آخربن نقل و انتقالات و تمديد قرارداد بازيكنان و مربيان باشگاه پرسپوليس فصل 88/89
سلام به همه دوستان
اين قسمت هم براي نقل و انتقالات باشگاه پرسپوليس گذاشته ميشه.
خواهشآ سعي كنيد درباره بازيكناني كه قرارداد بسته اند صحبت كنيد و اينكه فلان كس گفت كه فلان بازيكن شايد بياد خيلي موثق نيست و از اين خبرها زياد توي فوتبال ما شنيده ميشه
ايشالا كه توي اين تاپيك خبرهاي خوشحال كننده اي از پيوستن بازيكنان و مربيان بزرگ به اين تيم بشنويم :flowerysmile:
آرفي و صبري با پرسپوليس قرارداد داخلي امضا كردند
آرفي و صبري قرمز پوش شدند
اشپیتیم آرفی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس درباره عقد قرارداد 2 ساله داخلی با پرسپولیس اظهار داشت: از اینکه به پرسپولیس پیوستم خوشحالم زیرا پرسپولیس باشگاه بزرگی است.
این مهاجم آلمانی پرسپولیس در مورد اینکه احتمال دارد در این مدت به یک باشگاه عربی و یا اروپایی برود گفت: نه، من با پرسپولیس قرارداد امضا کرده ام و به این قرارداد پایبندم. در این باشگاه همه چیز خوب و عالی است.
.................................................. .................................................. ...............
مصطفی صبری امروز با حضور در باشگاه پرسپولیس و پس از مذاکره با مدیران این باشگاه قرارداد داخلی دوسالهای را امضا کرد.
عباس انصاریفرد در گفت و گو با خبرنگار فارس این خبر و همچنین پیوستن آرفی به پرسپولیس را تایید کرد.:khelal dandoon:
اميرحسين صادقي ميثم بائو شسث رضايي و ابراهيم شكوري در پرسپوليس
امير حسين صادقي مدافع فصل پيش مس کرمان به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست.
اميرحسين صادقي مدافع فصل پيش مس کرمان با عقد قراردادي دوساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
**بازگشت مدافع پيشين سرخپوشان
شيث رضائي مدافع پيشين پرسپوليس بعد از يک فصل دوري از پرسپوليس به تيم خود بازگشت.
شيث رضائي مدافع فصل پيش صبا با امضاي قراردادي دو ساله به پرسپوليس بازگشت.
شيث که سابقه حضور چند ساله در پرسپوليس دارد سال گذشته به تيم صباي قم پيوست ولي امسال به عنوان اولين سهميه ليگ برتري به خانه اول خود بازگشت.
**ميثم بائو در پرسپوليس
ميثم بائو هافبک شمالي تيم فوتبال ابومسلم با عقد قراردادي دو ساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
به گزارش ايسنا، ميثم بائو هافيک راست - تهاجمي تيم فوتبال ابومسلم با عقد قراردادي دو ساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
بائو موفق شد در فصل قبل 10 گل را براي تيم ابومسلم به ثمر رساند.
** قرارداد دوساله با مدافع پيام خراسان
ابراهيم شکوري مدافع چپ تيم فوتبال پيام خراسان نيز با عقد قراردادي دوساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
شکوري بعد از آرفي دومين بازيکن پيام است که به جمع سرخپوشان مي پيوندد.
بازيکنان پيام به عنوان سهميه ليگ برتري به شمار نميآيند.
جلال اكبري و فرزاد آشوبي به پرسپوليس پيوست
دوشنبه 11 خرداد ماه سال 1388
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] جلال اکبری هافبک - مدافع تیم فوتبال سپاهان با عقد قراردادی دوساله به جمع بازیکنان پرسپولیس پیوست.
جلال اکبری مدافع - هافبک تیم فوتبال سپاهان اصفهان با عقد قراردادی دوساله به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست. قرارداد این بازیکن با حضور وی و محمود خوردبین سرپرست پرسپولیس در محل هیئت فوتبال تهران به ثبت رسید. این قرارداد 2 ساله است.
