مهم ترین اخبار شیرهای لندن فصل 2011/12
به نام خدا
آخرین اخبار باشگاه چلسی فصل 2011/12
آخرین اخبار از باشگاه چلسی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر
پاسخ منفي مديربرنامه هاي اسين به رئال
مايکل اسين از چلسي تکان نمي خورد.
این خبری است که فابین پیوتئاو، مدیر برنامه های اسین اعلام کرده است. او معتقد است که این بازیکن آفریقایی از حضور در رختکن چلسی کاملا راضی است. البته مدیربرنامه های اسین در حالی به پیشنهاد رئال پاسخ منفی می داد، اعلام کرد که رابطه این ستاره غنایی با ژوزه مورینیو فوق العاده است.
این خود ژوزه مورینیو بود که در سال 2005 با پرداخت 40 میلیون یورو اسین را از لیون به چلسی آورد و طبق صحبتهای مدیربرنامه های اسین، رابطه این ستاره غنایی با مورینیو بسیار خوب است:« مایکل گهگداری با مورینیو تلفنی صحبت می کند؛ آنها مدتهاست که همدیگر را می شناسند و از زمان حضور مورینیو در چلسی رابطه خوبی با هم دارند.»
مدیربرنامه های اسین به روزنامه سان گفت:« ولی سران رئال مادرید هیچ وقت با اسین تماس نگرفته اند. مایکل در چلسی خواهد ماند. چهار سال دیگر از قرارداد او با تیم لندنی باقی است و از حضور در این تیم واقعا راضی است. لندن شهر فوق العاده ای است و با توجه به عظمت چلسی و بازیهای مهمی که هر هفته اسین انجام می دهد، او قصد ترک استمفورد بریج را ندارد.»
منبع
سرمربي پورتو جايگزين آنجلوتي مي شود
خبرگزاري پرتغالي لوسا گزارش داد، آندره ويلاس بوآس سرمربي پورتو قرار است به عنوان سرمربي باشگاه چلسي جايگزين کارلو آنجلوتي شود.
لوسا روز دوشنبه به نقل از منابع نزديک به مذاکرات ادعا کرد چلسي باشگاه ليگ برتر انگليس با پرداخت 15 ميليون يورو براي جدايي ويلاس بوآس از پورتو موافقت کرده است.
ويلاس بوآس 33 ساله که دستيار سابق خوزه مورينيو در چلسي بوده، در اولين فصل حضور خود در پورتو سه عنوان قهرماني شامل ليگ پرتغال، جام حذفي پرتغال و ليگ اروپا را بدست آورده است.
او جوانترين سرمربي است که موفق به کسب يک عنوان قهرماني اروپا شده است.
فالکائو، همراه باوفای ویلاس - بواس
مهاجم گلزن پورتو، در کنار مربی اش باقی خواهند ماند
مدیر برنامه های رادامل فالکائو می گوید موکّلش دوست دارد تا در کنار آندره ویلاس - بواس باقی بماند.
چلسی به قرارداد بستن با آندره ویلاس - بواس برای جایگزینی کارلو آنجلوتی بسیار نزدیک شده است. گفته می شود این مربی پرتغالی که تنها 33 سال سن دارد، پیشنهاد وسوسه انگیز رومن آبرامویچ را پذیرفته و در آینده ای نزدیک، سرمربی جدید تیم چلسی خواهد بود.
گفته می شود اوّلین نفر در لیست خرید ویلاس - بواس، رادامل فالکائو، مهاجم کلمبیایی پورتو است که دورانی رویایی را در کنار او گذراند. هم چنین وکیل این بازیکن، انتقال موکّلش به غرب لندن را پذیرفته تا این مهاجم خطرناک، در کنار مربّی محبوبش باقی بماند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ترجمه ی اختصاصی
Daniel Bahrami
نیمار، فصل آینده در چلسی یا رئال مادرید
نیمار می تواند با 40 میلیون یورو به چلسی یا رئال مادرید بپیوندد
لوییس آلفارو ریبیرو، رییس باشگاه سانتوس، پذیرفته که رئال مادرید و چلسی می توانند در این هفته با نیمار مذاکره کنند.
بسیاری از باشگاه های مطرح اروپایی، خواهان جذب این بازیکن 19 ساله هستند که مهم ترین این باشگاه ها، چلسی و رئال مادرید هستند. شرط باشگاه برای رفتن این بازیکن، پرداخت 40 میلیون یورو است. خود نیمار ابراز علاقه کرده که باشگاه فعلی اش را ترک کند. خود او تمایل دارد که در تابستان به خوزه مورینیو در تیم رئال مادرید بپیوندد؛ امّا به نظر می رسد که رئال مادرید از بین آخرو و نیمار، داماد مارادونا یعنی آخرو را انتخاب کند. هواداران رئال مادرید نیز بیشتر به حضور آخرو در تیم محبوبشان علاقه مند هستند. پس به نظر می رسد اگر آبرامویچ حاضر به پرداخت چنین پولی شود، انتقال این بازیکن باتکنیک به چلسی بلامانع باشد.
