-
♣♠ اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 12-2011♣♠
اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.
از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!
-
بنتنر هدف جدید اینتر
بازار نقل انتقالات همیشه به دلیل گرمای حواشی اش گرم بوده و هست ، اما تا به اینجا اخبار چندان دلچسبی از سوی این بازار به گوش نرسیده است .
به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از تریبال فوتبال - در تازه ترین خبر ها علاقه مندی باشگاه اینتر میلان به خرید نیکولاس بنتنر از آرسنال به گوش می رسد .
این در حالی است که اینتر میلان برای رقابت با آ.ث میلان و یوونتوس در فصل 2011/12 سری آ باید یاران توانمندی به خدمت بگیرد .
بنتنر 23 ساله در 28 بازی ای که برای آرسنال در این فصل انجام داده است ، طی آن 8 پاس گل و 9 بار هم گل بثمر رسانده است .
این بازیکن دانمارکی از وضعیت به بازی گرفتنش در آرسنال خوشنود نیست ، بنتنر دوست دارد در تیمی باشد که ثابت بازی کند ، که با وجود اتوئو ، پاتزینی ، میلیتو و پاندف ثابت بودن او در اینتر به تلاش خودش بستگی دارد .
-
وسلی اشنایدر: سرنوشت من در دست خداست
این ستاره 27 ساله مورد توجه چلسی و منچستریونایتد قرار گرفته اما چند روز قبل اعلام کرد که تصمیم ندارد از اینتر جدا شود.
سایت گل- وسلی اشنایدر، بازی ساز اینتر، تایید کرد که علاقه زیادی به این باشگاه دارد اما آینده اش را در دست خدا دانست.
او در گفتگو با توتو مرکاتووب گفت:" من با تمام وجودم اینتر را دوست دارم اما این خداست که در مورد آینده من تصمیم گیری می کند. تنها او می داند چه اتفاقی رخ خواهد داد. من از همه طرفداران به دلیل حمایت های شان تشکر می کنم و می خواهم به آنها اطمینان بدهم که اگر در این باشگاه بمانم، تمام تلاشم را برای موفقیت این باشگاه انجام خواهم داد."
او در مورد رقابت های این فصل و واگذاری قهرمانی به میلان گفت:" این فصل خیلی آسان نبود. من با مصدومیت های زیادی مواجه شدم. من از این عصبانی هستم که ما هرگز نتوانستیم آن نتایجی که می خواهیم را به دست بیاوریم."
اشنایدر که در سال 2009 از رئال به اینتر پیوست، تا سال 2015 با این باشگاه قرارداد دارد.
-
موراتي: براي انتقال اسنايدر بايد فكر كنم
مدتي است که نام هافبک هلندي اينترميلان در خصوص انتقال به منچستر يونايتد انگليس شنيده ميشود که مالک اين باشگاه را به واکنش وادار کرده است.
ورزش3-به نقل از توتو اسپورت، يونايتدها براي يافتن جانشين پل اسکولز که از ميادين خداحافظي کرده به دنبال جذب وسلي اسنايدر هستند و به احتمال زياد وي را به اولدترافورد خواهند برد.
ماسيمو موراتي معتقد است بايد در مورد پيشنهاد يونايتدها ژرفانديشي کند و تمامي جوانب را در انتقال احتمالي اسنايدر در نظر بگيرد. از سوي ديگر خبرهايي در مورد پيشنهاد باشگاه چلسي به اين بازيکن منتشر شده که رقابت اين دو باشگاه انگليسي براي جذب وي را به دنبال خواهد داشت.
وسلي اسنايدر که در تعطيلات تابستاني به سر ميبرد، روز گذشته (يکشنبه) در گفتوگويي اعلام کرده که از آيندهاش به هيچ وجه اطلاع ندارد و فقط خدا ميداند که فصل آينده در چه تيمي خواهد بود. همين اظهار نظر وي به شايعههاي خروجش از باشگاه دامن زده و احتمال خداحافظي وي با نرآتزوري را افزايش داده است.
اگر اسنايدر اينتر را ترک کند، موراتي بايد به دنبال يک جانشين مطمئن براي وي باشد. به همين دليل هم اعلام کرده که بايد در مورد انتقال وي مدتي فکر کند. از سسک فابرگاس، خاوير پاستوره، ريکاردو مونتوليوو و گاستون راميرس به عنوان جانشيان احتمالي اسنايدر نام برده ميشود.
-
ماریو کورسو،اسطوره اینتر: مورینیو بهتر از النیو اررا است
بال سابق باشگاه اینتر نظرش را در مورد مربی کنونی رئال اعلام کرده است
سایت گل- ماریو کورسو، بال سابق باشگاه اینتر که در طول سالهای 1960 تا 1968 زیر نظر النیو اررا، کار کرده است، معتقد است که ژوزه مورینیو در مقایسه با اررا مربی بهتری است
اینتر در سالهای 1964 تا 1965 و زیر نظر این مربی آرژانتینی توانست به دو جام اروپایی دست بیابد ولی کورسو معتقد است که مورینیو که در سال 2010 با اینتر قهرمان اروپا شد، برتر از ارراست. کورسو به ال پائیس گفت:« اگر بخواهم صادق باشم باید بگویم که النیو در حرکات پابه توپ فاجعه بود. بهترین ویژگی او این بود که همه چیز را درمورد تیم حریف می دانست.البته مورینیو به مراتب بهتر از اوست. او کاریزمای بیشتری نسبت به اررا دارد و به خوبی می داند که چطور باید بازی را بخواند. النیو محرک بزرگی بود و مقابل حریفان به خوبی به ما انگیزه می داد. »
اسطوره باشگاه اینتر ادامه داد:« البته او ایده زیادی درمورد اینکه چطور از نظر تاکتیکی ما را برای بازیها آماده کند، نداشت.او از این نظر اطلاعات محدودی داشت و اطلاعات کمی درمورد تاکتیک ها داشت.»
اررا تجربه موفقی در فوتبال اسپانیا داشت و با تیمهای اتلتیکومادرید و بارسلونا قهرمانی های متعددی را کسب کرد.
