اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 13-2012 در این تاپیک قرار داده می شود.
از ایجاد بی نظمی در این تاپیک خودداری کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 13-2012 در این تاپیک قرار داده می شود.
از ایجاد بی نظمی در این تاپیک خودداری کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چيزي که فکر نميکنم ترک اينتراست
مهاجم اروگوئه اي تيم فوتبال اينترميلان شايعات انتشار يافته مبني بر خروج از جوزپه مهآتزا را تکذيب کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ديگو فورلان اظهار داشت: اين اواخر شايعات زيادي در مورد آينده من در رسانهها انتشار يافته است، اما بايد اذعان کنم هيچ يک واقعيت نداشتند. من هنوز يک سال ديگر از قراردادم با اينتر باقي مانده است. حتي در متن قراردادم تبصرهاي گنجانده شده که به من امکان مي دهد باز هم در اينجا باقي بمانم. دوست دارم به مفاد قراردادم پايبند بمانم. در اين تيم خيلي راحتم و شرايط خوبي دارم. به تنها چيزي که فکر نمي کنم، ترک تيم است.
ستاره توانمند که عنوان بهترين بازيکن جام جهاني 2010 آفريقايجنوبي را کسب کرد، مجبور شد در مقابل اخبار برخي از رسانهها که عنوان مي کنند او فصل بعد به تيمي ديگر ملحق خواهد شد، چنين عکسالعملي داشته باشد.
وي افزود: درست است فصل سراسر موفقيتآميزي را تجربه نکردم. اما اين ربطي به چيزي غير از خودم نداشت. چرا که دو آسيب ديدگي بد را تجربه کردم که مرا بسيار عقب انداخت.
زانتی: از هواداران متشکرم
زانتی: از هواداران متشکرم
اختصاصی Inter.ir -کاپیتان خاویر زانتی نارضایتی و ناخشنودی خودش را پس از قبول شکست برابر لاتزیو پنهان نکرد و گفت: "ما متأسفیم که نتوانستیم برابر لاتزیو پیروز بشویم. پیروزی در مقابل لاتریو به معنی کمتر بازی کردن در یک دور مقدماتی کمتر در لیگ اروپا بود.
"الکاپیتنو در ادامه به کانال اینتر افزود: "به هرحال این اتفاقی بود که افتاده است و ما باید از همه ی هوادارانی که بر خلاف تمام سختی هایی که در طول این فصل داشتیم،که در کنار ما ایستادند تشکر کنیم. ما می توانیم شروع تازه ای داشته باشیم. ما مصمم هستیم که در سال آینده متفاوت ظاهر بشویم و دوباره به یک مدعی تبدیل بشویم.چه توصیه ای برای استراماچیونی به عنوان کاپیتان تیم داری؟ "من فکر نمی کنم لازم باشد که توصیه ای به او بدهم. او به خوبی میداند که باید به سختی با ما تلاش کند تا ما به عنوان یک مدعی به بالای جدول برگردیم. باشگاهی مانند اینتر باید در جایگاه بالاتری از این قرار بگیرد و همه ی ما برای رسیدن به این هدف تلاش خواهیم کرد."بزرگترین دغدغه ی زانتی در فصلی که گذشت چه بود ؟ "نداشتن ثبات به اندازه کافی در تیم. ما در مواقعی خوب بودیم ولی در بسیاری از بازی ها خوب ظاهر نشدیم. و جایگاه ما در آخر فصل این را به خوبی نشان می دهد. این خواسته در تیم ما بود ولی اون چیزی که در توان ما بود را نتو انستیم به نمایش بگذاریم."
کاپیتان همچنین درمورد پائولو ارلاندونی که بازنشستگی خودش را قبل از بازی با لاتزیو اعلام کرده بود گفت: "من می خواهم از او تشکر کنم. او خیلی قبل تر از من به اینتر پیوست. او انسان بزرگ و حرفه ای است. مطمئنم که دل ما برای او تنگ خواهد شد.
پایان کابوس یک ساله
اختصاصی Inter.ir -اینتر در المپیکو 3 - 1 بازی را به لاتزیو واگذار کرد، شکستی که خیلی رنجشی نداشت، زیرا در بازی مهمتر هفته 38 ام اودینزه با 2 گل کاتانیا را از پیش رو برداشته بود. حتی پیروزی اینتر نیز دردی از این تیم دوا نمی کرد و سهمیه ای بهتر از لیگ اروپا نصیبش نمی شد.
اینتر بازی را خوب آغاز کرد، اما برتری محسوسی نداشت تا اینکه مایکون درست چندسانتی متر داخل محوطه با خطا متوقف شد و میلیتو پنالتی حاصله را تبدیل به گل کرد.
نیمه دوم اوضاع متفاوت شد و با گل کوژاک از روی یک ارسال کرنر بازی به تساوی رسید. دست استراماچیونی به خاطر مصدومین روی نیمکت بسته بود و یک تعویض قابل پیش بینی انجام داد، پاتزینی به جای آلوارز وارد زمین شد. اینتر در ادامه روی همکاری لولیچ و کاندروا دروازه خود را برای بار دوم باز شده دید، کاستلاتزی عکس العمل خوبی نشان داد اما تلاشش برای توقف شوت کاندروا کافی نبود. در ادامه استرا ساموئله لونگو را که از تیم جوانان اینتر به لیست اضافه کرده بود را به جای پولی وارد زمین کرد و در دقایق پایانی به ژوان ژسوس جوان هم میدان داد، مائوری نتیجه را 3-1 کرد و این فصل کابوس وار برای اینتر با کسب سهمیه لیگ اروپا تمام شد.
اینتر این فصل را خیلی زودتر از چیزی که در شروع فصل دیدیم بد آغاز کرد، گزینه های مربی گری یکی پس از دیگری از دست رفتند یا جواب رد به سینه نراتزوری زدند که شاخص ترین آن ها بیلسا بود. گاسپرینی انتخاب شد، فردی که مورینیو زمانی که در اینتر بود ازش به نیکی یاد کرده بود و اعتراف کرده بود که در مقابل تاکتیک های گاسپرینی به مشکل خورده بود. دیدار های دوستانه با ترکیب عجیب 3 دفاعه توسط گاسپرینی دورنمای فصل خوبی را به اینتر نشان نمی داد. اینتر فصل را با گاسپرینی حتی به نصف یک نیم فصل هم نرساند. رانیری هم کارنامه اصلاً خوبی نداشت اما از معدود آلترناتیو های موجود بود.
اینتر در بازار نقل و انتقالات هم بد عمل کرد، از دست رفتن ساموئل اتوئو بزرگترین ضربه به اینتر بود، پاندف به صورت قرضی به ناپولی رفت و مهره قابل اتکایی به خط حمله اضافه نشد. زاراته بیش از حد خودخواهانه بازی می کرد و عملاً یک گزینه شکست خورده بود. از طرفی اینتر بدهی های فراوانی داشت و قانون اف اف پی اروپا اجازه ولخرجی به اینتر را نمی داد.
فصل آینده می تواند نوید بخش روز های خوشی باشد، بازگشت بازیکن آینده داری چون کوتینیو، و ظهور بازیکنانی چون پولی، اوبی، آلوارز و گوارین در خط میانی، میدان دیدن بازیکنان جوانی چون فارائونی و رانوکیا و جذب لاوتزی در خط حمله می تواند اینتر را در مسیر بازسازی قرار دهد.
به اعتقاد بسیاری از کارشناسان ضعف اینتر بیشتر در پست های دفاع چپ و دفاع مرکزی بود، جاهایی که یک بازیکن آسیایی و دو بازیکن سالخورده چون لوسیو و ساموئل بازی می کردند و به نوعی پاشنه آشیل اینتر بودند. اینتر سهمیه لیگ قهرمانان را خیلی زودتر از هفته های اخیر از دست داده بود. عملکرد خط دفاعی با توجه به جدول بسیار ضعیف بود، 55 گل در 38 مسابقه برای تیمی که 180 دقیقه در مقابل یکی از قویترین خطوط حمله دهه های اخیر چون بارسلونا دوام آورده بود یک آمار ناامید کننده است. در خط حمله هم میلیتو نیم فصل اول ناامید کننده بود، فورلان نشانی از درخشش در کوپا آمریکا و جام جهانی را نداشت، پاتزینی مبدل به نابود کننده موقعیت های داخل محوطه 5.5 متر شده بود و گزینه های دست مربیان خیلی تفاوتی با هم نداشتند، نیم فصل دوم فقط و فقط میلیتو تنها گزینه قابل اتکا بود. در این میان مصدومیت های طولانی مدت اسنایدر هم تیم را با خلا یک بازیساز مواجه کرده بود، اینتر این فصل در مقاطع مختلف و حساس بهترین و کلیدی ترین بازیکنان خود را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت، اسنایدر، مایکون و فورلان شاید شاخص ترین آن ها بودند.