ریبیرو ( رییس باشگاه سانتوس ) اعلام کرده که نمایندگان چلسی و رئال مادرید می توانند پس از دیدار برگشت جام لیبرتادورس با این بازیکن رسماً مذاکره کنند. او همچنین گفته است : (( اگر هر باشگاهی حاضر به پرداخت مبلغ 40 میلیون یورو باشد و خود این بازیکن مایل به رفتن، ما کاری نمی توانیم بکنیم. ))
ترجمه ی اختصاصی
Daniel Bahrami
خوزه مورینیو2 از بازیکنانش درپورتو خداحافظی کرد
آندره ویلاس بواس در یک قدمی نیمکت مربی گری چلسی قرار دارد. به ویژه بعد از آنکه او تصمیمش را برای جدایی از پورتو اعلام کرد، دیگر همه او را در آستانه پیوستن به استمفورد بریج می دانند
صبح امروز اخبارمنتشره در رسانه های پرتغالی حکایت از آن داشت که این مربی 33 ساله با ارسال فکسی جدایی اش از باشگاه پورتو را به مسئولان این باشگاه اعلام کرده و سران پورتو هم این خبر را تائید می کند.
پس از آنکه سران باشگاه چلسی حاضر شدند تا مبلغ 15 میلیون یورو که دربندی از قرارداد این مربی جوان وبرای جدایی زودتر از موعد مقررش تعیین شده بود بپردازند، اکنون همه او را در یک قدمی درهای استمفورد بریج می دانند.
باشگاه پورتو دراین رابطه بیانیه ای را منتشر کرده که در آن می خوانیم:« باشگاه فوتبال پورتو، با درنظر داشتن بند 1 ماده 248 قانون اعلام می کند که به همگان اعلام می کندکه سران این باشگاه امروز از تصمیم آندره ویلاس بواس، مربی این تیم برای لغو قراردادش مطلع شده.»
سران باشگاه چلسی بعد از برکناری کارلو آنچلوتی در بازار به دنبال مربی جدیدی هستند.از سوی دیگر ویلاس بواس در اولین سال حضورش برروی نیمکت مربیگری پورتو سه جام قهرمانی با این تیم کسب کرد.
جالب اینجا بود که تیم او در فصل گذشته حتی یک شکست را هم متحمل نشد و با بیشترین فاصله ممکن با تیم دوم قهرمانی در لیگ پرتغال را به دست آورد.
ویلاس بواس جوان ترین مربی ای لقب گرفت که در رقابتهایی اروپایی به قهرمانی رسید.
حاشیه: یکم برین تو بهرش لقب مورینیو 2 بهش میاد. مربی خوبیه. میتونه چلسی را قهرمان کند
اوّلین خرید های چلسی با مربّی جدید
اوّلین خرید ها با سرمربی جدید
باشگاه چلسی قصد دارد تا با 80 میلیون پوند، نیمار، فالکائو و موتینیو را به دست آورد.
بر طبق گزارش های داده شده، آندره ویلاس - بواس با دو بازیکن تیم پورتو یعنی فالکائو و خوزه موتینیو و هم چنین نیمار، پس از این که به عنوان سرمربی معرفی شد، با 80 میلیون پوند قرارداد امضا خواهد کرد.
مربی 33 ساله ای که رومن آبرامویچ او را تا 24 ساعت آینده به عنوان سرمربی چلسی معرّفی خواهد کرد، هفتمین مربی است که آبرامویچ از زمان خریدن چلسی او را بر می گزیند و پس از قهرمانی های زیادش در پرتغال، 15 میلیون یورو بابت وی پرداخت شده است. این مربی جوان که سال ها قبل دستیار خوزه مورینیو، مربی سابق چلسی بود، شب گذشته وارد لندن شد و گفته می شود تا 24 ساعت آینده قرار داد خود را امضا خواهد کرد.
بر اساس اخبار منتشر شده، این مربی فوق العاده کم سن و سال، از آبرامویچ خواسته که مهاجم کلمبیایی پورتو یعنی رادامل فالکائو و بازی ساز پرتغالی یعنی خوزه موتینیو را به خدمت بگیرد و بابت امضای قرارداد با آن ها حتّی 40 میلیون پوند بپردازد.
ویلاس - بواس هم چنین در پی به خدمت گیری مهاجم 19 ساله ی سانتوس یعنی نیمار با مبلغ 40 میلیون پوند است تا او را پس از بازی های ملّی و بازی برگشت فینال جام لیبرتادورس به لندن بیاورد. باشگاه سانتوس پیش از این اعلام کرده بود که باشگاه های چلسی و رئال مادرید می توانند با این بازیکن مذاکره کنند. خوزه مورینیو سرمربی رئال مادرید نیز به شدّت در پی یک مهاجم است.