-
اینتر به دنبال ستاره 19 ساله پورتو
رودریگس 19 ساله دوران حرفه اش را از انویگادو آغاز کرد و پس از آن به بانفیلد رفت و سرانجام در تابستان 2010 به پورتو پیوست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سایت گل- به گزارش نشریه گاتزتا دلو اسپورت، جیمز رودریگز، هافبک هجومی جوان پورتو، با بازی های خوبش در نیم فصل دوم رقابت های این فصل، توجه باشگاه اینتر را جلب کرده است.
اینتری ها به دنبال تقویت خط میانی شان هستند و به دقت شرایط چند هافبک جوان را زیر نظر دارند. آنها پیش از این استفن الشراوی،هافبک جنوا را مد نظر داشتند و اکنون رودریگس نیز به فهرست آنها اضافه شده است.
رودریگس 19 ساله دوران حرفه اش را از انویگادو آغاز کرد و پس از آن به بانفیلد رفت و سرانجام در تابستان 2010 به پورتو پیوست.
او ابتدا در راه پیدا کردن به ترکیب اصلی پورتو چار مشکل شد اما در نیم فصل دوم بازی های درخشانی ارائه داد و توانست با پورتو قهرمان پرتغال و لیگ اروپا شد.
او تا سال 2014 با پورتو قرارداد دارد و براساس بندی از قراردادش با 30 میلیون یورو می تواند از پورتو جدا شود بنابراین اینتری ها نباید انتظار داشته باشند که بتوانند او را با مبلغ اندکی به خدمت بگیرند.
-
رسانههاي ايتاليايي فاش کردند
احتمال حضور بيلسا در اينتر
برخي رسانههاي ايتاليايي از احتمال حضور مارچلو بيلسا در جوزپه مهآتزا خبر دادند.
ورزش3- به نقل از گازتا دلو اسپورت، ماسيمو موراتي مالک ثروتمند نرآتزوري با سرمربي پيشين تيمهاي ملي آرژانتين و شيلي در خصوص حضور در اينترميلان صحبت کرده است.
اينکه موراتي براي مربيگري در فصل آينده با اين مربي وارد گفتوگو شده يا وي را براي فصلهاي پس از آن ميخواهد هنوز مشخص نشده است. گفته ميشود موراتي در درازمدت به لئوناردو به عنوان يک مدير ورزشي نگاه ميکند تا يک سرمربي.
لئوناردو از ميانههاي فصل جانشين رافائل بنتيس شد و توانست اينتر را به قهرماني در کوپا ايتاليا برساند.
مارچلو بيلسا که پيشينه مربيگري در اروپا را نيز در کارنامه دارد مدتي است که بدون تيم مانده و علاقمند است در اروپا به کارش ادامه دهد.
-
تلاش سانتون براي خروج از مه آتزا
مدافع جوان اينترميلان به جاي آنکه در اين تيم نيمکت نشين باشد، قصد دارد راهي باشگاه ديگري شود.
ورزش3-به نقل از گازتا دلواسپورت، مدافع ملي پوش ايتاليا که به تازگي از قرار داد 6 ماهه و قرضي خود از چزنا بازگشته است، علاقمند است يک بار ديگر به شکل قرضي به باشگاه کوچکتري برود تا فرصت بيشتري براي بازي داشته باشد.
داويده سانتون در اين باره گفت: به واقع نمي دانم چه آيندهاي در انتظارم است. با اينتر تمرين ميکنم، ولي از اينکه فصل آينده در چه تيمي حضور خواهم داشت اطلاعي ندارم. بايد با سران باشگاه و سرمربي در اينباره صحبت کنم و تصميم نهايي را بگيرم. من بازيکني هستم که دوست ندارم به نيمکت ذخيرهها دوخته شوم. ميخواهم به ميدان بروم و هر آنچه سزاوارم است را به دست آورم. با اميد بسياري به فصل پيش رو مينگرم و قصد دارم در تيمي باشم که بيشتر در ميدان حضور پيدا کنم.
سانتون ادامه داد: با حضور در ميدان ميتوانم پيشرفت کنم و ثابت کنم تا چه حد براي اينتر ارزش دارم. با خوش بيني به آينده نگاه ميکنم و مطمئن هستم که در آينده بازيکن قابل اتکايي براي نرآتزوري خواهم بود.
-
تقاضاي اينتر از ليورپول: رائول ميرلس را ميخواهيم
سران نرآتزوري از ليورپوليها خواستهاند بازيکن پرتغالي خود را در ازاي دو بازيکن به آنها واگذار کنند.
ورزش3- به نقل از سايت تراي بال، اينتريها قصد دارند جهت تقويت تيم خود ميرلس را به جوزپه مهآتزا ببرند و در ازا حاضرند تياگو موتا و کريستين چيوو را نيز به آنفيلد بفرستند.
ميرلس تنها يک سال پيش از پورتو راهي ليورپول شده و در اين تيم درخشش فوقالعادهاي داشته است. همين موضوع سبب شده لئوناردو سرمربي اينترميلان از علاقهاش به اين بازيکن سخن بگويد.
از سوي ديگر ميرلس اعلام کرده که از قرارداد کنوني خود با قرمزهاي ليورپول راضي نيست و براي ادامه حضورش در اين تيم، دستمزد بيشتري ميخواهد. اينتريها در ادامه خبر از افزايش چشمگير در دستمزد وي دادهاند و به سران ليورپول اعلام کردهاند که از ميان تياگوموتا، ديگو ميليتو، کريستين چيوو و گوران پندف ميتوانند دو بازيکن را در ازاي رائول ميرلس انتخاب کرده وبه آنفيلد ببرند.
-
موراتي: با بيلسا صحبتي نکرده ام
ماسيمو موراتي، رئيس باشگاه اينتر اعلام کرد که هيچ مذاکره اي با مارسلو بيلسا، سرمربي سابق تيم ملي شيلي براي جانشيني لئوناردو نداشته است.
این درحالی است که روزنامه گاتزتا دلوسپورت در شماره امروز خود به این نکته اشاره کرده بود که ممکن است مارسلو بیلسای 55 ساله جانشین لئوناردو برروی نیمکت مربیگری اینتر شود . ولی موراتی این خبر را تکذیب می کند.
موراتی در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه اینتر منتشر شد گفت:« هیچ وقت تماسی با بیلسا درمیان نبوده.»
