خوب همین طور که از اسمش هم مشخصه این تاپیک فقط مخصوص اخبار است و دادن پست های متفرقه اینجا ممنوعه...........:flowerysmile::bayern:
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب همین طور که از اسمش هم مشخصه این تاپیک فقط مخصوص اخبار است و دادن پست های متفرقه اینجا ممنوعه...........:flowerysmile::bayern:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،علیرغم اینکه از خداحافظی رسمی یوپ هاینکس از دنیای حرفه ای مربیگری چند هفته ای بیشتر نمی گذرد، مجددا شایعات در مورد این مربی 68 ساله قوت گرفته است.
به نظر می رسد که باشگاه بارسلونا به دلیل بیماری تیتو ویلانووا قصد قطع همکاری با این مربی جوان را دارد.
رسانه های اسپانیایی مدعی هستند که تا ساعاتی دیگر خبر جدایی رسمی تیتو ویلانووا از بارسا اعلام می شود و از یوپ هاینکس به عنوان یکی از اصلی ترین گزینه های مد نظر بارسا برای جانشینی تیتو نام می برند، این در حالی است که هاینکس به صراحت از عدم تمایل خود به حضور در دنیای حرفه ای فوتبال خبر داد است و در همین راستا پیشنهاد رئال مادرید را هم رد کرده است.
از ویلاس بواس، خوردی رورا و روبرتو مانچینی به عنوان سایر گزینه های این پست نام می برند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،آرین روبن، هافبک بایرن مونیخ، مطمئن است که حضور پپ گواردیولا در آلیانس آره نا، موجب خارج شدن او از ترکیب اصلی باواریایی ها نخواهد شد.
این ستاره هلندی یکی از ارکان اصلی تیمی بود که توانست فصل گذشته بایرن را به یک سه گانه تاریخی برساند. او در فینال لیگ قهرمانان، گل پیروزی تیمش را وارد دروازه بوروسیا دورتموند کرد.
بایرنی ها در بازار نقل و انتقالات تابستانی ماریو گوتزه و تیاگو آلکانتارا را به خدمت گرفتند؛ با این وجود، روبن مطمئن است که همچنان جایگاهی کلیدی در تیمش دارد.
او در گفتگو با نشریه کیکر گفت:" فکر می کنم فصل بعد هم به طور ثابت بازی خواهم کرد. واضح است که ما بازیکنان خوب زیادی داریم و خریدهای خوبی هم انجام دادیم؛ در مجموع من از این اتفاق راضی هستم زیرا تیم ما را قوی تر کرد.
ما اکنون کیفیت بالاتری داریم. فکر نمی کنم شرایط ما تغییر کرده باشد. من باید آمادگی ام را حفظ کنم و نگران این نیستم که چیزی شرایط را تغییر بدهد."
روبن همچنین تایید کرد گلی که در فینال لیگ قهرمانان وارد دروازه دورتموند کرد، پایانی خوش برای فصل فوق العاده اش رقم زد.
" ما خودمان را با یک فصل قبل مقایسه می کنیم. واضح است که احساس بهتری داریم و می توانیم با خیال آسوده تری در کنار خانواده باشیم.
من هر جا رفتم، همه گلی که در فینال زدم را یادآوری کردند. این خیلی خوب است و من از صحبت کردن در مورد آن خسته نمی شوم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،رقابتهای جام تله کام از امشب (شنبه شب) آغاز می شود و 4 تیم حاضر در این تورنومنت دوستانه در آستانه رقابتهای بوندسلیگا یک محک جدی خواهند خورد.این تورنومنت امسال با حضور 4 تیم بایرن مونیخ، هامبورگ، بوروسیادورتمند و مونشن گلادباخ برگزار می شود.در مسابقات امشب و در مرحله نیمه نهایی بوروسیادورتمند به مصاف گلادباخ می رود و هامبورگ پذیرای بایرن است.
مسابقات رده بندی و فینال فردا برگزار می شود، این مسابقات در دو نیمه 30 دقیقه ای برگزار می شود و در صورت تساوی مستقیما کار به ضربات پنالتی کشیده خواهد شد.
هامبورگ ؛ بایرن مونیخ در چارچوب مرحله نیمه نهایی جام تله کام امشب ساعت 21 به وقت تهران
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم فوتبال باشگاه بایرن مونیخ با نتبجه ی پرگل در دیدار امشب راهی دومین فینال رقابت های جام تله کامی شد که تا به حال پیروز این بازی نشده. در دیگر بازی این جام نیز بورسیا مونشن گلادباخ با نتیجه ی یک بر صفر بورسیا دورتمند را شکست داد و حریف بایرن در بازی فینال فردا شب شد. گل های بایرن در این دیدار را بواتنگ در دقیقه ی 12، ماندژوگیچ 41، کروس 44 و مولر 52 به ثمر رساندن؛ این بازی در حضور 50 هزار تماشاگر در استادیوم بورسیا پارک در دو نیمه ی سی دقیقه ای انجام شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،پپ گواردیولا بعد از پیروزی 4 به صفر در برابر هامبورگ در مسابقه نیمه نهایی جام Telekom Cups رضایت خود از تیمش را اعلام کرد و به تمجید از باشگاه بایرن مونیخ پرداخت.
بعد از بازی و در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی“SAT1” آلمان گفت:" ما قدم کوچکی به سمت جلو برداشتیم، بازیکنان به خصوص در خط دفاعی بسیار خوب بازی کردند و در مجموع راضی هستم ما خوب بازی کردیم و در فینال هستیم."
این بازی که در حضور 45000 نفر و در ورزشگاه بورسیا پارک گلادباخ برگزار شد، مربی جدید بایرن را تحت تاثیر قرارداد، وی در این باره گفت:" جو استادیوم ها در آلمان باور نکردنی هستند، آنها همیشه مملو از تماشاگرند."
گواردیولا همچنین تاکید کرد که ترکیب بایرن در بازی مقابل هامبورگ، ترکیب اصلی این تیم برای اولین بازی بوندسلیگا در 9 آگوست نمی باشد در بازی شنبه شب، گواردیولا از ریبری، تیاگو، شکیری و تونی کروز در خط میانی او از دو مهاجم خود مانزوکیچ و پیزارو نیز در ترکیب اصلی استفاده نمود.
گواردیولا در ادامه افزود:" هنوز مشخص نیست که تیم با چه ترکیبی در بازی اول بوندسلیگا برابر مونشن گلادباخ به میدان خواهد رفت، من باید بازیکنان را در پست های مختلف امتحان کنم، باشگاه به من یک تیم فوق العاده ای داده است."
این مربی 42 ساله تاکید کرد:" من از باشگاه ، بازیکنان و سران آن بسیار سپاسگزارم، برای من تجربه جدیدی آغاز شده است. من به تازگی وارد باشگاه شده ام و هنوز می بایست چیزهای بسیاری یاد بگیرم. من نیاز به زمان دارم اما در مجموع بسیار خوشحالم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بعد از مطرح شدن نام یوپ هاینکس به عنوان جانشین تیتو بر روی نیمکت مربی گری بارسلونا، این مربی موفق به طور غیر مستقیم این پیشنهاد را به دلیل خستگی و توانایی جسمی رد کرد.
هاینکس در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی “Sky Sport news” آلمان گفت: "من فکر می کنم که این غیر ممکن است که بعد از پایان ماموریتم در بایرن مونیخ، هدایت تیم دیگری را به عهده بگیرم، می بایست بعد از پشت سر گذاشتن چنین فصلی استراحت کرده و انرژی کسب کنم."
پیش از این نیز این مربی 68 ساله بعد از سپری کردن فصلی موفق و تاریخی در بایرن مونیخ از مربی گری کناره گیری کرده بود.
فاتح جام جهانی 1974 ادامه داد:" من هم اکنون احساس بسیار خوبی دارم و از وقتی که برای خود دارم لذت می برم. این روزها با سرگرمی هایم، ورزش، حیواناتم و از همه مهمتر با باغ بزرگم اوقات خود را سپری می کنم."
بدین ترتیب یوپ هاینکس بازگشت مجدد خود را به مربی گری بسیار نا محتمل دانست. در روزهای گذشته جراید اسپانیایی و به خصوص "El Mundo Deportivo" از هاینکس به عنوان اصلی ترین کاندید مربی گری باشگاه بارسلونا نام برده بودند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم فوتبال بایرن مونیخ امشب در فینال جام تلکام در مصاف با مونشن گلادباخ با نتیجه 5 بر 1 به پیروزی رسید و برای اولین بار قهرمان این جام شد. در بازی رده بندی نیز بورسیا دورتمند با غلبه بر هامبورگ سوم شد.