ویلاس - بواس که برای قراردادی سه ساله، مسئولان چلسی را مجبور کرد 19 میلیون پوند بپردازند، پیش از این درخواست کرده بود که مسئولان چلسی حداقل باید دو بازیکن پورتو را به خدمت بگیرند.
ترجمه ی اختصاصی
Daniel Bahrami
ویلاس - بواس رسما سرمربی چلسی شد
سایت رسمی باشگاه فوتبال چلسی، سرانجام رسما اعلام کرد که آندره ویلاس - بواس با قراردادی سه ساله سرمربی جدید چلسی شد.
متن این پیام به صورت زیر است :
(( باشگاه چلسی مفتخر است که اعلام کند آندره ویلاس - بواس سرمربی جدید باشگاه چلسی است. او قراردادی سه ساله را با باشگاه امضا کرده و به زودی کارش را شروع خواهد کرد.
آندره بهترین گزینه برای این شغل بود. او یکی از بهترین مربیان جوان در فوتبال امروز است که افتخارات زیادی را در مدّت کمی به دست آورده است. بلندپروازی ها و توانایی در رهبری تیم، می تواند چلسی و ما را به نتایجی بهتر و موفّقیّت های بیشتری نسبت به گذشته برساند.
آندره دستیار خود که به او بسیار نزدیک است و در سه سال گذشته نیز در کنار او بوده را با خود خواهد آورد. ))
لینک دانلود فیلم اعلام خبر توسط خبرنگار باشگاه چلسی :
ترجمه ی اختصاصی
Daniel Bahrami
دروگبا به میلان نخواهد رفت
دیدیه دروگبا، مهاجم تیم چلسی، به آ.ث میلان ایتالیا نخواهد پیوست
پس از آن که آندره ویلاس - بواس سرمربی چلسی شد و اعلام کرد که فالکائو را قطعا خریده و در پی جذب نیمار نیز هست و از آن جا که گفته می شود آنتونیو کاسانو از میلان جدا شده و به فیورنتینا خواهد رفت، مسئولان میلان به خریدن دیدیه دروگبا ابراز تمایل کردند.
امّا آنتونیو گالیانی اعلام کرد که به دنبال دروگبا نیستند و به اندازه ی کافی در خط حمله قدرتمندند.
باشگاه های مالاگا و گالاتاسرای نیز پس از خرید 50 میلیون پوندی فرناندو تورس در فصل نقل و انتقالات ژانویه، خواهان به خدمت گیری او شدند.
باید دید آندره ویلاس - بواس، سرمربی جدید چلسی، در مورد آینده ی دروگبا چه تصمیمی می گیرد. تمامی رسانه ها در مورد علاقه ی او به جذب مهاجم پورتو (( فالکائو ))، مهاجم سانتوس (( نیمار )) و (( اتوئو )) مهاجم اینتر میلان سخن می گویند.
ترجمه ی اختصاصی
Daniel Bahrami
فالکائو و موتینیو تنها یک امضا با چلسی فاصله دارند
باشگاه پورتو اجازه ی پیوستن فالکائو و موتینیو را به چلسی داد
باشگاه پورتو به هافبک توانمند خود، خواو موتینیو و مهاجمش، رادامل فالکائو اجازه داده است تا به آندره ویلاس - بواس در چلسی بپیوندند.
باشگاه چلسی صبح چهارشنبه موفق به امضای قراردادی گران قیمت و سه ساله با آندره ویلاس - بواس پرتغالی شد. رییس باشگاه پورتو اعلام کرد :
((ما می دانستیم که برخی از فاتحان لیگ اروپا با جدا شدن رهبرشان، ار تیم جدا خواهند شد و آندره ویلاس - بواس برای کسب موفّقیّت، بعضی از بازیکنان تیم را با خود خواهد برد. ما به هر تیمی از هر کشوری اجازه ی مذاکره با بازیکنانمان را نمی دهیم؛ ولی اگر آندره ویلاس - بواس چند تا بازیکنان ما را بخواهد، ما کاری نمی توانیم بکنیم. این جا یک شماره حساب است که می توانند پول هایشان را در آن بریزند. ))
پس واضح می باشد که فالکائو و موتینیو با مبلغی حدود 40 میلیون پوند، به باشگاه چلسی خواهند پیوست.
رییس باشگاه پورتو اضافه کرد : (( ما در مورد بازیکنان دیگر تماسی نداشته ایم و نمی دانیم چه بازیکنانی باشگاه را ترک خواهند کرد. ))
فالکائو مورد توجه باشگاه های لندنی دیگری چون آرسنال و تاتنهام نیز بود؛ امّا با آمدن ویلاس - بواس به چلسی، دیگر شکی باقی نماند که اگر این بازیکن بخواهد از پورتو برود، به چلسی خواهد رفت.
