بنا به گزارش جام جم آنلاين همه مديران و كاربران سايت DERBY توسط پليس اينترنتی(فتا) تحت پيگيري قرار مي گيرند
اطلاعات بیشتر:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
بنا به گزارش جام جم آنلاين همه مديران و كاربران سايت DERBY توسط پليس اينترنتی(فتا) تحت پيگيري قرار مي گيرند
اطلاعات بیشتر:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرار کنید ریختن تو سایت crying::-
همش تقصیره پدرامه من بی گناهم
افرین خیلییییییییییییییییییی جالب بود دمت گرم:sigar:
ای خدا جون به خدا من کاری نکردم:khahesh: کسی جای برای مخفی شدن نداره.lagh::lagh::lagh:::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
دمت گرم با حال بود.
خیییییییلی با حال بود دمت گرم!!!!:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
تو آخرشی.دمت گرم.گل کاشتی.÷
خیلی باحال بود دمت گرم داداش..........
سلام
سال خوبی را برای همه آرزو میکنم
و 13 بدر رو هم به خوبی گذرانده باشید
ایشالا دوستان همیشه شاد و سرحال باشندlay_;;
بابا ما قلبمون ضعیفه از این تاپیکا نزنید
نزدیک بود الکی الکی متواری بشیما
13toooooooooooooooooooooon be dar;):)
باز 2 روز نبودیم همه ی کاسه کوزه ها سرما خالی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مردک از یکی دیگه مایه بزار ki:: ادم با تو بره جنگ جدواباده مون رو میفروشی eterza::-
منو باش باور کردم اونا مگه بیکارن مارو تحت نظر بگیرن.ولی انجمن رو تحت نظر میگیرن.یادمه یکی از مدیران میگفت بخاطر حرف های دو پهلوی برخی کاربران در مورد مسائل سیاسی تو بهارستان اون موقع ، زدن دربی رو دربی سایت ف/ی/لتر کردن.
ممنون از پویان به خاطر تایپیک جالبش ! از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون من که لحظه اول شوکه شدم و جا خوردم ! تایپیک جالبی بود ! این تایپیک هم به ملکوت اعلا می پیونده و قفل میشه ! ممنون از همه دوستان ! roz::