به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب اولیش رو من میزارم.دوستان به نظرتون بهترین ترکیب برای بازی های حساس لیگ از جمله الکلاسیکو چیه؟استراتژیتون هم بگید.
به نظر من ترکیب ال کلاسیکو باید 3-4-3 باشه.رئال نشون داده روی نفوذ های هافبک ها ضعیفه برای همین باید هافبک ها رو قوی چید.الوز پویول پیکه دفاع سسک ژاوی اینیستا بوسکتس هافبک و سانچز و مسی و ویا مهاجم.خب ترکیب بدون مصدوم که تقریبا مشخصه.به نظرمن باید مسی یکم عقب تر باشه و مهاجم هدف قرار نگیره.ویا و سانچز (مخصوصا ویا)مهاجم هدف باشه خیلی بهتره.سبک بازی هم باید کاملا عوض شه.یعنی اصلا پشت محوطه جریمه رئال نباید پاسکاری کرد.باید توی زمین خودی پاس داد تا بازیکنای رئال خسته شن(به خاطر پرس سنگینی که میکنن و اینکه فضای بازیکنای بارسا توی زمین خودشون بیشتره)هر 3 دقیقه یک بار هم باید رفت تو زمین اونا.اینجوری واقعا تا اخر بازی دیگه زنده نمیمونن اگه بخوان پرس کنن.باید کمتر با والدز پاسکاری بشه چون معمولا توپ رو میزنه بیرون و این یعنی از دست دادن فضا و زمین.مهاجما هم باید خیلی بچرخن.همچنین سسک و مسی باید یا خیلی نزدیک باشن یا خیلی دور.امیدوارم مصدوم نداشته باشیم تا نشون بدیم هنوز تو اوجیم
دوستان چرا تایپیک بارسا انقدر سوت و کوره.کسی پست نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟entezar:: :ehe:
من با سیستم 3 . 3 . 4 موافقم سیستمی که بارسا با این سیستم قهرمان شد ترکیب رو هم که همه میدونن والدز . دانی . پویول. پیکه . آبیدال . سرجیو . اینیستا . ژاوی . پدرو . مسی و داوید ویا به نظر من مسی اگه نوک بازی کنه خیلی بهتره چون با استفاده از قدرت دریبل زنی و سرعت بالایی که داره و پاس های دیدنی ژاوی به عمق حریفان یکی از راه های گل زنی میتونه باشه البته این ترکیب ایده آل منه ولی الآن که مصدوم زیاد داریم باید یه ترکیب دیگه چید ... با تشکر ... dallliii
به نظر من با اومدن فابرگاس بهتر تیم با سیستم 3-4-3 بازی کنه. تازه این سیستم قدرت خودش و هم نشون داده
5 -0 مقابل ویارئال، 8-0 مقابل اوساسونا، 5-0 مقابل اتلتیکو مادرید:barcelona:
به نظر من تو بازی های حساس و مقابل تیمهایی که هافبکهای سرعتی دارن(مثل رئال و والنسیا) باید با ترکیب
4-3-3 بازی کنیم تا نتونن از فضای پشت سر دنی الوز به تیم ضربه بزنن ولی مقابل تیمهای دفاعی استفاده از ترکیب 3-4-3 با وجوده فابرگاس خیلی موثره.