فصل 2011 - 2012 مبدل به بدترین فصل تاریخ باشگاه اینتر شد، اما در این میان شاید تنها نقطه روشن این فصل برای هواداران اینتر رفت و برگشتی کردن رقیب دیرینه یعنی آث میلان بود.
کابوس این فصل تمام شد. باید بپذیریم که اینتر در این فصل واقعاً یک تیم کامل نبود، در سطوح مختلف مدیریتی و کادرفنی و حتی بازی در زمین.
اینتر زنده است
امید زنده است
و روز های خوش بر خواهد گشت.
Some of us see only in black and blue
اولین اردوی اینتر در 22 می
فصل تمام شد و اردوهای آمادگی پیش فصل یکی پس از دیگری در راه هستند و تیم ها خود را برای فصل جدید آماده خواهند کرد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر - تیم استراماچیونی اولین اردوی آمادگی خود را در روز 22 می آغاز خواهد کرد.
اینتر در روز سه شنبه 22 می به اندونزی خواهد رفت و دو بازی دوستانه در روزهای 24 و 26 می انجام خواهد داد و در روز دوشنبه 28 می به ایتالیا باز خواهد گشت و پس از سه روز استراحت به جاکارتا خواهد رفت.
تمرینات نراتزوری از 17 می در کمپ آپیانو جنتیله آغاز خواهد شد.
مصاحبه با موراتی
ماسیمو موراتی مصاحبه ای با خبرنگاران در مورد برنامه اینتر انجام داد که در زیر شرح آن را خواهیم خواند.
اکنون که فصل تمام شده است چه برنامه ای برای آماده سازی تیم و تقویت تیم دارید؟
ما بتدریج خواهیم دید.این چیزی نیست که در یک روز انجام شود ما یک دوره فرصت داریم که خود را بازسازی کنیم.
آیا شما فصل جدید رو با حضور استرا و رانوکیا شروع خواهید کرد؟
(با لبخند) کس دیگه ای نبود که اضافه کنید.هر کسی که مستحق باشد با ما خواهد ماند.
بازی با لاتزیو را چگونه دیدید؟
اینتر بازی را خیلی خوب شروع کرد اما نه بهتر از لاتزیو،اما واقعا خیلی خوب بودیم.نیمه اول ما خارق العاده بودیم اما ما در سه دقیقه دو گل دریافت کردیم و این با توجه به تجربه ما کمی عجیب بود.ولی ما شانس های بیشتری داشتیم.این قطعا یک بازی عجیب بود.
شما چیز خاصی را باعث این اتفاقات میدانید؟
من بیشتر انتخاب ها را باعث ایجاد چنین وضعیتی میدانم و انتخاب ها خوب پیش نرفتند.
برای آینده؟لاوتزی،دسترو...
(با خنده)من به شما اجازه میدهم که بروید
وضعیت چیوو تا چند روز آینده مشخص خواهد شد
کریستین چیوو که قراردادش تا یک ماه دیگر به اتمام میرسد تا چند روز آینده ماندن یا رفتنش از اینتر مشخص خواهد شد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فوتبال پرس - کریستین چیوو که 5 سال است در اینتر بازی میکند شاید آخرین روزهای حضور او در اینتر باشد.
نماینده چیوو اظهار داشت:
"موکلش از باشگاه ناپولی پیشنهاد دارد و تصمیم نهایش را چند روز آینده اعلام خواهد کرد.ما هنوز تصمیمی نگرفته ایم و باید ببینیم که اینتر چه تصمیمی خواهد گرفت"
طبق گزارشات اینتر یک پیشنهاد دوساله برای چیوو داده است و خودش باید تصمیم بگیرد که در آینده در چه تیمی توپ بزند.
اینتر از آرسنال و سیتی پیشی گرفت
اینتر برای جذب یوان بلهندا وینگر مراکشی دست بکار شده است و از دو تیم سیتی و آرسنال پیشی گرفته است.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت تریبال فوتبال - تیم اینتر پیشنهادی برای بلهندا ارسال کرده است و او را برای همرای باشگاه در تور HQ دعوت کرده است.
این بازیکن که مورد توجه ارسنال و من سیتی هم میباشد که به عقیده بسیاری از کارشناسان بعد از هازارد بهترین بازیک لیگ فرانسه می باشد
اینتر خواهان جذب ستاره جدید سائوپائولو
طبق گزارشات رسیده از ایتالیا اینتر علاقمند به جذب لوکاس مائورو ستاره باشگاه سائوپائولو برزیل می باشد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فورزا ایتالیا - استراماچیونی خواهان جذب این ستاره 19 ساله شده است.
استرا به روزنامه کوریره گفته است:
"او یک بازیکن با کلاس جهانی است. برای من استعدادهای جوان جالب و هدف در بازار نقل و انتقالات است و تلاش برای جذب چنین بازیکنانی خالی از لطف نخواهد بود"
این بازیکن قبلا مورد توجه باشگاه های چلسی و لیورپول قرار گرفته است.
حرکت عاقلانه موراتی
اینتر چه بتواند سهمیه CL را بگیرد و یا چه نگیرد، فصلی بسیار بد را پشت سر گذاشته است. فصلی که از همان ابتدا اشتباه آغاز شد.
تصمیم های عجولانه، استخدام مربی بدون انجام تحقیقات کافی و حرکاتی اشتباه و بدون برنامه در جوان کردن تیمی که میانگین سنیش خیلی بالا بود، همه نشان می داد که اینتر چه سرنوشتی خواهد داشت. اما بستن قرارداد با بازیکنان و مربی و رفتن به دنبال خرید های مورد نیاز سرمربی به این زودی نشان می دهد که موراتی از اشتباهات فصل قبل خود درس بزرگی گرفته است.
در این تابستان اینتر نیاز دارد تا برنامه هایش را به درستی و سریعتر از سایرین پیاده کند. یورو 2012 به زودی برگزار خواهد شد و قطعا تیمهایی که تا بعد از اتمام یورو برای مذاکره با بازیکنان مورد نظر خود صبر خواهند کرد با قیمتهایی روبرو می شوند که انتظار آن را نخواهند داشت ( با توجه به امکان درخشش یک بازیکن در یورو این عمل بر روی قیمت وی تاثیر مستقیم خواهد داشت ). و همچنین زمان کمی که بعد از یورو تا شروع لیگ جدید مانده است را صرف مذاکرات خواهند کرد و اگر نتوانند بازیکنان مورد نظر خود را خیلی سریع جذب کنند، این خریدها بعدا مدت زمان کمی را در تمرینات پیش فصل حضور خواهند داشت و به اسانی با سایر هم تیمی های خود هماهنگ نخواهند شد.
اشتباهی که موراتی در فصل گذشته با استخدام گاسپرینی مرتکب شد را در این فصل با تمدید به موقع قرارداد استرا جبران کرد تا تیم به سرنوشت بدی که دچارش شده بود دوباره گرفتار نشود. استرا در دربی یک نتیجه فوق العاده را بدست آورد و پس از آن وقتی که از پرزیدنت موراتی پرسیده شد که ایا به استرا برای فصل بعد هم فکر می کند او جواب داد:" بله، چرا که نه. استخدام او از اول هم حرکتی هوشمندانه بود و اعتقاد دارم که ما می توانیم اینگونه ادامه بدهیم. با وجود این که سن و سال کمی دارد ولی باتجربه نشان داده و این اجازه می دهد تا کارهای مورد نظرش را انجام بدهد."
