آفریقای جنوبی نمایش خوبی از خود به جا بگذارند.
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش شبکه ایران،آنچلوتی گفت: «محرومیت از خرید بازیکن آن چنان مشکل بزرگی هم نیست چون تیم ما همین حالایش هم خوب و کامل است. باشگاه در حال فرجام خواهی است. ما هم منتظر نتایج خوب هستیم. امیدوارم این محرومیت لغو شود.»
چلسی اگرچه ممکن است تا ژوئن سال 2011 از خرید بازیکن جدید محروم شود اما قرارداد طولانی مدت بازیکنان کلیدی این تیم از جمله جان تری، اشلی کول، دیدیه دروگبا، جان اوبی میکل و فلورن مالودا، خیال آنچلوتی را راحت کرده و به همین دلیل است که از بابت آینده تیمش چندان نگران نیست.
کارلتو ادامه داد: «ما به بازیکن دیگری نیاز نداریم. ممکن است در آینده مشکلی برایمان پیش بیاید اما چه کسی میداند شاید حکم فیفا عوض شد.با در اختیار داشتن بازیکنانی مثل جان تری، فرانک لمپارد، اشلی کول و دیدیه دروگبا که تا چند سال آینده با ما میمانند ما نگرانی نداریم.»
در شرایطی که چلسی نمیتواند خرید جدیدی داشته باشد غیبت طولانی مدت یوری ژیرکوف – هافبک 18 میلیون پوندی که تابستان به استمفوردبریج رفت - ممکن است مشکلاتی را برای آبیهای لندن به وجو آورد اما آنچلوتی در این باره هم گفت: «در حال حاضر که او به عمل جراحی نیاز ندارد. او با تیم کار میکند. دیروز هم با ما تمرین کرد. باید شرایط او را کنترل کنیم. وضعیتاش خیلی خوب نیست اما او روز به روز بهتر میشود. هفته آینده از او تست میگیریم. اگر به شرایط ایدهآل رسیده باشد به میدان میفرستماش. او برای تیم ملی کشورش بازی نکرد تا به آمادگی کامل برسد.»
مربی فصل قبل میلان در انتها به بازیکنان انگلیسی تیماش که با پیروزی 5-یک مقابل کرواسی جواز حضور در جام جهانی 2010 را به دست آوردند تبریک گفت: «به تیم ملی انگلیس برای صعود و به فابیو کاپلو به خاطر کار بزرگی که در این تیم انجام داده تبریک میگویم. این تیم در جام جهانی هم خوب ظاهر میشود. انگلیس بازیکنانی فوقالعاده با سازماندهی فوقالعاده دارد. آنها یکی از بختهای قهرمانی در جامجهانی هستند. به نظر من این تیم میتواند قهرمان جهان شود.»
-
ژیرکوف به زودی باز می گردد
سایت گل : یوری ژیرکوف خرید جدید چلسی به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو تا به حال نتواسنته برای این تیم به میدان برود.آینده این هافبک 18 میلیون پوندی در حالی که بعضی از منابع می گویند زانوی او باید عمل شود تقریبا نامشخص است اما کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی آبی های لندنی این شایعات را رد کرد.
آنچلوتی در گفتگو با اسپورت می گوید :"زانوی ژیرکوف نیازی به عمل جراحی ندارد.او با دیگر اعضای تیم تمرین می کند و روز به روز شرایطش بهتر می شود و به زودی در ترکیب چلسی به میدان خواهد رفت.در صورتی که او برای بازی هفته آینده آماده باشد می تواند در ترکیب تیم به میدان برود.او برای روسیه بازی نکرد چون از لحاظ فیزیکی آماده نبود.زانوی او نیازی به جراحی ندارد و من این خبر را تکذیب می کنم."