منم با حرفت موافقم داداش چون بارسا با اين سيستم و هافبك هاي ستاره اي كه داره ميتونه بهتر كار كنه:khelal dandoon::-shadنقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این سیستمی که تو میگی یعنی 3.4.3 تو بازی های نه چندان مهم و اغلب تو بازی های خونگی استفاده میشه من با نظر محمد موافقم بارسا نمیتونه ریسک کنه و با این ترکیب جلوی تیم های سریع بازی کنه چون باید یکی از مدافعاشو کم کنه و کم کردن مدافع = است با از دست دادن امتیاز ... :khelal dandoon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaliss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش این سبک باید کاملا بازی بارسا رو عوض کنه منظورم 3-4-3 هست.دیگه پاسکاری های بارسا باید دوبرابر سریعتر و دقیقتر بشه.تمام قدرت توی میانه تقسیم میشه.این قوی ترین سبک تاریخ هست مخصوصا با پتانسیل هایی که بارسا داره.اگه بتونن این سبک رو اجرا کنن دیگه زدن 5 گل به هرتیمی مثل اب خوردن میشه ولی باید ریسک کرد.ابیدال نباید دفاع باشه.اصلا دفاعش خوب نیست.باید موقعی که توپ دراختیار بازیکناست 3-4-3 و یا حتی 3-3-4 بازی کنن.منظورم با 4 مهاجم هست که بین دنی الوز و انینیستا و سسک عوض شه.از طرفی توی دفاع هم باید 4-3-3 چید.یعنی بوسکتس بیاد دفاع وسط پویول دفاع چپ.پیکه و الوز هم جای خودشون.باید یکم ریسک کرد تا این سبک به دنیا معرفی شه مخصوصا الان که پتانسیل های بزرگی مثل سسک و تیاگو توی تیم هستن.به ریسکش میارزه.اگه بتونیم اختلاف و با رئال 4 امتیاز کنیم میتونیم دیگه توی همه بازی ها از این سبک استفاده کنیم.نمیشه همش یکنواخت بازی کرد.بارسا الان توانایش رو داره با این سیستم حتی به رئال 8 گل هم بزنه اما مساله اینجاست که میتونه رو اشتباهات فردی و کمبود مدافع 10 تا بخوره:-ang.اگه بتونیم الکلاسیکو رفت رو ببریم با همون ترکیب قبل دیگه میتونیم بقیه فصل با این ترکیب بازی کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط 433 خودمون:ey babaaa::ey babaaa:
بارسا الان واقعا به تیاگو سیلوا احتیاج داره.سیلوا یه مکمل عالی برای ترکیب 3-4-3 گواردیولا هست و با اومدنه سیلوا دنی الوز میتونه بیشتر تو نفوذ ها شرکت کنه .
امیدوارم بارسا بتونه تو خریدهای زمستانی این بازیکن رو بخره.
من یه بار گفتم دوباره میگم با خرید اشلی کول و نیمار مخالفم ما با خرید نیمار و اشلی کول ضرر میکنیم چون اولا تو پست این ها بازیکن داریم و دوما سن اشلی کول زیاده ولی با خرید تیاگو سیلوا و ژسنی و ویکتور روئیس مدافع مرکزی والنسیا موافقم چون سنشون کمه و هم همین که پست هایی هستن که ما ضعف داریم مخصوصا اگه یه روزی والدز مصدوم و یا محروم بشه دروازبان مطمئن نداریم و تو هر سیستمی جواب میدن ... :hehee:
داداش حرفت کاملا منطقی هست و منم قبولش دارم.ولی بازیکنی مثل تیاگو سیلوا رو اگه حتی با قیمت 40 ملیون هم بگیریم میارزه چون هم میتونه مکمل ترکیب 4-3-3 باشه هم 3-4-3 واقعا بهترین خرید بارسا بعد از پیکه و رونالدینیو میشه.شک نکنیدنقل قول:
من هم با نظرات شما کاملا موافقم خرید نیلمار و اشلی کول دقیقا مثل خرید زلاتان میشه.
به نظر من این دو بازیکن شاید بارسا رو قوی تر جلوه بدن ولی تاثیری برای تیم ندارند .
ولی با خرید تیاگو سیلوا کاملا موافقم. چون پویول کم کم داره سنش میره بالا واین بالا رفتن سن شاید رو کیفیت بازیش تاثیر نذاره ولی هی پشت سر هم مصدوم میشه. به نظر من تو راس خرید های بارسا باید باشه.
دوستان ابی و اناری پیشبینیتون از بازی فردا چیه؟ طبق پیشبینی مخاطبین سایت گل انگلیسی بارسا 5-1 میبره.من میگم اگه 3-4-3 بازی کنیم که خیلی بعید هست 4-5 تا میزنیم بدون گل خورده.اگرم همون 4-3-3 بازیکنیم در نبود یک طراح خوب مثل اینیستا و سسک شاید کمی با مشکل طراحی وسط میدان مواجه باشیم برای همین باید رو به کارای فردی و بازیگرفتن از بازیکنی مثل مسی رو بیاریم.ولی درکل بازی رو میبریم.اما مهم هتریک مسی هست تا نشون بده هنوز توی تاریخ نظیر نداره
نمیخوام نفوس بد بزنم امّا هرموق که بازیکنان بارسلونا از بازیهای ملی برگشتند؛ بارسلونا اکثراً یا باخته یا مساوی کرده.
انشالله که بازی رو میبریم چونکه در نوکمپ هستش.