قسمت بعدی که نیاز به رسیدگی فوری دارد، بخش تمدید قرارداد هاست. اینتر بازیکنانی همچون چیوو، کوردوبا، ساموئل و کاستلاتزی را دارد که قراردادشان به اتمام رسیده است. البته موراتی دیروز قرارداد ساموئل و کاستلاتزی را تمدید کرد و حالا فقط چیوو و کوردوبا می مانند که نیاز به تمدید و یا رها کردن دارند. اما این لیتس باز هم کوتاه تر می شود چون که کوردوبا از اینتر خداحافظی خواهد کرد و دیگر در نراتزوری پس از 13 سال توپ نخواهد زد. حالا فقط چیوو باقی می ماند که همچنان صحبتها در مورد ادامه دادن و یا عدم ادامه دادن کار با او ادامه دارد و تنها نکته که ای که برای گفتن باقی می ماند این است که اینتر می تواند با عدم تمدید قرارداد او و با توجه به این که کوردوبا هم از تیم کنار رفته است، هزینه ها را کمی کاهش بدهد. موراتی همچنین با وجود این که قرارداد ناگاتومو به زودی به پایان نمی رسد، 1 سال دیگر به قرارداد یوتو اضافه کرد. همه این حرکتها رو قطعا می توان به عنوان حرکاتی مثبت خاطر نشان کرد.
قسمت بعدی که اینتر باید در فکر آن باشد، رها کردن بازیکنانی است که دلشان با تیم نیست و خواهان جدایی هستند. در تابستان قبل اینتر که نمی دانست آیا اشنایدر در تیم خواهد ماند و یا نه به اشتباه بازیکن ارزشمندی همچون اتوو را فروخت و نتیجه این حرکت را نیز به بدترین شکل ممکن تحمل کرد. در این مورد دیگه فورلان بازیکنی است که خواهان جدایی است و البته صحبتها مبنی بر جدایی او و پیوستنش به یک تیم از آمریکای جنوبی در حال بررسی است. پس می توان به این که اینتر دوباره اشتباهی مشابه را تکرار نکند امیدوار بود.
از همه مساوئل بالا که بگذریم، مسئله ی مهمی همچون این که چه کسی خواهد آمد مطرح می شود. این روزها بارها و بارها شایعات مطرح می شود که نمی توان به هیچ کدام دل بست ولی اگر بخواهیم یکی از معتبر ترین شایعات را بررسی بکنیم، باید به سراغ روزنامه گاتزاتا دلو اسپورت بریم. جایی که این روزها در مورد پیوستن لاوتزی به اینتر صحبت زیاد است. اینتر به صورت رسمی اعلام کرده که تا پایان کوپا ایتالیا با لاوتزی وارد مذاکره نخواهد شد و همچنین لاوتزی نیز همچین صحبتی را انجام داده است ولی بعضی از روزنامه نگاران ایتالیایی معتقدند که لاوتزی از قبل با اینتر به توافق رسیده است و حتی شماره پیراهن خود را نیز انتخاب کرده است.
هواداران اینتر زیاد منتظر نخواهند ماند برای این که ببینند که چه کسی به تیمشان اضافه خواهد شد در صورتی که ماسیمو موراتی عملکرد بسیار عاقلانه خود را ادامه بدهد. موراتی قطعا به دنبال بهترین ها برای تیمش است ولی چیزی که می توان گفت این است که بازیکنان زیادی به اینتر اضافه نخواهند شد ولی به احتمال زیاد اینتر خروجی بیشتری خواهد داشت. اینتر جدای از نام هایی که با آنها این روزها خیلی بازی می شود، می تواند از بازیکنان جوان خود هم استفاده بکند که این عمل هزینه چندانی هم برای باشگاه در پی نخواهد داشت. در هر صورت می توان گفت که اگر کارها همانطوری که انتظار می رود انجام بشود، اینتر قدم بزرگی خواهد برداشت و پیشرفت قابل توجه ای نسبت به این فصل خواهد داشت.
ناپولی تایید کرد، " در حال مذاکره با اینتر هستیم "
ریکاردو بیگون، مدیر ورزشی ناپولی دیروز در مصاحبه خود با شبکه اسکای اسپورت به صورت رسمی اعلام کرد که دو باشگاه اینتر و ناپولی برای صحبت در مورد لاوتزی پای میز مذاکره نشسته اند.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران - بیگون اظهار داشت که تنها تیمی که در حال مذاکره با آنها هستیم اینتر است.
وی ادامه داد:
" هنوز تصمیمی در مورد آینده پوچو گرفته نشده است. آیا او به اینتر خواهد رفت؟ هنوز مشخص نیست چون که در حال حاظر ما در حال مذاکره هستیم. به غیر از اینتر باشگاه های دیگری نیز خواهان لاوتزی هستند ولی در این زمان تنها اینتر در حال مذاکره رسمیست. البته تنها فکر ما در این زمان معطوف می شود به فینال کوپا ایتالیا. "
" تخفیف؟ ما در مورد یک بازیکن با کلاس جهانی صحبت می کنیم پس کسی نمی تواند در مورد تخفیف صحبت کند. ایا لاوتزی خواهان چالشی جدید است؟ در صحبتهایی که من با او داشته ام جوابش منفی بوده. او در ناپولی تلاش های زیادی کرده است. ایا لاوتزی و موراتی با هم ملاقات داشته اند؟ خیر. موراتی همیشه فردی حرفه ای بوده و در این مورد هم فقط مسئولان مربوطه با هم سخن خواهند گفت. "
تولدت مبارک، پرزیدنت موراتی
امروز، 16 ماه می، تولد پرزیدنت موراتی است. تبریک ها از سراسر جهان به سوی پرزیدنت می آیند.
یک روز پسری در چین گفت که من بازیکن مورد علاقه ای ندارم. اگر مجبور شوم شخصی را به عنوان قهرمان خودم انتخاب بکنم آن شخص موراتی خواهد بود. زیرا که او نماینده تک تک بازیکنان است. این نشان می دهد که پرزیدنت موراتی تا چه حد محبوب است و تا چه حد به کارش عشق می ورزد. کار پرزیدنت به هیچ وجه آسان نیست ولی او از رویارویی با مشکلات ترسی ندارد. پرزیدنت هیچ چیز را سخت نمی داند.
ماسیمو موراتی در طول 17 سالی که هدایت اینتر را داشته است، 17 جام با تیم اصلی و 6 جام هم با تیم جوانان برده است. سالها پیش او شاهد این بود که پدرش، آنجلو موراتی، اینتر بزرگ را در تمامی جامها سربلند بیرون آورد و درست همین 2 سال پیش بود که موراتی نیز همچون پدرش توانست پرچم اینتر را بر بام اروپا و جهان افراشته کند.
تولدت مبارک پرزیدنت.
حمله دوباره ماتریکس به لئوناردو
مارکو ماتراتزی در این چند وقتی که از فوتبال کناره گیری کرده است یک چیز را کاملا روشن ساخته است. مشکلش با لئوناردو.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا - مارکو که چند هفته قبل نیز بر علیه لئوناردو مصاحبه کرده بود دوباره هم با رسانه ها صحبت کرد و صحبت هایی جالب را در مورد این مربی بر زبان آورد.
" یک روز بالوتلی در تمرین، جورابهای تیم آث میلان را پوشیده بود که من آنها را از پای او به سرعت در آوردم. آن رنگها اصلا به او نمی آمدند. بعد از آن نیز او درسش را یاد گرفت. در کل او پسر خوبی است و امیدوارم در یورو 2012 موفق شود. پیدا کردن بازیکنانی که در این سن این همه پیشرفت داشته اند سخت است. "
" به عنوان یک اینتریستا در مورد این فصل متاسفم. ما می توانستیم بهتر کار کنیم ولی باید این را هم فراموش نکنیم که همچنین می توانستیم بدتر از این هم فصل را تمام کنیم. حالا تمام زمان مورد نیاز را داریم تا با استرا شروع کنیم."
