این تاپیک برای صحبت های دوستانه هواداران با تعصب فولاد درست شده و هرگونه انتقاد و تبادل نظر و از همه مهمتر حمایت از تیم محبوب خودمون فولاد خوزستان راه اندازی شده...
به امید موفقیت بیشتر فولاد
نمایش نسخه قابل چاپ
این تاپیک برای صحبت های دوستانه هواداران با تعصب فولاد درست شده و هرگونه انتقاد و تبادل نظر و از همه مهمتر حمایت از تیم محبوب خودمون فولاد خوزستان راه اندازی شده...
به امید موفقیت بیشتر فولاد
بچه ها اینم تاپیک صحبت های خودمونی فولاد...
حالا هر حرفی که در مورد فولاد دارید رو اینجا بزنید...
:yes:
راستش هم تیم صنعت نفت و هم تیم فولاد واسه این فصل خوب بسته شده
امسال فولاد با توجه به بازیکنانی که در پست هافبک از دست داده فکر کنم کم بیارن...
باید چند بازیکن خوب تو این پست بگیره...
:fek konam:
امیدوارم اینتور نشه فولاد یکی از بهترین تیم های ایرانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هم امیدوارم...
ولی اگه یه نگاهی به لیست بازیکنان فروخته شده و کنار گذاشته شده فولاد بندازی همه چی رو میفهمی...
مرسی بابت ارسال نظرت...
به نظر من تو اين بحبوحه ي بي بازيكني البته بازيكن خوبش!! بهتره از بازيكناي بومي استفاده بشه خوزستانه و بازيكناي بوميش جدي بازيكناي دسته 1 و 2 ايي كه خوزستاني هستن و تو اين ليگا بازي ميكنن بازيشون صد شرف داره به كل ليگ برترنقل قول:
امسال فولاد با توجه به بازیکنانی که در پست هافبک از دست داده فکر کنم کم بیارن...
باید چند بازیکن خوب تو این پست بگیره...
بازيكن بگيرن كه چي؟فقط يه اسمي دارن در حد بازيكن معمولي هم بازي ندارن
باهات موافقم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط goll! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی باید تجربه هم تو تیم باشه...
الآن فولاد فقط یه کاملی مفرد رو داره که تجربش زیاده...
من هم تبریک میگم !
فقط اگه میشد این رضا نوروزی رو بدینش به ما خیلی خوب می شد !
من خیلی دوست دارم که بازیکنای خوزستانی پیشرفت کنن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی رضا نوروزی فروشی نیست...
حتی به تیم شما دوست عزیز...:hehee:
مصطفی راست میگه
ما نوروزی رو نمیدیم
اگه فولاد بخواد من نمیزارم
به این میگن غیرت بچه خوزستانی...:ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط 158-315 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی فولاد سپاهان رو شکست داد انگار دنیا رو بهم دادن!به امید موفقیت های بیشتر و بیشتر مجید جلالی و شاگرداش!:love:
آفتاب از کدوم طرف درومده امروز ... :jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dina1996 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی فولاد بازی رو برد من از خوش حالی بال درآوردم خیلی بازی توپی بود بیشتر بازی توپ دست بچه های فولاد بود هر وقت فولاد اینطور بازی میکنه من حال میکنم ...
واقعا جای فولاد در این رتبه نیست تیم فولاد اگه یکم تجربه داشت الآن جز 4 تیم بالا جدول بود ... (خراب کردن 5 پنالتی) :fek konam:
برد 2-1 فولاد مقابل تراکتور رو به همه ی فولادی ها تبریک میگم:flowerysmile:
امیدوارم با این برد فولاد به روزهای اوجش برگرده:-shad
منم این برد شیرین رو به تمام فولادی های عزیز تبریک میگم واقعا بازی قشنگی بود تراکتور مقابل فولاد هیچ کاری نتونست انجام بده ... :yes:
سلام و ممنون از همه نظرات خوبتون.
