-
اخبار باشگاه کاتالان ها (اختصاصی) - 2014 - 2013
به نام خدا
مهم ترین خبرهای بارسلونا از جمله اخبار و مصاحبه ها در فصل 2014 - 2013 در این تاپیک قرار می گیرد .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1 - از گذاشتن اخبار تکراری پرهیز کنید.
2 - خبرها فقط باید از سایت رسمی بارسلونا باشد در غیر این صورت حذف خواهشد شد.
3 - با سپاس
-
پاسخ : اخبار باشگاه کاتالان ها (اختصاصی) - 2014 - 2013
تاتا را بيشتر بشناسيم.
جراردو مارتینو (تاتا) دوران موفقی را با تیم محبوب خودش(نیوويل) و تیم ملی پاراگوئه در جام جهانی 2010 گذرانده است.
تفکرات هجومی او، باتوجه به سابقه ای که در مربیگری دارد، برای همه آشناست. او در نیوولز اولد بویز که در آن 500 بازی کرده است، یک اسطوره بود.
جراردو دانیل مارتینو،ملقب به "تاتا"، پنجاه سال قبل در روزاریو آرژانتین به دنیا آمد. او حرفه مربیگری را از 1998، بعد از دوران بازیگری موفقی که در نیوويل اولد بویز داشت، آغاز کرد.
او تفکرات هجومی ،خلاقانه و کارگروهی را در هر تیمی که هدایت آنرا برعهده داشت، پیاده کرد. تمام تیمهای او تشنه رقابت بودند. مربی آرژانتینی هم چنین به توجه به بازیکنان جوان و فشار برروی بازیکنان داخل زمین برای عملکرد بهتر، مشهور است.
اولین تیم تحت رهبری او برون آرسایف بود كه در دسته دوم آرژانتين بازي ميكرد. در فصل 1999-2000 او به پلاتنس پیوست و در سال بعداز آن به انستیتو دکوردوبا رفت.
موفقیت در پاراگوئه و آرژانتین
پس از یک سال فرصت مطالعاتی طولانی، جراردو مارتینو به پاراگوئه رفت. جایی که توانست اولین قهرمانيهايش را به دست آورد.
اولین تیم پاراگوئه ای او لیبرتاد بود، جایی که او توانست در سال 2002 کلاسورا و تورنیو آپارتورا را به دست آورد. سال بعد او فقط توانست تورنیو آپارتورا را برای تیمش به ارمغان آورد.
ماجراجویی او در پاراگوئه او را به سرو پورتنو کشاند ،جایی که توانست دو قهرماني را در سالهای 2003 و 2004 به دست آورد.
تاتا بعد از حضوری کوتاه در کلون د سانتافه (آرژانتین)، به باشگاه قبلی خود لیبرتاد برگشت.
بعد از لیبرتاد، او به عنوان سرمربی تیم ملی پاراگویه انتخاب شد. او این تیم آمريكاي لاتين را به جام جهانی 2010 رساند، که در آنجا توسط تیم ملی اسپانیا در مرحله یک چهارم نهایی حذف شد.
مارتینو سپس پاراگوئه را در سال 2011 به فینال کوپا امه ریکا رساند. بعد از آن، او هدایت تیم نیويول اولد بویز را که برای سقوط نکردن می جنگید، برعهده گرفت.
با درایت "تاتا" این تیم از خطر سقوط نجات یافت و در سال 2013 توانست فینال تورنیو را به نفع خود تمام کرده و قهرمان شود. اين تيم همچنین به مرحله نیمه نهایی لیبرتادورس رسید.
هافبک تهاجمی
مارتینو در نیوويل یک قهرمان است. او در 17 سالگی شروع به کار در این تیم کرد. این هافبک تهاجمی با استعداد 505 بازی برای نیوويل انجام داد.او تا وقتی که در نیوويل حضورداشت، تحت هدایت مارچلو بیلسا بود.
مارتینو هم چنین برای تیمهای تنریف(در شروع سال1991)، لانوس، اوهیگینز (شیلی) و بارسلونا گایاکول (اکوادور) بازی کرده است. او در سال 1996 کفشهایش را آویخت.
-
پویول: «رفتن تیتو شوک بزرگی بود»
کاپیتان پویول اظهار داشت که تیم هنوز در شوک رفتن تیتو قرار دارد اما باید طبق خواسته وی تمام تلاش خود را برای بارسا انجام دهیم.
کارلس پویول در مصاحبه مطبوعاتی که در سیوتات اسپورتیوا برگزار شده بود، حضور یافت و به بیان احساسات تیم پس از رفتن تیتو ویلانووا پرداخت. پویول گفت: «حقیقت این است که این مسئله شوک بزرگی بود و متاسفانه ما را در چند روز اخیر متاثر کرد. این حادثه سخترین چیزی بود که می توانست اتفاق بیافتد. ما هرگز انتظار مساله ای مانند این را نداشتیم. تیم از این خبر بسیار متاثر است و تیتو همیشه در قلب ما خواهد بود. ما می خواهیم تمام توان خود را به او تقدیم کنیم. او وضعیت خود را شرح داد و به ما روحیه و انگیزه ادامه کار را بخشید. ما همیشه با او خواهیم بود».
همچنین پویول تاکید کرد که این رخداد انگیزه ای مضاعف را برای بازیکنان به همراه داشته و افزود: «این خبری راجع به رفتن یک بازیکن و یا یک مربی از یک باشگاه نیست، این مساله بیماری است و بیش از هر چیزی فرد را تحت تاثیر قرار می دهد. تیتو از ما خواست که تمام توان خود را برای باشگاه به کار بگیریم و این بهترین راهی است که می توانیم به او کمک کنیم. پس این کاری است که انجام خواهیم داد. ما با تمام نیرو به تمرین خود ادامه می دهیم و با این کار او را با کسب نتایج خوب خود خوشحال خواهیم کرد».
پویول همچنان در دوره نقاهت پس از مصدومیت به سر می برد. او درباره وضعیت خود گفت: «در حال بهبود هستم. خیلی دوست دارم تا با سایر بازیکنان تمرین کنم، اما هنوز برای این کار زود است. برای بازگشت به تیم لحظه شماری می کنم. با انجام سه عمل جراحی سالهای سختی را پشت سر گذاشتم و می خواهم وقتی به تیم بازگردم که به آمادگی کامل رسیده باشم».
سرانجام کاپیتان در پاسخ سوالی در خصوص نیمار به بیان باور خود پرداخت و گفت: «نیمار بازیکن بزرگی است، به خصوص در نبرد های تک به تک. ممکن است او جوان باشد، اما در رقابت های بزرگی بازی کرده و می تواند برای بازی در بارسا آماده باشد».
پویول درباره گمانه هایی در خصوص رفتن چند بازیکن از تیم، مانند سسک گفت: «گمان نمی کنم که او بارسا را ترک کند».
-
نمايش قدرتمندانه بارسا با وجود شكست مقابل قهرمان اروپا
بارسا با ارائه نمایشی قابل قبول، رقابت های پیش فصل را با شکست برابر بایرن مونیخ با هدایت گواردیولا آغاز کرد.
نخستین بازی پیش فصل 2013-2014 بارسلونا با شکست برابر بایرن مونیخ پایان یافت. آبی اناری ها در رقابتی که بدون کوچکترین آشفتگی انجام شد، توانستند عملکردی قابل قبول را از خود به ثبت برسانند. موارد زیادی بر اهمیت این بازی می افزود که از میان آنها می توان به تقابل گواردیولا و تیاگو با بارسا و نخستین بازی کاتالان ها با پیراهنی شبیه به پرچم این ایالت اشاره کرد.
باواریایی ها به وضوح بهتر از بارسا برای این بازی مهیا شده بودند، چرا که آنها در نیمه بازی های پیش فصل خود قرار دارند، در حالی که ترکیب بارسا در نیمه دوم، تقریباً از بازیکنان ذخیره تشکیل شده بود. همانطور که پیش بینی شده بود، این بازی ساده ای نبود و طبق آنچه گفته شد، این بازی امید بخشی برای قهرمانان لیگ ها بود.
نخستین گل از لام
جوردی رورا که هدایت بارسا را در دست داشت در نیمه اول ده نفر از ترکیب اصلی به اضافه پینتو را در زمین قرار داد. در مقابل، بایرن با یازده نفر اول خود به زمین آمده بود. با وجود شوت زیبای ثانیه 32 از مسی، طولی نکشید که آلمانی ها کنترل توپ و زمین را در دست بگیرند. پینو تلاش فراوانی برای جلوگیری از شوت های کروس و آلابا انجام داد. آدریانو نیز با تلاش بی نظیر خود توانست توپ روبن را که با کمی چاشنی تکنیک ریبری همراه بود از روی خط دروازه برگرداند.
بایرن هر چه در توان داشت بروی دروازه بارسا میریخت، در حالی که تماشاگران منتظر دیدن رد شدن توپ از نیمه زمین حریف بودند. بیشتر حملات بایرن را حملات هوایی تشکيل می داد و از همین حمله ها بود که لام در دقیقه 14 تیم خود را پیش انداخت.
مقاومت
سرجی روبرتو در یک حرکت یک دو با مونتایا در موقیتی فوق العاده قرار گرفت اما توپ او با اختلاف از کنار دروازه گذشت. با این حال، این بایرن بود که تیم برتر میدان بود و مسی نیز در محاصره چند بازیکن قرار گرفت و نمی توانست راهی به سوی دروازه بیابد. آلمانی ها سلطه خود بر میانه زمین را حفظ کردند، اگر چه نتوانستند اکثر این موقعیت ها را به ثمر بنشانند و همواره با مقاومت شجاعانه بارسلونا مواجه می شدند که با پرسهای باریسک بالا کار را برای آنها دشوار می کردند. نیمه نخست با هیجان بالا به پایان رسید و بارسا هنوز راه زیادی را تا پایان بازی در پیش داشت.
تعادل بازی و گل دیر هنگام
در نیمه دوم ترکیب بارسا کاملاً تغییر کرد. اویر به همراه ده نفر از بازیکنان بازسا ب در نیمه دوم ترکیب بارسا را تشکیل دادند در حالی که بایرن تنها به سه تغییر اکتفا کرد. جوانان بارسا نمایشی عالی را ارائه دادند. در 45 دقیقه ای متعادل تر از نیمه اول، بایرن نیز چند نفر از بازیکنان با ارزش خود را نیز از زمین خارج کرد. باواریایی ها با حرکت مانزوکیچ در آستانه گل دوم خود قرار داشتند که اویر توپ او را دفع کرد. با وجود سبک متفاوت بازی دو تیم، بایرن با 53% نسبت به 47% بارسا، سهم بیشتری در مالکیت توپ داشت.
در دقیقه 87 نیز مانزوکیچ با پاس دیدنی از کونتنتو گل دوم تیمش را به ثمر رساند. مونیخی ها با وجود عدم حضور تعداد زیادی از بازیکنان بارسا، توانستند جام اولی هوینس در خانه نگاه دارند. این بازی نمایشی قابل قبول از بارسا را به معرض دید قرار داد.
-
مصدوميت مسي كاملا برطرف شد
لیونل مسی اعلام کرد که کاملاً از بند مصدومیت آزاد شده و برای شروع فصلی جدید بسیار مشتاق است.
لیونل مسی نخستین 45 دقیقه پیش فصل 2013-2014 خود را در آلیانس آرنا برابر بایرن بازی کرد. این بازیکن آرژانتینیدر پايان بازي گفت: «خوشبختانه کاملاً مصدومیتم را پشت سر گذاشته ام و کاملاً آماده هستم. برای آغاز فصل جدید بسیار مشتاقم».
سپس این مهاجم در خصوص رفتن تیتو ویلانووا از تیم سخن گفت: «ما از این مساله بسیار ناراحت هستیم اما تیم ما بسیار قدرتمند است. ما باید به حرکت رو به جلوی خود ادامه دهیم» .
