دانلود کلیپ ها و ویدئوهای زین الدین زیدان Zidane Clips
بعد از رونالدوی برزیلی به نظر من بهترین بازیکن تاریخ فوتبال زین الدین زیدان بوده ( حالا واسه این نظر من بحث نکنیدا :nishkhand: نظر منه دیگه :ohum: )
2 تا کلیپ با حجم و کیفیت مناسب از منتخبی از حرکات زین الدین زیدان ستاره فرانسوی گذاشتم. امیدوارم هواداران این بازیکن فرانسوی خوششون بیاد :sooot:
از زیدان هر حرکتی رو نگاه کنید لذت می برید :ehem:
از قدیم گفتم :nishkhand: مگه میشه از زیدان خوشت نیاد؟ :ajibeee:
دانلود کلیپ اول زین الدین زیدان
دانلود کلیپ دوم زیدان
کلیپ جالب از زین الدین زیدان
ستاره فرانسوی ای که هیچ وقت از یاد هوادارای رئال نمیره
این کلیپ هم تقدیم به همه هوادراان قوهای سپید و زیزوووووووووو
مدت این کلیپ بیش از 12 دقیقه هست :yes:
دانلود گلهای زین الدین زیدان در جام جهانی 2006 با کیفیت hd
تمام گل های زین الدین زیدان در تیم رئال مادرید ( بخش اوّل )
کلیپ زیر، تمامی گل های زین الدین زیدان برای تیم رئال مادرید است که در سه قسمت آن را تقدیم تمام طرفداران این بازیکن و دوستداران تکنیک های این اسطوره ی فوتبال می کنم.
لینک های زیر، قسمت اوّل این مجموعه هستند. قسمت دوّم و سوّم را در چند روز آینده و به شرط وجود تشکّر های زیاد برای شما قرار خواهم داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دانلود چند کلیپ زیبا از زیدان
دوستانی که خیلی علاقه به حرکات فانتزی زیدان دارن همیشه از دیدن کلیپ های زیدان خوششون می آد
زیدان از اون بازیکنانی هست که 99٪مردم فوتبالش رو دوست داشتن
حتی طرفداران تیم های حریف
چند کلیپ زیا از زیدان:
کلیپ بیلیارد بازی کردن زیدان
این یه کلیپ از بیلیارد بازی کردن زیدانه و نشون میده که بیلیارد بازی کردنش هم مثل فوتبالش فوق العادس :