بازی ساعت 21 به وقت تهران در حضور 50000 تماشاگر در استادیوم بروسیا پارک شهر مونشن گلادباخ آغاز شد.
بایرن با ترکیب اولیه: اشتارک، لام، رافینیا، فن بویتن، بواتنگ، کنتنتو، تیاگو، روبن، ریبری، مولر و کروس پا به میدان گذاشت.بازیکنان علیرغم خستگی بازی خوبی از خود به نمایش گذاشتند.گل های بایرن را در این دیدار فرانک ریبری(17) فیلیپ لام(23) تیاگو آلکانتارا(26) آرین روبن(41) و توماس مولر (60) به ثمر رساندند.تگ گل مونشن گلادباخ روی خطای مشکوک پنالتی کونتنتو در دقیقه ی 30 بازی و توسط دِ یانگ به ثمر رسید.این بازی در نهایت با نتیجه 5 بر 1 به سود بایرن به پایان رسید و بایرن قهرمان این دوره از رقابت های جام تلکام شد و جام شیشه ای تلکام را بالای سر برد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی بایرن مونیخ پس از قهرمانی در جام تلکام تاکید کرد تیمش باید طوری بازی کند که قهرمان شود.
گواردیولا در مورد این دیدار گفت: بازیکنانی حرفهای در اختیار دارم و در باشگاه بزرگی هستم. همه بازیکنان باید تصمیمهایی که من میگیرم را بپذیرند. من به همین دلیل به بایرن آمدم. همه بازیکنان در طول فصل جاری به میدان خواهند رفت ولی تصمیم گیری در این زمینه به عهده من و همکارانم است. فصلی طولانی در پیش داریم که هر اتفاقی ممکن است در آن رخ دهد. میدانم که بوندسلیگا، لیگی بسیار قوی است که باید در آن همه حواسمان روی فوتبال متمرکز باشد.
وی در ادامه عنوان کرد: بورسیا دورتموند و گلادباخ به همراه بایر لورکوزن تیمهای بزرگی هستند. باید به شکلی بازی کنیم که دوباره در بوندسلیگا قهرمان شویم. اینها همه دیدارهای غیر رسمی ما بودند. شنبه هفته آینده نخستین دیدار رسمی ما است. باید بهترین باشیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،کاپیتان تیم فوتبال بایرن مونیخ وضعیت قهرمان اروپا را با حضور مربی جدید اسپانیاییاش خوب توصیف کرده و پیشبینی میکند وضعیت باواراییها همچنان بهتر شود. فیلیپ لام گفت: ما از چهار هفته قبل در اردو هستیم. دیدید که در مدت 60 دقیقه بازی مقابل هامبورگ چهار بر صفر جلو افتادیم. این نتیجه نشان می دهد که همه چیز با حضور پپ گواردیولا خوب پیش میرود. اما بازیکنان می دانند که کیفیت کار باز هم بهتر خواهد شد.
به اعتقاد فرمانده فاتح فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا، بوندسلیگا و جام حذفی آلمان پس از یک ماه حضور گواردیولا، در بایرن شرایط ایدهالی پس از خاتمه دوران طلایی یوپ هاینکس، مربی موفق سابق تیم به وجود آمده است.
لام 29 ساله معتقد است با حضور مربی سابق بارسا در تیم مونیخی، همه چیز خوب و اصولی در حال پیش رفتن است. حتی همتیمی هایش به تدریج با خصوصیات مربی تازه وارد خو میگیرند.
در بایرن اتفاقات زیادی روی می دهد. وضعیت کار زیر نظر مربی جدید خوب است و تیم گام به گام خود را به اهداف مورد نظر گواردیولا نزدیک میکند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ فدراسیون فوتبال آلمان اعلام کرد قصد دارد با بازنگری در مجازات های آیین نامه انضباطی خود فصل آینده خطاکاران و آشوب گران را به سختی مجازات کند.
به گزارش خبرگزاری آلمان از برلین ، هانس لورنز رییس دادگاه ورزشی فدراسیون فوتبال آلمان با اشاره به احتمال تعیین محرومیت بیشتر برای کارت قرمز به روزنامه ولت آم سونتاگ گفت :« با آغاز فصل جدید ما محرومیت های پیشگیرانه تری را در مقایسه با محرومیت های مجازات کننده در نظر خواهیم گرفت.
وی با اشاره به محرومیت 8 جلسه ای پائولو گره رو بازیکن هامبورگ که 8 جلسه به علت خطای به اصطلاح کثیف محروم شد گفت :« از این مدت 3 جلسه با توجه به رفتار بازیکن قابل بخشش است.»
لورنز همچنین تاکید کرد برای باشگاه ها نیز مجازات های شدیدتری لحاظ خواهد شد و از این پس سعی می شود به خاطر رفتار تماشاگران باشگاه ها مستقیما مجازات شوند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ مدیر ورزشی بایر لورکوزن معتقد است که بایرن مونیخ این فصل هم فاصله زیادی با سایر تیم خواهد داشت و هم چنین مقام سومی را برای تیم خود مهم تر از قهرمانی در جام حذفی می داند.
بایرن مونیخ فصل گذشته بوندسلیگا را با اختلافی 25 امتیازی نسبت به بوروسیا دورتموند به پایان برد و رکوردی جدید در این زمینه از خود بر جای گذاشت. رودی فولر هم با توجه به خرید های جدید بایرن، هیچ راهی برای تیم خود یا سایر تیم ها برای متوقف کردن آن ها نمی بیند.
فولر در مصاحبه با نشریه Bild گفت: "بایرن هرگز تیمی مانند تیمی که امسال در اختیار دارند را نداشته است. آن ها فقط 11 یا 15 بازیکن خوب نیستند، آن ها 22 بازیکن در سطح اول در اختیار دارند. این واقعا سایر باشگاه ها را در هم خواهد شکست. حالا هم آن ها بازیکن بزرگی در خط میانی مثل تیاگو را به خدمت گرفته اند و این نشان می دهد که آن ها چقد از بقیه فاصله دارند. آن ها مایل ها از سایرین جلو هستند."
فولر در ادامه درباره شرایط باشگاه خود و اهدافشان در فصل پیش رو هم گفت:" به پایان بردن فصل در رده سوم از اولویت بیشتری نسبت به قهرمانی در جام حذفی قرار دارد. این یک هدف بلند مدت تا انتهای فصل است."
بایر لورکوزن فصل قبل بوندسلیگا را هم در رده سوم به پایان برد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بایرنمونیخ در فهرست برترین تیمهای فوتبال باشگاهی جهان همچنان بالاتر از رئالمادرید و بارسلونا در رده نخست قرار دارد.
فهرست 10 تیم برتر فوتبال جهان به این شرح است:
1- بایرنمونیخ2- رئالمادرید3- بارسلونا4- بوروسیادورتموند5- منچستریونایتد6- پورتو7- یوونتوس8- پاریسنژرمن9- چلسی10- آرسنال
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی اسبق تیم بایرنمونیخ آلمان، فلیکس ماگات بر این باور است که بایرن مونیخ نسبت به فصل گذشته بسیار قدرتمندتر است، و تیمی نمیتواند برای فصل 2013-2014 با آنها به رقابت بپردازد.
بایرن مونیخ فصل گذشته در بوندسلیگا با 25 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دورتموند فاتح این لیگ شد و با یوپهاینکس موفق شد سهگانه را نیز فتح کند، ماگات معتقد است آنها با پپ گواردیولا بسیار قدرتمند تر از پیش هستند، ماگات در این خصوص گفت:
" هرکسی که شرایط فعلی بایرن را زیر نظر داشته باشد، میفهمد که رقابت برای فتح بوندسلیگا با این تیم بیفایده است. بایرن برای رقبایش دور از دسترس تر قرار گرفته است. به نظرم تیمی توانایی رقابتبا آنها برای فتح بوندسلیگا را نخواهد داشت."بایرن رقابتهای فصل جدید بوندسلیگا را با بازی 10 آگست مقابل مونشن گلادباخ آغاز خواهد کرد. فلیکس ماگات سابقه دو بار قهرمانی بوندسلیگا را با هدایت بایرن مونیخ در بین سالهای 2004 و 2007 دارد.چند خبر کوتاه:روزنامه بیلد: بایرن از فصل گذشته نیز وحشتناک تر استهدایت بارسا مقابل بایرن به جای مارتینو برعهده رورا استسامر: بازیکنان بایرن باید سیستم چرخشی گواردیولا را بپذیرند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم فوتبال بایرن مونیخ قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا، از لباس مخصوص خود برای فصل آینده این رقابتها رو نمایی کرد.نکته جالب و موجود در طراحی این لباس، سبک و رنگ کاملاً متفاوت آن با دیگر پیراهنهای بایرن در فصول گذشته است.
