به نام خدا
هواداران تیمهای مختلف لیگ ایتالیا در این تاپیک میتونن به صحبت درمورد مسائل روز لیگ محبوب خودشون بپردازن. اگه بحثتون صرفا درمورد یه تیم خاص هست میتونید اون رو در تاپیک های مربوط به خودش بذارید.
نمایش نسخه قابل چاپ
به نام خدا
هواداران تیمهای مختلف لیگ ایتالیا در این تاپیک میتونن به صحبت درمورد مسائل روز لیگ محبوب خودشون بپردازن. اگه بحثتون صرفا درمورد یه تیم خاص هست میتونید اون رو در تاپیک های مربوط به خودش بذارید.
حاشیه خاصی که نداشت تو این چند روز ......... فقط دربی میلان بود که واقعا جذاب ودیدنی بود
بازم تبانی :ogh:
بازی جام حذفی بعد اخراج شدن دروازبان چزنا دروازه بان جانشین که یک بازیکن هم بود جهت پرش خودشو میگه و ویال هم به راحتی گل میزنه
ویرایش شده توسط مدیریت
یه کاسه هایی زیر نم کاسه هستش
بازم خبر هایی از باشگاه یووه به گوش میرسه مثل 2006
کالچو پولی دیگری در راه است -باز هم یووه|||
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در هفته چهاردهم تیم فوتبال یوونتوس 2-0 چزنا را شکست داد
اما این تمام ماجرا نبود!!!!
و در این بازی اتفاقاتی رخ داد که روز های تلخ فوتبال ایتالیا و رسوایی در ماه می سال ۲۰۰۶ را به یاد هواداران آورد .
در اواخر نیمه دوم در حالی که یووه با نتیجه 1-0 پیش بود و حملات جسته گریخته چزنا ادامه داشت
و این امکان بود که چزنا گل مساوی را به ثمر برساند خطایی روی مهاجم یووه انجام شد که منجر به اخراج دروازبان چزنا و اعلام ضربه پنالتی شد .
در این لحظه دروازبان دوم چزنا در حالی که در چهارچوب قرار می گرفت با چشمانش مشخصا به سمتی که می پرد اشاره می کند
و آرتور ویدال هم با ضربه ای آرام برخلاف جهت اشاره شده دروازه چزنا را باز می کند
نام کالچوپولی2006 برگرفته از نام تنجنتپولی رسوایی دهه ۸۰ سیاسی ایتالیاست.
از کالچوپولی با نامهای موجیو پولی برگرفته از نام لوچیانو موجی و کالچو گیت (برگرفته از نام واتر گیت رسوایی سیاسی آمریکا در دهه ۷۰) نامبرده می شود.
لینک دانلود ویدئو
rossoneri.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در اینجور مواقع پستی که ارسال میکنید اگه جنبه ی اطلاع رسانی داره هیچ مشکلی نداره اما حتی اگه به یقین رسیدید که تیمی گناهکاره هم نباید بهش توهین کنید. اینجا یه انجمن فوتبالی هست که هوادار هر تیمی در اون فعالیت میکنه پس اولین اصل اینه که آرامش سایت تضمین بشه و به دور از هرگونه کل کل و توهین باشه.
پست شما هم به همین دلیل ویرایش شد و قسمت های توهین آمیزی که داشت حذف شد.
این بحث رو من یه جای دیگه هم داشتم !
این ادعا از بن بی اساسه !
خیلی خنده داره !
بهتره دوستان شرایط بازی و شرایط تیم ها رو بررسی کنند بعد ببینند یووه اصلا براش می ارزه که در مقابل تیمی مثل چزنا دست به تبانی بزنه ؟!! :hehehe:
احتمالا تا روزهای نه چندان دور معلوم میشه با زامبروتا سر گل اولی که به میلان زدیم و با آبیاتی سر گل دومی که بهشون زدیم تبانی کرده بودیم ! :hehehe:
من فک میکنم میلانی ها هنوز تو شوک باخت در دربی باشن...