چند دقيقه اي هست كه بازي فولاد و سپاهان تو اصفهان تموم شده و فولاد با يه بازي پر از اشتباه اونم تو خونه حريفي مثل سپاهان نشون داد حالا حالاها جا داره تا به روزهاي طلاييش برگرده.
واقعيتش واسه بازي حذفي با سپاهان و تراكتور تو اهواز، رفتم استاديوم و بازيها رو از نزديك ديدم و انصافا تو هر دو تا بازي بچه هاي فولاد خوب عمل كردن اما تيمي كه نتونه واسه همه بازيها نمايش يكساني داشته باشه و يا نزديك به فرم ايده ال خودش باشه نشان از بي ثباتي تيمي اون داره دقيقا مثل صنعت نفت و شهرداري تبريز كه واقعا آبادانيها تو اين بازي گند زدن و يه بازيكن حرفه اي از زدن يه دونه تكل ساده و يا استپ معمولي عاجزه. اما ثبات تيمي به چه عواملي بستگي داره:
(1) حفظ تركيب ثابت تيم تا سر حد امكان: در صورتيكه امروز زوج آرش افشين يعني رضا نوروزي به دلايل نامعلومي تو بازي نبود و عملا آرش افشين فقط گيج ميزد تو بازي.
(2) داشتن يه رهبر تمام عيار ميونه زمين مثل ايمان مبعلي كه داره تو دبي هرز ميره و شاغلام دهكردي مدير فولاد همچنان به دلايل نامعلومي فرصت سوزي ميكنه و از زمان حضورش جواب انتقادات رو با سكوت ميده.
(3) بودن هماهنگي تيمي و حضور بازيكنايي كه به سيستم تيمي مثل فولاد كه سرعتي، هجومي و بازي تركيبي رو در دستور كار قرار ميده ، بخورن مثل بازيكناي بومي فولاد كه در تيم هاي ديگه بازي ميكنن و مديران اين تيم از خريد و ارضاي مادي و معنوي اونها عاجزن مانند: ميلاد زنيد پور(داماش گيلان)، سيد ايمان موسوي(آقاي گل فعلي ليگ، نفت تهران) و... كه البته هركدومشون يه تيمن. راستي تا يادم نرفته بگم بخاطر لج بازيهاي آقاي جلالي بهترين پنالتي زن فولاد هم كه از اين تيم جدا شد ثمرش از دست دادن بسياري از موقعيتهاي پنالتي در بازيهاي مختلف ليگ بود يعني سيامك سرلك كه از بانيان برد پر گل 4-0 سال گذشته مقابل استقلال در اهواز بود كه اتفاقا اون بازي هم در استاديوم بودم. واقعا غوغايي بود. به ياري پروردگار با كامنتها و آناليزهاي خوبي از بازيهاي فولاد و تيم سرور عالم فوتبال يعني بارسلونا در هر دو تاپيك خدمت ميرسم.
بازی با راه آهن همه و همه خواستن که فولاد نتیجه نگیره از تماشاگران فولاد گرفته که دایی رو تشویق میکردن تا بد شانسی بازیکنان فولاد تا جایی که ما میدونیم توپ به تیر دروازه زدن واقعا سخت تر از گل زدن چنتا تو باید به تیر بخوره یکیش نره تو گل تعویض متوسل زاده به جای سروض رفیعی یکی از اشتباهات مجیدی تو این فصل بود متوسل زاده خوب بازی میکرد نمیدونم چرا تعویضش کرد داور بازی هم که یکم یکطرفه سوت میزد ... :ehe:
سلام به همه خوزستانی ها
میخواستم بدونم مگه تو تیمی که قهرمان شد جون گرایی نبود که الان بهانه عدم کسب مقام های بالاتر شده جوانگرایی؟
سلام خدمت دوست عزیز ... :ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط UNCO [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سالی که فولاد قهرمان لیگ شد میشه گفت بهترین تیم رو داشت و اکثر بازیکنانی که اون زمان تو فولاد بازی میکردن بهترین های ایران در سال های بعد شدن واسه نمونه من اسم میبرم ... میرزاپور ... حسین کعبی ... ایمان مبعلی و ... فولاد بازیکن جوان تو اون دوره داشت البته مثل الآن نبود اون زمان تو هر بازی از 2 یا 3 بازیکن جوان استفاده میکرد و بقیه بازیکنان با تجربه بودن ... :yes:
ولی متاسفانه فولاد الآن کاملا برعکس شده و 2 یا 3 بازیکن با تجربه داره ... فولاد خوزستان جوان ترین تیم لیگ برتر ایران با میانگین سنی 20 فقط 4 بازیکن بالای 30 داره ... به نظر من نتایجی که تا حالا گرفته خیلی خوب بوده ... چون تیمی که به دست جوان ها داره اداره میشه از این بهتر نمیشه ... entezar::
علیک سلام دوست مننقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم با نظر شما موافقم ولی هیچ میدونستی این بازیکنان همه دو سال قبل از جوانان استقلال اهواز خریداری شده بودند .