ترجمه ی اختصاصی
Daniel Bahrami
آندره ویاس بویاس بالاخره سرمربی چلسی شد
خب از رضای عزیز بابت تذکراتش تشکر میکنم .
همانطور که خبردار شدید آندره ویاس بویاس بالاخره سرمربیمون شد . این مربی پارسال با پورتو دابل کرد و لیگ اروپا رو هم فتح کرد . بوآس زیر نظر مورینیو کار کرده و با چلسی همچین هم غریبه نیست با توجه به این که 3 سال تو باشگاه بوده .
اما سن این مربی خیلی کم هستش . پس تجربه خیلی بالایی نداره . اما ما مربی هایی داریم که با تجربه کمشون خیلی عالی کار میکنن و تیمشون در رده های بالای اروپا یا حتی جهان قرار میگیره .
بوآس در اولین تجربه مربی گریش خیلی عالی ظاهر شده و خودش از این راه تجربه بسیاری کسب کرده و با اروپا و لیگش هم آشنایی پیدا کرد .
از نظر من آندره بوآس رو باید تو باشگاه برای سال های طولانی نگه داریم و تبدیل به نمادی از چلسی کنیمش و دیگه از بابت مربی تا سال های بسیاری نگرانی نداشته باشیم .
اما باید ببینیم که این مربی چه خریدهایی رو داره ...
با توجه به این که بواس از پورتو میاد پس احتمالا از بازیکنای خودش شناخت کافی رو داره و ممکنه از اونجا برا چلسی بازیکن بخره و با توجه به این که مربیشون هم بوده فکر کنم بازیکن ها با اولین پیشنهاد به سمت باشگاه هجوم بیارن .
اما حالا باید ببینیم چه خریدی مناسب تره . ...
فالکائو که یه مهاجم هستش و با اومدن احتمالی لوکاکو دیگه نیازی بهش نداریم ( البته در صورتی که مهاجم نفروشیم ) چون همین الانشم اینقدر مهاجم داریم که به خیلیشاشون درست حسابی بازی نمیرسه .
هالک هم صحبت اومدنش شد . هالک هم میتونه در نقش مهاجم دوم بازی کنه و هم در نقش هافبک کناری . هالک الان 24 سال بیشتر نداره و قدرت بدنیش هم خیلی خوبه و ضربات محکمی هم میزنه و فکر کنم سبک بازیش با چلسی خیلی جوره و با توجه به این که دو پسته هستش به نظرم میتونه برای باشگاه مفید واقع بشه . گرچه الانشم هافبک اضافی داریم اما جوون هستن .
از نظر من امسال ما میتونیم حتی با خرید 1 بازیکن هم تیم رو بسازیم یا حتی بدون خرید بازیکن و این خرید ها بیشتر جهت پایین بردن میانگین سنی تیم و افزایش بازده باید باشن و نباید بیخود با خرید های اضافی پول دور بریزیم .
ختم کلام : امیدوارم بوآس بتونه جام قهرمانان اروپا رو برامون بیاره استمفوردبریج (به خدا من به همینش هم راضی هستم ) لیگ هم نتونست اشکالی نداره .
جیمی فلوید هاسلبنک: ویلاس بواس مورینیو نیست
جیمی فلوید هاسلبنک، مهاجم سابق چلسی، معتقد است مقایسه آندره ویلاس بواس، سرمربی جدید چلسی، با ژوزه مورینیو منصفانه نیست. ویلاس بواس 33 ساله امروز رسما به عنوان سرمربی جدید آبی های لندن معرفی شد و جای کارلو آنچلوتی را که ماه گذشته از این تیم اخراج شد را گرفت. این مربی پرتغالی در زمان حضور مورینیو در باشگاه چلسی به عنوان یکی از دستیاران او در استمفورد بریج کار کرده است. هاسلبنک در گفتگو با سایت فیفا گفت:" بله، همه وقتی او می ببینند می گویند او چیزهای زیادی از مورینیو یاد گرفته یا او مانند مورینیو است و این به یک مثال تبدیل شده است. اما من فکر نمی کنم این در مورد او منصفانه باشد. این فشار را روی این بیشتر می کند زیرا همه او را با مورینیو مقایسه می کنند. بله، او تنها 33 سال دارد اما من فکر می کنم باید تنها ویژگی های او به عنوان یک مربی را در نظر بگیریم، بله، او هم پرتغالی است اما با ویژگی هایی متفاوت و این به او شانس بیشتری برای موفقیت می دهد. این برای چلسی بسیار مهم است زیرا چلسی در مقطع بسیار مهمی قرار دارد. باشگاه دیگر نمی تواند اجازه دهد مربیانش به راحتی جدا شوند. آنها باید به یک نفر اعتماد کنند و خوشبختانه آن یک نفر خیلی جوان است پس می تواند در باشگاه رشد کند و در لیگ برتر تاثیر گذار باشد و همین طور در باشگاه. او احتمالا آبراموویچ را تحت تاثیر قرار داده است. مطمئنا او ویژگی های خوبی دارد که اینتر هم به دنبال او بود اما در نهایت چلسی او را به خدمت گرفت پس او باید چیز ویژه ای داشته باشد. کار در چلسی آسان نخواهد بود اما مربیان بزرگ به دنبال کارهای آسان نیستند. برای او آرزوی موفقیت می کنم
حاشیه : ازاین نظر ی که تو میگی آره ولی ما از یه نظر دیگه اورا با مورینیو مقایسه میکنیم و میگیم مورینیو 2
1/ اوهم مثل مورینیو دوران بازیگری موفقی نداشت اما درمدت زمانی کوتاه با پورتو به سرعت پله های ترقی را پیمود و به چلسی ملحق شد.