اینا همه بهونست.
حالا اگه دیدگاه شما درست باشه بازیکن حریفه که مرتکب اشتباه شده و با این کارش بی غیرتی خودشو نشون داده ربطی به تبانی نداره. واین هیچ ربطی به باشگاه ها نداره...
بعدشم یووه با توشه ی برتری یک گل و با داشتن مهره عددی و همچنین امتیاز میزبانی نیازی به این دلسوزی ها نداشت که بخواد دست به یه همچین اقدامی بزنه
در ضمن چزنا که نمیتونست تو اون دقایق شق القمر کنه که عزیز من!
این خودش یه بحثیه که تو خبر گزاری های ایتالیا هم بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ربطی به میلانی ها نداره ما از باخت مقابل اینتر ناراحت نیستیم از این ناراحتیم که باز مثل 2006 مارو انگ همکاری با یوونتوس نزنند 6 امتیاز کم کنند :nishkhand:
استغفروالله :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Forza Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ماشالله شما هم دست کمی از این یوونتوسی ها نداشتینا فقط شانس آوردین قصر در رفتین.! البته با کمک مافیای برلوسکنیentezar::
خلاصه سال بدیمنی بود برای فوتبال ایتالیا که ریز نشیم بهتره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Forza Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
entezar::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوبه والله ما بیشتر انگ هایی که بهمون تو کالچوپولی زدن تبرئه شدیم !
وقتی دو تا اسکودتویی که برادران جام دزد :nishkhand: ازمون گرفتن بهمون برگشت جوابتونو می گیرید !
میلان هم اگر برلوسکونی نبود خیلی روزگار جالبی نداشت !
مطمئنا ما هم اگه یکی مثل جناب آقای برلوسکونی داشتیم سری B نمی رفتیم !
میلان تو این 9 هفته آخر 6 تا پنالتی براش گرفتند کسی نبود چیزی بگه !
تو این فصل این تنها پناتی بود که داورا واسه یووه گرفتند ببین چه بامبولی در آوردن !
به قول یکی از دوستان لابد اون پنالتی هم که بوفون از توتی گرفت بوفون رفته توتی رو به رفاقت چندین و چند سالشون قسم داده ! :hehehe:
در مورد این پنالتی :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهدی دادا پشت گوشتونو دیدید اون دو تا جامی رو که با کالچوپولی میخواستید از فوتبال ایتالیا بدزدید میبینید!ki::
ولی در مورد بازی یووه-چزنا و حرکت دروازه بان باید بگم منم بعید میدونم یووه نیازی به این کار داشته باشه(حداقل تو این بازی)اون هم در حالی که تو خونش 1-0 جلوس،هر چند هیچ بعید نیست هفته های آینده به خاطر نزدیک شدن تیمهایی مثل میلان و رم و اینتر و ادینزه و... باز فیلشون یاد هندوستان کنه و دست به یه سری شیطنتها بزنن...!!!:hehehe:heee:::nishkhand:
البته اگه این موراتی و این دادگاه های ایتالیا باشه که بله حق با شماست !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی وقتی ما می بینم Tnas هم آبی ازش گرم نمیشه و با این قانون مسخره ایتالیا مطمئنا به یوفا و فیفا متوسل میشیم ! :khelal dandoon:
یعنی خوشم میاد کل ایتالیا از این که یووه داره میشه یووه همیشگی به لرزه افتاده و دست به دامن این اراجیف شده ! :sigar:
ما آخر نفهمیدیم جام اون دو سال حق اینتر بود یا یوونتوس ؟؟؟؟؟؟ :gijjj:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سینا دو تا مقوله هست که تو هر دو تا حق یوونتوس بوده ! :nishkhand:
کلا الان با مدارکی که موجی و میران وقت باشگاه یووه فراهم کردند یووه در اکثر اتهامات تبرئه شده !
پس یووه مستحق اون دو تا جام بوده !