مگه این بازیکنان در اون زمان چند سال داشتند؟
فکر میکنم فولاد یک تیم دوم در دسته های پایین تر داره و بهتره استعداد های جوان در اونجا کسب تجربه داشته باشند و بعد پله پله ترقی کنند .
من فکر میکنم دلیل تفاوت منچستر و آرسنال مثل تفاوت فولاد اون سالهاست با الان !!!
فولاد اون سالها جوانها رو پرورش میداد در وحله اول برای پیشرفت و قهرمانی تیم خودش ولی الان انگار جوونارو پرورش میدن برای پیشرفت سایر تیمها و لیگ !!!
فقط به نامهایی که از فولاد هر سال جدا میشن نگاه کن . . .:ehe:
آره اون 3 تایی که گفتم اینطوری هست که شما میگی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط UNCO [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فولاد خوزستان وقتی قهرمان شد میانگین سنی تیمش 23 بود یعنی هم تجربه و هم جوان بودن تیم ...
متاسفانه الآن اینطور شده یعنی هر بازیکن خوبی که تو فولاد رشد میکنه فصل بعد به تیم های دیگه منتقل میشه ... با اومدن مجید جلالی از این انتقالات جلوگیری کرده ولی بدی فوتبال ایران اینکه که بازیکنان فقط واسه پول بازی میکنن ...
فولاد یه تیم در لیگ دسته اول کشور داره به اسم فولاد نوین که بازیکنان خوب اون تیم با کسب تجربه در لیگ یک به فولاد میان ...
باید به نام هایی که از فولاد جدا میشن و بازیکنانی که به فولاد نگاه کرد ... :ehe:
البته یک نکته رو فراموش نکنیم که یکی از دلایل کم هزینه کردن برای خرید یا تمید بالای بازیکنان اینه که بیشتر بودجه در راه ساخت استادیوم باشگاه داره مصرف میشه . . .
من از نزدیک دیدمش خیلی زیباست و تا یکی دو سال دیگه تموم میشه و به جرات بگم همین الان نصفه کاره از بقیه ورزشگاهها خوشگل تر . . .
من نمیدونم کدوم استادیم اهواز رو دیدی ؟؟؟ هر 2 استادیوم ( تختی و غدیر ) از لخاظ امکانات عالی هستن ...نقل قول:
اینو میتونم به جرات بگم فولاد برترین تیم از لحاظ امکانات باشگاهیه در لیگ برتر ...
به احتمال زیاد مجید جلالی فصل بعد در فولاد نخواهد ماند ... :narahat:
برو صنایع فولاد ورزشگاه در حال ساخت رو ببین بعد از سازه لذت ببر . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من آدم دمدمی نیستم ولی بعد از باخت به ملوان داشتم به این فکر میکردم سقف جایگاه ما با جلالی دهمیه؟
فولاد دنبال این جایگاه برای فصل بعده ؟
من فکر میکنم تیم چه با جلالی و چه یک مربی درجه یک خارجی در فصل بعد باید برای قهرمانی بسته بشه . . .