-
آنچلوتي: براي يك لحظه هم از حمله غفلت نكرديم
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، به نقل از ديلي ميل كارلو آنچلوتي اظهار داشت: نتيجه هماني شد كه بايد ميشد. از ابتدا تا پايان بطور پوسته حمله كرديم و برنده شديم. اين سرمربي ايتاليايي كه در ابتداي تابستان سال جاري از آث ميلان جدا شد و به لندن آمد افزود: خيلي خوشحالم كه چنين نتيجهاي رقم خورد. بازي با استوك برخلاف آنچه تصور مي شد ديداري دشوار بود. او عنوان كرد: سعي كرديم در حمله لحظات در كنار حمله مستمر و بي وقفه كنترل بازي را نيز در دست گيريم. كاري كه فكر مي كنم بخوبي انجام داديم. تيم تحت رهبري اين سرمربي شنبه شب پس از عقب ماندگي اوليه توانست گلزني كند و با نتيجه 2 بر يك پنجمين برد پياپي خود را جشن گيرد.
-
آنجلوتی امیدوار به موفقیت چلسی در لیگ قهرمانان
Ariensport.com: " کارلو آنجلوتی " معتقد است چلسی در وضعیت خوبی قرار دارد و بالاخره میتواند قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را تجربه کند.
" آنجلوتی " گفت:« چلسی در شش سال گذشته در نیمهنهایی حضور داشته است. آنها این جام را قهرمان نشدهاند، اما آنها نزدیک هستند. دو سال پیش آنها یک پنالتی با قهرمانی فاصله داشتند.»
« دوباره فرصتی پیش آمده تا برای قهرمانی در اروپا تلاش کنند.»
او در مورد " پیرلو " میگوید:« ما بازیکنانی برای قرار دادن در آن پست داریم. ما اوبی میکل، میشل اسین و دکو را در این پست امتحان کردهایم.»
« پیرلو نمیتواند مانند میکل بازی کند و میکل هم نمیتواند مانند پیرلو بازی کند.»
-
آنچلوتی، چلسی و قهرمانی در چمپیونزلیگ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت گل: کارلو آنچلوتی، مربی ایتالیایی باشگاه چلسی معتقد است که تیمش کیفیت و توان لازم برای فتح لیگ قهرمانان اروپا در رقابتهای این فصل را داراست. چلسی که اکنون در صدر جدول رقابتهای لیگ برتر نیز تکیه زده است، فردا شب در اولین گام خود برای رسیدن به موفقیتی اروپایی، اولین دیدار مرحله گروهی اش مقابل پورتو را برگزار خواهد کرد. آبی پوشان در سالهای اخیر نمایش خوبی در رقابتهای اروپایی داشتند و در سال 2008 در دیدار فینال، در ضربات پنالتی مغلوب منچستر یونایتد شدند. البته آنچلوتی معتقد است که نمایش چلسی در رقابتهای این فصل به مراتب بهتر خواهد بود.
او در گفت و گویی به اسکای سپورتس گفت:« چلسی در 6 سال اخیر در اکثر دیدارهای مرحله نیمه نهایی حاضر بوده است.هرچند که آنها نتوانسته اند قهرمانی در این رقابتها را مال خود کنند ولی همیشه تا نزدیکی آن پیش رفته اند.دوسال پیش تنها یک ضربه پنالتی چلسی را از رسیدن به قهرمانی باز داشت ولی اکنون شرایط به نفع ماست و مجددا در این راستا تلاش خواهیم کرد.»
این در حالی است که آنچلوتی تمایل فراوانی داشت تا در راستای هدف موفقیت در رقابتهای اروپایی، آندره آ پیرلو را به رختکن تیمش بیاورد ولی اکنون این مربی ایتالیای معتقد است که گزینه خوبی را درتیمش یافته که می تواند در همان پست پیرلو نمایش خوبی داشته باشد:« ما بازیکنان خوبی داریم که بتوانند در پست پیرلو خوش بدرخشند. ما جان اوبی میکل، مایکل اسین و دکو را مورد آزمایش قرار داده ایم. پیرلو نمی تواند مثل میکل بازی کند و میکل هم نمی تواند مثل پیرلو ظاهر شود.»
