-
آیا من شرایط فوتبالیست شدن را دارم؟؟
با سلام
من 19 سالمه ، قد 195 و وزن 80 کیلو و از فوتبال هیچ چیزی بلد نیستم ، حالا میخواهم فوتبالیست شوم ، به نظر شما شرایطشو دارم و چه پستی ؟
و برای اینکه در پستی که شما معرفی کردم موفق شوم کلا چه قدر باید پول هزینه کنم و چند سال طول خواهد کشید؟؟
خواهشا نظر خودتونو بذارید
باتشکر
-
195 و وزنه 80 !! دادش شما برو کشتی یا چیزه دیگه !!
-
داداش الان دیگه دیگه دیره واسه فوتبال یاد گرفتن . باید از بچگی میرفتی مدرسه فوتبال . باید فوتبال تو خونت باشه.
تنها در صورتی میتونی فوتبالیست بشی که استعداد فوقالعاده داشته باشی. الان دیگه بدرد نمیخوره . ولی فیریکت خیلی خوبه اینطور که معلومه.
-
با قد 195 من می گم دروازه بان
-
با شیراز اسپورت موافقم فوتبال باید تو خونت باشه . . .
فوتبال هم مث درس و سواد مرحله به مرحله ست و باید از پایه خوب شروع کنی و همه چی رو آموزش ببینی
هر چند که تو کشور ما بیشتر از اینکه به استعداد و توانایی افراد برای فوتبالیست شدن نگاه کنن و بهاء بدن اول به ثروتمندان بهاء میدن بعد هم به پارتی دارها و اونقد این دو قشر تو مملکت زیاد هست که دیگه جایی برای بقیه نمیمونه . . .
من 10 ساله دارم فوتبال بازی میکنم ، 2بار به تیم ملی دعوت شدم بخاطر نبود وجود پول و پارتی نتونستم برم ، تو مسابقات زیادی شرکت کردم ولی متاسفانه نه امکانات درست و حسابی داریم نه مربی خوبی، نه تیم خوبی ، هر چند که عناوین زیادی با همین امکانات هم بدست آوردیم چه تیمی و چه فردی ولی کلا هر کی بخواد فوتبالیست بشه تو این کشور باید دو فاکتور پول و پارتی رو داشته باشه که میشه همون بند پ با زیر مجموعه پول و پارتی . . .
بعضی از کسانی که الان تو لیگ ایران دارن بازی میکنن هم ببازی بودیم با هم برای مدت 5سال در کنار هم بازی کردیم دیگه قشنگ داستان پول و پارتی رو از حفظم . . .
قدت خوبه برای فوتبال چون تو ایران به قد و هیکل زیادتر از حرفه و فن بهاء میدن . . .
اگه علاقه داری برو سمتش ولی رفتی باید همه چیش رو بجون بخری ، مصدومیت و . . .
با قد 195 و 80 کیلو وزن باید بگم به صورت علمی وزنت کمه نسبت به قدت ولی اگه بتونی میتونی تو فوروارد یا بک بازی کنی این دوتا پست برای قد بلند ها خوبه و میتونی توش پیشرفت کنی اما این که هیچی تو فوتبال بلد نیستی اون دیگه یه بحث جداست اگه خیلی دوس داری فوتبالیست بشی باید هزینه کنی و بری تو یه تیم خوب با مربی خوب که بتونی خوب آموزش ببینی ولی اینم به استعداد خودت بستگی داره که تو چه مدت بتونی فوتبال رو درک کنی و سرعت یادگیریت چطور باشه ، میزان هزینه ت هم به میزان پیشرفت و رده ایی که میخوای به اون برسی بستگی داره آخه هر رده ایی قیمتی داره کلا به این چیزا بستگی داره :
انتخاب پست که باید با توجه به تواناییت انتخاب بشه
آموزش خوب
سرعت یادگیریت
درک فوتبال
خلاقیتت تو فوتبال
هدفت در فوتبال باید مشخص باشه
میزان تلاشت برای رسیدن به هدفت
انتخاب تیم مناسب
و . . .
-
نقل قول:
با سلام
من 19 سالمه ، قد 195 و وزن 80 کیلو و از فوتبال هیچ چیزی بلد نیستم ، حالا میخواهم فوتبالیست شوم ، به نظر شما شرایطشو دارم و چه پستی ؟
و برای اینکه در پستی که شما معرفی کردم موفق شوم کلا چه قدر باید پول هزینه کنم و چند سال طول خواهد کشید؟؟
خواهشا نظر خودتونو بذارید
باتشکر
سلام...