اکبری 26 ساله که توانائی بازی در هر دو پست دفاع و هافبک را داراست سال گذشته در غیاب نویدکیا وظیفه کاپیتانی تیم فوتبال سپاهان را بر عهده داشت.
__________________________________________________ ___________________
آشوبي در گفتوگو با فارس:
نميدانم خبر پرسپوليسي شدن من را چه كسي منتشر كرد
خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي فوتبال ايران گفت: نميدانم خبر پرسپوليسي شدن من چگونه و از طرف چه كسي منتشر شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرزاد آشوبي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره شرايط تيم ملي عنوان كرد: در بازي مقابل كره شمالي در نيمه اول خوب بوديم و ميتوانستيم به گل برسيم اما در ضربات آخر بيدقت بوديم.
وي افزود: در نيمه دوم روند تيمي ايران تغيير كرد و نتوانستيم عملكرد خود را در 45 دقيقه اول ادامه دهيم اما همچنان براي رفتن به جام جهاني اميدوارم و اين اتفاق هرگز غيرممكن نيست.
هافبك تيم ملي در خصوص نيمكتنشيني خود اظهار داشت: نظر سرمربي است و اتفاق مهمي نيست كه بخواهم درباره آن اظهارنظر كنم. براي من مهم اين بود كه به تيم ملي دعوت شدم. تلاش مي كنم در آينده به تركيب اصلي تيم ملي راه پيدا كنم.
آشوبي در خصوص امضاي قرارداد با باشگاه پرسپوليس گفت: نميدانم سايت باشگاه پرسپوليس چگونه اين خبر را اعلام كرده است. من هيچ قراردادي با پرسپوليس امضا نكردم و اين موضوع فقط در حد يك حرف كوچك بوده است.
بازيكن تيم مس اضافه كرد: وضعيت من فعلا مشخص نيست. مس هم مي خواهد قراردادم را تمديد كنم اما قصد دارم فعلا به موضوع مهمتري يعني حضور تيم ملي در جام جهاني فكر كنم. بعد از آن ميتوانم تصميم بهتري بگيرم.
آشوبي در خصوص بازي روز چهارشنبه تيم ملي برابر امارات تاكيد كرد: اماراتيها براي گل نخوردن و حفظ آبرو به ايران ميآيند و ما نيز قطعا بايد به 3 امتياز برسيم. يك روز سخت را پيش رو داريم و براي گرفتن 3 امتياز بايد تمام تلاش خودمان را انجام دهيم.
ايوان پترویچ با پرسپولیس تمدید میکند
:afarin:پترویچ با پرسپولیس تمدید میکند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایوان پترویچ هافبک صربستانی تیم پرسپولیس قرارداد خود را به مدت یک سال دیگر با این تیم تمدید خواهد کرد.
ایوان پترویچ هافبک صربستانی تیم پرسپولیس که گفته می شد قرارداد خود را با این تیم تمدید نخواهد کرد با توجه به این که استیلی نظر نساعدش را درباره وی اعلام کرده است، تصمیم گرفت قرارداد خود را با این تیم تمدید کند.
احتمال پيوستن مهدوي كيا به پرسپوليس
احتمال پيوستن مهدي مهدوي كيا به پرسپوليس
مهدي مهدويكيا بازيكن ايراني اينتراخت فرانكفورت وضعيت چندان مناسبي در اين تيم ندارد و تا چند روز آينده جدايياش از اين باشگاه آلماني قطعي خواهد شد.