-
آنچلوتي: عملكرد بازيكنان ارزش تقدير ندارد!
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، چلسي سه شنبه شب با گل نيمه دوم نيکولاس آنلکا مقابل پورتو به برتري يک بر صفر دست يافت. آنچلوتي بعد از کسب نتيجه مسابقه مدعي شد نتيجه خوب بود اما عملکرد بازيکنان ارزش تقدير ندارد. وي با وجود اين تصديق کرد که پورتو سختترين حريف چلسي در مرحله گروهي است بنابراين کسب حداکثر امتياز در اين مسابقه مهم بود. سرمربي چلسي به اسکاي اسپورت گفت: از نتيجهاي که بدست آمد خوشحاليم اما عملکرد بازيکنان ميتوانست بهتر از اين باشد. مسابقه سختي بود چون پورتو خيلي خوب بازي کرد. بازيکنان ما خسته به نظر مي رسيدند. اين سرمربي افزود: بايد بيشتر بازي را کنترل مي کرديم به خصوص وقتي جلو افتاديم. ما مسابقه خيلي سختي را روز شنبه پشت سرگذاشتيم و طبيعي بود که از نظر فيزيکي در نيمه دوم کم بياوريم آن هم بعد از آن همه تلاشي که در نيمه اول براي گل زدن کرده بوديم. آنچلوتي اظهار داشت: پورتو بهترين تيم گروه است پس نتيجه خوبي گرفتيم. وي در مورد عملکرد سالمون کالو که به جاي ديدير دروگبا وارد زمين شده بود گفت: ديدير بازيکن مهمي براي ما است اما کالو کارش را خيلي خوب انجام داد البته نيکولاس هم بازيکن بزرگي است. او ميتواند با ديدير و بدون او بازي کند. او مشکلي ندارد.
-
بازی بعدی
چلسي
و
تاتنهام
ليگ برتر انگليس
استاديوم: استمفوردبريج
تاريخ: شنبه 28/6/1388
ساعت: 19:30 دقيقه به وقت تهران
-
هشدار لمپارد در مورد دیدار با تاتنهام
Ariensport.com: " فرانک " لمپارد در مورد دیدار با تاتنهام هشدار داده است.
تاتنهام شروع فوقالعادهای در فصل جدید داشته است و بسیاری از مردم آنها را مدعی حضور در جمع چهار تیم نخست لیگ برتر میدانند.
" لمپارد " گفت:« زمانی که ردنپ به تاتنهام پیوست، آنها در نزدیکی انتهای جدول بودند و حالا آنها یک تیم نیرومند با نفرات هجومی فوقالعاده هستند. آنها توان رقابت برای حضور در بین چهار تیم اول را دارند.»
« با حضور پیتر کراوچ آنها میتوانند بیشتر به صورت مستقیم بازی کنند برای اینکه اگر توپ در مسیر مورد نظر او باشد کسی نمیتواند با او در هوا رقابت کند.»
" لمپارد " میداند دیدار یکشنبه دشوار خواهد بود:« آنها قدرتمند هستند و جو دربی همیشه شکست آنها را سختتر میکند.»
-
پیتر کنیون مدیر اجرایی چلسی امروز باشگاه را ترک کرد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,امروز چهارشنبه پیتر کنیون مدیر اجرایی چلسی پس از چندین سال همکاری با این باشگاه از چلسی جدا شد.
وی پس از ترک چلسی در مصاحبه ای گفت:"من واقعا از مدتی که با چلسی همکاری می کردم خوشحالم و به این زمانی که در این باشگاه بودم افتخار می کنم.من 15 سال است که در فوتبال فعالیت می کنم و بودن در چلسی از بهترین دوران فعالیت من بود.من بسیار خوشحالم که د این باشگاه با مدیران و مالک و بازیکنان و کادر فنی رابطه بسیار خوبی داشتم و من مطمئن هستم کارلو چلسی را به مقام های بزرگی خواهد رساند.من برای ادامه فصل چلسی آرزوی موفقیت می کنم. من می خواهم برای مدتی استراحت کنم و پس از ن در جایی دگر مشغول به کار خواهم شد."