این درحالی است که لئوناردو مربی کنونی اینتر در دسامبر سال گذشته جانشین رافا بنیتس شد و این روزها صحبتهایی درمورد احتمال حضور لئوناردو روی نیمکت مربیگری پاری سن ژرمن به گوش می رسد
لئوناردو پیش از پیوستن به میلان در سال 1997 در پاری سن ژرمن توپ می زد و همین ماجرا باعث شد تا خیلی ها او را در آستانه بازگشت به پاریس و هدایت تیم سابقش ببینند
دراین میان موراتی به حمایت از مربی کنونی تیمش برخاسته: «لئوناردو مربی فوق العاده ای است و من همه اخبار درمورد تماس ما با بیلسا را رد می کنم.»
اینتر زیر نظر لئوناردو قهرمان جام حذفی ایتالیا شد و رقابتهای این فصل سری آ را در رده دوم جدول به پایان برد.این در حالی بود که وقتی لئوناردو تیم را تحویل گرفت، فاصله اینتر با صدرجدول 13 امتیاز بود.
منبع
-
زانتي: هرگز به كنارهگيري از فوتبال فكر نكردهام
کاپيتان آرژانتيني اينترميلان که در ماه آگوست 38 ساله ميشود، اعلام کرد که هرگز به خداحافظي از فوتبال فکر نکرده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از اوله، خاوير زانتي معتقد است هنوز سالهاي زيادي مانده تا بخواهد به دوران بازنشستگي بيانديشد.
زانتي در اين مورد گفت: در اين لحظه هرگز نميخواهم اين موضوع را مورد توجه قرار دهم. با علاقه بسيار زياد به فوتبال ادامه خواهم داد و تصور ميکنم تا سالهاي زيادي ميتوانم به همين شيوه و در همين سطح به فوتبال ادامه دهم.
زانتي که چندي پيش هزارمين بازي دوران حرفهاي خود را انجام داده از سال 1995 تاکنون در ترکيب نرآتزوري حضور داشته است. توانايي او در بازي در خط هافبک و خط دفاع، از او بازيکي قابل اتکا ساخته و در دوران حضور در جمع اينتريها همواره مورد تائيد تمامي مربيان اين تيم قرار داشته است.
گفتني است تابستان گذشته خاوير زانتي قراردادش با آبي و سياههاي ميلان را تا سال 2013 تمديد کرد.
-
مارسلو بيلساي آرژانتيني در آستانه قرار گرفتن بر روي نيمكت اينتر
ماسيمو موراتي رييس باشگاه اينتر اعلام کرد: مذاکراتي را با مارسلو بيلسا براي هدايت نيمکت اينتر در فصل آينده انجام داده است.
ورزش3-موراتي پيشتر در روز سه شنبه اعلام کرده بود که با بيلسا براي جانشيني لئوناردو در فصل آينده گفتوگو نکرده است اما روز گذشته «چهارشنبه» از انجام مذاکره و گفتوگو با اين مربي آرژانتيني خبر داد.
شايعاتي درباره پيشنهاد باشگاه پاريس سن ژرمن فرانسه به لئوناردو به گوش ميرسد و پيداست موراتي که براي جذب بيلسا تلاش مي کند، از چنين انتقالي خوشحال خواهد شد.
موراتي در گفتوگو با شبکه "اسکاي اسپورت" درباره پيشنهاد پاريس سن ژرمن به لئوناردو، گفت: اين فرصت بسيار مناسبي براي لئوناردو جوان است. ما با بيلسا مذاکره کردهايم مطمئنا راهحلي را پيدا خواهيم کرد که هم ما و هم لئوناردو را راضي کند.
زمزمههايي مبني بر رضايت خاوير زانتي و استفان کامبياسو با انتقال بيلسا به اينتر به گوش ميرسد.
بيليساي 55 ساله معروف به لوچا بيليسا (بيليسا ديوانه) مربي فوتبال و مدافع سابق تيم ملي فوتبال آرژانتين است. او در سال 2009 به انتخاب کونمبول به عنوان مربي سال آمريکاي جنوبي انتخاب شد و در سال 2001 هم با انتخاب فدراسيون بينالمللي تاريخ آمار فوتبال، عنوان بهترين مربي ملي را به خود اختصاص داد.
او از سال 1998 تا 2004 سرمربي آرژانتين بود و از سال 2007 به شيلي پيوست و در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي بر روي نيمکت اين تيم نشست.
-
اتوئو:شاید به لیگ برتر بروم
سایت گل- ساموئل اتوئو، مهاجم اینتر، به نحو غیرمنتظره ای اعلام کرد ممکن است در فصل نقل و انتقالات این باشگاه را ترک کند وبه لیگ برتر برود.
اتوئو بعد از قهرمانی اینتر در رقابت های کوپا ایتالیا اعلام کرده بود که قصد ندارد سن سیرو را ترک کند اما به نطر می رسد اکنون در این تصمیمش تجدید نظر کرده است.
او در گفتگو با کوریه ره دلو اسپورت گفت:" من در حال حاضر، در حال بررسی گزینه هایم هستم. یک ماه است که دارم فکر می کنم بمانم یا به لیگ برتر بروم.
من اکنون 30 ساله هستم و خیلی مهم است که در مورد آینده ام درست فکر کنم زیرا این قرارداد می تواند آخرین قرارداد دوران حرفه ای ام باشد. من نشان دادن که می توانم در فوتبال ایتالیا خوب کار کنم و اکنون می خواهم خودم را در فوتبال انگلیس ثابت کنم."
این مهاجم کامرونی در سال 2009 از بارسا به اینتر پیوست و تا تابستان 2014 با اینتر قرارداد دارد.
-
مارسلو بیلسا و رد پیشنهاد هدایت اینتر
اینتری ها اولین باشگاهی نیستند که با جواب رد بیلسا روبرو می شوند. پیش از این دو باشگاه اروپایی دیگر یعنی رم و سویا نیز با پاسخ منفی این مربی 55 ساله روبرو شدند
سایت گل- به گزارش شبکه اسکای اسپورت 24، مارسلو بیلسا، سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین، پیشنهاد باشگاه اینتر برای برعهده گرفتن هدایت این تیم به جای لئوناردو را رد کرد.
بعد از تکذیب شایعات در مورد مذاکرات از سوی دو طرف، ماسمو موراتی، مالک باشگاه اینتر، روز گذشته اعلام کرد که مذاکراتی با این مربی آرژانتینی داشته اند.
اما به نظر می رسد قهرمان فصل 10-2009 چمپیونزلیگ موفق به راضی کردن بیلسا برای برعهده گرفتن هدایت این تیم در فصل آینده نشد.