روزنامههاي آلماني در چند روز اخير خبر دادهاند كه باشگاه اينتراخت فرانكفورت تمايلي به ادامه همكاري با مهدويكيا را ندارند و به صورت رسمي به اين بازيكن اعلام كرده كه فصل آينده همكاري طرفين پايان خواهد يافت. در اين ميان مهدويكيا هنوز واكنش خاصي به اين موضوع نشان نداده ولي آخرين اخبار حاكي از آن است كه مدير برنامههاي اين بازيكن در تلاش است تا شرايط حضور مهدويكيا را در يكي از تيمهاي دسته اول بوندسليگا فراهم كند. مهدويكيا هم در اين شرايط همچنان علاقه دارد كه فوتبالش را در بوندسليگا ادامه دهد ولي هنوز هيچ تيمي به اين بازيكن پيشنهاد نداده است. در اين ميان شنيده ميشود كه پرسپوليس تيم سابق مهدويكيا تمايل به جذب اين بازيكن دارد و قرار است مسئولان اين باشگاه به زودي با اين بازيكن به صورت رسمي مذاكره كنند. يك منبع آگاه در باشگاه پرسپوليس با اشاره به اين موضوع به خبرگزاري فوتبال ايران گفت: «مسئولان تيم مدتها قبل به اين فكر افتادند كه مهدويكيا را به پرسپوليس بياورند ولي چون با اينتراخت فرانكفورت قرارداد داشت از تصميم خود منصرف شدند. حالا دوباره اين موضوع به جريان افتاده و قرار است باشگاه پرسپوليس به زودي با مهدويكيا مذاكره كند.»
تاپ مولر سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس شد
تاپ مولر سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس شد
کانون هواداران پرسپولیس: مربی نام آشنای آلمانی به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد. بعد از مدت ها كشمكش، پرسپوليس در آستانه ثبت قرارداد با كلاوس تاپ مولر آلماني قرار گرفت.
اين مربي كه در سه روز گذشته مذاكرات مفصلي با عباس انصاري فرد داشته است در نهايت متقاعد شد با قراردادي 800 هزار دلاري به اين باشگاه بپيوندد.
تاپ مولر بايد در انتظار تاييد نهايي كميته فني و هيات مديره پرسپوليس باشد. اين خبر البته تا زماني كه وي با پرسپوليس قرارداد نبندد، رسمي نيست.
مسئولان اين تيم در حالي از معرفي سرمربي در هفته آينده خبر مي دهند كه روز يكشنبه هفته را تاريخ شروع تمرينات خود اعلام كرده اند.
حقيقي و نوروزي تمديد كردند
حقيقى قراردادش را با پرسپوليس ۲ سال ديگر تمديد كرد
کانون هواداران پرسپولیس : حقيقى با باشگاه پرسپوليس قرارداد ۲ ساله اى امضا كرد. عليرضا حقيقى سنگربان جوان و با تجربه پرسپوليس ديروز به باشگاه پرسپوليس رفت و پس از مذاكرات نهايى با انصارى فرد به توافق رسيد و قرارداد خودش را براى ۲ سال ديگر با اين باشگاه تمديد كرد.
هادى نوروزى قراردادش را با پرسپوليس تمديد كرد
کانون هواداران پرسپولیس : هادى نوروزى مهاجم فصل گذشته باشگاه پرسپوليس قراردادش را براى يك سال ديگر با اين باشگاه تمديد كرد. اين بازيكن روز گذشته با حضور در باشگاه و مذاكره با انصارى فرد قرارداد خود را براى يك سال ديگر با اين باشگاه تمديد كرد. تمديد قرارداد نوروزى با وجود اينكه سال قبل هم او دقايق زيادى براى پرسپوليس بازى نكرد كمى تعجب برانگيز بود. بايد ديد با حضور مربيان خارجى بر روى نيمكت پرسپوليس او باز هم به نيمكت نشينى مطلق تبديل خواهد شد يا اينكه به اهداف خود در پرسپوليس خواهد رسيد.
نگاهی گذرا بر اوضاع پرسپولیس
اختصاصی مرجع خبری پرسپولیس : در حالی که اکثر تیمها هشتاد درصد ترکیب خود را بدست آورده اند پرسپولیس هنوز سردرگم در انتخاب نفرات برای لیگ آینده میباشد .