همچنن بروک باک مدیر نقل و انتقالات چلسی گفت:"من از طرف تمامی اعضا باشگاه از زحمات پیتر دراین دوران قدر دانی می کنم و برای او آرزوی موفقیت دارم."
. گمان می شود خروج کنیون از باشگاه مربوط به جریمه چلسی از سوی فیفا باشد
کنیون که مدیر باشگاه منچستر یونایتد بود با خرید باشگاه توسط آبراموویچ به چلسی آمد و در چلسی مشغول به کارشد.
-
رون گورلی جانشین پیتر کنیون در پست مدیر اجرایی چلسی شد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,پس از استعفای پتر کنیون مدیر اجرایی چلسی رون گورلی مدیر دفتری باشگاه جانشین او شد تا از این به بعد کار های مهمی بر گردن او باشد.او در ان باره گفت:"این افتخار بزگی است که بشگاه را ه سوی جلو حرکت بدهم!ما دوستان بسیار خوبی در سامسونگ و آدیداس داریم و دنبال بهتر شدن روابط با آنها و پیدا کردن اسپانسر های جدید هستیم."
همچنین بروک باک درباره او گفت:"او از مدتی قبل کاندیدای جانشینی پیتر کنیون بود و ما به او ایما داریم.او کارهایش را بسیار خوب انجام خواهد داد و همچنین رابطه بسیار خوبی با رومن (آبراموویچ) دارد."
-
چلسي بي صبرانه منتظر نتيجه معاينات دروگبا
سرمربي تيم فوتبال چلسي بعد از مصدوميت ديدير دروگبا در جريان ديدار با تاتنهام بي صبرانه منتظر مشخص شدن نتيجه معاينات اين مهاجم ساحل عاجي است.
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، دروگبا يکشنبه شب قبل از به صدا در آمدن سوت پايان پيروزي 3 بر صفر چلسي مقابل تاتنهام به دليل برخورد با سباستين باسونگ مدافع حريف از ناحيه ساق پا آسيب ديد و از زمين بيرون رفت. باسونگ نيز به دليل احتمال شکستگي استخوان گونه صورتش راهي بيمارستان شد. از اين رو کارلو آنچلوتي با اشاره به رقابت نزديک اين تيم با منچستريونايتد در صدر جدول ليگ برتر اظهار داشت: اميدوارم دروگبا که دو مسابقه بعدي ليگ قهرمانان اروپا را از دست داده است مجبور نشود مدت زيادي از ليگ برتر دور بماند. وي افزود: هنوز نميدانيم مشکل دروگبا دقيقاً چيست. بايد چند روزي صبر کنيم. اميدواريم فقط گرفتگي ماهيچه باشد. اين سرمربي ايتاليايي در مورد پيروزي منچستريونايتد مقابل منچسترسيتي هم گفت: به تنها چيزي که اهميت ميدهم خوب بازي کردن چلسي و پيروزي تيمم است. مسائل ديگر اهميتي براي ما ندارد. تماشاي بازي يونايتد را دوست دارم اما بايد به فکر خودمان و نحوه بازي خود باشيم.
