پله.مارادونا.زیدان.رونالدو برزیلی و......
نمایش نسخه قابل چاپ
پله.مارادونا.زیدان.رونالدو برزیلی و......
رونالدوی برزیلی بهترین بازیکن تاریخه به نظر من :jeddiiiii:
به نظر من این نظر سنجی درست نیست.باید دید بهترین رو چی تعریف میکنی؟اگه از بهترین منظورت زیباترین و جادوگری با توپ هست که رونالدینیو و رونالدو برزیلی بهترین هاست.اگه منظورت موثربودن در همه جوانب یک بازی(چه بازی های مهم و چه دوستانه) مسی و مارادونا و پله بهترین بودن.البته اگه بخوایی از جنبه کلی کلی نگاه کنی یعنی کسی که خیلی موثر هست،بازیش زیبا هست،توی تمام فاکتور های موجود از بقیه سرتر هست خب مسلمه مسی بهترینه.دارم بدون تعصب میگم.اگه مارادونا 7 نفر رو دریپل میکرد و گل میزد مال زمانی بود که هنوز نمیدونستن انالیز کامپیوتری بازی حریف و بازیکنا چی هست ولی مسی همون 7 تا رو با این شرایط دریپل میکنه.مسی اکثر مواقع داره به سمت دروازه حریف حرکت میکنه بازیسازی های فوق العاده میکنه اما خیلی ها وقتی کم میارن به صورت زیگ زاگی حرکت میکنن یعنی بیشتر به سمت پرچم کرنر حرکت میکنن و دوباره از اونجا به سمت دروازه حریف که واقعا نشان از ضعفشون داره(من اسم کسی رو نگفتم نیایین کل کل کنید).اگه از لحاظ اخلاق میگی که من مسی رو میدونم و بعدشم کاکا که کلا از حواشی دوره.
فقط زیدان چون مخترع یک دریبل نو درفوتباله.
کریس رونالدو. چون تکنیک داره گلزن هست شوت هاش خوبه وهم میتونه هافبک گوش باشه و هم مهاجم
درسته که رونالدو بهترین دریبل زن و ...:eyvalla::eyvalla::eyvalla:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
است ولی مطمئنا بهترین بازیکن تاریخ فوتبال هم نیست.
به نظر من زيدان و رونالدو(كچل)دوتا از بهترين هاي تاريخ هستند ولي خداييش نميشه بهترين بازيكون تاريخ رو انتخاب كرد! اصلا به نظر من درست نيست! ولي بهترين هاي 20 سال اخير همين دوتا بودن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به قول داش مورینیو زیدان بهترینه و همچنین بی رقیب خیلی از بازیکنانی که کاربرا به عنوان بهترین بازیکن تاریخ نام بردن دارن از دریبل زیدان استفاده میکنند. از نظر اخلاقی هم که گل سرسبد همه فوتبالیست هاست.
من قبول داشتم بهترین اخلاق فوتبالی رو داره زیدان اما با اون حرکتی که توی فینال جام جهانی کرد نه تنها باعث شد به تلخی از فوتبال خداحافظی کنه بلکه باعث باخت تیمش در فینال و از اون بدتر باعث شد تاریخ فرانسه یک جام کمتر رو درتاریخ خودش ببینه.اون هرچه قدر هم اخلاق مدار باشه با اون حرکت گذشته اخلاقیش رو نابود کرد لطفا بدون تعصب نظر بدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط .zidane [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ازنظرمن :
1- رونالدو برزيلي
2-زيدان
3-مارادونا
4-پله
Ronaldinho
Ronaldi _Brazil
Cafu
بدون تعصب میگم فورلان:sooot:
چیه؟ مگه فورلان چشه ؟eterza::-eterza::-
...
خوب حالا باشه میگم و بدون تعصبم میگم که حال کنید...
به نظر من رونالدوی برزیلی
هم زمان اوجم طولانی مدت بوده
هم ... نمیدونم دیگه ولی کلا خوب بوده!!
رونالدینیو که بدبختی چند سال بیشتر تو اوج نبوده و مارادونا و پله هم که به من ربطی نداره تو نسل من نبوده بیام نظر بدم..