البته رمی ها هم این وسط یه ادعایی داشتند واسه خودشون ! :nishkhand: چون اون سال :
1 - یووه
2 - میلان
3 - اینتر
4 - رم
یووه و میلان که اون زمان انگ کالچوپولی بهشون چسبید و هیچی !
اینتر هم تازگی ها پاش باز شده و انگشت اتهامات رفته سمت موراتی !
این وسط رم دو تا جام میخواد ! :nishkhand:
از یه طرف قانون مسخره ای تو ایتالیا میگه چون این جریان مال خیلی وقت پیشه دیگه باید بیخیالش بشیم ! :hehehe:
آره دیگه ! یعنی دو تا جامو بهتون نمیدیم !
غصه نخور شم !
هم دو تا اسکودتو رو میگیریم هم غرامت ضررهایی که بهمون وارد شد !:khelal dandoon:
چرا اخبار غلط میدی..! همچین چیزی صحت نداره.. به هیچ وجه..نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کجاش رم ادعای این جام های سوخترو داشت!؟ بارها مسولین رم اعلام کردند که هیچ تلاشی مبنی بر این جام ها ندارن که خوشبختانه همینطور هم شد . رم هیچوقت صدقه قبول نمیکنه!
بعضی اوقات یه چیزایی میگی که آدم شاخ در میاره!!ki::
بابا چی میگید مافیا کجا بود
حالا خوبه 6 امتیاز از میلان کم کردن
اگه او 6 امتیاز کسر نمیشد الان 19 قهرمانی بودیم
یه طوری حرف نزنید که انگار میلان هیچ اسیبی ندید
درمورد اون 2 جام سوخته که قهرمانش ما میتونستیم بشیم که پر :gerye:
ببخشید آقا مهدی اینا رو از کجا پیدا کردی من مشتاق شدم بیشتر بدونم در این مورد!! حداقل یه منبع میاوردی. شما با همین چند خطی که نوشتی کل باشگاه رم رو بردی زیر سوال! البته بگم حدودا پنج شش ماه پیش یه چیزایی شنیده بودم که شایعه شده بود ممکنه اسکودتوی 2006 به رم برسه که آخرشم داداگاه به نفع اینتر رای داد و قضیه منتفی شد. ولی اون جام دوم از کجا اومده من خبر ندارم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه میخواید از حرفای من اطمینان حاصل کنید این خبر زیر رو بخونید از مصاحبه ی کاپلی رئیس وقت اون زمان رم :
تاریخ این خبر هم دقیقا برمیگرده به 16 تیر امسال یعنی درست زمانی که تازه اون شایعه به وجود اومده بود و رئیس وقت باشگاه خیلی سریع خیال همه رو از این بابت راحت میکنه تا موضع رم نسبت به این موضوع روشن شه.نقل قول:
اسکودتوی اهدایی نمی خواهیم !!
روبرتو کاپلی رئیس موقت باشگاه رم، درباره ماجرای کالچوپولی 2006 و احتمال پس گرفته شدن اسکودتو از اینتر و داده شدن آن به رم گفت که رم قصد ندارد درخواستی برای اسکودتو 2006 بدهد.
پس از رسوایی های سال 2006، اسکودتو از یوونتوس گرفته و به اینتر داده شد. اما اکنون پس از گذشت 5 سال از آن واقعه، شواهدی مبنی بر دست داشتن اینتر در جریان رسوایی ها بدست آمده و احتمال می رود اسکودتوی اهدایی به اینتر از آنها باز پس گرفته شود و به رم، نایب قهرمان آن فصل (پس از صدور احکام دادگاه) داده شود.
کاپلی در این باره گفت: "ما معتقدیم پیروزی باید در زمین مسابقه بدست آید نه خارج از آن و این نگرش باشگاه رم است. ما هیچگونه پیگیری در این زمینه نخواهیم کرد و هر تصمیم که از سوی مقامات گرفته شود را خواهیم پذیرفت."
