-
آبی و اناری های کاتالونیا (( اخبار,حواشی,گزارش بازیها و ... )) Barcelona Fans
به نام خدا
Barcelona Club
اين تاپيك براي بررسي و مرور منظم اتفاقات باشگاه به صورت هفته به هفته قرار گرفته است. در انتهاي هر هفته مباحث و اتفاقات پشت سر گذاشته رو اينجا مطرح مي كنيم و درباره بازي يا بازيهاي احتمالي اون روزها با همديگه صحبت خواهيم كرد. همه هواداران بارسلونا و ديگر هواداران و علاقمندان مي تونن توي بحث هاي ما شركت كنند و نظرات و حرف هاييي كه دارند رو اينجا مطرح كنند. نكته اي كه براي حفظ نظم تاپيك بايد رعايت بشه اينه كه چارچوب موضوع رو حفظ كنيم و فقط درباره مسائل بارسلونا با هم صحبت كنيم.
:barcelona:به امید موفقیت بارسلونا :barcelona:
-
داداش دمت گرم بالاخره یک جا هم برای حرفهای خصوصی و خودمونی بروبچ بارسلونایی راه افتاد . :yes:
ایشالا اینجا بحث های خوبی داشته باشیم.:chakerim:
-
مسي بهترين يازيكن دنيا
امسال حتمامسي بهترين ميشه البته ژاوي هم خوبه حركات تاكتيكي مدرني داره ولي مسي از ژاوي كاملتره
اما سال ديگه كاكابهترين ميشه :eyvalla:
-
راستی پیوستن زلاتان و مکسول و کیریسون رو به بر و بچ تبریک میگم
-
salam be setare ha va ostore haye catalon
-
پدر مسي خطاب به خبرنگاران:
پدر مسي خطاب به خبرنگاران:
ليونل امسال توپ طلا را تصاحب ميكند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خبرگزاري فارس: پدر ليونل مسي به خبرنگاران گفت: پسرم امسال توپ طلا را تصاحب ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، خورخه مسي گفت: هواداران بارسلونا نبايد تصور كنند كه من يا پسرم نگران نوع قرارداد هستيم يا اينكه از برخي رقم هاي داخل قرارداد خود دلخوريم بلكه تنها به بارسلونا مي انديشيم و ميكوشيم با هم به اهدافمان برسيم.
وي افزود: پسرم امسال توپ طلاي اروپا را تصاحب ميكند و بايد به عنوان بهترين بازيكن جهان معرفي و شناخته شود.
-
هفته دوم لالیگا ... دومین پیروزی بارسلونا
بازیهای هفته دوم لالیگا با میزبانی گتافه در مقابل سربازان کاتالونیا شروع شد و این در حالی بود که مثل همیشه گتافه مقابل بارسلونا شکست خورد.
اولین گل بازی رو زلاتان ابراهیموویچ در دقیقه 65 وارد دروازه حریف کرد و لیونل مسی هم در دقیقه 79 دومین گل رو به گتافه زد.
هواداران بارسلونا گل خاطره انگیز لیونل مسی مقابل گتافه رو فراموش نمی کنند و این بازی شاید یاد آور خاطرات خوبی برای لیونل هم بود :ohum:
این که تیم مثل چند فصل اخیر خودش رو به بردن عادت می ده خیلی خوبه.
به ایم پیروزی های بهتر :barcelona::barcelona:
-
واقعیتش رو بخواین اصلآ فکر نمی کردم که زلاتان توی گلزنی اینقدر خوب باشه اما توی 2 بازی اول 2 گل زده و این خیلی خوبه :eyvalla:
وقتی اون بازی سوپر جام اروپای بارسلونا رو دیدم داشتم کم کم مطمئن می شدم که جابجایی زلاتان و اتوو اصلآ درست نبوده.
اما واقعآ هر چی می گذره داره خودش رو بیشتر با تیم وقف می ده و هماهنگ میشه :ghelyon:
پای مسی هم که به گل زنی باز شد. اسال دیگه باید آقای گل از بارسلونا بشه :sigar:
-
بارسا
با توجب به دو بازی آخر بارسلون خصوصا بازی مقابل آلمریا100% امسال رئال مادرید قهرمان میشه:khandeeeee bahal:
-
تاسف
با نتیجه ای که دیشب بارسا گرفت فکر کنم فکر که نه حتما به رئال میبازه اونم خفن میبازه:khandeeeee bahal:dallliii:yes::hehee:
-
بارسا در مقابل روبین مساوی کرد :gerye:اعصاب برام نمونده :gahhr: اما نباید بازیکنان بارسا را مقصر دونست اخه در دمای زیر 0 درجه اخه نمیشه باری کر د در این سرما:barcelona:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
هفته 29 لالیگا- ایبراهیموویچ بارسا را نجات داد
تک گل زلاتان ایبراهیموویچ در دیدار شنبه شب بارسلونا مقابل رئال مایورکا کافی بود تا کاتالونیایی ها در دیداری خارج از خانه به سه امتیاز ارزشمند دست یابند. :yes:
گل ایبرا که از روی ضربه کرنر به ثمر رسید، سه امتیاز ورزشگاه اونو استادی را از آن بارسلونا نمود تا آبی اناری پوشان بتوانند برای یک روز هم که شده به تنهایی صدرجدول را مال خود کنند.
تک گل این دیدار در دقیقه 63 توسط زلاتان ایبراهیموویچ به ثمر رسید و بدین ترتیب بارسا توانست تا با 74 امتیاز از 29 بازی خود، به صدر جدول رقابتهای لالیگا برسد.
اکنون کاتالونیایی ها بی صبرانه:love: منتظر لغزش رئال مقابل دیگر تیم بزرگ شهر مادرید هستند تا بتوانند به یکه تازی خود در صدر جدول ادامه دهند و البته کهکشانی ها نیز با اطلاع از پیروزی بارسا مقابل مایورکا با تمام وجود گام به داربی شهر مادرید خواهند گذاشت.در اين ديدار ليونل مسي که با 35 گل در صدر گلزنان ليگ اسپانيا قرار دارد پس از آنکه در دقيقه 51 به جاي " آندرس اينيستا " وارد زمين شد ، در دومين بازي پياپي از گل بي نصيب ماند.
-
اینیستا،غایب احتمالی مصاف آرسنال
آندرس اینیستا در جریان دیدار شنبه شب تیمش مقابل مایورکا از ناحیه ران پای چپش با مصدومیت کوچکی مواجه شد. در طول امروز شرایط مصدومیت اینیستا مورد بررسی قرار می گیرد تا مشخص شود که آیا او به دیدار تیمش مقابل آرسنال در رقابتهای مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا خواهد رسید یا خیر.