2/ اوهم یک پرتغالی است.
3/ بازیکنانی که او بهشون علاقه دلره درواقع مورینیو هم به آنها علاقه داره مثل لمپارد و اتوئو و نیمار
ایوانوویچ به دنبال پیشرفت
ایوانوویچ به دنبال پیشرفت
برانیسلاو ایوانوویچ ، مدافع صربستانی باشگاه چلسی امیدوار است تا با فراموش کردن فصلی که گذشت به کسب جامهای بیشتر با چلسی فکر کند
ستاره صربستانی چلسی در انتظار شروع فصلی جدید با آندره ویلاس بواس است. ایوانوویچ در گفت و گو با وب سایت رسمی چلسی گفت:” من شخصا دوست ندارم به فصلی که پشت سرگذاشتم نگاه کنم. زمانی که جامی را فتح نمی کنی، اوضاع سخت است و راه های زیادی هست که می خواهی کل فصل را فراموش کنی.بعد از جام جهانی و بازی در دو پست، فصل سختی را پشت سر گذاشتم ولی گاهی وقتها دوست دارم که در پستهای مختلف بازی کنم.دوست ندارم در مورد عملکرد شخصی ام صحبت کنم و فکر می کنم که در مورد موفقیت هر بازیکن می توان از عملکرد کلی تیم قضاوت کرد.”
ایوانوویچ در سال 2008 از لوکوموتیو مسکو به چلسی پیوست و تاکنون 40 بازی ملی برای تیم ملی صربستان برگزار کرده.
او معتقد است که چلسی زیر نظر ویلاس بواس رو به جلو حرکت خواهد کرد:” می توانی مهاجمی داشته باشی که در یک فصل 50 گل به ثمر برساند ولی اگر به جامی نرسی، این هیچ معنایی نخواهد داشت.درعین حال بسیار خوشحالم ، چون بهترین خط دفاعی تیم درلیگ را داشتیم و فقط نمی توانم از عملکرد مدافعان تعریف کنم؛ چون هر 11 بازیکن تیم ما دفاع می کردند. این نکته خوبی برای افزایش اعتماد به نفس ما در آستانه فصل جدید است. ما باید در وجهه های مختلف بازی مان پیشرفت کنیم.باید بیشتر به صورت یک تیم بازی کنیم و فرصتهای بیشتری را برای هم تیمی هایمان ایجاد کنیم. ما می دانیم که کجاها اشتباه کرده ایم و فکرمی کنم که می توانیم بهتر شویم و در فصل جدید پیشرفت کنیم.”
مارسی هنوز در تعقیب دروگبا
مارسی هنوز در تعقیب دروگبا
رئیس باشگاه مارسی ، Vincent Labrune ، اذعان کرده که منابع مالی میتوانند تعیین کنند که دیدیر دروگبا دوباره به این باشگاه میپیوندد یا نه .
پس از تنها یک فصل حضور در مارسی ، دیدر دروگبا در سال 2004 به چلسی پیوست و از آن موقع شغل و عملکردی پر زرق و برق و درخشان در لیگ برتر داشته .
دروگبا اخیرا بازگشت دوباره اش به ورزشگاه Stade Velodrome (مارسی) را رد نکرده و او تنها یک سال دیگر با چلسی قراداد دارد .
گزارش ها حاکی از آن است که آینده دروگبا فصل بعد در چلسی نامعلوم میباشد با توجه به اینکه مربی جدید چلسی ، بوآس ، سعی دارد تا مهره های دلخواه خودش را در ترکیب قرار دهد .س
مارسی مشتاق است که دروگبا دوباره به آنجا بازگردد اما Labrune اذعان کرده که بازیکنانی جهت جای دادن مهاجم ساحل عاج در این تیم برای فروش گذاشته میشوند .