وی در پایان نیز تصریح کرد که تلاشی در قبال عقد قرارداد مربی جدید بارسا، جراردو مارتینو انجام نداده است.
الکسیس درباره مربی جدید تیم سخنانی را مطرح کرد: «من بسیار علاقمندم که او را ملاقات کنم. در شیلی او از احترام زیادی برخوردار است».
این بازیکن شیلیایی امیدوار است تا مربی جدید تیم بتواند سبک بازی او را در پایان فصل حفظ کند و او نیز مانند مسی به ابراز اشتیاق خود برای آغاز فصل جدید پرداخت.
او افزود: «منتظرم تا بتوانم در کنار بازیکنانی مانند نیمار، مسی، اینیستا و همه همی تیمی ها بازی کنم»
در ادامه به بیان سخنانی که توسط چند تن از بازیکنان پس از بازی برابر بایرن مطرح شد می پردازیم:
بارترا
«بازی پیچیده ای بود. بایرن در وضعیت بهتری نسبت به ما قرار داشت و این مساله کاملاً مشهود بود. برای کار با مارتینو لحظه شماری می کنم. باید برای رسیدن به آمادگی کامل تلاش کنم و صرف نظر از اینکه هر کسی مربی تیم باشد، سعی کنم تا در ترکیب اصلی تیم جایی برای خود مهیا کنم».
پینتو
«ما اولین بازی پیش فصل را انجام دادیم. نتیجه ی خوبی کسب نکردیم اما این بازی به ما کمک کرد تا بتوانیم به فرم ایده آل خود نزدیک شویم».
سرجی روبرتو
«بازی در آلیانس آرنا تجربه خوبی است. نتیجه خوبی نبود اما تجربه ای که کسب کردیم برای ما مثبت بود».
-
سرجی روبرتو: «مارتینو مربی ایده آلی برای ماست»
سرجی روبرتو اعتقاد دارد که جراردو مارتینو سرمربی مناسبی برای بارسا است و می تواند به خوبی با تیم هماهنگ شود.
او که نامش در لیست اولیه بازی با بایرن مونیخ نیز قرار داشت، از حضور خود در رقابت های پیش فصل در کنار بازیکنان اصلی تیم ابراز علاقه کرد. این هافبک گفت: «حضور در تیم اصلی همواره مسئله ویژه ای است. باید تلاش کنم تا جایی که می توانم به تیم کمک کنم». او درباره سرمربی جدید تیم نیز اظهار نظر کرد و گفت: «او کار بزرگی را با پاراگوئه و تیم نیوولز انجام داد. تاتا کسی است که به بازیکنان جوان اعتماد دارد و تیم او همواره به خوبی توپ را کنترل می کند. با توجه به این مسائل، فکر می کنم او مربی ایده آلی برای ما باشد».
این بازیکن کاتالانی در پاسخ سوالی در خصوص رفتن تیاگو آلکانتارا صادقانه گفت: «رفتن تیاگو ناراحت کننده است، زیرا او بازیکن خوبی است، برای او در بایرن آرزوی موفقیت می کنم. شخصاً مشتاقم تا ببینم که در این فصل، چه مقدار به من فرصت بازی کردن داده می شود». سرجی روبرتو همچنین جملاتی در مورد ویلانووا بیان کرد: «خبر رفتن تیتو همه ما را متعجب کرد، ما باید همه این حوادث را پشت سر بگذاریم و بر روی فصل جدید تمرکز کنیم. همه ما تیتو را حمایت می کنیم و برای او آرزوی سلامتی داریم. هر کاری که در این فصل انجام می دهیم برای او خواهد بود».
-
دلایل جدایی تیاگو از زبان خودش
تیاگو آلکانترا هافبک سابق بارسلونا در مصاحبه ای پس از بازی چهارشنبه شب دلایل جدایی خود از بارسلونا را بازگو کرد.
او گفت: «آنها کاری برای نگه داشتن من در باشگاه انجام ندادند. این درست نیست که بگویید من صبر نکرده ام. من منتظر تماس باشگاه بودم اما کسی از طرف باشگاه با من ارتباط برقرار نکرد. هرکسی حق دارد به دنبال علایق خودش باشد، من میخواستم موثر و با ارزش باشم».
تیاگو در ادامه مطلبی بیان کرد که تعجب همه رسانه ها را برانگیخت. او گفت که از طرف باشگاه منچستر یونایتد کسی با او برای پیوستن به منچستر صحبتی نکرده است.
این هافبک جوان همچنین در رابطه با مذاکره با رئال مادرید برای پیوستن به این تیم نیز گفت: «مذاکره با رئال مادرید یک راز برای خودم باقی خواهد ماند».
-
تمرین بارسا در اسلو بدون سانگ
بازیکن کامرونی در سالن بدنسازی هتل ماند و تمرینات اختصاصی انجام داد. بقیه 22 بازیکن با جوردی رورا و روبی تمرین کردند و در عین حال در انتظار رسیدن تاتا مارتینو بودند.
بارسا برای دومین بار در اسلو تمرین کرد. تمرین در ساعت 19 در زمین بیسلت استادیون آغاز شد ولی در زمین دوم که والت نام دارد و والرنگا معمولا در آنجا تمرین می کند، به پایان رسید. تنها غایب تمرین الکس سانگ بود که به جای اینکه همراه بقیه تیم تمرین کند در سالن بدنسازی هتل ماند و تمرینات اختصاصی انجام داد. بقیه 22 بازیکن به صورت عادی با جوردی رورا و روبی تمرین کردند همچنان که در انتظار رسیدن جراردو «تاتا» مارتینو، مربی جدید بارسا که باید به زودی به نروژ می رسید بودند.
آماده سازی برای والرنگا
بارسا دومین بازی پیش فصل خود را شنبه ساعت 19 برابر والرنگا در ورزشگاه اولوال استادیون انجام خواهد داد. تیم امروز صبح در برابر دیدگان 1500 تماشاگر که همراه بلیت بازی به آنها شانس تماشای این تمرین هم داده شده بود، تمرین خود را انجام داد.
تمرین عصر، پشت درهای بسته، با همان ریتم تمارین دیگر این هفته پیگیری شد. بیشترین تمرکز روی آمادگی جسمانی بود اگرچه تمرین هایی با توپ هم در دستور کار قرار گرفت.
پیراهن نخست روبروی والرنگا
بازی بارسا برابر والرنگا همچنین نخستین بازی با پیراهن اصلی در فصل 2013/14 خواهد بود. در بازی اول پیش فصل برابر بایرن مونیخ تیم لباس دوم را بر تن کرد که شامل رنگ های پرچم کاتالونیا می باشد ولی برابر والرنگا همان لباس آبی اناری معمول خود را می پوشد.
-
جراردو مارتینو دیروز در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد و به طور رسمی معارفه شد.
در اینجا به بیان ده جمله مهم از مصاحبه مارتینو می پردازیم:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1- بارسلونا موقعیت و مکانی ساده نیست. اینجا مکان با ارزشی است. مهم نیست که یک فرد چه میزان جاه طلب است، سرمربیگری تیم بزرگی مانند بارسا همیشه نصیب کسی نمی شود.
2- تقریباً متوجه شده ام که چرا مردم مرا نمی شناسند. اگر در اروپا کار می کردم قطعاً بسیار بیش از این شناخته می شدم.
3- به عنوان یک مربی همواره سعی کرده ام تا رابطه نزدیکی با بازیکنانم داشته باشم. همواره با روی باز پذیرای نظرات و پیشنهادات بازیکنان هستیم. به نظر من پیشرفت ما در کار گروهی در قالب یک تیم محقق می شود.
4- لئو و من هر دو اهل روزاریو و از تیم نیوولز هستیم اما یکدیگر را نمی شناسیم.
5- مسی در پستی که اکنون قرار دارد کار خود را ادامه خواهد داد. ما باید او را در پستی قرار دهیم که در آن احساس بهتری دارد.
6- اگر مسی و نیمار نتوانند به خوبی با یکدیگر کار کنند، این مشکل مربی است، نه بازیکنان.
7- من به صورت تلفنی با تیتو صحبت کردم. او به من خوش آمد گفت و برایم آرزوی موفقیت کرد.
8- در حال حاضر من بروی همه بازیکنان حساب باز می کنم. امیدوارم از لحظه ای که کار خود را شروع می کنم، تا پایان فصل با هم متحد باشیم.
9- ما باید ویژگی های مثبتی که در بهترین وضعیت بارسا وجود داشت را تقویت کنیم. ایجاد فشار بروی حریف و تصاحب مجدد توپ چیزی است که می خواهم تا دوباره به تیم باز گردد.
10- عدم کسب جام یک شکست محسوب می شود. بارسا به پیروزی عادت دارد و کمتر می توان شکست را در آن دید، زیرا بارسا بهترین تیم را در اختیار دارد.
-
اسلو، شاهد نخستین پیروزی پیش فصل بارسا
آبی اناری ها با هفت گل به سرمربی جدید خود که شاهد این بازی بود خوش آمد گفتند.
بارسلونا در دومین بازی پیش فصل 14-2013، مقابل والرنگا به یک برد قاطع دست یافت. در نیمه اول، الکسیس، تیو، مسی و دوس سانتوس برای بارسا گلزنی کردند و در نیمه دوم نیز بارسا با دو گل از دونگو و یک گل از خوان رومان اختلاف خود با حریف را به هفت گل رساند و پس از شکست 2-0 روز چهارشنبه برابر بایرن مونیخ، با این پیروزی روحیه ای مضاعف گرفت. تاتا مارتینو سر مربی جدید بارسا نیز این بازی را از روی سکو های ورزشگاه اولوال تماشا می کرد.
سه گل در پانزده دقیقه
بارسا بازی را با طوفانی آغاز کرد، آبی و اناری ها پس از گذشت تنها سیزده دقیقه توانستند سه بار گلزنی کنند. مسی در هر سه گل نقش اساسی داشت، او با پاس گل خود به الکسیس، یک و دوی زیبا با تیو و گلی که خودش به ثمر رساند، نقش مهره ای تعیین کنند را ایفا کرد. این مهاجم آرژانتینی بارها با قرار گرفتن در موقعیت گلزنی در آستانه زدن چهارمین گل تیم قرار گرفت، اما هر بار با واکنش های خوب دروازه بان حریف مواجه شد. بارسا فشار زیادی را به تیم میزبان تحمیل می کرد و سرانجام دوس سانتوس پیش از سوت پایان نیمه اول بارسا را به چهارمین گل خود رساند و این بار الکسیس پاس گل را فراهم نمود.
همکاری خوب الکسیس و دونگو
بر خلاف بازی مقابل بایرن که بارسا تمامی بازیکنان خود را بین دو نیمه تعویض کرد، در این بازی تنها سه تعویض بین دو نیمه انجام شد. اویر، سمپر و دونگو وارد زمین شدند که تعویض های موفقی نیز بودند. دونگو با پاس هایی تعیین کننده از سوی الکسیس گل پنجم و ششم را به ثمر رساند.
بازیکنان باقیمانده از تیم اصلی نیز به تدریج از زمین خارج شدند و در انتهای بازی تنها بازیکنان بارسا ب در زمین حاضر بودند. خوان رومان نیز با گل دقیقه 87 خود نمایش خیره کننده کاتالان ها را تمام کرد. همانطور که گفته شد، این پیروزی برای بازیابی روحیه تیم پیش از هدایت رسمی تیم توسط مارتینو نقش اساسی داشت.
-
زوبی زارتا : «مارتینو تفکر بارسایی را توسعه خواهد داد»
زوبی زارتا، مدیر ورزشی بارسا معتقد است انتخاب جراردو مارتینو درست بوده و او کاملا با باشگاه هماهنگ است.
معاون باشگاه، بارتومئو نیز گفت: «ما او را خیلی سریع جذب کردیم. پیشنهاد زوبی زارتا به سرعت توسط هیئت مدیره پذیرفته شد».