Zinedine Zidane
فکر نمی کنم دیگه هیچ بازیکنی بتونه بیاد و مثل زیدان بازی کنه
lionel messi:chakerim::chakerim:
به نظر من كه ميتونه پله باشه.چون 3بار با برزيل قهرمان جام جهاني شده و هم با سانتوس nتا افتخار ديگه كسب كرده
به نظر من مسی میتونه یکی از بهترینها باشه ولی هنوز بهترین نشده چون جام جهانی رو تو کارنامه اش کم داره و زیدان هم به خاطر ابداع یک دریبل و یک جام جهانی نمیتوان بهترین دونست ولی رونالدو برزیلی هم جام برده هم سلطان گلزنان جام جهانی است و مارادونا هم که نابغه فوتبال است
واقعا هيچكس به زيدان نميرسه . من كه مطمئنم
به نظر من نمیشه کدوم از همه بهتر بودن چون هر کودوم زمان خودش غول فوتبال بوده مثلا پله واسه برزیل بیشتر از هزار گل زده ومارادونا ارژانتینو چندین دوره یک تنه قهرمان کرده با ناپولی دو سال پشت سر هم تیمو قهرمان کرده نسل بعد اونا رونالدو وزیدان بودن که هیچ کس به نمیرسید ونسل یعد اونا رونالدینهو یه و کریس رونالدویه .درضمن بگم مسی رو اصلا نمیشه جزوه اینا حساب کرد چون اون اگه یه بازی ژاوی واینیستا نباشن تو بازی پشمه
داداش برای چی توهین میکنی.چرا اینقدر طرفدارای تیمای دیگه دری وری میگنmas:-یک بازی از ارژانتین ببین بعد بگو مسی چیه.مسی توی زمین برای هر تیمی خدایی میکنه.مسی یک تنه داره ارژانتین رو نگه میداره.هیچ مدافعی نمیتونه بگیرتش اونوقت شما از زور دلتون میایید چرت و پرت میگید:hehehe: درکتون میکنم.مارادونا که کاملا واضح بود با تمام مدافع ها و دروازه بان ها تبانی کرده.من اکثر گلاش رو دیدم .شما هم ببین بعد نظر بده.هروقت شوت میزنه دروازه بان فقط نگاه میکنه.مدافعا وامیستن تا بیاد ردشون کنه.چرا نمیتونست یک پاس گل مثل مسی بده.چرا نتونست مثل مسی توی ارژانتینی باشه که هیچ بازیکنی نداره؟این ارژانتین بدون مسی غیر قابل مقایسه با ارژانتین مارادوناست.تنها تیمی که با مارادونا تبانی نکردن ایتالیا توی فینال جام جهانی بود که نتونست یک نفرشون رو هم رد کنه.از بقیه بازیکنا هم نمیگم.پله که مال دوران بوق بوده.کریس رونالدو هم که هیچی همه میدونن فقط بلده تمارض کنه و تک به تک گل کنه.رونالدو برزیلی هم که مفت خور بود.اول مسی بعدم رونالدینیو . اینا بازیکنای تاریخ ساز بودن.لطفا بدون اطلاعات نظر ندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
درضمن بگم مسی رو اصلا نمیشه جزوه اینا حساب کرد چون اون اگه یه بازی ژاوی واینیستا نباشن تو بازی پشمه
بهتره اول شعور داشته باشی بعد حرف اضافه بزنی.
تویی که 14-15 سالته و 2ساله میدونی فوتبال چیه نمیخواد اظهار نظر کنی.
کسیکه میاد کیریس رونالدو رو جزو اینا حساب میکنه معلومه که چقدر میفهمه. رونالدویی که سه ساله زیر مسی و ژاویه.
بازیکنان بزگ زیادند؛ ریوالدو، بکن باوئر، اریک کانتونا ، رونالدینیو، کیرس رونالدو و...........
امّا بازیکنان نخبه کم هستند.
تو اصلاً میدونستی که پله ای که در 3دوره قهرمانیه برزیل در جام جهانی حضور داشته؛ در دو دورش نیمکت نشین بوه؟
میدونستی آمار گلهای رسمیه پله کمتر از 650 گله؟ اونم پله ای که در اروپا بازی نکرد و به تیمهای درپیت گل زده.