حال نگاهی کوتاه بر روی نفرات تیم پرسپولیس می کنیم
* نفراتی که حضور آنها قطعی می باشد:
1) حقیقی 2) معمارزاده 3) باقری ها 4) شیث رضایی 5)محمد 6)باقری 7) منصوری 8) بادامکی 9) مهدی شیری 10)مجتبی شیری 11)خیرخواه 12) نوروزی 13) جلال اکبری
** نفراتی که قرارداد داخلی منعقد و یا هنوز تمدید نکرده اند:
1) کریمی 2) زارع 3) حیدری 4) رضایی 5) آرفی 6) بائو 7) پتروویچ 8) آتسو 9) واعظی 10) مجتبی زارعی 11)علی عسگر 12) بهادر عبدی 13 ) نیکبخت 14 ) خلیلی
*** نفراتی که جدایی آنها قطعی می باشد :
1) توره 2) نوری
صغيري و زارعي در پرسپوليس
مهاجم پتروشيمي تبريز با پرسپوليس دو ساله بست
قرار است صغيري بعد از دريافت برگه تسويه حساب از باشگاه پتروشيمي تبريز قراردادش را در هيات فوتبال استان تهران به ثبت برساند
سایت گل- اكبر صغيري مهاجم تيم دسته اولي پتروشيمي تبريز با عقد قراردادي دو ساله به تيم پرسپوليس پيوست· اكبر صغيري ظهر امروز پس از ملاقات با عباس انصاري فرد با پرسپوليس قرارداد دو ساله بست·
قرار است صغيري بعد از دريافت برگه تسويه حساب از باشگاه پتروشيمي تبريز قراردادش را در هيات فوتبال استان تهران به ثبت برساند· صغيري در تيم دسته اولي پتروشيمي تبريز موفق شده بود با به ثمر رساندن چهارده گل در زمره بهترين هاي ليگ يك قرار بگيرد·
زارعي به پرسپوليس پيوست
خبرگزاري فارس: مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال راهآهن به پرسپوليس پيوست.
به گزارش خبرگزاري فارس، مجتبي زارعي بعد از مذاكرات نهايي با مديرعامل پرسپوليس، قرارداد رسمي منعقد كرد.
در خبر سايت باشگاه پرسپوليس مدت قرارداد زارعي با پرسپوليس عنوان نشده است.
اکبر صغیری میثم حسینی و شعبان اسدی جديدترين خريدهاي پرسپوليس
سه بازیکن جدید به تیم فوتبال پرسپولیس پیوستنددو بازیکن تیم شموشک نوشهر و یک مهاجم تیم فوتبال پتروشیمی تبریز به تیم فوتبال پرسپولیس پیوستند.اکبر صغیری مهاجم تیم دسته اولی پتروشیمی تبریز با عقد قراردادی دو ساله به تیم پرسپولیس پیوست· اکبر صغیری روز سه شنبه پس از ملاقات با عباس انصاری فرد با پرسپولیس قرارداد دو ساله بست·
قرار است صغیری بعد از دریافت برگه تسویه حساب از باشگاه پتروشیمی تبریز قراردادش را در هیات فوتبال استان تهران به ثبت برساند· صغیری در تیم دسته اولی پتروشیمی تبریز موفق شده بود با به ثمر رساندن چهارده گل در زمره بهترین های لیگ یک قرار بگیرد·
همچنین میثم حسینی و شعبان اسدی هافبک و مدافع زیر 23 سال تیم شموشک نوشهر با حضور در باشگاه پرسپولیس قرارداد دو ساله ای به امضاء رساندند· این دو بازیکن قرار است بزودی در تمرینات پرسپولیس شرکت کنند.
محمد ÷روین و میثم بائو در پرسپولیس
ميثم بائو هافبک شمالي سرخپوشان امروز با حضور در دفتر عباس انصاريفرد مديرعامل پرسپوليس قرارداد رسمي دو ساله خود را براي ثبت در هيئت فوتبال به امضا رساند.