-
جدید ترین اخبار بدست آمده از چلسی
او را با هيچ مهاجمي عوض نمي كنم
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، به نقل از گاردین کارلو آنچلوتی اظهار داشت: در زبان ایتالیایی واژه ای وجود دارد به نام ترانسكيناتور و به کسی اطلاق می شود که یک گروه را به دنبال خود می کشد. گنارو گتوسو مصداق این واژه در میلان است. جان تری و دروگبا هم چنین وضعیتی در چلسی دارند. وی افزود: می دانم بعضی ها دیدیر دروگبا را همچون یک خواننده اپرا تصور می کنند اما به نظر من او یک رهبر است. فاصله بین این دو یک سانتیمتر است. رهبر استعداد خود را خرج تیمش می کند در حالیکه خواننده برای خودش مایه می گذارد. آنچلوتی گفت: من تا به حال چنین مهاجمی در تیمم نداشته ام. فیلیپو اینزاگی بازیکن باهوشی است و آندری شوچنکو قوی است. هرنان کرسپو و الساندرو دل پیه رو هم مهاجمان خوبی هستند اما نه در بازی هوایی. فکر می کنم دروگبا یکی از بهترین مهاجمان جهان است. من او را همردیف مهاجمانی چون زلاتان ابراهیموویچ ، فرناندو تورس و ساموئل اتوئو قرار می دهم اما این بازیکن را با هیچ کسی عوض نمی کنم.
روزي مربي چلسي خواهم شد
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، بسيارى فوتباليست هاى سرشناس جهان را از دو نسل متفاوت مى دانند دو نسلى كه معيارهايى كاملاً متفاوت دارند. نسل اول را بازيكنانى همچون پائولو مالدينى ، الكساندرو دل پيه رو ، فرانچسكو توتى ، رائول گونزالس ، كارلوس پويول ، استيون جرارد ، جان ترى و رايان گيگز تشكيل مى دهند. در اين نسل رو به انقراض تعصب حرف اول و آخر را مى زند. مطمئناً تجارى شدن دنياى فوتبال باعث شده تا ديگر شاهد تكرار چنين نسلى در دنياى توپ گرد نباشيم. شايد با خداحافظى اين نسل از دنياى فوتبال واژه اسطوره نيز با دنياى فوتبال خداحافظى كند! جان ترى كاپيتان متعصب چلسى اميدوار است اين اتفاق هرگز رخ ندهد. او معتقد است اگر تعصب در دنياى توپ گرد جاى خود را به پول بدهد فوتبال مفهوم واقعى خود را از دست مى دهد. كاپيتان آبى هاى لندن اميدوار است بازيكنان جوان واژه اسطوره را زنده نگه دارند. وى در اين خصوص به گفت: من هم قبول دارم فوتبال روز به روز تجارى تر مى شود. اميدوارم روزى نرسد كه فوتبال كاملاً به تجارت تبديل شود. در دنياى حرفه اى فوتبال نقش پول روز به روز پررنگتر مى شود و اين اصلاً خوب نيست. اگر پول در فوتبال حرف اول و آخر را بزند ديگر فوتبال مفهوم واقعى خود را از دست خواهد داد. واژه هايى همچون تعصب ، اسطوره بودن و اسطوره شدن و عشق به يك تيم متعلق به دنياى فوتبال هستند و بايد زنده نگه داشته شوند و اين وظيفه سنگينى است كه نسل جوان فوتباليست ها بايد به دوش بكشند. پول نبايد هيچ گاه جاى تعصب را بگيرد. ترى در ادامه مى افزايد: اختلاف سنى زيادى با پائولو مالدينى ندارم اما هميشه او را الگوى خودم مى دانسته و مى دانم. او الگوى من است و من دوست دارم مثل او سال ها با پيراهن تيم محبوبم بازى كنم و در نهايت با همان پيراهن از دنياى فوتبال خداحافظى كنم. اين باعث افتخارم است كه روزى من را اسطوره چلسى بنامند. در چنين روزى احساس رضايت مى كنم و مطمئن مى شوم كه به تمام اهدافم رسيده ام. هيچ وقت به جدايى از چلسى فكر نمى كنم و دوست دارم هميشه در كنار اين تيم بمانم. ترى اميدوار است