[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا از ته دل میگویم، برای میثاق دلم سوخت كه اینگونه با او رفتار كردند. شاید رفتارش با من خوب نبود و اختلاف داشتیم ولی نباید اینقدر خردش میكردند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]علیرضا حقیقی لژیونر جدید فوتبال ایران در فاصله دو اردوی تیمش در تركیه و اسپانیا سفری یك هفتهای به ایران داشت. در این یك هفته رسانهها و نشریات ورزشی زیادی برای انجام مصاحبه پیگیر او بودند كه در این بین مجله تماشاگر موفق شد گفتگوی مفصلی با او ترتیب بدهد.
گزیدهای از گفتگوی هفتهنامه تماشاگر را با حقیقی و پدرش كه حكم مدیر برنامههای او را دارد در ادامه میخوانید:
تیرماه امسال كه تیم ملی به همراه كیروش در اردوی اتریش بود، در همسایگیشان باشگاه روبینكازان روسیه هم اردو زده بود. این همجواری حالا پس از گذشت ماهها صدایش درآمد؛ آنطوری كه پدر علیرضا حقیقی میگوید كادر فنی روبینكازان برای دیدن تمرینات كیروش به اردوی تیم ملی آمده بودند كه علیرضا را میبینند و مسیر زندگی حقیقی در همین اردو تغییر میكند. گرفتن پنالتی در بازی دوستانه و تمرینات فوقالعاده در كنار فیزیك بدنی مناسب این ملیپوش ایرانی، نظر كارشناسان فنی باشگاه روسی را جلب میكند. پدر علیرضا ماجرا را اینگونه تعریف میكند: «چند هفته پیش سهنفر از طرف باشگاه روبینكازان روسیه به تهران آمدند و علیرضا را مجددا در تمرینات تیم ملی و بازیهای پرسپولیس دیدند و تصمیم گرفتند با او قراردادی 4ساله امضا كنند.»
حالا علیرضا حقیقی برخلاف نظر منتقدانش به اروپا ترانسفر شد؛ آن هم در كشوری كه مهد پرورش دروازهبانی است. او بعد از نیما نكیسا كه در یونان دروازهبانی كرد، دومین دروازهبان ایرانی است كه وارد خاك اروپا شده و به نظر میرسد مقصد بعدیاش لیگهای معتبر اروپایی مانند انگلیس باشد. «نمایندگان این تیم روسی با احترام زیادی در مورد علیرضا صحبت كردند. میگفتند فوقالعاده است و با این شیوه كه پرسپولیس به مانند یك تیم دسته سومی و بیدروبیپیكر بازی میكند عملكرد خوبی از او در دورن دروازه دیدیم.» پدر علیرضا حقیقی كه از دو روزنامه ورزشی به شدت شاكی بود، اتفاقات رخ داده در ترانسفر فرزندش را اینگونه شرح داد: «اگر آنها بلندگوی رسانه دارند صدای ما هم خداست كه جوابشان را میدهد. گفتند روبینكازان دستهچندمی است یا اینكه اصلا آنها دنبال ترانسفر علیرضا نیستند اما حالا همه متوجه شدند چه كسانی به مردم دروغ میگویند و بهجای روزنامه، روزینامه راه انداختهاند. متاسفانه بعد از اینكه حكم یكی از این روزنامهها را گرفتیم خیلیها را جلو انداختند تا شكایتمان را پس بگیریم. ما به ائمه اطهار و خداوند وصل هستیم و آنها حقمان را میدهند.»
در حالی كه پدر حقیقی از رسانهها گلهمند بود كه چرا اینگونه با پسرش رفتار كردهاند، ادامه داد: «نمایندگان روبینكازان به احترام دایی به باشگاه راهآهن رفتند و پیمان خواهرخواندگی بستند و با كفاشیان هم جلسه گذاشتند ولی بعد گفتند دایی سفارش علیرضا را كرده! به خداوند قسم میخورم كه دایی در ایران سفارش كسی را نمیكند؛ چه برسد سفارش علیرضا به تیم روسی! بعد هم مگر روسها سفارشپذیر هستند و آنجا مثل ایران است كه با سفارش، بازیكن جابهجا شود؟!»
گفته میشود طی صحبتهایی كه میان باشگاه روسی و حقیقی شده آنها به دروازهبان سابق پرسپولیس گفتهاند او را برای ترانسفر به اروپا و باشگاههای انگلیسی جذب كردهاند و میخواهند از طریق حقیقی درآمدزایی كنند. «قرارداد علیرضا باشگاه به باشگاه بوده و I.T.C او آماده است. مطمئن باشید دریافتی علیرضا بیشتر از درآمد باشگاه پرسپولیس بوده است.» این اطلاعات را پدر حقیقی در اختیار «تماشاگر» گذاشت و قول داده دو هفته دیگر رقم اصلی قرارداد علیرضا را عنوان كند.
پس از كلی تلاش به لطف پدر علیرضا توانستیم با خودش كه این روزها در دسترس نیست همكلام شویم. پدرش میگوید علیرضا نذر امام رضا(ع) بوده و او را از ائمهاطهار دارند. قبل از آنكه صحبتمان با او تمام شود گفت: «بگذارید هر چه میخواهند پشت سر پسرم حرف بزنند. بگذارید آنقدر بگویند تا بتركند؛ آنها چشم دیدن موفقیت علیرضا را ندارند. نمیدانم خبرنگارها از خدا نمیترسند كه اینقدر دروغ مینویسند؟ دیدند علی جوان است خواستند باج بگیرند اما نمیدانستند علی خدا را دارد و حقاش را با توكل به خدا میگیرد، نه با روزنامهها.»