اینتری ها اولین باشگاهی نیستند که با جواب رد بیلسا روبرو می شوند. پیش از این دو باشگاه اروپایی دیگر یعنی رم و سویا نیز با پاسخ منفی این مربی 55 ساله روبرو شدند.
گفته می شود لئوناردو قصد دارد برای برعهده گرفتن پست مدیریت ورزشی پاری سن ژرمن، سن سیرو را ترک کند اما مشخص نیست اینتری ها تا زمان پیدا کردن جانشینی مناسب برای او، اجازه ترک سن سیرو را به این مربی برزیلی خواهند داد یا خیر.
-
مصاحبه موراتی با کانال اینتر - رویا
بعد از اتوو, ساموئل, زانتی, لوسیو, بارسی و آسیلیو که در طول فصل به این برنامه آمدند مهمان این برنامه کانال اینتر مدیرعامل باشگاه, ماسیمو موراتی بود. در این برنامه که آخرین برنامه ای بود که هواداران در پرسیدن سوالات شرکت می کردند رئیس در مورد برنامه های اینتر صحبت کرد و این برنامه اینگونه نام گرفت. رویا؛ رئیس ماسیمو موراتی
آقای موراتی به نظر شما کدامیک از بازیکنان زیر شانس بیشتری برای نراتزوری شدن دارند؟ الکسیس سانچز, دنیله ده روسی, خاویر پاستوره؟
نمیتوانم شانس دقیقی برای موفقیت اعلام کنم ولی سانچز چون مدت مدیدی است که ما به دنبال او هستیم. او بازیکنی است با قابلیت و توانایی های فراوان و چون ما اودینزه در گفتگوی رسمی هستیم. بگذارید بگویم 60 درصد! ده روسی ایده خوبی است ولی اینتر با رم برای او وارد مذاکره نشده است. (البته بر خلاف حرف رئیس شایعاتی مبنی بر اینکه رم با دادن مقداری پول بعلاوه ده روسی, موتا و سزار را بخرد وجود دارد) و فکر نمی کنم این مذاکرات به نتیجه برسد چون او عمیقا بارم گره خورده است. او بازیکنی با کیفیت, با شخصیت و باتجربه است. همه ما هم می دانیم که پاستوره بازیکن خوبی است ولی در واقعیت او برای فروش نیست.
خواسته های مدیرعامل باشگاه چقدر روی یک ترانسفر تاثیر می گذارد؟
به قدری که یک بازیکن حس می کند تحت حمایت آن مدیرعامل؛ قویتر, حفاظت شده و حمایت شده است. بعضی وقت ها می ترسد که او را بر سر یک معامله ناراحت کند به جز این ها بقیه مسائل با پول حل می شود. با آگاهی از شرایط بازار و نقاط شعف باشگاه مقابل می توان خریدهای خوبی در بازار انجام داد.
یک نفر را در فصل گذشته نام ببرید. کسی که تفاوت ها را رقم زد...
سوال سختی است ولی فکر نکنم به کسی بر بخورد اگر بگویم ساموئل اتوو. اگر او را از اینتر بگیریم انگار مسی را از بارسا گرفته ایم. بدون او به اهدافمان نمی رسیدیم. ما هواداران اینتر خوشحالیم که حالا رقبای جدید و مدعیان تازه ای داریم. ولی در هر صورت این فصل فصل خوبی بود. با توجه به وضعیت ابتدای فصل و بازیهای بد در مدت چندین ماه. ترسناک بود چون به نوعی خودکشی کرده بودیم. ولی خوشبختانه قهرمانی جهان به ما قدرت داد. مخصوصا آمدن لئوناردو که از نظر ذهنی کار بازیکنان را آسانتر کرد و او لیاقت حضور در فصل بعد را دارد. متاسفانه ما 7 یا 8 روز بد داشتیم و در فصل بعد باید از آن درس بگیریم. شاید به نوعی با بازگشتمان خیالمان راحت شده بود که باز هم قهرمان خواهیم شد و حریف را دست کم گرفتیم. باختن به میلان وضعیت خوبی نداشت ولی هنوز لئوناردو خوب بود و به بازیکنان انگیزه می داد. ما همه بازیهای خانگیمان را بردیم و یک جام دیگر هم کسب کردیم. من می گویم این فصل خوب بود. هفتمین فصل خوب پیاپی.
بازی فینال کوپا برابر پالرمو جو خاص و فوق العاده ای داشت... با پرستیژ بود...
خوب جو فینال بود در زمین بی طرف. جو زمین بی طرفی خوبی که می توانست رم باشد, میتوانست ویمبلی باشد, میتوانست پاریس یا مادرید باشد. فقط در فینال مادرید چنین جوی دیده بودم. دو فینال پر هیاهو در دو روز. ویمبلی و رم...
با قانون فیرپلی مالی آیا مهم است که استعداد های جوان را پیدا کرد و کنار قهرمانان گذاشت؟
باید قدرت این مهم را داشت که استعدادهای جوان را پیدا کرد و کنار بازیکنان بزرگ گذاشت. به همین علت شما قدرت ها در آینده می بینید. چون این اصلا آسان نیست.این قانونی است که باید ادامه پیدا کند. چون فوتبال فقط پول نیست.
کدام بازیکن را از همه بیشتر دوست دارید؟
نمی توانم نگویم ناگاتومو, که حالا باعث خوش یمنی تیم شده است. علاوه بر مشکلاتی که در ژاپن برای او پیش آمد هنوز شادابی خودش را در تیم حفظ کرده است. او پسر بامزه و بازیکن خوبی است.
دیوانه ترین بازیکن؟
قطعا و بدون بحث مایکون
آیا هیچ مهاجمی در تاریخ اینتر به سطح بازی ساموئل اتوو می رسد؟
از نظر استیل و سبک بازی هر کس سبک خودش را دارد و اتوو خاص است او مثل ابراهیموویچ برای میلان برای تیم بسیار مهم است. اگر عقب تر برویم, آلتوبلی, آنلیلو و در زمان پدرم بازیکنی مثل مازولا که هنوز هم او را تحسین میکنم
فاکتورهای یک مدیرعامل خوب چیست؟
(با خنده) نمی دانم, ولی من مدیرعامل خوبی هستم.