بازی ساعت 21:30 بوقت ایرانه
با توجه به برد های پرگل بارسا در نیوکمپ این بازی رو هم در بدترین شرایط 5-0 می بریم. به نظر من مثل بازی های قبلی داخل خونه با سیستم 3-4-3 بازی می کنیم. همون طور هم که میدونین بارسا در سه بازی داخل خانه 18 گل زده و گلی نخورده. :jeddiiiii:
به نظر من هم بارسا بازی رو با 5-0 معروف میبره.
در ضمن داش وحید هم درست میگه هر موقع بازیکنان بارسا از بازی های ملی برمیگردن بارسا ضعیف بازی میکنه ولی بازم میگم 5-0 میبره.(انشالا با هتریک مسی و یه گل سسک و یه گل هم داوید ویا)
دوستان بعید هست بدون اینیستا و سسک و الکسیس 5 گل بزنیم اونم با ترکیب 3-4-3 . ترکیب باید 4-3-3 باشه چون دو هافبک مصدومن نمیشه از 4 هافبک استفاده کرد.همون 3 تا بهتره.به نظرم تیاگو هم باید فیکس باشه
تو این بازی با وجود اینکه آندرس اینیستا مصدوم و نمیتونه بازی کنه و به احتمال زیاد خط هافبک ما در این دیدار ژاوی و ماسچرانو و بوسکتس باشه سیستم دفاعی هم مثل همیشه دانی و پویول و پیکه و آبیدال و خط حمله هم که معلومه والدز هم که فیکسه اگه به هر دلیلی پویول یا پیکه به بازی نرسن سیستم کمی عوض میشه یعنی تیاگو جایگزین یکی از این 2 بازیکن میشه و بوسکتس یا ماسچرانو یه خط عقب تر بازی میکنن این سیستمی که پپ هر موقع اینیستا رو نداره ازش استفاده میکنه یعنی سیستم بازی برابر ریسینگ سانتاندر 4.3.3 ... :hehee:
لینک آنلاین بازی امشب
خب دوستای بارسایی بازی رو بردیم.خوب بود.ولی حیف شد مسی هرتریک نکرد.میتونست یک رکورد دیگه از هتریک های متوالی توی نیوکمپ رو به جا بزاره.الان مسی توی صدر گل زنان هست با 2 گل اختلاف.عمرا اگه دیگه کسی بگیرتش البته اگه مصدوم نشه.امیدوارم مصدومیت ها از تیم دور باشه
لینک آنلاین بازی امشب
دوستان به نظرتون بهترین ترکیب امشب باوجود مصدومیت سسک و اینیستا و سانچز و پیکه چیه؟
من ترکیبم رو زیر مینویسم
پینتو
فونتاس(مکسول) ماسکرانو پویول(مونیسا) الوز(ادریانو)
بوسکتس
تیاگو ژاوی(روبرتو)
ویا(پدرو) سوریانو
مسی(ویا)
از اونجایی که این بازی اهمیت چندانی نداره باید تیم اصلی رو استراحت داد و بازیکنای جوان رو مایل به موندن در تیم کرد با فیکس بودن در یک بازی لیگ قهرمانان چون این بازی واقعا اهمیت بازی با سویا رو نداره.نظر خودم استراحت مسی و ویا و ابیدال هست.(چون 3 بازی در هشت روز توی هفته ی اینده داریم باید استراحت کنن)
از ترکیب دیشب پپ اصلا خوشم نیومد.ژاوی باید استراحت میکرد همینطور مسی .یک مصدومیت جزئی براش پیش اومد امیدوارم جدی نباشه.انتظار داشتم فونتاس تو ترکیب باشه.پدرو استارت فوقالعاده ای زد هنوز تو کف اون استارتش موندم.اخه بارسا غیر از الکسیس همچین استارت زنی نداشت.یک لحظه نفهمیدم توپ تو پای کیه که استارت زده :ajibeee:
درکل به امید بازی مقابل سویا که با اومدن سسک یکم فشار از روی مسی برداشته شه
به نام خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هفته نهم لالیگا اسپانیا فصل 2011-2012
شنبه 30 مهر ساعت 23:30 به وقت ایران
سلام دوستان.