آندونی زوبی زارتا و جوزپ بارتومئو در کنفرانس مطبوعاتی روز جمعه به جراردو مارتینو ملحق شدند تا دلایل جذبش را بیان کنند. زوبی زارتا در این باره گفت: «حدود 10 روز پیش ساندرو راسل درباره وضعیت سلامتی تیتو با من صحبت کرد. بعد از شوک اولیه ای که به ما از این خبر وارد شد، ما شروع به دنبال کردن تمام گزینه هایی که داشتیم کردیم که در نهایت نام جراردو مارتینو مطرح شد. ما به دنبال فردی بودیم که تفکر بارسایی را توسعه دهد، زیرا تفکرات ما نباید به چالش گذاشته شود بلکه باید رشد و تکامل پیدا کند».
او ادامه داد: «فوتبال از ترکیب همه چیز با هم تشکیل شده است و در طول فرآیند مذاکره با تاتا، او فقط گوش داد و نظرات خود را مطرح کرد و ما برطبق این بحث ها نتیجه گرفتیم که تاتا بهترین گزینه برای مربیگری بارسلوناست».
در مورد چگونگی انتخاب مربی جدید نیز بارتومئو گفت: «ما او را خیلی سریع جذب کردیم. پیشنهاد زوبی زارتا به سرعت توسط هیئت مدیره پذیرفته شد. ما در مورد مربی جدید خیلی هیجان زده ایم و تجربیات و چگونگی کار او را میدانیم، مخصوصا با تیم ملی پاراگوئه. ما میدانیم که او تجربه مربیگری در اروپا ندارد ولی صحبتهای زوبی زارتا و توضیحات او راجع به این مربی ما را قانع کرد. ما هر دو در مورد یک سبک فوتبال صحبت می کنیم».
تصمیم دشوار
زوبی زارتا اضافه کرد: «ما تمام گزینه ها را روی میز گذاشتیم و تمام جوانب - اعم از مثبت و منفی - را مورد بررسی قرار دادیم. دیدار ما با مدیر عامل و معاونش بسیار کوتاه بود، اما در ارزیابی های اولیه همه تصویری از تیتو در ذهنشان بود» . مدیر ورزشی تیم همچنین اعلام کرد که لیونل مسی در انتخاب تاتا مارتینو هیچ نقشی نداشت.
زوبی زارتا همچنین توضیح داد که از لحاظ روحی و روانی نیز پیدا کردن جانشین برای ویلانووا سخت بود.او گفت: «ما در وضعیتی قرار داشتیم که چیزی به پایان پلن B ما باقی نمانده بود» . زوبی زارتا و بارتومئو هردویشان برای مربی جدید آرزوی موفقیت کردند و ابراز همدردی عمیق خود را برای قربانیان حادثه قطار سانتیاگو بیان کردند.
سسک فروشی نیست.
بارتومئو گفت: «این طبیعی است که منچستر به دنبال خرید سسک است، زیرا او بازیکن بزرگیست. فابرگاس در بارسا خواهد ماند و فروشی نیست» .
-
بازگشت ملي پوشان
10 بازیکن بارسا که در جام کنفدراسیون ها حضور داشتند امروز برای تمرین زیرنظر تاتا مارتینو، بازگشتند.
امروز 10 بازیکن بارسا شامل والدس، آلوز، پیکه، آلبا، بوسکتس، اینیستا، ژاوی، سسک، پدرو و نیمار، که در جام تابستانه کنفدراسیون ها حاضر بودند از تعطیلات خود بازگشتند. مهاجم برزیلی، اولین تمرین فصل خود را به عنوان بازیکن بارسا انجام داد.
اولین روز فشرده پس از بازگشت.
این بازیکنان، روز خود را ساعت 8:30، هنگامی که تحت آزمایشات پزشکی پیش فصل قرار گرفتند، آغاز كردند و پس از آن برای دیدار با تاتا و گوش کردن به صحبت های او به سیوتات اسپورتیوا رفتند. پس از اتمام صحبت های سرمربی جدید تیم، این 10 بازیکن ادامه تست های پزشکی خود را پشت سر گذاشتند.
ممکن است مربی جدید، جرادو تاتا مارتینو، هدایت دومین جلسه تمرینی امروز که ساعت 19 به وقت محلی آغاز خواهد شد را نیز بر عهده بگیرد (در 15 دقیقه ابتدایی این تمرین حضور رسانه ها آزاد خواهد بود).
پیکه در شبکه های اجتماعی در روز آخر تعطیلات خود گفت: «آخرین روز از تعطیلات من!!!!! آماده برای ارائه همه چیز در پیش فصل. بازگشت دوباره به خانه، مشتاق برای شروع».
-
مونتویا: «دیدار بسیار خوبی با تاتا داشتیم»
پس از پیروزی برابر والرنگا، مونتویا به همراه سایر بازیکنان به ارزیابی دو بازی پیش فصل خود و بیان مختصری از دیدار با سرمربی جدید تیم پرداختند.
آبی اناری ها با پیروزی هفت بر صفر، به تور پیش فصل خود در مونیخ و اسلو پایان دادند. مارتین مونتویا که در هر دو بازی پیش فصل در ترکیب اصلی قرار داشت، گفت: «احساس خوبی داریم. بازی مقابل بایرن کمی پیچیده بود، زیرا آنها بیشتر از ما تمرین کرده بودند، اما ارزیابی ما از این بازی مثبت بود».
این مدافع در پاسخ سوالی درباره سرمربی جدید تیم، تاتا مارتینو گفت: «او در نخستین دیدار حس خوبی را به ما منتقل کرد. مطمئنم که همه ما به خوبی یکدیگر را درک خواهیم کرد. کارها با تاتا خوب پیش خواهد رفت».
در ادامه به ذکر نقل قول هایی از تعدادی از بازیکنان بارسلونا می پردازیم:
کریستین تیو
می دانم که رقابت های زیادی را پیش رو داریم، ولی من به احتمالات پیش رو اطمینان دارم. این موضوع به من انگیزه می دهد. درخواست کردم تا شماره 37 فصل پیش را بر تن کنم، اما این شماره مخصوص بازیکنان رزرو است. امیدوارم که شماره 20 برایم خوش شانسی بیاورد.
الکس سانگ
سرمربی جدید بازی را تماشا کرد و باید دید که در دو هفته آینده چه اتفاق خواهد افتاد. به اعتقاد من، امروز بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم.
جین ماری دونگو
زدن دو گل در ترکیب تیم اصلی حس فوق العاده و بخصوصی است. بازی در کنار سایر بازیکنان با تجربه تیم تجربه بسیار خوبی بود.
ایلی سانچز
ما خوب بازی کردیم و شما همیشه از این تجربه ها چیزهایی جدید می آموزید. ما از عملکرد خود رضایت داریم. تاتا واقعاً مرا شگفت زده کرد. او با خوشرویی با تک تک ما احوالپرسی و صحبت کرد. او بسیار با دقت است. ما بسیار هیجان زده هستیم، زیرا او مربی است که اعتماد کردن به جوانان را دوست دارد.
-
10 خبر از هفته ای که تاتا مارتینو به بارسلونا رسید
پس از خبر ناراحت کننده مبنی بر اینکه تیتو ویلانووا در عرصه مربیگری بازنشسته میشود، بارسا دو بازی ابتدایی پیش فصل را به انجام رساند.
آنتونی زوبی زاره تا و جوزف ماریا برتومئو، جراردو تاتا مارتینو را رسماً به عنوان سرمربی جدید باشگاه معرفی کردند. چهارمین هفته پربار از فصل 2013/14 شامل اخبار مهمی پیرامون باشگاه بود و اینک مروری بر جزئیات این اخبار داریم:
دوشنبه 22 جولای
کارلس پویول واکنش اعضای تیم در مورد جدایی تیتو ویلانووا از باشگاه را توضیح داد
در صبح همان روز، اریک آبیدال به سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر بازگشت تا با هم تیمی های سابق خود دیدار کند و با آنها در این لحظات دشوار همراه باشد.
سه شنبه 23 جولای
باشگاه، تاتا مارتینوی آرژانتینی را برای دو فصل به عنوان سرمربی جدید باشگاه معرفی کرد.
چهارشنبه 24 جولای
فصل 2013/14 برای بارسا با دیدار دوستانه پیش فصل در آلیانس آرنا شروع شد. تیم قدرتمند پپ گواردیولا با نتیجه 2-0 در این دیدار پیروز شد.
لیونل مسی پس از حضور 45 دقیقه ای در مقابل قهرمان اروپا، بدون اینکه هیچ علامتی از مصدومیت اواخر فصل گذشته موجود باشد، در مورد سرمربی جدید باشگاه به صحبت پرداخت.
جمعه 26 جولای
تاتا مارتینو سرمربی جدید تیم، قرارداد دوساله ای را در دفتر باشگاه به امضا رساند.
اولین کنفرانس مطبوعاتی وی به عنوان سرمربی جدید باشگاه همراه با جوزپ ماریا بارتومئو معاون باشگاه و آنتونی زوبی زارتا مدیر ورزشی باشگاه بود.
اعضای تیم برای انجام دومین دیدار پیش فصل راهی اسلو شدند. تیم مستقیماً از آلمان به نروژ پرواز کرد تا در آنجا در انتظار سرمربی جدید باشد.
شنبه 27 جولای
اعضای تیم و کادر فنی در صبح روز بازی با والرنگا در اسلو به سرمربی جدید خوش آمد گفتند.
بارسا در دومین دیدار پیش فصل در حضور مربی جدید در یک بازی آسان با نتیجه 7-0 به پیروزی رسید
-
بارسا با گل های سرجی روبرتو و مسی برابر لخیا که بسیار جنگنده حاضر شده بود به تساوی رسید، نیمار نیز نخستین حضور خود در پیراهن بارسا را تجربه کرد.
30 جولای 2013 روزی است که هواداران بارسا به دو دلیل آنرا به یاد خواهند سپرد. اولین دلیل ناراحت کننده است؛ به خاطر یکی از بهترین بازیکن های تاریخ بارسا، آنتونی رامایتس که دیروز درگذشت. به احترام وی قبل از بازی در دانسک یک دقیقه سکوت ورزشگاه را فرا گرفت و بازیکنان بازوبند های مشکی به دست بسته بودند. دیروز همچنین روزی بود که نیمار در 15 دقیقه پایانی بازی به میدان آمد و اولین بازی اش را برای بارسا در این دیدار که با تساوی 2-2 برابر لخیا به اتمام رسید، انجام داد. سرجی روبرتو و مسی گل های بارسا را به ثمر رساندند؛ که هر دو گل برای جبران گل های زودتر زده شده لخیا بود.
شوک زود هنگام
بارسا با همان 11 بازیکن دو بازی دوستانه قبلی بازی را آغاز کرد به جز سرجی گومز که جای ماسکرانوی غایب را در قلب دفاع پر کرده بود. آبی و اناری ها همچنان مربی جدید خود، تاتا مارتینو، و بازیکنان ملی اسپانیا و برزیل، به غیر از نیمار، را در اختیار نداشت. بازی سرعت بالایی به خود گرفت و بازیکنان لخیا در نیمه زمین خود میخکوب شده بودند. اولین شانس از روی ضربه کرنر نصیب الکسیس شد ولی ضربه او با تماس به تیرک دروازه به بیرون رفت. کمی بعد لهستانی ها از روی ضربه کرنر به لطف ضربه سر صاعقه مانند بیه نیوک جلو افتادند.
سرجی روبرتو کار را به تساوی کشاند
گل لخیا به طور قطع تمام معادلات را به هم ریخت. تیم لهستانی برای حفظ پیروزی دفاع می کرد، بارسا نیز برای گل تساوی می جنگید. مسی و الکسیس به طور ویژه در حملات فعال بودند ولی مهاجم سوم، تیو، به خاطر مصدومیت جای خود را به خوان رومن داد. مونتویا پس از 25 دقیقه در فضای جلوی الکسیس حرکت کرد و از خط عرضی برای سرجی روبرتو پاس منجر به گل را مهیا کرد.