شاید تنها یک مقایسه کوچک بین رفتار ماسیمو موراتی در قبال اهدای اسکودتوی 2006 به اینتر با صحبت های امروز روبرتو کاپلی، تفاوت میان سیاست های دو باشگاه رم و اینتر را برای کسب افتخارات به درستی نشان دهد.
:nishkhand:
تایپیک صاحاب پیدا کرد !
البته این حرفایی که من میزنم برگرفته از همون اخبار 16 تیر هست که شما میگی !
منتها اوایل موضع باشگاه رم جدی بود ولی بعدا کوتاه اومدن !
بالاخره این شائبه بود که با بر ملا شدن کارهایی که اینتر تو کالچوپولی انجام داده بود ؛ رم ادعایی مثل این رو داشته باشه !
آخه مهدی جون اون موجی (که واقعا هم موجیه!:nishkhand:) که الان داره تو زندونای ایتالیا آب خنک میخوره و رفته قاطی باقالیا ،اگه مدرک جمع کن بود یه سری مدرک جمع میکرد واسه خودش که به این فلاکت نیوفته!:soal:نقل قول:
در ضمن یووه سالها بود که دست به این کارها میزد به طوری که تو یکی از بازیهای اینتر-یووه و بعد از بازی لوئیس فیگو گفت که پاپارستا(داور ملعون وقت!)رو دیده که به همراه موجی به رختکن یووه رفته که به خاطر همین مصاحبش کلی هم جریمه شد...
حالا هم که این گند رو زدن دارن دست رو پیش میگیرن که پس نیوفتن و دارن به زمین و زمان تهمت میزنن که سوژه جدید اونا هم شده رم...!!!
بروبچ گرامی :nishkhand: هرچقدر بخوایم درمورد این موضوع بحث کنیم تموم شدنی نیس! ما چطور میتونیم همدیگه رو بعد از چند ساعت یا چند روز قانع کنیم درحالیکه این پرونده بعد از شش سال هنوزم که هنوزه بسته نشده!! خواهش میکنم تمومش کنید چون آخرش به جز ناراحت کردن همدیگه به هیچ جا نمیرسیم.
6 سال از اون ماجرا میگزره دیگه باید قضیه رو به دادگاه های ایتالیا سپرد
این قدر هم به سرکله هم نزنیم یه باری دیدی پای تیمه پنجمی هم به این ماجرا و جام باز شد heee::
مگه دارن حلوا خیرات میکنند :ahaaaaaa:
تیم پنجم کیه entezar::نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فیورنتینا میخواد بیاد بگه ...... جام بدین من برم ki::
در مورد موجی مقدس یه چیزی رو باید بگم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینکه موجی الان تو زندونه اصلا ربطی به دادگاه های جدید نداره !
بازم طبق قانون مسخره همون سال ها موجی به 5 سال زندان تعلیقی مکوم شده بود که بعد از اون 5 سال که می افتاد تو سال 2011 این حکم قطعی شده ! و مادام العمر از فعالیت در فوتبال محروم شده !
موجی هم در خیلی از اتهامات تبرئه شده توی دادگاه های اخیر و در چند مورد محکوم شد !
ممد جان اون موراتی شما که الان پاش بیشتر داره گیر میفته !
پ . ن : بازم طبق یه قانون مسخره دیگه اونا با اینکه به زندان محکوم شدند ولی چون دفعه اولشون زندان به صورت آزاد می گذرونند و الان دارن واسه خودشون ول می گردند ! heey::
فراز چی میگی واسه خودت ؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد از n سال باز تهمت به یووه زده شده و میگن یووه 2006 داره تکرار میشه در حالی که یووه با اون چیزی که ملت از کالچوپولی درک کردند زمین تا آسمون فرق داره !
انتظار داری من اینجا صم ٌ بکمٌ بشینم و هیچی نگم ؟!!! :gijjj:
الان هم قهرمان نیم فصل سری آ شدیم و به کوری چشم دشمنان می ریم وسه 3th STAR به سلامتی ! love::
دور یک چهارم نهایی جام حذفی از امشب با بازی یوونتوس - رم آغاز میشه.