میدونستی ناپولیه ایتالیا و آرژانتینه زمانه مارادونا بهترین تیمهای دورهء خودشون بودند؟ و بازیکنان بزرگی داشتند؟
و میدونستیکه هیچی از فوتبال نمیفهمی؟ اگر دفاعهای آرژانتین و هابکهاش و دروازه بانش ضعیف هستند تقصیره لیونل مسیه؟
فصل قبل بیشترین پاس گلو کی داد؟ (یه مهاجم به نام لیونل مسی)
از هرجهت هم از کیرس رونالدو بهتر بود. رونالدو چرا نتونست تو لیگ قهرمانان بیشتر از لئو مسی گل بزنه؟
هر بازیکنی هم که گل میزنه بهترین بازیکنه یا اونیکه بیشترین تاثیرو داره؟
رونالدویی که 40 گل در لالیگا با مفت خوری زد؛ پس چرا لیونل مسی بهترین بازیکنه لالیگا شد؟
همین امسال بهترین گلزن کیه؟ (لیونل مسی)
بیشترین پاس گل متعلق به کیه؟ (لیونل مسی)
واقعاً مخ میاد که با شماها کل کل کنیم. چون هیچی نمیفهمید.
منم اعصاب درستو حسابی ندارم، یه چیزی بهت میگم که پشیمون میشی.
بهتره قبل از اینکه حرفی بزنی خوب فکر کنی بچه. من به امثال شماها راه نمیدم.
تورو قرآن دلیله بعضی از بچّه هارو نگاه کنید: (زیدان بهتره چون یه دریبل اختراع کرده!!!) ---- (کریستیانو رونالدو چونکه خوب شوت میزنه و خوب دریبل میکنه!!!) ------ (هاشم آقا بقّال سر کوچمون!!!!!)
7تابازی از پله دارم که ببینید خندتون میگیره. بازیکنا همشون چفتو چولن.
زیدان و رونالدو هم بازیکنان بزرگی بودند. من از سال 1997 عاشق بازیهای رونالدوی برزیلی بودم. واقعاً اعجوبه بود. از نظر من دورانه اوجش خیلی از زیدان بهتر بود. امّا با اومدنه لیونل مسی از سال 2005 فهمیدم که این بازیکن خیلی بهتر از رونالدوئه.
مارادونا، رونالدو، زیدان، کرویف یا هربازیکنی رو که میخواهیدو با لیونل مسیه (18-19-20-21-22-23-24) ساله مقایسه کنید. الآنم حرف من این نیست که لیونل مسی بهترین بازیکنه تاریخه و نمیگم که هست (اگرچه که هست) امّا اینو بدونید که بازیکنی رو دستش نیست.
آمارهای لیونل مسیه 24 ساله هم کاملاً گویای همه چیزه.
اینو یادتون باشه:
هیچ هافبکی مثل لیونل مسی پاس گل نمیده
هیچ مهاجمی مثل لیونل مسی گل نمیزنه
انواع و اقسام کل کل ها هم درمورد لیونل مسی با هر بازیکنی رو هم بصورت منطقی با کمال میل قبول میکنم. هرکی خواست کل منو بخوابونه پیام خصوصی بده.
رونالدو چرا نتونست تو لیگ قهرمانان بیشتر از لئو مسی گل بزنه؟
دوست من رونالدو تو 1یا2 بازی رئال نبود مصدوم بود و رئال هم که مثل شما به فینال نرسید.
سال 2010 هم رونالدو تو لیگ قهرمانان از مسی بیشتر گل زده بود ولی چون رئال حذف شد رونالدو نتونست بیشتر گل بزنه.
رونالدویی که 40 گل در لالیگا با مفت خوری زد؛ پس چرا لیونل مسی بهترین بازیکنه لالیگا شد؟
بهترین بازیکن لالیگا رونالدو شد به اضافه هواداران بارسلونا هم اون رو به عنوان بهترین بازیکن لالیگا انتخاب کردند.