سانتر از خط عرضی قویترین سلاح بارسا بود ولی در کار های هوایی قدرت تیم میزبان می چربید. دوس سانتوس و مسی، هر دو فرصت هایی برای زدن گل دوم قبل از پایان نیمه نخست داشتند ولی نیمه اول با تساوی به اتمام رسیدو
داستان مشابه
برخلاف دو بازی دوستانه قبلی، تغییرات زیادی در 11 نفر اول بین دو نیمه ایجاد نشد. اویر به جای پینتو درون دروازه قرار گرفت، همین یک تغییر. در واقع این لخیا بود که تغییرات بیشتری ایجاد کرد و بار دیگر از قدرت بیشتر فیزیکی خود بهره برد. در دقیقه 50 گژرلچاک از سد مونتویا گذشت و از بسته ترین زاویه توپ را به تور دروازه اویر چسباند. هواداران تیم میزبان در حال خوشحالی برای پیروزی برابر قهرمان لالیگا بودند ولی مسی خیلی سریع در دقیقه 56 با یک حرکت تیمی عالی و ضربه ای استادانه بازی را به تساوی کشاند.
بعد از خنثی کردن گل دوم تیم لهستانی، مسی در دقیقه 61 یک فرصت طلایی را از دست داد که با همکاری سرجی روبرتو و آدریانو به دست آورده بود. بازیکن آرژانتینی به همراه الکسیس، تنها بازیکنان تیم اصلی بودند که در زمین حاضر بودند و بقیه تیم از بازیکنان بارسا ب تشکیل شده بود. در آن زمان لخیا همچنان چشمگیر بازی می کرد و روی ضد حملات خطرات نصفه و نیمه ای به دست می آورد.
نیمار به زمین آمد
یکی از لحضاتی که برایش لحظه شماری می شد، دقیقه 78 بود. وقتی که نیمار بازیکن جدید تیم اولین حضورش در بارسا را تجربه کرد. نیمار به جای الکسیس وارد زمین شد و دونگو جای مسی را گرفت، این مسئله به این معنی بود که او تنها بازیکن تیم اصلی در زمین بود. با کمتر شدن سرعت بازی و با گرفته شدن ریتم بازی به دلیل تعویض های لخیا، بازیکن برزیلی فرصت های اندکی برای نشان دادن توانایی هایش داشت؛ مخصوصا وقتی که با تعداد خطا های غیرعادی در مدت کمی که در زمین بود مواجه شد. وقتی بارسا صبورانه در پی گل سوم بود، نزدیک بود که لخیا گل سوم خود را در ثانیه های پایانی از جلوی دروازه بارسا به ثمر برساند. این شانس تبدیل به گل نشد و بارسا سومین بازی پیش فصل خود را با تساوی 2-2 به پایان رساند.
-
شماره 11 بارسا دقیقه 78 وارد زمین شد و در اولین بازی خود،گوشه هایی از توانایی هایش را در لباس بارسا به نمایش گذاشت.
تیم بارسلونا 10 تعویض داشت و نیمار در کنار زمین در انتظار نوبت تعویض خود بود، اما او آخرین بازیکنی از بارسا بود که تعویض شد. زمانی که توپ از زمین بازی خارج شد کمک داور تابلوی الکترونیکی تعویض را که شماره 11 بازیکن برزیلی بر روی آن بود، بالا برد. دقیقه 78 بازی بود که سرانجام نیمار به جای الکسیس سانچز وارد زمین شد و این گونه کار خود را در لباس بارسا آغاز کرد.
خوش آمدگویی به زمین با یک خطا
او با سرعت به داخل زمین دوید و به عقب رفت تا در موقعیت قرار گیرد، همواره از جناح چپ حرکت می کرد و تلاش می کرد با هم تیمی های جدیدش یارگیری کرده و ارتباط برقرار کند. نیمار در این 15 دقیقه از حضور در زمین لذت برد؛ 5 پاس صحیح داشت،2 موقعیت ازدست داد و 4 ضربه آزاد گرفت و نیز اولمبو مدافع لخیا به خاطر خطا بر روی او یک کارت زرد دریافت کرد، او همچنین گوشه هایی از توانایی اش، مانند پاس با پاشنه پا به گوشه سمت چپ محوطه جریمه حریف، را به نمایش گذاشت .
پس از اتمام بازی، هم تیمی های جدیدش و نیز بازیکنان تیم حریف به خاطر آغاز به کارش به او تبریک گفتند.
-
دختری که با بارسا جهانی شد + عکس
طراح فونت پشت پیراهن بارسلونا دختر عقب مانده ذهنی است که حالا به عنوان چهرهای مشهور مبدل شده است.
به گزارش نامه به نقل از فارس، آنا ویوس جوان با طراحی فونت پشت پیراهن بازیکنان بارسلونا، خود را به چهره ای مشهور مبدل ساخته است به طوریکه به یکی از ستاره های شب برگزاری جام خوان گمپر تبدیل شده است.
او به عنوان یکی از مهمانان افتخاری به چمن نیوکمپ دعوت میشود و بازیکنان پیراهنی با نوشتههایی که او طراحی کرده است را بر تن میکنند که در زمین چمن معرف کار و توانایی های او بود.
کاری که او انجام داده است بسیار فراتر از طراحی خلاقانه یک نوشته روی پیراهن است .
او نشان داده است که داشتن سندرم داون مانعی غیرقابل قبول برای غلبه بر مشکلات و چالشها نیست.
شب گذشته بیش از 80 درصد هوادارانی که برای تماشای بازی به ورزشگاه آمدند این پیراهن را خریداری کردند.
این دختر اولین فونت پشت پیراهن بارسا را برای آندرس اینیستا طراحی کرده بود.
-
نیمار: رابطه زیبایی با مسی دارم |
نیمار بازیکن جدید تیم فوتبال بارسلونا گفت:رابطه بسیار خوب و زیبایی با مسی دارم. |
به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از پایگاه خبری کالچونیوز نیمار بازیکن جدید تیم فوتبال بارسلنا گفت:من زندگی تازه ای را در این تیم آغاز کرده و در کنار بهترین بازیکنان حاضر در دنیای فوتبال چون مسی،اینیستا،ژاوی و بقیه بازیکنان قرار دارم.از همان ابتدا رابطه بسیار خوب و زیبایی با مسی برقرار کردم و حالا همه چیز خیلی خوب در حال پیش رفتن است و من امیدوارم که بتوانم در کنار این بازیکنان اهداف مورد نظر روسای باشگاه را تامین کنم.انگیزه بالایی دارم و از هواداران می خواهم در این خصوص مرا کمک کنند.همکاری ستاره های حاضر در بارسا هم با من خیلی خوب بوده و ما همه در کنار هم توانسته ایم موفق به رسیدن به اهداف مورد نظر خود شویم. |
-
نیمار: «بازی کردن در کنار چنین هم تیمی هایی فوق العاده است»
نیمار که در نیمه دوم جام خوان گمپر به میدان آمد، اولین بازی خود در نیوکمپ را برای بارسا به انجام رساند و بارسا موفق شد در این بازی با نتیجه 8-0 بر سانتوس غلبه کند. نیمار که با وجود حضور یک نیمه ای نتوانست موفق به ثمر رساندن گل شود، گفت: «امیدوارم به زودی روند گلزنی ام را آغاز کنم».
نیمار داسیلوا سانتوس جونیور در بازی شب جمعه در مقابل سانتوس، برای اولین بار پیراهن بارسلونا را در ورزشگاه نیوکمپ به تن کرد. هم تیمی های سابق این بازیکن برزیلی موفق به متوقف کردن آبی اناریها نشدند و هشت گل از بارسا دریافت کردند که هیچ گلی توسط آنها پاسخ داده نشد. نیمار گفت: «بازی برای بارسا در نیوکمپ تجربه شگفت انگیزی بود».
زمانی که از نیمار راجع به بازی در مقابل تیم سابق خود پرسیدند او اینگونه جواب داد: «کمی عجیب بود، ولی در حال حاضر من از پیراهن بارسا دفاع میکنم». این مهاجم برزیلی کل نیمه دوم در زمین بود و در اواخر بازی دو شانس گلزنی داشت که این موقیت ها با بدشانسی به گل تبدیل نشدند. نیمار گفت: «من نتوانستم موفق به گلزنی شوم، ولی امیدوارم به زودی روند گلزنی ام را آغاز کنم. بازی در کنار بازیکنان بزرگی مانند مسی، ژاوی و اینیستا عالی است».
آمادگی ذهنی سرجی روبرتو برای موفقیت
از این مدافع کاتالونیایی خواسته شد تا اولین برداشت خود از نیمار را بگوید و او جواب داد: «او فروتن است، علی رغم آنچه که بسیاری ممکن است فکر کنند، او با تیم هماهنگی بسیار خوبی پیدا کرده است». سرجی روبرتو که در این تابستان به رده بالاتری رسیده است، در بازی مقابل سانتوس بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشت. او بعد از بازی گفت: «من هر روز که با هم تیمی هایم تمرین میکنم، چیزهای بیشتری از آنان می آموزم. بازی کردن برای بارسا بسیار پیچیده است زیرا ما بهترین بازیکنان جهان را در اختیار داریم». وی اضافه کرد: «من از فرصت هایی که به من داده شده استفاده میکنم، باید خودم را به مربی نشان بدهم. من میتوانم بازیهای بیشتری برای تیم انجام دهم. تبدیل شدن به بازیکن تیم اصلی، رویایی است که به حقیقت می پیوندد».
اظهارات برخی از بازیکنان بارسا بعد از بازی:
دنی آلوس
«ما بسیار قوی ظاهر شدیم و گلهای زیادی به ثمر رساندیم. نتیجه بازی امروز ثابت می کند که ما هنگامی که در تعطیلات هستیم از خود مراقبت میکنیم. با این روحیه، بار دیگر قادر خواهیم بود تا کارهای بزرگی انجام دهیم. تاتا مارتینو مربی خوبی است، او به ما قدرتی که شاید در این سالها از دست داده ایم را می بخشد. هواداران در مورد این تیم میتوانند هیجان زده شوند زیرا بازیکنان آماده هستند تا خودشان را به همه ثابت کنند».
مارک بارترا
«ما از همان ابتدا بسیار سریع ظاهر شدیم، خیلی زود به گل رسیدیم و سرعت سانتوس را کند کردیم. اگر ما در سطح خودمان باشیم و سبک بازیمان را به حریف تحمیل کنیم، کار برای رقبای ما بسیار سخت می شود».
-
36 بار پیروزی در جام خوان گمپر و 4 تازه وارد
باشگاه بارسلونا تا به حال 36 بار جام خوان گمپر را برنده شده است. این جام تا الان 48 بار برگزار شده است. تاتا مارتینو،نیمار،دنی نیتو و فرانک بگناک تازه واردهای بارسلونا در نیوکمپ هستند. لیونل مسی و ماری دونگو با 3 گل زده بهترین گلزنان بارسا در پیش فصل هستند.
• پیروزی 8-0 بارسلونا برابر سانتوس پرگل ترین پیروزی تاریخ این رقابتها در فینال بوده است. اگر چه بارسلونا در سال 1984 بوکاجونیورز را بانتیجه 9-1 در هم کوبیده بود،ولی این بازی در مرحله نیمه نهایی برگزارشده بود در زمانیکه این رقابتها با حضور 4 تیم برگزار می شد.
• بارسا از 48 بار که این رقابتها برگزار شده است، 36 بار آن را قهرمان شده است.
• لیونل مسی به عنوان بهترین بازیکن جام خوان گمپر سال 2013 انتخاب شد.
• بازی با سانتوس اولین بازی بازیکنان تیم ملی اسپانیا (ویکتور والدس، سرخیو بوسکتس، جوردی آلبا، سسک فابرگاس، پدرو، اینیستا، ژاوی و پیکه) و همچنین دنیل آلوس از برزیل برای بارسلونا بود.
• تاتا مارتینو، نیمار، دنی نیتو و فرانک بگناک تازه واردهای بارسلونا در نیوکمپ هستند.