مشاهده در ادامه مطلب...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،فرانک ریبری براین باور است که بایرن مونیخ تمام شرایط لازم برای یک قهرمانی سه گانه دیگر زیر نظر پپ گواردیولا را دارد.
بایرن پارسال با فتح 3 جام قهرمانی اولین تیم آلمانی ای لقب گرفت که در طول یک فصل قهرمانی سه گانه به دست آورده
باواریایی ها در تورنمنت تله کام کاپ که در اردوی پیش فصل در آن شرکت کردند نیز خیره کننده ظاهر شده و بعد از غلبه بر هامبورگ و بوروسیا مونشن گلادباخ به قهرمانی رسیدند و دراین میان ریبری بر این باور است که تیمش می تواند دوباره و در فصل پیش رو قهرمان لیگ قهرمانان اروپا، بوندس لیگا و جام حذفی شود.
ریبری در صحبت هایی به روزنامه بیلد گفت:« اگر ما مثل عملکردمان در تله کام کاپ ظاهر شویم و تیمی کار کنیم، بعید می دانم که مشکلی در فصل پیش رو داشته باشیم.»
او در ادامه صحبت هایش گفت:« اگر ما بتوانیم انسجام تیمی مان را حفظ کنیم می توانیم دوباره تمام جام های قهرمانی را مال خودمان کنیم. البته ما هم می توانیم مثل هرتیم دیگری به دردسر بیفتیم.»
بایرن مونیخ 4 شنبه شب در دیداری دوستانه مقابل بارسلونا قرار می گیرد و روز شنبه در سوپرکاپ آلمان مقابل بوروسیا دورتموند به میدان خواهد رفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم فوتبال بایرن مونیخ امشب اولین محک جدی را برابر تیم سابق سرمربی جدید خود خواهد خورد.
تیم بایرن مونیخ با هدایت پپ گواردیولا امشب میزبان تیم بارسلونا است که دو روز قبل خراردو مارتینو آرژانتینی را به ناچار جانشین تیتو ویلانووای بیمار کرد.
این دیدار با توجه به حضور گواردیولا مقابل شاگردان سابقش و نیز حذف بارسا با شکست از بایرن مونیخ در نیمه نهایی فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا قطعا جذابیت های خاص خود را دارد.این دیدار در ورزشگاه آلیانس آره نا و در چارچوب جام اولی هوینس - رییس کنونی باشگاه بایرن مونیخ - برگزار می شود.
گواردیولی 42 سالها تا دو فصل قبل هدایت تیم بارسلونا را بر عهده داشت و 14 عنوان قهرمانی از جمله دو قهرمانی اروپا با این تیم کسب کرد.از طرف دیگر تیاگو آلکانتارا کاپیتان تیم ملی زیر 21 سال اسپانیا که هفته قبل از بارسا راهی بایرن شد ، برابر تیم سابقش قرار می گیرد.در خط میانی بایرن علاوه بر آلکانتارا ، حضور فرانک ریبری و آرین روبن و رویارویی آن ها با ژاوی ، اینی یستا و مسی می تواند جذابیت های خاص خود را به همراه داشته باشد.
جنگ لفظی که هفته قبل گواردیولا با مسئولان باشگاه سابقش به وجود آورد ، این بازی را پرتنش تر نشان می دهد.گواردیولا گفته بود مسئولان بارسا سعی در تخریب وجهه او دارند.
گواردیولا گفت :« هرگز فراموش نمی کنم که آن ها از بیماری سرطان تیتو برای تخریب من استفاده کردند.این یک دروغ بزرگ بود که در زمان مداوای ویلانووا در نیویورک من او را هرگز ندیده ام.»
با تیره شدن روابط حتی گفته می شود امشب دو باشگاه ترکیب های ضعیف تر خود را به میدان می فرستند.
در اردوی بایرن باستین شوآین اشتایگر و ماریو گوتزه دو هافبک تیم هنوز درگیر مصدومیت هستند و از سوی دیگر گفته می شود هر دو تیم از بازیکنان حاضر در جام کنفدراسیون ها استفاده نخواهند برد.همچنین در بارسلونا کارلس پویول که هنوز کاملا بهبود نیافته و نیز نیمار فوق ستاره برزیلی و جدید این تیم نیز ظاهرا مورد استفاده قرار نمی گیرند.
مارتینو مربی جدید بارسا می خواهد از خاویر ماسکرانو ، آدریانو کوریا ، آلکس سونگ و آلکسیس سانچس ذخیره های تیمش در این دیدار استفاده کند و لیونل مسی هم در بخشی از زمان مسابقه به زمین فرستاده خواهد شد.
تیم بایرن که بر خلاف بارسلونا چند بازی پیش فصل را پشت سر گذاشته با سیستم جدید مدنظر گواردیولا از سیستم 1 - 3 - 2 - 4 به سیستم 1 - 4 - 1 - 4 روی آورده است.هر چند سه قهرمانی بزرگ این تیم در فصل قبل با سیستم قبلی به دست آمده بود.در چینش جدید کاپیتان فیلیپ لام از پست مدافع راست به هافبک و فرانک ریبری نیز کمی جلوتر برده شده اند.
این مسابقه به علت همزمانی با نیمه نهایی جام ملت های زنان اروپا کمی جلوتر - یعنی ساعت 21 به وقت تهران - برگزار خواهد شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،هافبک خلاق و جوان باواریایی ها به رقابت با سایر هافبک های بایرن خوش بین است و معتقد است برای سپری کردن یک فصل طولانی همراه با موفقیت به همه بازیکنان نیاز است.
بایرن مونیخ در حالی پیش فصل خود را سپری می کند که تا به اینجای کار همه بازی های خود را با پیروزی پشت سر گذاشته اند و تونی کروس که مقاطع پایانی فصل گذشته را به دلیل مصدومیت از دست داد در باز های پیش فصل بایرن خوش درخشیده است.
کروس در مصاحبه با وب سایت بوندس لیگا درباره فصل پیش رو گفت:" یک فصل سخت و طولانی با بازی های زیاد پیش رو داریم و برای آن به همه بازیکنان نیاز داریم."
هافبک 23 بایرنی ها در ادامه درباره سیستم کاری مربی جدید خود هم گفت:" سیستم کاری او کمی متفاوت است، بر این اساس که یکی از هافبک های دفاعی بیشتر نفوذ می کند، پس ما تهاجمی تر از قبل بازی می کنیم. نکته مهم و چیزی که در حال کار کردن بر روی آن هستیم تطبیق پذیر بودن و قابلیت بازی در همه جای خط میانی است."
کروس درباره ترافیک خط میانی بایرن با حضور بازیکنانی نظیر شواین اشتایگر، گوستاوو، مارتینز و تیاگو و رقابت با آن ها هم گفت:" چیزی که برای من مهم است روی فورم بودن است و این که هیچ مشکلی نداشته باشم. وقتی خوب بازی می کنم می دانم چه توانایی هایی دارم."
کروس 23 ساله فصل گذشته یکی از بهترین بازیکنان بایرن مونیخ بود نقش پر رنگی در موفقیت های این تیم داشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،با توجه به تعدد ستارگان و به خصوص هافبک ها در تیم بایرن مونیخ، فرانک ریبری بر این باور است که سرمربی جوان این تیم راهی برای راضی نگه داشتن همه پیدا خواهد کرد.
بایرن مونیخ در فصل نقل و انتقالات با به خدمت گیری ماریو گوتزه و تیاگو آلکانتارا نه تنها دو تن از با استعداد ترین فوتبالیست های جوان اروپا را به خدمت گرفت، بلکه با افزایش تعداد هافبک ها در این تیم، رقابت را برای حضور در ترکیب اصلی تیم افزایش داده است. رقابتی که بسیاری به آن به دیده تردید نگاه می کنند و معتقدند می تواند باعث دردسر مربی جوان این تیم شود.
فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن اما نظر دیگری دارد. او در مصاحبه با خبرنگاران در این باره گفت:" مربی رئیس و همه کاره است و او تصمیم می گیرد که چه کسی بازی می کند. ما بازیکنان و نام های بزرگی در تیم داریم ولی اینجا بایرن است. فصل قبل خوب با این قضیه کنار آمدیم، باید متمرکز باشیم و خوش بین. همه می خواهند بازی کنند و این کار مشکلی است، فصل طولانی است ما به همه بازیکنان نیاز داریم."