حتى پس از خداحافظى از مستطيل سبز بتواند در باشگاه چلسى به فعاليت حرفه اى خود ادامه دهد اما نه به عنوان كاپيتان بلكه به عنوان يك مربى موفق. كاپيتان محبوب آبى ها در اين خصوص گفت: پس از خداحافظى از مستطيل سبز دوست دارم در كنار چلسى بمانم. اميدوارم بتوانم روزى مربى چلسى شوم. اين يكى از اهدافم است و براى رسيدن به آن با تمام توانم تلاش خواهم كرد. مطمئن باشيد روزى مربى چلسى خواهم شد. من مربيان بزرگى داشته ام و مى توانم از تجربيات آنها براى رسيدن به اهدافم استفاده كنم. از مورينيو چيزهاى زيادى ياد گرفتم. هيدينك هم تجربه بسيار خوبى برايم بود و حالا كارلو آنچلوتى مى تواند در ادامه به من كمك كند. خيلى ها در چلسى راهى را پيموده اند كه من در حال طى كردن آن هستم. گوليت ، زولا و استيو كلارك زمانى در چلسى بازى مى كردند. حالا زولا و كلارك به عنوان مربى در ليگ برتر حضور دارند. هفته گذشته با زولا صحبت كردم. او به من گفت كه استفاده از تجربيات دوران بازيگرى نقش بسزايى در رسيدن او به اهدافش داشته است. زولا مربى موفقى است پس من هم مى توانم روزى به عنوان يك مربى موفق در دنياى فوتبال فعاليت كنم.
تدبير چلسي براي فرار از بحران
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، از آنجا كه آبيهاي لندن تا سال 2011 از خريد بازيكن محروم هستند اين سنگربان 17 ساله تا موعد مقرر در كرواسي خواهد ماند اما تا آغاز قرارداد 5 سالهاش با چلسي ميتواند با اين تيم به تمرين بپردازد. كارلو آنچلوتي سرمربي چلسي گفت: او دروازبان جواني است و در اين مدت ميتواند در كشورش تجربياتش را بيفزايد. به نظر ميرسد بازيكن آيندهداري باشد. چلسي كه در حال حاضر صدر جدول ليگ برتر را در اختيار دارد پس از غير قانوني شناخته شدن قراردادش با گائل كاكوتا تا ژانويه 2011 از حضور در نقل و انتقالات محروم شد. اين باشگاه به حكم فيفا اعتراض كرده اما آنچلوتي معتقد است فدراسيون جهاني فوتبال از اقدام خود در قبال اين باشگاه رضايت دارد. فكر ميكنم فيفا از حكم خود راضي باشد. به هر حال دلاچ دروازبان جواني است و قراردادي كه ما با او بستهايم در آينده به درد ميخورد و براي تيم فعلي كارايي ندارد. ما به تمام بازيكنان جوان جهان توجه داريم و اگر بتوانيم بهترينهاي آنها را به باشگاه بياوريم حتماً اين كار را خواهيم كرد. برانكو لالياك مدير ورزشي زاپرسيچ هم ميگويد: اين قرارداد باشگاه ما را از ورشكستگي نجات خواهد داد و ما از اينكه يكي از بازيكنانمان را به قدرتمندترين تيم جهان فروختهايم واقعاً راضي و خوشنود هستيم و به آن افتخار ميكنيم. دلاچ كه ماه گذشته 17 ساله شده است پس از قرار گرفتن در فهرست تيم ملي كرواسي مقابل انگليس در مقدماتي جام جهاني به عنوان جوانترين ملي پوش كروات نام خود را به ثبت رسانده است.
-
روی ویلکینز اعلام کرد مصدومیت دروگبا جدی نیست و برای بازی بعدی لیگ آماده خواهد بود و خبر هایی در مورد جوکول و ژیرکوف...
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,روی ویلکینز دستیار اول کارلو آنجلوتی درباره مصدومیت دروگبا گفت:"او فقط کمی از ناحیه عضله ساق پایش مصدوم است و ما فکر می کردیم که زانوی او آسیب دیده باشد.مصدومیت او جدی نیست و برای بازی شنبه مقابل ویگان آماده خواهد بود که این خبر بسیار خوبی برای ما است."
