آخرین خبرها از باشگاه منچسترسیتی 2011/12
آخرین اخبار از باشگاه منچستر سیتی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
نمایش نسخه قابل چاپ
آخرین خبرها از باشگاه منچسترسیتی 2011/12
آخرین اخبار از باشگاه منچستر سیتی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
روبرتو مانچینی، سرمربی منچسترسیتی، معتقد است علی رغم اینکه تبس در حال حاضر در شرایط خوبی به سر نمی برد اما آینده او همچنان در این باشگاه رقم خواهد خورد.
به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره و به نقل از گل، این ستاره آرژانتینی که به دنبال جدایی از این باشگاه بود، در دیدار این هفته سیتی در لیگ قهرمانان بار دیگر روی نیمکت نشست.
مانچینی در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:” در حال حاضر بازیکنانی هستند که بهتر از او بازی می کنند. مارلوس باید تمرینات خودش را تشان بدهد.. وقتی او به شرایط ایده آل برسد، بازی خواهد کرد.
نمی دانم او از این شرایط راضی است یا نه اما هر بازیکنی وقتی بازی نمی کند، راضی نیست. این طبیعی است. اما ما بازیکنان دیگری هم داریم که شایسته بازی کردن هستند.
این از نظر من خوب است زیرا کارلوس بازیکنی است که می تواند در هر فصل ۲۰ گل بزند و اگر همه مهاجمان ما بتوانند گل های زیادی به ثمر برسانند، ما شرایط بسیار خوبی خواهیم داشت.”
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرمربی تیم فوتبال منچسترسیتی از افزایش آمادگی بازیکن تازهوارد خود در تمرینات اظهار رضایت کرد.
به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره و به نقل از دیلی میل، روبرتو مانچینی که در تابستان سال جاری اوون هارگریوز، هافبک سالهای نه چندان دور بایرنمونیخ آلمان را از منچستریونایتد به خدمت گرفت، گفت: وضعیت آمادگی هارگریوز بسیار امیدبخش است. او همچنان با شور و انگیزه فراوان به کار در تمرین میپردازد. شرایطش خیلی خوب و رضایت بخش است.
او ادامه داد: روز پنجشنبه به مدت یک ساعت بازی کرد. فکر میکنم در همان مدت تا حدی خسته شد، اما اکنون آثار خستگی را از تن خارج کرده و به وضعیت بهتری رسیده است.
مربی ایتالیایی آبیهای شهر منچستر افزود: هارگریوز بازیکن خوبی است. او به کارش عشق میورزد و روحیه حرفهای دارد. مطمئن هستم با او به موفقیت خواهیم رسید. او بازیکنی جنگنده و با تجربه است که به کار تیم در فصل جاری حتما خواهد آمد.
اوون هارگریوز هافبک باشگاه منچسترسیتی مطمئن نیست می تواند بعد از ۳ سال دست و پنجه نرم کردن با مصدومیت بار دیگر به فوتبال خود در سطح حرفه ای ادامه دهد یا خیر.
به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره و به نقل از گل، این در حالی است که آزمایشات پزشکی نشان می دهد او در حال حاضر کاملا آماده است و میتواند به فوتبال خود ادامه دهد.
هارگریوز در گفتگو با اسکای اسپورتس می گوید:” با بهترین پزشکان انگلیس ملاقات داشته و در مورد آینده ام از آنها سئوال کرده ام. می خواهم مطمئن شوم که می توانم فوتبالم را ادامه دهم. ”
این هافبک ۳۰ ساله در سه سال حضورش در منچستریونایتد تنها ۵ بار برای این تیم به میدان رفت و بیشتر زمان به دلیل مصدومیت خانه نشین بود. سرانجام هم فرگوسن تصمیم گرفت قرارداد او را تمدید نکند و هارگریوز به عنوان بازیکن آزاد تابستان امسال به منچسترسیتی پیوست.
او شب گذشته در اولین بازی اش برای من سیتی در جام اتحادیه مقابل بیرمنگام نمایش بسیار خوبی داشت و اولین گلش را هم به ثمر رساند.
باشگاه منچسترسیتی تابستان امسال در یک اقدام عجیب و در عین حال جالب اوون هارگریوز هافبک انگلیسی و اسبق منچستریونایتد را به خدمت گرفت.
به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره و به نقل از گل، هارگریوز که پیش از این عضو یونایتد بود به دلیل مصدومیت های پیاپی و بلند مدت از سوی شیاطین سرخ به عنوان بازیکن آزاد معرفی شد. اما روبرتو مانچینی او را به عنوان جانشین پتریک ویرا به خدمت گرفت.
با وجود سابقه مصدومیت های طولانی هارگریوز، ویرا معتقد است او در این تیم موفق خواهد شد.
ویرا می گوید:” اوون بازیکن فوق العاده ای است اما بسیار بدشانس بوده است و چندین سال خوب فوتبالش را به دلیل مصدومیت از دست داده است.”
“او بازیکن با استعدادی است و من مطمئنم در منچسترسیتی موفق خواهد شد.”
به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره، روبرتو مانچینی سرمربی ایتالیایی منچسترسیتی اعلام کرد نایجل دی یانگ هافبک هلندی این تیم مصدومیت خود را پشت سر گذاشته و اکنون در آستانه بازگشت به میادین قرار دارد.
دی یانگ در دیدار نخست من سیتی در لیگ برتر مقابل سوانسی دچار مصدومیت شد و از آن زمان تا به حال نتوانسته برای ایستلندرز به میدان برود.
مانچینی روز گذشته اعلام کرد در بازی مقابل اورتون نه، اما او می تواند در بازی مقابل بایرن مونیخ در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان سیتی را همراهی کند.
مانچینی می گوید:” نایجل تقریبا دوران مصدومیت خود را پشت سر گذاشته اما نمی تواند هنوز در دیدار مقابل اورتون ما را همراهی کند. او در بازی مقابل بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان برای سیتی به میدان خواهد رفت. او بازیکن بسیار مهمی است و امیدوارم هر چه زودتر به ترکیب اصلی سیتی بازگردد.”
مربی باشگاه منچستر سیتی، روبرتو مانچینی از بازگشت رویایی اوون هارگریوز به شرایط آرمانی احساس خوشحالی میکند و تحت تاثیر بازی زیبای او قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری فوتبال [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، مانچینی از خرید هارگریوز در ابتدای فصل به خاطر مصدومیت های زیاد او در طی این ۴ سال نگرانی فراوانی داشت اما حالا از این بازیکن ۳۰ ساله احساس رضایت دارد.