19 سال و اين كه چيزي از فوتبال ندوني رو قبول ندارم شما همين كه از اين رشته خوشت اومده و ميخواي كار كني يعني علاقه رو داري اما اين كه چه چيزي باعث شده شما از فوتبال خوشت بياد ميتونه از نظر فني يه انگيزه واسه ياد گرفتن يا حتي نقطه قوت شما بشه..
مثلا يه نفر رو ميشناسم كه به خاطر سانترهاي دقيقي كه از يه بازيكن ديده بود به فوتبال اومد و اولين چيزي هم كه خوب يادش گرفت سانتر خوب و صحيح بود كه اين شروعش بود....
چون چيزي رو كه دوس داشت ياد گرفت فهميد كه هر چيزي با تمرين و تكرار ميشه اجرا كرد و بعدها اين بازيكن خيلي بازي اش كامل شد !
شما هم ميتوني اين حالت رو داشته باشي ما نميدونيم انگيزه ات چيه..
پست هم بسته به فيزيك داره اما استعداد هم مهمه مثلا شما الان پاهاي بلندي داري و تو دفاع ميتوني موثر باشي يه به قول بچه ها فوروارد هم ميتوني باشي!
بايد ببيني نقاط قوتت چي ميتونه باشه
درباره ي تيم هم ببين كجا واسه ياد گرفتن بهتره مربي تيم خيلي مهمه الان هم بايد دنبال يه تيم باشي كه بتوني خوب فوتبال رو ياد بگيري
از اونجا به بعدش هم كه وارد تيم هاي ديگه بشي مربي ات بهترين كسيه كه ميتونه بهت كمك كنه
دركل شما به شرايط مسابقه برسي توانايي اين هم داريد كه بري تيم هاي بهتر تست بدي مثلا جوانان يا حتي اميد
شما ميتوني چند سال رو تو اميدها و جوانان تيم ها بگذرونيد كه هم مهارتت تو فوتبال بالا بره و هم اينكه راه فوتباليست شدن رو درست رفتي سنت هم خيلي بد نيست خوبه اما اگه پيشرفتت هم خوب باشه&
فكر پارتي و اينا هم نباش بازي خوب مهم تره همه كه پارتي بازي نميكنن بلاخره يه نفر پيدا ميشه شما رو ببينه ، انگيزه و پشتكار و تمرين و درك بالا از فوتبال و اطرافيانت چيزهايي هستن كه لازم داريد
هزينه هم الان بستگي به تيمي داري كه ميخواي انتخاب كني شايد الان هزينه كني اما تو تيم بري جبران ميشه
شايد با كمترين هزينه بتوني يه مربي با دانش پيدا كني و شايد هم عكسش درست باشه
معمولا فوتبال حالت پايه بايد بزاري بازيكن خوب فوتبال رو بفمهمه و مهارتهايي مثه لمس توپ و دريبلينگ و شوت ،پاس اولين آموزشها هستن كه شما اين رو ميتوني با كمك يكي از دوستانت ياد بگيري و تمرين كني كه احتياجي به هيچ هزينه اي هم نيست
مرحله بعد هم افزايش مهارت ها ت ميشه، كه منظور كامل شدن همون تكنيكهاست و پاسكاري و يادگيري استفاده از موقعيتهاي به وجود اومده و تصميم گيري به موقع اس كه وقتي تو زمين بازي رفتي همه اينها رو سريع ياد ميگيري چون سنت هم خوبه و ميتوني هم زمان آمادگي جسماني ات رو هم بالا ببري
چيزي كه تو فوتبال احتياج داري فعلا فقط تمرينه ...
موفق باشي..
-
سلام
یه نظری هم من میدم
فوتبال تو ایران یعنی کشک !
یعنی به هیج جا نرسیدن و وقت تلف کردن
یعنی پول الکی خرج کردن و هیچی نشدن
یه نصیحت برادرانه بهت میگم
اگه پول زیادی و پارتی داری برو شاید فرجی شد ....
اما اگه اینا رو نداری اصلا سمتش نرو که فقط و فقط وقتت رو تلف میکنی
آدم میشناسم که زیدان و رونالدینیو رو تو تکنیک میذاره تو جیبش ! ولی بنده خدا چون پول و امکانات کافی نداره نمیتونه جایی دستش رو بند کنه
آدم هم میشناسم که یه پاس بلد نیست بده رفته تو تیم جوانان راه آهن تهران شده کاپیتان !