ریبری که فصل گذشته به عنوان بهترین بازیکن بوندس لیگا برگزیده شده بود به تازگی قرارداد خود را تا سال 2017 با بایرن مونیخ تمدید کرده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بنابه به گفته نفر اول باواراییها، بایرن مونیخ در فاصله کمی تا تبدیل شدن به پرعضوترین باشگاه فوتبال دنیا قرار دارد.
مونیخیها که اواخر بهار مقام قهرمانی اروپا را کسب کرده و صاحب سه جام در یک فصل شدند، نسبت به نوامبر سال گذشته، اکنون 30 هزار عضو بیشتر دارند.
بر اساس آمار موجود شمار اعضا این باشگاه که در رشتههای ورزشی دیگری غیر از فوتبال نیز فعالیت میکند، هم اکنون 217 هزار و 241 نفر عضو رسمی دارد.
در همین ارتباط «اولی هوینس» اظهار داشت: باعث افتخار است که مرتب شمار اعضا باشگاه افزایش مییابد. اگر همین روال اخیر حفظ شود، بایرن یک گام کوچک دیگر تا تبدیل شدن به پرعضوترین تیم باشگاهی دنیا فاصله دارد.
این آمار در حالی عنوان شده که در شرایط کنونی بنفیکا لیسبون با 224 هزار نفر، پرعضوترین باشگاه جهان است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ادامه ی پیروزی های بایرن مونیخ اینبار در استادیوم خانگیش با نتیجه ی دو بر صفر در مقابل بارسلونا در جام دوستانه اولی هوینس، این بازی اولین بازی بایرن مونیخ با ست لباس سوم تیم بود. آلیانزآرنا باز هم مثل همیشه بدون حتی یک صندلی خالی.
پپ گورادیولا باز هم بایرن مونیخ را بر ترکیب چهار یک چهار یک راهی میدان کرد و گل های بایرن را در این بازی فیلیپ لام در دقیقه ی 14 و ماریو مانژوگیچ در دقیقه ی86 به ثمر رساندند.
نویر، دانته، بواتنگ، رافینیا، آلابا، تیاگو، لام، کروس، روبن، ریبری، مولر بازیکنان بایرن مونیخ در ابتدای بازی بودند.
بازیکنان سر شناس بارسلونا نیز از آلبا، سانچز و مسی تشکیل می شدند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بایرن مونیخ و بارسلونا چهارشنبه شب در چارچوب دیداری تدارکاتی برای تقدیر و تمجید از اولی هوینس، مدیر فعلی و از بزرگان تاریخ باشگاه بایرن رو در روی یکدیگر قرار گرفتند.
این بازی در حالی با برتری دو بر صفر بایرن مونیخ با گل های فیلیپ لام و ماریو مانژوکیچ به پایان رسید که برای تیاگو آلکانتارا و به خصوص پپ گواردیولا دیداری خاص به حساب می آمد، تیاگو در هفته گذشته به مونیخ آمده است و گواردیولا هم پس از گذراندن دوره ای رویایی به عنوان مربی بارسا و پس از آن یک فصل استراحت، مونیخ را برای ادامه مربیگری خود برگزیده است.
در پایان این بازی گواردیولا در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" روز ویژه ای برای من بود، برای اولین بار در زندگی ام چه به عنوان بازیکن و چه مربی مقابل بارسا قرار می گرفتم. بازی دوستانه بود اما محک خوبی برای بازی سوپر کاپ بود. بارسا همیشه تیم خوبی است، بازی مقابل بسیاری از این بازیکنان که من به خوبی می شناسمشان. بارسا همیشه رقیب سختی برای شکست دادن است."گواردیولا درباره شرایط تیاگو هم گفت:" باید بدانیم که او فقط یک هفته است رسیده، شرایط فیزیکی او تحرکاتش از بقیه کند تر است."بایرن مونیخ با قهرمانی فصل پیش خود در بوندس لیگا، جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا با مربیگری یوپ هاینکس، حالا این فرصت را دارد تا قهرمانی در سوپر کاپ آلمان، سوپر کاپ اروپا و جام جهانی باشگاه ها را هم به ویترین افتخارات خود بیافزاید. سرمربی کاتالانی بایرن در ادامه به تمجید از یوپ هاینکس و میراثی که برای او باقی گذاشته است پرداخت و از او تشکر کرد و گفت:" او به من این فرصت را داده تا برای سه جام باقی مانده بجنگم. فقط می توانیم از او ممنون باشیم و نا امیدش نکنیم. بازپروری برای بازی شنبه برابر دورتموند کمی سخت خواهد بود، ولی سعی می کنیم این کار را به خوبی انجام دهیم."بایرن مونیخ و بوروسیا دورتموند شنبه شب برگزار کننده سوپر کاپ آلمان خواهند بود.خبر کوتاه:گوستاوو میخواهم در بایرن بمانماین هافبک برزیلی هر گونه اخبار مبنی بر جدایی اش را رد کرد و به کانال تلویزیونی اشپورت وان گفت:" شما در بایرن باید هر فصل رقابت سختی را تجربه کنید و این فصل نیز شرایط مانند فصول گذشته است."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی بایرن مونیخ از پیشرفت تیمش راضی است اما معتقد است که هنوز به زمان نیاز دارد.
بایرن مونیخ با وجود نتایج درخشان با یوپ هاینکس در فصل قبل با این مربی باتجربه ادامه نداد و گواردیولا را به عنوان سرمربی جدید خود انتخاب کرد.
گواردیولا که در دوران حضورش در نوکمپ نتایج خیره کننده ای با آبی- اناریها گرفت در دیدارهای آمادگی پیش از فصل با بایرن مونیخ بسیار خوب کار کرده است و دو روز پیش با دو گل از سد شاگردان سابق خود گذشت.سرمربی جدید بایرن مونیخ از شرایط تیم جدید خود راضی است با این حال معتقد است که تیمش هنوز نقاط ضعفی دارد که باید آنها را برطرف کند. او گفت: از پیشرفت اخیر خود خوشحال و راضی هستم با این حال براین باورم که هنوز به زمان احتیاج داریم. هنوز در کارهای هجومی خوب عمل نمی کنیم و باید این ضعف را برطرف کنیم. از نکات جالب توجه دیدار تیمهای بایرن مونیخ و بارسلونا که تعجب کارشناسان را به دنبال داشت، مالکیت 55 درصدی تیم آلمانی مقابل سمبل مالکیت توپ بود. اتفاقی که برخی آن را به حضور گواردیولا روی نیمکت باواریاییها نسبت دادهاند و برخی نبود بازیکنان اصلی بارسا را عامل آن دانستهاند.بایرن مونیخ در سوپر جام آلمان باید شنبه هفته آینده در ایدونا پارک به مصاف دورتموند برود. گواردیولا درباره این بازی گفت: برای بازی برابر دورتموند کاملا آمادهایم. باید برابر این تیم بهترین عملکرد خود را به نمایش بگذاریم. چنانچه شکست بخوریم هیچ گونه توجیهی نخواهیم داشت. هر آنچه را که در توان داریم رو خواهیم کرد و بهترین عملکرد خود را برابر دورتموند ارائه خواهیم داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیاگو آلکانتارا بازیکن جدید بایرن مونیخ در مورد دیدار فردا شب برابر دورتموند در سوپرکاپ آلمان گفت: بازی سختی خواهد بود، اما ما در وضعیت خوبی برای پیروزی در این دیدار قرار داریم.
در مونیخ چه احساسی دارید؟
"خوب است؛ با چیزهای زیادی وفق پیدا کرده ام. من تنها یک هفته یا کمی بیشتر است که به اینجا آمده ام و در حال حاضر بخشی از این ترکیب پویا هستم، بازی می کنم و به دستور العمل ها و راهنمایی ها گوش می کنم. احساس خوبی دارم، آرام هستم و برای بازی شنبه آینده مقابل دورتموند آماده ام تا اولین جام فصل را با این پیراهن به دست آورم."
بازی کردن مقابل بارسا چه حسی داشت؟
"واقعاً عجیب بود. این خیلی عجیب و غریب بود که در تیم مقابل آن همه دوست واقعاً خوب داشته باشی، دوستانی که خیلی چیزها را با آنها در میان گذاشته ام، اما این فوتبال است و ما هم حرفه ای؛ در پایان بازی ما از یکدیگر استقبال کردیم و با لبخندی روی صورتمان همدیگر را در بغل کردیم، و این چیزی است که اهمیت دارد."
توانسته اید با ویلانوا صحبت کنید؟
"نه، اما دوست دارم پیامی از حمایتم را برای او بفرستم و آروز کنم که هرچه زودتر خوب شود."
آیا زندگی تان تغییر زیادی کرده است؟
"نه، در کل نه؛ من هنوز همان هستم. من به این تغییر نیاز داشتم و این تصمیم شخصی من بود. همه باید فرصت حضور در زمین را داشته باشیم و می خواهیم در ابتدای فصل روی فرم و آماده باشیم."