ژاوی و اوزیل و رونالدو هستند.پاس های ژاوی رو که یادت هست واقعا لذت بخشه
چرا عزیز کریستیانو رونالدو رونی.
نقل قول:
وحید : رونالدو چرا نتونست تو لیگ قهرمانان بیشتر از لئو مسی گل بزنه؟
علیرضا : دوست من رونالدو تو 1یا2 بازی رئال نبود مصدوم بود و رئال هم که مثل شما به فینال نرسید.
سال 2010 هم رونالدو تو لیگ قهرمانان از مسی بیشتر گل زده بود ولی چون رئال حذف شد رونالدو نتونست بیشتر گل بزنه.
وحید : رونالدویی که 40 گل در لالیگا با مفت خوری زد؛ پس چرا لیونل مسی بهترین بازیکنه لالیگا شد؟
علیرضا : بهترین بازیکن لالیگا رونالدو شد به اضافه هواداران بارسلونا هم اون رو به عنوان بهترین بازیکن لالیگا انتخاب کردند.
اگه اینطوریه؛ لیونل مسی در 3بازیه آخر لالیگا که حضور نداشت و تا قبل از اون 1 گل از رونالدو بیشتر زده بود. و اگه اون 3 بازیه آخرو بودش؛ آقای گل لالیگا لیونل مسی میشد. آره؟
این بهونه ها رو منم میتونم بیارم امّا باید واقع بین باشیم. در لیگ قهرمانان امسال که لئو مسی کلاً حریف نداشت
در رابطه با بهترین بازیکنه لالیگه هم عرض کنم که؛
از شما بعیده که میگی کریستیانو رونالدو بهترین بازیکنه فصله 2011 شده.
کریستیانو رونالدو = بخاط اینکه آقای گل شد فقط جایزهء پی چی چی رو گرفت
لیونل مسی = بخاطر گلها و تاثیر گذاریه فوق العاده بالا و بخاطر اینکه بهترین پاسور گل هم بود بعنوان بهترین بازیکنه فصل 2011 لالیگا شد. در فصل 2010 و 2009 هم لیونل مسی بهترین بازیکنه فصل لالیگا شناخته شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وحید: تورو قرآن دلیله بعضی از بچّه هارو نگاه کنید: (زیدان بهتره چون یه دریبل اختراع کرده!!!) ---- (کریستیانو رونالدو چونکه خوب شوت میزنه و خوب دریبل میکنه!!!) ------ (هاشم آقا بقّال سر کوچمون!!!!!)
علیرضا: وحیدجان عزیزم بااین پستت موافق نیستم.
اگه دقت کنی می بینی همه حرف های دوستامون درسته مثلا: رونالدو:چون خوب شوت می زنه و خوب دریبل می کنه. آیا درست نمی گه؟ یا زیدان و....
اگه تمام این پست هایی که دوستان می دن دقت کنی میبینی همش درسته.
شما و بقیه یه روز کوچک بودید نظرتتون با توجه به سنتون بوده همین دوستان هم اگه بزرگ تر شوند نظراتشون تغییر می کنه.در کل باید بهشون احترام گذاشت.
نقل قول:
ژاوی و اوزیل و رونالدو هستند.پاس های ژاوی رو که یادت هست واقعا لذت بخشه
چرا عزیز کریستیانو رونالدو رونی.
رونالدو رو که از لحاظ پاس گل با لیونل مسی اصلاً مقایسه نکن. اوزیل پارسال عالی بود اما در لالیگا بازهم حریف لیونل مسی که یه (مهاجمه) نشد. ژاوی هم که اسطورس و من خیلی دوستش دارم اما پارسال به اندازهء لیو مسی پاس گل نداد و پیارسال هم لیونل مسی بعد از ژاوی دوّم شد.
واقعاً از یک مهاجم چه انتظاراتی داری؟
لیونل مسی که از رونالدو بیشتر گل میزنه. در مورد رونالدو هم بگم که اگر پنالتیها و دروازه خالیهارو در نظر نگیری مثل لیونل مسی گل نمیزنه.
بازیکن باید تاثیر گذار باشه.
بهتره به این نگاه کنی که کدوم بازیکن از همه بیشتر تاثیر گذارتره تا اینکه افکار دوستاتو با این جوابهای فرعی منحرف کنی.