بائو از مدتها پيش با باشگاه به توافق رسيده بود. او براي بازي در پست هافبك وسط رقيبي مهم به نام مهدي شيري دارد. بائو با سابقه بازي در استقلال از بازيكنان انگشتنماي اين فصل پرسپوليس است.
محمد پروين هافبک - مهاجم سابق پرسپوليس که در تيمهاي پرسپوليس، استيل آذين، سايپا و يکي از تيمهاي اسلواکي سابقه بازي دارد بعد از دوسال دوري بازهم به پرسپوليس بازگشت.
پروين يكشنبه با حضور در باشگاه پرسپوليس قرارداد رسمي دو سالهاي را امضا کرد. اين قرارداد با سفارش پدر محمد بسته شده ، بازيكني كه چون فصل گذشته را در يك تيم خارجي سپري كرده ، هيچ سهميه اي را اشغال نمي كند
حسین بادامکی قراردادش را دو سال تمدید کرد
حسين بادامکي با حضور در دفتر مديرعامل باشگاه و مذاکره با انصاري فرد قرارداد خود را براي دو فصل ديگر تمديد کرد.
بادامکي بعد از عقد قرارداد گفت: امسال مي خواهم به مانند دو فصل پيش از بازيکنان موثر تيم بوده و براي اثبات توانائي هاي خود از انگيزه بسيار بالائي برخوردار هستم. بادامکي در حالي قراردادش را تمديد کرد که طي روزهاي گذشته به تماس هاي متعدد مسوولان باشگاه پاسخ نداده بود. بادامکي در اين باره توضيحاتي به مديرعامل باشگاه داد و پس از آن براي تمديد قرارداد با پرسپوليس به توافق رسيد.
سامان آقازمانی بازیکن جدید پرسپولیس
سامان آقازمانی بازیکن جدید پرسپولیس
تیم فوتبال پرسپولیس با هافبک میانی تیم فوتبال سایپا قرارداد بسته است. سامان آقازمانی بازیکن میانی تیم های فوتبال امید و جوانان صبا و سایپا که سابقه بازی در تیم فوتبال بزرگسالان سایپا را هم دارد به تیم فوتبال پرسپولیس پیوسته است.
آقازمانی پس از عقد قرارداد با پرسپولیس گفته است با وجود پیشنهادات خوبی که از چند تیم لیگ برتری داشته است، ترجیح داده پرسپولیس را انتخاب کند!
پرسپولیس در این فصل بازیکنان گمنام جوانی را به خدمت گرفته است که از تیم های پتروشیمی تبریز ، شموشک نوشهر و چند تیم دیگر هستند.
برانکو ایوانکوویچ به پرسپولیس نمی آید
به نقل از سايت گل، اين مربي اهل كرواسي از رفتار مديران ورزش ايران در روزهاي جام جهاني 2006 گله مند است.
برانكو ايوانكوويچ به پيشنهاد باشگاه پرسپوليس پاسخ منفي داد. برانكو كه در 10روز گذشته، طرف مذاكره پرسپوليسيها قرار گرفته است، اظهار داشت: از توجه باشگاه پرسپوليس متشكرم اما قصد مربيگري در اين تيم را ندارم.
اين مربي ضمن تأكيد بر اين نكته كه سه بار با مديران پرسپوليس مذاكره كرده، ادامه داد: اصولا قصدي براي بازگشت به ايران ندارم.
برانكو از رفتار مديران ورزش ايران در روزهاي جام جهاني 2006 گله مند است و ظاهرا از طرفداران فوتبال در ايران نيز كه هرگز او را به قلب خود راه ندادند، دل شكسته است. او درباره ماجراي شكايتش از فدراسيون فوتبال تصريح كرد: دادگاه عالي ورزش به ادعاي طرفين رسيدگي خواهد كرد.
منبع : سایت Goal.com
فراگو بازیکن برزیلی پرسپولیس
تیاگو فراگو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس، اظهار داشت: از سال 2003 تا 2007 در سری a برزیل، در تیم گویاز توپ زدم. از سال 2007 -2008 در سوپر لیگ پرتغال جز بهترین ها بودم و بنا به دلایلی، پس از یک سال، به برزیل برگشتم.