او همینطور درباره ژیرکوف و جوکول گفت:"آنها هم به بهبودی رسیدند و می توانند در بازی روز چهارشنبه بازی کننند"
او همچنین درباره محرومیت چلسی از خرید گفت:"این محرومیت می تواند فرصتی باشد تا ما به بازیکنان جوان هم میدان بدهیم و به مشکلی هم بر نخواهیم خورد"
-
آنجلوتی: لمپارد بازیکن مهمی برای چلسی است
Ariensport.com: " کارلو آنجلوتی " سرمربی چلسی اعلام کرد " فرانک لمپارد " در زمره بهترین بازیکنان جهان قرار دارد.
سرمربی ایتالیایی آبیها که شروع بسیار خوبی با این تیم در فصل جدید لیگ برتر انگلیس داشته، معتقد است " فرانک لمپارد " مثل " کاکا " و " ریبری " بازیکن مهمی برای تیمش محسوب میشود.
" آنجلوتی " به Daily Telegraph گفت: « لمپارد همه فن حریف است. او تواناییهای متفاوتی نسبت به کاکا، ریبری یا مارادونا دارد اما مثل آنها بازیکن مهمی برای تیمش است. او زمانی که به محوطه جریمه حریف نزدیک میشود فوقالعاده است و گلهای زیادی به ثمر میرساند. »
-
آنچلوتی از بازگشت کول و ژیرکوف خوشحال است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت گل: کارلو آنچلوتی مربی چلسی خوشحال است که جو کول، هافبک تیم ملی انگلیس و یوری ژیرکوف، خرید تابستانی چلسی به طور کامل بهبود یافته و به میادین بازگشتهاند.
کول هشت ماه به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو غایب بود و ژیرکوف هم از ناحیه زانو مصدوم است و هنوز بازی رسمی اول خود برای چلسی را انجام نداده.
هر دو بازیکن در پیروزی یک بر صفر مقابل کویینز پارک رنجرز، دیگر تیم لندنی بازی کردند.
آنچلوتی می گوید: «جو خیلی عالی بازی کرد و نشان داد در وضعیت بسیار خوبی است. برای او بسیار خوشحالم. او هشت ماه از میادین دور بوده و بازگشت پس از این مدت طولانی به این شکل کار آسانی نیست. مطمئنم که فابیو کاپلو مربی تیم ملی انگلیس هم به خوبی او را میشناسد. مطمئنم جو میتواند برای تیم ملی انگلیس بسیار کارآمد باشد. او در گذشته در این تیم بازیهای درخشانی داشته است.»
«اما یوری مشکل متفاوتی داشت و با این حال 60 دقیقه خوب را در میدان گذراند. او حالا در وضعیت خیلی خوبی نیست و باید بهتر از این شود. او 70 درصد آمادگی جسمانی دارد اما هر دو در سفر به ویگان همراه ما خواهند بود و روی نیمکت خواهند نشست، هر چند که احتمال این هست که چند دقیقه بازی کنند.»
-
پیتر چک: نباید کارت قرمز میگرفتم
Ariensport.com: " پیتر چک " دروازهبان چلسی اعلام کرد از اخراج خود در شکست مقابل ویگان شگفت زده شده بوده است.
در دیداری که چلسی 3-1 مغلوب ویگان شد، " پیتر چک " در صحنهای که " رودالگ " مهاجم ویگان را سرنگون کرد از سوی داور مسابقه از زمین مسابقه اخراج شد.
" چک " به وبسایت رسمی خود گفت:« اعلام پنالتی خیلی سختگیرانه بود. آن اخراج مرا شگقتزده کرد، برای اینکه من آخرین بازیکن نبودم. اشلی کول از پشت من حرکت کرده بود.»
" پیتر چک " هیچ بهانهای برای نمایش چلسی در اولین شکست این تیم ندارد.