” وقتی او به باشگاه آمد فکر میکردیم او بتواند در عرض دو ماه به مرز آمادگی برسد و ما برای او، در ماه های دسامبر و ژانویه برنامه داشتیم.
” او روز به روز بهتر میشد اما در چهارشنبه خیلی بهتر بود، نه بخاطر گل زنی بله به خاطر حرکات خوبش.
” ما باید بدن اورا آزمایش کنیم و از او کار بکشیم تا اگر خوب کار کرد در مقابل یونایتد بازی کند.”
به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره، در آغاز هفته ششم رقابت های لیگ جزیره تیم فوتبال منچسترسیتی موفق شد با نتیجه دو بر صفر از سد میهمان خود اورتون بگذرد.
در این دیدار که به میزبانی سیتی برگزار شد شاگردان روبرتو مانچینی موفق شدند در یک بازی منطقی و حسب شده و با دوگلی که در نیمه دوم بازی به ثمر رساندند سه امتیاز دیگر به جمع امتیازات خود بیفزایند.
ماریو بالوتللی مهاجم جوان و ایتالیایی سیتی که از دقیقه ۶۰ بازی به جای ادین ژکو وارد زمین شده بود تنها ۸ دقیقه بعد از ورودش موفق شد با یک ضربه دیدنی دروازه تیم هاوارد را باز کند و سیتی را یک بر صفر پیش بیندازد.
در لحظات پایانی بازی و در دقیقه ۸۹ بازی جیمز میلنر دیگر بازیکن تعویضی مانچینی که از دقیقه ۷۸ بازی به جای سرخیو آگوئرو به زمین آمده بود موفق شد گل دوم میزبان را به ثمر برساند.
اشتباه فاحش رویستون درنته بازیکن اورتون باعث شد داوید سیلوا صاحب توپ شود و پاس دقیق این هافبک اسپانیایی را میلنر به راحتی وارد دروازه اورتون کرد تا سیتی در آستانه دیدار حساس سه شنبه شب مقابل بایرن در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان یک پیروزی دلچسب و روحیه بخش کسب کند.
به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره، اتحادیه فوتبال اروپا، یوفا، با تصمیم باشگاه منچسترسیتی برای تغییر نام ورزشگاهش به اتحاد
مخالفت کرد. یوفا قرارداد ۳۵۰ میلیون پوندی منچسترسیتی با هواپیمایی ابوظبی را زیر نظر گرفته و در حال بررسی دقیق آن است. این باشگاه برای اجرای توافق نامه ده ساله خود با این حامی مالی جدید می خواهد نام ورزشگاه سیتی آو منچستر را به اتحاد تغییر دهد.
یوفا از سوی باشگاه های اروپایی تحت فشار است که جزئیات این توافقنامه را به طور دقیق بررسی کند و ببینند که آیا این توافقنامه درچارچوب مقررات فرپلی مالی که به تازگی وضع و اجرا شده، هست یا نه.
طبق مقررات جدید یوفا نام هیچ ورزشگاهی نباید در پی عقد قراردادهای مالی یک باشگاه تغییر کند و باید بر اساس منطقه جغرافیایی محل ساخت ورزشگاه نامگذاری شود.
این در حالی است که پیش از این باشگاه های آرسنال و بایرن مونیخ به دلیل فروش حق نامگذاری ورزشگاه های شان، نام اسپانسرهای شان را روی ورزشگاه های اختصاصی شان قرار دادند.
به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره، حتی در حرفه ای ترین سطح فوتبال دنیا، گاهی از بازیکنان بزرگ رفتاری غیرحرفه ای بروز می دهند؛ درست مثل آنچه که کارلوس تبس در بازی سه شنبه شب آلیانس آره نا انجام داد. تبس که هیچگاه رابطه خوبی با «مانچو» نداشته در نیمه دوم و هنگامی که تیمش از بایرن میزبان عقب بود، از گرم کردن و ورود به زمین خودداری کرد تا رابطه این ستاره آرژانتینی با مربی ایتالیایی منچسترسیتی، بیش از گذشته تیره و تار شود.
مانچینی که در نیم فصل گذشته «ادین ژکو» بوسنیایی را از ولفسبورگ گرفته و امسال هم سرخیو آگرو را به جزیره آورده، این دو مهاجم را به تبس ترجیح می دهد و حتی گاهی ماریو بالوتلی، ستاره یاغی ایتالیایی هم جلوتر از تبس وارد زمین می شود. از سوی دیگر خانواده تبس از زندگی در انگلیس راضی نیستند و او دوست دارد محیط تازه ای را برای زندگی شخصی اش تجربه کند.
بعد از بازی اگرچه کارلوس تبس منکر این قضیه شد که از حضور در زمین امتناع کرده اما به نظر می رسد دوره او در من سیتی به پایان رسیده است.
به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره، موضع گیری تند روبرتو مانچینی سرمربی منچسترسیتی کارلوس تبس را به دروغ گفتن وادار کرد.
منچسترسیتی سه شنبه شب و در جریان مسابقات لیگ قهرمانان اروپا در حالی از بایرن مونیخ با نتیجه ۲ بر ۰ شکست خورد که گفته شد، تبس حاضر به بازی نشده است. بعد از این مسابقه ‘روبرتو مانچینی’ سرمربی سیتی با عصبانیت، تبس را متهم کرد که حاضر نشده در نیمه دوم به میدان برود و اعلام کرد دوران این بازیکن در تیم او به سر آمده است.
اما تبس با انتشار بیانیه ای چنین ادعاهایی را رد کرده است.
وی گفت: من خودم را گرم کردم و آماده بازی بودم. اکنون زمان مناسبی برای گفتن جزییات دلیل این اتفاق نیست اما دلم می خواهد بگویم که هرگز از رفتن به زمین امتناع نکردم.
خدا کنه نره ! آخه یه جورایی نماد باشگاهه !
دوتا از بایرن خوردین بستونه
اره راست می گویی. اگه بره پدر منچستر در میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبس از برخوردهایش می گوید: شایسته این رفتارها نیستم؛مربی از من حمایت نمی کند
ستاره آرژانتینی در صحبتهایی اعلام کرد که بعد از آنکه فصل قبل را به عنوان برترین گلزن تیم به پایان برد، شایسته رفتار بهتری بوده
کارلوس تبس، ستاره خط حمله منچسترسیتی در صحبتهایی پاسخگوی روبرتو مانچینی، مربی ایتالیایی تیمش شده است.این مربی ایتالیایی اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده که تبس دیگر برای تیمش بازی نخواهد کرد . اکنون آپاچی اعلام کرده که هرگز از حمایت مربی تیمش برخوردار نبوده و شایسته چنین رفتاری نیستدرجریان دیدار سه شنبه بایرن مونیخ مقابل سیتی بود که تبس که روی نیمکت ذخیره ها قرار گرفته بود از ورود به ترکیب اصلی تیمش سرباز زد و طبق صحبتهای مربی 46 ساله تیمش او حتی حاضر نشد تا به انجام حرکات وارم آپ پرداخته و برای تیمش به میدان برود.
اکنون و در این شرایط بسیار بعید به نظر می رسد که این ستاره آرژانتینی دوباره در ترکیب سیتی به میدان برود ولی اکنون خود تبس در صحبتهایی اعلام کرده که با وجود نظر متفاوت مانچینی، از حضور در سیتی راضی استتبس در صحبتهایی به اسکای سپورتس گفت:« این تصمیماتی است که مانچینی می گیرد و من با آنها موافقم. من تا به امروز خیلی حرفه ای تر شده ام. فصل قبل برترین گلزن تیم بودم و به همین خاطر فکر می کنم که شایسته چنین برخوردی نیستم.من می خواستم سیتی را ترک کنم و از مسئولان باشگاه همین را خواستم؛ چون مشکلاتی خانوادگی داشتم ولی الان خانواده ام اینجا و در کنار من هستند و من خوشحالم. ولی از حمایت مربی برخوردار نیستم.»این ستاره 27 ساله درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که اگر حاضر به گرم کردن نشده، به خاطر بیماری بوده:« اگر خودم را گرم نکردم به این خاطر بود که حالم خوب نبود و فکر کردم که بهتر است این کار را نکنم.من در شرایط خوبی نبودم؛ چون سرم در جای درست و خوبی نبود.»
goal.com
به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره، سران باشگاه منچسترسیتی محرومیتی دو هفته ای را برای کارلوس تبس، ستاره آرژآنتینی تیمشان در نظر گرفتند.
این تصمیم بعد از آن در نظر گرفته شد که کارلوس تبس در جریان دیدار تیمش مقابل بایرن مونیخ در دور دوم رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا از بازی کردن برای تیمش به عنوان بازیکن ذخیره سر باز زد.
روبرتو مانچینی در پایان این دیدار اعلام کرد که تبس از بازی کردن برای سیتی سرباز زده و البته تبس در پایان این دیدار، صحبتهای مربی تیمش را تکذیب کرد. مانچو اعلام کرده بود که تبس دیگر برای سیتی بازی نخواهد کرد.
بعد از آنکه تبس ۲۷ ساله این موضوع را تکذیب کرد، سران باشگاه سیتی اعلام کردند که این بازیکن آرژانتینی تا ۱۴ روز دیگر اجازه تمرین یا بازی کردن برای تیم را نخواهد داشت.
دربیانیه منتشره در وب سایت باشگاه سیتی می خوانیم:« منچسترسیتی اعلام می کند که کارلوس تبس تا چهارده روز آینده از همراهی تیم محروم خواهد بود. محرومیت این بازیکن به دلیل مسائلی که در جریان دیدار تیم مقابل بایرن مونیخ که با شکست ۰-۲ سیتی همراه بود در نظر گرفته شده است. این بازیکن در طول این زمان قادر به شرکت در جلسات تمرینی و بازیهای سیتی نخواهد بود.»
به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره، ادین ژکو مهاجم باشگاه منچسترسیتی از اینکه بعد از تعویض در بازی سه شنبه شب لیگ قهرمانان مقابل بایرن مونیخ اعتراض خود را نشاند داد از روبرتو مانچینی سرمربی سیتی عذرخواهی کرد.
مانچینی پیش از این اعلام کرد بوده ژکو به دلیل تنبیه در بازی مقابل بلکبرن در ترکیب تیم قرار نخواهد گرفت اما بعد از این عذر خواهی مانچو اعلام کرد همه چیز حل شده است.
ژکو در گفتگو با وب سایت باشگاه گفت:” می دانم عکس العملم بعد از تعویض بد بوده و از سرمربی تیم عذرخواهی کردم. با مانچینی صحبت کردم و از او به خاطر رفتارم عذرخواهی کردم، او هم گفت هیچ مشکلی نیست و همه چیز تمام شده باید به فکر پیروزی در بازی های بعدی باشیم.”
” در آن لحظه بسیار ناراحت بودم چرا که دو بر صفر عقب بودیم و می خواستم هر کاری کنم که پیروزی از زمین خارج شویم.”
“بازگشت به آلمان برای من اتفاقی ویژه بود و می خواستم برای بازگشتم حرفی برای گفتن داشته باشم اما شرایط اصلا خوب پیش نرفت و در نهایت بازی را واگذار کردیم.”
احتمال معاوضه اسنايدر و ته وز
خبرهای بسیاری در مورد خروج مهاجم آرژانتینی منچسترسیتی از این تیم شنیده شده که در نهایت مدیر برنامههای این بازیکن را به واکنش واداشته است.
کیا جورابچیان در مورد خروج ته وز گفت: سران نرآتزوری بارها اعلام کردهاند که قصد به خدمت گرفتن کارلوس را دارند و ممکن است این انتقال به معاوضه با وسلی اسنایدر منجر شود، البته این جابهجایی به هیچوجه کار آسانی نخواهد بود.
جورابچیان در ادامه گفت: پیوستن سمیر نصری به سیتی طی تابستان همهچیز را خراب کرد، با این حال اینتریها همچنان علاقه خود به کارلوس را حفظ کردهاند و میخواهند وی را به جوزپه مهآتزا ببرند، بنابراین سعی میکنیم با اینتر به توافق برسیم.
مارادونا :بازیکنان بزرگ، فرگوسن را مبدل به یک مربی بزرگ کردند/نظرات فرگوسن درمورد تبس یک جوک بزرگ است
سرالکس فرگوسن مربی یونایتد در صحبتهایی به حمایت از روبرتو مانچینی و رفتاری که با تبس داشته برخواسته ولی اکنون مارادونا در دفاع از آپاچی، مربی اسکاتلندی را مورد حمله قرار داده
دیگو آرماندو مارادونا سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی اعلام کرده که نظرات سرالکس فرگوسن درمورد کارلوس تبس ، یک جوک بزرگ بوده استسرالکس فرگوسن، مربی باتجربه یونایتد در دفاع از رفتار روبرتو مانچینی درمورد تبس و امتناعش از بازی کردن در دیدار سیتی مقابل بایرن مونیخ ، اعلام کرد که مانچو با این کار جذبه اش را نشان دادهولی دیگو آرماندو مارادونا، سرمربی سابق آرژانتین و هموطن تبس که این روزها در الوصل امارات به مربیگری مشغول است، پاسخ صحبتهای سر الکس فرگوسن را داده استمارادونا به خبرنگاران گفت:« فرگوسن نباید دراین باره صحبت کند، چرا که او تنها بعد از آنکه بازیکنان بزرگی را به خدمت گرفت مبدل به یک مربی بزرگ شد؛ پس نباید راجع به این موضوع صحبت کند. فرگوسن از مانچینی دفاع کرده و من مانچینی را خوب می شناسم و تبس را هم می شناسم و اگر فرگوسن دراین باره اطلاع زیادی ندارد، نباید صحبت کند. این یک جوک بزرگ است. »مربی سابق تیم ملی آرژانتین ادامه داد:« خیلی سخت است که درمورد آنچه در آنجا اتفاق افتاده قضاوت کرد؛ ولی این داستانی قدیمی است و اولین باری نیست که چنین اتفاقی رخ داده. ما شنیدیم که کارلوس تبس نمی خواست که بماند و در منچسترسیتی فوتبالش را دنبال کند و این همان چیزی است که بازتابش را در زمین مسابقه دیدیم. اوضاع از دست خارج شده است.»این درحالی است که در انگلیسی خیلی ها مارادونا را به خاطر «دست خدایی» که در دیدار تیمش مقابل انگلیس در جام جهانی 1986 به آن شهره شده است می شناسندبعد از آنچه هفته گذشته و در دیدار سیتی مقابل بایرن رخ داد و تبس از بازی کردن برای تیمش امتناع کرد، آپاچی چنین ادعایی از سوی مربی تیمش را رد کرد و بعد از عذرخواهی از مربی ایتالیایی تیمش هم سر باز زد؛ چرا که او اعتقاد داشت که هیچ اشتباهی مرتکب نشده استبعد از آن هم سران باشگاه سیتی محرومیتی 14 روزه را برای مهاجم آرژانتینی شان در نظر گرفتند
پسر مانچيني همان كاري را كرده بود كه ته وز كرد
پسر روبرتو مانچيني که عضو تيم دوم منچسترسيتي است شش هفته پيش همان کاري را کرده بود که 'کارلوس ته وز' اکنون به خاطر آن محروم شده است.
رسانه هاي انگليسي اخيرا خبري را منتشر کرده اند که بر اساس آن چندي پيش ''فيليپو مانچيني'' پسر 20 ساله سرمربي منچسترسيتي بعد از اينکه مربي از او خواست در دقيقه 80 به زمين برود، از اين کار امتناع کرده است.
اين خبر احتمالا به مذاق مانچيني پدر خوش نخواهد آمد چرا که وي ته وز را به همين دليل از ترکيب تيمش کنار گذاشته است.
يک شاهد عيني مي گويد، فيليپو مانچيني پس از اينکه ''اندي ولش'' مربي تيم ذخيره هاي منچسترسيتي در بازي دوستانه پيش از فصل مقابل ليورپول از او خواست به زمين برود، نه تنها امتناع کرد بلکه به او دشنام هم داد و از زمين بيرون رفت. او سپس به جاي اينکه تا پايان بازي در کنار هم تيمي هايش بماند، با تاکسي از ورزشگاه خارج شد.
تا کنون هيچ برخورد انضباطي با وي نشده است.
سخنگوي باشگاه منچسترسيتي اين اتفاق را تأييد کرده اما گفته است، تا روز جمعه کسي به روبرتو چيزي نگفته بود.
''آندره آ'' پسر ديگر مانچيني هم که در همان بازي روي نيمکت نشسته بود، در دقيقه 60 وارد زمين شد.
دو پسر مانچيني بدون اينکه قراردادي داشته باشند براي کسب تجربه و آمادگي در تيم دوم سيتي بازي كردند.
varzesh3
سرخيو آگرو مصدوم شد
مهاجم آرژانتيني در دقيقه 30 بازي با بلکبرن آسيب ديد و جاي خود را به سمير نصري داد.
سرخیو آگرو، مهاجم منچسترسیتی به دلیل آسیبدیدگی از ناحیه کشاله ران نتوانست بیش از 30 دقیقه مقابل بلکبرن بازی کند.
او جای خود را در این دیدار به سمیر نصری داد و سپس بلافاصله راهی رختکن شد.
آگرو در این فصل هشت گل در لیگ برتر زده و هر مصدومیت بلندمدتی برای او ضربهای جدی برای رویای قهرمانی منچسترسیتی است.
البته هفته بازیهای ملی در راه است و آگرو شاید به دیدار بعدی سیتی، که دو هفته بعد مقابل استون ویلا است برسد.
varzesh3
تهوز در آستانه جريمه دوميليون پوندي
مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال منچسترسيتي در آستانه جريمه دو ميليون پوندي از سوي اين باشگاه قرار گرفت.
تهوز در جریان بازی مقابل بایرن مونیخ در چارچوب دیدارهای هفته سوم از مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در "آلیانز آرهنا" از دستور "روبرتو مانچینی"، سرمربی من سیتی مبنی بر حضور در زمین سرپیچی کرد.
وی بعدتر مدعی شد که قصد بی احترامی به نظر مربی را نداشته و در این میان فقط یک سوءتفاهم پیش آمده است. با وجود عقب نشینی این بازیکن، مسئولان باشگاه لیگ برتری منچسترسیتی روز گذشته تهوز را تا دو هفته از همراهی تیم محروم کردند و در تازه ترین تصمیم مقرر شده که این بازیکن در کمیته انضباطی باشگاه شرکت کند.
برپایه گزارش ساکرنت، چنانچه تهوز در این پرونده گناهکار شناخته شود تا سقف دو میلیون پوند جریمه باید پرداخت کند. این بازیکن قرار بود به همراه خانوادهاش به آرژانتین سفر کند و حتی بلیت هم خریده بودند اما مقامات باشگاه منچسترسیتی وی را از انجام این سفر بازداشتند و قرار است که تهوز در کمیته انضباطی روز دوشنبه (امروز) باشگاه شرکت کند و در خصوص اقدام ناپسند خود پاسخ دهد.
آپاچی شاید در روسیه
آنژی در پی شکار کارلوس تهوز است.
بنابه نوشته یک روزنامه انگلیسی، تیم آنژی ماخاچکالا روسیه درپی شکار ستاره عصیانگر منچسترسیتی است.
به نقل از میلاند ساندی، مسئولان این تیم ثروتمند روسی که به خاطر جذب بازیکنانی همچون روبرتو کارلوس برزیلی و ساموئل اتوئو کامرونی به «کهکشانیهای روسیه» معروف شدهاند، در تلاش برای ارائه پیشنهادی به تیم دوم منچستر جهت جذب کارلوس تهوز هستند.
سلیمان کریمف، میلیاردر و مالک باشگاه به بازی گلزن 27 ساله آرژانتینی بسیار علاقمند است و در چند محفل خصوصی عنوان کرده حاضر است رقم کلانی را برای جذب این ستاره خرج کند.
تهوز که در مدت دو سال حضورش در جمع آبیهای آسمانی همواره خبرساز بوده، ابتدای تابستان سال جاری درخواست ترک ایستلند را کرد که با مخالفت سران منسیتی مواجه شد. وی بعد با روبرتو مانچینی به خاطر نیمکتنشینی دچار اختلاف شد. اوج این اختلافات هفته گذشته و به هنگام بازی این تیم در لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه آلیانس آرهنا مونیخ مقابل بایرن آلمان دیده شد.
به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره و به نقل از گل، کارلوس تبس، ستاره آرژانتینی باشگاه منچسترسیتی روز دوشنبه با مسئولان باشگاه سیتی دیدار خواهد کرد تا در مورد امتناعش درعدم حضور در ترکیب سیتی در جریان دیدار این تیم مقابل بایرن مونیخ در دور دوم رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا که با شکست ۰-۲ آبی ها همراه بود، توضیاتی راارائه دهد
در پایان این دیدار روبرتو مانچینی، مربی ایتالیایی باشگاه سیتی اعلام کرد که کارلوس تبس از ورود به زمین مسابقه و حضور در ترکیب سیتی، در حالی که نیم ساعت تا پایان بازی زمان باقی بود و سیتی با نتیجه ۰-۲ از بایرن عقب بود، سرباز زد
بلافاصله بعد از آن تبس این صحبتها را تکذیب کرد و بلافاصله بعد از آن د با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که او از انجام دوباره تمرینات وارم آپ سرباز زده و مشکل تنها یک سوء تفاهم بوده و بس
البته در پایان آن دیدار مانچو به خبرنگاران گفت که تبس برای او تمام شده است و شنیده می شود که سران باشگاه سیتی درحال بررسی شرایط قرارداد آپاچی هستند
دراین میان تبس امروز در مکانی خارج از استادیوم اتحاد و کمپ تمرینی سیتی به نام کمپ کارینگتون، با مسئولان سیتی دیدار خواهد کرد.در این جلسه یک مترجم تبس را همراهی خواهد کرد و نمایندگان قضاویی و وکلای او حضور نخواهند داشت
در طول این مدت که بررسی این ماجرا ادامه دارد،تبس از انجام تمرین یا حضور در ترکیب سیتی محروم شده است ولی سران سیتی او را از سفر به آرژانتین محروم نکرده اند و بدین ترتیب آپاچی بعد از برگزاری این جلسه به سرزمین مادری بازخواهد گشت.
تهوز به جاي خديرا
مهاجم آرژانتيني شماره 32 منچسترسيتي طبق ادعاي روزنامههاي اسپانيايي با سامي خديرا معاوضه مي شود.
به نقل از اسپورت کاتالونیا، کارلوس آلبرتو تهوز بازیکن پیشین تیمهایی چون بوکاجونیورز، کورینتیانس، وستهام و منچستریونایتد این روزها یاغی منسیتی توصیف میشود و مشکلات زیادی بین او و کادر مربیان تیم وجود دارد.
مشتریان زیادی نیز برای خرید و تصاحب او صف بستهاند و از جمله آنها میتوان به آنژی روسیه، پاری سنژرمن و تاتنهام اشاره کرد.
در این میان منابع خبری با انتشار خبری مشترک که به تایید باشگاه رئال مادرید نرسیده مدعی شدند که تهوز در آستانه معاوضه با سامی خدیرا قرار دارد و این احتمال وجود دارد که در نیم فصل دوم لالیگا تهوز را زیر دست مورینیو مشاهده کنیم.
مصدومیت احتمالی خدیرا نقطه سیاه این معاوضه است و منسیتی باید پیش از آغاز مذاکرات رسمی از صحت و سلامت این بازیکن آلمانی اطمینان کامل کسب کند.
بسیاری از کارشناسان حضور تهوز را در کنار بنزما و هیگواین بسیار ارزشمند و مفید ارزیابی میکنند.
براساس ادعای یک مقام تیم روسی
آنژی رسما خواهان تهوز شد.
باشگاه آنژی ماخاچکالا به طور رسمی برای جذب مهاجم ناراضی تیم منچسترسیتی پیشنهاد داد.
باشگاه آنژی ماخاچکالا که در فصل جاری به خاطر صرف هزینهای کلان برای جذب روبرتو کارلوس برزیلی و ساموئل اتوئو کامرونی به تیم کهکشانی لیگ حرفهای روسیه معروف شده، از چندی قبل در صدد شکار کارلوس تهوز بوده است.
روز گذشته یک مقام مسئول این تیم که نخواست نامش فاش شود در گفتوگویی با روزنامه توایتن مسکو عنوان کرد: از طریق مدیر برنامههای تهوز به اطلاع وی رساندیم آنژی می تواند پذیرایاش باشد و از همکاری با وی مسرور شود.
این مقام افزود: امیدواریم با ابراز تمایل وی مواجه شویم تا بتوانیم با ارائه پیشنهاد مالی خوب به وی، امکان جذب اش را تیم انگلیسی فراهم کنیم.
تهوز که با منسیتی قرارداد دارد، در تابستان سال جاری خواهان ترک آبیهای آسمانی برای بازگشت به کشورش جهت همراهی خانواده اش بود که با مخالفت منسیتی روبه رو شد. پس از آن مناسبات وی با تیمش، به خصوص شخص روبرتو مانچینی، سرمربی تیم به تیرگی گرایید تا جایی که دو هفته قبل در بازی با بایرنمونیخ در لیگ قهرمانان اروپا با وجود دریافت دستور ورود به میدان از انجام این خواست مربی خودداری کرد.
شرط منسیتی برای آپاچی
آقای ته وز، 20 درصد حق انتقالات را بپرداز و زمستان برو!
بنابه نوشته یک روزنامه انگلیسی مهاجم ناراضی تیم منچسترسیتی در ماه ژانویه با شرط پرداخت 20 درصد از حق انتقالش می تواند از این تیم جدا شود.
به نقل از روزنامه دیلیمیل، کارلوس تهوز که از اوایل تابستان اصرار زیادی برای ترک ایستلند داشت و میکوشید به کشورش بازگردد تا درد دوری از خانوادهاش را تسکین دهد، اکنون با چراغ سبز «آبیهای آسمانی» مواجه شده است.
براین اساس گلزن سالهای 2007 تا 2009 منچستریونایتد، مجاز است در ایام نقل و انتقالات زمستانی موسوم به «پنجره زمستانی» تیم جدیدی را در اروپا یا آمریکای جنوبی برگزیند.
اخبار رسیده از باشگاه من سیتی حکایت از این نکته دارد که روسای منسیتی به گلزن آرژانتینی و 27 ساله دو سال گذشته تیم شان عنوان کردهاند در صورت پرداخت 20 درصد از رقم دریافتی از تیم جدید میتواند رضایت نامه خود را برای ترک ایستلند کسب کند.
سيتي به دنبال محروميت و جريمه بيشتر تبس
اين مهاجم آرژانتيني به دليل امتناع از رفتن به ميدان به عنوان بازيکن تعويضي در ديدار مقابل حريف باواريايي، ابتدا براي دو جلسه از همراهي تيمش محروم شده بود
به گزارش نشریه سان، ممکن است باشگاه منچسترسیتی محرومیت کارلوس تبس، مهاجم آرژانتینی این باشگاه به دلیل اتفاقات دیدار مقابل بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان را برای چهار هفته دیگر تمدید کند.
تبس به دلیل امتناع از رفتن به میدان به عنوان بازیکن تعویضی در دیدار مقابل حریف باواریایی، ابتدا برای دو جلسه از همراهی تیمش محروم شد اما می تواند از فردا و با پایان یافتن محرومیتش، بار دیگر در تمرینات سیتی حضور پیدا کند.
به گزارش نشریه سان، مدیران باشگاه منچسترسیتی به راهی برای ممانعت از بازگشت تبس به این باشگاه هستند و قصد دارند از اتحادیه بازیکنان حرفه ای لیگ برتر نیز بخواهند او را برای 6 هفته دیگر محروم کند.
علاوه بر این، این باشگاه قصد دارد این مهاجم دردسر ساز را به میزان دستمزد 6 هفته جریمه کند که چیزی نزدیک به 1 میلیون پوند برای این ستاره آرژانتینی آب خواهد خورد.
این روزنامه ادعا کرد تحقیقات باشگاه منچسترسیتی نتوانست تخلف تبس را ثابت کند اما این باشگاه اصرار دارد که این بازیکن از بازی کردن امتناع کرده است.
تبس با انتشار بیانیه ای، این ادعا را رد کرده است و مدیر برنامه هایش نیز این مسئله را یک سو برداشت و حاصل ترجمه بد صحبت های این بازیکن دانسته است.
varzesh3
توز بازیکنی که فقط نام او در لیست باشگاه من سیتی است خواهان رفتن از این باشگاه است و تیم های زیادی نامزد میزبانی او هستند.
به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره و به نقل از سان، توز خواهان عذرخواهی مربی تیم شده است.این مهاجم ۲۷ ساله که باید در جلسه نهایی تصمیم درمورد عدم تمایلش برای حضور در زمین در بازی با بایرن مونیخ شرکت کند ، به دوستانش گفته آماده است برای اثبات اشتباه منچینی و مسئولین باشگاه با جان و دل برای من سیتی بازی کند. توس حتی حاضر شده بابت رفتار غیرورزشی اش عذرخواهی کند اما اشاره کرده منچینی باید پیشتر از او عذرخواهی کند چون به او اتهام واهی زده است !!
توز رد درخواست منچینی برای حضور در زمین را نمی پذیرد و تنها اشاره کرده حاضر به گرم کردن نشده چون به اندازه کافی گرم کرده بود و روی نیمکت نشسته . با این حال مسئولین باشگاه اظهارات ۱۵ نفر مختلف را مبنی بر عدم تمایلش برای بازی جمع آوری کرده اند. در عین حال یکی از دوستان توس به روزنامه سان گفت او پس از سپری شدن شش هفته محرومیتش قطعا با پیراهن سیتی بازی خواهد کرد و همه مشکلات حل می شود.
ماسچرانو: رفتار من سیتی با تبس زشت است
هافبک آرژانتینی بارسا از رفتار باشگاه منچسترسیتی با هموطنش ناراحت است
خاویر ماسچرانو هافبک بارسلونا معتقد است رفتار باشگاه منچسترسیتی با کارلوس تبس مهاجم آرژانتینی این تیم به دلیل بی انضباطی اش بسیار زشت و ناپسند است.هافبک اسبق لیورپول که سابقه بازی در کنار تبس را در تیم های وستهم و کورینتیانس دارد نسبت به حملات اخیر علیه مهاجم من سیتی جبهه گرفت.تبس به دلیل اینکه در بازی مقابل بایرن مونیخ از دستور روبرتو مانچینی سرمربی من سیتی سرپیچی کرد و حاضر نشد به زمین برود و برای تیمش بازی کند با دو هفته محرومیت های از سوی کمیته انضباطی باشگاه روبرو شده است که البته به نظر می رسد این محرومیت با مشخص شدن جزئیات بیشتر این پرونده افزایش پیدا می کند.ماسچرانو می گوید:" کارلیتوس خدمات زیادی به من سیتی کرده و فکر می کنم این رفتار با او بسیار زشت است. باورم نمی شود مسئولان باشگاه با اسطوره تیمشان این طور برخورد می کنند.""همه به او حمله می کنند در حالی که او نمی تواند از خود دفاع کند. این واقعا ناجوانمردانه است. در انگلیس این قضایا بسیار پیچیده است چرا که هر زمان این اتفاقات رخ می دهد همه به شما حمله می کنند."مانچینی بعد از اتفاقات مونیخ اعلام کرد تبس دیگر جایی در تیمش ندارد و تا زمانی که او سرمربی سیتی است این بازیکن فرصت بازی پیدا نخواهد کرد.
goal.com
ته وز به تمرين منچسترسيتي بازگشت
مهاجم آرژانتيني منچسترسيتي پس از دو هفته دوري از جمع همتيميهايش، به تمرينهاي اين تيم بازگشت.
کارلوس ته وز مهاجم آرژانتيني منچسترسيتي که در ديدار اين تيم مقابل بايرن مونيخ درخواست مانچيني سرمربي تيم را براي حضور در ميدان در اواسط نيمه دوم رد کرد و از سوي باشگاه دو جلسه از همراهي تيم محروم شد، به تمرينات اين تيم بازگشت.
ته وز پنجشنبه در تمرينات منچسترسيتي شرکت کرد و انتظار ميرود که در روزهاي آينده از سوي مسولان باشگاه، جريمه سنگين مالي او اعلام و حتي براي مدتي از حضور در جمع اين تيم محروم شود.
ته وز پيش از اين خبر قبول نکردن درخواست مانچيني براي حضور در ديدار مقابل بايرن مونيخ را رد کرد و گفت: من در اين ديدار به گرم کردن پرداختم و آماده ورود به ميدان بودم. وقتي فهميدم که به اندازه کافي گرم کردهام و براي ورود به بازي آمادهام، دست از کار کشيدم و منتظر تصميم مانچيني ماندم. اين تمام چيزي بود که در ورزشگاه آليانس آرهنا رخ داد.
پس از آنکه ته وز از سوي باشگاه منچسترسيتي از حضور در جمع بازيکنان اين تيم تا پايان بررسيهاي لازم در اين زمينه محروم شد، بسياري از باشگاهها از جمله اينتر و آنژي ماخاچکالاي روسيه و حتي الوصل امارات براي جذب او اعلام علاقه کردند اما قيمت بالاي فروش وي تا حدودي اين انتقال را غير ممکن ساخت.
بالوتلي از منچسترسيتي نمي رود
مدير برنامه هاي مهاجم ايتاليايي منچسترسيتي شايعه خروج وي را تکذيب کرد.
به نقل از روزنامه دیلیمیل، ازکویل لاوازی اظهار داشت: اخباری که در رسانهها مبنی بر خروج ماریو بالوتلی از منچسترسیتی منتشر می شود، شایعه است. این اخبار هیچ یک با واقعیت همخوانی ندارد.
این مقام افزود: در شرایطی که ماریو با هیچ پیشنهاد جدی مواجه نیست، من نمی دانم چرا بحث خروج وی از منسیتی مطرح میشود.
او ادامه داد: شاید این اخبار واکنشی به عدم حضور زیاد وی در مسابقات تیم باشد. در این ارتباط من همیشه گفتم و اکنون نیز تکرار می کنم ماریو نیاز به دو، سه ماه وقت دارد تا خودش را کاملا در تیم نشان دهد و به این حرف ها پایان دهد.
بالوتلی21 ساله یک سال قبل به عضویت تیم دوم شهر منچستر در آمد. وی از بدو حضورش چهرهای خبرساز بود. بطوریکه هموراه بحث خروجاش از جمع آبیهای آسمانی شنیده شد.
:hehee::hehee:صدر نشینی لیگ برتر رو به تمام سیتی فَن ها تبریک میگم:hehee::hehee:
من سیتی 4 – استون ویلا 1؛ مانچو به صدر جدول رسید
شاگردان روبرتو مانچینی در هفته هشتم رقابتهای لیگ برتر موفق شدند با کسب پیروزی چهار بر یک مقابل استون ویلا به صدر جدول صعود کنند.سیتی از تساوی یونایتد مقابل لیورپول نهایت استفاده را کرد و با پیروزی مقابل استون ویلا رقیب همشهری خود را کنار زد تا به تنهایی در صدر جدول قرار بگیرد. در این دیدار مانچو به چند بازیکن اصلی خود مثل سمیر نصری، ادین ژکو و داوید سیلوا استراحت داده بود.در دقیقه 28 ماریو بالوتللی مهاجم ایتالیایی سیتی اولین گل این تیم را به ثمر رساند. در ادامه آدام جانسون، ونسنت کمپانی و جیمز میلنر سه گل دیگر به ثمر رساندند. تک گل استون ویلا را در این بازی استیفن وارناک مدافع این تیم به ثمر رساند.سیتی در دیدار بعدی خود سه شنبه در چارچوب رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا میزبان ویارئال خواهد بود.
تابلو نتایج لیگ برتر انگلیس
رقابتهای هفته هشتم لیگ برتر انگلیس با 5 دیدار دیگر ادامه یافت که طی آن نتایج زیر به دست آمد:منچسترسیتی 4 – استون ویلا یک
گلها: ماریو بالوتللی (28)، آدام جانسون (47)، ونسنت کمپانی (52)، جیمز میلنر (71) برای من سیتی و استیفن وارناک (65) برای استون ویلانورویچ سیتی 3 – سوانسی سیتی یک
گلها: آنتونی پیلکینگتون (1، 63)، راسل مارتین (10) برای نورویچ سیتی و دنی گراهام (12) برای سوانسیکوئینز پارک رنجرز یک – بلکبرن یک
گلها: حیدر هلگوسان (16) برای کوئینز پارک رنجرز و کریستوفر سامبا (24) برای بلکبرناستوک سیتی 2 – فولام صفر
گلها: روری دلاپ (80) و جان والترز (87)ویگان یک – بولتون 3
گلها: محمد دیامه (40) برای ویگان و نایجل ریو کوکر (4)، دیوید انگوگ (45)، کریس ایگلز (90) برای بولتون
مانچيني: به برد مقابل ويارئال ميانديشيم
سرمربي تيم فوتبال منچسترسيتي گفت: اکنون به فکر بازي با همشهريها نيستم و به شکست دادن ويارئال ميانديشيم.
به نقل از سایت این باشگاه، روبرتو مانچینی که فرداشب در دور سوم لیگ قهرمانان اروپا مقابل ویارئال اسپانیا ازگروه اول به میدان خواهد رفت، گفت: پس از بازی با نماینده اسپانیا ۴ روز فرصت داریم تا برای بازی با منچستریونایتد ریکاوری کرده و آماده حضور در این دربی شویم. در شرایط کنونی که هنوز با ویارئال بازی نکردهایم، نیازی به آمادهسازی برای دربی نداریم. بلکه همه تمرکزمان معطوف مصاف در لیگ قهرمانان است و به برد فکر میکنیم.
این مربی ایتالیایی که شنبه با کسب برتری ۴ بر یک مقابل آستونویلا شاهد صعود تیمش به رده نخست جدول لیگ برتر بود، افزود: میدانیم یونایتدیها تیمی برجسته هستند. با این حال فکر نمی کنم نیازی باشد متفاوت با گذشته در تدارک بازی با آنها باشیم. در این راه شکست دادن ویارئال هدف ما و بهترین آمادهسازی قبل از دربی خواهد بود. پس از آن می توانیم به بازی های بعدی ، از جمله دربی منچستر بهتر فکر کنیم.
وی ادامه داد: اکنون برای اولین مرتبه است که در لیگ قهرمانان حضور داریم. نمی توانیم فکر کنیم برنده هر بازی خواهیم شد. خوب می دانیم باید در این مسابقات به تجربه کافی برسیم.
مانچینی تصریح کرد: اگر بتوانیم ویارئال را شکست دهیم، آنوقت می توان امیدوار بود که برای کسب رده نخست گروه اول تلاش کنیم.
ماتزاري: بالوتلي را ميخواهيم
به نقل از کوریره دلا سرا، والتر ماتزاری که تیمش در هفته هفتم سری آ برابر پارما شکست خورده قصد دارد در ژانویه به تقویت خط حمله خود بپردازد.
سرمربی ناپولی در این مورد گفت: پارما دفاعی بود و بازی ما را خراب کرد. دوست نداشتیم با این مدل فوتبال هوادارانمان را آزار دهیم. ما نمیتوانیم برابر تیمهایی که فوتبال زیبایی ارائه نمیکنند زیبا بازی کنیم. بازی ما تحت تاثیر بازی دفاعی و تخریبی آنها قرار گرفت.
ماتزاری در مورد خط حمله تیمش و احتمال خریدهای زمستانی نیز گفت: در ژانویه باید تیم خودمان را تقویت کنیم. از تیمی که در اختیار دارم بسیار راضی هستم ولی باید چندین بازیکن را نیز به ترکیب اضافه کنیم تا در برهههای حساس به دادمان برسند. ممکن است بخواهیم ماریو بالوتلی را از منچسترسیتی به سن پائولو بیاوریم. برای اینکه این انتقال صورت پذیرد، شاید ایزکوئل لاوتزی را نیز در ازای بخشی از قرارداد راهی ایستلندز کنیم.
فردا سومين دور ازمرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا
در گروه اول این پیکارها منچسترسیتی انگلیس در خانه خواهد ماند تا پذیرای ویارئال اسپانیا شود. ناپولی ایتالیا نیز به استقبال از بایرن مونیخ آلمان خواهد شتافت. در حال حاضر در این گروه وضعیت ژرمنها از همه بهتر است. مردان یوپ هاینکس موفق شده اند از دو بازی قبلی مقابل ویارئال و منچسترسیتی حداکثر امتیاز ممکن را بگیرند و پیشتاز گروه شوند.
*جدول گروه اول:
۱-بایرنمونیخ ۶ امتیاز
۲-ناپولی۴ امتیاز
۳- منچسترسیتی یک امتیاز
۴-ویارئال بدون امتیاز
پيشنهاد 20 ميليون پوندي اينتر براي جذب تبس
باشگاه اينتر قصد دارد از اختلاف تبس با سران سيتي استفاده کرده و با پيشنهادي نصف پيشنهاد قبلي خود اين مهاجم آرژانتين را به خدمت بگيرد.
باشگاه اینتر قصد دارد با پیشنهادی 20 میلیون پوندی کارلوس تبس مهاجم آرژانتینی منچسترسیتی را به خدمت بگیرد. تبس به دلیل سرپیچی از دستور مانچینی و بازی نکردن مقابل بایرن مونیخ در دیدار لیگ قهرمانان اکنون رابطه سردی با سرمربی ایتالیایی دارد و به احتمال فراوان در ژانويه این تیم را ترک خواهد کرد.
آینده مهاجم اسبق منچستریونایتد این روزها به تیتر روزنامه ها تبدیل شده است و اخیرا گفته می شود اینتر مقصد بعدی این بازیکن 27 ساله است.
این در حالی است که به نوشته روزنامه میل آن ساندی اینتری هاحاضر نیستند بیش از 20 میلیون پوند برای جذب تبس بپردازند.
این در حالی است که گفته می شود منچسترسیتی برای فروش تبس در تابستان رقم 40 میلیون پوند طلب کرده بود.
مانچيني:بازي با ناپل سرنوشت ما را رقم مي زند
سرمربي ايتاليايي منچسترسيتي از گلزن آرژانتيني جوان خود به خاطر زدن گل دقيقه پاياني به ويارئال و اميدوار ماندن به صعود تقدير کرد.
به نقل از سایت این باشگاه، روبرتو مانچینی که شب گذشته در دیدار خانگی با ویارئال تیمش توانست در دقیقه پایانی توسط سرخیو آخرو به گل برتری رسیده و ۲ بر یک در دور سوم لیگ قهرمانان اروپا برنده شود، گفت: آخرو یکبار دیگر ارزشهای خودش را با گلی ارزشمند نشان داد. بدون آن گل شرایط ما برای صعود از گروه دشوارتر میشد. البته ما شایسته پیروزی بر حریف اسپانیایی بودیم به طوریکه چندین موقعیت گل قبل از آن داشتیم.
با این برد تیم دوم شهر منچستر از سه بازی دور رفت صاحب ۴ امتیاز شد و پس از بایرن ۷ امتیازی و ناپولی ۵ امتیازی در رده سوم گروه اول ایستاد.
مربی یک سال و نیم گذشته آبیهای آسمانی افزود: با توجه به این نکته ما امسال اولین تجربه خود را در این پیکارها کسب میکنیم، فکر می کنم تا به اینجا در کل بد عمل نکردیم.
او ادامه داد: ویارئالیها روی ضد حمله چهار، پنج مرتبه خطرآفرین شدند. فکر میکنم به آنها فرصت و فضا داده شد، اشکالی که هرچه سریعتر برای آینده باید برطرف شود.
مانچینی در مورد بخت صعود تیمش عنوان کرد: با توجه به رقابتی که ما و ناپولی با هم پس از بایرن مونیخ داریم، فکر میکنم نتیجه بازی با آنها سرنوشت صعود ما یا آنها را از گروه رقم زند.
در جدال شب گذشته مارچنا ۴۳ (بازیکن حریف) و آخرو ۹۳ برای منسیتی و کانی ۴ برای ویارئال گلزنی کردند.