آیا احساس می کنید به خواسته تان رسیده اید؟
"من حالا خوشحال تر از قبل نیستم، چرا که همیشه آدم شادی بوده ام. ما آماده شده ایم تا با تعریف و تمجید هایی که دریافت می کنیم کنار بیاییم، و همچنین وقتی چیزها خوب پیش نمی روند نیز آماده غلبه بر انتقادات هستیم."
بارسا اکنون مربی جدیدی دارد. آیا فکر نمی کنی قبلاً اگر این چیزها را می دانستی شرایط فرق می کرد؟
"به تاتا مارتینو به خاطر انتخاب شدنش تبریک می گویم، اما نه؛ من از این تغییر پشیمان نیستم."
روز شنبه شانس این را دارید تا جام قهرمانی سوپرکاپ را لمس کنید...
"دورتموند فوتبال واقعاً خوبی ارائه می کند. آنها در طول سال های اخیر خیلی خوب کار کرده اند و این را سال گذشته در فینال چمپیونزلیگ مقابل بایرن اثبات کردند. بازی سختی خواهد بود، اما ما در وضعیت خوبی برای پیروزی در این دیدار قرار داریم."
بازی کردن مقابل کسانی که زمانی کنارشان بازی می کردید چه حسی دارد؟
"عجیب است اما اکنون چاره ای جز این وجود ندارد."
آیا بایرن 100% توان خود را به کار گرفت؟
"بله، ما همیشه می خواهیم با بیشترین تعداد گل ممکن پیروز شویم."
آیا باید باز هم صبر می کردید؟
"من تا قبل از شروع رقابت های یورو زیر 21 سال صبر کردم تا بارسلونا با من تماس بگیرد و در مورد وضعیت صحبت کنیم. آنها می دانستند که می تمیل به ترک باشگاه دارم."
آیا بارسا کاری برای نگه داشتن شما انجام نداد؟
"هرکسی به فکر خودش است. من می خواستم احساس با ارزش بودن بکنم، و در تیمی باشم که رقابتی باشد! بنابراین تصمیم به ترک باشگاه و پیوستن به بایرن گرفتم. باشگاه هیچ کاری برای حفظ من انجام نداد. من صبر کردم و صبر کردم اما وقتش رسیده بود تا تصمیم بگیرم؛ و من تصمیمم را گرفتم."
آیا یونایتد هم یکی از گزینه ها بود؟
"هیچکس پیشنهادی به من نداد. تمام اینها حرفهای رسانه ها بود، که همگی دروغ بودند."
در مورد مادرید چطور؟
"رئال مادرید باشگاه بزرگی است اما من بایرن را ترجیح می دهم."
آیا مادرید با شما تماس گرفت؟
"به خودم مربوط است!"
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ باشگاه بروسیا دورتموند تصمیم گرفت تا برای جلوگیری از اعتراض هواداران، مراسم خداحافظی ماریو گوتزه را که قرار بود پیش از آغاز دیدار سوپرکاپ آلمان مقابل بایرن مونیخ برگزار شود را لغو کند.
این ملی پوش آلمانی دو ماه قبل اعلام کرد که با انتقالی 37 میلیون یورویی راه بایرن مونیخ خواهد شد و این خشم هواداران دورتموند را به همراه داشت. با این وجود، باشگاه دورتموند قصد دارد از او به خاطر زحماتی که برای این باشگاه کشیده بود، به طور رسمی خداحافظی کند.
اما آنها بعد از جلسه ای که با وولکر اشتروث، مدیر برنامه های گوتزه داشتند، تصمیم گرفتند که این مراسم را لغو کنند تا موجب خشم دوباره هواداران نشوند.
بعد از اعلام انتقال گوتزه، طرفداران دورتموند پیام های توهین آمیز زیادی در شبکه های اجتماعی منتشر کردند و او هم تصمیم گرفت تا برای دیدار سوپرکاپ در ورزشگاه حاضر نشود و دوره درمانی اش را در مونیخ سپری کند.
او در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ مقابل رئال مادرید دچار آسیب دیدگی شده بود و انتظار می رود از 10 روز دیگر تمریناتش را آغاز کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یورگن کلوپ سرمربی بروسیا دورتموند پیش از دیدار تیمش برابر بایرن در سوپرکاپ آلمان گفتکویی را با سایت بوندسلیگا ترتیب داده که باهم آن را مرور خواهیم کرد.
فصل گذشته فصلی سخت و فشرده برای شما بود ، تعطیلات تابستان توانست خستگی و استرس را از تیم دور کند؟همه ما واقعا نیازمند یک استراحت خوب بودیم، من به همراه میشائیل سورک و یواخیم واتسکه برای شروع فصل جدید برنامه های خوبی داشتیم و توانستیم آنها را اجرا کنیم. برای فصل جدید چالش های زیادی خواهیم داشت، ما آماده شروع با کردن رقابت ها هستیم.
شنبه سوپرکاپ آلمان در سیگنال ایدونا پارک برگزار می شود، این دیدار تا چه حد برای شما اهمیت دارد؟بدون شک سوپر کاپ رقابت مهمی است و برای ما اهمیت زیادی دارد. این رقابت در سایر کشورها هم دارای حساسیت خاصی است. شکی نیست که ما در این مسابقه برای پیروزی بازی خواهیم کرد تا اولین مسابقه رسمی فصل جدید را با موفقت آغاز کنیم.
رقیب شما در این برهه از زمان بسیار قدرتمند است.
درست است، زیرا ما در مقابل بایرن بازی خواهیم کرد. آن ها در تلکام کاپ بار دیگر قدرت خود را نشان دادند اما در هر حال سوپر کاپ در ورزشگاه ما به انجام می رسد می شود و هر چیزی امکان پذیر است.
آیا به انتقام شکست فینال لیگ قهرمانان فکر می کنید؟باید منطقی نگاه کنیم ما در مقابل تیم قدرتمندی قرار خواهیم گرفت، قصد داریم بازی خوبی به نمایش بگذاریم و در صورت امکان جام را از آن خود کنیم.
مدافع راست دورتموند در نیم فصل اول چه کسی خواهد بود؟ آیا از گروسکویتز به جای پیژک مصدوم استفاده خواهید کرد؟ در حال حاضر نمی توانم پاسخ دهم. من همچنان در حال تست گزینه های مورد نظر هستم، ما قبل از هر بازی باید همه چیز را به صورت کامل مورد بررسی قرار دهیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ روبرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی دورتموند ابراز امیدواری کرد، فصل خوبی را همراه با تیمش پیش رو داشته باشد.
لواندوفسکی گلزن لهستانی طلایی پوشان دورتموند پس از دریافت جوایز مرتبط با فصل گذشته خود در خصوص فصل پیش رو ابراز امیدواری کرد که فصلی موفق را با دورتموند پشت سر بگذارد.
لوا افزود: منتظر فصلی خوب هستیم و برای آن اشتیاق زیادی داریم، دیدار سوپرجام می تواند شروع خوبی برایمان باشد و می خواهیم با پیروزی در این جدال فصل را آغاز کنیم.
متس هوملس نیز در خصوص دیدار سوپرجام برابر بایرن گفت: ما قطعا از این دیدار پیروزی می خواهیم، تیم ما مصدوم و غایبانی هم دارد ولی قطعا یک پیروزی در برابر رقیب مستقیم می تواند نشانه ای از چگونگی موفقیت در رقابت با این تیم در فصل جدید باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ دیدار سوپرکاپ باشگاههای آلمان در روز شنبه آینده به صورت زنده برای ۱۹۵ کشور دنیا پخش خواهد شد.
در این دیدار بایرن مونیخ، قهرمان بوندسلیگا و جام حذفی آلمان مهمان بورسیادورتموند، فینالیست جام حذفی در ورزشگاه سیگنال ایدونا پارک قرار خواهد بود.
در همین ارتباط ماتیاس سامر، مدیر ورزشی مونیخیها اظهار داشت: پخش مسابقه ما و دورتموند در 195 کشور جهان، باعث افتخار فوتبال آلمان است. همچنین تبلیغ تازهای میان دو تیم قدرتمند و درجه یک اروپا است.
آخرین رویارویی این دو تیم فینال لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه ومبلی لندن اواخر بهار انجام گرفت که بایرن 2 بر یک برنده شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ فردا شب دورتموند و بایرن مونیخ در ورزشگاه سیگنال ایدونا پارک دیدار حساس سوپرکاپ آلمان را برگزار خواهند کرد.