البته سعداوی و یا ویسی هم میتونن گزینه های خوبی باشند.think::
با نظر دادن تو در این تاپیک یکم اینجا جون گرفت مرسی ... roz::نقل قول:
جلالی مربی کارکشته ای هست ولی قبول کن با این بازیکنا کاری نمیتونه انجام بده این فصل هم فولاد مصدوم زیاد داشته ...
به نظرمن یه نیم فصل دیگه بش فرصت بدن بعد اگه نتیجه نگرفت عوضش کنن ...
ممنون خواهش می کنم
بودن در کنار یک فولادیه متعصب لذت بخشه . . .
جلالی مربیه خوبیه من قبول دارم ولی یادمون باشه اگربنیتس از اینتر یا کیروش از رئال و حتی هولیه از استون ویلا اخراج شدن به هیچ عنوان نشنه بد بودنشون نبوده .
من فرکی در نفت یا ویسی در صبارو با سرمایه های به مراطب کمتر میبینم بعد کمی در مورد فولاد جلالی مکس میکنم.
نمی دونم چرا ولی یاد فولاد مایلی کهن میوفتم. . .
فکر میکنم این سیاست که بیشتر جوانگرایی اولویته بدرد تیم های آماتور یا پایه میخوره شما ببین آرسنال مثل منچستر تعادل رو رعایت نکرده و الان فولاد همین کارو میکنه و شدن تیم پایه تیم های بالاتر و سال به سال بازیکن تربیت میکنند بعد که قراردادش تموم شد بدون حتی یک قرون عایدی دودستی تقدیم تیم های بزرگترش می کنند.
ورزشگاه جدید فولاد خیلی خوب و قشنگه با استاندارد های بین المللی سازگاره
امیدوارم برای فصل براتون بعد خوشیم باشه
ممنون تازه این ورزشگاه مشترک اهوازه و در آینده ورزشگاه اختصاصی باشگاه و با امکانات و نمایه به مراتب بهتر رونمایی میشه . . .
ورزشگاه الغدیر یکی از بهترین ورزشگاه هاست ... فصل بعد بیشتر در مورش صحبت میشه ...
حسین فرکی هم به جای جلالی اومد و هدایت تیم فولاد رو گرفت ...
امیدوارم فصل آینده فولاد بتونه سهمیه آسیا کسب کنه البته باید منتظر باشیم ... :yes:
زیاد از اومدن فرکی خوشحال نشدم , ویسی بهتر بود .
ولی همین که جلالی رفت خیلی خوبه .
ببین نمیخوام بگم ویسی بهتره بود یا بدتر ولی چیزی که برام جالب بود این بود که فولاد قالب خودشو پیدا کرده ، یعنی این که میدونم برنامش چیه ، چکار میخواد بکنه ، سبکش چیه ، حالا چه مربی برای پیاده کردن این سبک نیاز داره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثل خیلی از تیم ها سردرگم نیست . . .
فرکی در این فصل نشون داد که جوانگراست ، بومی گراست ، به لیگ یک توجه خواص داره ، در انتخاب بازیکن خارجی دقت بالایی داره ، با اخلاقه و بدور از حاشیست ، با علمه روز فوتبال آشناست و در کل فرد بزرگی در دوران بازیش برای تیم ملی بوده و تنها کسی بوده از ایران که هم به عنوان بازیکن و هم مربی در جام جهانی حضور داشته.
در کنار اینها میتوان تجربه چند سال همکاریش با برانکو در میادین بین المللی هم اضافه کرد.
در مورد جلالی باید بگم جلالی یکی از بهترین و با دانش ترین مربیان تاریخ ایران بوده و هست و نمیشه گفت از فرکی بهتر یا بدتر بوده و انصافا در فولاد زحمات فراوانی کشید .
