همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................:sigar:
نمایش نسخه قابل چاپ
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................:sigar:
سلام دوست عزيز . خوب شروع كردي.
اسم من سجاد فردوسي هستش .اميدوارم بچه هاي ديگه هم بيان و خودشون رو معرفي كنند تا باهاشون آشنا بشيم. از من ميتونيد هر گل يا كليپ يا والپيپر درخواست بديد تا براتون تو قسم مورد نظر دربي بذارم.:sigar:
راستي خودتو معرفي نكرديا :nishkhand:
ارسلان بالخره کار خودتو کردی:fek konam:...
خوب...
من حجت خورسند هستم 19 سال ساکن مشهد دانشجوی رشته زبان عاشق دنیای فوتبال و عضو اینجا اگه خدا قبول کنه!
چیزی روکه از جا نداختم؟
سلام اهورا هستم متولد نوروز 67
هوادار رئال مادرید و همه بازیکنان رئالم بابت شناخت این فروم و اینکه میتونم اینجا عضو باشم خوشحالم امیدوارم محفل گرمی اینجا تشکیل بشه و من بتونم گوشه ای از این محفل کنار همه اعضای فروم باشم
سلام به همه
من اسمم شايانه:chakerim:
تقريبآ 22 ساله..... كه 14 سالشو صرف هواداري منچستر كردم:manchester:
قوانين اين فروم رو هم خوندم اگه واقعآ قوانين اجرا بشه و سخت گيري هاي لازم هم براي منحرف نشدن سايت از حالت تخصصي فوتبال انجام بشه فكر مي كنم بتونيم يك محيط صميمي و همچنين پربار فراهم كنيم.
ايشالا همه بتونيم به هم كمك كنيم واسه سالم موندن محيط:toop:
سلام به همه بچه ها
چند نفري از دوستان پيغام خصوصي داده بودند و مي خواستند كه من خودمو معرفي كنم
كوچيك شما جعفر هستم...... متولد و ساكن شهر گرگان
منم تقريبآ 22 سالمه.....
اين سايت هم به كمك بچه ها راه انداختيم تا يه محيط 100% فوتبالي داشته باشيم
همه كاربران هم مطمئن باشند كه سخت گيري هايي كه آقا شايان فرمودند هم فقط به احترام همه دوستاني كه مي خواهند وقتشونو جايي صرف كنند كه توش يه چيزي ياد بگيرند و اگر چيزي هم بلدند به بقيه ياد بدن انجام ميشه و هدف ما اينه كه Derby محلي براي كساني باشه كه فوتبال رو واقعآ دوست دارند :ohum:
مسلمآ به كمك همه شما دوستان براي پربار شدن و هر چه صميمي تر شدن اين محيط نياز داريم
منم به عنوان يه داداش كوچيكتر فقط وظيفه دارم كه اين محيط رو فراهم كنم و احيانآ نظارت داشته باشيم
ممنون از همكاري شما ..... و خوش آمد به حضور گرمتون:flowerysmile:
يا علي
با سلام خدمت همه دوستان
قبل از هر چيز فرا رسيدن اربعين رو تسليت ميگم
بنده حسن هستم 24 ساله از شيراز .
اميدوارم در کنار شما عزيزان بتونم چيزي ياد بگيرم
سلام بر همگی
سمیر هستم 17 ساله از شیراز
از وقتی به دنیا اومدم طرفدار میلان بودم
امیدوارم این سایت به زودی شلوغ بشه
:milan::italy:
سلام به تمامی دوستان عزیز
من امید 18-19 شاید هم 20 از تهران هستم
عشقم فوتبال هست و کامپیوتر
نوکر تمام دوستان عزیز هم هستیم
مخصوصا طرفداران رئال مادرید
سلام به همه من حامد 20 از تهران ایشالا اینجا هم پربار بشه:iran:
من هم ارشان پاخیریان هستم و 13 سالمه و فکر کنم یکی از جوون ترین کاربرهای این سایت باشم !
کوچیک همه هم هستم :eyvalla:
سلام دوستان من محمدرضا غفوری هستم البته ممد بکهام هم صدام میکنن:toop:.
16 سال دارم اهل تبریز هستم .