Labrune به La Provence گفت : ” سوال و مشکل از لحاظ حقوق و دستمزد میباشد ، منظورم انتقال نیست ، مارسی وسیله و بضاعت را جهت پرداختن حقوق برای 4 سال به دروگبا را دارد . ”
” پاسخ من “بله” است اما ما نمیتوانیم هزینه 11 دروگبا را بدهیم . ”
” خب پس آیا این ممکن است ؟ بله اما در صورتی که بازیکن خروجی داشته باشیم . ”
سرمربی تیم فوتبال چلسی دوست ندارد ......
سرمربی تیم فوتبال چلسی دوست ندارد خودش را با مورینیو مقایسه کند ، از همین رو خودش را خاص نمی داند و تیم چلسی را به عنوان تیم خاص معرفی کرد.
l
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس، سرمربی جدید چلسی، این مسئله را که او "آقای خاص جدید" است را رد کرد و به شوخی گفت امیدوار است روزی لقب خوبی برای خودش به دست بیاورد.
سرمربی سابق پورتو که به دلیل شباهت هایش با مورینیو دائما با او مقایسه می شو د اظهار امیداری کرد که شروع خوبی با تیم جدیدش داشته باشد.
او در اولین کنفرانس مطبوعاتی اش در باشگاه چلسی گفت:" لقب؟ من منتظرم تا شما خبرنگارهای برایم لقبی در نظر بگیرید البته زمانی که به موفقیت رسیدم.امیدوارم موفق باشم و یک لقب خوب برایم در نظر بگیرید.
این یک کار فردی نیست. ما باید انگیزه و اشتیاق زیادی داشته باشیم و این حس را در همه به وجود بیاوریم، نه تنها در بازیکنان که در همه اعضای کادر فنی و همه اعضای باشگاه. شاید بهتر باشد ما را "تیم خاص" بنامید. من می خواهم همه اعضای تیم موفق باشند و این هدف اصلی من است.
بزرگترین چالش برای من رسیدن به یک قهرمانی در زودترین زمان ممکن است و همچنین ساختن یک ساختار مستحکم برای آینده است. فکر نمی کنم این مسئله درسایر باشگاه های بزرگ هم تفاوتی داشته باشد.
من می دانم که باشگاه چه چیزی از من می خواهد. همه مربیانی که در 7 سال گذشته روی این نیمکت نشستند به دنبال کسب جام بودند. این چیزی نیست که مالک بشگاه به من گفته باشد. این توقعی است که در همه باشگاه های بزرگ دیگر مانند منچستریونایتد و آرسنال نیز وجود دارد."
او همچنین در مورد فشاری که ممکن است به خاطر رویارویی با مربیان باتجربه لیگ برتر مانند سرالکس فرگوسن احساس کند، گفت:" رقابت من با سرالکس مطرح نیست. مهم است که چلسی بار دیگر برای رسیدن به قهرمانی تلاش کند.چلسی فصل گذشته، در هفته های پایانی خوب کار کرد و بار دیگر به قهرمانی نزدیک شده بود. من می خواهم از ابتدای فصل در آن نقطه قرار داشته باشیم."
پيشنهاد 25 ميليون يورويي چلسي به پهپه
مدافع مورد علاقه مورينيو از باشگاه چلسي پيشنهاد 25 ميليون يورويي دريافت کرده است.
به نقل از مارکا اسپانيا، پهپه مدافع پرتغالي تيم فوتبال رئالمادريد از باشگاه انگليسي چلسي پيشنهاد 5 ميليون يورويي در هر فصل طي قراردادي 5 ساله را دريافت کرده است.
اين پيشنهاد در شرايطي است که تنها دو روز پيش از اين مورينيو در يک اظهار نظر بابت احتمال از دست دادن پهپه ابراز نگراني کرده و از باشگاه خواسته بود هر چه سريعتر قرارداد پهپه را تمديد کند.
پهپه در سال 2007 طي قراردادي 5 ساله راهي رئالمادريد شده و تا کنون 81 بار براي اين تيم به ميدان آمده است.
او در پورتو نيز شاگرد مورينيو بود و براي تمديد قراردادش با رئال مادريد منتظر ارائه پيشنهاد مالي بهتر از مقامات سانتياگو برنابئو است.
چلسي ستاره هايش را فداي گرت بيل مي کند
باشگاه چلسي قصد دارد ديديه دروگبا، فلورنت مالودا و يک رقم قابل توجه را بپردازد تا گرت بيل ستاره تاتنهام را به استمفورد بريج بياورد.
در حالی که پیش از این پیشنهاد 22 میلیون پوندی چلسی برای به خدمت گرفتن لوکا مودریچ از سوی مسئولان تاتنهام رد شده است آندره ویلاس بواس سرمربی جدید آبی های لندن گرت بیل را نشان کرده است.