بعد از این فصل آیا باز هم فصلی با موفقیت خواهیم داشت؟
امیدوارم ولی من هنوز هم از چیزهایی که سابقا اتفاق می افتاد می ترسم. احساس فاصله با پیروزی. من طعم پیروزی را کاملا از یاد برده بودم. این فصل ما آموختیم که برای قهرمانی باید همیشه تمرکز داشت. حتی در بازی که صعودتان قطعی به نظر می رسد واین می تواند در فصل بعد به ما کمک کند. لذت قهرمانی در کوپا هر چند مانند قهرمانی در لیگ قهرمانان نیست ولی ما آن را با مردم قسمت کردیم. این انگیزه خوبی برای فصل بعد اس. هر چند نمی گویم در فصلی که گذشت ما اشباع شده بودیم ولی این فصل با قهرمانی کوپا هواداران را خشنود کردیم.
ماسیمو موراتی را با اشتیاق همیشگیش می بینید که در این چند سال ضمانتی برای ما بوده است. و از شما متشکریم.
نگران اشتیاق نباشید ازش مراقبت می کنم (با خنده)
منبع :fcinter.ir
-
اينتر قرارداد ناگاتومو را دائمي مي کند
باشگاه هاي اينتر و چزه نا بر سر مالکيت مشترک يوتو ناگاتومو، ستاره جوان ژاپني به توافق رسيدند و به اين ترتيب اينتر مي تواند قرارادي دائمي با اين بازيکن امضا کند.
به گزارش نشریه مدیاست، بعد از نیم فصل خوبی که ناگاتومو در جوزپه مه آتزا داشت، اینتری ها تصمیم گرفتند نیمی از مالکیت این ستاره ژاپنی را بخرند.
براساس گزارش ها، اینتری ها علاوه بر پرداخت 4 میلیون یورو، سه بازیکن جوان شان، میلان ژیراسک، لوکا گاریتانو و لوکا کالدیرولا را نیز به چزه نا قرض دادند.
ناگاتوموی 24 ساله در 19 دیداری که برای اینتر انجام داد، دو بار نیز گلزنی کرد و به همین دلیل مدیران نرآتزوری اشتباق زیادی برای دائمی کردن قرارداد او داشتند.
هفته گذشته اعلام شد که دو باشگاه در مورد ناگاتومو به توافقی 8.5 میلیون یورویی رسیدند.
-
زولا گزينه جديد موراتي
پس از رد پيشنهاد اينتر از سوي سرمربي جوان پورتو، جان فرانکو زولا به عنوان گزينه جدي براي اين پست معرفي شد.
به نقل از وب سايت باشگاه اينتر، پس از پيوستن لوناردو به پاريسن ژرمن، نرآنروريها به دنبال مربي جديد هستند.
مارکو برانکا که براي گفتوگو با آندره وياس بوآس به پرتغال سفر کرده بود، متوجه شد که سران پورتو براي واگذاري سرمربي خود 15 ميليون يورو ميخواهند. نه تنها مبلغ جذب اين مربي 33 ساله بسيار بالاست، بلکه او خود را متعهد به اين باشگاه پرتغالي دانسته و از طرفي از سوي چلسي نيز پيشنهاد همکاري دريافت کرده است.
ديگر نامزد بدست گرفتن هدايت اينتر، مارچلو بيلسا بود که پيشنهاد اين تيم را به دلايل شخصي رد کرد و سينيشا ميهايلوويچ نيز ترجيح داد در فيورنتينا باقي بماند. از اين رو گفته ميشود مالک ثروتمند اينترميلان به دنبال جذب جيانفرانکو زولا خواهد رفت. زولا اکنون کمک مربي پير لوئيجي کاسيراگي در تيم ملي زير 21 سالههاي ايتاليا است و پيش از اين هدايت وستهام انگليس را نيز به عهده داشته است.
-
اينتر به دنبال جذب کاسيميرو
باشگاه اينتر که اکنون بدون سرمربي است با ارائه پيشنهادي 8 ميليون يورويي به دنبال جذب ستاره 18 ساله سائوپائولو است
اینتر هم اکنون سرمربی دارد اما جالب است که آنها پیشنهادی 8 میلیون یورویی برای جذب کاسمیرو ستاره باشگاه سائوپائولو ارائه کرده اند.
اینتر که با رفتن لئوناردو اکنون بدون سرمربی است زمان را برای خریدهای تابستانی اش از دست نمی دهد.
مسئولان اینتر قصد دارند با پیشنهادی 8 میلیون یورویی ستاره 18 ساله سائوپائولو را که عملکرد فوق العده ای در فصل گذشته لیگ برزیل داشته با سن سیرو بیاورند.
کاسمیرو در سائوپائولو جای ارنانس شده که تابستان گذشته به لاتزیو پیوست.
گزینه دیگر اینتر در خط هافبک اور بانگا بازیکن تیم والنسیاست که مسئولان تیم ایتالیایی قصد دارند با فروش سولی مونتاری به گالاتاسرای هزینه خرید او را فراهم کنند.
-
براز تمايل زولا به حضور در اينتر
مدير برنامههاي زولا اعلام کرد اگر اينتريها به وي پيشنهاد مربيگري بدهند، بدون شک اين مسئوليت را قبول خواهد کرد.
به نقل از سوسيدياريو، پس از آنکه لئوناردو از هدايت اينتر کنارهگيري کرد و راهي پاري سن ژرمن شد، مربيان بسياري از جمله جيانفرانکو زولا به عنوان کانديد مربيگري در نرآتزوري معرفي شدهاند.
فلاويو ماروکو در اينباره گفت: تاکنون هيچ تماس تلفني نداشتهايم ولي در عين حال شايعات بسياري در مورد علاقه اينتر به زولا شنيده ميشود. آنها در راه انتخاب سرمربي جديد با مشکل روبهرو شدهاند اما ميدانم که زولا يکي از گزينههاي اصلي آنها است.
مدير برنامههاي زولا تاکيد کرد: او از شنيدن خبر علاقمندي نرآتزوي بسيار خوشحال شد و اگر آنها با ما تماس بگيرند، بدون شک پاسخ زولا مثبت خواهد بود. او علاقمند به کار در باشگاه اينتر است.
جيان فرانکو زولا پيش از اين هدايت وستهام را به عهده داشته و اکنون دستيار پير لوئيجي کاسيراگي در تيم ملي جوانان ايتاليا است.