عاشق دیوید بکهام و تیم های= انگلستان-رئال مادرید-اث میلان- و منچستر یونایتد هستم
امیدوارم با یواش یواش با هم دوست بشیم
نوکر همتون محمد:chakerim:
سلام
:sigar: سيگاري نيستما :nishkhand: عكسش باحال بود
من آقاي گل هستم .... گل آقا هم نيستما:khelal dandoon:
علاقه شديد به اين دارم كه فوتبال رو علمي ببينم
ظاهرآ قراره تو اين سايت همچين اتفاقي بيفته:ghelyon: البته فعلآ ظاهرآ قراره اينجوري باشه توي قسمت معرفي هم كه مدير محترم سايت اعلام كردن 100% اينجوريه
ما اميدواريم كه بتونيم فوتبال رو بررسي كنيم :yes:
ممنون از لطف شما و دوستاني كه اين سايت رو درست كردن
خسته هم نباشن ... قالب زيباست.... قسمت هاي باحالي داشت:ohum:
پيش بيني اش هم باحاله
چند تا هم انتقادو پبشنهاد داشتم كه به صورت خصوصي گفتم :toop:
سلام به همه:ehem:
من دفعه دومي كه اومدم توي دربي چند روز پيش اومدم اما ديدم تازه راه افتاده رفتم
الان برگشتم باز ديدم رونق گرفته... ايشالا همين جوري باشه:hehee:
من تلويزيون نيستما:nishkhand: سياه سفيد واسه علاقه زياد من به لباس اصليه يوونتوسه:juventus:
عشق فوتبال و در عين حال الكس دل پيرو.:ehem:توي چند تا فروم عضو هستم اما اولين فروم تخصصي فوتباله كه عضوش ميشم
21 سالمه و اميدوارم دوستان خوبي واسه هم باشيم
ممنون از همه:chakerim:
سلام خدمت دوستان گل دربی.
محمد هستم کلاس سوم راهنمایی تو تیزهوشان هم درس میخونم.اهل پاریس کوچولو(بجنورد)هستم:chakerim:.ال ته اصلیتم مشهدیه و یه ساله که اومدیم اینجا.
عاشق کریس و من یو هستم:love:.تو ایران طرفدار پروپاقرص پیروزی هستم.از بارسلونا و میلان هم خیلی خوشم میاد.همچنین از تورس دینهو و کاکا:bia inja:.
تو مربی ها هم به نظرم فرگی و افشین امپراتور بهترین ها هستند.
امیدوارم که سایت رونق بیشتری بگیره و لحظات خوشی رو کنار هم سپری کنیم.:gol:
سلام منم خودمو معرفی میکنم !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][Automated by GetSmile]
من ارسلان 17 ساله از تهران عشقم فوتباله عاضق دیوونه بارسا هستم تو ایران هم فقط سرخ پوشان پایتخت ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قربون همتون
منم مصطفی ...
همه جا Mostafa United هستم ..
20 ساله .. تهران !
من محمد هستم عشق آث میلان
15 سالم هنوز تموم نشده پس مام جزو کوچیکای سایتیم!!!
امیدوارم با بقیه ارتباط خوبی داشته باشیم!!
خوب من کورش هستم حدودا 15 سالمه
طرفدار چلسی و پرسپولیس و بارسا و بعدشم میلان هستم
منم علی هستن از کویت
طرفدار میلان .. برزیل و اسقلال هستم .
خوشحال میشم که با بقیه اشنا بشم .
خب.من رو كه ديگه همه مي شناسيد:nishkhand:ديگه كسي كه منو نشناسه چي از فوتبال حاليشه؟:khandeeeee bahal:.
خب از شوخي گذشته من مهدي هستم.تو همه فرومها هم به همين اسمم.متأسفانه والدين گراميم كامپيوتر رو جمع كردند و من هم الان از خونه خالم در خدمتتونم (قاچاقيه ها.به كسي چيزي نگيد:rose:)اميدوارم بتونم مخ اولياي گرامي رو به كار بگيرم تا بتونم بيشتر در خدمت باشم.آقا ما رفتيم.
سلام خدمت تمامي عزيزان بنده پرهام از كرج هستم فكر كنم همه منو بشناسند معروفم به پرهام اس اس .تيم هاي مورد علاقه ام :بارسا-چلسي و استقلاله:ehem:
:gol::gol:
سلام به همه بچه های عزیز سایت دربی
قبل از معرفی می خوام یک تشکر ویژه از مدیران این سایت بکنم واسه قسمت های جالبی که راه انداختن و فکر می کنم با وجود این قسمت های تخصصی بشه در آینده از دربی به عنوان یک مرجع فوتبالی پربار نام برد.
کوچیک شما 1 لیورپولی 3 آتیشه هستم
متولد سال 1362 هستم تقریبآ 25 - 26 ساله
ایشالا واقعآ یک سایت پربار و پر محتوا بشه
تا اینجاش که من دیدم و پست ها رو خوندم معلومه بچه های با اطلاعات خوبی توی این سایت عضو شدن
ایشالا از هم دیگه یاد بگیریم
قربون شما :ghelyon:
يه پسر با دل آبي :eyvalla:عاشق استقلال و البته واسه بروبچ پرسپوليسي هم احترام قائلم
عاشق فوتبال
25 بهار رو گذروندم
توي چند سايت و فروم فوتبالي ديگه عضو هستم.اما اميدوارم اينجا معني جمله ((انجمن تخصصي فوتبال )) رو به واقعيت تبديل كنه چرا كه من هر سايتي رو عضو شدم بعد از يه مدتي به محلي براي كل كل كردن تبديل شد.اميد دارم كه دربي اينطور نشه:toop:
سلام
من فرزان هستم عشقه فوتبال و عشقه استقلال-لیورپول-اینتر و رئال
سلام به دوستان عزيز
شهروز هستم عشق ميلان و كاپيتان مالديني
از طريق يكي از دوستان با سايت آشنا شدم و فكر مي كنم بزودي به يكي از تخصصي ترين سايت هاي فوتبالي تبديل بشه
خيلي دوست دارم اينجا از همه اطلاعات فوتبالي ياد بگيرم و اندك دانسته هايي هم كه دارم به بقيه انتقال بدم
با تشكر از همه شما :flowerysmile:
سلام داداهای گلم.