-
از نظر همه دوستان بسیار متشکرم
راستش من به فوتبال به خصوص سانتر های بلند و شوت های بلند علاقه دارم ، ولی ،
من هم از قشر بخور نمیر جامعه هستم و پول و پارتی هم ندارم
پس بر اساس نظر اکثریت و تحقیقات خودم به دلیل نداشتن این دو فاکتور (پول و پارتی ) فکر نکنم به جایی برسم
پس فوتبالو شروع نمی کنم و می رم سمت والیبال یا بسکتبال یا هندبال
بسیار ممنون از نطرات دوستان گلم
-
حتما برو بسکت.....
خیلی خوبه....قدت بلنده موفق میشی...
شاید خدا خواستو رفتی ان بی ای.....
اگه رفتی سلام مارم برسون به مایکل جردن:flowerysmile:
-
من 12سالمه و یک مترو پنجاهو چهار سانت قدمه و34کیلو وزنمه و یه چیزا ای از فوتبال بلدم و این که علاقه دارم آیا من شرایط فوتبالیست شدن رو دارم ؟؟؟؟؟؟ اونم تو پست دروازه بان
-
ببشیدآ اصن من میخوآم برم تو فوفتال خانوما
قضیه چ جوریآ میشه آقایون فوفتالی؟!:rooz::aaaaaa:
-
نقل قول:
من 12سالمه و یک مترو پنجاهو چهار سانت قدمه و34کیلو وزنمه و یه چیزا ای از فوتبال بلدم و این که علاقه دارم آیا من شرایط فوتبالیست شدن رو دارم ؟؟؟؟؟؟ اونم تو پست دروازه بان
باید بگم اقای فری مو طلا شما هنوز 12 سالته و هنوز به بلوغ جسمی نرسیدی و شما هنوز اونطور که باید شاید قدت بلند نیست ولی میتونی تاکتیک های دروازه بانی رو با رفتن به باشگاه یاد بگیری.
الان توی سن خیلی خوبی هستی و میتونی اگه استعداد داشته باشی اینده خیلی خوبی داشته باشی البته اگه خسته نشی و ادامه بدی و همیشه در حال تمرین باشی . :ookk:
-
نقل قول:
از نظر همه دوستان بسیار متشکرم
راستش من به فوتبال به خصوص سانتر های بلند و شوت های بلند علاقه دارم ، ولی ،
من هم از قشر بخور نمیر جامعه هستم و پول و پارتی هم ندارم
پس بر اساس نظر اکثریت و تحقیقات خودم به دلیل نداشتن این دو فاکتور (پول و پارتی ) فکر نکنم به جایی برسم
پس فوتبالو شروع نمی کنم و می رم سمت والیبال یا بسکتبال یا هندبال
بسیار ممنون از نطرات دوستان گلم
درسته كه دو فاكتوره تو فوتبال الان حرف اول و آخر رو ميزنن اما باور كن اگر كسي صبر داشته باشه و تمرينهاي خوبي هم داشته باشه ميتونه فوتباليست بشه
اما به نظر من كسيايي كه با پول و پارتي بالا رفتن دوامي هم نداشتن چون تلاشي نكردن و به هدفشون رسيدن و قدر موقعيتشون رو نميدونن
هنوز هم مربي هايي هستن كه دنبال بازيكن خوب باشن ،فوتبال خوب هم داره درسته وضع فوتبال خرابه اما اگه كسي واقعا بخواد و صبر ايوب هم داشته باشه و يه صد تن اميد هم داشته باشه شدنيه......
نقل قول:
جدي پ ن پ داره ..D:
شما باتوجه به سنت فقط بايد تيمي بازي كني و مفرح:figur:همين !
سن 12 سال كه نه بدنسازي لازمه نه رقابتي مثه جوانان اينا!فقط بازي كن عمو...ki::
اگه دوس داري دروازه بان بشي خوبه پست خودتو پيدا كردي و يه 10 درصدي اش رو رفتيlol:- اما تو اين زمينه مربي ات ميتونه بهترين راهنمات باشه %
تست واسه زير 14 و 13 هم زياد ميزارن كه برميگرده به خودت دوباره...