" فصل قبل، لئوناردو ما را تنها 5 روز قبل از شروع تمرینات پیش فصل رها کرد. او گفت که دیگر حس و حالش را ندراد و این کار بسیار اشتباهی بود و پس از آن اینتر متحمل فشارهای بسیاری شد. چیزی که مرا ناراحت می کند بحث در مورد بازگشت او است. لئوناردو سهم بزرگی در ناکامی های این فصل اینتر دارد. رها کردن کشتی تنها چند روز قبل از حرکت کار خوبی برای ناخدا نیست. بین زیدان و لئو چه کسی را انتخاب می کنم؟ قطعا زیدان. "
نماینده گومز تایید کرد
چندی پیش اخباری در مورد علاقه اینتر به گومز بازیکن تیم کاتانیا منتشر شد و امروز نماینده این بازیکن این اخبار را تایید کرد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا - لئوناردو رودریگز نماینده گومز اظهار داشت که موکلش آماده حرکت به تیمی بزرگ است.
او اظهار داشت:
"گومز دو سال عالی را در کاتانیا پشت سر گذاشته است و اکنون آماده حرکت به تیمی بزرگ است.من با برانکا حدود 10 روز قبل صحبت هایی داشته ام او به گومز علاقمند است اما اینتر تنها مشتری او نیست بلکه تیم هایی دیگر از ایتالیا و اسپانیا هم خواستار گومز هستند.اتلتیکو مادرید دیگر تیم خواهان وی می باشد.گومز قصد ترک کاتانیا را دارد؟من اینطور فکر میکنم "
دسترو جایگزین لاوتزی شد؟!
به نظر میرسد که تیم پی اس جی با لاوتزی به توافق رسیده است و اینتر اکنون دسترو را جایگزین وی کرده است.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا - لاوتزی که یکی از اهداف اینتر در تابستان بود با پی اس جی فرانسه به توافق رسیده است.
اینتر که احساس میکند از پی اس جی در جذب لاوتزی عقب افتاده است به فکر خرید دسترو افتاده است.دسترو که در تیم جوانان نراتزوری رشد کرده است به تیم ملی ایتالیا برای حضور در یورو 2012 هم دعوت شده است.
این بازیکن جوان به عنوان بخشی از قرارداد رانوکیا به جنوا فروخته شد.
موراتي؛ دليل عدم توافق کاپلو و اينتر
سرمربي سابق تيم ملي انگليس اعلام کرد که با سران اينتر مذاکراتي براي هدايت اين تيم داشته ولي اين مذاکرات به سرانجام نرسيده است.
فابيو کاپلو سرمربي سابق تيم ملي انگليس در صحبتهايي اعلام کرد که پيش از انتصاب آندره آ استراماچوني به عنوان مربي جديد اينتر، با سران اين باشگاه مذاکراتي داشته ولي درنهايت روند اين مذاکرات به خاطر ماسيمو موراتي، رئيس باشگاه اينتر به بن بست رسيده است.
او که در ماه فوريه از سمت مربيگري تيم ملي انگليس استعفا داد، همچنان بيکار است و بعد از برکناري کلوديو رانيري از نيمکت مربيگري نرآتزوري، مذاکراتي با سران اين باشگاه براي هدايت اينتر داشته ولي درنهايت استراماچوني به عنوان مربي جديد اين تيم معرفي شد و بعد از عملکرد موفق اين مربي جوان، پيشنهاد قراردادي دائمي را دريافت کرده است.
کاپلو روز چهارشنبه در صحبتهايي دراين باره به خبرنگاران گفت:« دوست دارم براي دو سال ديگر به مربيگري بپردازم؛حتي اگر فرصتهاي خوبي پيش روي من نباشد، مي خواهم به مربيگري ادامه دهم. اخيرا با سران اينتر مذاکره داشتم ولي اوضاع بر وفق مراد پيش نرفت. دليلش چه بود؟ نمي توانم به شما بگويم؛ بايد از موراتي بپرسيد.»
کاپلو درادامه به اين نکته اشاره کرد که نمي تواند در مورد شرايطي که منجر به استعفايش از سمت مربيگري تيم ملي انگليس شد، صحبت کند و گفت:« من به خاطر توافقاتي که با مسئولان اتحاديه انگليس دارم، نمي توانم بگويم که چه اتفاقاتي منجر به استعفاي من شد ولي مي توانم به شما بگويم که آنها ترجيح مي دادند تا مربي اي انگليسي داشته باشند. به علاوه زماني که من به انگليس رسيدم، درفکر اين بودم که بايد بازيکنان ضعيف را تمرين بدهم ولي واقعيت اين بود که اين بازيکنان به شدت تمرين مي کردند. فکر مي کنم که آنها وقتي کمتر بازي مي کنند، مي برند. آنها در طول فصل خيلي خودشان را خسته مي کنند.»
کاپلو در دسامبر سال 2007 هدايت سه شيرها را در دست گرفت و در فوريه سال 2011 در پي اختلافاتي که با مسئولان اتحاديه فوتبال انگليس داشت، از سمت خود استعفا داد.
ماتیو دسترو، خرید احتمالی اینتر
ماتیو دسترو جزو 32 نفر ایتالیا برای مسابقات یورو 2012 است. در این مطلب نگاهی نزدیک تر به این بازیکن که در فصل بعد احتمالا پیراهن نراتزوری را بر تن خواهد داشت خواهیم انداخت.
رئیس دستور می دهد. دستر کیفش را می بندد و آماده سفر می شود. در همان صندلی همیشگی می نشیند و آی پادش را در می آورد. هدفون هایش رو بر روی گوش خود قرار می دهد و دو آهنگ از جنیفر لوپز و دانزا کودورو را گوش می دهد. حالا آماده حرکت است." بله، من خرافاتی هستم. همچنین یک روتین خاص در رختکن نیز دارم. قبل از هر بازی آنها را انجام می دهم ولی به هیچ کس نمی گویم که چه هستند."
این راز بزرگ هر چیزی که هست، تاثیر فراوانی بر روی این بازیکن جوان داشته است. در حالی که دومین فصل بازی در سری آ را به اتمام رسانده است، موفق شده است که 12 گل در سری آ و 1 گل هم در کوپا ایتالیا به ثمر برساند. آمار او را با روبرتو بتیگا در سال 1970 مقایسه می کنند. او نیز در این سن آمار قابل توجه ای داشت. و این موضوع باعث شد تا چزاره پراندلی چشمانش را بر روی ستاره اودینزه نبندد.
مربی او می گوید:" دعوت شدنش به تیم ملی اتفاقی نبود. پراندلی پیشرفت همه بازیکنان را دنبال کرده است ولی اطمینان دارم که هیچ کس نمی داند که دسترو چقدر بازیکن خوبی است."
دسترو در این فصل از جنووا به اودینزه منتقل شد در طی یک قرار داد دو طرفه که مالکیت را هر دو باشگاه در اختیار خواهند داشت. او فرصتی را که هر بازیکن جوانی برای درخشش نیاز دارد را پیدا کرد و در اولین بازی خود برای تیم جدیدش موفق به گلزنی شد. او بازی ها را به عنوان مهاجم شماره 1 شروع نکرد ولی با توجه به مصدمیت مهاجم اول اودینزه، او توانست این فرصت را پیدا کند که به عنوان مهاجم اصلی تیمش فصل را به پایان برساند.
خیلی از مهاجمین این روزها فقط در محوطه 18 قدم منتظر رسیدن توپ می شوند و پراندلی قطعا این چنین بازیکنانی را دعوت نخواهد کرد. دسترو این چنین بازیکنی نیست. البته احتمال این که دسترو در همه بازی ها حضور داشته باشد به عنوان مهاج اول تیم ملی ایتالیا کمی پایین است ولی قطعا می توان گفت که یکی از دلایل دعوت او توسط پراندلی محک زدن وی برای حضور در جام جهانی 2014 بوده است.