پیشبینیتون از بازی امشب چیه؟
من میگم 4-0 میشه.دوگل مسی یکی ویا و یکی ژاوی یا تیاگو.مسی یک پاس گل هم میده. :hehee:
بازی خوبی به اون صورت نبود بارسا مثل همیشه بازی نمیکرد جنگ روانی بازیکان سویا هم یکی از دلایل خوب بازی نکردن میتونه باشه اگه یکم خوش شانس بودیم بازیکنان سویا زودتر اخراج میشدن و پنالتی مسی میرفت تو گل حالا اینقدر ناراحت نبودیم ولی خودمونیما دروازبان سویا امروز خیلی خوب میگرفت ... om::
وقتی جلوی اینجور تیم ها گیر میکنیم باید توپ رو بدیم به مسی ....... چون اون میتونه نظم دفاع رو به هم بزنه ..... میتونستیم روی سانتر از جناحین هم موقعیت بسازیم ولی نمیدونم چرا هیشکی جلو نمیرفت واسه ضربه زدن ......... پدرو هم تو پست مهاجم چپ اصلا خوب بازی نکرد ......... باید بیشتر پاس چیپ میدادیم
توپو بدیم به مسی؟ :ajibeee: مسی داره افتضاح بازی میکنه.همه توپایی که تو پاشه یا پاس به عقب میشه یا لو میره.توپو بدیم مسی؟واقعا از اون حرفا بود.مسی داره اینقدر نسبت به خودش بد بازی میکنه که من میگم باید یک مدت طولانی بره استراحت اونوقت توپو بدیم مسی.من خودم اصلا به خاطر مسی دوباره فوتبال نگاه کردم ولی واقعا دیشب افتضاح بود.من نمیگم چون پنالتی رو خراب کرد.چون داره بد بازی میکنه.خودش رو حساس کرده روی داور که انتظار داره براش خطا بگیرن.مسی قبلا همه رو دریپل میزد و داور 2 تا اوانتاژ میداد نمیافتاد.الان بهش نزدیک میشن میخوره زمین.واقعا این بازیکن درحد و اندازه های مسی نیست.واقعا مهمه که بشه تمرکز رو توی بارسایی نگه داشت که واقعا داره وارد بحران میشه(البته هنوز بحرانی نشده ولی اگه همین وضع ادامه پیدا کنه دچار بحران میشه)نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیشب مسی بد نبود .............. دفاع سویا عالی بود ................ مسی همیشه تو اینجور جاها به داد بارسا رسیده .........
و من اعتقاد دارم اصلا افت فنی نکرده ..... شاید کمی افت روحی کرده
داداش متاسفانه افت روحی 100 برابر بد تر از افت فنی هست.تورس یکم افت فنی داشت وقتی رفت چلسی باعث شد افت روحی بگیره و الان کلان دیگه تعطیله.یک بازی خوبه یک بازی افتضاح.باید هرچه سریعتر مسی رو ریکاوری روحی کنن.واقعا اگه یک بازی دیگه همین وضع بدش ادامه داشته باشه(چه توی پاس گل چه توی گل زدن و چه توی خلق موقعیت)دیگه شاید تا اخرای فصل نتونیم اون مسی پارسال رو ببینیم.باید تا میتونن روش کار کننtars:::gerye:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نام خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هفته دهم لالیگا اسپانیا فصل 2011-2012
سه شنبه 3 آبان ساعت 21:30 به وقت ایران
سرمربی گرانادا گفته ما میتونیم بارسا رو شکست بدیم.یکی از نماینده های زمان انقلاب که نمیخوام اسمش رو بیارم توی صحن علنی مجلس این بیت شعر رو خوند که واقعا الان صدق میکنه.اون که ما نریده بود کلاغ دم بریده بود.از بس تیمای درپیت اومدن مساوی گرفتن این تیم تازه صعود کرده هم اومده میگه ما میخواییم بارسا رو ببریم
اره داداش اینم برا ما شاخ شده حرفش تو رویا ها هم امکان پذیر نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب نیمه اول رو یکی زدیم.واقعا بازی خوبی رو انجام ندادن.یعنی به نسبت اینکه توی زمین حریف بودن و حریف 11 نفره دفاع میکرد خوب بودن ولی بازم مسی نتونست اونطور که باید باشه.امیدوارم نیمه دوم یکم بازی عوض شه
مسی دو تا دریبل ساده یادش رفته بزنه خیلی نگرانشم:khahesh:
توجه:دوستانی که نمی توانند بازی رو آنلاین نگاه کنند بروند به بخش گل های دهم اسپانیا و نتیجه زنده رو از اون جا دنبال کنند.
ایول 'گرانادا اخراجی داد ولی پدرو مصدوم شده