ستاره جوان باشگاه کاتالان پس از مصدومیتی که در جریان دیدار دیشب تیمش مقابل مایورکا گریبانگیر او شد،با ناراحتی فراوانی زمین مسابقه را ترک کرد و در همان هنگام به گواردیولا می گفت:« پایم شکست.»
البته پس از پایان این دیدار گواردیولا در کنفرانسی خبری گفت:« در ابتدا مصدومیت اینیستا چندان جدی به نظر نمی رسد.»
البته در هر صورت هنوز معلوم نیست که آیا اینیستا خواهد توانست تا در دیدار چهارشنبه شب تیمش مقابل آرسنال روانه میدان شود یا نه. تمام کاتالونیایی ها امیدوارند که مصدومیت او جزئی و ابتدایی باشد و این ستاره بتواند مقابل آرسنال روانه میدان شود.
چرا که در غیاب چابی، اینیستا کلیدی ترین مهره خط میانی تیم گواردیولا می باشد.
-
بازگشت ایبرا مبارک
تو این دو سه بازی آخر حسابی دارم به ایبرا امیدوار می شم :eyvalla::eyvalla::yes::yes::yes::yes::ghelyon: داره خوب بازی می کنه:rose: :afarin::afarin::afarin:
یه مدت حسابی رو اعصابم بود:eyyyyy::eyyyyy: از وضع بد خط حمله ی بارسا ترسیده بودم :tars::tars: و ناراحت بودم :gerye::gerye::gerye:
به هر حال بازگشت ایبرا رو به همه ی بارسایی ها تبریک می گم :eyvalla::eyvalla::eyvalla::hooora::hooora:
رئالی ها هم دماغشون بسوزه :ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa:
امیدوارم امشب ببازن:hehehe::hehehe::hehehe:
-
سلام
رئالی ها می گن اگه بارسا اینطوری بازی کنه قهرمان نمیشه ولی ما می گیم قدرتشو جمع کرده واسه یه 6تای دیگه
-
-
پنج راه برای پیروزی بارسا در مقابل آرسنال
دو تیم پس از چهار سال یک بار دیگر در لیگ قهرمانان در مقابل هم قرار می گیرند.
فینالیست های لیگ قهرمانان در سال 2006 یک بار دیگر در مقابل هم قرار خواهند گرفت. در آن دیدار بارسلونا به پیروزی رسید تا برای دومین قهرمان اروپا شود. هر دو تیم با سبک مشابهی بازی می کنند و علاقه زیادی به حفظ توپ دارند. آیا بارسا می تواند مانند چهار سال قبل این بار در ورزشگاه امارات به پیروزی برسد؟ در زیر پنج استراتژی برای پیروزی بارسا را مرور می کنیم:
1- هدف قرار دادن سول کمپبل
زمانی که سول کمپبل آن گل جنجالی و پذیرفته نشده اش را در جام جهانی 1998 وارد دروازه آرژانتین کرد، مسی به تازگی جشن تولد یازده سالگی اش را جشن گرفته بود و بازی ها را تنها از تلویزیون دنبال می کرد. مدافع سابق تیم ملی انگلیس با انتقالی که از آرسن ونگر بعید بود بار دیگر به جمع توپچی ها برگشت تا موجب استحکام خط دفاعی آؤسنال شود اما دو اشتباه نابخشودنی در مقابل پورتو در لیگ قهرمانان و استوک در لیگ برتر مرتکب شد. انتظار می رود که گواردیولا مسی را در منطقه ای نزدیک به کمپبل به کار بگیرد و ستاره ریز نقش آرژانتینی شب کابوس واری را برای این مدافع باتجربه رقم بزند.
2- انتقام زلاتان
بسیاری اعتقاد دارند که مهاجم تنومند سوئدی، مرد بازی های بزرگ نیست. او به ویژه از سوی رسانه های انگلیسی به دلیل بازی ضعیفش در ترکیب اینتر در دیدار مقابل منچستر یونایتد مورد تمسخر قرار گرفت. از سوی دیگر، نیکلاس بنتنر، مهاجم دانمارکی آرسنال، که مانند زلاتان متعلق به منطقه اسکاندیناوی است، را بازیکن موثر تری نسبت به او می دانند. زلاتان در این دیدار این فرصت را خواهد داشت که جواب این انتقادات را داده و ثابت کند که بی جهت در بهترین تیم های اروپایی بازی نمی کند.
3- پیروزی در نبردهای میانه زمین
تیم های زیادی نیستند که بتوانند با بارسلونا در زمینه مالکیت توپ برابری کنند اما آرسنال یکی از آن معدود تیم هاست. بارسلونا و آرسنال در این مورد رتبه های اول و دوم را در اختیار دارند. هر تیمی که بتواند در نبردهای میانه زمین پیروز شود، می تواند امیدواری بیشتری برای پیروزی داشته باشد. سابقه نشان داده که آرسنال در مقابل تیم هایی که از هافبک هایی تنومند برخوردار است، مانند چلسی و اورتون، دچار مشکل می شود. در صورتی که هافبک های دفاعی بارسا، یحیی توره و سیدو کیتا موفق به مهار فابرگاس شوند و بتوانند او را از جریان بازی خارج کنند، آنگاه شرایط برای گلزنی مسی فراهم خواهد شد.
4- مهار آندری آرشاوین
زمانی که آرسن ونگر حاضر شد برای این بازی روسی مبلغ گزافی بپردازد، بسیاری متعجب و حیرت زده شدند اما او خیلی زود جواب این اعتماد را داد، با بیشترین پاس گل و بیشترین تعداد شوت به سمت دروازه حریف. هم آؤشاوین و هم سمیر نصری علاقه زیادی به حرکت در عمق دارند، بنابراین در صورتی که آبی و اناری ها حریف را مجبور به ارسال پاس های بلند برای بنتنر کنند، در این صورت آرشاوین از بازی خارج خواهد شد و به این ترتیب توپچی به راحتی قابل مهار خواهند بود.
5- رساندن توپ به لیونل مسی
ستاره آرژانتینی این روزها در بهترین شرایط قرار دارد به نحوی که حرکاتش حتی بهترین رقبا را نیز به انجام اشتباهات احمقانه مجبور می کند. در صورتی که او صاحب توپ شود می توان منتظر هر حادثه ای بود.
-
نیکلاس بنتنر: مسی بهترین بازیکن دنیاست
مهاجم دانمارکی توپچی ها معتقد است که تیمش می تواند بارسا را شگفت زده کند.
:yes:
نیکلاس بنتنر، مهاجم تیم آرسنال، لیونل مسی، مهاجم بارسلونا را بهترین بازیکن دنیا نامید. با این وجود او مطمئن است که توپچی ها می توانند او را در بازی چهارشنبه شب در تیم شان مقابل بارسلونا در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان در ورزشگاه امارات متوقف کنند.