پراندلی می گوید:" زدن 12 گل در سری آ آن هم برای کی مهاجم جوان خیلی آسان نیست. او یک مهاجم کلاسیک نیست ولی در عوض یک مهاجم جوان و مدرن است. در این فصل ثابت کرده چه شخصیتی دارد و این همان نوع بازیکنی است که ما برای خط حمله به دنبال آن هستیم. "
بدون توجه به این که چه عملکردی در یورو خواهد داشت، نامش را در لیست ترانسفر تابستانی خواهیم دید. رئیس باشگاه اویدزنه گفته است که او یکی از آینده های باشگاه است ولی هم او و هم سایر فوتبال دوستان می دانند که وقتی پای یک باشگاه بزرگتر به میان می آید این معادلات به راحتی بهم می خورد. دو تیم یوونتوس و اینتر از گزینه های اصلی دسترو هستند. تعریفی که آندره آ استراماچیونی در کنفرانس خبری از دسترو کرد شعله های شایعات را بیشتر و بیشتر کرد.
دسترو می گوید:" در سالی که اینتر 3 گانه بزرگ را فتح کرد آنجا بودم. ولی آن زمان من تنها یک پسر جوان بودم و سختی های فراوانی در پیش رویم بود. واقعا، چه انتظاری می توانستم داشته باشم؟ من بعد از جدایی از آسکولی به اینتر آمدم و چند سالی را در سیستم جوانان آنها سپری کردم. "
اینتر مجبور شد این ستاره متولد سال 1991 را قربانی کند تا بتواند آندره آ رانوکیا را از جنووا به خدمت بگیرد. بدین ترتیب دسترو به جنووا رفت تا رانوکیا به اینتر بیاید. مدافع جوانی که دیگر نمی درخشد و این در حالیست که دسترو روز به روز به درخشش خود ادامه می دهد. نکته جالب این است که دسترو هیچ گونه کینه ای از تصمیمی که از طرف باشگاه اینتر برای او گرفته شد ندارد و همین باعث می شود تا شایعه انتقال او به اینتر بیشتر شنیده شود.
" قطعا امیدوار بودم که به تیم اصلی برم بعد از این که چند سال را در تیم جوانان حضور داشتم اما در آن زمان بازیکنانی بودند در کنار من که آماده بازی در تیم اصلی بودند و از طرفی هم یک عده دیگر باید برای برای تکامل بیشتر از تیم جدا می شدند. هیچ وقت از اینتر کینه به دل نگرفتم و اگر در صورت انکان با خوشحالی بازخواهم گشت چون که این آرزوی هر بازیکنی است که با یک تیم بزرگ جامی را فتح کند."
درخواست انتقالش با موافقت همراه شد؟!
نماینده لوسیو آشکار کرد که موکلش تمایل به تغییر باشگاه خود دارد و درخواست انتقالش به تیمی دیگر با موافقت اینتر همراه بود.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا - این مدافع برزیلی بازیکنی کلیدی در کسب سه گانه اینتر بود ولی این فصل را زیاد مثبت به پایان نرساند.
ساندرو بکر می گوید:
"او سه سال عالی را در اینتر پشت سر گذاشت.ما تا یک هفته قبل با هم کار میکردیم ولی در روز چهارشنبه درخواست انتقالی را برای باشگاه فرستادیم و آنها هم موافقت کردند و حالا ما باید بدنبال باشگاهی جدید بگردیم.
با توجه به اینکه او یک مرد و یک بازیکن است لوسیو تنها از دوستانش جدا میشود ولی همیشه در پشت آنها خواهد بود.تصمیم جدایی از طرف خودمان بود و اینتر ما را درک کرد و موافقت نمود و این کاملا دوستانه اتفاق افتاد.
هنوز دو سال از قرارداد لوسیو باقی مانده است و ما میدانیم که لوسیو یک قیمت در بازار دارد.هر وقت ما یک باشگاه جدید بیابیم آنوقت ما حرف خواهیم زد و دو طرف به توافق خواهیم رسید.
اولویت ما یک باشگاه اروپایی می باشد اما ما هرگز نمیدانیم چه رخ خواهد داد.باشگاه های برزیلی زیادی هم خواهان لوسیو هستند و لوسیو هم میداند که جام جهانی 2014 در آنجا خواهد بود ولی نمیدانیم که در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد"
قرارداد گوارین دائمی می شود
گوارین که بصورت قرضی از پورتو با مبلغ 1.5 میلیون به اینتر پیوست قراردادش بزودی دائمی خواهد شد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا - گوارین پس از رهایی از مصدومیتی که دامن گیرش شده بود توانست توجه استراماچیونی را به خود جلب کند و در ترکیب اصلی تیم قرار گیرد.
مدیران اینتر امروز اعلام کردند که با پورتو بر سر مبلغ 11 میلیون به توافق رسیده اند و در طول همین هفته به پرتغال سفر خواهند کرد تا قرارداد گوارین را دائمی کنند.
خبر رسمی: اینتر، فردی گوارین را به خدمت گرفت
سران باشگاه نرآتزوری ستاره 25 ساله باشگاه پورتو را به خدمت گرفتند
سایت گل- سران باشگاه اینتر مراحل جذب فردی گوارین، بازیکن خط میانی پورتو را پشت سرگذاشته و این ستاره 25 ساله را باید بازیکن جدید نرآتزوری نامید.
سران باشگاه پورتو ، این خبر را به صورت رسمی در وب سایتشان بازتاب دادند.
این ستاره کلمبیایی پیش از این با قراردادی قرضی به اینتر منتقل شده بود ودرطول این مدت نمایش خیره کننده ای به اجرا گذاشت.این درحالی است که مصدومیت از ناحیه عضله پا باعث شد تا او تنها 6 بازی برای اینتر انجام دهد.
طبق اعلام باشگاه پورتو، سران باشگاه اینتر برای جذب گوارین مبلغ 11 میلیون یورو پرداخت کردند.
دربیانیه منتشره در وب سایت باشگاه پورتو می خوانیم:« قطعی شدن این انتقال، اکنون به امضای قرارداد گوارین باباشگاه اینتر بسته است. »
مدیربرنامه های گوارین هم روز 4شنبه در صحبتهایی اعلام کرده بود که نام این ستاره برای دو سال در لیست رویاهای نرآتزوری قرارداشت و با قطعی شدن این انتقال، اینتر به رویایش خواهد رسید.
گوارین 25 ساله، در سال 2008 از سن اتین به پورتو پیوست و سابقه انجام 36 بازی ملی را در کارنامه ورزشی اش می بیند.او در این بازیها 2 گل برای تیم ملی کشورش به ثمر رسانده.
اسنایدر: استرا شبیه مورینیوست
وسلی اشنایدر اظهار داشت که آندرا استراماچیونی بعد از مورینیو، بهترین مربی اینتر است و به تحسن وی پرداخته است.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایتف فوتبال ایتالیا -این بازیکن هلندی اظهار داشت که استرا به اینتر شوق و اشتیاق را هدیه کرده است.
شایعات ترک اشنایدر در زمان رافائل بنیتز، جیان پیرو گاسپارینی و کلودیو رانیری همیشه شنیده می شد و اسنایدر در این مورد گفت:
"من فکر می کنم در اینتر بمانم زیرا من از حضور در اینتر خوشحالم و باشگاه در بازار نقل و انتقالات حضور فعالی خواهد داشت و اکنون ما مربی بزرگی نیز در تیم داریم.از زمانی که استراماچیونی به تیم پیوسته است ما از بازی کردن لذت می بریم، همان چیزی که مدت ها بود از دست داده بودیم. به اعتفاد من بعد از مورینیو او بهترین مربی اینتر است. دلیل این اظهارات من به این خاطر نیست که او هم اکنون مربی تیم ماست بلکه او سبک خاصی از بازی و تفکرات جدیدی را به تیم منتقل کرده است"
تیم زیر 18 ساله های اینتر قهرمان ایتالیا شد.
تیم زیر 18 ساله های اینتر به رهبری سرجیو زانتی که در مرحله نیمه نهایی موفق شده بود مدافع عنوان قهرمانی - ناپولی - را پشت سر بگذارد، امروز در مجموع دو دیدار رفت و برگشت موفق شد 7-3 از سد آتالانتا بگذرد و قهرمان ایتالیا شود.
دور رفت مسابقه فینال در کمپ ورزشی جاچینتو فاکتی با پیروزی 0-3 اینتر همراه بود و امروز در بازی برگشت هم در زینگونیا اینتر در بازی جذاب که 6 گل از 7 گل آن در نیمه دوم به ثمر رسید، 4-3 آتالانتا را شکست داد.