نقل قول:
اگه دقت کنی می بینی همه حرف های دوستامون درسته مثلا: رونالدو:چون خوب شوت می زنه و خوب دریبل می کنه. آیا درست نمی گه؟ یا زیدان و....
اگه تمام این پست هایی که دوستان می دن دقت کنی میبینی همش درسته.
شما و بقیه یه روز کوچک بودید نظرتتون با توجه به سنتون بوده همین دوستان هم اگه بزرگ تر شوند نظراتشون تغییر می کنه.در کل باید بهشون احترام گذاشت.
بله. کاملاً حرفت درسته. منظور من بی احترامی نبود. منظور من این بودش که این خصوصیات منطقی نیست.
اگر رونالدو خوب دریبل میکنه؛ لیونل مسی هم خیلی خوب دریبل میکنه و ..............
کاری ندارم.
در کل منظورم این بودش که باید عادلانه دلیل آورد نه اینکه بگیم زیدان چونکه یه دریبل اختراع کرد پس بهترین بازیکنه تاریخه.
امیدوارم منظورمو متوجّه شده باشد
نظر شخصی من کریستیانو رونالدو نمی تونه باشه.منظورم اینه که باید خیلی بیشتر بدرخشه هر چند که الان هم عالیه همین طور که رونالدینیو تکه.
ولی یه چیزی بگم کریس در دنیا تکه و هیچ بازیکنی رو دست سرعت و تکنیکاش نمیاد و همین طور محبوبیتش.
در تکنیک تاریخ رونالدینیو و کریس تک هستند ولی بهترین بازیکن تاریخ نیستند.:ohum:
درسته ولی خوب بچه ها با توجه به سنشون حرف می زنند و همگی قابل احترامهroz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط lionel eshghi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه ژاوی پارسال و پریسال از مسی کمتر پاس داد ولی به جاش تیکی تاکا رو به بارسا داد فرض کن تو یه بازی ژاوی نباشه ببین چی میشه پاس های ژاوی هرگز قابل مقایسه با مسی یا رونالدو نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط lionel eshghi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رونالدو در پاس دادن عالیه درسته کم پاس گل می ده ولی وقتی هم می ده خیلی پاس هاش زیباست. یکی از زیبا ترین پاس گل دنیا رو هم رونالدو داد در بازی با ختافه.
بازیکن باید تاثیر گذار باشه.
مگه کریس در رئال تاثیر گذار نیست؟ کریس در هر بازی بهترین بازیکن زمینه
بهترین بازیکن زمین= تاثیر گذارترین
داداش شما همون رو میگی که یک پاس کات دار با پای چپ بود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه اون منظورته که فصل پیش جفرن یک پاس همینطوری ولی با طول دوبرابر داد پس اگه اینطوریه جفرن الان باید بهترین پاسور باشه
درضمن اگه برای گل زده پنالتی رو حساب نکنن(به اضافه اشتباهات داوری) که رونالدو واقعا 30 گل هم پارسال حقش نبود.امسال هم که با 3 پنالتی هنوز از مسی عقبه.البته اینجا جاش نیست ولی واقعا رونالدو از مسی کمتره.کلا بازیکنای دیگه باید خودشون رو با کسی غیر از مسی مقایسه کنن چون کسی مثل مسی هنوز نیومده
من نمیدونم چرا اصلا بیراه میگید دوستان یعنی زیذان در حد بازیکنان الان نیست
یعنی زیدان فقط یه دریبل اختراع کرد؟
یعنی زیدان بهترین بازیکن جام جهانی 2006 نشد؟
یعنی زیدان بهترین بازیکن جهان نبود؟
یعنی زیدان از مسی و کریس کمتر بود
این همون زیدانی که هم تو تیم ملی فوق العاده بود هم باشگاش
من عاشق رونالدوم اما کجا کریس یا مسی تو تیم ملی هم اینقد موثرن
اما زیزو همه جا موتور بود همه جا.......
اخه یه بازیکن به این بزرگی رو تا حد فقط یه دریبل پایین اوردن واقعا..............