-
من چی من میتونم فوتبالیست شم؟
قد:1.21
وزن:26 کیلو
پست مورد علاقه:خط حمله
مهارت های من:فقط فرز و سرعتی و تموم کننده
چیزی جا انداختم؟
-
نقل قول:
ببشیدآ اصن من میخوآم برم تو فوفتال خانوما
قضیه چ جوریآ میشه آقایون فوفتالی؟!:rooz::aaaaaa:
چرا من اين سوال رو الان ديدم؟:soal:
به هر حال واسه خانم هايي كه پي گير هستن و فوتبال رو دوست دارن ميگم:
الان فوتبال و فوتسال كلا همه جا هست به نظر من جايي وجود نداره كه فوتبال نباشه!
شما ميتونيد به هيئت فوتبال شهر خودتون زنگ بزنيد تا تيم ها رو بهتون معرفي كنند..
فوتبال كه واسه خانم ها همه جا نيست اما فوتسال حتما هست !
برزيليها فوتبال رو از فوتسال شروع ميكنن!بي ربط نيست اما ناخود آگاه تو فوتبال هم تاثير داره...
خيليها هم فقط فوتسال دوس دارن !
نقل قول:
من چی من میتونم فوتبالیست شم؟
قد:1.21
وزن:26 کیلو
پست مورد علاقه:خط حمله
مهارت های من:فقط فرز و سرعتی و تموم کننده
چیزی جا انداختم؟
قد و وزنت متناسبه هرچند پسر ها معمولا رشد قبل از بلوغشون كمه الان هم نميشه گفت شما كه 13 سالته 19 سالت شد چطوري بشي!
مهارته سرعت كم چيزي نيست شايد اين يه نقطه قوت باشه تموم كننده هم كه عاليه ديگه
پسرم :nishkhand:شما هم بستگي به علاقه و پشتكار خودت داره كه فوتباليست بشي يا نه
قد و قواره تو فوتبال امروز مطرح نيست شايد آمادگي جسماني تو فوتبال الان به گفته خيلي ها حرف اول رو ميزنه! اما فكر و مهارت و دانش و تمرين و پشتكار خيلي مهم تر هستن
استعداد هم ربطي به هيكل و قد نداره!
شما هم الان بايد تو يه تيم زير نظر مربي اصولي كار كني كه استعدادهاي به اين خوبي كه تو گلزني داري رو تقويت كنه به عبارت ديگه ازش استفاده كنه به نفع خودت...
همون بازي هاي مفرح و شاد رو داشته باشي عاليهdallliii
ويرايش:تو سن هاي پايين تغذيه هم خيلي اهميت داره مخصوصا لبنيات ...
موفق باشي...roz::
-
پاسخ : آیا من شرایط فوتبالیست شدن را دارم؟؟
سلام من 16 سالمه 2 ساله كه حرفه اي رزمي(كيك بوكسينگ) كار ميكنم 1 دوره هم قهرماني جهان دارم.ولي از بچگي فوتبالو خيلي دوست داشتم الانم يه مدتي ميشه كه ميخوام فوتبالو شروع كنم هدفم هم تيم مليه. 50 وزنمه 1.57 هم قدم. خواستم كمكم كنيد تا بتونم تصميم بهتري بگيرم.
-
نقل قول:
سلام من 16 سالمه 2 ساله كه حرفه اي رزمي(كيك بوكسينگ) كار ميكنم 1 دوره هم قهرماني جهان دارم.ولي از بچگي فوتبالو خيلي دوست داشتم الانم يه مدتي ميشه كه ميخوام فوتبالو شروع كنم هدفم هم تيم مليه. 50 وزنمه 1.57 هم قدم. خواستم كمكم كنيد تا بتونم تصميم بهتري بگيرم.
ماشاله انگيزه هنوز نيمده تيم ملي ...
اول تبريك ميگم كه ورزشكار موفق هستين..شايد اين سابقه تونو آمادگي جسماني خوب شروع خوبي باشه و يه مربي دنبال همچين كسي هم باشه..
اما فوتبال ورزش انفرادي نيست كه همه رو بزني بري مرحله بعد،صبر زياد و پشتكار و بعد از اينا و مهمتر از همه استعداد لازمشه
وزن 50 ،قد حدودا 160 خوبه فوتبال البته فوتبال جثه و قد مهم نيست اما وزن بايد متعادل باشه كه هست اين اطلاعاتي كه دادين لازم نبود
شما بسته به شهري كه زندگي ميكنيد كه فوتبال داشته باشه يا فوتسال ميتونيد شروع كنيد و از مربي ات كمك بخواي و حرف گوش كن باشي و به حرفهاي مربي عمل كني يه 20 درصد راه رو رفتي .