فردا هم دو بازی از همین مرحله برگزار میشه :
کیه وو - سیه نا
ناپولی - اینتر
دو شب دیگه هم میلان میزبان لاتزیو خواهد بود.
میبینید که سه بازی حساس رو در پیش داریم پس امسال به امید خدا کوپا ایتالیای جذابی خواهیم داشت. برنده ی بازی ناپولی - اینتر میشه گفت یه پای فیناله چون باید در نیمه نهایی به مصاف برنده ی کیه وو - سیه نا بره!!
دور رفت مرحله ی نیمه نهایی کوپا ایتالیا هم انجام شد که در یک طرف یوونتوس موفق شد در ورزشگاه سن سیرو میلان رو با نتیجه ی 2-1 شکست بده و با توجه به این دو گلی که زده بنظر میرسه که از همین الآن صعودش به فینال قطعیه.
اما از سوی دیگه ناپولی که فک میکردیم خیلی راحت به فینال صعود میکنه از میزبان خودش سیه نا 2-1 باخت! البته باخت 2-1 در زمین حریف چندان هم بد نیس و شاگردان ماتزاری قطعا توانایی این رو دارن که در بازی برگشت جبران کنن.
الو؟ کسی اینجا هست؟ :nishkhand:
بابا یه بحثی کنید ، حرفی بزنید ، نظری بدید ...:ehe:
این هفته سری آ نتایج جالبی داشت. از یه طرف برد عجیب بولونیا در زمین اینتر ( 3-0 ) !!!! و از طرف دیگه شکست 5-1 لاتزیو از پالرمو!
این تیم مهدی شون هم که همینجوری داره با برد پیش میره:nishkhand: راستشو بخواین اول فصل وقتی شش هفت تا بازی رو خوب نتیجه میگرفتن با خودم فک میکردم آخرش یه جا دوران ضعفشون شروع میشه اما الآن دیگه باورم شده که به احتمال هفتاد هشتاد درصد اسکودتوی این فصل از آن یووه خواهد بود.
الو فراز جان ! صدامو داری ؟!! :nishkhand:
مهم تر از این بحث ها نتایجیه که تیم های ایتالیایی دارند تو لیگ قهرمانان می گیرند . تا به یه عده ثابت بشه که ایتالیای ها هنوز سر پا هستند .
نمایش خارق العاده میلان و ناپولی تو این دور بازی ها یه انرژی مثبت به سری آ خواهد داد .
میشه گفت میلان که صعودش قطعیه ! اینجا یعنی حذف یه تیم دیگه از لیگ انگلیس !
ناپولی هم استاد بازی با بزرگان هست ! مخصوصا وقتی نتیجه ای که گرفته براش راضی کننده باشه اون موقع تیم مقابل تقریبا فاتحش خوندس . با متمرکز کردن بازیکنای خودی حول و هوش یک سوم دفاعی خودش از سرعت لاوتزی و تموم کنندگی خارق العاده کاوانی برای زمین گیر کردن حریف استفاده می کنند . با این تفاسیر من فکر می کنم ناپولی هم دومین تیم صعود کننده به مرحله بعد خواهد بود .
تا اینجا میشه گفت صعود 2 نمایده ایتالیا قطعیه . و همین طور حذف تمامی نمایندگان لیگ برتر انگلیس ! heey::
حالا ملت برند واسه خودشون رنکینگ بذارن واسه لیگ ها ! ایشالله امشب هم اینتر بتونه کارو یه سرش کنه و حضور 3 نماینده تو مرحله بعدی قطعی بشه !
میشه 3 تا از 8 تا ! :yes: سال بعد هم ایشالله قدرت نمایی یووه ! :nishkhand:
زنده باد ایتالیا
به تمام بچه ها تبریک میگم
ببینید سطح فوتبال ایتالیا رو که تیم پرافتخار چلسی رو به زانو در میاره
کار انگلیس تموم شده چلسی که 3 تا خورد از ناپولی
میلان که 4 تا به ارسنال زد ki::
ایشالله اینتر هم 5 تا امشب میزنه :nishkhand:
به امید فینال کاملا ایتالیایی
اینایی که میگید که ما هم بدمون نمیاد اتفاق بیوفته.