ببینید بازیکنای فوتبال به چهار دسته اصلی تقسیم میشن.
1-بازیکنای ضعیف-2-بازیکنای عادی-3-ستارگان فوتبال-4-اسطوره ها(این بخش کلا 3نفر هستش.)
حالا واسطون مثال میزنم.همه با یه کمی فکر میفهمن که حرفم کاملا درسته.
1-بازیکنای ضعیف(اکثر بازیکنای ایرانی-بازیکنای لیگ های عربی و..)
2-بازیکنای عادی(لاسانا دیارا-سیدو کیتا-بازیکنای لیگ برتری ایرانو...)
3-ستارگان فوتبال(کریس رونالدو-رونالدو برزیلی-کارلس-ژاوی-اینیستا-ویا-کاکا-کاسیاس-زیدان-رونالدینیو و....)
4-اسطوره ها(پله-مارادونا-لیو مسی)
حداقل توی دسته ی 4 هیچ بازیکنی تا 20 ساله دیگه نمیتونه بیاد.البته استثنا داره.مثلا نیمار در صورت انتخاب مسیر درست فوتبال با انتخاب یک تیم درست.یا بازیکنای لاماسیا.به هیچ وجه هم هیچ بازیکنه اروپایی نمیتونه به دسته 4 بیاد.فقط از امریکای جنوبی مخصوصا آرژانتین.
دوستان عزیز
همه می دونیم که صحبت های الان باعث نمی شه که تاریخ عوض شه
فقط تنها نتیجه ای داره اینه که محیط سایت تبدیل به کل کل بشه
در مورد این گونه مباحث باید مطالعه بشه بعد توی سایت این گونه تاپیک ها راه اندازی بشه
نظرات رو که می خوندم می دیدم 99٪ دوستان از روی تعصب و نگاه کورکورانه دارن نظر می دن و این گونه بحث ها توی بخش بدون تعصب جایی نداره.
از این به بعد هر گونه تاپیک در مورد این که کدوم بازیکن بهتره یا کی بدتره زده بشه از محیط سایت حذف میشه
خیلی جالبه که نظرات روی 2 بازیکنی می چرخه که تا به حال رنگ فینال جام جهانی رو ندیدن !!!! و توی کشور خودشون دارن توی ورزشگاهها هو می شن !
لیونل مسیو کریس رونالدو جفتشون بازیکنان بزرگی هستند اما لیونل مسی 75 دقیقه بازی اخیر آرژانتین مقابل ونزوئلا و کریس رونالدو هم 60 دقیقه مقابل دانمارک از سوی هواداران کشور خودشون هو شدن !
بازیکنانی توی لیست برترین های تاریخ قرار می گیرند که در بین بازیکنان معمولی تونسته باشند تیمشون رو بزرگ کنند
پله
مارادونا
زیدان
رونالدو برزیلی
روبرتو باجو
یوهان کرایوف
این گونه بازیکنان در زمان خودشون هر وقت از تیمی به تیم دیگه می رفتن تیم جدیدشون می شد مدعی !
همشون در زمان خودشون عامل اصلی صعود تیم ملی خودشون به فینال جام جهانی بودن !
این بازیکنان 23 - 24 ساله هنوز زوده که دربارشون صحبت بشه
فعلآ که کار بزرگی نکردن و دارن توی تیم هایی بازی می کنند که هر بازی 5 - 6 گل می زنند !