اگر خوب كار كردي كه همون استعدادت باشه مربيت خودش به فكر پيشرفتت هست
اما بقه اش رو نميدونم شانسه يا بدشانسيه يا شايد هم قسمت!بايد ببيني اوضاع چطوري بري تست تيم ملي نوجوانان بدي فك كنم مراكز استانها هرسال برگزار ميشه البته خانم ها رو مطمئن نيستم بايد از هيئت شهرتون اطلاعات بگيري
فوتبال هم ورزش تيمه فراموش نشه!بدي هاش بيشتر از مزيتهاشه
فوتبال باشگاهي و مدرسه فوتبال قبل از تيم مليه كه خيلي ها اين باشگاهه رو ندارن كه به تيم ملي برسن ،شما بايد بعد از كسب مهارتهاي لازم كه شايد چند سال هم طول بكشه به فكر باشگاهي شدن باشي و بعد تيم ملي
تازه به اضافه اين مصيبتها بايد پارتي بازي و رفيق بازي و زدو بندهايي كه تو فوتبال وجود داره رو هم تحمل كني
البته تمام اينها بستگي به استعداد فوتباليست شدن داره و روئياي ره صد ساله يك شبه رفتن!
-
6 فایل پیوست
با سلام.
دوستان نشستن پشت تلوزیون دریبلا و گلهای رونالدو و مسی رو دیدن:ahaaaaaa: جو گیر شدن یهو تصمیم گرفتن فوتبالیستشن:figur:امثال این بازیکنان کسایی هستن که از اوایل زندگی شون کار خواص دیگه ای نکردن و فقط فوتبال بازی کردن و سخت تمرین کردن حتی مدرسه هم نرفتن تا درس بخونن فقطو فقط فوتبال بازی کردن.ننه باباشونم ایرانی نبوده که بگه بچش باید یا دکتر بشه یا مهندس:babaa::motalee:
فوتبالیست شدن خیلیم به این اسونیایی که شما فکر میکنید نیست.این که فوتبال تو خونت باشه و علاقه داشته باشی فقط یه طرف ماجراست. چون عوامل متعددی باید دست به دست هم بدن که یه بازیکن واقعی کشف بشه که هزار ماشالا تو ایران اصلا نمیزارن استعداد رو زمین بمونه :toop:.فوتبال بازی کردن هیچ مقطع سنی نداره اما با 19 سال سن فک کنم خیلی دیگه دیر شده باشه واسه فوتبالیست شدن.
البته بستگی به این داره که چه انتظاری از خودت داشته باشیthink:: شاید اگه بازیکن خوبی باشی بتونی تو لیگ دست 2 یا 1 شهرتون بازی کنی.
بهرحال موفق باشیroz:::chakerim:
-
نقل قول:
1 دوره قهرمانیه جهان داری بعدش میخوای رشتتو ول کنی بری سراغ فوتبال ؟
گرفتی ما رو ؟
-
بزنم به تخته انتظارات همه در حد هت تریک تو الکلاسیکو و گل زدن تو فینال جام جهانیه:nishkhand:
-
سلام به همه من امیرم 15 ساله از تهران کم شنوا هستم و از سمعک استفاده میکنم که خوب میشنوم من به فوتبال خیلی خیلی علاقه دارم وخیلی هم حرفه ای هستم و توی مدرسه همیشه بهترین گلزن هستم و میخواستم بدونم که من کم شنوا هستم ایا میتونم فوتبالیست بشم و برم باشگاه یا باید برم توی ناشنوایان ولی من نیمی از شنواییم رو بر اثر شیمی درمانی از دست دادم و با سمعک خوب میشنوم و و از نظر گفتار هیچ مشکلی ندارم لطفا کمکم کنیدashem:-
-
چرا که نه وقتی که می گی که خیلی حرفه های هستی و توی مدرسه هم بهترین گلزن هستی پس برو به سمت یک فوتبالیست حرفه ای شدن و پیشرفت کن کم شنوا بودن که ملاک نیست موفق باشی
-
اخه فکر میکنم باید کلا سالم باشی و هیچ نقصی نداشته باشی
-
سلام من پیام صالحی هستم از ارومیه 15سالمه و خیلی خیلی به فوتبال علاقه دارم یعنی یه جورایی میشه گفت فوتبال تو خونمه و می خوام فوتبالیست بشم و به مهاجم بودن هم علاقه دارم 180 هم قد دارم بنظرتون واسه فوتبالیست شدن میشه و واسه مهاجم بودن هم خوبه؟
-
با سلام
من 12 سالمه و عاشق فوتبالم.گلزن خوبی هم هستم توی مدرسه.توی سرعت و تمام کنندگی و شوت زنی از راه دور خوبم.هد زنی ضعیف.چپ پا.پست مورد علاقم فوروارد نوکه.