تیم پریماورا نیز بزودی در مرحله 1/4 نهایی قهرمانی اینالیا که دو تیمم بزرگ شهرهای میلان، تورین و رم به همراه پالرمو و وارسه در آن حضور دارند به میدان خواهد رفت.
دیوانه بازی در بازار به سبک اینتر !
سران باشگاه اینتر میلان میخواهند با پیشنهادی وسوسه برانگیز به منچسترسیتی نایجل دی یانگ ستاره هلندی این تیم را به خدمت بگیرند .
اینتر میخواهد با پیشنهاد تبادل مایکون به جای دی یانگ یک دیوانه بازی در بازار نقل انتقالات امسال به راه بیندازد و شاید این پیشنهاد از طرف روبرتو مانچینی مربی اسبق اینتر و کسی که مایکون را به تمام جهان معرفی کرد قبول شود .
لازم به ذکراست که هردو بازیکن در حال مذاکره با باشگاه خود برای تمدید قرداد هایشان هستند .
البته باید دید آیا این خبر صحت دارد یا خیر به هر حال شاید کار اینتر یک دیوانه بازی محض باشد ولی استرا مربی جوان این تیم هیچ وقت بی گمان به آب نمی زند.
وقتی شاهزاده میرود
رئیس باشگاه راسینگ کلاب آرژانتین اعلام کرد درهای این باشگاه همیشه بر روی دیگو میلیتو ستاره اسبق تیمش باز خواهد بود .
به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از تریبال فوتبال - دیگو میلیتو در یکی از مصاحبه های اخیر خود اعلام کرد که دوست دارد فوتبال را در باشگاه راسینگ کلاب یعنی همان جایی که دیده به جهان فوتبال گشود ، به پایان برساند .
این در حالی است که میلیتوی 33 ساله همچنان برترین گل زن نراتزوریهای شهر میلان است . دیگو از سوی هواداران اینتر میلان لقب شاهزاده را دریافت کرده است و شاید برای این هوادران ، اینتر بدون شاهزاده قابل درک نباشد ولی آن چیز که قابل فهم است این است که روزی باید با او خداحافظی کرد . شاید در آن روز شاهد اشک های بی امان دیگو و هواداران بیشمارش در ورزشگاه جزوپه مه آتزا باشیم .
استرماچیونی مربی جوان اینتر دیگو میلیتو را مهاجم اول تیمش در فصل بعد خوانده است و امید دارد میلیتو فصل بعد مثل شروع سال 2012 طوفانی بازی کند
اما شاید معنی مصاحبه میلیتو و گفته های رئیس باشگاه راسینگ کلاب این باشد که میلیتوی 33 ساله فصل 2013 - 2014 را در آرژانتین بازی خواهد کرد.
ویویانو به ازای سیلوستر
بعد از قطعی شدن رفتن لوسیو از اینتر احتمالا فصل بعد رانوکیا مدافع جوان ایتالیایی اینتر شماره ۶ این تیم را بر تن میکند .
هرچند این بازیکن فصل خوبی را پشت سر نگذشت اما با وجود تعویض سه مربی در یک فصل برای اینتر او همچنان استوار است و با استرای جوان به خوبی ادامه میدهد .
با این حال اینتر میلان برای به حداقل رساندنِ خطرات و مشکلات خط دفاعی به دنبال یک مدافع خوب و با تجربه و البته کار آمد است . مارکو برانکا چندی پیش در صحفه ی فیسبوک خود از سیلوستر مدافع آرژانتینی تیم پالرمو نام برد ، و او را هدف جدید اینتر برای جانشین لوسیو اعلام کرد .
رئیس باشگاه پالرمو اعلام کرد که " این انتقال میتواند برای اینتر بسیار سودمند باشد و ماتیاس هم آماده ی پیوستن به یک تیم بزرگ است که شاید با رفتن به اینتر این اتفاق صورت گیرد "
از سوی دیگر ویویانو حاضر نیست به اینتر بازگردد و دوباره نیمکت نشین سزار برزیلی شود پس با این اوصاف شاید پالرمو پیشنهاد معاوضه ی سیلوستر 27 ساله را با ویویانو به اینتر بدهد .
پیشنهاد رم به دسترو
اگر چه ماتیا دوست دارد به اینتر میلان برگردد ولی خبر ها جدید حاکی از این نیست .
به گزارش کانون رسمی هواداران ابنتر میلان در ایران و به نقل از فوتبال ایتالیا - آ.اس. رم یکی از جدی ترین رقیبهای اینتر برای بخدمت گرفتن ماتیا دسترو امروز با پیشنهاد 7 میلیون یورویی به سیه نا از اینتر پیشی گرفت .
ماتیا دسترو فصل قبل توانست 12 گل با پیراهن سیه نا وارد دروازه حریفان بکند . لازم به ذکر است که دسترو بازیکن اشتراکی سیه نا - جنوا به شمار می آید .
دسترو یکی از بازیکنان تیم ملی ایتالیا در بازیهای یورو 2012 خواهد بود چون از سوی پراندلی به این تیم دعوت شده است .
آیا آندیک به اینتر میپیوندد !؟
متولد 23 نوامبر 1991 است و تنها 20 سال سن دارد . در اندونزی همه او را مسی مینامند و نام او آندیک ورمنسیا ست .
به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایرن و به نقل از اف سی اینتر نیوز - این مشخصات بازیکن جوان و اعجوبه ی آسیایی کشور اندونزیست که به گفته خبرگذاری های این کشور احتمال اینکه آندیک بازیکن آینده اینتر میلان لقب بگیرد زیاد است .
او علاقه ی زیاد به اسنایدر و میلیتو دارد و دوست دارد از میلیتو یک پیراهن امضا شده با شمار خودش هدیه بگیرد .
ورمنسیا در مصاحبه ای کوتاه در این مورد گفت : " برای رسیدن به دیگو میلیتو دعا میکنم"
شاید این خبر یک شایعه از سوی خبرگذاری های اندونزی باشد ولی به هر حال این مرد جوان 162 سانتی متری علاقه خود از اینتر و دیگو میلیتو را پنهان نکرده است . اما نباید این را فراموش کرد که آندیک با این قد و قیافه بازیکنی در حد و اندازه های سری آ نیست.
لازم به ذکر است تاکنون باشگاه اینتر میلان عکس العملی در این مورد نشان نداده است .
روزهای پایانی چیوو در اینتر
کریستین چیوو کاپیتان تیم ملی رومانی شاید به دلیل پایان قرارداد و تمدید نشدن آن توسط باشگاه اینتر روزهای پایانی خود را دراین تیم به سر میبرد .
به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از اف سی اینتر نیوز - البته هنوز خبری مبنی بر عدم تمدید قرارداد چیوو با اینتر به گوش نمیرسد ولی در حال حاضر او و اینتر از هم جدا هستند ، تیم در اندونزی اردو زذه ولی کریستین به همراه همسرش در رومانی از تعطیلات استفاده میکند .
خبرهایی ب گوش میرسد که شاید چیوو رهسپار رئال مادرید اسپانیا شود تا باری دیگر زیر دست خوزه فوبال بازی کند ، اما قبل از آنکه ای خبر به حقیقت بپیوندد همه چیز به خود او و اینتر بستگی دارد ، که با این روند رو به رشد باید شاهد روزهای پایانی او در جزوپه مه آتزا باشیم.
اینتر - پالاسیو : بزودی رسمی میشود
روزنامه های آرژانتینی از اینکه رودریگو پلاسیو راه درستی انتخاب و پیشنهاد اینتر را قبول کرده است بسیار خوشهال هستند .
به نقل از روزنامه آرژانتینی "اوله" رودیگو به زودی پیراهن مقدس اینتر میلان را خواهد پوشید ، همان پیراهنی که برای تیم ملی آرژنتین بسیار خوش یمن بوده است و ستارگان زیادی را به تیم ملی ما هدیه کرده است .