به نظر میرسد از روزنامهها شاكی هستی كه در دسترس نیستی؟
بحث ناراحتی نیست؛ گرفتار كارهای شخصیام هستم و گرفتن ویزای اسپانیا. متاسفانه روزنامهها و مسئولین هیچ حمایتی از من نكردند و بهجای اینكه از ترانسفر یك بازیكن ایرانی خوشحال شوند، ناراحت شدند و علیه من مطالبی نوشتند. باور كنید هر كسی جای من بود با این سن و سال كم و حاشیههای زیادی كه برایش بهوجود آوردند، نابود میشد. آنهایی كه مرا تخریب كردند را به خدا واگذار میكنم و نمیدانم چرا از خدا نمیترسند! خدا جوابشان را میدهد.
اصلا چطور شد اینقدر ناگهانی به روسیه ترانسفر شدی؟
خیلی هم ناگهانی نبود. مدتها بود كه بحث این ترانسفر در جریان بود. آنها در اردوی تیم ملی در اتریش مرا دیده بودند و بعد هم به ایران آمدند و از نزدیك با هم صحبت كردیم
از این ترانسفر نگران نبودی؟
نمایندگان روبینكازان گفتند دایی، باقری، كریمی و هاشمیان زمانی كه به اروپا ترانسفر شدند از نظر سنی بالا بودند اما تو جوان هستی و ما مطمئن هستیم كه از آنها موفقتر میشوی. آنطوری كه از صحبتهایشان برمیآید میخواهند با سرمایهگذاری روی من بعدها مرا به اروپا و لیگهای معتبر ترانسفر كنند تا درآمدزایی داشته باشند. البته باید خیلی تلاش كنم تا موفق شوم.
شنیدی كه حاجقربان هم بركنار شد؟
حاجقربان مربی خوبی است و رفتارش در این مدت با من خوب بود اما مرا باشگاه خواسته و با رفتن او اتفاق خاصی برای من رخ نمیدهد.
در ایران نوشتند تو هم مثل ناپلئون در برف روسیه گیر میكنی.
فعلا كه از من راضی هستند و به امید خدا آنقدر تلاش میكنم تا مثل ناپلئون در برف روسیه گیر نكنم! من مرد روزهای سخت هستم و از منتقدان هم میخواهم یكسال صبر كنند تا ببینند موفق میشوم یا نه، بعد انتقاد كنند.
شرایط كار كردن در روسیه هم مثل جاهای دیگر اروپاست؟
من كه در كشورهای دیگر اروپایی نبودم ولی این باشگاه فوقالعاده حرفهای است. مثلا از صبح تا شب تحت نظر باشگاه هستیم. اول صبحانه میخوریم، بعد تمرین كه تمام شد زیر نظر كادر پزشكی تست و ماساژدرمانی میشویم. بعد از ناهار و تمرین عصر هم دوباره تست پزشكی میدهیم. در اردو هم كه هستیم گوشیهای همراه ما جمعآوری میشود و در شبانهروز تنها چند دقیقه از طریق تلفن هتل میتوانیم با خانوادهمان در تماس باشیم.
تمرینات دروازهبانی چطور است؟
تمرینات خوبی داریم و اصلا تكراری نیست. مثلا اگر روزی حال كار كردن با توپ را نداشته باشیم مربی مثل سایر بازیكنان به ما تمرین میدهد تا از كار زده نشویم و به مسائل روحی و روانی بازیكنان خیلی اهمیت میدهند.
با سرمای روسیه و اینكه خیلی با مسلمانان خوب نیستند كنار آمدهای؟
بیشتر در اردو هستیم و خیلی با مردم ارتباط نداریم ولی من به اروپا آمدهام تا بجنگم و مرد روزهای سخت باشم. میخواهم طوری كار كنم كه پای سایر دروازهبانان ایران هم به فوتبال اروپا باز شود.
بحث قراردادت با روبینكازان و درصدی كه به باشگاه رسیده، حرف و حدیث زیادی به راه انداخت.
یكسری مسائل را شنیدم اما این مساله بین دو باشگاه بوده و من در جریان نیستم.
از اینكه حضور در فوتبال روسیه باعث شود تیم ملی را از دست بدهی نگران نیستی؟
چرا باید نگران باشم؟ كیروش یك مربی حرفهای است و اینگونه نیست كه چون بازی نمیكنم دعوت نشوم. همهچیز دست خداست.
مشكل زبان نداری؟
انگلیسی را تا حدودی بلد هستم و زبان روسی را هم شروع به یادگیری كردم.
بعد از رفتن تو به روسیه، شنیدی میثاق چه گلهای بدی خورد؟
واقعا از ته دل میگویم، برای میثاق دلم سوخت كه اینگونه با او رفتار كردند. شاید رفتارش با من خوب نبود و اختلاف داشتیم ولی نباید اینقدر خردش میكردند.
بازیكنان همتیمیات از فوتبال ایران شناخت دارند؟
كریخوانی همیشه میان بازیكنان خارجی در باشگاهها وجود دارد. اما من به آنها گفتم فوتبال ایران جزو قدرتهای اول آسیاست و در بهترین تیم ایران بازی میكردم كه 20میلیون هوادار دارد. گفتم كه برای پول نیامدم و در جامجهانی فوتبال ما را میبینند.