می تونم آیا؟
-
ببینین دوســـــتان همه ی شماها میتونید فوتبالیست بشید
اصلا هم به این حرفا که سنتون دیگه زیاده ! دیره ! .... توجه نکنید ! از علی دایی بدتر نیستید که 24 سالگی شروع کرد :))
امـــــــــــــــــــــــ ــا 2نکته مهم :
1) اینکه باید بگردید باشگاه های مطرح و اسم رسم دار ( غیر از استقلال و پرسپولیس ) پیدا کنید مثل : نفت - مقاومت تهران - پیکان - سایپا چون این تیم ها از پایه هاشون بازیکن میگیرن ولی اون دوتا تیم سرخابی پشیزی به پایه اهمیت نمیدن
2) پــــــــــــــــــــــــ ـــــــارتـــــــــــــــ ــــــــــــــــی + $$ (((( مهمترین فاکتور))))
اگه یکی از این 2تا رو داشتین خیلی شیک و مجلسی میری سر تمرین تیم مورد نظرت میگی من فامیل فلانی ام ! یا بیا این پولم ! اونم خیلی شیک میگه خوش آمدی قهرمان !think:::ey babaaa:
این قدر کثافت کاری داره این فوتبال که من خودم وابسته به شغل دومم این ها رو دیدم که نگو ! اگه پولشو دارید برید کشورای حوزه خلیج فارس رشد کنید یا اگه بیشتر دارید برید اروپا ....
یاعلی
-
سلام
من محمد هستم
13 سالمه و وزنم 45 کیلوئه
میتونم یه فوتبالیست حرفه ای شم ؟:khahesh:
-
سلام من تازه 18 ساله شدم...تابستون پارسال با این سنم تو رده بزرگسالان رشته پرورش اندام تو وزن 60 کیلو قهرمان استان و تو کشور ششم شدم...اما به دلیل یک سری مشکلات شخصی دیگه نتونستم ادامه بدم و الان حدود 10 ماهه که تمرین نمیکنم با این حال الان آمادگی بدنم در حد بهترین فوتبالیست های ایران و حتی جهانه (اینو از این رو میگم که پرورش اندام کار بودم یعنی هنوز بدنم در حد یک فوتبالیست دیگه آماده هست، البته از لحاظ ظاهر)...قدم 173 و وزنم الان 60 کیلو گرمه...میخوام بدونم میتونم فوتبالیست بشم...علاقه شدید و وحشتناکی به فوتبال دارم...
-
من خودم هرکی بازیمو میبینه میگه تو برو حتما به یه جایی میرسی سبک بازی امیخته ای از سرعت کریس و تکنیک مسی هست.قدم 180 و وزنم 65 اما قدرت بدنیم و سرعتم خوبه چون روشون کار کردم تو تیم پایه هم نبودم 18 سالمه موندم بیخیال شم یا نه!اگه نخوام بیخیال شم نمیدونم از کجا باید شرو عکنم و خودمو به کی نشون بدم.دوستان اگه پارتی انقد جدی هست به زندگیم برسم؟
-
نقل قول:
من خودم هرکی بازیمو میبینه میگه تو برو حتما به یه جایی میرسی سبک بازی امیخته ای از سرعت کریس و تکنیک مسی هست.قدم 180 و وزنم 65 اما قدرت بدنیم و سرعتم خوبه چون روشون کار کردم تو تیم پایه هم نبودم 18 سالمه موندم بیخیال شم یا نه!اگه نخوام بیخیال شم نمیدونم از کجا باید شرو عکنم و خودمو به کی نشون بدم.دوستان اگه پارتی انقد جدی هست به زندگیم برسم؟
اگه اینجور که تو از خودت تعریف میکنی حتما یه سر اصفهان بیا و باشگاه سپاهان راحت تست بده.