این روزنامه به اشاره به انتقال لاوتزی به اینتر نوشت : " اینتر همچنان به دنبال لاوتزی است ولی در حال حاضر به پالاسیو فکر میکند "
طبق اخبار رسیده از سرزمین خورشید پالاسیو در چند روز آینده با اینتر ثبت خواهد کرد.
بازیکنان دعوت شده به اردوی اندونزی
استراماچیونی 20 بازیکن را برای شرکت در اردوی اندونزی دعوت کرد که به شرح ذیل می باشد.
دروازبانان: 1 ژولیو سزار، 12 لوکا کاستلاتزی، 21 پائولو اورلاندونی.
مدافعان: 2 ایوان کوردوبا، 4 خاویر زانتی، 13 مایکون، 24 پائولو هرنان دلافیوره، 25 والتر ساموئل، 34 کریستیگ بیراقی، 42 جاناتان.
هافبکان: 17 آنجلو پالومبو، 18 آندره آ پولی، 19 استبان کامبیاسو، 29 کوتینیو، 48 لورنزو کریستیگ، 53 لوکا ترمولادا.
مهاجمان: 7 جیامپائولو پاتزینی، 22 دیگو میلیتو، 81 ساموئل لونگو، 96 جیووانی ترانی.
پالاسيو به اينترميلان پيوست
رئيس باشگاه جنوا ايتاليا روز سه شنبه اعلام کرد رودريگو پالاسيو مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال جنوا فصل آينده براي باشگاه اينترميلان به ميدان خواهد رفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]انريکو پرزيوسي گفت :« پالاسيو در اينترميلان است و ما به توافقي دست يافته ايم ». پالاسيوي سي ساله فصل گذشته نوزده گل براي تيم فوتبال جنوا به ثمر رساند. به گزارش خبرگزاري فرانسه از جنوا، پالاسيو در باشگاه اينترميلان به بازيکنان آرژانتيني ديگر از جمله خاوير زانتي، استبان کامبياسو، ديه گو ميليتو، والتر ساموئل، ريکاردو آلوارز و مائورو زاراته مي پيوندد .
جنوا موافقت کرد
جنوا تایید کرد که بر سر انتقال پلاسیو با اینتر به توافق رسیده است و این انتقال بزودی انجام خواهد شد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا - نام پلاسیو مدتی است که با اینتر پیوند خورده است و ممکن است این بازیکن را بزودی در لباس اینتر ببینیم.
سران جنوا اظهار داشتند:
"اینتر پلاسیو را میخواهد و قصد دارد او را برای دو سال به خدمت بگیرد که این برای هر دو باشگاه یک فرصت خوب است و بهمین دلیل ما به توافق رسیدیم و این می تواند یک همکاری خوب باشد.ما هم قصد انجام یک معامله را داریم و باید منتظر بمانیم و ببینیم که چه می شود"
دعوت اسنایدر از روبن!
وسلی اسنایدر که اکنون در اردوی تیم ملی کشورش به سر میبرد از هموطنش روبن دعوت کرد که به اینتر بیاید.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت تریبال فوتبال - اسنایدر از روبن در مقابل اعتراض هواداران دفاع کرد.
در جریان بازی دوستانه تیم ملی هلند در مقابل منتخب بوندسلیگا تماشاگران برای آرین روبن هو کشیدند و اسنایدر در این مورد اظهار داشت:
"واکنش هواداران بایرن واقعا زشت و ننگ آور بود و این اصلا حرکت خوبی نبود شکست یک تیم اصلا به یک شخص بستگی ندارد بهر حال اگر روبن از من میشنود من به او میگویم که به اینتر بیاید...این تابستان"
تمجید کاپیتان از پلاسیو
زانتی که اکنون در اردوی اندونزی قرار دارد پلاسیو را بازیکنی بزرگ و یک قهرمان دانست.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت اف سی اینتر نیوز - زانتی اظهار داشت که در اندونزی بسیار خوشحال است.
زانتی افزود:
"اندونزی تجربه ای فوق العاده برای ما خواهد بود و این اولین باریست که ما به این کشور آمده ایم.اکنون ما در حال آماده سازی هستیم و سپس به فکر سال آینده و تجدید قدرت تیم خواهیم بود."
زانتی در مورد پلاسیو و پیوستن او به اینتر گفت:
"ما خوب میدانیم که در حال صحبت کردن در مورد یک بازیکن بزرگ و یک قهرمان هستیم.کسی که قهرمان است نه کسی که در حال قهرمان شدن می باشد"
استرا : دوران جدید اینتر با، من
آندریا استراماچیونی مربی جوان و آینده داری که بعد از قهرمانی با تیم جوانان اینتر در لیگ قهرمانان توسط رئیس باشگاه به تیم اصلی فراخوانده شد و جایگزین رانیه ری قرار گرفت تا فصلی جدید در کتاب تاریخ اینتر باز شود .
استراماچیونی خیلی زود موراتی را متقاعد کرد که جای او بر روی نیمکت اصلی باشگاه اینتر است و باید برای او در تیم بزرگسالان جا باز کند ، موراتی و کادر فنی تیم اینتر تنها 48 ساعت بعد از قهرمانی تیم جوانانشان در لیگ قهرمانان آندریا جوان را جایگزین کلودیو رانیه ری کردند تا به قول گفته خودِ استرا : " دوران جدید اینتر با من " آغاز شود .
در حال حاضر تیم اینتر در اردوی آسیایی خود در کشور اندونزی به سر میبرد ، آندریا استراماچیونی دیشب مصاحبه ای جالب خواندنی با شبکه اسکای اسپورت ایتالیا داشت که در ادامه میخوانیم .
" اینتر در آن مقطع یک چتر نجات میخواست و از من خواستند تا با آنها قرداد امضا کنم ولی من بسیار آرم بودم و به این فکر نمیکردم که شاید یک اشتباه باشد "
این حرفهای مربی جوان ولی بزرگ اینتر میلان در مورد چگونگی عقد قرادادش با تیم اصلی باشگاه بود ، این روزها او را با خوزه مورینیو و ویلاس بواس مقایسه میکنند چون او هم مثل آنها بازیکن حرفه ای نبود ولی مربی بسیار توانمند و حرفه ایی شده است .
" من خیلی دوست داشتم یک بازیکن حرفه ای باشم و این یک رویا برای من بود ، اما به هر حال من هیچ وقت مثل یک حرفه ای فوتبال بازی نکردم ولی در همان زمان درس خواندم و در مورد حرفه ای بودن مطالع کردم و این عشق من بود ."
" همیشه در زمان بچگی دوست داشتم اسرار و اطلاعات مربیان تیم جوانان رم را بدزدم! ، سپس آنها از من خواستند که به FIGC مراجعه کنم و مربی گری را ادامه دهم ، آریگو ساکی به من گفت چیزهای شگفت انگیزی در تمرینات تیم من وجود دارد ، ساکی همیشه یک الگو برای من بود "
نقطه اوج هنرنمایی استراماچیونی 36 ساله پیروزی 4 - 2 اینتر مقابل میلان در داربی معروف مادونینا که در آن بازی میلان هم شانس قهرمانی خود را عملا از دست داد و هم اینکه استاد بازگشت با تیمی که با این کلمه آشنایی کاملی دارد بازی 2 به یک شکست خورده را با گلهای میلیتو و مایکون 4 به 2 برد .
" یک حرکت سازمان یافته همیشه از دفاع شروع میشود ، ولی نقش وسلی اسنایدر در دربی برای من حیاتی بود."
"من همیشه میگویم ما باید فشارمان را تا عمق آنها وارد کنیم ، بنابراین وس (اشاره به وسلی با لحنی صمیمانه و خودمانی) کاملا میتواند تصمیم بگیرد چه روشی را چه زمانی اجرا کند ، او در دربی اینکار را به درستی انجام داد ."
" هنگامی که گوشه و کنار به نفع ما باشد تیم شما برنده است ، من یک بازیکن دارم که میتواند به خط و پرچم نزدیکتر باشد ، پس ما همیشه نیاز به محوطه جریمه نداریم."