او در مصاحبه با دیلی میرر گفت:" از نظر من، مسی بهترین بازیکن حال حاضر فوتبال دنیاست. او دید بالایی در بازی دارد و کارهای تکنیکی که در زمین انجام می دهد، دیوانه کننده است. آنچه از بازی او من را تحت تاثیر قرار می دهد،گلزنی هایش نیست بلکه کارهایی که او برای تیم انجام می دهد.
اگر من مدافع بودم، تمام سعی ام را می کردم که او نتواند با توپ بچرخد. زمانی که او با توپ به سمت دروازه
می چرخد، تقریبا دیگر غیر قابل مهار است. در دیدار مقابل ما مسی مثل همیشه زمان و فضا برای دریبل زدن و کار با توپ نخواهد داشت، ضمن اینکه سرعت بازی در انگلیس بیشتر از اسپانیاست.
بازی مقابل آرسنال برای بارسا کاملا متفاوت خواهد بود و حتی اگر آنها کمی از شانس بیشتر برخوردار باشند، من عقیده دارم که همیشه اتفاقات عجیب می تواند رخ دهد.
-
رافا مارکس: ما از شانس بیشتری نسبت به آرسنال برخورداریم
آبی و اناری ها امشب در ورزشگاه امارات مقابل آرسنال قرار خواهند گرفت
در آستانه دیدار امشب بارسلونا در مقابل آرسنال، رافا مارکس، مدافع مکزیکی این تیم ادعا کرد که بارسلونا از شانس بیشتری برای صعود برخوردار است.
او در مصاحبه:gozaresh: با مارکا گفت:" ما از شانس بیشتری برای صعود برخورداریم:ohum: زیرا بازی برگشت در خانه ما برگزار می شود، ضمن اینکه ما قهرمان فعلی اروپا هستیم. اما هر دو تیم در یک سطح قرار دارند. آنها نیز با سبکی شبیه ما بازی می کنند. بازی دشواری خواهد بود زیرا آنها مهاجمانی در اختیار دارند که می توانند سرنوشت بازی را رقم بزنند."
آخرین بازی دو تیم در لیگ قهرمانان اروپا در فینال مسابقات در سال 2006 بود که با پیروزی بارسلونا به پایان رسید.
-
آرسنال 2-بارسلونا2؛ تساوی تلخ در امیریتس
دو گل زلاتان ایبراهیموویچ تنها 1امتیاز برای تیم کاتالان به ارمغان آورد.
خلاصه بازی آرسنال -بارسلونا
دیدار رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا میان دو تیم بارسلونا و آرسنال با تساوی 2-2 دو تیم به پایان رسید.
نیمه اول:
نیمه اول این دیدار که در ورزشگاه امیریتس برگزار می شد، با حکمرانی بارسای میهمان همراه بود. تیم کاتالان در نیمه اول فرصتهای متعددی برای گلزنی داشت که اکثر این ضربات با درخشش مانوئل آلمونیا مهار می شد.در جریان نیمه اول، ونگر مجبور شد تا دو تعویض اجباری را انجام دهد. دردقیقه 26 بازی بود که آندری آرشاوین دچار مصدومیت شد و امانوئل ابوئه به جای این ستاره روس وارد زمین شد.در دقیقه 44 این بازی بود که ویلیام گالاس نیز با مصدومیت و با برانکارد مجبور به ترک زمین مسابقه شد و دنیلسون به جای او وارد زمین مسابقه گردید. انتظار می رفت که این دو تعویض کار را برای تیم ونگر تاحدودی سخت کند ولی روند بازی به نحو دیگری بود. نصری در نیمه اول برترین بازیکن آرسنال در زمین بود ولی در نهایت نتوانست برای تیمش به گل برسد.نیمه اول این دیدار با تساوی بدون گل پایان یافت .
نیمه دوم:با آغاز نیمه دوم،زلاتان ایبراهیموویچ که در نیمه اول توپهای فراوانی را هدر داد، با بهره گیری از خروج ناموفق و بی موقع آلمونیا، در دقیقه 46 اولین گل بازی را به ثمر رساند.
این ایبرای سوئدی بود که در دقیقه 59 موفق شد تا دومین گل تیمش را به ثمر برساند تا بارسا با برتری 2 گل از میزبانش پیش بیفتد ولی این پایان ماجرا نبود.
تئو والکات که در دقیقه 66 به جای سانیا وارد زمین مسابقه شده بود، تنها 3 دقیقه پس از ورودش به زمین و در دقیقه 69 اولین گل تیم میزبان را به ثمر رساند تا بازی با نتیجه 1-2 دنبال شود.
در دقیقه 83 و در پی خطایی که پویول برروی سسک فابرگاس مرتکب شد، یک ضربه پنالتی به سود تیم میزبان اعلام و کاپیتان بارسا با دریافت کارت قرمز مستقیم مجبور به ترک زمین مسابقه گردید. سسک فابرگاس پشت این توپ قرار گرفت و این ضربه پنالتی را مبدل به گل ساخت تا این دیدار با تساوی 2-2 به اتمام برسد.
-
غیبت پیکه و پویول در بازی برگشت در مقابل آرسنال
غیبت پیکه و پویول = به مشکل برخوردن دفاع این تیم در بازی برگشت.:fek konam:
بارسلونا در بازی برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در مقابل آرسنال در ورزشگاه نوکمپ، زوج میانی خط دفاعی اش،کارلس پویول و خرارد پیکه را در اختیار نخواهد داشت.
پیکه در دقیقه 71 بازی فابرگاس را با خطا متوقف کرد و یک کارت زرد دریافت کرد.:ekhtar:
پویول نیز در دقیقه 83 بازی روی فابرگاس مرتکب خطای پنالتی شد و به دلیل گرفتن یک موقعیت گل مطلوب از توپچی ها از داور کارت قرمز دریافت کرد.
آرسنالی ها که ابتدا با دو گل از حریف عقب افتاده بودند، سرانجام حساب کار را به تساوی 2-2 کشاندند.
بازی برگشت روز 6 آوریل در نوکمپ برگزار می شود.
-
خوشحالی گواردیولا علی رغم از دست دادن موقعیت پیروزی در مقابل آرسنال
سرمربی آبی و اناری ها تاکید کرد که تیمش هنوز از شانس بالایی برای صعود برخوردار است.
پس از تساوی 2-2 تیم های آرسنال و بارسلونا در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، پپ گواردیولا، سرمربی کاتالان ها، اعلام کرد که از نمایش نیمه اول تیمش احساس غرور می کند زیرا از نظر او، این بهترین بازی بارسلونا از زمان نشستن او بر روی نیمکت این تیم است.
گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی پایان بازی گفت:" واقعا حیف شد زیرا ما فرصت بسیار خوبی برای برداشتن یک گام بلند برای رسیدن به مرحله نیمه نهایی داشتیم اما وقتی در چنین سطحی بازی می کنید، این اتفاقات رخ می دهد. من به تیمم افتخار می کنم. ما شکست نخوردیم، بلکه نتیجه 2-2 شد، در فوتبال متغیرهای زیادی دخیل است، دقت در حملات، دفاع، بازی محتاطانه، بعضی مواقع چنین مسائلی رخ می دهد.ما به دنیا نشان دادیم که چظور بازی
می کنیم.
ما باید به خوبی خودمان را باز سازی کنیم و همه آنهایی که به ورزشگاه می آیند باید به ما کمک کنند. من فکر می کنم که هواداران به تیم افتخار می کنند. این بهترین بازی ای بود که من به عنوان مربی به یاد دارم. شاید من نتیجه بهتری می خواستم اما این نتیجه نیز بد نیست.
ما دو گل در خارج از خانه به ثمر رساندیم. من احساس می کنم که بازی برگشت مانند این بازی نخواهد بود.بازی برگشت پیچیده تر است. شما با زمان بازی می کنید. ما باید با فاکتورهای زیادی بازی کنیم."
-
خیلی بد شد نیمه اول راحت 3 تا باید میزد
-
والدس:تصميم داور صد در صد اشتباه بود
دروازه بان آبی و اناری ها معتقد است:ehe: که پنالتی آرسنال صحیح نبوده است.
ویکتور والدس، دروازه بان بارسلونا، گفت که نتیجه تساوی 2-2 در مقابل آرسنال در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا نتیجه بدی نبود اما بارسلونا استحقاق بیشتری داشت.
والدس همچنین اضافه کرد که تصمیم داور در اخراج کارلس پویول به دلیل خطایی که منجر به پنالتی تساوی بخش آرسنال شد، اشتباه بوده است. او در گفتگو با آس گفت:" نتیجه خوب است اما ما شایستگی نتیجه بهتری را داشتیم. ما با احساس عجیبی پای به میدان گذاشتیم زیرا پیروزی در چنین ورزشگاهی دشوار است. ما در نیمه اول کنترل توپ را در اختیار داشتیم اما آلمونیا بسیار موفق ظاهر شد.
در نیمه دوم ما به گل هایی که در نیمه اول باید به ثمر می رساندیم، رسیدیم اما پس از آن آنها به دروازه ما حمله ور شدند.
سسک به کارلس ضربه زد اما کارلس لگدی به او نزد. آنچه داور گفت اتفاق نیفتاد. او تصمیم گرفت که در سوتش بدمد و در این زمان شما نمی توانید کاری انجام دهید."
-
سیدو کیتا: باید آرسنال را شکست می دادیم http://www.derby.ir/smiles/ohum.gif
ما باید آرسنال را 5-2شکست می دادیم.
سیدو کیتا، هافبک تیم بارسلونا تاکید کرد که تیمش به جای کسب تساوی 2-2 در مقابل آرسنال در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، باید حریف را 5-2 شکست می داد.
آبی و اناری ها در نیمه اول موقعیت های متعددی داشتند اما درخشش دروازه بان آماده توپچی ها، مانوئل آلمونیا، مانع از گلزنی آنها شد. در آغاز نیمه دوم زلاتان دو بار دروازه میزبان را باز کرد اما گل تئو والکات و پنالتی دیر هنگام سسک فابرگاس نتیجه را به تساوی کشاند.
کیتا در مصاحبه با آس گفت:" در پایان به نتیجه مساوی دست پیدا کردیم و محرومیت پویول و پیکه اوضاع را برای ما دشوار کرد. ما بازی بسیار خوبی انجام دادیم و در شرایط عادی باید 5-2 پیروز می شدیم. اما فوتبال همین است و اکنون باید یک بازی بزرگ را در خانه برگزار کنیم. ما هرکاری می توانستیم انجام دادیم اما به پیروزی نهایی نرسیدیم. بازی کردن بدون پویول و پیکه دشوار است زیرا آنها بازیکنان مهمی برای ما هستند اما ما مجبوریم که بدون آنها به پیروزی برسیم."
-
یادداشت ویژه:آيا بارسا حسرت از دست دادن برد در لندن را خواهد خورد؟
بارسلونا دردیدار برگشت پویول و پیکه را در اختیار نخواهد داشت، ضمن اینکه دو دیدار حساس در لالیگا نیز در پیش دارد، مقابل اتلتیک بیلبائو و رئال مادرید.
نبرد دیشب بارسلونا و آرسنال کلاس متفاوتی از فوتبال و دیداری حیرت انگیز بود. آرسنالی ها در نیمه اول کاملا تحت تاثیر بازی هجومی و سطح بالای شاگردان پپ گواردیولا قرار گرفتند اما توپچی ها از دقیقه 60 به نحو شگفت انگیزی به بازی برگشتند.
بارسلونا تیمی نیست که به راحتی 2 گل برتری را از دست بدهد. آنها به ندرت حتی در دیداری که تنها با یک از حریف پیش بودند، بازی را واگذار کردند. از سوی دیگر، آنها در بازی دیشب جنبه دیگری از بازی شان را به نمایش گذاشتند. آنها برخلاف همیشه پس از زدن دو گل دست از حملاتشان برداشتند.
واقعا بعد از گل دوم زلاتان احساس می شد که بازیکنان بارسلونا ترجیح می دهند مستقیما به رختخواب بروند و تا بازی برگشت در نوکمپ استراحت کنند. از زبان بدن بازیکنان کاملا قابل درک بود که بازی را تمام شده فرض کرده اند. آنها توپ را بی هدف در زمین به چرخش در می آوردند و به دنبال فرصتی برای حرکات انفرادی بودند. برندگی و پاس های تک ضرب دقیق شان ناپدید شد و حتی پاس های ساده شان نیز از دست می رفت.
آبی و اناری ها امیدوار بودند که آرسنالی ها با 10 بازیکن حمله کنند و در مقابل آنها در ضد حملات گل های بعدی را وارد دروازه آلمونیاکنند. اما در مقابل آنها اصلا انتظار نداشتند که آرسنالی ها با روحیه و جنگنده ظاهر شوند و به بازی برگردند. و البته از سوی دیگر فراموش کردند که حریف، یکی از تیم های میانه جدول لالیگا نیست. گواردیولا استراتژی بسیار مناسبی برای آغاز بازی اتخاذ کرد.
حمله مستقیم به دروازه حریف و اعمال پرسینگ از جلو. شاگردان ونگر چندان به تاکتیک حریف توجه نکردند و این گونه بود که در نیمه اول بازی کاملا مقهور قدرت تیم حریف شدند. اما اگر ونگر در نیمه اول دچار اشتباه تاکتیکی شد، گواردیولا در نیمه دوم در این دام افتاد. مرد کاتالانی نتوانست سمت چپ خط دفاعی اش را از خطر حضور تئو والکات به خوبی آگاه کند. مکسول حرکات هجومی زیادی انجام داد اما فضای زیادی برای حرکات امانوئل ابوئه و آندری آرشاوین فراهم می کرد. وقتی هم که والکات راهی زمین شد، بازیکن برزیلی نتوانست هم پای او حرکت کند. کیتا تا حدودی به کمک مکسول می آمد اما او نیز بازیکن کندی است و اصلا نمی توانست وقتی والکات صاحب توپ می شود، او را مهار کند.
گواردیولا برای متوقف کردن شماره 14 آرسنال هیچ گزینه ای روی نیمکت نداشت اما او می توانست از مدافعانش بخواهد که منسجم تر و با فاصله کمتری بازی کنند. حتی زمانی که والکات توانست گل اول آرسنال را وارد دروازه بارسا کند، باز هم فضای زیادی برای حرکت کردن داشت. در ضربه پنالتی ای که نصیب فابرگاس شد، هرچند کارلس پویول چندان مقصر نبود اما اگر کاتالان ها در آخرین دقایق بازی با انسجام بیشتری بازی می کردند، بنتنر این فرصت را پیدا نمی کرد تا با یک ضربه سر کاپیتان تیمش را در موقعیت مناسبی برای گرفتن پنالتی قرار دهد.
برای هر تیم دیگری کسب تساوی 2-2 در امارات در بازی رفت یک پیروزی خوب محسوب می شود اما گواردیولا وبارسا نمی توانند از این تساوی راضی باشند. بازی هنوز تمام نشده و قانون گل زده در خانه حریف می تواند دردسر ساز شود. بارسلونا دردیدار برگشت پویول و پیکه را در اختیار نخواهد داشت، ضمن اینکه دو دیدار حساس در لالیگا نیز در پیش دارد، مقابل اتلتیک بیلبائو و رئال مادرید. اگر بارسلونا نتواند از عنوان قهرمانی اش دفاع کند و در مرحله یک چهارم نهایی از رقابت ها حذف شود، پپ وافعا به خاطر از دست دادن برتری دو گله در خانه حریف افسوس خواهد خورد .
-
سلام
من خودم دیشب کاملا تو حس بازی رفتم حیف شد نیمه اول بدبخت دروازبان ارسنال من خودم ار هر دو تیم خوشم میاد ولی اگه ارسنال بیاد بالا قهرمان نمیشه اما اگه بارسا بیاد بالا نود درصد که قهرمان بشه
-
پویول:پنالتی آرسنال ناعادلانه بود
مدافع باتجربه بارسلونا معتقد است که در صحنه دقایق پایانی برروی او خطا انجام شده است.
کارلس پویول، کاپیتان بارسلونا در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که تصمیم داور در برخوردی که در دقایق پایانی نیمه دوم دیدار دو تیم بارسلونا و آرسنال رخ داد و داور یک ضربه پنالتی را به نفع تیم میزبان اعلام کرد، تصمیم اشتباهی از سوی داور بوده و اعلام کرد که فکر می کرد که داور ضربه ای ایستگاهی را اعلام می کند.
در جریان این دیدار، پویول با دریافت کارت قرمز مجبور به ترک زمین مسابقه شد و سسک فابرگاس با قرار گرفتن پشت ضربه پنالتی گل تساوی تیمش را به ثمر رسانده و بازی با تساوی 2-2 خاتمه یافت.
پویول در صحبتهایی در این رابطه گفت:« فکر نمی کنم که پنالتی بود. سسک پایش را بین پاهای من گذاشت.من سعی کردم که از این شرایط خارج شوم و سسک بامن برخورد کرد.همه چیز روشن بود و مطمئن بودم که داور خطایی برروی من را اعلام می کند.»
پویول در ادامه صحبتهایش با رد این صحبتها که بارسلونا می بایست زمانی که با نتیجه 0-2 مقابل حریف به برتری رسیده بود، با احتیاط بیشتری بازی را دنبال می کرد، به این نکته اشاره کرد که تیمش مثل همیشه بازی کرده است.
پویول ادامه داد:« زمانی که بازی 0-2 بود، شاید کسی بتواند بگوید که ما نباید اینقدر ریسک می کردیم ولی شیوه بازی ما به همین ترتیب است و ما قصد تغییر دادن شیوه مان را نداریم.بازی بسیار خوبی بود و هر چند که می توانستیم نتیجه بهتری بگیریم ولی می بایست سربلند باشیم و در همین مسیر به حرکتمان ادامه دهیم. اگر ما خوب بازی کنیم در بازیهای کمی تن به شکست می دهیم. اگر می خواهیم به قهرمانی برسیم، می بایست همیشه مثل دیدار شهر لندن بازی کنیم؛ نه فقط مقابل حریفان قدرتمند، بلکه در تمامی دیدارها می بایست این چنین باشیم.»
-
هفته 30 لالیگا- بارسا همچنان در تعقیب رئال
هفته سی ام رقابتهای لالیگا شنبه شب با برگزاری سه دیدار آغاز می شود.
هفته سی ام رقابتهای لالیگا شنبه شب در حالی آغاز می شود که در پایان هفته بیست و نهم این رقابتها، رئال مادرید با 74 امتیاز و تفاضل گل بهتری در مقایسه با بارسا در صدر جدول قرار دارد. بارسلونا با 74 امتیاز در رده دوم است و والنسیای 53 امتیازی رده سوم جدول را به خود اختصاص داده. تیمهای مایورکا (47)،سویا (45) و اتلتیک بیلبائو (45) نیز در رده های بعدی هستند.
دیدارهای این هفته در حالی برگزار می شود که بازیکنان رئال و بارسلونا به اهمیت پیروزی و به ویژه پیروزی پرگل آگاهند.حساسیت دیدارهای این هفته زمانی دو چندان می شود که دو تیم می بایست در هفته سی و یکم رقابتها، مصافی مستقیم را داشته باشند و مقابل یکدیگر صف آرایی کنند و برگزاری ال کلاسیکو در 7 هفته مانده به پایان رقابتها می تواندتا حدودی مسیر قهرمانی را برای هر یک از این دو تیم آسان تر کند.
-
پپ گواردیولا: ال کلاسیکو کم اهمیت ترین دیدار در رقابت قهرمانی لالیگا است
سرمربی آبی و اناری ها ال کلاسیکو را کم اهمیت قلمداد کرد.
در حالی بارسا برای دیدار مقابل اتلتیک بیلبائو آماده می شود، پپ گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی دیروزش گفت که
ال کلاسیکو کم اهمیت ترین بازی در دیدارهای باقی مانده تا پایان رقابت های لالیگاست.
به نوشته مارکا، گواردیولا گفت:" قبل و پس از بازی مقابل رئال در سانتیاگو برنابئو نیز زندگی جریان دارد و ما بازی هایی داریم که اهمیت زیادی دارند. امتیازهایی وجود دارند که ما باید آنها را به دست بیاوریم و مسابقاتی که به اندازه دیدار برنابئو دشوار هستند."
او در پاسخ به سوالی در مورد بازی چهارشنبه شب تیمش در مقابل آرسنال گفت:" هدف اصلی ما حفظ آهنگ تیمی است. ما در مسیر بسیار خوبی قرار داریم اما فاکتورهای زیادی در این بازی تاثیر گذار بود. در بازی فردا ما نمی توانیم منتظر بمانیم تا اتفاقت بازی با آرسنال تکرار شود."
در انتها گواردیولا به تحسین زلاتان ابراهیموویچ، مهاجم سوئدی اش پرداخت:" او پیشرفت خوبی داشته است. این روندی است که بازیکنان باید طی کنند. در نهایت بازیکنان با ذهن شان گلزنی می کنند. من از آمادگی او خوشحالم. او از این آزادی عمل برخوردار است که هر جای زمین که می خواهد برود و او نیز به خوبی از این مسئله استفاده می کند."
-
توره: جدایی دکو و رونالدینیو،تجربه ای مثبت
ستاره ساحل عاجی بارسلونا در صحبتهایی از پپ گواردیولا برای حکمفرما کردن آرامش در رختکن تیم کاتالان قدردانی کرده است.
یایا توره، ستاره خط میانی بارسلونا، در صحبتهایی زبان به تحسین از پپ گواردیولا به دلیل تغییراتی که در ذهنیت باشگاه اعمال کرد پرداخته و جدایی رونالدینیو و دکو را تجربه مثبت خوانده است.
ستاره ساحل عاجی بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که گواردیولا با تمام بازیکنان به صورت برابر رفتار می کند و جایگاه برتری که در اختیار برخی از بازیکنان تیم بوده را از بین برده است.
توره در صحبتهایی که در روزنامه آ.اس منتشر شده، گفت:« پپ به بارسلونا آمد و شرایط روانی تیم را کاملا تغییر داد. او با همه با برابری و مساوات رفتار می کند و به نقش و اهمیت بازیکن در ترکیب تیم اهمیتی نمی دهد و ما دریافتیم که برای او هیچ بازیکنی برتری یا اولویت ندارد. پیش از این، همیشه مشکلاتی در رختکن تیم وجود داشت ولی پپ مشخص کرد که در رختکن همه با هم برابرند.»
توره در پاسخ به سوالی درمورد رونالدینیو و دکو که رختکن این تیم را به مقصد میلان و چلسی ترک کردند، ابتدا به تحسین این دو ستاره پرداخت و گفت:« این دو بازیکن، بازیکنان بسیار بزرگی هستند و پیش از جدایی ریکارد نمایش خیره کننده ای در ترکیب تیم داشتند ولی جدایی این دو تجربه مثبتی برای ما بود.»
-
پیکه: مسی ما را لوس کرده است.
مدافع جوان باشگاه کاتالان در صحبتهایی زبان به تمجید از ستاره آرژانتینی تیمش گشوده است.
جرارد پیکه مدافع جوان باشگاه کاتالان در صحبتهایی اعلام کرده که مهارتها و توانایی های لیونل مسی، آبی اناری پوشان را بدعادت و لوس کرده.:sharmande:
پیکه در صحبتهایی که در روزنامه آ.اس منتشر شده گفت:« ما بارها و بارها محو عملکرد مسی شده ایم. او ما را لوس کرده است. مسی بازیکن شماره یک ماست و الگوی خوبی برای همگان است و بارها این را ثابت کرده است. من مطمئنم که یکی از دو تیم رئال یا بارسا در یکی از دیدارهای باقی مانده از رقابتهای لالیگا ناکام می ماند.»
این مدافع 23 ساله در ادامه صحبتهایش با مقایسه تعدادی از بازیکنان کلیدی حاضر در دیدار ال کلاسیکو گفت:« ویکتور والدس در دروازه تیم به ما اطمینان زیادی می دهد.او در بسیاری ازدیدارها دروازه اش را بسته نگاه می دارد ودروازه بان بزرگی است.آمار و ارقام ایکر کاسیاس نیز گویای همه چیز است. چابی، یکی از کلیدی ترین بازیکنان بارسلوناست و ژابی آلونسو نیز جزو مهره های مهم رئال مادرید است، چرا که او ثبات زیادی را به تیم مادریدی هدیه کرده.»
-
زامبروتا: توقف مسی، امری غیرممکن
ستاره ایتالیایی معتقد است[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] که اینتر شانسی برای متوقف کردن ستاره ریزنقش آرژانتینی ندارد.
جیانلوکا زامبروتا، مدافع باشگاه میلان در آستانه دیدار مرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به اینتری ها هشدارداده که متوقف کردن مسی، امری بسیار سخت و نزدیک به غیرممکن است
مسی 22ساله در جریان دیدار برگشت تیمش مقابل آرسنال در مرحله یک چهارم پایانی، هر 4 گل تیمش را به ثمر رساند.
زامبروتا در صحبتهایی به اسکای سپورت گفت:« من در بارسلونا بازی کرده ام و به خوبی می دانم که اینتر می بایست برای صعود به فینال، در هر دو دیدار نیمه نهایی با حداکثر توان به میدان برود. ولی معتقدم که آبی اناری پوشان مدعی اصلی صعود می باشند.»
این ستاره ایتالیایی در ادامه در مورد مسی گفت:« مسی؟ او یک هیولاست که مهارش تقریبا غیرممکن است.»
روسونری اکنون امیدهای زیادی دارد تا بتواندبا پیشی گرفتن از رم و اینتر در هفته های باقی مانده، قهرمان رقابتهای سری آ لقب گیرد. آنها با 3 امتیاز فاصله نسبت به اینتر صدرنشین در رده سوم جدول قرار دارند.
زامبروتا در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« ما به فتح اسکودتو ایمان داریم. هنوز 18 امتیاز دیگر تا پایان رقابتهای این فصل باقی است.مسیر طولانی ای پیش روی ماست ولی ما می خواهیم تمام امتیازات لازم مقابل همه حریفان را کسب کنیم.»
-
گواردیولا: تحت تاثیر رئال مادرید هستم
مربی تیم کاتالان در صحبتهایی اعلام کرده که تیم مادریدی در دیدارهای خانگی ، در سطح بسیار بالایی است.رکورد تیم مادریدی در دیدارهای خانگی اش بسیار خوب است.
پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی شرایط تیمش در آستانه دیدار شنبه شب ال کلاسیکو را بررسی و اوضاع دو تیم را آنالیز نموده است:
* دیگر از 6-2 خبری نیست
- امسال بسیار متفاوت از سال گذشته است. رئال مادرید در تمام دیدارهای خانگی اش به برتری دست یافته و در ورزشگاه برنابئو، 50 گل به ثمر رسانده و میانگین گلزنی رئال در دیدارهای خانگی، بیش از سه گل در هر بازی است. من بازی های رئال در خانه مشاهده کرده ام و به شدت تحت تاثیر قرار گرفتم.
* نقاط مثبت تیم حریف
- رئال مادرید تیمی بزرگ است و بازیکنان با کیفیت و فوق العاده ای را در اختیار دارد. آنها با انگیزه و روحیه فراوانی به میدان می آیند و از هر فرصتی نهایت بهره را می برند. باید در نظر داشته باشیم که رئال در ضدحملات دومین تیم برتر دنیاست.
* اهمیت توانایی های فردی
- کار پیگرینی به مهار بارسلونا بسته است و کار ما متوقف کردن رئال است.در این میان، نهایت تلاش برای مهار کریستیانو رونالدو، چابی، مسی و فان در فارت خواهد بود.
* کسی در برنابئو قهرمان نمی شود
- بازی ال کلاسیکو بسیار مهم است ولی تعیین کننده نیست.هنوز 7 هفته تا پایان رقابتهای لالیگا باقی است و در این دیدارها سرنوشت بازی ها مشخص خواهد شد.لالیگا در برنابئو به اتمام نمی رسد.
* مهاجم مرکزی نداریم
ما از مصدومیت ایبرا ضربه شدیدی خوردیم. او بازیکن کلیدی و مهمی برای ماست. روزجمعه تستهای پزشکی متعددی انجام شد و مشخص شد که او به اوج آمادگی نرسیده است.
* رئال در بازیهای مهم نبرده
- من به این موضوع اهمیت چندانی نمی دهم. زمانی که بازی رئال را تماشا می کنم، به این فکر می افتم که این تیم ، تیمی است که با فکر و منطق دقیقی سازماندهی شده و می تواند در تمام رقابتها تا پایان آن برای قهرمانی مبارزه کند.
* پیروزی در برنابئو ، ضربه ای به حریف است؟
- مسابقه شنبه شب، مسابقه بسیار مهمی است ولی بازیهای دیگری نیز پیش روست. زمانی که این بازی به پایان برسد، خواهیم دید که چطور بوده ایم، چطور بازی کردیم و چه تاثیری گاذتشه ایم. هر اتفاقی که بیفتد می بایست به سرعت آن را فراموش کرد. مادریدی ها می بایست مقابل آلمریا قرار بگیرند و ما مقابل دپور به میدان خواهیم رفت ولی این واضح است که تیم برنده، ضربه روانی بزرگی به حریف وارد خواهد آورد.
-
مسی پردرآمدترین بازیکن سال
لیونل مسی که در پایان سال گذشته میلادی عنوان بازیکن برتر اروپا و جهان را کسب کرد،در 12 ماه گذشته 33 میلیون یورو دستمزد و حق تیلبغ دریافت کرده که از این جهت پر درآمدترین بازیکن به شمار رفته است.دیوید بکام با 30/4،کریستیانو رونالدو با 30،کاکای برزیلی با 19 و تیه ری آنری با 18 میلیون یویرو پشت سر مسی قرار دارند.
-
جذابیت بدون عصیان
در اینکه لیونل مسی،بازیکت بزرگی است،شکی نیست و این گفته با نقل قول مزدک میرزایی هنگام بازی سه شنبه شب کامل میشود:«خوشحالیم در عصری زندگی میکنیم که لیونل مسی بازی میکند.»
این اغراق در گفته او،تنها بخشی از تعریف هایی است که میتوان از این اعجوبه کوچک جثه آرژانتینی داشت.این ذوق زدگی در تمجیدها اما جایی پایان میپذیرد که مسی با دسگر اسطوره آرژانتینی فوتبال یعنی مارادونا مقایسه میشود.درست است مه مسی تنها در 2010(یعنی کمتر از 4 ماه)توانسته در 4 بازی هتریک کند،درست است که او هم توانسته مثل مارادونا با دریبل 6 نفر از میانه زمین توپ را به تور دروازه بچسباند(در بازی مقابل ختافه در 3 فصل پیش)و بالاخره درست است که او توانسته با رندی داور مسابقه را فریب دهد و با دست گل بزند(در جام حذفی مقابل لاکرونیا 2 فصل پیش)اما هیچ کدام از اینها ملاکی نیست برای اینکه او با مارادونا مقایسه شود.چرا که مسی هیچ گاه عصیان مارادونا را نداشته و ندارد.مارادونا تنها در زمین فوتبال غیرقابل پیش بینی و عجیب نبود،بلکه جذابیت بازی او زمانی آغاز می شد که بازی در زمین تمام شده بود.
همراه شدن حواشی زیاد زندگی او با اتفاقات داخل زمین فوتبال یکی از موازدی است که او را از مسی متمایز میکند.مارادونا در روزهایی با دست به انگلیس گل میزند و از آنها انتقام میگیرد که کشور انگلیس در جنگ جزایر فالکلند،آرژانتینی ها را تحقیر کرده است.او به سمت خبرنگارانی که همبشه به دنبال زندگی خصوصی او هستند،تیراندازی میکند،او حتی وقتی جام جهانی را بالای سر میبرد،حاضر نیست با ژائو هاوه لانژ،رئیس برزیلی و وقت فیفا دست بدهد تا مارادونا برای او همیشه یک کابوس بماند.این تنها نمونه ای از حواشی زندگی و بازی مارادوناست که او را از مسی مآخوذ به حیا و خجالتی جدا میکند.حالا هم اگر هم بخواهیم خوشحال باشیم،از اینکه در عصری زندگی میکنیم که مسی بازی میکند،باید خوشحالتر باشیم که در عصری زندگی میکنیم که هنوز مارادونا در فوتبال حضور دارد.
-
ترکیب تیم بارسلونا در بازی با رئال مادرید بدین گونه می باشد.
در تیم بارسلونا ویكتور والدس درون دروازه خواهد ایستاد و چهار مدافع به نامهای آلوس، پویول، پیكه و مكسول خط دفاعی این تیم را تشكیل خواهند داد.
بوسكتس بازیساز جوان بارسلونا كه گرایش خاصی به حمله دارد به دستور سرمربی خود بین مدافعین و هافبكها قرار خواهد گرفت.
مقابل او ژاوی و كیتا در مركز زمین قرار خواهند گرفت و ۳ مهاجم به نامهای پدرو رودریگس، اینیستا و مسی در خط حمله بازی خواهند كرد. این احتمال وجود دارد كه گواردیولا در نیمه دوم از زلاتان ابراهیموویچ استفاده كند. بارسا با سیستم ۴-۳-۳ بازی خواهد كرد.
ویکتور والدس
مكسول پیكه پویول آلوس
بوسكتس
كیتا ژاوی
اینیستا پدرو رودریگس
مسی
-
-
رائول آلبیول: حقیقت این است که بارسلونا تیم بهتری است.
مدافع کهکشانی ها اعتقاد دارد:fek konam: که باید از این شکست درس بگیرند.
رائول آلبیول، مدافع رئال مادرید، پس از دیدار دیشب تیمش مقابل بارسا تایید کرد که تیم حریف، حداقل در حال حاضر تیم بهتری است.
بارسلونا در بازی دیشب بازی بهتری به نمایش گذاشت و به لطف گل های مسی و پدرو میزبانش را شکست داد.
اینک شاگردان گواردیولا با سه امتیاز اختلاف نسبت به رئال در صدر قرار دارند.
مدافع سابق والنسیا پس از بازی به خبرنگاران گفت:" در حال حاضر حقیقت این است که بارسلونا تیم بهتری است. آنها واقعا سازماندهی خوبی دارند. ما باید کمی بهتر شویم. باید به آنها تبریک گفت. بازی دشواری بود.
ما باید پیشرفت کنیم و تلاش کنیم که در بازی های باقی مانده به پیروزی برسیم."
آلبیول تاکید کرد که هم تیمی هایش باید از اشتباهاتی که در بازی دیشب داشتند، درس بگیرند.
" ما یک فرصت خوب را برای اینکه 3 امتیاز پیش بیفتیم، از دست دادیم. هنوز هفت بازی دیگر باقی مانده و باید منتظربمانیم و ببینیم چه اتفاقی می افتد. ما در خانه نتوانستیم به پیروزی برسیم در روزی که اشتیاق زیادی برای برد داشتیم اما توان پیروزی نداشتیم. ما باید از این شکست درس بگیریم و بدانیم که باید پیشرفت کنیم."
-
تحلیل ال کلاسیکو در گفتگو با پیت بیوتر: وقتی رونالدو مغلوب پیکه شد.
این از ویژگی های خوب فوتبال است که هیچ تیمی برای همیشه بهترین باقی نمی ماند. این مسئله دلایل مختلفی دارد از جمله افت بازیکنان، تغییر آنها، مصدومیت ها و این نکته را نباید فراموش کرد که همیشه بازیکنان ذخیره نمی توانند به اندازه بازیکنان اصلی خوب و موثر بازی کنند.
پیتر بیوتر، دستیار افشین قطبی که سابقه تفسیر مسابقات فوتبال در تلویزیون هلند را دارد،به تحلیل بازی شب گذشته ال کلاسیکو پرداخته و چنین می گوید:ehe::
تیم های مختلفی در دنیا بودند که هرکدام یک دوره رویارویی داشتند، رئال در دهه 60، آژاکس در دهه 70، لیورپول در دهه 80 و میلان در دهه 90. اما در فوتبال اثبات شده که قدرت دائمی نیست .در حال حاضر بارسلونا بهترین تیم دنیاست و دو سال است که بهترین بازی ها را انجام می دهند اما این از ویژگی های خوب فوتبال است که هیچ تیمی برای همیشه بهترین باقی نمی ماند. این مسئله دلایل مختلفی دارد از جمله افت بازیکنان، تغییر آنها، مصدومیت ها و این نکته را نباید فراموش کرد که همیشه بازیکنان ذخیره نمی توانند به اندازه بازیکنان اصلی خوب و موثر بازی کنند.
* او در پاسخ به این سوال که تاکتیک های اتخاذ شده از سوی تیم های حریف چقدر می تواند در متوقف کردن بارسا موثر باشد، گفت:" تاکتیک ها به تنهایی کافی نیست. برای متوقف کردن چنین تیمی به ترکیبی از تاکتیک، بازیکنان بزرگ و یک مربی با دانش نیاز است. تنها تیمی که موفق به متوقف کردن بارسلونا شده ، چلسی با هدایت گاس هیدینک بوده است. همه تاکتیک ها برای پیروزی طراحی شده اند اما برای شکست دادن تیمی مانند بارسلونا به ابزارهای بیشتری نیاز دارید."
* در حال حاضر فوتبال دنیا در حال تحول است و تیمهایی مانند منچستر سیتی درحال پیشرفت هستند وتیمی مانند چلسی در صورتی که نتواند به جای ستاره های فعلی، بازیکنانی در همان سطح را جانشین کند، با مشکل مواجه خواهد شد. در عبن حال بارسا با شرایطی که دارد می تواند همچنان قدرت اول فوتبال اروپا حتی در فصل آینده باشد. البته بهترین بودن در فوتبال مدرن واقعا کار راحتی نیست. در بازی دیشب پیکه، پویول و مسی خیلی خوب بازی کردند و ژاوی مثل همیشه عالی بود. کریس نیز خوب بازی کرد اما مدافعان بارسا عملکرد بهتری داشتند و اجازه کار به او ندادند. پیکه در همان کورس اول با رونالدو آمادگی اش را به مهم نشان داد و از عوامل اصلی موفقیت بارسا در بازی دیشب بود.
* دفاع تیمی بارسا در این دیدار بسیار فشرده و منسجم بازی کرد و مهاجمان و هافبک ها عقب تر از همیشه استقرار پیدا کردند. آنها بهترین شیوه را برای بازی مقابل رئال اتخاذ کردند و به این ترتیب توانستند به دو گل برسند. این شیوه بازی مورد علاقه من است. آنها با این سبک فوق العاده بازی فضای زیادی در زمین رئال ایجاد کردند و به گل رسیدند.
* البته هیچ چیز تمام نشده است. بارسلونا در لیگ قهرمانان حضور دارد و رئال می تواند با پیروزی در هفته دیدار باقی مانده به قهرمانی برسد. آنها در دیدار شب گذشته نیز نشان دادند که چه توانایی هایی دارند و چه تیم بزرگی هستند. از نظر من آنها هنوز شانس قهرمانی دارند.