ولی چیزی که مشخص بود تیم احتیاج به یک فضای تازه داشت و موندن جلالی به صلاح نبود.
در اخر من آرزو میکنم فولاد در فصل پیش رو نتایج بهتری بگیره و کمترینش رفتن به آسیا باشه که البته با توجه به کم تجربگیه بازیکناش کار سختیه . . .
دوستان سخن از ورزشگاه مدرن فولاد پیش کشیدین
پیمانکار این ورزشگاه شرکت جهان کوثره که عکس هایی از این ورزشگاه رو در سایتش گذاشته
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته عکسا قدیمین برای 6 یا 7 ماه پیش دست کم
کسی از دوستان میتونه تصاویر نوینی از این ورزشگاه در سایت بذاره؟
با سلام
تا چند روز دیگر بازیهای لیگ شروع میشه و باید دید فولاد فرکی چطور از آب در میاد .
در بازیهای دوستانه فولاد خیلی خوب بازی کرده و دیدن پدیده ای مثل انصاری در تیم لذت بخشه.
اگر استقلالی های جدید فولاد در خدمت تیم باشند و از حال هوای تیم سابقشون بیرون بیان خیلی برای ما مفید ترن.
شنیدم بازیکنای خارجی امسال مخصوصا هافبک رومانیایی خیلی مفید بازی می کنند و امیدوارم در کوران لیگ هم همینطور باشه . . .
در مورد دروازه که امیدوارم دروازه بان ارشاد یوسفی که البته کمی قامت کوتاهی داره موفق باشه و در کل میشه گفت به این تیم جوون میشه امیدوار بود.
انصاری رو خوب گفتی . یکی از همون بازیکنای جوونیه که جلالی کشف کرد و حالا خیلی به دردمون میخوره . امسال فولاد یکی از بهترین تیم های لیگ میشه چون رفتن به اردو های خوش آب و هوا نشون داد که فولاد یک سرمربی خوب و حرقه ای رو آورده . من که خیلی به این تیم امیدوارم .
به امید بازگشت اقتدار فولاد در لیگ برتر با پیروزی بر مدافع قهرمانی . . .
فولاد افتخار خوزستان
زنده باد فولاد
به هفته بیست و ششم لیگ رسیدم . بازی دشواری رو با ملوان داشتیم که با گل ثانیه های پایانی سروش رفیعی که به احتمال زیاد کاندیدای یکی از بهترین گلهای لیگ هم خواهد شد تونستیم حداقل امتیازو بگریم . درسته اختلافمون با استقلال صدرنشین زیاد شده ( 8 امتیاز) ولی استقلال هنوز بازی های سختش مونده ـ بازی استقلال - فولاد در اهواز بازی سرنوشت سازی میشه . البته نمیشه گفت که استقلال تمامی بازی های موندشو میبره و فولاد هم همینطور و باید منتظر اتفاقات دراماتیک فوتبال ایران هم باشیم . به هرحال امیدوارم که تو بازی هفته اینده با پیکان بخت برگشته که در اهواز داریم بتونیم یه نتیجه ایده ال و امیدوار کننده بگیرم . رکورد 18 هفته بدون باخت هم یکی از اتفاقات خوبیست که این هفته شاید به 19 هفته بازی بدون باخت برسنه . به امید موفقیت فوتبال خوزستان
خوب خدا رو شکر به اون چیزی که استحقاقشو داشت فولاد در این فصل رسید ...
یعنی رفتن به آسیا ...
حالا باید ببینیم چه تیمی حریف فولاد تو بازی پلی آف میشه و اینکه امیدوارم تو قرعه کشی میزبان بشیم تا نشون بدیم چه هواداران خون گرمی داره فولاد ...
امیدوارم فولاد فصل بعد بتونه بازیکنای کلیدیش از جمله آرش افشین حفظ کنه و چنتا بایزیکن با تراز بالا بگیره ...
این صعود رو هم تبریک میگم ... roz::
ان شاءالله موفقیت ها ادامه داشته باشه