از شانس ما اینتر این همه مدت داشت خوب نتیجه میگرفت مخصوصا آخرای نیم فصل اول و اوایل نیم فصل دوم اما حالا که باید واسه ایتالیا آبرو داری کنه افتاده روی نوار باخت. هرچند حریفش هم انگلیسی یا اسپانیایی نیست و همین یه شانس خوبه واسه نراتزوری.
صعود سه نماینده به مرحله ی بعد اصلا دور از دسترس نیست اما اینکه آیا همه ی اونها میتونن جزو چهار تیم برتر بشن یا نه واسم خیلی مبهمه. اما معقولانه هست که پیش بینی کنیم امسال حداقل یکیمون تو نیمه نهایی هست.
کجای دنیا میتونید یه همچین لیگی رو پیدا کنید که همهی تیم هاش مدعی باشن
اسپانیا که باید بره بمیره اصلا نباد برگذار بشه 2 تیم بارسا و رئال 2 تا بازی انجام بدن قهرمان مشخص میشه تیم های دیگه کشک
اشالله سال دیگه سهمیه مون بشه 5 تا یووه . میلان . رم . اینتر . ناپولی همهی تیم هارو قورت بدن
حیف که قانون عوض شده ! اگه طبق قانون سالهای قبل بود احتمال خوردن تیمهای یک کشور به م کمتر بود ولی الان احتمال زیاد میره که تیم ها به هم بخورن !
البته فینال کاملا ایتالیایی یه امر تقریبا محاله ! :nishkhand:
فقط امیدوارم بارسا و رئال به هم بخورن یکیشون حذف بشه و میلان فینال بخوره به یکیشون !
البته به شخصه فینال میلان بارسا رو ترجیح میدم . این بازی برای من دو سر برد خواهد بود ! :nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:nishkhand:
ویرایش : مثل اینکه این آخرین فرصت رانیری هست ! احتمالا امشب یه ترکیب قاطی می فرسته واسه بازی ! یا زدن مارسی ( love:: ) رو شل و پل کردن یا خودشون شل و پل شدن ! :nishkhand:
من قبلا عاشق برشا بودم چون بازی کن محبوب من باجو اخرین دوران فوتبالیشو در برشا سپری کرد
الان از مقامات دستور رسیده که یه بحث بکنیم ابکشمون کنند:nishkhand:
الان من کجا بحثم میاد.:nishkhand:
یه کلمه گفتیم اینتر مشتاقانه منتظرم ببازه دوباره انگ خائن خورد رو پوشونیمون:nishkhand:
بابا اینتر اسکودتو بووووووق <<به دوستان اینتری بر نخوره>> که باعث شد یووه ناعادلانه بره سری بی دیگه طرفداری داره؟
من فقط دیشب از برد ناپولی خوشحال شدم که چلسی رو لوله کرد.
خلاصه اگه سهمیه لیگ قهرمانان ایتالیا با باخت اینتر یکی هم بشه من میگم مشکلی نیست بذار بشه.lagh::
خوب خوشبختانه یک تیم ایتالیایی دیگه به خوبی ظاهر شد و اقتدار غیرت ایتالیا رو به انگلیس نشون داد حالا باید امشب بشینیم و ببینیم که ایا اینتر هم میتونه همچین کاری بکنه تا ما تو مرحله بعد سه نماینده داشته باشیم یا نه
به قول دوستی درسته ما یوونتوسی ها و اینتری ها گوشت هم دیگه رو میخوریم ولی هیچ وقت استخون همدیگه رو دور نمی ریزیم ! :nishkhand:
وقتی اسم از ایتالیا ، لیگ ایتالیا و قدرتش ملعبه دست یه مشت تازه به دوران رسیده :nishkhand: میشه من برام یوونتوس ، میلان اینتر و حتی تورینو فرقی نداره و دوست دارم به عنوان نماینده فوتبال ایتالیا با قدرت جلو برن !
