سلام به همه دوستان
در این نظرسنجی میخواهیم ببینیم که به نظر شما شانس کدام یک از این تیمها برای فتح جام باشگاه های اروپا در فصل 2010-2009 بیشتر است
اگر تیمه مورد نظر شما در لیست نیست میتونید گزینه ی سایر تیمها رو بزنید:ohum:
:chakerim:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه دوستان
در این نظرسنجی میخواهیم ببینیم که به نظر شما شانس کدام یک از این تیمها برای فتح جام باشگاه های اروپا در فصل 2010-2009 بیشتر است
اگر تیمه مورد نظر شما در لیست نیست میتونید گزینه ی سایر تیمها رو بزنید:ohum:
:chakerim:
با توجه به توانايهايی که من در ليورپول ميبينمو تجربه چند سال فتح اين جام فکر ميکنم گزينه اصلی بالا بردن جام قهرمانی ليورپول باشه البته اگه عين هر سال به چلسی نخوره
البته به چلسی هم بخوره چون سرمربيش انجلوتی هست ليورپول ميبره بنيتز استاد انجلوتی هست اون فينال تاريخی 3_ 3
فکر کنم فينال ليورپول و مادريد به هم بخورن و ليورپول قهرمان بشه از روی تعصب نميگم امسال ليورپول خوب تيمی بسته
سلام خدمت شما دوسته عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط A.X Ford [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم تا حدودی با شما موافقم چون لیورپول تمام استخان بندی تیم رو حفظ کرده
تا الان که من میدونم فقط گلن جانسون رو گرفته که دفاع راست تیم ملی انگلیسه:toop:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
THIS IS ANFIELD
امسال با این تیمی که رئال مادرید بسته بدون شک یکی از مدعیان قهرمانیه و می تونه هم توی لالیگا و هم لیگ قهرمانان شانس اصلی قهرمانی باشه :ohum:
سلام دوستان.
من فکرمی کنم یوونتوس هم شانس قهرمانی داشته باشه.البته اگه همین روند را ادامه بده.ولی من که امدوارم رئال هردو جام را بالای سر ببره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط s.benitez [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یکم داری تند می ری!!!!!!!!!
چلسی پارسال هم باید قهرمان می شد ولی همش تقصیر اون داور بود که چهار پنالتی ما را نگرفت
اون سال یوونتوس-لیورپول-آرسنال-بارسلونا-در مقابل قدرت چلسی به زانو در آمدند
امسال چلسی قهرمان است
ولی لیورپول هم خوب گلباران کردیم تو آن فیلد
سلام خدمته شما دوسته عزيزنقل قول:
نوشته اصلی توسط flkh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولا كه چلسي پارسال در بازي نيمه نهايي داوري به ضررش بود شما چطوري ميگيد ما قهرمان بوديم؟
بارسلونا هم كه ميزديد ميرفتيد فينال
منم با شرايطي كه امثال در چلسي ميبينم به نظرم تا نيمه نهايي هم نمياد بالا
در ضمن آرزوهاي شما براي ما خاطرست:jeddiiiii::hehee:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط s.benitez [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
امسال مگه چلسی چشه 5 بازی تدارکاتی با آنجلوتی کرد 4 تاش برد یکی مساوی کرد منچستر هم تو جام خیریه بردیم و اما شما را هم دو سال متوالی در لیگ قهرمانان اروپا بردیم
امسال حداقل 2 جام می بریم به امید خدا
لیورپول با اون بازیهای تدارکاتی که کرد تو اسپانیا باختین بذار بقیه شو نگم
سال نام باشگاه كشور
1956 رئال مادريد اسپانيا
1957 رئال مادريد اسپانيا
1958 رئال مادريد اسپانيا
1959 رئال مادريد اسپانيا
1960 رئال مادريد اسپانيا
1961 بنفيكا پرتغال
1962 بنفيكا پرتغال
1963 آث ميلان ايتاليا
1964 اينتر ميلان ايتاليا
1965 اينتر ميلان ايتاليا
1966 رئال مادريد اسپانيا
1967 سلتيك اسكاتلند
1968 منچستر يونايتد انگليس
1969 آث ميلان ايتاليا
1970 فاينورد رتردام هلند
1971 آژاكس آمستردام هلند
1972 آژاكس آمستردام هلند
1973 آژاكس آمستردام هلند
1974 بايرن مونيخ آلمان
1975 بايرن مونيخ آلمان
1976 بايرن مونيخ آلمان
1977 ليورپول انگليس
1978 ليورپول انگليس
1979 ناتينگهام فارست انگليس
1980 ناتينگهام فارست انگليس
1981 ليورپول انگليس
1982 استون ويلا انگليس
1983 هامبورگ آلمان
1984 ليورپول انگليس
1985 يوونتوس ايتاليا
1986 استائو بخارست روماني
1987 پورتو پرتغال
1988 آيندهوون هلند
1989 آث ميلان ايتاليا
1990 آث ميلان ايتاليا
1991 ستاره سرخ بلگراد
1992 بارسلونا اسپانيا
1993 المپيك مارسي فرانسه