به نقل از سایت رسمی بوندسلیگا، در این مقاله به مقایسه مختصر بازیکنان (ترکیب احتمالی) دو تیم پرداخته شده است.
دروازبانان؛
رومن وایدنفلر: بیش از یک دهه است که در دورتموند حضور دارد ، با وجود سن نسبتا بالا او همچنان پرنشاط، بی باک و فوق العاده است .
مانویل نویر: مدت بسیار زیادی نیست که دروازه بان شماره 1 آلمان و بایرن است ولی به عنوان یکی از برترین دروازه بان های جهان از او یاد می شود.
مدافعین راست؛
سوکراتیس/ گروسکرویتز: هر کدام از این دو بازیکن در صورت حضور در ترکیب صلی دورتموند، کاری سخت پیش خواهند داشت. ولی احتمال حضور سوکراتیس تازه وارد به دلیل تجربه بازی بیشتر در این پست نسبت به کوین، به خصوص در تیم ملی یونان بیشتر است.
فیلیپ لام: اهل مونیخ، کاپیتان باشگاه و تیم کشورش، که به تازگی سه گانه را به افتخارات خود اضافه کرده است.
مدافعین وسط؛
هوملس: دروغ نیست اگر بگوییم بازیساز ترین مدافع میانی بوندسلیگاست. او الگویی برای مدافعین میانی جهان و یکی از بهترینِ آنهاست.
سوبوتیچ: دیوار سخت و استوار صربستانی دورتموند که از بازیکنان مورد علاقه کلوپ محسوب می شود. شاید زوج او و هوملس را بتوانن بهترین زوج خط دفاعی حال حاضر اروپا دانست.
دانته: بایرن بخش بزرگی از هماهنگی دفاعی را با حضور این مدافع برزیلی بدست آورده است.
جروم بواتنگ: این ملی پوش آلمانی در دفاع پرتلاش و جنگنده عمل می کند.
مدافعین چپ؛
مارسل اشملتزر: این ملی پوش آلمانی توانایی مهار کردن حملات حریف را به خوبی داراست.
داوید آلابا: این جوان تازه کار بسیار خلاق و باهوش است.
هافبک های میانی؛
اسون بندر: تخصص خاصی در کارهای دفاعی دارد، این موضوع را به خوبی ثابت کرده است، اسون قدرت بالایی در توپ گیری بدون تکل زدن دارد.
شواین اشتایگر: فصل گذشته بهترین فصل فوتبالی او بود ، او قصد دارد خود را در همین سطح نگه دارد.
تیاگو آلکانترا: از تازه واردان بایرن محسوب می شود و احتمالا در این بازی فیکس خواهد بود.
ایلکای گوندوگان: نقش مهمی در میانه میدان دورتموند دارد ، او می تواند عملکرد تعیین کننده ای داشته باشد .
مارتینز: با حضور در بوندسلیگا رکورد قرارداد جذب بازیکن را در این لیگ شکست. او نقش پر رنگی در موفقیت های بایرن داشته است.
نوری شاهین: بازگشت به تیم دوران کودکی خود ، او بایرن را به خوبی می شناسد و گلهای زیبایی نیز وارد دروازه تیم رقیب کرده است.
هافبک های تهاجمی؛
کوبا: این توربوشارژ لهستانی قادر به ویران کردن هر خط دفاعی است.
تونی کروس: این بازیکن 23 ساله نقشی محوری در بایرن ایفا خواهد کرد.
روبن: در سمت خود می تواند پایگاه هجومی بایرن باشد.
رویس: فوق ستاره این جدال، او از ابتدای حضورش در دورتموند درخشیده، رویس حتی می تواند بهتر از این هم باشد.
ریبری: فصلی رویایی را پشت سر گذاشت، این جادوگر فرانسوی قطعا چشم نواز بازی خواهد کرد.
مهاجمین؛
اوبامینگ: این فوروارد و یا حتی وینگر سریع، فرصت این را دارد که ارزش های خود را به هواداران متعصب دورتموند نشان دهد.
توماس مولر: حضور او در ترکیب بایرن هنوز مشخص نشده است ، باید تا شنبه صبر کرد و دید چه پیش می آید.
لواندوفسکی: بی شک لوا تمام کننده شماره یک بوندسلیگاست.
ماندزوکیچ: بهترین گلزن بایرن در فصلی که گذشت، با وجود حضور یک ساله در جمع مونیخی ها، قدرت گلزنی این مهاجم کروات تحسین برانگیز است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ سیستم بازی سرمربی جدید بایرن مونیخ و استفاده از یک هافبک دفاعی، احتمال نیمکت نشینی باستین شواین اشتایگر در فصل آتی را افزایش داده است.
ماتیاس سامر، مدیر ورزشی بایرن مونیخ درباره احتمال نیمکت نشینی شواین اشتایگر به خاطر حضور تیاگو آلکانتارا به مجله معتبر Sport Bild آلمان گفت: "این بحث واقعا غیر منطقی است، هیچ بحثی بر سر شواین اشتایگر وجود ندارد، او یکی از ستونهای بایرن مونیخ است و از نظر من بهترین هافبک حال حاضر دنیاست. هیچ کس نباید توانایی های وی را زیر سوال ببرد."
شواین اشتایگر بعد پشت سر گذاشتن یک فصل رویایی به خاطر مصدومیت و عمل جراحی، بیشتر تمرینات پیش فصل بایرن را از دست داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،پپ گواردیولا سرمربی مطرح بایرنی ها در کنفرانس خبری افتتاحیه این مسابقات از آمادگی کامل تیم مونیخی برای حضور در تورنمنت چهارجانبه خبر داد و گفت:" تمامی بازیکنان را در اختیار داریم اما متاسفانه هنوز ماریو گوتزه به شرایط آمادگی نرسیده و در این تورنمنت هم ما را همراهی نمی کند."پپ در ادامه به شکست بایرن در سوپر کاپ پرداخت و ادامه داد:" ما متوجه هستیم که انتظارات تا چه حد بالا است و این دشوار است که شما در تمام بازی ها پیروز باشید ما باید نگاهی رو به جلو داشته باشیم."
بنابراین باواریایی ها می توانند برای نخستین بار از حضور گواردیولا تمامی بازیکنان تیم را در اختیار داشته باشد خاوی مارتینس، فرانک ریبری، مانوئل نویر، لوئیز گوستاوو و دانته بازیکنانی بودند که بدلیل مصدومیت و حضور در جام کنفدراسیون ها شرایط مناسبی در دیدارهای دوستانه و فینال سوپر کاپ نداشتند. در حاشیه ی نشست خبری آئودی کاپ مربی اسپانیایی با تمجید از شواین اشتایگر گفت:" شواینی یک بازیکن باورنکردنی و با ارزش در ترکیب بایرن است." او در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران در مورد مقایسه ژاوی و باستین گفت:" باستین و ژاوی؟ این منصفانه نیست که بخواهیم مقایسه ای بین دو بازیکن داشته باشیم هر دو از بهترین فوتبالیست های جهان هستند اما اگر من بخواهم چیزی را اضافه کنم می توانم بگویم که شواینی تحرک بیشتری نسبت به ژاوی دارد."شواین اشتایگر به عنوان محبوب ترین بازیکن بایرن نزد هواداران اولین کسی بود که با از دست دادن اولین جام این فصل به حمایت از گواردیولا پرداخت و تیم مونیخی را مدعی تکرار قهرمانی های فصل گذشته خواند. باستین فلسفه گواردیولا را مناسسب با باشگاه بایرن ارزیابی کرد و ابراز امیدواری نمود تا مربی اسپانیایی بهترین ترکیب خود را در بایرن پیدا کند.آئودی کاپ از امشب (چهارشنبه) با حضور آث میلان، سائوپائولو و منچستر سیتی به میزبانی باشگاه بایرن مونیخ برگزار می شود. باواریایی ها در نخستین گام به مصاف نماینده برزیل خواهند رفت و در صورت برتری در این دیدار می تواند به فینال راه یابند تا با برنده دیدار میلان و من سیتی روبرو شوند.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم فوتبال بایرن مونیخ در حضور 60000 تماشاچی در آلیانس آرنا دیشب حریف خود را دو بر صفر شکست داد و راهی سومین فینالِ آئودی کاپ شد؛ در دیگر دیدار این رقابت ها منچسترسیتی پنج بر سه آث میلان را شکست داد و حریف بایرن مونیخ در دیدار فینال شد. گل های بایرن را ماندزوکیچ در دقیقه ی 55 و وایزر 86 به ثمر رساندند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ فرانک ریبری بال فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرده که تصمیمات گواردیولا برای تغییر تاکتیکی در بایرن، این تیم را قوی تر از قبل خواهد نمود.
