با سلام خدمت دوستان گل من میخواستم ببینم به نظر شما PES بهتره یا FIFA ؟ :flowerysmile:
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان گل من میخواستم ببینم به نظر شما PES بهتره یا FIFA ؟ :flowerysmile:
بستگی داره که چی رو بخواهیم ملاک قرار بدیم
اگه قلق PES رو بگیری فوتبالش از حالت فوتبال خارج میشه :nishkhand: و بیشتر جنگ قلق ها میشه
هر کی بیشتر بازی کرده باشه واردتره
اما FIFA نه قلق گیریش کمتر طول می کشه
خلاصه بخوام همه فاکتورها رو بگذارم کنار هم من PES رو ترجیح می دم:ohum:
فيفا حرف نداره به نظر من فيفا امكانات بيشتري داره
در ضمن فيفا بيشتر براي كسانيه كه اهل پاسكاري و فوتبال زيبا هستند
pes is the best game
بهترین بازی شبیه ساز فوتبال pesاست درنتیجه pes قویتر .زیباتروبهتراست .
سلام من که PES بازی میکنم و فکر میکنم فیفا شبیه Sega باشه !!!!!
اما دلیل این پست من یه چیز دیگه ای هست :nishkhand:
من هر چی فکر میکنم نمیتونم بفهمم که اون پست بالایی که عکس زیدان هست چه ربطی به موضوع تایپیک دارد ؟ :nishkhand:
دوست ندارم تایپیک رو از مسیر خوش خارج کنم ، پس هر کی فهمید توی نظر خصوصی یا پیغام بازدیدکنندگان به من بگه ، ممنون میشم!
حالا که پست دادم ، پس بزارید یکم از PES بگم
خوبیا پیس که زیاده اما بزرگترین مشکلش اینه که آدم وقتی زیاد بازی میکنه عصبی میشه ! توی پیس 2009 هم وقتی بازیکنها میدوند خیلی قوز کمر دارند@!!!!
منم pes رو قبول دارم :eyvalla: :eyvalla:
Faghat Fifa vase inke vagheii tare
فیفا نسبت به سوکر قدمت بیشتر و بهتری داره ولی سوکر با چنتا حرکت علاقه مندان شو از فیفا بیشتر کرد.
بازی روان تر و متمایل به سلیقه بازیکنان علاقه رو بیشتر به سوکر سوق میدهد.
منم ترجیحا pes بازی میکنم.
من pes رو دوست دارم
pes از طرح گرافیکی بسیار بالایی برخورداره و خیلی بهتر از فیفاست:deldari:
بازی pes نسبت به فیفا از طراحی گرافیکی بالایی برخورداره و هرکی بازی کنه اونو میپسنده
یک کلام ختم کلام..فقط pes
pes koja fifa koja akhe ki fifa bazi mikone oonai ke footbal sareshoon nemishe taz edaran yad migiran khobe vali oonai ke hefe iyan pes bazi mikonan pes az hame lahaz behtare fifast hame ham midoonan,
حرف حساب جواب نداره...قربونت داداش
قابل مقايسه نيستن الان pes 2010 سطحش خيلي بالا تر از fifa10 است اما انصافا بيشترين تحول رو فيفا توي نسخه ي 06 انجام داد كه بي نظير بود
fifa نسبت به pes هم واقعیتره وهم بهتره:ohum:
من pes رو دوست دارم
فقط FIFA:he:
قطعا pes... خصوصا pes 2011 که با اومدنش فیفا هیچ حرفی برا گفتن نداره... :eyvalla:
با سلام.
من یه فوتبال بازه حرفهای هستم و کله عمرم فقط فوتبال بازی کردم ، تمام مدلهاشرو...
اگه شما صرفا فقط یک گیمر باشید شاید pes بهتر باشه اما اگه یک فوتبالیست باشی و دنبال شبیه سازی واقعی فوتبال باشی بی شک fifa انتخاب شماست چون ریزه کاری هایی داره که اگه کسی فوتبالیست باشه خیلی بیشتر از pes از اون لذت می بره
خلاصه pes برای حرفه ای ها نیست البته fifaهم تو سری 2010word cup خودشو از pes جدا کرد...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
نوشته اصلی توسط حیدری [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما رو چه حساب میگی pes برایه حرفه ای ها نیست؟
fifa انقدر راحته که تو سخترین حالت میشه با اختلافه 5-6 گل برنده بشی
ولی تو pes تا از تاکتیکهای مختلف استفاده نکنی نمیتونی به گل برسی
من pes رو ترجیح میدم :flowerysmile:
کی میگه گل زدن تو fifa راحته ؟
توی pes همه چی غیر واقعیه بازیکنا به شکل مسخره ای می دوند
ولی fifa همه چیزش واقعیه و تازه لوگوی تیماشم واقعیه و تور دروازش خیلی شله.