بالاخص الان که خیلی ها با دید تمسخر به فوتبال ایتالیا نگاه می کنند .
واسه امشب هم من خودم کوچیک علاقه ای به مارسی دارم و حتی مربی مارسی که دشام هست از اسطوره های محبوب یووه و کسی که در اوج سختی یوونتوس رو از سری B با اقتدار کامل برگردوند باعث میشه دید دیگه ای به مارسی داشته باشم ولی باز هم دوست دارم اینتر بتون از این مرحله صعود بکنه !
اون موقع 3 از 8 خیلی فاز میده ! جهت قفل کردن دهن منتقدین سری A ! :yes:
قرار بود در2011یک سهمیه ایتالیا کم بش ولی باقهرمانی اینتردرسهمیه کم نشود ولی بانتیجه تیم هایی یوونتوس وپالرمودرلیگ اروپا سهمیه ایتالیا در لیگ قهرمان به المان رسیدیکی ازمخالفان سرسخت فوتبال لیک اسطور تیم یوونتوس رئیس یوفا است پلاتینی است گرفتن میزبانی ازایتالیا درسال 2012و2016 انتقاد ازورزشگاه تماشاگران و همه چیز لیگ ایتالیا ویکی ازعوامل کم شودن سهمیه ایتالیا دراروپابود.تیم باید خود قهرمان شود نه با داوری وعوامل پشت پرده مثل یوونتوس وبارسلونادرلیگ قهرمانان اروپانقل قول:
نوشته اصلی توسط r.baggio.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امشب همه باید دعا کنیم اینتر ببره
ما ایتالیایی ها همیشه پشت هم هستیم به قول داش مهدی اگه گوشت همدیگه رو بخوریم کار به استخون نمیرسه
روابط اینتر و میلان و یووه رم درسته خوب نیست ولی توی اروپا بحث سر ابرو اعتباره
خوب مثل اینکه اینجا همه تعصب ها گل کرده ما هم امدیم یه موجودیتی کنیم
FORZA ITALY
نقل قول:
نوشته اصلی توسط زانتی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما یه ساعت روضه ی اتحاد خوندیم اینجا این دوست عزیمون اومد همه رو ترکوند ! :nishkhand:
متاسفانه فوتبل ایتالیا به زعم خیلی از کارشناسا یه دوره افت شدید داشت و مطئنا با اون نتایجی که تو اون مقط نماینده های ایتالیا رفتند انتظار می رفت که سهمیه ایتالیا کم بشه و به قول شما :
خدا رو شکر می کنیم که اون سال اینتر باعث شد سهمیه کم نشه ! اما این عمل پلاتینی دشمنیش با فوتبال ایتالیا رو نمی رسونه ! اگر این اقدام از پلاتینی سر نمی زد با انتقاد های تندی رو به رو می شد . و الان هم که ما داریم اینجا دور هم چرت و پرت :nishkhand: تحویل هم میدیم هدفمون سربلندی فوتبال ایتالیاست !نقل قول:
گرفتن میزبانی ازایتالیا درسال 2012و2016 انتقاد ازورزشگاه تماشاگران و همه چیز لیگ ایتالیا ویکی ازعوامل کم شودن سهمیه ایتالیا دراروپابود
مسائل پشت پرده یوونتوس هم تو صفحه های اول همین تایپیک بررسی شده دیگه دوست ندارم بحثش باز بشه !
در مورد بارسا هم اینجا محیطش نیست !
من دیشب یکی ازطرفداران ناپولی بود وهرجابحث لیگ بشه ازلیگ ایتالیا دفاع کردم.من یک ازطرفداران سرسخت تیم ملی ایتالیا هستم ویک ازبهترین شب ها شب قهرمانی ایتالیا بودبه اوج بازگشت تیم هایی ایتالیایی وارزو پیروزیهایی تیم ملی ایتالیانقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]