1994 آث ميلان ايتاليا
1995 آژاكس آمستردام هلند
1996 يوونتوس ايتاليا
1997 برو سيا دورتموند آلمان
1998 رئال مادريد اسپانيا
1999 منچستر يونايتد انگليس
2000 رئال مادريد اسپانيا
2001 بايرن مونيخ آلمان
2002 رئال مادريد اسپانيا
2003 آث ميلان ايتاليا
2004 پورتو پرتغال
2005 ليورپول انگليس
2006 بارسلونا اسپانيا
2007 آث ميلان ايتاليا
2008 منچستر يونايتد انگليس
2009 بارسلونا اسپانیا
سلام
به نظر من بازم بارسا قهرمانه این دوره میشه
چلسی قهرمان میشه فقط چلسی
چلسی بهترین تیم دنیا و سرور همه ی تیم ها
نقل قول:
ببخشید فکر کنم تیم خوبتون حذف شده. پس بچسبید به میلان:deldari:
من خودم منچستری هستم....ولی امسال لیگ قهرمانان مال چلسی هست
چون مصدومیت کمی داره و کارلتو هم مربی بسیار خوبی هست که میتونه تو لیگ قهرمانان نتیجه بگیره
سلام
امسال چلسی مدعی اصلی قهرمانی هست :yes:( البته پارسال هم بود:ehe:) چون از نتایجش معلومه:
(منچستر0-1 چلسی) (لیورپول0-2 چلسی) (آرسنال0-3 چلسی):chelsia:
بارسا مقتدرانه اول میشه.در اروپا فقط بازی کثیف میتونه جلو بارسا بایسته که 3 تیم استادشن: چلسی-لیورپول و یوونتوس.خوشبختانه 2 تاشون اوت شدن و بعید نیست چلسی هم بدست اینتر اوت بشه
سلام
میشه بگید پارسال مثلا چلسی چه بازیه کثیفی داشت؟ نکنه 4 تا خطای مسلم تو محوته ی جریمه کرده که داور نگرفته؟ نه اون بارسا بود
سلام. به نظر منم چلسی قهرمان میشه. 2 سال اخیر هم که جام مال ما بوده و یه سال شانس و یه سال داوری اونو از ما گرفت!
چرا اينقدر دعوا مي كنيد:soal:تيم قهرمان با برسي بازي هاي گروهي كاملا معلومه:shogh: تيمي كه 6تا 6تا گل ميزنه:ahaaaaaa: تيمي كه تو فرانسه المپيك مارسي رو سه تا زد:shogh:خب معلومه رئاله:hooora: ديگه تازه نه ليوپول براي قهرماني شانسي داره نه و ميلان فقط رئال:eyvalla: اين حرف ها اصلا از روي تعصب نيست:sharmande: فقط با كمي تحليل وضعيت تيم ها توي ليگ كشورشون ميتوان پي برد :fek konam:كه سه مدعي اصلي قهرماني :
1.بارسا(با اينكه رئاليم ولي حرف حق رو بايد زد:afarin:)
2.رئال(%99احتمال قهرمانيش:ey babaaa: به دليل وجود تيم هاي بزرگي مثلا بارسا نه كه بارسا قويتر ها :afarin:بخواتر اينكه قهرمان قبليه ميگم)
3.چلسي(من خودم تو ليگ انگليس طرفدار چلسيم:chelsia: ولي اينكه چلسي مدعي اول قهرماني باشه ديگه حرف چرتيه:sharmande:)
سلام.
من موندم این چه نظر سنجی هست که دو تا از تیم هاش حذف شده! اگر این نظرسنجی قبل از حذف شدن این تیم ها به اجرا گذاشته شده ، فکر کنم بهتره اسم این دو تا تیم در صورت امکان از توی لیست حذف بشن!؟
یا شاید بهتر باشه یه نظر سنجی جدید راه بندازیم!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط a7000 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخشید ولی چنتا سوال دارم.
1. شما میگید تیم قهرمان از بازیهای گروهی معلومه و گفتید بارسا شانس بیشتری داره ولی فکر کنم بارسا آنچنان هم تو بازیهای گروهی موفق نبود طوری که از روبین تو خونه باخت و تا اولین دقائق بازی آخر به دور بعد صعود نمیکرد.
2. اول که رئالتون رو با یه رنگ دیگه مینوشتید که بشه خوند دوم شما میگین میلان شانسی نداره و فقط رئال، آیا بازیهای گروهی که با میلان انجام دادین رو یادتونه؟
اگر فراموش کردین بهتره یادتون بندازم که میلان در بازی رفت تو خونه رئال بازی رو 3 بر 2 به پایان رسوند.
و بازی برگشت نیز در حالی 1 بر 1 شد که گل صحیح پاتو گرفته نشد.
راستی برای چی میلان کارش تمومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میلان تیم اروپاییه و مسلما بازیهاش تو اروپا با بازیهاش تو لیگ کلی فرق داره، میلان صد در صد منچستر رو میزنه.
این چه وضع قرعه کشیه ما توی این مرحله باید به چلسی بخوریم و بعدش المپیاکوس و این جور تیم های درجه چندم به هم دیگه برخورد کنند :ehe: اینتر توی قرعه کشی خیلی بدشانسه :ajibeee::gijjj:
امسال حاضرم دیگه اسکودتو رو نگیریم ولی قهرمان اروپا بشیم. واقعآ حیفه همچین تیمی قهرمان نشه :flowerysmile:
سلام
مخصوصا تیمی حذف شده که بیشترین رای رو آورده، پس بهتره نظر سنجی در هر مرحله از اول شروع بشه تا مثلا این 17 نفری که به رئال مادرید رای دادند،تجدید نظر کنند