• لیونل مسی و ماری دونگو با 3 گل زده بهترین گلزنان بارسا در پیش فصل هستند.
• به جز لیونل مسی و فرانک بگناک 8 بازیکن دیگر نیز در پیش فصل موفق به گلزنی شده اند: فابرگاس (2بار)، سانچز (2بار)، آدریانو، سرخی روبرتو، تیو، جاناتان دوس سانتوس، رومن و پدرو هرکدام 1 بار.
• این دومین بار بود که سانتوس در جام خوان گمپر شرکت میکرد؛ آنها در سال 1998 نیز حضور داشتند که با نتیجه 2-2 متوقف شدند و در ضربات پنالتی بارسلونا جام را بدست آورد.
• این دومین پیروزی بارسلونا در بازیهای پیش فصل بود، بعد از شکست 2-0 برابر بایرن، مساوی 2-2 برابر لخیا و پبروزی 7-0 برابر والرنگا.
-
زوبیزارتا: «ما بر روی سسک حساب باز می کنیم»
آندونی زوبیزارتا شایعات موجود مبنی بر جدایی هافبک بارسا، سسک فابرگاس را رد کرد و گفت: «قرارداد او همچنان پا بر جاست و ما از او راضی هستیم».
مدیر ورزشی باشگاه، آندونی زوبیزارتا در خصوص مسائل موجود در دومین کلینیک تور صلح صحبت کرد. او در تل آویو به شایعات پیرامون جدایی سسک فابرگاس و انتقال او به منچستر یونایتد اشاره کرد: «ما بر روی سسک حساب باز می کنیم». او تاکید کرد: «من در مراسم معارفه تیتو و همچنین در مراسم معارفه تاتا نیز گفته ام. او بازیکن بی نظیری است. او بازیکنی خلاق و تمام کننده است که به خوبی در موقعیت مناسب قرار می گیرد. ما از او راضی هستیم و او شماره 4 بارسا است».
در ادامه او گفت: «او بازیکنی است که هنوز با ما قرارداد دارد... یونایتد اعلام کرد که موقعیت ما را درک می کند و دیگر ما را تحت فشار قرار نخواهد داد». زوبیزارتا درباره وضعیت بازیکن درباره این مساله گفت: «هیچ بعد دیگری در این باره وجود ندارد». پس از بازی میان هفته برابر سانتوس، زوبیزارتا افزود: «عملکردی که سسک از خود به نمایش گذاشت نشان می دهد که او کاملاً بر روی بارسا تمرکز کرده است».
به دنبال یک مدافع میانی
مدیر ورزشی باشگاه درباره جست و جو ها برای خرید یک مدافع میانی گفت: «ما به دنبال بازیکنی هستیم که بتواند سطح بازی ما را ارتقا دهد، بازیکنی که بهترین هماهنگی را با تیم داشته باشد، بهترین گزینه ما خواهد بود. همواره سعی ما بر این است که بتوانیم بهترین تیم ممکن را ارائه کنیم. به زودی این بازیکن مشخص می شود». البته او تاکید کرد که هیچ عجله ای برای خرید یک مدافع در کار نخواهد بود و هنوز تا 31 آگوست زمان زیادی باقیست تا بتوانیم گزینه های مناسب را بررسی کنیم.
هیچ نگرانی پیرامون نیمار وجود ندارد
زوبیزارتا درباره سوالی پیرامون مساله کم خونی نیمار پاسخ داد: «ما دوست داریم تا او را در بهترین شرایط ممکن ببینیم، اما بسیاری از بازیکنان هم برای پیش فصل با عدم آمادگی روبرو هستند. ما اطمینان می دهیم که او در شرایط مناسبی قرار دارد. این مساله مشکلی محسوب نمی شود».
همچنین وی با ابراز رضایت از شیوه هماهنگی نیمار با سبک بازی بارسا، اشاره کرد: «در این شرایط، بازیکنان به شرایط متفاوت تمرین عادت دارند و باید خود را با شرایط ما هماهنگ کنند. این کاری است که ما در پیش فصل انجام می دهیم. زمان کوتاهی تا آغاز لیگ زمان باقیست، و طبیعی است که او طی این مدت کوتاه نتواند به مرز آمادگی کامل برسد. اما ما می توانیم ببینیم که او به سرعت به بخشی از فوتبال ما تبدیل می شود».
مارتینو و بازیکنان
زوبیزارتا همچنین به بیان مشاهدات خود پرداخت. او درباره مربی جدید تیم گفت: «من به سخنانی که او در مراسم معارفه گفت باور دارم. او مربی است که رابطه خوب و گرمی با بازیکنان دارد. او به خوبی به همه سخنان گوش می دهد و به دنبال یادگیری است. او از باشگاهی با فرهنگ فوتبالی شفافی به اینجا آمده است. او تلاش می کند تا هر کاری برای ما انجام بدهد تا کیفیت بازی ما را ارتقا دهد. ما در حال ادغام دو سبک متفاوت هستیم».
-
پیکه: «سسک در بارسا می ماند»
پیکه در مصاحبه خود در بانکوک اظهار داشت که سسک فابرگاس در بارسا خواهد ماند.
جرارد پیکه خاطر نشان کرد که سسک فابرگاس با توجه به پیشنهاداتی که از سوی منچستر یونایتد مطرح می شود در بارسا می ماند. او که یکی از صمیمی ترین دوستان سسک است گفت: «او در بارسا می ماند زیرا اینجا رویای اوست. او همواره در این باره به من اطمینان داده است. او بازیکن بسیار خوبی است و به خاطر همین کیفیت بازی اوست که باشگاه را راغب به حفظ او می کند».
آندرس اینیستا که پیکه را در مراسم سنتی کنفرانس خبری پیش از بازی همراهی می کرد افزود: «سسک عملکرد بی نظیری را برای ما به نمایش گذاشته است و من اطمینان می دهم که او این کار را در این فصل نیز تکرار خواهد کرد».
ارزش های نیمار بیش از این است
یکی دیگر از موضوعات داغ مطرح شده در بانکوک اضافه شدن نیمار به تیم بود که اینیستا در این خصوص گفت: «او به زمان زیادی برای هماهنگی با تیم نیاز ندارد. وقتی که شما یکی از بهترین بازیکنان دنیا باشید و به تیم بزرگی مانند بارسا بیایید، به سرعت با تیم هماهنگ می شوید. او از تیمی با سبک متفاوتی از فوتبال آمده است اما هر کسی می تواند توانایی و استعداد را در او ببیند. او می تواند بسیار به ما کمک کند. همه نکات قرارداد نیمار به نفع ماست. او به گروه ما نزدیک تر است و ما گروه بسیار سالمی داریم» .
یکه تازی مسی
تنها فردی که نیازی به تطبیق ندارد لیونل مسی است. با وجود اینکه هنوز در رقابت های پیش فصل به سر می بریم او نمایشی خیره کننده از توانایی ها و استعداد های خود را به نمایش گذاشت. پیکه در این باره گفت: « او هر سال بهتر می شود. هر فصل به نظر می رسد که او به حد و مرز نهایی خود رسیده است اما با آغاز فصل بعد او دوباره به پشت سر گذاشتن موانع و شکستن حصار ها ادامه می دهد». پیکه اعتراضی درباره محوریت قرار گرفتن مسی در ساختار تیم نداشت و نهایتاً گفت: «او بهترین بازیکن دنیاست».
نظر پیکه درباره مارتینو
مدافع میانی تیم پیغامی برای حمایت از تیتو ویلانووا مطرح کرد و سخنی هم درباره جانشین وی، تاتا مارتینو گفت: «جلسات تمرین مثل سابق است و بروی کار با توپ تمرکز دارد. تاتا دوست دارد تا به صورت انفرادی با هر بازیکن صحبت کند و این بسیار خوب است. تغییرات زیادی در تیم ایجاد نشده است». او درباره مسئله جذب یک مدافع میانی دیگ نیز گفت: «بارسا به یک بازیکن ویژه و با سبکی متفاوت احتیاج دارد. خرید بازیکنی این چنین در این زمان کار آسانی نیست».
-
در مورد نیمار بیشتر بدانیم!
نیمار دا سیلوا سانتوس جونیور در فوریه سال 1992 در ایالت سائوپائولو در کشور برزیل پا به جهان گشود. پس از تولد، او خانواده اش به سائو ویسنته عزیمت کردند. سپس در سال 2003 آنها به سانتوس برزیل نقل مکان کردند و نیمار در آن سال به تیم سانتوس پیوست.
او در سن 16 سالگی به میزان موفقیتی زیادی دست یافت به طوری که دستمزد او 25000 رئال (واحد پول برزیل) در ماه رسید. او در سن 17 سالگی توانست با بستن قراردادی به تیم اول سانتوس بپیوندد.
اولین فصل حرفه ای
در حالی که نیمار تنها 17 سال داشت اولین بازی حرفه ای خود را در سال 2009 تجربه کرد. او در سی دقیقه پایانی بازی به ترکیب تیمش اضافه شد، این بازی را سانتوس 2-1 به سود خودش به پایان رساند. اولین گل نیمار در بازی هفته بعد این تیم با موگی میرین به ثمر رسید.
یک ماه بعد از اولین گل حرفه ای این بازیکن نیمار دوباره موفق به گلزنی در بازی نیمه نهایی در برابر پالمیراس شد و با زدن گل دوم تیمش در پیروزی سانتوس در آن بازی نقش مهمی ایفا کرد. اما در فینال سانتوس 4-2 مغلوب کورینتیانس شد. نیمار در اولین فصل حرفه ای خود در 48 بازی حضور داشت و 14 گل به ثمر رساند.
تیم ملی برزیل
نیمار به عنوان یک بازیکن بین المللی به نمایندگی از برزیل در سنین 17، زیر 20 و بزرگسالان برای برزیل بازی کرده است. در 10 اوت 2010، نیمار در سن 18 سالگی اولین بازی ملی خود را در یک مسابقه تدارکاتی برابر تیم ملی ایالات متحده آمریکا انجام داد. او در دقیقه 28 بازی توانست با یک ضربه سر اولین گل خود را در اولین بازی ملیش به ثمر برساند و در پیروزی 2-0 تیمش در این بازی نقش مهمی ایفا کند. از افتخارات ملی او میتوان به انتخاب شدن به عنوان بهترین گلزن در سال 2011 در مسابقات قهرمانی جوانان آمریکای جنوبی اشاره کرد. اون در این مسابقات 9 گل به ثمر رساند و نقش بسیار مهمی در کسب یازدهمین عنوان قهرمانی برزیل در این رقابت ها بازی کرد.
جام کنفدراسیون ها
نیمار به عنوان یکی از بازیکنان تیم ملی برزیل در جام کنفدراسیون ها در سال 2013 حضور داشت. فیلیپ اسکولاری سرمربی برزیل او را برای حضور در این رقابت ها انتخاب کرده بود. نکته قابل تامل این است که نیمار در این مسابقات شماره 10 تیم ملی کشورش را به تن کرد. در 15 ژوئن سال 2013 نیمار اولین گل خود را در این مسابقات در برابر ژاپن به ثمر رساند که ژاپن در آن بازی 3-0 مغلوب برزیل شد. او در بازی تیم کشورش در برابر مکزیک در دقیقه نود بازی با یک پاس گل تماشایی منجر به گلزنی جو هم تیمی خود شد. در فینال این رقابت ها نیمار به به ثمر رساندن یک گل در برابر اسپانیا نقش مهمی در پیروزی 3-0 تیمش ایفا کرد و برزیل با قاطعیت قهرمان جام کنفدراسیون ها شد. درخشش چشمگیر او در بازی فینال توجه اذعان عمومی را بیشتر به خود جلب کرد تا جایی که نیمار در این مسابقات به عنوان بهترین بازیکن تورنمت انتخاب شد.
-
مصدومیت پدرو برابر تایلند
پدرو رودریگز در دیدار مقابل تایلند آسیب دید و از زمین خارج شد.