تیتر بزرگی در مورد مصاحبه مایکون بعد از داربی و حرف های او در مورد مربی جوان تیمش که گفته بود " استرامچیونی تعیین کننده بود و این نتیجه اتفاقی و تصادفی نبود "
استراماچیونی در ادامه در اینباره سخن گفت : " خیلی خوشهال میشوم در این مورد صحبت کنیم چون این حرفها برای یک مربی رضایت بخش است . ما برای آن بازی تمرین کردیم و سختی کشیدیم و یک بازی مرگ یا زندگی بود به فکر بودیم که مایک ( اشاره به مایکون با لحنی صمیمانه و خودمانی) به من گفت : " نگران نباش در سن سیرو هدف بزرگ تر است ... "
پس از برخورد بد هواداران بایرن
اسنایدر: روبن باید به اینترمیلان بیاید
خبرگزاری فارس: هافبک هلندی نرآتزوری از هموطن خود خواست از بایرن مونیخ جدا شود و به اینترمیلان بپیوندد.
به گزارش خبرگزاری فارس، وسلی اسنایدر که از برخورد هواداران بایرن مونیخ با همتیمی خود در تیم ملی هلند به شدت ناراحت است، خواستار حضور روبن در جوزپه مهآتزا شده است.
تیم ملی فوتبال هلند در دیداری دوستانه پیش از آغاز یورو 2012 با بایرن مونیخ روبهرو شد که این دیدار به برتری 3 بر 2 باواریاییها انجامید. در این دیدار هواداران بایرن به دلیل پنالتی از دست رفته روبن در فینال لیگ قهرمانان اروپا برابر چلسی در وقتهای تلف شده او را هو کردند. در این بازی هر زمانی که توپ به روبن میرسید، هواداران با سوتهای خود از او استقبال کردند. این موضوع واکنش اسنایدر را در پی داشته است.
هافبک اینتر در این مورد گفت: رفتار هواداران بایرن مونیخ بسیار بد بود. اوضاع زمانی بدتر میشود که شما میبینید هیچ یک از بایرنیها از او حمایت نمیکنند. آنها با این رفتار خود روبن را به خروج از باشگاه ترغیب میکنند. این دیدار یکی از بدترین روزها برای آرین بود. اگر از من بپرسید میگویم بهتر است او در تابستان به اینترمیلان بیاید.
آرین روبن به تازگی قرارداد خود را تا پایان سال 2015 با بایرن مونیخ تمدید کرده و همین موضوع ممکن است به ماندن وی در جمع باواریاییها منجر شود.
مهاجم آرژانتيني جنوا به اينتر پيوست
پالاسيو مهاجم آرژانتيني جنوا با اينتر به توافق نهايي رسيد و به طور رسمي به اين تيم پيوست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] باشگاه جنواي ايتاليا اعلام کرد که با اينتر براي انتقال "رودريکو پالاسيو" به توافق رسيده است و اين مهاجم آرژانتيني فصل آينده را در "جوزپه مه آتسا" توپ خواهد زد.
انريکو رييس باشگاه جنوا در گفتوگو با شبکه «اسکاي» ايتاليا، گفت: پالاسيو فصل آينده پيراهن اينتر را خواهد پوشيد و در اين زمينه به توافق نهايي رسيدهايم. پالاسيو بعد از اين که تيم به ليگ پايينتر سقوط کرد درخواست جدايي کرد و با توجه به پيشنهاد خوب اينتر موافقت کرديم.
پالاسيو در سال 2009 از بوکاجونيورز آرژانتين به جنوا پيوست و جانشين ديهگو ميليتو در اين تيم شد. او هشت بازي ملي براي آرژانتين انجام داده و در ليست نفرات دعوت شده به اين تيم در جام جهاني 2006 بود.
اینتر - لاوتزی : شدنی است
ازکویل لاوتزی ستاره 26 ساله و آرژانتینی ناپولی این روزها در صدر اخبار نقل انتقالات فوتبال باشگاهی ایتالیا و جهان است ، ازکویل از تیمهای اینتر ، پی اس جی ، یوونتوس و رئال پیشنهادات جدی دارد ولی در این بین نام اینتر و پی اس جی از دیگر نام ها پر رنگتر است .
به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از بخش ورزش شبکه مدیاست - اینتر میلان در حال حاضر بیش از پیش به آرژانتینی ها علاقه مند شده است و بعد از قطعی کردن انتقال پالاسیو که یک بازیکن بسیار کار آمد برای این تیم به حساب می آید به دنبال بدست آوردن لاوتزی است تا خط حمله خودش را کاملا آرژانتینی آتشین کند .
موراتی طبق قولی که به هواداران داده است میخواهد با نقل و انتقلات درست و بجا عملکرد ضعیف اینتر در دو سال اخیر را به دست فراموشی بسپارد ، ماسیمو برای رسیدن به آرزوهای خود و هوادارانش دست به هر کاری میزند حتی با اینکه اینتر از نظر مالی مشکلات زیادی دارد .
جدید ترین تصمیم موراتی این است که با پیشنهاد پاتزینی و مالکیت کامل پاندف به ناپولی ازکویل لاوتزی را به تیم خودش بیاورد .
از سوی دیگر احتمال جدایی فورلان و زاراته از اینتر بسیار زیاد است چون استراماچیونی علاقه ای برای ادامه دادن با این دو بازیکن ندارد . و حتی با وجود خرید پالاسیو اینتر در سمت چپ خط حمله اش خلائی احساس میکند و باشگاه میخواهد با آوردن لاوتزی این پست را کاملا پوشش دهد .
از آن سو ناپولی تصمیم خود را برای فروش لاوتزی گرفته است ولی از طرف آنها فقط با 31 میلیون یورو این اتفاق شدنی است و در این بابت پی اس جی از اینتر پیشی گرفته است ولی امروز آنچلوتی مربی این تیم گفت هنوز هیچ اتفاقی رخ نداده است .
نکته مثبت این قضیه برای اینتر ، دوست دختر لاوتزی است که یک شهروند میلانی به حساب می آید پس با این اوصاف لاوتزی چندان راضی از ترک ایتالیا نیست و دوست دارد بیش از پیش به دوست دختر خود نزدیک شود .
به هر حال شاید صبح یکی از همین روزها وقتی که از خواب بیدار شدید خبر پیوستن لاوتزی به اینتر را در همین سایت بخوانید و شاید هم او رهسپار فرانسه کشور بناپارت شود و شما اورا فراموش کنید ...!
جوئاری : اینتر باید لوکاس و فرناندو را بخرد
جورج دوس سانتوس فیلهو جوئاری بازیکن اسبق تیم ملی برزیل و باشگاه اینتر میلان در مورد نقل و انتقالات باشگاه سابقش صحبت کرد .
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از پایگاه خبری اف سی اینتر نیوز - جوئاری که یک کارشناس و مربی خبره در زمره فوتبال است در مورد خرید پالاسیو توسط باشگاه اینتر گفت : " با توجه به اطلاعاتی که من از این بازیکن و باشگاه اینتر میلان دارم ،بنظر من پالاسیو خرید موفقی برای باشگاه نخواهد بود و اینتر درباره خرید او اشتباه کرده است "
وی ادامه داد :" در واقع هنوز هم تعریف و تمجیدهای زیادی از لوکاس در برزیل شنیده میشود و بازهم نام او مثل تابستان گذشته بر سر زبانها افتاده و یا فرناندو بازیکن جوان و آینده دار گرمیو یک بازیکن با استعداد است ، اینها میتواند خرید موفقی برای اینتر باشند "
پدولا : دی یونگ و دو نام دیگر
روزنامه نگار و کارشناس نقل و انتقالات برنامه اسپورت ایتالیا ، آلفردو پدولا در مورد خرید های احتمالی اینتر در این فصل سخنانی بر زبان آورد .
به گزارش سایت کانون رسمی هوادران اینتر میلان در ایران - پدولا گفت :" کانون توجه های باشگاه اینتر بیشتر بر روی تقویت خط میانی است ، جایی که احتمال حضور فرناندو بازیکن 20 ساله ی گرمیو در این پست بسیار زیاد است و بجز او شاید باشگا اینتر با کمی ولخرجی دی یونگ را به تیم خود اضافه کند ."
آلفردو ادامه داد : " بنظر من اینتر به یک بازیکن مثل گابریل مودینگای از بولونیا هم نیاز دارد ."