سپاهان اصفهان یه طرح جامعی داره به اسم خود استعدادیابی.هرکی فکر میکنه بازیش خوبه میره آکادمی و اگه تابستون باشه تست اولیه میده و اگه قبول شد بقیش رو غلتکه
اگه فوتسال میخوای بری که فعلا فولاد ماهان و دبیری تبریز راحت میشه توشون تست داد
-
من خوشبختانه تونستم شماره یکی از بزرگای فوتبال که پول و پارتی بازی نیس و به جوونا بها میده رو گیر بیارم اونم یه ادرسی داد گفت برو تست بده تا وضعیت شما رو به من بگن.کسی میدونه چطور تستایی میگیرن میخوام اماده برم اونجا؟بچه ها واسم دعا کنید تمام عشق و زندگیم فوتباله دعام کنید توروخدا اخه من پارتی ندارم اگه قبول نشم هیچوقت خودمو نمیبخشم اگه اطلاعاتی دارین راهنماییم کنید.ممنون
-
نقل قول:
من خوشبختانه تونستم شماره یکی از بزرگای فوتبال که پول و پارتی بازی نیس و به جوونا بها میده رو گیر بیارم اونم یه ادرسی داد گفت برو تست بده تا وضعیت شما رو به من بگن.کسی میدونه چطور تستایی میگیرن میخوام اماده برم اونجا؟بچه ها واسم دعا کنید تمام عشق و زندگیم فوتباله دعام کنید توروخدا اخه من پارتی ندارم اگه قبول نشم هیچوقت خودمو نمیبخشم اگه اطلاعاتی دارین راهنماییم کنید.ممنون
اگر به تیم معرفی ات کرده یعنی با تیمشون تمرین میکنی
تستشون هم تمرینهاییه که به تیم خوشون میدن اگر بازی بی نقصی داشته باشی قبول میشی :ohum:
آمادگی جسمانی هم معمولا سرعت وچابکی براشون مهمه
-
یکی بیاد مث ادم بگه ادمی که استعداد داره تو شهرستان باشه چه غلطی باید بکنه؟قیدشو بزنه؟چقد بعضیاتون ضدحالید یکی میگه مربیا بچه بازن یکی میگه پول و پارتی خوب نمیگید شاید یکی ناامید شه؟الان من بخوامتست بدم باید چیکار کنم؟مشهدم اقا مجید جلالی بهم گفت برو پیش یکی از دوستام تست بده»کسی که میدونه دقیقا بهم بگه چجور تستایی هستن؟مگه من تنظیم کننده اهنگای گلزارم که کسی جواب درست و حسابی بهم نمیده!!!!!!!!!
-
نقل قول:
یکی بیاد مث ادم بگه ادمی که استعداد داره تو شهرستان باشه چه غلطی باید بکنه؟قیدشو بزنه؟چقد بعضیاتون ضدحالید یکی میگه مربیا بچه بازن یکی میگه پول و پارتی خوب نمیگید شاید یکی ناامید شه؟الان من بخوامتست بدم باید چیکار کنم؟مشهدم اقا مجید جلالی بهم گفت برو پیش یکی از دوستام تست بده»کسی که میدونه دقیقا بهم بگه چجور تستایی هستن؟مگه من تنظیم کننده اهنگای گلزارم که کسی جواب درست و حسابی بهم نمیده!!!!!!!!!
سلام
داداش شما همون نیستین که توی اینستاگرام پیام گذاشت؟
-
شما هم که اینجایی!موندم بابا این همه میشه به ادم ضدحال بزنن؟هروقت میام فضای مجازی ضدحال میخورم شیطونه میگه وای فای رو بندازم تو کوچه خلاص شم کارمو انجام بدم!یکی میگه هجده سالته دیره یکی میگه پول و پارتی یکی هم میگه شرمندتم ها ولی مربیا بچه بازن!!!!خوب ادم ناامید میشه دیگه
-
نقل قول:
شما هم که اینجایی!موندم بابا این همه میشه به ادم ضدحال بزنن؟هروقت میام فضای مجازی ضدحال میخورم شیطونه میگه وای فای رو بندازم تو کوچه خلاص شم کارمو انجام بدم!یکی میگه هجده سالته دیره یکی میگه پول و پارتی یکی هم میگه شرمندتم ها ولی مربیا بچه بازن!!!!خوب ادم ناامید میشه دیگه
خوبی محمد جان؟
ببین داداش، اگه هدفت برای خودت مهمه اصلا" به حرفا اهمیت نده؛ البته منظورم حرف هایی هست که مطمئنی از روی غرض زده میشه
ولی هر حرفی که بهت میزنن رو به عنوان یه گوشزد و یه درس بگیر
شاید یه روز به دردت خورد
------
اینم هدیه من به تو:
"در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم *** سرزنش ها گر کند خار مغیلان غم مخور"
------
من تا آخر پشتت هستم آقا
توی اینستاگرام هم می بینمت
-
نقل قول:
سلام داش محمد ...
خیلی رک واست میگم ممکنه خوشایندت نباشه ...