این بازیکن اسپانیایی که در این بازی هت تریک کرد و بهترین بازیکن میدان لقب گرفت، دچار کوفتگی در ناحیه پای چپ شد و در دقیقه 80 از زمین بیرون رفت. به دلیل عدم وجود گزینه مناسب در نیمکت بارسا برای جایگزینی پدرو، بارسا دقایق پایانی بازی را 10 نفره دنبال کرد.
با مصدومیت پدرو، حضور این بازیکن در دیدار مقابل مالزی در هاله ای از ابهام قرار گرفته است. با این حال مصدومیت پدرو برای برای خودش و باشگاه نگران کننده نیست، زیرا معمولا اینگونه مصدومیت ها طی 2 هفته بهبود می یابد و پدرو تا آغاز بازیهای رسمی می تواند به راحتی ریکاوری کند.
-
تاتا: «بیش از رفتن سسک، نگران مصدومیت پویول هستم»
مارتینو پس از بازی با تایلند و در مصاحبه بعد از بازی، از بهبود عملکرد تیم در ایجاد حملات سریع، کنترل و حفظ مالکیت توپ و انجام پرس در تمام نقاط زمین ابراز رضایت کرد.
پس از پیروزی قاطع و کوبنده 7 بر 1 بارسا برابر تایلند در بازی دوستانه که در شهر بانکوک برگزار شده بود، جراردو مارتینو، سرمربی بارسا تصدیق کرد که تیمش بسیار فراتر از حریف بود و تصریح کرد که عملکرد تیم او را به ادامه هر چه با انگیزه تر تشویق می کند.
او پیرامون مسائل مختلفی صحبت که در ادامه آن ها را خواهیم خواند.
آنالیز بازی: صرف نظر از قدرت و کیفیت بازی حریف، ما نمایش خوب و مثبتی از خود در زمینه کنترل و حفظ مالکیت توپ، انجام پرس بروی بازیکنان حریف در سرتاسر زمین و سرعت بالا در خلق حملات نشان دادیم که مرا بسیار خوشحال و امیدوار کرد. این موضوع بیشتر از به ثمر رساندن گل های فراوان که با در نظر گرفتن تفاوت های موجود در کیفیت بازی دو تیم امری کاملاً بدیهی بود، خوشایند است.
زوج مسی - نیمار: آنها به خوبی در کنار یکدیگر بازی می کنند و هر کدام بخشی از زمین را تحت پوشش قرار می دهند. ارتباط بین بازی نیمار و لئو جذاب ترین بخش این مسابقه بود و آنها مطابق آنچه انتظار می رفت خوب بازی کردند. آنها نه تنها با همکاری های خوب خود موفق به گلزنی شدند، بلکه با سایر بازیکنان هم ارتباط خوبی داشتند و این امر همان چیزیست که در فوتبالی در این سطح انتظار می رود.
احتمال جذب داوید لوئیز: در حال حاضر من در تایلند هستم و اطلاعی از عقد این قرارداد ندارم.
آینده سسک: در حال حاضر او بازیکن ماست و در این فصل نیز همراه ما خواهد بود. در حال حاضر مسئله نگران کننده تر بازگشت پویول به آمادگی کامل است.
وضعیت جسمانی نیمار: بازی های دوستانه به من ایده های خوبی برای سبک چیدمان بازیکنان می دهد اما آمادگی و سلامت بازیکنان برای من مهمتر است. او با گذشت زمان بهتر می شود و نسبت به نخستین بازی خود برابر سانتوس پیشرفت خوبی داشته است.
ژاوی: نمی دانم می توانم چیزی درباره این بازیکن بگویم که تا به حال درباره او مطرح نشده یا نه. سخن گفتن در مورد بازیکنی به بزرگی او برای من کار آسانی نیست. نظر من در باره او همانطور است که بازی او را از راه دور تماشا می کردم و نظرم درباره او تغییری نکرده است.
بگنک: او از توانایی خوبی برخوردار است و تنها به تمرین بیشتر در کنار بازیکنان با تجربه تری احتیاج دارد تا بتواند از آنها الگو برداری کند. من از او انتظار بالایی دارم و باید بازی های بیشتری از او ببینم.
از تاتا پرسیده شد که آیا او قصد تغییر تفکر والدس را دارد یا خیر و او در جواب گفت: می دانم که پیش از آمدن من چه مسائلی پیرامون والدس مطرح شد. بنابراین من نیز از او در این فصل استفاده می کنم.
تیم ملی تایلند: من دانش عمیقی درباره این تیم ندارم اما سرعت خوب آنها در هنگام حمله مرا شگفت زده کرد. آنها بازیکنان خوب و سریعی دارند.
-
بارسا به مالزی رسید
پس از پیروزی 7-1 بارسا در دیدار روز گذشته مقابل تایلند، اعضای تیم بانکوک را به مقصد كوالالامپور ترک کردند.
پرواز بازیکنان بارسا با یک ساعت و نیم تاخیر انجام شد و مدت پرواز دو ساعت بود. اعضای تیم حدود ساعت 14:30 به وقت محلی به پایتخت مالزی رسیدند و به عنوان آخرین مقصد تور آسیایی بارسا، 3 روز در این کشور خواهند بود. بارسا که برای اولین بار به این کشور آمده است، روز شنبه در دیدار دوستانه ای برابر یک تیم محلی قرار خواهد گرفت.
تاخیر پرواز بارسا به معنای مختل کردن برنامه های بارسا است. امروز، لئو مسی و سسک فابرگاس در هتلOne World در یک نشست مطبوعاتی حاضر خواهند شد و پس از آن، اعضای تیم در استادیوم شاه علم، پشت درهای بسته تمرین خواهند کرد.
-
تیو و دوس سانتوس، آماده بازی روز شنبه
تیو و دوس سانتوس به طور عادی با دیگر اعضای تیم تمرین کردند. این اولین بار بود که این دو بازیکن از ابتدای تور تابستانی بارسا یک جلسه تمرینی کامل را پشت سر گذاشتند.
کریستین تیو و جاناتان دوس سانتوس تنها بازیکنان حاضر در تور بارسا بودند که در بازی مقابل تایلند به میدان نرفتند. تیو از ناحیه ران چپ آسیب دیده بود و جاناتان دچار کشیدگی عضله چهار سر ران شده بود، با این حال در حال حاضر به نظر می رسد که این دو بازیکن کاملا بهبود یافته اند و مشکلی ندارند و می توانند در آخرین بازی دوستانه پیش فصل بارسا که شنبه برگزار خواهد شد بازی کنند.
پدرو و آلبا در هتل ماندند
پدرو در دیدار روز شنبه غایب خواهد بود. این بازیکن اهل جزایر قناری، در بازی مقابل تایلند از ناحیه ران پا آسیب دید و در سالن ورزشی هتل تمرینات ریکاوری خود را انجام داد، جوردی آلبا نیز برای پشت سر گذاشتن تمرینات ریکاوری خود به او ملحق شد.
دیگر 22 بازیکن تیم، پشت درهای بسته در ورزشگاه 80,000 نفری شاه علم تمرین کردند، این ورزشگاه دارای پیست دوومیدانی نیز می باشد و معمولا تیم سلانگور از آن استفاده می کند. با این حال، بازی دوستانه روز شنبه بارسا، در ورشگاه ملی جاکویت جلی برگزار خواهد شد که 100,000 ظرفیت دارد.
پیش از آغاز این جلسه تمرینی، بازیکنان بارسا در برنامه ای که توسط بنیاد اف سی بارسلونا تدارک دیده شد، دیداری با کودکان داشتند.
-
بهبود همکاری مسی و نیمار
مسی اظهار داشت که هم تیمی جدیدش شور و اشتیاق خوبی را برای تیم به ارمغان خواهد آورد و با تدابیری که تاتا مارتینو برای همکاری آنها اندیشیده است، فشار بیشتری به حریفان وارد خواهند کرد.
یک روز پس از به ثمر رسیدن نخستین گل نیمار برای بارسا در نخستین بازی وی در کنار مسی، این بازیکن آرژانتینی یک بار دیگر تاکید کرد که او و هم تیمی جدیدش خیلی خوب در کنار یکدیگر بازی می کنند و در ادامه نیز بهتر از این خواهد شد.
مسی گفت: «ما در خارج از زمین رابطه خوبی به هم داریم و سعی ما بر شناخت هر چه بیشتر یکدیگر در زمین است. ما زمان زیادی را در کنار هم بازی نکرده ایم، اما او شور و اشتیاق خوبی را برای تیم، ما و همه مردم به ارمغان آورده است». مسی در باره نظر یکی از خبرنگاران درباره عدم تناسب سبک بازی آنها پاسخ داد: «اینها ادعاهایی است که توسط خبرگزاری ها منتشر شده و یا افرادی آن را مطرح کرده اند. هیچ مشکلی بین ما وجود ندارد. »
با وجود به ثمر رساندن پنج گل در بازی های پیش فصل، مساله مصدومیت مسی کاملاً امری فراموش شده است و مسی در این باره گفت: «من امسال را مثل سالهای قبل شروع کرده ام. با همان شور و علاقه که تا کنون در من وجود داشته...پس از مصدومیت در روزهای پایانی فصل پیش، مجبور بودم تا کمی سخت تر از دیگران تمرین کنم، اما در حال حاضر کاملاً آماده و خوب هستم».
خواسته تاتا مارتینو
بزرگترین تغییر این فصل آبی اناری ها اضافه شدن تاتا مارتینو به جمع آنها بود و مسی در این خصوص گفت: «او به ما گفت که لارم است تا به گذشته نگاه کنیم و ببینیم که ظرف چند سال گذشته چه تیمی بوده ایم... او از ما خواست تا فشار بیشتری بیاوریم و بروی باز پس گیری هر چه سریع تر توپ تمرین کنیم». اما اکنون برای نتیجه گیری خیلی زود است: «زمان زیادی با تاتا کار نکرده ایم. ظرف مدتی که همراه او بوده ایم، همه چیز خوب پیش می رود، اما هنوز باید یکدیگر را بهتر بشناسیم. او تازه به جمع ما وارد شده است».
مسی با یک نتیجه گیری مصاحبه خود را به پایان رساند: «ما خیلی جدی خود را برای مسابقات آماده می کنیم. این یازی ها برای ایجاد هماهنگی در ما بسیار مناسب هستند. ما خیلی خوب مراحل آمادگی را پشت سر می گذاریم و باید برای بازی های رسمی به آمادگی کامل برسیم».
جام جهانی برزیل 2014
از مسی پرسیده شد که آیا امکان دارد فکر کردن به جام جهانی برزیل در پایان فصل، به روی نقش شما در بارسا تاثیر بگذارد؟ مسی اینگونه پاسخ داد: «هنوز یک سال تا آن رمان وقت باقیمانده و پیش از نگاهی به آینده دور باید گفت که هنوز رقابتهای مهمی پیش روی تیم ما قرار دارد. هدف ما در بارسا نیز مانند سایر فصل هاست، تلاش برای کسب تمامی جام ها و ما نیز برای این می جنگیم».
-
اعضای تیم به بارسلونا بازگشتند
اعضای تیم بارسلونا پس از پروازی 12 ساعته از کوالالامپور، صبح امروز به فرودگاه ال پارت بارسلونا رسیدند.
بازیکنان تیم، بلافاصله پس از پیروزی روز گذشته برابر مالزی عازم شهر بارسلونا شدند. تور آسیایی بارسا شامل سفر به فلسطین و سرزمین های اشغالی، تایلند و مالزی بود که در این سفر 6 روزه دو بازی تدارکاتی نیز برابر تیم های تایلند و مالزی برگزار شد.
تاتا مارتینو در گفتگو با خبرنگاران تجربه بازی برابر تایلند و مالزی را مثبت ارزیابی کرد. بارسا در این دو دیدار 10 گل زد و تنها دو بار دروازه اش گشوده شد.