وی افزود: خوشحالم که به ایران آمدم چون بازیهای ایران را در فوتسال جام جهانی کوچک دیدهام. میدانم این تیم همیشه رقیب جدی برزیل است. مردم برزیل علاقه قلبی به تیم ایران دارند.
وی افزود: این مسابقات فوتسال باعث شد تا به ایران بیایم چون وقتی از نزدیک در سالن این بازیها را میدیدم، تاکتیک پذیری آنها را نسبت به سایر تیمها در حوزه خلیج فارس متوجه شدم.
تیاگو عنوان کرد: برزیلی هستم و دوست دارم در فوتبال تاکتیکی بازی کنم. سعی میکنم از قدرت تکنیکیام در زمین استفاده کنم. امیدوارم سالهای خوبی را در پرسپولیس داشته باشم.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس خاطر نشان ساخت: مدیرعامل باشگاه وظایفم را توضیح داد و اعلام کرد که پرسپولیس در لیگ برتر به دنبال چه هدفی است. سعی میکنم با استفاده از تمام قدرتم، به این هدف بزرگ برسیم.
منبع: خبرگذاری فارس
چند خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس
مشكلات قرارداد خليلي با پرسپوليس برطرف شد
محسن خليلي در دو بند از قراردادش كه روز گذشته امضا شده بود، مشكلاتي به وجود آمده بود ظهر امروز با عباس انصاريفرد ديدار كرد و پس از توافق قرارداد خود را از باشگاه پرسپوليس تحويل گرفت و به مدت يك سال ديگر در پرسپوليس ماندني شد.
خليلي ظرف دو روز آينده قرارداد خود را با پرسپوليس به صورت رسمي در هيات فوتبال ثبت ميكند. او به اردوي تركيه نميرود.
:hooora:
آشوبى:از پرسپوليس و استيل آذين پيشنهاد دارم
فرزاد آشوبى هافبك ملى پوش تيم فوتبال مس كرمان گفت: اگر باشگاه مس كرمان به تعهداتش عمل نكند و مشكلات حل نشود از اين تيم جدا مى شوم و درباره پيشنهاداتم فكر مى كنم. وى عنوان كرد: مسئولان باشگاه مس قول داده اند كه به زودى مشكلات من را حل كنند و من نيز در انتظار عملى شدن اين وعده هستم اما اگر مسئولان باشگاه به تعهدات خود عمل نكنند من نيز مجبورم تصميم جديدى بگيرم و با تيم هايى كه از آنها پيشنهاد دارم وارد مذاكره شوم.او ادامه داد: از دو باشگاه پرسپولیس و استيل آذين پيشنهاداتى دارم اما تا لحظه اى كه جدايى ام از باشگاه مس مسجل نشود با هيچ تيمى به صورت جدى وارد مذاكره نخواهم شد. آشوبى خاطرنشان كرد: مسئولان باشگاه قول داده اند تا روز يكشنبه مشكلات به وجود آمده را حل و فصل كنند و من نيز تا آن روز در انتظار تصميم باشگاه مس خواهم ماند.
پرسپوليس به دنبال حوار ملامحمد
عباس انصاريفرد مديرعامل پرسپوليس هنوز به جذب حوار ملامحمد، ستاره تيم ملي فوتبال عراق خوشبين است.
او كه انتقال سرمربي خارجي پرسپوليس را دنبال ميكند، به يكي از معتمدان خود در دبي ماموريت داده تا با جلبنظر اين بازيكن، حوار را پرسپوليسي كند. اين در شرايطي است كه گفته ميشود ملامحمد پول گزافي براي بازي در ايران ميخواهد، اما انصاريفرد اين شايعه را رد ميكند و ميگويد: او با قيمتي در حد ساير بازيكنان پرسپوليس به ايران خواهد آمد.
منبع: سایت پرسپولیس نیوز