به نام خدا
سلام به دوستان عزیز
در این نظر سنجی میخواهیم ببینیم که به نظر شما کدام یک از گزینه های ما بهترین مربی حال وحاظر فوتبال جهانه
ممنون:chakerim:
نمایش نسخه قابل چاپ
به نام خدا
سلام به دوستان عزیز
در این نظر سنجی میخواهیم ببینیم که به نظر شما کدام یک از گزینه های ما بهترین مربی حال وحاظر فوتبال جهانه
ممنون:chakerim:
من خودم به هیدینگ رای دادم:shogh:
واقعا به نظر من رو دست نداره
البته این نظره منه و هرکس هم نظری داره من به نظر دیگران احترام میزارم(چه نظر تو نظری شد ها):nishkhand::liverpool:
حرفت درسته دیگه هیچ مربی مثل گاس هدینگ آفریده نمی شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط s.benitez [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هه! بزرگترین مربی جهان که معلومه دیگه نظرسنجی نمیخواد.
با اینکه کارلتو:rose: رو دوست دارم ولی اعتقادم به لیپی و ساچی هست.
البته آرسن ونگر هم بدک نیست.:khelal dandoon:
ایشالله لیپی ایتالیا رو قهرمان جهان میکنه.
مورینیو کسی است که 123 بازی تو خونه نباخته.در ضمن مورینیو در دوران کودکی و نوجوانی نمیدونست توپ چیه ولی از هوش و استعداد بالایی برخورداره .او قبل از اینکه مربی بشه به عنوان مترجم مربی در عرصه فوتبال فعالیت میکرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexandre dasilva [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم صد در صد با لیپی موافقم.
معمولا تو هرتیمی رفته موفق شده.
ایشالله لیپی ایتالیا رو قهرمان جهان میکنه.
هنوز مربی رو دست گواردیولا نیومده که 6تا جام باهم تو یه فصل بگیره:fek konam:
به نظرم سر الکس فرگوسن و گواردیولا بهترینن.فرگوسن 32 جام داره!!!!!!!!! گواردیولا 6 تا جام تو یه فصل گرفت.:eyvalla::eyvalla::eyvalla:
به نظر من گاس هیدنگ و کارلو آنچلوتی بهترین مربی هستند
:ohum::ohum::eyvalla::eyvalla::yes::yes:
قطعا سر الکس کبیر...
فقط سر الکس فرگوسن:ohum:
فقط آقای خاص یا خوزه مورینیو
فقط سر الکس فرگوسن. مورینیو هیچی از فوتبال نمیفهمه
بهترین مربی گاس هیدینگ اون کسی هست که حتی اگه سرمربی تیمی بدون ستاره وجوان هم بشه باز هم کار خودشو میکنه
وتیم رو به موفقیت می رسونه. مثل کره جنوبی جام 2002
گوادیولا ولیپی هم بد نیستند
ولی از یاد نبریم که بهتر ین مربی تاریخ فوتبال جهان ویتوریو پومساچی هست که ایتالیا رو دوباره پشت سر هم قهرمان جام جهانی کرد
فقط سر الکس فرگوسن.
من ميگم گاس هيدينگ...براي تمامي دقايق برنامه داره...يه تيم رو سريع به نتيجه ميرسونه!!!
به نظر من لیپی مورینیو و گواردیولا :eyvalla:
ولی مورینیو بیشتر از همه:hooora:
خوزه مورینیو
شماها چی دارید میگید؟
اگه علی دایی را بجای هدینگ میزاشتن بیشتر رآی میآورد
درضمن اقاییون ظاهرآ فوتبالی باید بگم که شعور خر مورینیو بیشتر ازگاس هیدینگه.......
فقط پپ گواردیولای کبیر!!!!!!!!!!:eyvalla::eyvalla::eyvalla::vooo oy::vooooy:
متاسفم برای کسی که اون هیدینگ ضد فوتبال و اون مورینیوی مغرور رو تو نظرسنجی گذاشته ولی گوادیولا رو نذاشته . مشخصه پپ بهترین مربیه جهانه . :hooora:
من به کارلو رای دادم ولی خداییش گاس یه چیز دیگه است
پپ هنوز یه بچه بیشتر نیست .جاش کنار بزرگان فوتبال هم نیست. ولی میتونستن پلاتینی رو بذارن ! به هر حال دیگه!!!!!!!!!!:chi migi:نقل قول:
نوشته اصلی توسط arshamjoon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
متاسفم برای کسی که تایپ و باز کرده و نا فن گال وو نیاورده
الکس فرگوسن:manchester:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bojan krkic perez [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- :chakerim::chakerim::chakerim::chakerim::chakerim: :chakerim::chakerim::chakerim::chakerim::chakerim: :chakerim::chakerim::chakerim::chakerim::chakerim:از قدیم گفتن حرف راست رو از بار سایی جماعت بشنو راست گفتی و دقیق دقیق زدی تو خال بازم :chakerim::chakerim::chakerim::chakerim::chakerim: :chakerim::chakerim::chakerim::chakerim::chakerim: :chakerim::chakerim:
من هم همانند تمامی هواداران متعصب بارسا واقعا این نظر سنجی رو قبول ندارم باید نام گواردیولا رو به جای مورینیو میذاشتین
بدون شک مورینو که هرتیمی میره قهرمان میشه
بارسلونا در زمانی که گواردیولا اومد همون فصل اول لالیگا رو برد هم جام حذفی رو هم سوپر جام رو
و هم لیگ قهرمانان.با این لیستی که من می بینم کسی که این رو درست کرده باید خودش رو بره
بکشه.:ghelyon:
انصافا بخوايم درست فكر كنيم سير آلكس فرگوسن بهترين مربيه جهانه چون با يه تيم 24 سال هست بعد انواع و اقسام جام هاي جهان آورده و مثلش نيس و نخواهد آمد مثلش
خوب بله دیگه وقتی 24 سال تو یک تیم یکی باشه معلومه این جام می گیره.
فقط گواردیلا
اگه کسی تونست تو یک سال شش جام بدست بیاره بعد بیاد با ما کل بندازه
امسال هم گواردیلا, مورینیو رو سوسک میکنه تا باز ثابت کنه بهترینه :yes:
گوارديولا بهترينه
تازه اول راهه،تو اولين فصل هم همه ي جام ها رو گرفت
يكي مثل فرگوسن ديگه يه تار موي سياه هم نداره بعد كلي تجربه تازه شده اين
درضمن فقط نبايد نتيجه بازي رو در نظر گرفت فوتبال بارسا واقعا ديدنيه
وافعا نوع مربيگري ونگر رو هيچكس نداره
طبق اون حرفی که زدیم اگه یک مربی تونسه 6 تا جام در یک سال بگیره رو به ما بگین نه این که
مثلا مورینیو تو هر تیمی می ره قهرمان می شه.تو یک سال 6 تا جام کسی هست؟پس دیگه حرفی
نیست.
:barcelona::barcelona::barcelona::barcelona::barce lona::barcelona::barcelona::barcelona::barcelona:: barcelona::barcelona::barcelona::barcelona::barcel ona:
فقط جوزپ گواردیولا
خوزه مورینیو !!:hooora:
آخه مورینیو چی داره به جز مغرور بودن و ضد فوتبال بودن . یه کم اناف داشته باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[quote=بارسلون;17501]آخه مورینیو چی داره به جز مغرور بودن و ضد فوتبال بودن . یه کم انصاف داشته باشید و به کسی که واقعا حقه سه رای بدهید
امسال شک کن ودر واقع تا هر وقت پپ هست مورینرو هیچ کاری نمیتونه بکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kiarash_madrid [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]