-
رگ به رگ شدن مچ پای سسک تایید شد
سسک فابرگاس، پس از رسیدن به بارسلونا آزمایشاتی را برای اندازه گیری میزان مصدومیت مچ پایش پشت سر گذاشت.
نتایج آزمایشات حاکی از آن است که سسک در بازی روز گذشته دچار رگ به رگ شدن رباط صلیبی پای راستش شده است.
پزشکان باشگاه با فدراسیون فوتبال اسپانیا در تماس هستند و توصیه می کنند که سسک در بازی دوستانه اسپانیا برابر اکوادور حاضر نشود و برای درمان بیشتر در بارسلونا بماند.
سسک فابرگاس یکی از پنج بازیکن حاضر بارسایی در لیست دل بوسکه برای بازی دوستانه اسپانیا برابر اکوادور در روز چهارشنبه است.
-
پیکه: «ما در حال انطباق با خواسته های مربی هستیم»
دفاع وسط تیم اظهار داشت که مدافعان حاضر در فهرست تیم مهارت های لازم را برای دفاع از تیم در طول فصل دارند. ژاوی از کاری که بازیکنان انجام می دهند خرسند است.
بارسا در آخرین بازی تور آسیا 2013 ستارگان مالزی را با نتیجه 3-1 مغلوب کرد. پیکه که یکی از گل های بارسا را به ثمر رساند بازی را ارزیابی کرد : «ما در حال انطباق با خواسته های مربی هستیم. امروز تطابق با شرایط سخت بود ولی بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم».
وقتی که از او در مورد شایعاتی پیرامون اینکه شاید بارسا مدافع دیگری را به خدمت بگیرد سوال شد اینگونه پاسخ داد : «بازیکنانی که تیم در اختیار دارد به اندازه کافی خوب هستند که از تیم در طول فصل محافظت کنند».
سپس از وی در مورد زوج مسی-نیمار سوال شد که گفت: «آنها دو بازیکن در بالانرین سطح هستند، یکی از آنها بهترین بازیکن دنیاست و دیگری چیزهایی جدیدی برای تیم به همراه می آورد».
ژاوی در انتظار آغاز فصل
ژاوی هرناندز وقتی از او در مورد شرایط زمین های ورزشگاه ملی بوکیت جلیل و ورزشگاه شاه علم سوال شد گفت: «ما هم در جلسات تمرینی هم در بازی احساس خوبی داشتیم». وی افزود: «بازیکنانی که به جام کنفدراسیون ها رفته بودند برای دو هفته با تیم تمرین کرده اند و دیگر بازیکنان سه هفته. کم کم در حال رسیدن به شرایط مطلوب هستیم».
حالا که پیش فصل رسما به پایان رسیده، ژاوی توجهش را به آغاز فصل داده است: «ما باید روی نخستین بازی در لالیگا تمرکز کنیم تا شروع خوبی در این فصل داشته باشیم و به اهدافی که برای خودمان ترسیم کرده ایم دست پیدا کنیم».
کاپیتان دوم سپس به سوالی در مورد نیمار پاسخ داد: «امروز بازی خوبی انجام داد. او در دریبل کردن و غلبه بر بازیکنان مهارت دارد و این چیزی است که ما به آن احتیاج داریم مخصوصا وقتی تیم ها بسیار فشرده در زمین خود بازی می کنند».
پیکه بهترین بازی زمین لقب گرفت
جرارد پیکه که سومین گل تیم را در پیروزی برابر ستارگان مالزی به ثمر رساند بهترین بازیکن زمین نام گرفت. پدرو بهترین بازیکن زمین در بازی برابر تایلند بود.
-
دونگو و بگنک، شگفتی آفرینان پیش فصل
دونگو و بگنک دو بازیکن تیم بارسا ب هستند که تور آسیایی را تحت تاثیر نمایش قابل قبول خود قرار دادند.
مجموعه جوانان بارسلونا همچنان به تولید ستارگان جدید می پردازد. سیزده بازیکن از بارسا ب در جمع بازیکنان حاضر در پیش فصل 2013-2014 حضور داشتند. دونگو و بگنک، دو بازیکن کامرونی نه تنها در اروپا، بلکه در بازی های تور آسیایی نیز خوش درخشیدند.
13 بازیکن از بارسا ب در اروپا
در بازی های برگزار شده در قاره اروپا که برابر تیمهایی مانند بایرن مونیخ، والرنگا و لخیا انجام شد، سرجی گومز، پلاناس، پاتریک، ایلی، کوئینتیا، نیتو، خوان رومان، اسپینوسا، بگنک، کیکو فمنیا، سمپر و دونگو نیز در تیم حضور داشتند.
در بازی مقابل حریفی که اکنون گواردیولا هدایت آن را بر عهده دارد، رورا از چندید بازیکن بارسا ب در ترکیب خود استفاده کرد تا بتواند غیبت بازیکنان ملی پوش تیم را که در قالب ترکیب تیمهای خود در بازی های جام کنفدراسیون ها شرکت داشتند، پوشش دهد. در نیمه دوم نیز ده نفر از ترکیب بارسا را بازیکنان ذخیره تشکیل داده بودند.
دونگوی کامرونی یکی از ستارگان بارسا در پیروزی خوبی که مقابل لخیا کسب شد، بود و دو گل نیز برابر والرنگا به ثمر رساند. سرجی گومز تنها بازیکن از بارسا ب بود که در هر سه بازی، که بازی سوم در ورزشگاه دانسک برگزار شده بود، حاضر بود.
حضور دونگو و بگنک در گمپر
تاتا مارتینو در اولین نمایش خود مقابل هواداران خانگی، دو نفر از بازیکنان ذخیره را در ترکیب قرار داد. او دونگو و بگنک را در نیمه دوم وارد زمین کرد که آخرین گل بازی نیز حاصل این تعویض بود.
کامرونی ها در آسیا
دونگو و بگنک تنها بازیکنانی از بارسا ب بودند که در جمع بازیکنان دعوت شده به تور آسیایی حضور داشتند و همراه تیم به مالزی و تایلند سفر کردند. این مدافع در بازی بانکوک از ابتدا در ترکیب قرار داشت که با خطای خود منجر به یک ضربه پنالتی به سود حریف شد که حاصل آن تنها گل میزبان بود. دونگو نیز از نیمه دوم وارد زمین شد.
در کوالالامپور بگنک با تعویض در ده دقیقه پایانی، به جای ماسکرانو وارد زمین شد و دونگو نیز پس از مصدومیت سسک در دقیقه 82 بجای وی وارد زمین شد.
-
بیشترین آمار بارسا در گلزنی در پیش فصل طی دهه اخیر
بارسا طی 6 بازی دوستانه در رقابت های پیش فصل موفق شد 27 بار دروازه حریفان را بگشاید که آماری خیره کننده محسوب می شود.
با تنها چند روز زمان باقیمانده تا نخستین بازی لالیگا، بارسا با جدیت تمام به تمرینات خود زیر نظر تاتا مارتینو ادامه می دهد. 27 گل در 6 بازی، میانگین 4.5 گل در هر بازی را نشان می دهد که بهترین آمار گل های زده پیش فصل بارسا طی دهه اخیر به حساب می آید. تمامی این تلاش ها و پیشرفت ها پس از بازی با بایرن رقم خورد که آبی اناری ها نتوانسته بودند دروازه حریف را بگشایند.
لیونل مسی پیشتاز در گلزنی
لیونل مسی از مجموع 27 گل بارسا در پیش فصل، 5 گل را به نام خود به ثبت رساند. این نتیجه او را به برترین گلزن رقابت های پیش فصلی که او از زمان ورود خود به بارسا در آنها حضور داشت که با بازی های تیم ملی آرژانتین تداخلی نداشته تبدیل کرد. دومین گلزن بارسا پدرو رودریگز است که چهار گل به ثمر رساند و سه گل از این آمار را در بازی برابر تایلند به ثمر رساند.
در کنار مسی و پدرو، نیمار نیز بخشی از نوار موفقیت بارسا را تشکیل داده است. او در هر دو بازی آسیایی که در زمین حاضر شد، گلزنی کرد و تنها ظرف 70 دقیقه حضور در میدان توانست گلی به نام خود به ثبت برساند. یکی دیگر از قهرمانان اصلی بارسا در این دوره، دونگو، بازیکن تیم بارسا ب بود که توانست برای تیم اصلی سه گل به ثمر برساند.
بهترین در دهه اخیر
با وجود تغییراتی در برنامه ها که بر روی بازی های پیش فصل نیز اثر گذار بود، بارسا با هدایت تاتا مارتینو بیش از هر دوره دیگر طی ده سال اخیر موفق به گلزنی شد. میانگین 4.5 گل در هر بازی، آمار فصل 2008-2009 را شکست، که بارسا در آن دوره توانسته بود 26 گل را در 6 بازی وارد دروازه تیم هایی همچون تاتنهام و منچستر سیتی کند.
با بازی های رسمی بیشتر و بیشتری که پیش روی تیم قرار دارد، بازی های پیش فصل بارسا کوتاهتر برگزار می شود. در فصل 2004-2005، بارسا طی 13 بازی 35 گل به ثمر رساند که میانگین 2.7 گل در بازی را به ثبت رساند. فصل 2011-2012 نیز فصلی شلوغ برای بازی های پیش فصل بود که تیم 9 بازی دوستانه پیش فصل را با هدایت گواردیولا مقابل تیم های قدرتمندی مانند پورتو، بایرن مونیخ و منچستر یونایتد برگزار کرده بود.
کمترین تعداد گل زده
بازی های آمادگی مقدماتی نیز وجود داشتند که تعداد گل های زده بارسا چیزی پایین تر از سطح انتظار بود. با نگاهی به فصل 2011-2012 می توان دید که بارسا 9 بازی را با تنها 18 گل به پایان برد. تعداد گل های بارسا که در تابستان امسال برای تیم به ثبت رسید نوید فصلی قدرتمند را در کنار بازی زیبای تیم مژده می دهد.
-
حضور پدرو در بخشی از تمرینات به همراه تیم
ده بازیکن تیم اصلی در روز سه شنبه به تمرین پرداختند در حالی که سسک همچنان جدا از دیگران تمرین می کند. پینتو، اویر، مونتویا، بارترا، پیکه، آدریانو، بوسکتس، ژاوی، دوس سانتوس و سرگی روبرتو که به تیمهای ملی خود دعوت نشدند صبح سه شنبه تمرینات آماده سازی خود را انجام دادند.
پدرو که در دیدار با تایلند از ناحیه ساق پا دچار آسیب دیدگی شده و بازی با مالزی را از دست داده بود، در بخشی از جلسه تمرینی به دیگر بازیکنان پیوست.
سسک هم که از ناحیهٔ ساق پا مصدوم است به طور جداگانه تمرین کرد. در این جلسه تمرینی بازیکنان تیم جوانان و بارسا ب ابول و بگناک نیز حضور داشتند.
مسابقه بعدی بارسا که اولین بازی آنها در لیگ خواهد بود روز یکشنبه ساعت 19 در کمپ نو مقابل لوانته خواهد بود.
-
آمار و ارقام بازی مقابل مالاگا
بارسلونا شب گذشته موفق به پیروزی 0-1 در هفته دوم لالیگا مقابل مالاگا شد که نکات جالبی را به همراه داشت.
در ادامه به بررسی این نکات و آمار خواهیم پرداخت.
• والدس، پیکه، ماسکرانو، ژاوی، الکسیس و پدرو 6 بازیکنی هستند که در هر سه بازی ابتدایی بارسا در فصل جدید از ابتدا در ترکیب اصلی حضور داشتند.
• والدس، پیکه و ماسکرانو تنها بازیکنان تیم هستند که در هر 3 بازی گذشته 90 دقیقه کامل بازی کردند.
• والدس در دو هفته نخست لیگ 2 کلین شیت پیاپی از خود برجای گذاشت. این دروازه بان اسپانیایی فصل گذشته نیز در هفته های 31 و 32 موفق به ثبت 2 کلین شیت پیاپی شد. البته در هفته سی ام فصل گذشته نیز بارسا گلی دریافت نکرد، ولی در آن بازی پنیتو دروازه بان بارسا بود.