او اضافه کرد:« خیلی بد بازی کردیم. ما بدون برنامهای که پیش از بازی داشتیم حمله میکردیم.»
« در نیمه دوم بازی ما پیشرفت کرد، مساوی بودیم، اما آن پ
نالتی رخ داد.»
-
تري از بازيكنان چلسي انتقاد كرد
به گزارش بزرگترين مرجع خبري هواداران چلسي در ايران، جان تری از تلاش بازیکنان چلسی در بازی با ویگان راضی نیست و آن را مورد انتقاد قرار داده است. چلسی روز شنبه مقابل ویگان شکست شگفت انگیز 3 بر یک را تجربه کرد. تری میگوید: ما سخت تلاش نمیکنیم و نمیجنگیم. وقتی در خانه تیمهایی مانند ویگان بازی میکنید باید به اندازه آنها سخت کوش باشید. ضربات سر را فراتر از آنها بزنید. در تکلها پیروز شوید اما ما در نیمه اول هرگز چنین نبودیم. تری ادامه میدهد: ممکن است به هر حال شکست بخورید اما انتظاری که از بازیکنان داشتیم این بود که سخت تلاش کنند و مبارزه کنند. ما مقابل ویگان اینطور نبودیم و تیم به کلی بد بازی کرد. این بدترین نکته بازی بود. دیگر تیمهای بزرگ پیروزیهای درخشانی داشتند و اینکه 3 امتیاز را از دست دادیم ناامید کننده است. سرمربی این را به بازیکنان گوشزد کرده است. تری درباره ویگان توضیح میدهد: وقتی در جاهایی مثل ورزشگاه ویگان بازی میکنید که تماشاگران همه طرفدار آنها هستند نمیتوانید از آنها کمتر تلاش کنید. او درباره بازی آینده تیمش میگوید: دیدار بسیار بزرگی مقابل لیورپول داریم و باید روز چهارشنبه در خانه آپوئل قبرس هم پیروز شویم تا به روزهای خوب برگردیم.
-
فرانک لمپارد به شکست لیورپول میاندیشد
Ariensport.com: " فرانک لمپارد " ستاره چلسی انتظار دارد با شکست لیورپول در بازی روز یکشنبه، به صدر جدول بازگردند.
چلسی هفته گذشته با شکست 3-1 در زمین ویگان، صدر جدول را به منچستر یونایتد واگذار کرد و حالا شاگردان " آنجلوتی " این هفته در دیداری دشوار در ورزشگاه استمفوردبریج شهر لندن به مصاف لیورپول خواهند رفت.
" لمپارد " به London Evening Standard گفت: « بازی روز یکشنبه برابر چلسی، بازی بزرگی برای ما خواهد بود اما آنها در لیگ قهرمانان بازی خود را واگذار کردهاند و میخواهند در اینجا آن شکست را جبران کنند. »
ستاره خط میانی چلسی افزود: « نمیدانم چرا مردم میگویند ما هماهنگ نیستیم. ما در این فصل فقط یک بار شکست خوردهایم. مقابل ویگان شکست خوردیم و در آنجا بازی خوبی انجام ندادیم. سپس به آپوئل آمدیم و پیروز شدیم. اگر در طول فصل نگاه کنید، متوجه هماهنگی ما خواهید شد. ما تلاش میکنیم در هر بازی پیروز شویم حتی اگر مثل بازی با لیورپول حریفی دشواری پیش رو داشته باشیم. »
بازیهای میان چلسی و لیورپول در سالهای اخیر از لحاظ تاکتیکی بسیار نزدیک به هم بوده است. البته به جز دیدار مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان در فصل گذشته که چلسی موفق شد در مجموع دو دیدار رفت و برگشت لیورپول را با نتیجه 7-5 شکست دهد.
در لیگ برتر نیز، فصل گذشته لیورپول با تک گل " ژابی آلونسو " چلسی را در استمفوردبریج شکست داد و به رکورد 86 بازی خانگی بدون شکست آبیها پایان داد.