بایرن زیرنظر یوپ هاینکس معمولا با سیستم 1-3-2-4 به میدان می رفت و فصل گذشته با همین سیستم قهرمان بوندسلیگا، لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی آلمان شد. اما پپ گواردیولا در سوپرکاپ آلمان در سیگنال ایدونا پارک تیمش را با سیستم 1-4-1-4 به میدان فرستاد و بایرن دراین بازی با نتیجه 2-4 مغلوب حریف شد. حالا ریبری براین باور است که بایرن در نهایت از حریفانش پیشی خواهد گرفت.
ریبری در صحبت هایی به وب سایت بوندسلیگا گفت: «فصل گذشته ما تمام جام های ممکن را فتح کردیم و اگر تغییراتی در تیممان اعمال نمی کردیم، حریفان می توانستند دست ما را بخوانند ولی سیستم جدید باعث می شود که خواندن بازی ما سخت تر شود. ما می توانیم درمیانه های بازی در تاکتیک هایمان تغییر ایجاد کنیم و یا جا و پست برخی از بازیکنان را کمی تغییر دهیم تا حریف را به دردسر بیندازیم.»
درحالی که قهرمانی در بوندسلیگا دراولویت اول باواریایی هاست، ریبری براین باور است که نمایشی قوی در لیگ قهرمانان اروپا هم فوق العاده خواهد بود.
او ادامه داد: «تجربه ای فراموش نشدنی بود. بعد از قهرمانی، من در جریان تعطیلات، هر روز صبح با شادی از خواب بیدار می شدم و فقط به قهرمانی مان در لیگ قهرمانان اروپا فکر می کردم. تعطیلات تنها برای پر کردن باطری هایمان بود. همه ما کاملا می دانیم که تمام تیم هایی که مقابل آنها قرار خواهیم گرفت بیشتر از قبل تلاش خواهند کرد تا ما را شکست دهند. چون چه حسی بهتر از شکست دادن قهرمان سه گانه فصل قبل وجود دارد؟»
ریبری ادامه داد: «ما می خواهیم دوباره قهرمان لیگ قهرمانان اروپا بشویم. این اولویت ماست. برای نشان دادن اینکه چه تیمی در صدر فوتبال آلمان است باید این کار را بکنیم. به علاوه باید تلاش کنیم تا دوباره در لیگ قهرمانان اروپا هم به دورترین جایگاه ممکن برسیم.»
بایرن روز 9 آگوست در اولین بازی اش در فصل جدید بوندسلیگا مقابل بروسیا مونشن گلادباخ قرار خواهد گرفت.
ریبری در شش فصل حضورش در بایرن در 237 بازی برای این تیم به میدان رفته و 80 گل به ثمر رسانده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم فوتبال بایرن مونیخ شب گذشته در اولین دیدار خود در آئودی کاپ در ورزشگاه آلیانس آرنا به مصاف تیم سائوپائولوی برزیل رفت.
پپ گواردیولا پس از اتمام این دیدار به شبکه تلویزیونی «RTL» آلمان گفت: بازی با سائوپائولو آسان نبود. آنها در نیمههای فصل خود هستند ولی ما هنوز بازیهای فصل جدید را شروع نکردهایم. به نظرم ما شایسته این برد بردیم.
وی افزود: واقعا متحیرم که بازیکنانم به چه سادگی ایدههای من را درک کردهاند و چقدر خوب آنها را در زمین پیاده میکنند. تیم خیلی باهوش و بزرگی دارم.
سرمربی 42 ساله تیم فوتبال بایرن تصریح کرد: ماندزوکیچ بازیکن عالی است که گل خیلی خوبی هم به ثمر رساند. وایزر هم بازیکن خیلی خوبی است و قادر است در پستهای مختلف زمین بازی کند. برای من که یک مربی هستم میچل بازیکنی جالب توجه است.
گواردیولا با ابراز رضایت از عملکرد باستین شوایناشتایگر تاکید کرد: باستین بازیکن مهمی برای ما به شمار میرود. او بسیار باهوش است و شخصیت بالایی دارد. واقعا از شواینی در این بازی راضی بودم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، امروز اول آگوست سالگرد تولد باستین شواین اشتایگر هافبک محبوب باشگاه بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان است. باستین در اول آگوست سال 1984 در کولبرمور منطقه ای واقع در غرب آلمان بدنیا آمد بازیکن راست پایی که به خوبی در اکثر مناطق زمین بازی کرد تا به یکی از ستاره های فوتبال آلمان بدل شود.
باستین در اول جولای سال 1998 در سن 14 سالگی به عنوان یک بازیکن نوجوان وارد سیستم جوانان بایرن مونیخ شد و پیشرفت فوق العاده ای را در سیستم استعدادیابی باشگاه بایرن داشت. او استعداد بی نظیری نیز در اسکی سرعت داشت و این ورزش را به صورت حرفه ای دنبال می کرد آنچنان که برای ادامه فعالیت حرفه ای خود مجبور شد بین فوتبال و اسکی یکی را انتخاب کند.
پس از قهرمانی در مسابقات جوانان آلمان در جولای 2002 به سرعت به ذخیره های تیم اول بایرن راه یافت. او در ابتدای حضورش کمی برای بایرنی ها دردسر ساز شد و حواشی زیاد و مشکلاتی که در بیرون زمین برای باستین به وجود می آمد موجب شد تا به او لقب شورشی داده شود اما به سرعت تمامی این مسایل را پشت سر گذاشت.
پس از تنها دو جلسه تمرین با تیم اول، اتمار هیتزفیلد در نوامبر 2002 برای اولین بار شواینی را در دیدار مقابل لنس در لیگ قهرمانان 2003-2002 وارد زمین کرد. سبک بازی شواینی موجب شد تا چشم ها به سویش خیره شود خصوصا اینکه باستین موفق شد در اولین حضور رسمی در ترکیب بایرن یک پاس گل نیز به مارکوس فیلنر بدهد تا گل سوم بایرن در دقیقه 87 با پاس گل وی به ثمر برسد. باستین دو ماه بعد یک قرارداد رسمی با باشگاه بایرن به امضا رساند و موفق شد در 14 بازی در فصل 03-2002 برای بایرن به میدان برود و در اولین فصل حرفه ای خود همراه بایرن دوگانه آلمان را فتح کند.
او در اوایل دوران حرفه ای، به عنوان هافبک چپ بازی می کرد بعدها گاهی جایگزین صالحمیدزیچ در سمت راست می شد قدرت دریبلینگ و شوت های سنگین وی موجب می شد توانایی بازی در پشت سر مهاجم را نیز داشته باشد. جنگندگی و تلاش خاصی که در سبک بازی او وجود داشت توانست از او یک هافبک مقتدر در میانه میدان بسازد.
اولین گل باستین شواین اشتایگر با پیراهن بایرن به سپتامبر 2003 و در دیدار برابر ولفسبورگ باز می گردد او فصل 04-2003 را به مراتب بهتر آغاز کرد و توانست 26 بار با پیراهن بایرن به میدان برود. او در طول سه فصل بعد و تا پایان فصل 08-2007 توانست در 135 بازی بایرن در بوندسلیگا، جام حذفی و لیگ قهرمانان حاضر باشد و مجموعا 10 گل نیز به ثمر رساند.
با حضور لوئیس فن خال به عنوان سرمربی بایرن شرایط برای باستین به گونه ای دیگر اتفاق افتاد او سرانجام توانست به پست مورد علاقه خود هافبک تدافعی منتقل شود و باستین دوران جدیدی را در دنیای حرفه ای خود تجربه کرد.
شواینی موفق شد در باشگاه بایرن افتخارات بزرگی همچون 5 عنوان بوندسلیگایی و 5 عنوان جام حذفی و دو بار نیز دوگانه آلمان را فتح و از ژانویه 2011 به عنوان کاپیتان دوم باواریایی ها را کسب کند.
اولین دیدار ملی شوان اشتایگر در سال 2004 و در دیداری دوستانه مقابل مجارستان بود. او در یورو 2004 نیز به اردوی تیم ملی آلمان دعوت شد. شواینی در 8 ژوئن 2005 موفق شد مقابل روسیه دو گل با پیراهن تیم ملی به ثمر برساند که این اولین گلزنی وی در عرصه ملی بود.
شواینی برای جام جهانی 2006 که در خاک آلمان برگزار می شد به اردوی تیم ملی فرا خوانده شد و توانست یکی از به یاد ماندنی ترین بازی های خود را در دیدار رده بندی مقابل پرتغال به نمایش بگذارد و در سن 22 سالگی هر 3 گل آلمان را به ثمر برساند و بهترین بازیکن میدان در آن دیدار باشد.