-
فيگو: دوست داشتم مهندس معمار شوم
ستاره اسطورهاي فوتبال پرتغال ميگويد در صورت عدم ورود به عرصه ورزش، در رشته مهماري تحصيل ميکردم.
به نقل از اوگلبو، لوئيس فيگو در تمام دوران ورزشي خود همراه با تيمهاي بزرگي مانند بارسلونا و رئال مادريد اسپانيا و اينترميلان ايتاليا درخشيد و خاطرات خوشي را برجاي گذاشت.
ستاره 38 ساله در يک برنامه تلويزيوني و مقابل ديدگان بينندگان زيادي توضيح داد که از کودکي به تحصيل در رشته معماري علاقمند بوده است.
وي اظهار داشت: اگر در فوتبال فعاليت نميکردم، به احتمال زياد در دانشگاه اقدام به تحصيل در رشته مهندسي معماري ميکردم. چون از دوران نوجواني به معماري علاقه داشتم.
فيگو افزود: چنين علاقهايي به حدي است که در تمام سالهاي که بازي کردم و به همراه تيم به سفر رفتم، هميشه با گرفتن عکس از امکان قديمي سعي در تهيه مجموعهاي از نقاط ديدني و داراي جذابيتهاي معماري داشتهام.
-
موراتي: هنوز هم زمان داريم
نراتزوري براي شناخت سرمربي جديد خود همچنان نيازمند سپري شدن زمان است.
ورزش3- پس از جدايي لئوناردوي برزيلي از اينتر تلاش براي يافتن گزينه جانشيني او همچنان بدون نتيجه ادامه دارد. لئوناردو به پاريس خواهد رفت و مدير ورزشي پاري سن ژرمن خواهد شد. فهرست جانشينان احتمالي او بسيار طولاني است. در روزهاي گذشته از مربياني چون مارچلو بيلسا، سينيشا ميها يلوويچ و آندره وياس بوآس، به عنوان گزينههاي آبي و مشکي پوشان ياد ميشد.
وياس بوآس که فصل گذشته روي نيمکت مربيگري پورتو مينشست، به خاطر درخواست 15 ميليون يورويي پرتغاليها براي فسخ قراردادش از جمع گزينهها خارج شد. ماسيمو موراتي، رييس و مالک باشگاه اينتر در گفت و گو با شبکه تلويزيوني Sky sport 24 درباره فرايند انتخاب مربي جديد اين باشگاه عنوان کرد: براي گرفتن اين تصميم با اهميت براي اينتر هنوز زمان داريم.
او ادامه داد: به وياس بوآس علاقمند بوديم، ولي حاضر نيستم رقم درخواستي براي فسخ قرار دادش را بپردازيم.
به اين ترتيب به نظر ميرسد ميهايلوويچ، سرمربي صربستاني فيورنتينا گزينه جدي اينتر باشد. موراتي در اين باره نيز ابراز داشت: هنوز با هيچ يک از مربياني که با تيمهاي ديگر قرار داد همکاري دارند، گفت و گو نداشتهام. با اين همه او يکي از گزينهها است. هنوز بايد در آرامش روي اين موضوع فکر کنيم.
-
نماد تعصب اینتر ، باشگاه را ترک میکند!
ماجراهای مارکو ماتراتزی نماد تعصب با باشگاه اینتر میلان در حال اتمام است و به احتمال بسیار زیاد مارکو فصل بعد را در تیمی به جز اینتر میگذراند .
به گزارش کانون رسمی هوادارن اینتر میلان در ایران و به نقل از پایگاه اینترنتی فوتبال پرس - البته این موافقت دو جانبه است ، و طی سیاست های جدید اینتر در جوان گرایی خود مارکو با رئیس به این توافق رسیده است تا اینتر را موقتا ترک کند بعد از بازگشت به اینتر و در کار های مدیریتی اینتر را کمک کند .
این احتمالا وجود دارد مارکو یکسال باقی مانده را در یک تیم انگلیسی و لیگ برتر بازی کند .
-
اوبینا به لوکوموتیو مسکو پیوست
این بازیکن 24 ساله که قراردادش با اینتر به پایان رسیده بود به عنوان بازیکن آزاد راهی روسیه شد تا فوتبالش را در این کشور ادامه دهد
سایت گل-ویکتور اوبینا ملی پوش نیجریه ای با قراردادی 4 ساله به باشگاه لوکوموتیو مسکو پیوست.
تونی عادله مدیر برنامه های این بازیکن گفت:" اوبینا قراردادی 4 ساله با لوکوموتیو به امضا رساند و امروز تست های پزشکی این باشگاه را با موفقیت پشت سرگذاشت."
این بازیکن 24 ساله که قراردادش با اینتر به پایان رسیده بود به عنوان بازیکن آزاد راهی روسیه شد تا فوتبالش را در این کشور ادامه دهد.
هنوز رقم این قرارداد فاش نشده اما گفته می شود دقیقا برابر پیشنهاد باشگاه ترکیه ای گالاتاسرای است که قصد داشت برای به خدمت گرفتن این بازیکن نیجریه ای سالیانه 2 میلیون یورو به او بپردازد.
اوبینا که تقریبا جایی در ترکیب اینتر نداشت فصل گذشته را به صورت قرضی در وستهم گذراند و همچنین دو فصل پیش نیز به صورت قرضی با پیراهن مالاگا به میدان رفت.
-
ماتراتزی از اینتر جدا شد
این تصمیم بعد از جلسه ای که ماتزاتزی با ماسیمو موراتی داشت، گرفته شد.
سایت گل- مارکو ماتراتزی، مدافع باتجربه اینتر، در فاصله یک سال مانده به پایان قراردادش با توافق دو جانبه از این باشگاه جدا شد.
این تصمیم بعد از جلسه ای که ماتزاتزی با ماسیمو موراتی داشت، گرفته شد.
این مدافع باتجربه که در ماه آگوست 38 ساله می شود، تا تابستان 2012 با اینتر قرارداد داشت.
او که در سال 2006 با ایتالیا قهرمان جهان شده بود، در تابستان 2001 از پروجا به اینتر پیوست.
گفته می شود ممکن است او برای ادامه فوتبالش به آمریکا یا انگلیس برود.
انتظار می رود او پس از بازنشستگی برای برعهده گرفتن پستی در باشگاه اینتر، به این باشگاه برگردد.