ویلاس بواس قصد دارد با جذب بیل کمبود یک بال کناری قدرتمند را که چلسی بعد از رفتن روبن در سال 2008 به رئال از آن رنج می برد جبران کند.
هری ردنپ پیش از این اعلام کرده بود تاتنهام ستاره هایش را نخواهد فروخت اما این در حالی است که این مربی یکی از طرفداران دیدیه دروگباست و پیش از این به دنبال جذب او بوده است.
چلسی قصد دارد علاوه بر این دو بازیکن 20 میلیون پوند دیگر هم به تاتنهام بپردازد تا بیل را به چلسی بیاورد. به این ترتیب پیشنهاد آبی های لندن چیزی در حدود 40 میلیون پوند خواهد شد اما تاتنهام دو بازیکن پا به سن گذاشته با دستمزدهای هنگفت را به خدمت می گیرد و گرت بیل 21 ساله را به چلسی می دهد.
و حالا نوبت به بنزما رسید
پس از آن که بعد از آمدن آندره ویلاس - بواس به چلسی، شایعات بسیار زیادی مبنی بر خرید های مورد نیاز این مربی مطرح شد و این مربی نشان داد که می خواهد مهاجمان پیرش را بفروشد و مهاجمان جوان بخرد، این بار صحبت از پیشنهاد به کریم بنزما شده است.
پس از آن که تمایل چلسی به خرید مهاجم برای همه معلوم شد، هر روز نامی جدید ارائه شد که چلسی می خواهد آن ها را بخرد. نام های مطرحی چون اتوئو، آخرو، نیمار، فالکائو، سانچز و ... و حالا نوبت به بنزما رسیده است.
گفته می شود چلسی پیشنهادی 20 میلیون یورویی را برای خرید کریم بنزما، مهاجم فرانسوی رئال مادرید ارائه کرده است. فلورنتینو پرز نیز علاقه دارد تا بنزما را در این تابستان بفروشد؛ امّا به نظر نمی رسد برای این انتقال، به مبلغی کمتر از 35 میلیون یورو راضی نشود.
حال باید دید سرانجام کدام یک از این شایعات به حقیقت خواهد پیوست ؟
ترجمه ی اختصاصی
Daniel Bahrami
مذاکرات به نتیجه نرسید ، مودریچ می تواند به چلسی بیاید
شب گذشته قرار بود لوکا مودریچ، هافبک تاتنهام با دانیل لوی، رییس هیئت مدیره ی این باشگاه مذاکره کند
تا بر سر ماندن یا رفتن این بازیکن به نتیجه ای برسند.
خیلی ها می پنداشتند که این پایان تلاش چلسی برای جذب این بازیکن کروات خواهد بود؛ ولی مصاحبه ی امروز لوکا مودریچ همه چیز را عوض کرد. او در مصاحبه اش گفت که درها برای رفتن به چلسی باز است و انتقال به این تیم ممکن می باشد. هر چند ماه گذشته تاتنهام پیشنهاد 22 میلیون یورویی چلسی را برای فروش بازیسازش رد کرده بود؛ ولی انتظار می رود با توجه به عدم توافق کامل میان مودرچ و باشگاه تاتنهام و علاقه ی این بازیکن برای بازی در لیگ قهرمانان اروپا، انتقال این بازیکن 25 ساله به چلسی، قریب الوقوع باشد.
گفته می شود هری ردنپ به شدّت مخالف رفتن این بازیکن از تیمش می باشد؛ زیرا از طرفی دیگر گفته می شود گرت بیل هم از تاتنهام خواهد رفت. رافائل فان در فارت دلیل این امر را به این شکل بیان کرده است : (( گرت بیل و لوکا مودریچ می خواهند از تیم بروند تا هیجان شرکت در لیگ قهرمانان اروپا را که فصل قبل آن را تجربه کردند را دوباره ببینند. )) به این ترتیب باید تا انتقال کامل این بازیکن به چلسی، شاهد ادامه ی این شایعات باشیم که هر روز مطرح می شوند. هنوز کاملاً مشخص نیست که آیا لوکا مودریچ به چلسی می آید یا خیر؛ ولی معلوم است که اگر چلسی بخواهد، می تواند او را بخرد.
ترجمه ی اختصاصی
Daniel Bahrami
اسین شش ماه اول لیگ برتر را از دست می دهد
مایکل اسین هافبک غنایی چلسی بعد از انجام عمل جراحی روی زانویش به احتمال فراوان شش ماه از میادین دور خواهد بود.
این سومین بار است که اسین مصدومیت های بلند مدت را تجربه می کند. او پیش از این و در سال های 2008 و 2010 نیز به دلیل مصدومیت های طولانی از ترکیب چلسی دور مانده بود.