ببین داداش هر راهی سختی داره ، محاله بدون زحمت و عرق ریختن به هدفی که میخوای برسی ...
البته ممکنه هدف خوبی رو انتخاب کنی ، زحمت بکشی ، ولـــــــــــــــــــــی مسیر رو اشتباه میری و هرچی بری نمیرسی چون مسیرت اشتباهه
نمیدونم کدوم شهرستان زندگی میکنی ،امیدوارم ایت تب وتابی که داری تا اخر داشته باشی یعنی ویار نباشه !
ببین تو این دوره زمونه آدم به باباش نمیتونه اعتماد بکنه ، پس اگه پا گذاشتی تو این فوتبال کثیف ، باید بپذیری که جاهایی باید سر تا پا بری تو لجن ...
همه جور تیم و مربی داریم
مربی هایی داریم مثل علی دوستی ، پاک و صاف و کاربلد و ....
یا مربی هایی که به بازیکنا به چشم کالا نگاه میکنن ،تا موقعی که پول میدی و حال بهشون دستبوستن ...
اگه میتونی تو شهرتون یک تیم مطرح پیدا بکن بخدا کاری نداره
ببین کدوم تیم شهرتون رده های سنی فعالی داره
تو لیگ کشوری هس یا لیگ برتر 1 و 2 ...
سرعت ، سرعت ، سرعت و قابلیت حمل توپ
نمیخواد هیکل گولاخ باشه ، تکنیکت ماردونایی باشه ، باید نفس داشته باشی بدویی ...
باید سختکوش باشی ... شعار نیست اینا ... تو که نه پول داری نه پارتی که لازمه 99 % مشاغل کشورمونه باید جون بکنی!
بالاخره یکمی هزینه داره ، هزینه جا و لباس و زمین تمرین ... ولی خوب زیاد نیس شاید مجبور باشی در کنارش کار کنی
+ نمیدونم ماه عسل چند روز پیش رو دیدی یا نع !؟ بیرانوند رو دیدی !؟
بچه عشایر ! از روستا کشید خودشو تهرون ، 30 شب دور میدون آزادی خوابیده ، تو پیتزا فروشی و کارواش شبانه روز کار میکرده ، خد هم دیده هم این بابا مصممه و هم سختکوش و هم پی سختی ها رو بخودش مالیده اونم بهش جواب داد
همیشه گفتن از تو حرکت از خدا برکت ، اکثرا ملت دنبال اینن شب بخوابن صبح واسشون همه چی فراهم بشه ولی زرشک !
تو قدمتو بردار ببین چه آینده ایی میخوای !؟ میخوای فوتبالیست بشی کلا !؟ چون درس مرس دیگه کنار فوتبال نمیشه
نمیتونی بازی های مهم تیمتو واسه امتحانات بپیچونی ... میتونی با این شرایط کنار بیای؟
با یک مشت ادم دزد از خدا بی خبر کلاه بردار که شاید به پستت بخورن !؟!؟!
در ضمن بهتم گفتم 18 سالته ، 20 سالته ... مهم نیس ، علی دایی 25 سالش بود تازه شناختنش ، همین عنایتی 23 سالش بود !
تو کار خودتو تو مسیر صحیح و با پشتکار و توکل انجام بده خودش واست راه باز میکنه .
-
خداروشکر استعدادم خوبه وضعمونم خراب نیس اما پارتی ندارم و نمیخوام با پول وارد شم چون اونجوری ممکنه وارد شم اما دوام نمیارم حمل توپم که خوبه سرعتم هم بد نیس اما نفس کم میارم وایه همینه ۲ ماهه دارم جون میدم جون میدم ها واقعا میدوم خداروشکر بهتر شدم.از همه دوستام که امید دادن ممنونم من عشقم فوتباله بدون شعار فقط میخوام برسم به ارزوهام به بالاترین سطح فوتبال میدونم که میتونم چون اگه واردش بشم مطمئنم تمام پشتکار و تلاشم و میذارم تو راه وایم دعا کنید خدایا میدونی که از ته دل دنبال این هدفم پس دستمو بگیر.ممنون دوستان دوباره انرژی گرفتم واسم دعا کنید
-
سلام من13الی14سال هستم و میخواهم فوتبالیست شوم لطفا راهنماییم کنید در ضمن قدم 156و وزنم45لطفا کمکم کنید
-
یعنی چی معنا نداشت خوشم نیومد:ohum::iran::iran::iran::iran::iran::ira n::iran: