با سلام
در این تاپیک آخرین خبرها و مصاحبه های بایرنی ها قرار خواهد گرفت.
:flowerysmile:موفق یاشید... :flowerysmile:
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
در این تاپیک آخرین خبرها و مصاحبه های بایرنی ها قرار خواهد گرفت.
:flowerysmile:موفق یاشید... :flowerysmile:
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، این هافبک ملی پوش اتریشی ، می تواند برای بار دوم به صورت قرضی به تیم هوفنهایم بپیوندد ، اما او می خواهد که در بایرن مونیخ بماند و توانایی خود را به یوپ هاینکس ثابت کند.
دیوید آلابا در گفتگو با خبرگزاری tz گفت: "من احساس بسیار راحتی در بایرن مونیخ دارم ، من به خانه ام آمده ام و خوشحالم که در اینجا حضور دارم." او در مورد آینده اش گفت: "شما هیچ وقت نمی دانید که در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد ، اما من در حال حاضر کاملاً در مورد مسائل مهم تمرکز کرده ام ، که همواره برای بایرن مونیخ است."
یوپ هاینکس سرمربی جدید بایرن روشن ساخته است که نمی خواهد اجازه دهد تا آلابا تیم را ترک کند ، زیرا او به عنوان یک بازیکن جوان دارای پتانسیل های فراوانی می باشد. به طور کلی باید گفت که دیدار دو تیم ملی آلمان و اتریش از سری مسابقات مقدماتی جام ملتهای اروپا 2012 ، باعث شده است که آلابا ، سرمربی بایرن مونیخ را تحت تاثیر قرار دهد.
با وجود موفقیت در عرصۀ بین المللی ، دیوید آلابا می داند که کار در بایرن مونیخ آسان نیست. اما او آماده است تا با استفاده از فرصت هایش خود را به اثبات برساند. او در این خصوص گفت: "می دانم که رقابت فشرده ای در تیم وجود دارد ، و من پشت سر چند بازیکن دیگر قرار دارم. با این حال ، واضح است که من می خواهم بازی کنم و می توانم بازی خوبی را برای بایرن مونیخ انجام دهم."
"حرکت اعتراضی علیه نوئر را محکوم می کنیم"
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- سران باشگاه بایرن حرکاتی که علیه نوئر در دیدار دوستانه 4شنبه بایرن در کمپ ایتالیا انجام گرفت را به شدت محکوم کردند.
در بیانیه ای که از سوی سران بایرن نوشته شد آمده است:" پوستر هایی که علیه نوئر در بازی دوستانه بایرن نصب شده بود کار گروه کوچکی بود. این قبیل حوادث غیرقابل قبول به هیچ وجه از سوی باشگاه و فن کلاب های بایرن تایید نمی شود و باشگاه به شدت آن را محکوم می کند."
در دیدار دوستانه بایرن جمعیتی نزدیک به 30 نفر پوستری از مانوئل نوئر دروازه بان سابق شالکه نصب کرده بودند که روی آن نوشته بود:" شاید شما توپ های زیادی را دفع کنید ولی ما شما را به عنوان شماره یک بایرن نمیپذیریم."
سران باشگاه بایرن فکر میکردند این مسائل را در جلسه ای که روز شنبه با کانون هواداران باشگاه در سرار جهان داشتند به خوبی حل و فصل کرده اند اما اتفاق روز چهار شنبه همه را غافل گیر کرد. روز شنبه که آغاز رسمی تکرینات بایرن بود بالغ بر 25 هزار هوادار باواریایی در ورزشگاه آلیانز حاضر شدند و به گرمی از نوئر و سایر تازه وارد های بایرن استقبال کردند.
این حرکت غیرقابل قبول که از سوی تعداد محدودی از هواداران انجام شد به شدت از طرف هئت مدیره باشگه و تمامی فن کلاب های باشگه بایرن در سراسر جهان محکوم شد.
مانوئل نوئر دروازه بان شماره یک آلمان و بایرن در مورد این اعتراض گفت:" من نمیخواهم هیچ صحبتی در این مورد انجام دهم."
توماس مولر نیز در حمایت از نوئر گفت:" من این حرکت را رد می کنم. اما می دانم که نوئر یک بازیکن بزرگ است و می داند که 98 تا 99 درصد از هواداران بایرن پشت او هستند و دوم اینکه ما یک تیم هستیم و مهمترین نکته هم این است چون تیم کاملا از او حمایت می کند."
سران باشگاه بایرن در حال حاضر ممنوعیت برای حضور هواداران در تمرینات بایرن در نظر گرفته اند تا چاره ای برای این قضیه بیاندیشند. به نظر طرفداران معترض باید به زودی حذف شوند زیرا چنین اعتراضاتی و ادامه آن می تواند در آینده برای تیم حاشیه ساز شود.
الیور کان ازدواج کرد
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- الیور کان سنگربان سابق تیم ملی آلمان و بایرن مونیخ برای بار دوم با ازدواج کرد .
کان 42 ساله در مراسم کوچکی که روز جمعه در مونیخ برگزار شد با دوست دختر خود اسونجا که 29 سال دارد ازدواج کرد . در این عروسی فقط تعدادی از بستگان نزدیک آنها حضور داشتند.
بر اساس این گزارش عروس و داماد مراسم خود را در ویلای لوکس الیور کان برگزار کردند که در این مراسم فرزندان 6 و 8 ساله کان هم حضور داشتند.
رابطه ی آنها از سال 2009 آغاز شد و پس از آن بعد مدت کوتاهی الیور کان از همسر اول خود سیمونه طلاق گرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مربی هرتا در رویای بازگشت به بایرن
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران-مارکوس بابل اکنون سرمربی هرتابرلین است. آیا او برای اولین بار به این روشنی از علاقهاش به باگشت سخن گفته است؟
بابل به کیکر گفت :۱۶ سال برای بایرن بازی کردم. البته که هدفم بازگشت به عنوان مربی به بایرن است. به همراه این تیم بهترین دستاوردها را در آلمان کسب کردم. سه قهرمانی در آلمان به سالهای ۱۹۹۷ ، ۱۹۹۹ ، ۲۰۰۰ ، جام حذفی باشگاههای آلمان در سال ۱۹۹۸ ، و جام یوفا در سال ۱۹۹۶. آرزوی من این است که روزی به بایرن بازگردم.کار برای بابل کمی سخت است. چون یوپ هاینکس تا دوسال آینده مربی بایرن است و اینکه کسی بجر فرانتس بکن بائر نبوده است که در بایرن بازی کرده باشد و در آینده مربی این تیم شده باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ادامه تمرینات سخت بایرنی ها
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران-بازیکنان بایرن مونیخ بعد از بازگشت از کمپ تمرینی ایتالیا بعد از ظهر دوشنبه تمرینات را از سر گرفتند. در این میان برنو مدافع مصدوم بایرن که از دو ناحیه پایش مصدوم شده بود و هنوز از مصدومیت زانو رنج می برد ، از آغاز هفته آینده به همراه سایر هم تیمی هایش در تمرینات شرکت خواهد کرد. همچنین باستین شواین اشتایگر که هفته قبل به دلیل مصدومیت قوزک پا تمریناتش متوقف شده بود ، به تمرینات بازگشت.
امره جن، شواين اشتايگر جديد بايرن
وب سايت رسمی کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران - کوروش فروديان ترجمه آزاد از Goal
مثل سال های اخير آلمان يک تورنمنت ديگر را به خوبی اما بدون قهرمانی به پايان برد.بعد از باخت دردناک در نيمه نهايی جام جهانی زير 17 سال به مکزيک ميزبان که در نهايت قهرمان شد، آلمان در يک بازی تماشايی و به ياد ماندنی با پيروزی بر برزيل رقيب هميشگی اش در کسب افتخارات جام را با رتبه سومی به پايان برد. اين تيم تنها چند هفته قبل در فينال اروپا به هلند باخته بود اما در عرض تنها چند هفته به پختگی و تجربه زيادی رسيده بود، يکی از بازيکنان اين تيم امره کن (در ترکی جن يا چن خوانده ميشود) هافبک همه کاره عضو تيم بايرن مونيخ بود.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، چه کسی مدافع مرکزی جدید بایرن خواهد بود؟! علاوه بر نامزدهایی مثل بواتنگ از منچستر سیتی و آلکس از چلسی ، یک نام جدید در لیست بایرن ظاهر شده است.
به گزارش روزنامۀ "Le Progres" فرانسه ، اکنون چشم های بایرن مونیخ به سمت "دژان لوورن" بازیکن 22 ساله و اهل کروات لیون فرانسه می باشد. این بازیکن غول پیکر با قد 1.88 متر تا سال 2014 با تیم لیون فرانسه قرارداد ، اما می تواند به زودی باشگاهش را تغییر دهد. علاوه بر بایرن مونیخ تیم لیورپول انگلستان هم به دنبال جذب این بازیکن می باشد.
استقبال اندک هواداران بایرن مونیخ از بازیهای خانگی در فصل جدید
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ درآستانه آغاز رقابت های بوندسلیگا، مسابقات خانگی باشگاه بایرن مونیخ با کمترین استقبال طی سال های اخیر روبرو شده است.
به نقل از خبرگزاری آلمان، بازیهای خانگی باشگاه بایرن مونیخ برای فصل 2012-2011 با کمترین میزان استقبال از سوی هواداران طی سالهای اخیر روبرو بوده است.
این گزارش حاکی است در حالیکه کمتر از یک ماه به اغاز رقابت های فصل جدید بودنسلیگا باقی مانده است بازیهای خانگی تیم بایرن با استقبال اندکی روبرو شده است بطوریکه تاکنون 12بازی از 17 مسابقه خانگی این باشگاه بطور کامل بلیط فروشی نشده است.
بنابراین گزارش بلیط دیدارهای بایرن مونیخ مقابل بروسیا دورتموند قهرمان فصل گذشته و نیز مقابل اشتوتگارت، نورنبرگ و تیم تازه وارد آئوگسبورگ به طور کامل به فروش رفته است.
هاینکس تیموچشک را مورد ستایش قرارداد
وب سايت رسمی کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران -یوپ هاینکس مربی بایرن ، آناتنولی تیموشچک را مورد ستایش قرارداد و عنوان کرد امسال وی بازیهای بیشتری را برای بایرن انجام خواهد داد. "تیموشچک شخصیت ممتازی دارد. او امسال بازیهای بیشتری را نسبت به سال قبل انجام خواهد داد" جملهای بود که هاینکس در تایید تیموچشک گفت. تیموشچک هم عنوان کرد:من می خواهم در هر بازی نهایت تلاش خود را بکنم. بایرن یکی از بزرگترین تیمهای دنیاست. من در اینجا کاملا احساس راحتی می کنم .
قرارداد تیموشچک تا پایان فصل جاری ، فصل ۲۰۱۱-۲۰۱۲ ، اعتبار دارد.
رکود در فروش بلیط
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران-فروش بلیطهای خانگی بایرن با رکود همراه است طوری که هرگز قبلا سابقه نداشته است. قبلا هنگام پیش فروش بلیطها باید عجله می کردید تا بلیطها تمام نشود!!!
سه هفته بعد از اعلام برنامه بازیهای بوندسلیگا و چهار هفته قبل از آغاز فصل ، ۱۲ هفته از ۱۷ هفته از بازیهای خانگی فروخته شده است، خبری است که باشگاه بایرن اعلام کرد. دیدارها مهمی که بیشترین فروش را داشته اند عبارتند از بایرن – دورتموند ، بایرن اشتوتگارت ، بایرن – نورنبرگ و بایرن – آگسبورگ. طوری که بلیطهای این دیدارها تمام پیش فروش شده است.
امسال نیز مثل فصل قبل ۳۸۰۰۰ قطعه بلیط خانگی پیش فروش می شود.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ باشگاه منچستر سیتی میخواهد برای جذب گومز 40 میلیون یورو به اضافه ی توز را به بایرن بدهد.
مهاجم آرژانتینی منچستر سیتی از حضور در من سیتی به خاطر مشکلات خانوادگی راضی نیست و در مصاحبه هایش منچستر را شهر بدی توصیف کرده است و میگوید این شهر تنها دو رستوران دارد!!!
توز به دنبال جدایی از سیتی به هر قیمتی است، از طرف چلسی پیشنهاد دارد. چلسی میخواهد با هفته ای 280000 یورو او را به خدمت بگیرد. اما مسئولان سیتی به دنبال مهاجم باواریایی ها هستند.
سوپر ماریو که در فصل گذشته عملکرد عالی داشت و توانست 28 گل در لیگ آلمان و 8 گل در چمپیونزلیگ بزند چشم من سیتی را گرفته است. اما چلسی هم که پیشنهاد 30 میلیون یورویی به بایرن داده بود با مخالفت بایرنی ها روبرو شد. حالا سیتی میخواهد او را با 40 میلیون یورو به اضافه توز ، به سیتی ببرد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ بایرن به دنبال مدافع آخر 25 ساله ناپولی است.
این مدافع کلمبیایی ناپولی تا سال 2014 با ناپولی قرارداد دارد. او همچنین از باشگاه سیه نا پیشنهاد 8.5 میلیون یورویی دریافت کرده بود که با آن مخالفت کرد.
بایرن احتمالا پیشنهاد 10 میلیون یورویی به وی دهد تا او را به آلیانس آرنا بیاورد. همچنین خود او موافق این انتقال می باشد.
بواتنگ به بايرن پيوست
مدافع مليپوش آلماني تيم منچسترسيتي انگليس به بايرنمونيخ ملحق شد.
به نقل از روزنامه ديولت، پس از هفته انتشار اخبار متفاوت، جروم بواتنگ روز گذشته با باواراييها به توافق رسيد و قراردادي 4 ساله منقعد کرد.
براساس اعلام خبرگزاري ورزش آلمان رقم پرداختي به تيم دوم شهر منچستر بابت اين مدافع 22 ساله اعلام نشده است. مقامات تيم سرخپوش از جمله يوپ هاينکس (سرمربي) و نرلينگر (مدير ورزشي) در اين خصوص سکوت اختيار کردند. با اين حال منابع رسانهاي همچون خبرگزاري ورزش آلمان معتقدند بايرن براي فسخ قرارداد بواتنگ با منسيتي، 13.5 ميليون يورو هزينه کرده است.
اين گزارش حاکي است با جذب مدافع ژرمنها در جام جهاني 2010 ، پرونده خريد بازيکن باوارييها بسته نشد زيرا آنها از مدتها قبل خريد آرتورو ويدال از تيم بايرلورکوزن را در دستور کار دارند.
مانوئل نوير و هواداران ناراضي بايرن
بنابر اظهارات معاون باشگاه بايرنمونيخ، برخي هواداران ناراضي اين تيم در صورتي که به مخالفت عليه سنگربان تازهوارد ادامه دهند، از ورود به ورزشگاه محروم خواهند شد.
به نقل از روزنامه بيلد، درشرايطي که تعداد معدودي از هواداران سرخپوشان از ورود مانوئل نوير به درون دروازه اين تيم ناراحت هستند و با حضور در ورزشگاه عليه وي شعار سر ميدهند، کارل هاينس رومينيگه در اين زمينه دخالت کرد.
وي روز گذشته گفت: در صورتي که اندک تماشاگراني که از مانوئل نوير خرسند نيستند، عليه وي موضعگيري کرده و شعار سردهند، حق ورود به ورزشگاه را از دست خواهند داد.
اين مقام افزود: ظاهرا ورود نوير به تيم، خوشايند اين عده نيست. در خلال يک بازي دوستانه در گاردزه، شاهد بوديم که متاسفانه عليه سنگربان تيم شعار دادند. جلوي اين روند بايد گرفته شود، حتي اگر بامحروم کردن از حضورشان در ورزشگاه باشد.
اين مقام 55 ساله ادامه داد: از اين بابت متاسفم. ولي از صبر و افتادگي نوير در قبال اين موضوع تشکر ميکنم.
سنگربان 25 ساله عضو تيم ملي آلمان در پايان فصل گذشته بوندسليگا از تيم شالکه جدا شد و بهجمع باوارييها پيوست. اين دروازهبان از زمان حضورش در تمرينات تيم بايرن بامخالفت گروه معدودي مواجه شد که در جلسات تمريني و مسابقات تدارکاتي شعارهايي عليه اين دروازهبان خوشآتيه سردادند.
تاکاشی اوسامی با شماره 14به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،اوسامی به مونیخ آمد و برای حضور در بایرن ابراز خوشحالی کرد.
تاکاشی اوسامی اولین بازیکن ژاپنی است که تا به حال به بایرن پیوسته است.
کریستین نرلینگر راجع به این بازیکن 19 ساله گفت: ما مدت زیادی اوسامی را زیر نظر داشتیم و خیلی خوشحالیم که الان اینجاست چون او خیلی با استعداد است.
این بازیکن که به مدت 12 ماه به طور قرضی خریداری شده است گفت: من خیلی خوشحالم و افتخار میکنم در چنین باشگاه بزرگی بازی خواهم کرد.
این بازیکن فصل بعد شماره 14 را به تن خواهد کرد.
بواتنگ: فوق العاده خوشحالمبه گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پس از یک سفر طولانی و پر تنش ، جروم بواتنگ وارد شهر مونیخ شد.
جروم بواتنگ در ساعت 10:35 روز جمعه وارد شهر مونیخ شد و بلافاصله بعد از پیداه شدن از هواپیما یک مصاحبۀ کوتاه با fcb.tv انجام داد. او در این مصاحبه گفت: "پرواز بسیار خسته کننده ای بود. اکنون من بسیار خوشحالم که تقلا ها در این جنگ به پایان رسید."
این بازیکن که قراردادی 4 ساله با بایرن مونیخ به امضاء رسانده در پایان گفت: " من خوشحالم که باشگاه بایرن از انجام مذاکرات دشوار دست نکشید و به خاطر من به مبارزه اش ادامه داد."
بیانیه هواداران بایرن در مورد نویربه گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ طرفداران اولترای باشگاه بایرن مونیخ پذیرفتند که به اعتراض شان به خرید مانوئل نویر، دروازه بان جدید باشگاه، پایان دهند.
گروه های مختلف هواداران باشگاه بعد از دیداری که با مانوئل نویر داشتند، با انتشار بیانیه ای در مورد موضع جدیدشان توضیح دادند.
در این بیانیه آمده است: "روز سه شنبه جلسه ای بین مانوئل نویر و گروه های هواداران جایگاه جنوبی انجام شد که در مورد اعتراضات اخیر به انتقال مانوئل نویر بود. ما به او گفتیم که باید چگونه مقابل جایگاه ما رفتار کند. نظر ما در مورد او، نسبت به بیانیه های قبلی مان تغییر نکرده است. اگر مانوئل نویر با قوانینی که در مورد رفتار او وضع کرده ایم، موافقت کند و به آن احترام بگذارد، دیگر فعالیت ها و اعتراضات سازمان یافته ای در مورد او انجام نخواهد شد."
مانوئل نویر چند سال قبل الیورکان، دروازه بان سابق بایرن را مسخره کرده بود وبه همین دلیل بعضی از گروه های هوادار بایرن با خرید او مخالف بودند و در چند هفته اخیر نیز اعتراضات سازمان یافته ای علیه او انجام دادند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] "تمرینات فن خال بانشاط تر بود"
آرین روبن وینگر هلندی باواریایی ها از ویژگی های مثبت لوئیس فن خال هموطن هلندی خود می گوید و اعتقاد دارد لوئیس فن خال تفکرات مثبت و کارآمدی نیز برای بایرن داشت.
ستاره هلندی بایرن تلاش می کند تا ظاهر مثبتی از هموطن خود نشان دهد و تفکرات فن خال در طول دوران حضورش در بایرن را منفی نمی داند. به نظر روبن، حضور فن خال نکات مثبتی نیز برای بایرن داشت. روبن معتقد است علاوه بر تمرینات دشوار و قوانین سخت گیرانه، بزرگترین تفاوت فن خال با هاینکس این است که تمرین و مسابقات بایرن در دوران حضور فن خال همراه با سرگرمی و نشاط بود.
وینگر 27 ساله بایرن به TZ گفت:" در حال حاضر کمتر شاهد قوانین سخت گیرانه در تمرینات هستیم اما آن چیز که بسیار مهم است در زمان فن خال اغلب تمرینات و مسابقات همراه با نشاط و سرگرمی بود."
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، دیگو کونتنتو مدافع بایرن مونیخ مصدوم شد ، و مانوئل نویر ، رافینیا و ریبری تمرینات روز یکشنبه را از دست دادند.
کونتنتو ، مدافع 21 ساله تیم بایرن مونیخ در تمرینات روز یکشنبۀ این تیم ، پس از برخورد با شواین اشتایگر مصدوم شد و زانوی او دچار خون مردگی دردناکی شد. به همین دلیل او تمرینات را با یک کیسۀ یخ ترک کرد و از زمین چمن خارج شد. هنوز مدت زمان درمان مصدومیت این بازیکن جوان در سایت رسمی بایرن مونیخ ذکر نشده است.
اما مانوئل نویر که از ناحیۀ مفصل زانو مشکل مختصری داشت ، به استراحت پرداخت و هاینکس این عمل را کاملاً پیشگیرانه توصیف کرد. همچنین رافینیا و ریبری به علت گرفتار شدن به عفونت معده و روده نتوانستند در تمرینات حضور پیدا کنند. هاینکس معتقد است این سه بازیکن می توانند در تمرینات روز دوشنبه حضور داشته باشند.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بواتنگ و اوسامی بازیکنان جدید بایرن امروز اولین تمرینات خود را شروع کردند.
این دو بازیکن که امروز اولین تمرینشان را با بایرن زیر نظر یوپ هاینکس و مترجم ژاپنی برای اوسامی انجام دادند.
بواتنگ پس از یک فصل بازی در لیگ برتر به بندسلیگا بازگشت.او سابقه بازی در هرتابرلین و هامبورگ را دارد.
بواتنگ ۲۲ ساله که عضو تیم ملی آلمان با قراردادی که مبلغش فاش نشده است از منچستر سیتی به بایرن پیوست و اوسامی ۱۹ ساله از تیم گامبا اوساکا از جی-لیگ به صورت قرضی به بایرن أمد.
اوسامی اولین بازیکن ژاپنی بایرن است.
مانوئل نویر دروازه بان جدید باشگاه بایرن مونیخ امیدوار است تا بتواند در اولین فصل حضورش در رختکن این تیم، با بایرن قهرمان بوندس لیگا شودنویر 25 ساله که در بازار نقل و انتقالات تابستانی با قراردادی 18 میلیون یورویی از شالکه به بایرن پیوست تمایل زیادی دارد تا بار دیگر جام قهرمانی بوندس لیگا را که اکنون در دستان دورتموند است، به آلیانس آرنا بازگرداند.نویر در صحبتهایی دراین رابطه گفت:« می خواهم بیشترین جامهای ممکن را کسب کنم ولی فعلا بیشترین تمرکزم را برروی رقابتهای لیگ آلمان قرار داده ام.این جامی است که واقعا می خواهم آن رابالای سر ببرم.»یوپ هینکس، مربی بایرن هم مطمئن به نظر می رسد:« رقابت درتیم ما موج می زند و بایرن تیمی در حد و اندازه های اروپاست.»
هامبورگ 2 بایرن مونیخ 1
تیم فوتبال بایرن مونیخ اولین دیدار لیگاتوتال را با شکست پشت سر گذاشت تا به دیدار رده بندی با ماینس برود.
بازیکنان بایرن مونیخ :
نویر ، کوز ، فن بویتن ، بادشتوبر ، لام ، شواین اشتایگر ، لویز گوستاوو ، روبن ، مولر (۵۰ کروس) ، ریبری ، گومز
بازیکنان هامبورگ :
میکل ، دیکمیر ، وسترمن ، مانسینه ، آئوگو ، یارولیم ، کاکاربن ، هتریا (۴۵ یانسن) ، تور(۵۶ ناگی) ، الیا ، سون
داور :
آقای توبیاس کاریس
تعداد تماشاگران : ۳۱۰۰۰
گلها : ۰:۱ سون (۷) ، ۰:۲ سون (۳۰) ، ۱:۲ کروس (۵۷)
کارت زرد : بادشتوبر ، یارولیم
این ستاره سابق فوتبال آلمان که همراه با تیم ذخیره های بایرن به ایتالیا سفر کرده بود، بعد از خروج از هتل ویلا مادروتزو، محل اسکان تیم، گم شد.
سایت گل- به گزارش رسانه های آلمانی، گرد مولر، مهاجم اسطوره ای بایرن مونیخ، در کمپ تمرینی بایرن در ترنتو، برای 15 ساعت گم شد.
این ستاره سابق فوتبال آلمان که همراه با تیم ذخیره های بایرن به ایتالیا سفر کرده بود، بعد از خروج از هتل ویلا مادروتزو، محل اسکان تیم، گم شد.
بعد از اینکه خبری از مولر نشد، مدیران باشگاه تصمیم گرفتند با پلیس تماس بگیرند. سرانجام او 15 ساعت بعد از شرایطی که کمی گیج و بهت زده به نظر می رسید در یکی از خیابان های شلوغ ترنتو پیدا شد.
بعد از این اتفاق، همسر مولر به ترنتو رفت و با هم به آلمان برگشتند.
گرد مولر یکی از بهترین مهاجمان دهه 60 و 70 آلمان و جهان است که در 15 سالی که برای بایرن بازی کرد، بیش از 400 گل برای این تیم به ثمر رساند.
روی گل اول مقصر بودم
مانوئل نویر، دروازه بان باشگاه بایرن مونیخ در مصاحبه ای بعد از بازی مقابل هامبورگ در جام لیگا توتال آلمان اعلام کرد که روی گل اول دریافتی از هامبورگ، مقصر بودم.
" در زمانهایی که ما از هامبورگ، گل دریافت کردیم، بسیار آزادانه فضا را برای بازیکنان هامبورگ باز گذاشتیم، البته ما خیلی دوست داشتیم که برنده این بازی باشیم اما موقعیت های بسیار زیادی را از دست دادیم. "
او در ادامه میگوید :
" روی گل اول، من مقصر بودم و این را میپذیرم، اعتراف میکنم که من جایگاه خوبی را برای دفع توپ انتخاب نکردم، اگر یک متر جلوتر ایستاده بودم به راحتی این توپ را دفع میکردم. "
قوانین هواداران افراطی بایرن برای مانوئل نویربه گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، در روز چهارشنبه قوانین هواداران بایرن مونیخ ، که شامل 5 بند می باشد در رسانه ها منتشر شد. این بدان سبب می باشد تا نویر با رعایت کردن آنها دیگر مورد اعتراض قرار نگیرد.
به گزارش نشریۀ بیلد این قوانین به شرح زیر می باشد:
1- نویر هیچگاه نباید با بلندگو بعداز پیروزی ها شعار بدهد.
2- نویر نباید با سایر بازیکنان زانو بزند و آهنگ "Humba" را بخواند.
3- نویر نباید به سمت جایگاه جنوبی تماشاگران برود.
4- نویر نباید پیراهنش را به سمت جایگاه جنوبی هواداران پرتاب کند.
5- نویر حق بوسیدن پیراهن بایرن را ندارد.
ماینس 6 بایرن مونیخ 7
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- تیم فوتبال بایرن مونیخ در دیدار رده بندی تیم ماینس را شکست داد و جایگاه سوم را از آن خود کرد.
بازیکنان بایرن مونیخ :
نویر ، رافینیا ،تیموشچک ، بادشتوبر(۳۱ لویز گوستاوو) ، کنتنتو ، پرانیچ ، آلابا ، اولیچ ، کروس ، اوسامی (۴۹ مولر) ، پترسن
بازیکنان ماینس :
وتکلو ، بانگرت (۳۱ شونهیم) ، اسونسون ، نویسکی ، سابانیک ، کالیگوری(۲۰ گوپکو) ، سوتو، ریزه(۴۹ یلماز) ، مالی(۳۹اسلیسکوویچ) ، استیبر، اوژاه
داور : آقای دکتر درس
تعداد تماشاگران : ۳۳۵۰۰
گلها :
۱:۰ (نویسکی ۱۱) ، ۱:۱(آلابا ۳۰) ، ۲:۱(پترسن روی ضربه پنالتی) ، ۲:۲ (اوژاه ۵۹) ، ۳:۲ سوتو ، ۳:۳ آلابا ، ۴:۳ اسلیسکوویچ ، ۴:۴ مولر ، ۵:۴ یلماز ، ۶:۴ استیبر ، ۶:۵ کروس ، ۶:۶ تیموشچک ، ۶:۷ پرانیچ
خريد های بايرن تمام شد
وب سايت رسمی کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران - کارل هاينز رومنينگه امروز شنبه به روزنامه بيلد گفت: با خريد بواتنگ، رافينيا و اوسامی خريد های ما برای فصل جديد کامل شد. بايرن قصد خريد ويدال را هم داشت که با رفتن او به يوونتوس اين اتفاق نيفتاد. رومنينگه در اين مورد گفت: ويدال بهترين باشگاه را که با شرايط او مناسب است انتخاب کرده. يوونتوس در فصل جديد در ليگ قهرمانان هم بازی نمی کند.
۱۷ گل در دیدار رویایی سال ۲۰۱۱
وبسايت رسمی کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران–دیداری تحت عنوان "دیدار رویایی سال ۲۰۱۱" بین بایرن و منخب کلوپ پاسو با جشنواره گل همراه بود. این دیدار با نتیجه ۶:۰ و در پایان ۱۷:۲ به سود بایرن به پایان رسید.تیم منتخب پاسو منتخبی از تیمهای Red Bulls Taubenbach e.V. ، Mia san mia Schalding l.d. Donau / Passau e.V بود.این دیدار حواشی جذابی از قبیل موسیقی، رقصهای محلی و ... را به همراه داشت.
بازیکنان بایرن در این دیدار :
نویر(۴۶ ریدمولر) ، رافینیا ( ۴۶ پرانیچ) ، بواتنگ ، آلابا ، کنتنتو (لام ۴۶) ، تیموشچک ( ۴۶ فن بویتن) ، شوان اشتایگر (۴۶ لوییس گوستاوو) ، روبن (۴۶ اوسامی) ، کروس ( ۴۶ مولر) ، ریبری ( ۴۶ اولیچ) ، پترسن (۴۶ گومز)
گلهای بایرن :
گومز (۵بار) ، مولر(سه بار) ، پترسن (۲بار) ، کروس(۲ بار) ، روبن ، شواین اشتایگر ، فن بویتن
تعداد تماشاگر : ۱۹۰۰۰ نفر
نگرانی بایرنی ها از مصدومیت جدید ریبری
سایت اختصاصی باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد آنها نگران هستند که مصدومیت این ملی پوش فرانسوی جدی باشد.
سایت گل- فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، در آخرین جلسه تمرینی تیمش مصدوم شد و همین مسئولان کادر فنی و مدیران این باشگاه را نگران کرده است.گفته می شود ریبری در تمرینات بعد از برخورد به فابیو کونتنتو، روی زمین افتاد و از درد به خود پیچید.
سایت اختصاصی باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد آنها نگران هستند که مصدومیت این ملی پوش فرانسوی جدی باشد.
به نظر می رسید این ستاره 28 ساله از ناحیه قوزک پا دچار مشکل شده است.
میزان مصدومیت ریبری هنوز مشخص نیست با این وجود رسانه های آلمانی اعلام کردند ممکن است مصدومیت این بازیکن جدی باشد.
ستاره سابق مارسی که در یکی دو فصل اخیر با مصدومیت های زیادی دست و پنجه نرم کرد، پیش ازاین اظهار امیدواری کرده بود که مصدومیت مانع آماده سازی او برای فصل جدید نشود.
خطر مصدوميت از بيخ گوش ريبری گذشت
وب سايت رسمی کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران - هافبک فرانسوی بايرن در تمرين امروز در برخوردی که با ديه گو کنتنتو داشت نقش بر زمين شد. پزشکان چند دقيقه اي به مداوای ربيری پرداختند. تمرين تيم تعطيل شد و ريبری از زمين خارج شد. در حدود ساعت 1 ظهر ريبری از مطب دکتر مولر ولفارت خارج شد و اعلام شد که آسيب جدی نيست.
روزنامه باواريايی tz می نويسد: دکتر مولر در اين مورد گفت: آسيب ديدگی از ناحيه مچ و ترسناک بود، می ترسيدم او دچار پارگی و مشکلاتی که در يورو 2008 داشت شده باشد اما خوشبختانه فقط يک آسيب ديدگی در قسمت کپسول ها است. روز دوشنبه يک چکاپ ديگر روی ريبری انجام ميشود.
تیموشوک افتخارات اروپایی میخواهد
ملی پوش اکراینی میخواهد برای کسب افتخارات همراه با بایرن تلاش کند
هافبک بایرن مونیخ به آینده اش در بایرن متعهد است و میخواهد همراه با بایرن لیگ قهرمانان اروپا را کسب کند. او که 32 سال دارد هدف تیم هایی از روسیه و سراسر اروپا با پیشنهاداتی سودمند بود اما اعلام کرد که به بازیش در آلمان ادامه خواهد داد.تیموشوک همراه با زنیت سنپترزبورگ لیگ ( یوفا ) و سوپر کاپ اروپا را کسب کرده است و برای تکمیل افتخارات اروپایی اش میخواهد همراه با بایرن لیگ قهرمانان اروپا را نیز بدست آورد.
فصل گذشته او به ترکیب اصلی تیم وارد شد و در ابتدا تلاش کرد تا جایگاهش را ترکیب تیم ثابت کند.
او به Sportsdaily.ru گفت:من احساس خوبی دارم هنگامی که شما به آن اتکا میکنید به شما اعتماد به نفس میدهد. فصل گذشته من بازی های زیادی انجام دادم من 27 بازی در بوندس لیگا انجام دادم که در 24 بازی در ترکیب اصلی تیم بودم.
من فکر نمیکنم که این خودخواهی باشد ، همه میخواهند که به طور مداوم بازی کنند و من استثنا نیستم. شخصا دوست دارم که لیگ قهرمانان را کسب کنم ، خصوصا سال آینده که فینال در مونیخ برگذار میشود.
قرارداد
قرارداد کاپیتان اسبق زنیت فصل آینده به پایان میرسد اما او از این موضوع نگرانی ندارد.
او اضافه کرد :من در گذشته بار ها در این شرایط قرار گرفته ام ، اهمیتی ندارد که این سال آخر من در اینجاست ، من پیشنهادات زیادی از باشگاه های دیگر دارم. من از روسیه و همینطور چند باشگاه اروپایی خوب پیشنهاد دارم. اما در حال حاضر از همه چیز در بایرن راضی هستم.
بایرن باشگاه بسیار سازمان یافته و یکی از بهترین باشگاه های اروپا است ، بنابراین من از ماندن در مونیخ خوشحال خواهم بود.
پس از دومین معاینه بر مچ پای او ، مشخص شد که از ناحیه لیگامنت آسیب دیده است. این بازیکن 28 ساله در تمرین صبح یکشنبه مصدوم شد و در ابتدا تصور شد که پای او فقط رگ به رگ شده است. این بازیساز فرانسوی به پزشک باشگاه بایرن دکتر ولفهارت مراجعه کرد و او آسیب دیدگی جدی تری را تشخیص داد.
ریبری به بیلد گفت : مصدومیت بدتر از آن چیزی بود که ما فکر میکردیم. من نمیدانم که چرا همیشه این چیز ها برای من رخ میدهد.من باید 5 روز پایم را در قالب گچ بگذارم و بعد از آن امیدوارم که بتوانم از دوشنبه دویدن را شروع کنم.
یوسامی همچنان در انتظاربه گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، اگرچه فرانک ریبری با مصدومیت مواجه شده است و رقابتهای لیگاتوتال را از دست داده ، اما به نظر می رسد که تاکاشی یوسامی تازه وارد همچنان باید برای فیکس بازی کردن منتظر باشد.
با مصدومیت فرانک ریبری در تمرینات صبح یکشنبه ، این انتظار می رفت که تاکاشی یوسامی به عنوان بازیکن جایگزین در مسابقات آئودی کاپ حضور پیدا کند. اما به نظر می رسد که یوپ هاینکس ، سرمربی بایرن مونیخ طرح متفاوتی را در سر دارد. او قصد دارد که توماس مولر را به عنوان گوش چپ ، جایگزین ریبری قرار دهد و از تونی کروس به عنوان بازیکن شمارۀ 10 استفاده کند.
با این حال هاینکس در مورد یوسامی گفت: "او بازیکن بسیار خوبی از لحاظ فنی می باشد. او می تواند در ادامه کمک های بیشتری به ما بکند."
باشگاه بايرن مونيخ:ويدال دروغگو و بياخلاق است
کارل هاينس رومنيگه با انتقاد از ويدال شيلياي، انتقال وي به يوونتوس را ناجوانمردانه ميداند.
باشگاه بايرن مونيخ آلمان به شدت از آرتور ويدال بازيکن شيليايي بايرلورکوزن انتقاد کرد. اين بازيکن جوان قرار بود به بايرن مونيخ بپيوندد اما در نهايت آنها را قال گذاشت و به يوونتوس ايتاليا پيوست.
کارل هانس رومنيگه نايب رييس باشگاه بايرن مونيخ، ويدال را به دروغگويي و بياخلاقي متهم کرد.
وي در گفتوگو با مجله کيکر آلمان گفت: نميخواهيم چنين بازيکناني به بايرن مونيخ بيايند. ويدال به اولي هوينس رييس باشگاه قول داده بود که به بايرن مونيخ بيايد اما الان ميبينيم که چگونه به قول خود وفا کرد.
رومنيگه افزود: اگر ويدال به وعده خود عمل ميکرد و روي حرف خود ميايستاد، بااخلاق بود. وي بايد به بايرن ميآمد.
نايب رييس بايرن مونيخ از انتقال ويدال به يوونتوس اظهار تعجب و شگفتي کرد و از اين باشگاه ايتاليايي به شدت انتقاد کرد و گفت: يوونتوس اعلام کرد که ويدال با بازيکنان تيم هماهنگ شده است. اگر به پرونده قضايي اين تيم در چند سال اخير نگاه کنيم، بسياري چيزها مشخص ميشود. بايد به ويدال براي اين انتخاب تبريک گفت.
اشاره رومنيگه به رسوايي يوونتوس در سال 2006 است که به علت تباني در مسابقههاي فدراسيون فوتبال ايتاليا جام قهرماني را از اين باشگاه گرفت و به اينتر داد.
قرارداد ويدال 24 ساله با لورکوزن تا سال 2012 بود اما اين بازيکن بنا به نوشته روزنامههاي ايتاليايي با يوونتوس قرارداد 5 ساله بست.
سرمربی بایرن قصدی برای فروش شواینی ندارد.
اخیرا چندین باشگاه اروپایی به دنبال جذب وی میباشند.
منچستر یونایتد نیز به دنبال جانشینی برای اسکولز است و شواینی
را هدف قرار داده است.
اما بایرن بارها اعلام کرده که او فروشی نمیباشد و با 26 سال سن یکی از بازیکنان کلیدی باشگاه است.
هاینکس در این مورد گفت:باستین شواین اشتایگر در این باشگاه احترام بالایی دارد.
ترجمه اختصصاصی
رومنيگه: باشگاه ها بايد عليه فساد در فيفا قيام كنند
رييس اتحاديه باشگاه هاي فوتبال اروپا (eca) ازاعضاي اين اتحاديه خواست عليه فساد در فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) به پا خيزند و قيام کنند.
''کارل هاينز رومنيگه'' رييس اين اتحاديه از منتقدان قديمي فيفا است که چندي پيش هم از نارضايتي باشگاه هاي اروپا از نحوه اداره فوتبال صحبت کرده بود.
وي اکنون يک گام فراتر گذشته و از 200 باشگاه عضو اتحاديه خود خواسته است براي تغيير در سازمان فاسد فيفا وارد عمل شوند.
رومنيگه گفت: ''سپ بلاتر'' رييس فيفا مي گويد در حال پاک کردن فيفا است اما هيچکس حرف او را باور نمي کند. من خوشبين نيستم چون فيفا يک ماشين پولسازي است. برپايي پي در پي جامهاي جهاني ، اين براي آنها بسيار مهمتر از اداره جدي و پاک فدراسيون است.
وي افزود: جام جهاني زيبا است اما تصميمات آن را افراد فاسدي مي گيرند. من نمي توانم چنين سيستمي را بپذيرم و البته در اين عقيده تنها نيستم.من خواستار شفافيت، تعادل و دموکراسي در نهادهايي چون فيفا و يوفا هستم. ديگر نمي توانم حضور افراد ناپاک را در چنين مکان هايي تحمل کنم. اکنون زمان مداخله فرا رسيده است چون علم به اشتباه بودن يک چيز، تلاش براي تغيير را الزامي مي کند.
رومنيگه تأکيد کرد: اتحاديه باشگاه هاي اروپا 200 عضو دارد که همگي از روند اداره فوتبال در فيفا ناراضي هستند. باشگاه ها ريشه فوتبال هستند اما هيچکدام در روند تصميم گيري ها در فيفا و يوفا دخالت ندارند.
او از تعداد مسابقات ملي در تقويم رقابت ها نيز انتقاد کرد و گفت: در سال 1980 هشت تيم در فينال جام ملت هاي اروپا بازي مي کردند. اين تعداد تا سال 2016 سه برابر خواهد شد. در جام جهاني هم 16 تيم حضور داشتند که اکنون به 32 تيم رسيده است. باشگاه ها هزينه آموزش بازيکنان را مي پردازند اما نقشي در تصميم گيري ها ندارد. 75 درصد از بازيکنان جام جهاني 2010 متعلق به باشگاه هاي اروپايي بودند. از اين رو هر باشگاه حداقل 10 ميليون يورو از دست داد اما ما اين را به خاطر بازيکنان پذيرفتيم .
بايرن با برد ميلان به مصاف بارسلونا ميرود
وب سايت رسمی کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران -بايرن در ديداری تماشايی ميلان را برد اما دفاع بايرن همچنان پوشالی به نظر می رسيد هر چند شايد مهم ترين حفره آن که قرار بود توسط بواتنگ پر شود به علت حضور 20 دقيقه اي او در دفاع راست او قابل قضاوت نيست اما خط هافبک و حمله بايرن بدون ريبری اميدوار کننده ظاهر شد و کاملاً بر بازی مسلط بود. رافينيا در اولين بازی جدی اش برای بايرن خوب نشان داد و مانند لام به جلو رفت و شوتی زد که ميتوانست گل شود اما با اختلاف کم از کنار تير دروازه به بيرون رفت. نوير هم ارزش هايش را بار ديگر ثابت کرد و يک موقعيت تک به تک و صد درصد را گرفت تا بايرن کمی به کمتر گل خوردن در اين فصل اميدوار باشد.
مولر که در نقش ريبری ظاهر شده بود پر فروغ نبود، روبن مثل هميشه و گومز سر حال و چالاک به نظر می رسيد اگرچه در زدن ضربات آخر همچنان مشکل دارد. نيمه دوم بازی به علت تعويض ها جذابيت نيمه اول را نداشت و مصدوميت و تعويض روبن هم مايه استرس هواداران بود. نوير اين بار پنالتی نگرفت اما پنالتی پالاسيو به بيرون رفت تا شواينی تير آخر را بزند.
ترکيب بايرن: نوير - لام، بادشتوبر، ون بويتن، رافينيا - شواين اشتايگر، تيموشچوک - روبن، کروس، مولر- گومز
ترکيب ميلان: آبياتی - تايوو، نستا، بونرا، آباته - ون بومل، گتوسو، بواتنگ - امانولسون، کاسانو، ابراهيموويچ
گل ها: ابراهيموويچ - کروس
هر سال مانند پارسال: ریبری و مصدومیتبه گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، در سال 2007 فرانک ریبری به بایرن مونیخ پیوست ، و با حرکات تکنیکی اش به یکی از بهترین ستارگان بوندسلیگا تبدیل شد. اما اکنون او برای چندمین سال پیاپی است که با رویای شکسته بوندسلیگا را آغاز می کند.
هر ساله فرانک ریبری قبل از شروع رقابتهای رسمی بایرن ، می گوید که می خواهد فصل بزرگ و موفقی را با بایرن مونیخ آغاز کند و رویاهای بلند پروازانه ای در سر می پروراند. اما اکنون هواداران بایرن مونیخ اندک اندک به این موضوع که ریبری را قبل از شروع رقابتها دست به عصا و پا در گچ ببینند عادت کرده اند. حتی قبل از اینکه این بازیکن بخواهد 5 فصل حضورش در بایرن آغاز کند.
اکنون ریبری از بدشانسی خود می نالد و می گوید: "من نمی دانم چرا همیشه این اتفاق یکباردیگر برای من رخ می دهد." اما یوپ هاینکس ، سرمربی جدید بایرن در روز دوشنبه تلاش کرد در مورد مصدومیت ریبری آرامش تیمش را قبل از شروع رقابت های آئودی کاپ را حفظ کند و در این خصوص گفت: "من اتفاق دراماتیکی که رخ داده باشد نمی بینم ، از نظر من این آسیب دیدگی جدی و سخت نمی باشد."
این مربی 66 ساله ، با روحیۀ خوبی در ادامه خاطر نشان کرد که ریبری می تواند در هفتۀ آینده به تمرینات بازگردد و حتی این شانس دارد که در مسابقۀ ابتدایی بوندسلیگایی بایرن مونیخ که در مقایل موشن گلادباخ برگذار می شود برسد.
اما در بایرن مونیخ بازیکنان خوبی حضور دارند که بتوانند جای این ستارۀ فرانسوی را پر کنند. از دیوید آلابا و توماس مولر به عنوان بازیکنان جایگزین ریبری در سمت چپ نام برده می شود. هاینکس در این خصوص توضیح داد: "فرانک بازیکن بسیار مهمی در تیم ما محسوب می شود. اما ما یک ترکیب بسیار خوب داریم. یک تیم با کلاس ، مانند بایرن مونیخ می توانند بازیکنان با سطح بالا و ترکیب متفاوت در دو دیدار داشته باشد."
باید خاطر نشان کنیم که فرانک ریبری تنها در سال 2007 ، که اولین سال حضورش در بایرن به حساب می آید ، تقریباً کل فصل را بدون مصدومیت پشت سر گذاشت. مصدومیت های پیاپی او همراه با جام ملتهای اروپا 2008 از ناحیۀ رباط پای چپ شروع شد و در سال 2009 از ناحیۀ تاندون پاتلا ، 2010 بعد از عمل جراحی در کشالۀ ران و امسال هم از ناحیه قوزک پای چپ ادامه یافت.
بدون شک بایرن مونیخ برای رسیدن به خواسته هایش به یک فرانک ریبری در فرم بالا و آماده نیازمند است. مخصوصاً که در اواسط ماه آگوست رقابت های لیگ قهرمانان برای گرفتن جواز حضور در مرحلۀ گروهی لیگ قهرمانان آغاز می شود. حضور بال هایی تکنیکی مثل روبن و ریبری می تواند کمک شایانی را برای پس گرفتن جام قهرمانی از دورتموند به حساب بیاید. اما تا کنون این دو بازیکن از زمانی که با هم ، در بایرن حضور دارند تنها 37 بار در کنار هم بازی کرده اند که حاصل آن 25 پیروزی برای بایرن مونیخ بوده است.
یوسامی همچنان در انتظاربه گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، اگرچه فرانک ریبری با مصدومیت مواجه شده است و رقابتهای لیگاتوتال را از دست داده ، اما به نظر می رسد که تاکاشی یوسامی تازه وارد همچنان باید برای فیکس بازی کردن منتظر باشد.
با مصدومیت فرانک ریبری در تمرینات صبح یکشنبه ، این انتظار می رفت که تاکاشی یوسامی به عنوان بازیکن جایگزین در مسابقات آئودی کاپ حضور پیدا کند. اما به نظر می رسد که یوپ هاینکس ، سرمربی بایرن مونیخ طرح متفاوتی را در سر دارد. او قصد دارد که توماس مولر را به عنوان گوش چپ ، جایگزین ریبری قرار دهد و از تونی کروس به عنوان بازیکن شمارۀ 10 استفاده کند.
با این حال هاینکس در مورد یوسامی گفت: "او بازیکن بسیار خوبی از لحاظ فنی می باشد. او می تواند در ادامه کمک های بیشتری به ما بکند."
صدومیت روبن جدی نیست
وبسايت رسمی کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران– آرین روبن که بر اثر برخورد با مدافع میلان در آئودی کاپ 2011 بر اثر مصدومیت زمین بازی را ترک کرده بود می تواند پس از معالجه ای مختصر و استراحتی کوتاه به تمرینات بایرن باز گردد. پزشکان بایرن اعلام کردند به چند روز استراحت و معالجات نیازمند است تا به تمرینات باز گردد.همچنین وی بازی برابر بارسلونا را در فینال آئودی کاپ 2011 از از دست خواهد داد.