-
موراتی: ستاره های اینتر در جوزپه مه آتزا می مانند
رئیس باشگاه اینتر اعلام کرد ساموئل اتوئو، وسلی اسنایدر و مایکن ستاره های اینتر در این تیم می مانند.
سایت گل – ماسیمو موراتی رئیس باشگاه اینتر از شایعات منتشر شده در مورد اتوئو، اسنایدر و میاکن ستاره های تیمش چندان خوشحال نیست.
اتوئو مورد توجه چند باشگاه لیگ برتری است و اسنایدر هم مورد توجه منچستریونایتد قرار گرفته و مایکون هم ممکن است به رئال بپیوندد.
این در حالی است که موراتی در گفتگو با روزنامه گاتزتادلواسپورت گفت:" من با اتوئو، اسنایدر و مایکن صحبت کرده ام و هر سه آنها گفته اند که نمی خواهند اینتر ار ترک کنند."
موراتی قصد دارد با اضافه کردن چند بازیکن دیگر به تیمش اینتر را برای قهرمانی در سری آ ایتالیا آماده کند.
او می گوید :" من در بازار نقل و انتقلات ضمن حفظ ستاره های تیم تلاش می کنم بازیکنان جدید را به اینتر اضافه کنم. ما فصل آینده به قهرمانی می انیدشیم."
اینتر هنوز در فصل نقل و انتقالات بازیکنی را به خدمت نگرفته است اما یوتو ناگاتومو به احتمال فراوان قراردادی قطعی با این تیم به امضا خواهد رساند.
-
اتوئو با لئوناردو ديدار ميكند
سرمربي پيشين اينترميلان که اکنون به پاري سن ژرمن پيوسته علاقمند است تا مهاجم کامروني نرآتزوري را با خود به فرانسه ببرد.
لئوناردو اکنون به عنوان مدير ورزشي اين تيم فرانسوي مشغول به کار شده و پشتوانه مالي فوق العاده مالکهاي قطري اين باشگاه موجب شده تا وي به دنبال جذب ساموئل اتوئو باشد.
چندي پيش اتوئو نيز اعلام کرده بود ممکن است در تابستان جاري راهي تيم ديگري شود و پيشنهادهايي از باشگاههاي انگليسي نيز دريافت کرده است. باشگاههاي لندني تاتنهام و آرسنال علاقمندي خود را نسبت به جذب وي اعلام کردهاند، ولي اتوئو واکنشي نسبت به آنها نشان نداده است.
در اين ميان گفته ميشود اتوئو که فصل گذشته زير نظر لئوناردو در اينتر بازي ميکرد، براي بررسي انتقال به پاري سن ژرمن با اين مربي ديدار و گفت و گو خواهد کرد تا در صورت توافق، راهي اين تيم شده و ادامه دوران فوتبالش را در فرانسه بگذارند.
-
سایت گل- به گزارش نشریه اکیپ، اینتری ها قصد دارند با پیشنهادی 30 میلیون یورویی، کاکا، هافبک برزیلی رئال مادرید را به خدمت بگیرند.
کاکا که در سال 2009 با انتقالی 68.5 میلیون یورویی از میلان به رئال پیوست، در دو فصل حضور در سانتیاگو برنابئو نتوانست انتظارات را برآورده کند و به همین دلیل شایعات زیادی در مورد جدایی اش از این باشگاه مادریدی منتشر شده است.
این ستاره برزیلی بارها اعلام کرده که قصد دارد در رئال بماند و خودش را ثابت کند اما با توجه به بازیکنان زیادی که رئالی ها در تابستان به دنبال شان هستند، ممکن است بعضی از بازیکنانی که از نظر اقتصادی فروش شان به نفع باشگاه است را به تیم های دیگر واگذار کنند.
-
گاسپرینی سرمربی اینتر شد
به نقل از سایت رسمی اینترمیلان ، جیان پیرو گاسپرینی بصورت رسمی بعنوان مربی نراتزوری معرفی شد و فصل آینده هدایت اینتر را بعهده خواهد داشت .
برطبق اعلام سایت رسمی اینتر ، گاسپرینی 53 ساله با قراردادی 2 ساله به اینتر پیوسته است اما در برخی منابع ذکر شده که وی با قراردادی یکساله و به مبلغ 2.5 میلیون یورو به اینتر پیوسته که البته قرارداد وی قابل تمدید می باشد .
پرزیدنت موراتی که درحال حاضر خارج از ایتالیا بسر می برد ضمن ابراز رضایت ازین انتخاب برای گاسپرینی آرزوی موفقیت کرده است .
لازم بذکر است که کادر فنی فعلی اینتر از جمله بارزی و راپتی همراه با گاسپرینی فعالیت خواهند داشت و وی Bruno Caneo و Luke Cheats را بعنوان همکاران خود به مه آتزا می آورد .
-
مايکون در اينتر مي ماند
مدير برنامه هاي مدافع برزيلي اينتر اعلام کرد اين بازيکن با وجود پيشنهادهاي باشگاه اسپانيايي در سن سيرو خواهد ماند.
روبرتو کالندا مدیر برنامه های مایکون با وجود پیشنهاد و شایعات پیوستنش به رئال به قراردادش با اینتر وفادار خواهد ماند در جوزپه مه آتزا می ماند.
رئال سال گذشته نیز به دنبال جذب مایکون بود اما پیشنهاد 35 میلیون یورویی آنها در نهایت به جایی نرسید و مایکون در اینتر ماند.
اکنون با توجه به اینکه قرارداد مایکون تابستان آینده با اینتر به اتمام می رسد به نظر می رسد مسئولان باشگاه ایتالیایی برای اینکه او را سال آینده به عنوان بازیکن آزاد از دست ندهند ترجیح می دهند تابستان امسال او را بفروشند.
کالندا در گفتگو با روزنامه کوریره دلواسپورت می گوید :" مذاکره ای با باشگاه های دیگر انجام نداده ایم. مایکون با اینتر قرارداد دارد و در این تیم می ماند."
شرایط در مورد آینده این بازیکن کمی مبهم به نظر می رسد چرا که آنتونیو کالیندو که او هم مدعی است مدیر برنامه های مایکون است دوشنبه اعلام کرد مذاکره با رئال مادرید در حال انجام است.
مایکون هم اکنون در اردوی تیم ملی برزیل برای حضور در رقابتهای کوپا آمه ریکا حضور دارد.