اکنون آینده اسین که برای سومین بار از ناحیه زانو مصدوم شده است در ابهام قرار دارد. مسئولین چلسی معتقدند اسین به زودی با پشت سر گذاشتن مصدومیتش بار دیگر به ترکیب آبی های لندن باز خواهد گشت.
آندره ویلاس بواس سرمربی جدید چلسی می گوید:" همه امیدوارند اسین هر چه زودتر بهبود کامل پیدا کند. بازیکنان و اعضای کادر فنی می خواهند که او هر چه زودتر به ترکیب چلسی بازگردد."
این مصدومیت اسین ممکن است ویلاس بواس را مجبور کند که در بازار نقل و انتقالات به دنبال جانشینی برای او باشد.
پس انتظار ها کی به پایان می رسد ؟
تمایل مودریچ به پیوستن به چلسی رسماً اعلام شد؛ امّا حالا بعید است به چلسی بیاید
به نظر می رسید دیگر چیزی تا پیوستن مودریچ به چلسی نمانده است. پس از مذاکرات لوکا مودریچ با دانیل لوی، مدیر باشگاه تاتنهام، این بازیکن کروات، خواهان خروج از تاتنهام شد.
تاتنهام پیشنهاد 22 میلیون پوندی چلسی در ماه قبل را رد کرده بود و لوی گفته بود که هافبک خود را به هیچ قیمتی نخواهند فروخت؛ اما بازیکن 25 ساله ی تاتنهام حالا خواهان ترک باشگاه و پیوستن به چلسی شده است. امّا مانع بزرگی سد راه جذب این بازیکن است که بعید است در صورت تمایل خود بازیکن به ترک باشگاه تاتنهام، این مانع مشکلی ایجاد کند. صحبت های مودریچ گواه همه چیز است :
(( من می دانم که چلسی پیشنهادی به تاتنهام برای جذب من داده است و شنیده ام که مربی جدید چلسی، من را در تیمش می خواهد. من با دانیل لوی مذاکره کردم ولی او حتّی به حرف های من توجهّی نکرد. او مرا تهدید کرد و گفت در هیچ صورتی مرا نخواهد فروخت و اگر حاضر نشوم با آن ها قراردادی تازه ببندم، مرا برای همیشه روی نیمکت قرار می دهند.
چلسی باشگاه بزرگی است که همه ی بازیکنان آرزو دارند به آن بپیوندند و برای آن بجنگند. من با همه مشورت کرده ام و تصمیمم را خواهم گرفت. ))
با توجه به تهدید های دانیل لوی، حالا انتقال مودریچ به چلسی سخت شده است؛ هر چند اگر این بازیکن تصمیمش را بگیرد، به نظر نمی رسد باشگاه بتواند او را اسیر خود کند.
خاویر پاستوره به چلسی می پیوندد امّا به یک شرط
گفته می شود آندره ویلاس - بواس، با استاد خود خوزه مورینیو وارد مبارزه ای برای به خدمت گرفتن هافبک بازیساز 22 ساله ی آرژانتینی عضو تیم پالرمو شده است. چلسی که پیشنهاد 22 میلیون پوندی اش برای جذب لوکا مودریچ، هافبک تاتنهام، با شکست مواجه شد، حالا می خواهد پیشنهاد جدیدی برای جذب این بازیکن بدهد. امّا گفته می شود تمرکز ویلاس - بواس بیشتر بر روی خاویر پاستوره قرار گرفته است و می خواهد تا به هر ترتیبی این بازیکن را به خدمت بگیرد.
مائوریتزیو زامپارینی، مدیر باشگاه پالرمو، گفته که پاستوره به شدت خواهان ترک باشگاه است و به احتمال زیاد به یکی از دو باشگاه رئال مادرید و بارسلونا خواهد پیوست. از آن جایی که تعداد هافبک های توانمند رئال مادرید به قدری زیاد است که تعدادی از آن ها باید روی نیمکت بنشینند و از طرف دیگر، چلسی با کمبود هافبک مواجه است، خاویر پاستوره مایل به پیوستن به چلسی شده است.
امّا او برای پیوستن به چلسی شرطی گذاشته است. او گفته اگر چلسی می خواهد او را بخرد، باید خرید مودریچ را فراموش کند. شاید در نگاه اوّل به نظر بیاید که این شرط را مسئولان چلسی نخواهند پذیرفت امّا با توجه به اخبار در مورد مودریچ ( در ابتدا به آن پرداختیم ) این خواسته ممکن است به راحتی مورد قبول مسئولان چلسی قرار گیرد. با توجه به مصدومیت 6 ماهه ی مایکل اسین، به نظر می رسد چلسی خاویر پاستوره را بخرد، لوکا مودریچ را فراموش کند و پس از آن ها، به سراغ خوائو موتینیو برود.
ترجمه ی اختصاصی
Daniel Bahrami