کنارشون هم تا دلتون بخواد ستاره هست
خلاصه کلام ازا ونجایی که این گونه بحث ها فقط مطلب رو به سوی مقایسه بین 2 بازیکن می بره و در حال حاضر هم فوتبال جهان ستاره زیادی نداره و تقریبآ همه خسته شدن از بحث تکراری مسی و کریس رونالدو لطفآ دیگه از این گونه مطالب مطرح نکنید که از محیط سایت حذف میشه
توی بخش مربوط به باشگاه خودتون هر چی می خواهید از بازیکنان خودتون تعریف و تمجید کنید و واسه هم نوشابه باز کنید
اما توی بحث های تاریخی و ... بازیکنان این دهه رو با دهه های قبل مقایسه نکنید
موفق باشید love::
-
از نظر من بهترین بازیکن تاریخ بی شک دیگو مارادونا بوده چون به قول جعفرخان کسیه که بین بازیکنای ضعیف و معمولی تونسته تیمایی که توشون بازی کرده رو به موفقیتای زیادی برسونه و چه تو باشگاه و چه تو تیم ملی هم همین شرایط رو داشته نمونش آرژانتین 86 و ناپولی تو ایتالیا و اروپا ولی بازیکنایی مثل مسی و رونالدو هرچند بازیکنای بزرگ و خوبی هستن اما نمیتونن بهترین بازیکنای تاریخ محسوب بشن چون همیشه تو ناز و نعمت هستن و همیشه به خوبی تغذیه میشن همونطور که میبینید وقتی این شرایط برای مسی تو تیم ملی آرژانتی وجود نداره نمیتونه بازی همیشگی خودشو انجام بده.
درکل من این رده بندی رو بدون تعصب واسه بهترین بازیکنای تاریخ دارم:
1- دیگو مارادونا
2- روبرتو باجو
3- زین الدین زیدان
روماريو وارد جنگ لفظي پله با مسي شد
ستاره سابق تيم ملي فوتبال برزيل بر اين باور است که ليونل مسي ميتواند با ديدن فيلم بازيهاي پله از او درس بگيرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
روماريو ستاره پيشين تيم ملي فوتبال برزيل وارد جنگ لفظي پله با ليونل مسي شد.
وي در نشست خبري که در گوادالاخارا مکزيک انجام داد، گفت: اگر مسي فيلم بازيهاي پله را ببيند مطمئنا از او چيزهايي ياد خواهد گرفت.
روماريو اعلام کرد مسي بدون شک بهترين بازيکن چهار سال اخير فوتبال جهان بوده، اما با اين وجود گفت که نميتوان او را با پله مقايسه کرد.
وي که در جام جهاني 1994 به عنوان بهترين بازيکن اين رقابتها انتخاب شد، افزود: مسي تمام شاخصها را براي تبديل شدن به بهترين بازيکن تاريخ فوتبال جهان دارد، اما براي اين کار ابتدا بايد مارادونا، من و سپس پله را پشت سر بگذارد.
در خبرها آمد که پله در 1363 بازي که به ميدان رفته است، 1280 گل به ثمر رساند، که اين يک رکورد به شمار ميرود. اگر چه که بسياري از اين گلها در بازيهاي دوستانه و غير رسمي بوده است.
پله سابقه قهرماني با برزيل در جامهاي جهاني 1958 سوئد، 1962 شيلي و 1970 مکزيک را در کارنامه دارد و عدهاي معتقدند که او بهترين بازيکن تاريخ فوتبال جهان است.
زييييييييييييدددددددددددد ااااااااااااااان. اگه ازش پر افتخار تر سراغ دارين به منم بگين
به نظر من بازم همون پله بهترینه چون تمام اون فاکتورای بهترین بودنو داره تقریبا داره .تو تمام بازیهایی هم که بتزی کرده چه رسمی چه غیر رسمی گل زده واین یه هماره خارق العادهست .این بازیکن با این کیفیت بازی 10 سال قبل از تولد مسی از فوتبال خداحافظی کرده فکرشو بوکون:fek konam:
به نظر من خوب بودن تو يه باشگاه نميتونه ملاك درستي براي انتخاب بهترين بازيكن باشه بخصوص اينكه باشگاها ميتونن از هر مليتي بازيكنهاي نخبه رو كنار هم جمع كنن اينطوري راندمان هر بازيكني هم بالاتر ميره اما اگه دوستان بازيهاي جام جهاني 86 و 90 رو ديده باشن اونوقت ميبينن يه ستاره واقعي چطوري ميتونه تيمشو يه تنه به موفقيت برسونه به نظر من ديگه رو دست مارادونا نمياد.
از نظر من روبرتو باجو _ مارادونا وحشتناک خوب بازی میکردن
به نظر من رونالدو (برزیلی) و زیدان و پله و رونالدو ( پرتغال).
مسی-بهترین سرعت-دریبلهای ریز-شوت-ضربه سر