ما هم اومدیم only catalonia
میثم کوچیک همتونم
سالام بنده معین هستم 19 سالمه - کرج ساکنم - یه اینتری 300 آتیشه امیدوارم کمی با من آشنا شده باشید تقریبا تو همه جا پست میدم چون تمام زندگیم فوتباله مخصوصا اینتر و پرسپولیس . فقط امیدوارم هر چه زودتر اینجا شلوغ بشه که داره میشه ...
امیدوارم مطالبی که تو جاهای مختلف گذاشتم مورد توجه شما قرار گرفته باشه .
سلام به همه.
علی نصیری هستم. متولد بیست و سوم فروردین سال هفتادو یک .
قد : 1/84
وزن : 82
رشتم کامپیوتره که متاسفانه عین .... توش گیر کردم
رنگ مورد علاقه : قرمز - مشکی - سفید
تیم مورد علاقه : پرسپولیس و چلسی و تیم ملی انگلیس
دیوانه ی عالم موسیقی هستم یعنی اگه یه روز کل اهنگ های توی گوشیم رو گوش نکنم شب خوابم نمیبره.
راستش صدام هم بد نیست شاید طی یکی دو سال اتی زدم تو کار خوانندگی
تیکه انداز کلاسمونم . یعنی خیلی خیلی شوخم. و به قول بعضی ها خیلی با مرام و خیلی با جنبه
از امپول خیلی میترسم ولی از تمام حیوانات متنفرم .
دیگه چیزی یادم نمیاد که بگم ........ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب من كه ديگه معرفي نياز ندارم؟!! :khelal dandoon:
حالا براي دوستاني كه از هم اكنون به جمع ما پيوستند يه چيزايي مي گم
كوچيك شما سعيد
عاشق بارون :love:
20 ساله ( الان كه اينو مي نويسم سال 88 هست :nishkhand: )
ارادت خاصي هم به بارسلونا دارم
ايشالا در كنار هم ديگه خوش بگذرونيم
مدرك تحصيلي؟ فوق ليسانس از رشته فيزيك اتمي از دانشگاه :pinokio:
مخلص شما :chakerim:
من ديويد بكام 23 سال دارم .... :hehee:
فوتبال جزيي از زندگي من نيست بلكه همه زندگي منه :toop:
تازه با اين سايت آشنا شدم و دارم يك كم توش دور ميزنم
سايت جالبه و به نظر مي آد خيلي زود بتونه خودش رو بين بچه هاي ايران جا بندازه
فقط نبينم كسي از بكام انتقادي بدون اجازه ما بنويسه chomagh
سلام
من صادقم 18 سالمه
عاشق کریس رونالدو هستم
برای اولین باره که با این سایت آشنا شدم و دارم همه بخش ها رو یه نگاه می کنم ببینم از چه قراره
از آشنایی با همه شما عزیزان هم خیلی خوشحال شدم
سلام من ميلاد استقلالي هستم از شهرستان لالي و از همين جا به تمام طرفداران استقلال و بارسلونا سلام و خسته نباشيد عرض ميكنم
اينجانب ميلاد جليلي هستم از شهرستان لالي و عاشق تيم استقلال
من بهادر هستم امروز توی سایت ثبت نام کردم.
من عاشق اس اس شهر اهواز هستم و در ضمن مدیر وبلاگ هواداران استقلال اهواز هم هستم.
من میتونم خبرهای این تیم رو توی تایپیک بزارم.
من همزادم
متولد17/3/...
عشق مسي و بارسلونا :eyvalla:البته خون ابي در رگ هايم جريان دارد:sharmande:
سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان
ببخشيد که يکم دير شد
هادی هستم 20 ساله ساکن شهر تهران دانشجو هستم حقوق ميخونم
هوادار تيمهای پرسپوليس و ليورپول
يه 1 ماهی هست با اين سايت اشنا هستم اميدوارم سايت خوبی از آب در بياد با فعاليت خوب شما دوستان
سلام به تمامی فوتبال دوستان عاشق و معشوق من محمد زندی هستم.19سال دارم ساکن اسلامشهر استان تهران هستم.خوشحال می شوم که با شما عاشقان فوتبال دوست و اشنا شوم.یا علی:eyvalla:
خوش اومدی محمد جون
خیلی حال کردم باهات چون هوادار دیوید بکهام :love: بیدی :nishkhand:
ایشالا بهت خوش بگذره اینجا :flowerysmile:
همه اینها که استقلالی بودن که