๑۩۞۩๑ تاپیک هواداران زین الدین زیدان ♣♠ اسطوره تمام نشدنی ๑۩۞۩๑
(( به نام خدا ))
مدت ها بود که میخواستم یه تاپیک برای هواداران زیزو تو انجمن راه بندازم که به دلایلی موفق نمیشدم اما به دلیل پیشنهاد بعضی از دوستان تصمیم گرفتیم که تاپیکی با عنوان ♣♠ تاپیک هواداران زین الدین زیدان ♣♠ اسطوره تمام نشدنی ♣♠ ایجاد کنیم تا هوادارن این بازیکن استثنائی بتونن یه پاتوقی برای بازیکن محبوبشون داشته باشن .......
سانتی کاسورلا: زیدان بهتر از مسی و رونالدو بود
سانتی کاسورلا: زیدان بهتر از مسی و رونالدو بود
این هافبک اسپانیایی که پیش از این برای مالاگا و ویارئال بازی کرد، تجربه بازی در مقابل ستاره سابق رئال و تیم ملی فرانسه را دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت گل- سانتی کاسورلا، ستاره جدید آرسنال، از زین الدین زیدان، اسطوره باشگاه رئال، به عنوان بهترین بازیکنی که در مقابلش بازی کرد، نام برد. این در حالی است که این بازیکن سابقه بازی مقابل لیونل مسی و کریس رونالدو را نیز دارد.
این هافبک اسپانیایی که پیش از این برای مالاگا و ویارئال بازی کرد، تجربه بازی در مقابل ستاره سابق رئال و تیم ملی فرانسه را دارد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در طول زندگی تان، ممکن است از بازیکنان متفاوتی خوش تان بیاید. وقتی جوان بودم، به خاطر اینکه پدرم طرفدار "تیم رویایی" کرویف بود، من هم به مایکل لادروپ علاقه داشتم.
اما همیشه گفته ام بهترین و تکنیکی ترین بازیکنی که مقابلش بازی کردم، زیدان بود. مقابل مسی و رونالدو هم بازی کردم اما هنوز هم معتقدم که خوش شانس بودم که توانستم مقابل مسی و زیدان بازی کنم و بازی اش را ببینم. او فوق العاده بود. او هنوز هم بهترین است.
به خاطر قد بلندش، به نظر می رسید بازیکن زمختی است اما وقتی بازی اش را می دیدید، متوجه می شدید که چه اندازه ماهر و با استعداد است. من از دیدن بازی او واقعا لذت می بردم. واقعا لذت بخش بود. به نظر من او از هر لحاظ بهترین بود."
زیدان در طول دوران حرفه ای اش برای تیم های کان، بوردو، یوونتوس و رئال مادرید بازی کرد و بیش از 100 بازی ملی نیز در کارنامه دارد.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مورینیو: دوماهی هست که زیدان از ما خداحافظی کرده !
مورینیو: دوماهی هست که زیدان از ما خداحافظی کرده
طبق صحبت های ژوزه مورینیو، زیدان با تصمیم خودش هدایت تیم پایه ای رئال مادرید را رها کرده و حالا می خواهد درفرانسه به مربیگری بپردازد
ژوزه مورینیو مربی پرتغالی رئال مادرید در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که حدود دوماه پیش زین الدین زیدان، هدایت تیم پایه ای رئال را رها کرده.
آقای خاص دراین باره گفت:« دو ماه است که در خواب هستید. دو ماهی می شود که زیدان از ما خداحافظی کرده. او به ما گفت که به دنبال خوشبختی است و می خواهد در جایی باشد که خوشبخت تر باشد. او تصمیم گرفته که سرمربی یک تیم باشد. همین. این یک موضوع عمومی است که همه از آن خبر دارند. حضور او در تیم پایه ای رئال، رسانه ای بود. او حالا خودش را برای مربیگری در فرانسه آماده می کند. این خبر خیلی دیر پخش شد و من این را اصلا درک نمی کنم. این اتفاق بنا به تصمیم شخصی خود زیدان گرفته شد و حالا هم دو ماه از آن می گذرد.»
یک روز پیش زیدان در صحبت هایی اعلام کرده بود که رابطه اش با مورینیو، مثل همیشه است و بدین ترتیب به هرگونه گمانه زنی درمورد وجود اختلاف میان او و آقای خاص پایان داد. البته صحبت های او اندکی با صحبت های مورینیو تناقض دارد.زی زو در این باره گفت:« من هنوز هم در رئال و با تیم پایه ای و با بازیکنان جوان کار می کنم. مدارک مربیگری ام را گرفته ام و باید ببینیم که در سال آتی چه رخ خواهد داد.»
Goal.com