من که fifa رو به pes ترجیح میدم.
آقا نظر سنجیه بسیار خوبیه 100% پی اس بهتره 100%
اقا این پس11 چه قدر سخت شده:sooot::sooot:
یکی بیاد به ما بگه چه طوری تاکتیک و استراتجی بریزم و ... برنامه واسه تیم بچینم.خیلی پیچده شده.یکی راهنمایی کنه.
تکنیک هاش چطور عمل میکنه؟:nishkhand::nishkhand:
بابا 10 رو ول کنید هردو تو 11 ترکوندند البته pes11 یکمی بهتر از fifa11 است .
من که پی اس رو نصب کردم دارم بازی میکنم خیلی حال میده .
تا حالا دو تا بازی کردم هر دو تارو هم 3-1 باختم :hehehe:
فیفا هم امشب به دستم میرسه .
استيل بازيكناي فيفا خيلي واقعي تر از pes دوما فيفا 2برابر pes تيم دار و نظم تاكتيك تيميش بهتر منيجرشم خيلي بهتر در كل سطح فيفا خيلي بالاتر از pes من چون هر دو رو بازي ميكنم ميگم:ohum:
100% من پی اس رو ترجیح می دم چون واقعا راحت تر می شه فوتبال بازی کرد و مثل فیفا بازیکناش فلج نیستن و روان تر بازی می کنند تازه گرتفیک بهتری هم داره
انصافا هم فیفا11 و هم pes2011 امسال فوق الاده کار کردن!
من که هر دو رو بازی میکنم ولی نمراته pes امسال بالاتر از فیفا هستن (تو ps3 اینجوریه تو pc خبر ندارم)
آقا pes یه سرو گردن از fifa بالاتره مخصوصا این 2011
من خودم pes بازي مي كنم اما قابل توجه دوستان عزيز بايد عرض كنم كه سال گذشته fifa10 از كارشناسان نمره 9 از 10 رو گرفت و از pes جلو زد به همين دليل شركت konami در pes11 تغيرات زيادي را نسبت به pes9 و pes10 داده است .
به نظر من pes با این که یه سری نقص داره ولی در کل بهتر و باحالتر از فیفاست :ohum:
مخصوصا این که پیشرفت خوبی داشته و کیفتش بهتر شده.
من هر دو تا شون رو هم بازی میکنم فیفا قبلا خوب نبود اما نسخه جدیدش خیلی خوب شده .به نظر من هرکدوم یک خوبی هایی دارند تو این دو نسخه جدیدشون باهم برابرند اما قبلا pes بهتر بود
بچها من تو فیفا11 هر کاری کردم نتونستم گل سیو کنم هرکی بلده لطفا بهم بگه
به نظر من پی اس بهتره، زیباتر و حرفه ای تر می باشد.
اگر قصد دارید این دو بازی زیبا را اینترنتی خرید کنید [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کلیک کنید.
فیفا بهتره از نظر گلم پلی و بازیکنان pes فقط محیط بازیش قشنگه و بازیکنانش که اصلا شبیه خودشون نیستند
من خودم فیفا بازی می کنم. قبلنا از pes به شدت طرفداری می کردم اما تازگیا ( چند بازی آخری که داده بیرون ) دیگه مثل قبل نیست! خیلی زود آدم ازش زده میشه اما فیفا با اینکه بازیکناش بر خلاف pes شبیه خودشون نیستن اما آدم بهش وابسته میشه. فقط فیفا 11 یک بدی نسبت به فیفا 10 داره اونم اینکه اصلا نمیشه از روی ایستگاهی گل زد. من توی فیفا 10 از 10 تا ایستگاهی 8 9 تاشو گل می کردم اما اینجا نمیشه. کسی هست راهکارشو بدونه و بهم بگه؟!
یه بدی دیگم داره فیفا اینکه بازم بر خلاف pes شادی بازیکنان کم هستن. کلا 3 4 تا شادی داره. استادیو های زیادی هم نداره متاسفانه! به غیر از اینا در کل فیفا عالیه و گیم پلیش خیلی بهتر از pes هست!
pes خیلی سر تره با تمام عیب هایی که داره
دوستان عزیز یه سوال داشتم. اولی رو که کسی جواب نداد ایشالا این یکی رو یکی بدونه!! می خواستم بدونم مثلا این امکان وجود داره که آرم یه شبکه ورزشی معروف رو بالای سمت راست فیفا بذاریم!؟
به نظر من اونایی که میگن pes از fifa بهتره یا نمیدونن فوتبال چیه یا بلد نیستن گیم بازی کنن !!!