شواین اشتایگر در 22 سالگی توانست 41 بازی ملی را در کارنامه داشته باشد که این بهترین رکورد در تاریخ آلمان بود هرچند که خیلی زود رکورد وی توسط پودولسکی شکسته شد اما لوتار ماتئوس که با 150 بازی ملی رکورددار تعداد بازی ملی است در 22 سالگی تنها 13 بازی ملی در کارنامه داشت.
نقش شواین اشتایگر در تیم ملی آلمان بدون تردید انکار ناپذیر و غیرقابل جانشین است او در تیم یوآخیم لوو همه کاره است و از این رو به وی لقب رئیس داده اند. شواینی به خوبی بازی را در اختیار می گیرد سرعت بازی را کنترل و حرکات تاکتیکی حریف را پیش بینی می کند. تمامی این شایستگی ها او را مغر متفکر تیم ملی و باشگاه بایرن کرده است. او بدون شک یکی از بهترین های امروز فوتبال آلمان است که بازوی تاکتیکی مربیان درون زمین و مغز متفکر و کنترل کننده نبض بازی است.
باستین شواین اشتایگر اکنون در سن 29 سالگی به مرز پختگی فوتبالی خود رسیده است و باید شاهد افتخارات بیشتری از این نابغه فوتبال آلمان باشیم او می تواند به قله های فوتبال جهان دست یابد و شاید تنها یک قهرمانی بتواند باستین را به مرد سال فوتبال اروپا و جهان برساند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم فوتبال بایرن مونیخ با شکست منچسترسیتی قهرمان جام چهارجانبه آئودی شد.
در دیدار نهایی جام چهارجانبه آئودی که با حضور چهار تیم بایرن مونیخ، آث میلان ایتالیا، منچسترسیتی انگلیس و سائوپائولوی برزیل و به میزبانی مونیخیها و در ورزشگاه آلیانس آرنا برگزار شده بود، تیمهای فوتبال بایرن مونیخ و منچسترسیتی به مصاف هم رفتند که این دیدار در نهایت با نتیجه دو بر یک به سود شاگردان پپ گواردیولا به پایان رسید.
گل اول این مسابقه را نگردو در دقیقه 61 برای منچستر سیتی به ثمر رساند اما پنج دقیقه بعد توماس مولر از روی نقطه پنالتی بازی را به تساوی کشاند.
در ادامه و در دقیقه 73 ماریو ماندزوکیچ بایرن را دو بر یک پیش انداخت و بازی نیز با همین نتیجه به پایان رسید تا شاگردان پپ گواردیولا قهرمان این جام چهارجانبه شوند.
در دیدار رده بندی نیز تیم فوتبال آث میلان با غلبه بر سائوپائولوی برزیل به مقام سوم دست یافت. این مسابقه با نتیجه یک بر صفر به سود میلان به پایان رسید. تک گل میلان را بواتنگ در دقیقه 52 به ثمر رساند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی بایرن مونیخ با تمجید از عملکرد تیمش در بازیهای پیش فصل میگوید: آنها آماده هستند تا بازیهای زیبای خود را در فصل گذشته را تکرار کنند.
بایرن مونیخ موفق شد با پیروزی دو بر یک برابر منچسترسیتی به قهرمانی جام چهار جانبه آئودی برسد.
پپ گوآردیولا، سرمربی بایرن مونیخ پس از قهرمانی با تیمش در جام چهار جانبه آئودی، گفت: بایرن مونیخ آماده است تا عملکرد خوب خودش را در فصل گذشته تکرار کند.
گوآردیولا درباره عملکرد بایرن مونیخ در بازیهای پیش فصل میگوید: من از عملکرد تیم در بازی پیش فصل راضی هستم. در بازی برابر منچسترسیتی نیز مانند بازیهای قبلیمان خوب بودیم. این دومین بازی ما در دو روز بود و نشان داد که ما از لحاظ قدرت بدنی در شرایط خوبی قرار داریم و میخواهیم عملکرد خوب خود در فصل گذشته را در این فصل نیز تکرار کنیم.
بایرن مونیخ در بازی پیش فصل خود عملکرد خوبی داشته است و موفق شده در بازیهای دوستانه خود 65 گل را به ثمر برساند.
توماس مولر که در برابر منچسترسیتی توانست به گل تساوی مونیخیها را به ثمر برساند، نیز درباره شرایط تیمش برای آغاز بوندسلیگا میگوید: تیم ما اکنون در شرایط خوبی قرار دارد، اما برابر تیم بزرگی همچون منچسترسیتی نمیتوانیم هیچ شانس گلزنی به آنها ندهیم. هر تیمی که برابر منچسترسیتی بازی میکند به مشکل میخورد.
بایرن مونیخ هفته آینده باید در جام حذفی آلمان بازی کند و یک هفته پس از آن در هفته نخست بوندسلیگا در باشگاه آلیانس آرهنا به مصاف مونشن گلادباخ خواهد رفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،لوئیس گوستاوو، هافبک بایرن، تایید کرد که با توجه به پیوستن ماریو گوتزه و تیاگو آلکانتارا به این باشگاه، ممکن است در این تابستان آلیانس آره نا را ترک کند.
این ملی پوش برزیلی فصل گذشته برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی بایرن با ستاره هایی مانند خاوی مارتینس و باستین شواین اشتایگر رقابت می کرد اما با خریدهایی که پپ گواردیولا در تابستان انجام داد، آینده نامعلومی در بایرن پیدا کرد.
گوستاوو به خبرنگاران گفت:" من از بودن در بایرن خوشحال هستم. هنوز دو سال از قراردم باقی مانده اما تا آخرین روز بازار نقل و انتقالات نمی دانید چه رخ می دهد."
در این بین، شایعاتی در پیوستن گوستاوو به وولفسبورگ شنیده می شود و دیتر هکینگ، سرمربی این باشگاه، برای خرید این ستاره برزیلی ابراز علاقه کرد.
او گفت:" اگر لوئیس گوستاوو از بودن در بایرن راضی نیست و اگر بخواهد پیش از جام جهانی ۲۰۱۴ باشگاهش را تغییر بدهد، ما می توانیم پا پیش بگذاریم."
گوستاوو در ۳۲ دیداری که فصل گذشته برای بایرن انجام داد، ۴ گل به ثمر رساند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، دو تیم بایرن مونیخ و بایرلورکوزن بر سر انتقال امره کن ، بازیکن بایرن مونیخ و عضو و کاپیتان تیم ملی زیر 21 ساله های آلمان به توافق رسیدند. این بازیکن 19 ساله با یک قرارداد 4 ساله به تیم بایرلورکوزن خواهد پیوست که یکی از بزرگترین رقبای باشگاه بایرن مونیخ در بوندسلیگا می باشد. باشگاه بایرن مونیخ در این قرارداد گزینه ای را برای بازگرداندن امره کن در آینده گنجاده است. سایر جزئیات قرارداد نامعلوم باقی می ماند.کارل هاینز رومنیگه رئیس باشگاه بایرن مونیخ در خصوص این انتقال گفت : " امره کن یکی از بزرگترین استعدادهای فوتبال آلمان می باشد. ما این گام را برداشتیم تا اطمینان حاصل کنیم که او می تواند دستاوردهای بیشتر و کافی در زمین مسابقه کسب کند. همانطور که ما در گذشته چنین کاری را در مورد تونی کروس در بایرلورکوزن ، فیلیپ لام در اشتوتگارت و دیوید آلابا در هوفنهایم انجام دادیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، دو تیم بایرن مونیخ و بایرلورکوزن بر سر انتقال امره کن ، بازیکن بایرن مونیخ و عضو و کاپیتان تیم ملی زیر 21 ساله های آلمان به توافق رسیدند. این بازیکن 19 ساله با یک قرارداد 4 ساله به تیم بایرلورکوزن خواهد پیوست که یکی از بزرگترین رقبای باشگاه بایرن مونیخ در بوندسلیگا می باشد. باشگاه بایرن مونیخ در این قرارداد گزینه ای را برای بازگرداندن امره کن در آینده گنجاده است. سایر جزئیات قرارداد نامعلوم باقی می ماند.کارل هاینز رومنیگه رئیس باشگاه بایرن مونیخ در خصوص این انتقال گفت : " امره کن یکی از بزرگترین استعدادهای فوتبال آلمان می باشد. ما این گام را برداشتیم تا اطمینان حاصل کنیم که او می تواند دستاوردهای بیشتر و کافی در زمین مسابقه کسب کند. همانطور که ما در گذشته چنین کاری را در مورد تونی کروس در بایرلورکوزن ، فیلیپ لام در اشتوتگارت و دیوید آلابا در هوفنهایم انجام دادیم.