• والدس در بازی مقابل مالاگا 2 سیو داشت و نقش مهمی در کسب 3 امتیاز این بازی برای بارسا ایفا کرد.
• ماسکرانو و آلبا با 10 توپگیری بیشترین میزان را در این آمار از خود برجای گذاشتند.
• سرجی روبرتو با ورودش به زمین در نیمه دوم، نخستین بازی خود در لالیگا را تحت هدایت جراردو مارتینو انجام داد.
• آدریانو با گل خود تبدیل به ششمین گلزن بارسا در این فصل شد: «مسی (2 بار)، پدرو (2 بار)، ژاوی، آلوز، الکسیس و آدریانو».
• الکسیس و آلوز در این مسابقه نخستین کارت زرد خود در این فصل را دریافت کردند.
• پیروزی دیشب بارسا در ورزشگاه لاروزالدا هفتمین پیروزی پیاپی بارسا در این استادیوم بود. 6 تای آن در لالیگا رقم خورد و یکی از آن هم در جام حذفی.
-
مصدومیت آدریانو
آزمایشات پزشکی امروز صبح تایید کرد که آدریانو از ناحیه همسترینگ ران پای راست خود آسیب دیده است.
حضور آدریانو در دیدار روز چهارشنبه برابر اتلتیکو در هاله ای از ابهام قرار دارد. تیم پزشکی بارسا طی این روز ها روند بهبودی این مدافع برزیلی را بررسی خواهد کرد تا مشخص شود که او قادر به بازی کردن مقابل اتلتیکو خواهد بود یا خیر.
آدریانو در دیدار شب گذشته تگ گل پیروزی بخش بارسا را برابر مالاگا به ثمر رساند و پس از مصدومیتش جای خود را به دنی آلوز داد.
-
بوسکتس فردا قرارداد خود را تمدید می کند
سرجیو بوسکتس فردا ظهر قرارداد خود را با بارسلونا تمدید خواهد کرد.
قرارداد بوسکتس فردا ساعت 13:30 (به وقت محلی) در دفتر باشگاه تمدید می شود. به موجب این قرارداد، بوسکتس تا 30 ژوئن 2018 در بارسا خواهد ماند. در قرارداد جدید این هافبک اسپانیایی بندی وجود دارد که امکان تمدید مجدد قرارداد او به مدت یک سال دیگر نیز وجود دارد. مبلغ فسخ قرارداد او نیز 150 میلیون یورو تعیین شده است.
باشگاه و بوسکتس در 16 جولای (روز تولد 25 سالگی این بازیکن) به توافق نهایی برای این تمدید قرارداد رسیده بودند.
بوسکتس تا به امروز 238 بازی برای بارسا انجام داده است و از فصل 09-2008 یکی از ارکان اصلی ترکیب بارسا بوده.
-
در مجموع رقابت های پنج فصل اخیر، بارسا در دوازده دیدار رفت به نتیجه تساوی رسید و تنها در یک مورد نتوانست در مرحله بعد به دور بعد و یا قهرمانی راه بیابد.
بارسا در بازی چهارشنبه شب سوپر کاپ در ویسنته کالدرون با یک گل به تساوی رسید، اما همانطور که همه می دانیم، بازی هایی از این دست 120 دقیقه دارند و بارسا ثابت کرده که در اکثر بازی هایی که در بازی رفت به تساوی می رسد، نتیجه خوبی را در بازی برگشت کسب می کند. این نتیجه دوازده بار تا کنون محقق شده است و در این بازی ها، بسته به شرایط، بارسا یا به قهرمانی رسیده و یا به دور بعد راه یافت. تنها موردی که خلاف این موضوع رخ داد، جام حذفی فصل پیش بود که پس از کسب نتیجه 1 بر 1 در بازی رفت در برنابئو، آنها با تحمل شکست 3 بر 1 در نیو کمپ، از کسب جام بازماندند.
بارسا تا کنون 18 بار موفق به فتح سوپر کاپ اسپانیا شده است. این بازی تنها دومین بازی است که بارسا در فینال این جام، مقابل اتلتیکو مادرید به تساوی رسیده است. کسب تساوی سابقه ای قدیمی ندارد و در فصل 2011-2012 مقابل رئال این نتیجه تکرار شده بود. بازی رفت با تساوی 2 بر 2 در سانتیاگو برنابئو خاتمه یافت و بارسا با کسب پیروزی 3 بر 2 در خانه هیچ جایی برای اشتباه قرار نداد و جام را فتح کرد.
چهار تساوی 1-1 و سه بار موفقیت در بازی برگشت
بارسلونا در 11 بازی رفت و برگشت اخیر خود از مجموع 12 که بازی رفت را با تساوی پشت سر گذاشت، توانست نتیجه خوبی کسب کند. چهار دیدار با نتیجه ای مشابه این بازی رقم خورد. در فصل 2008-2009 بارسا در بازی رفت برابر المپیک لیون در لیگ قهرمانان به تساوی رسید و در بازی برگشت توانست 5 بر 2 پیروز شود.
یک فصل بعد، در همین رده از رقابت های لیگ قهرمانان، بارسا پس از تساوی برابر اشتوتگارد در دور رفت، این تیم را با 4 گل در بازی برگشت بدرقه کرد. همچنین در نیمه نهایی جام حذفی فصل 2011-2012 برابر والنسیا، شرایطی مشابه اتفاق افتاد.
تنها موردی که بارسا نتوانست پس از تساوی، به نتیجه خوبی ست پیدا کند، دیدار نیمه نهایی جام حذفی فصل پیش بود. در آن دیدار با وجود تساوی 1 بر 1 در بازی رفت، بارسا با تحمل شکست 3 بر 1 در بازی برگشت از این رقابت ها کنار رفت.
بازیهای برگشت مقابل اتلتیکو در نیو کمپ
بارسا چهار بار با اتلتیکو مادرید در سوپر جام رو برو شده که سه بار پیروز شده (1991، 1992 و 1996) و تنها یک پیروزی سهم اتلتیکو بود (1985). در این بازی ها، بازی های برگشت دو مرتبه در نیو کمپ برگزار شده است. در سال 1991، بازی رفت با تساوی 1 بر 1 پایان یافت و بازی برگشت نیز با تک گل بارسا تمام شد و بارسا به قهرمانی رسید.
در 1985، بارسا با شروعی خوب توانست با یک گل به پیروزی برسد، اما بازی برگشت را با نتیجه 3 بر 1 واگذار کرد.
-
مارکز: «بارسلونا مدافعی را جذب کند و به مشکلات پایان دهد»
مدافع سابق بارسلونا، رافائل مارکز، در مصاحبه ای با روزنامه موندو دیپورتیوو عنوان کرد که راه حل جالبی برای مشکل دفاع بارسلونا دارد. این بازیکن 34 ساله هم اکنون برای تیم لئون مکزیک بازی میکند و باشگاه قبلی او نیز پس از بارسلونا، نیویورک رد بولز بود.
این بازیکن مكزيكي در سال 2003 به بارسا پیوست و کمک شایانی در خط دفاعی به همراه کارلوس پویول به بارسلونای رایکارد کرد. او بارسا را در سال 2010 ترک کرد. در ادامه مصاحبه این بازیکن را با هم میخوانیم.
• شرایطت با تیم حال حاضرت لئون چگونه است؟
خیلی خوب است؛ ما در مسابقات لیگ قهرمانان خوب شروع کردیم. تا به حال بهترین دفاع را داشته ایم و امیدوارم به فینال راه پیدا کنیم.
• آیا اخبار بارسا را در مکزیک پیگیری میکنید؟
بله، من تمام اتفاقات اطراف باشگاه را دنبال میکنم.
• به نظر شما با اینکه بارسلونا در 2 سال گذشته مشکل دفاعی داشته است چرا مدافعی خریداری نشده است؟
من فکر میکنم آنها میخواهند از داشته های خود استفاده کنند حتی اگر بدون مدافع مرکزی بمانند. به نظر من بهتر است که این منطقه را هرچه زود تر پوشش دهند.
• در نظر شما شاخصهای یک مدافع خوب که به بارسلونا کمک کند چیست؟
شاخصهایی که مطرح است اینها هستند که دید خوبی از بازی داشته باشد،فرار خوب با توپ، پیش بینی و دفاع عالی داشتن باشند.
• ازتمام نامزدهای ذکرشده برای این پست، کدامیک برای بارسلونا بهتر هستند؟
به نظر من دو بازیکن برزیلی یعنی تیاگو سیلوا و داوید لوییز تمام شاخصهای ذکر شده را دارند.
• آیا فکر میکنید بازیکنانی مانند پویول، پیکه، ماسکرانو و بازیکنان جوانی مانند بارترا برای کل فصل مناسبند؟
نه حقیقتا، نبود هریک از آنها به هردلیلی میتواند بار سنگینی را به دوش سه نفر دیگر در کل مسابقات پیشرو بگذارد.
• آیا فرد دیگری که ناشناخته تر ازدیگران است را برای این پست مناسب میدانید؟
به نظر من هکتور مورنو برای اضافه شدن به تیم مناسب است.
• چرا شما فکرمیکنید که بارسلونا به زودی از خط دفاع ضربه میخورد؟
من فکر میکنم آنها به زودی ضربه خواهند خورد به خاطر اینکه تیمهای دیگر به خوبی بارسلونا را آنالیز میکنند و نقاط قوت و ضعف را میدانند... تیمها هم اکنون میدانند که چگونه مقابل بارسلونا بازی کنند و این میتواند در بخش دفاع بارسلونا را آسیب پذیر کند.
• درفصول گذشته و با مربیگری گواردیولا، بارسلونا با سیستم منطقه دفاعی بازی میکرد ولی اکنون با سیستم یارگیری نفر به نفر بازی میکند، به نظر شما کدامیک مناسب تر است؟
فکر میکنم سیستم منطقه دفاعی خوب بود، اگرچه آنهم نواقص و محاسن خود را داشت.در این سیستم شما مناطق خطرناک را تحت پوشش دارید ولی ممکن است که شما بعضی از گلزنان حریف را آزاد بگذارید که این خطرناک است.
• نظر شما در مورد تغییر ویلانووا و تاتا مارتینو چیست؟
راستش را بخواهید او را به درستی نمیشناسم ولی فکر میکنم که تفکرات مارتینو بسیار شبیه به بارسلوناست. فکر میکنم که این به فلسفه باشگاه کمک خواهد کرد
-
نام مسی در لیست 19 نفره بازی امشب سوپر کاپ
ستاره آرژانتینی بارسا جواز پزشکی را برای بازی امشب کسب کرد.
لیونل مسی با موفقیت مصدومیت عضلانی خود را پشت سر گذاشت و بنابراین توانست تاییدیه کادر پزشکی باشگاه را برای حضور در بازی امشب کسب کند. اگر چه آدریانو کوریا نمی تواند به بازی سوپر کاپ امشب برسد.
علاوه بر آدریانو، جراردو مارتینو غیبت اویر و دوس سانتوس را نیز برای بازی امشب اعلام کرد. مارتین مونتایا در لیست بازیکنان این بازی قرار دارد، اما امکان دارد در زمان پیش از آغاز مسابقه توسط سرمربی تیم کنار گذاشته شود.
تمرین در نیوکمپ
بازیکنان بارسا پیش از اعلام لیست بازیکنان در نیوکمپ به تمرین پرداختند. بازیکنان با پیراهن اصلی تیم تمرین را برگزار شد و شاهد بودیم که هواپیمایی قطر، حامی مالی تیم نیز در ورزشگاه و پیش از تمرین تیم معرفی شد. پیش از آغاز تمرین، سرجیو بوسکتس به خاطر تمدید قراردادش مورد تشویق و تبریک هم تیمی ها قرار گرفت.
بازی برگشت سوپر کاپ اسپانیا، امشب ساعت 23 به وقت محلی در نیوکمپ برگزار می شود.