-
آرسنال به دنبال دروازه بان اينتر
باشگاه آرسنال قصد دارد با ارئه پيشنهادي 8 ميليون پوندي اميليانو ويويانو دروازه بان باشگاه اينتر را به خدمت بگيرد.
آرسن ونگر که فصل گذشته تیمش از اشتباهات دروازه بانی بسیار متضرر شد قصد دارد برای فصل آینده یک دروازه بان مطمئن به خدمت بگیرد. این در حالی است که آرسنال فصل گذشته ششمین سال بدون جام را پشت سر گذاشت.
اینتر برای جذب کامل ویویانو 3.8 میلیون پوند به بولونیا پرداخت. پیش از این ویویانو به صورت مالکیت مشترک در اختیار دو باشگاه اینتر و بولونیا بود.
ویوانو ترجیح می دهد به جای اینکه در اینتر دروزاه بان ذخیره باشد در آرسنال به عنوان سنگربان شماره یک به میدان برود.
ونگر به احتمال فراوان مانوئل آلمونیا را که فصل پیش به خاطر اشتباهات متعددش جایگاهش را در ترکیب اصلی تیم از دست داد تابستان امسال می فروشد.
هواداران آرسنال مدتهاست منتظرند ونگر یک دروازه بان مطمئن به خدمت بگیرد. آمدن ویویانو ممکن است خیال توپچی ها را توپچی ها از دروازه خود راحت کند.
ونگر برای جذب دروازه بان نمی خواهد پول زیادی هزینه کند، آنها پیش از این به دنبال هوگو لوریس دروازه بان ملی پوش لیون بودند اما به دلیل قیمت 20 میلیون پوندی اش از جذب او منصرف شدند.
-
لئوناردو از اينتر جدا شد
باشگاه اينتر امروز به طور رسمي اعلام کرد که با توافق دو جانبه با لئوناردو، سرمربي برزيلي اش قطع همکاري کرده است.
در بیانیه ای که در سایت باشگاه اینتر منتشر شده، آمده است:" بعد از شش ماه سخت و قهرمانی در کوپا ایتالیا، اینتر و لئوناردو به طور دوستانه به همکاری شان پایان می دهند.
همه اعضای باشگاه اینتر تمام تلاش شان را برای موفقیت در رقابت های آینده به خرج خواهند داد. ماسیمو موراتی و همه اعضای باشگاه از او به خاطر کمک هایش به این باشگاه و موفقیتی که برای اینتر به دست آورد، تشکر می کنند و برای او در ادامه دوران حرفه ای بهترین ها را آرزو می کند."
لئوناردو پس از اخراج شدن از میلان، در ژانویه گذشته هدایت اینتر را برعهده گرفت و با این تیم قهرمانی کوپا ایتالیا و نایب قهرمان سری ا شد.
اینتری ها هفته گذشته جان پیرو گاسپرینی را جانشین لئوناردو کردند که قرار است پست مدیریت ورزشی پاری سن ژرمن را برعهده بگیرد.
-
آلوارز در یک قدمی اینتر
به نقل از انجمن فارسی اینتر-اگر اتفاق خاصی نیفتد ریکی را در پیراهن اینتر خواهیم دید ....
بعد از مذاکرات موفقیت آمیزی که اینتر دیروز برای جذب پالاسیو انجام داد همزمان مذاکراتی هم با باشگاه ولز سارسفیلد ، جهت خرید ریکی آلوارز انجام شد که ظاهراً نتیجه مذاکرات به خواسته اینتر پیش رفته است .
مدیر این باشگاه در مصاحبه امروزش اشاره کرد که اینتر فقط یک گام با ریکی فاصله دارد .همچنین گفت که در هفته گذشته وی با دو نماینده از اینتر در این رابطه دیداری داشته که پیشرفت خوبی در مذاکرات حاصل شده است .
بخشی از مصاحبه رافینی مدیر باشگاه :
" اینتر به ریکی خیلی نزدیک است . در روزهای اخیر من با دو نماینده از اینتر جلسه داشته ام . نراتزوری به پسر جوان ما علاقه زیادی نشان داده است . فکر می کنم با توجه به شرایط فعلی شاهد امضای قرارداد در این هفته باشیم ..."
او همچنین اشاره کرد که اینتر باشگاه بزرگی است و برای ریکی از دو باشگاه رم و آرسنال مناسب تر است .
مبلغ انتقال نیز درحدود 12 - 15 میلیون اعلام شده است .
با توجه به این شرایط به نظر می رسد که در فصل آینده شاهد حضور این هافبک خلاق آرژانتینی ، که کاکای جدید نامیده می شود ، در پیراهن نراتزوری خواهیم بود ...
-
شوک دی لورنتیس به میلانی ها : اینتر در خرید همسیک مقدم است ... !
InterFc.IR-به گفته دی لورنتیس اینتر در خرید همسیک بر میلان مقدم است ...
به نقل از Corriere Dello sport ، دی لورنتیس مدیر باشگاه ناپولی در مصاحبه اش اعلام کرده است که از نظر اخلاقی ، اینتر در خرید همسیک بر میلان مقدم است . مصاحبه ای که برای میلانی ها که تلاش زیادی برای خرید همسیک کرده اند ، شوک بزرگی بوده است .
او دv ادامه گفت :
" موراتی ،با برخوردی مناسب ، 3 سال پیش از من خواست که همسیک را به اینتر بفروشیم که من نه گفتم . دوماه پیش نیز او با کمال احترام از من خواست که او را به نراتزوری بفروشیم ...
این طرز برخورد و رفتار موراتی من را بسیار تحت تاثیر قرار داده است .
قطعاً سعی خواهیم کرد که همسیک را در تیممان حفظ کنیم اما درصورتیکه قرار باشد وی از ناپولی جدا شود قطعاً گزینه اول اینتر خواهد بود ... "
-
ریکی آلوارز به اینتر پیوست(ورود ریکی به میلان)
کمی بعد از ساعت ده و نیم صبح ریکاردو گابریل آلوارز یا همان ریکی بعد از پروازی که از سوی لندن داشت وارد فرودگاه میلان شد. این هافبک بیست و سه ساله ی آرژانتینی یک بازیکن با استعداد است و همچنین تمام تیم های بزرگ اروپایی خواهان او بودند.
به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر سران اینتر برای بردن این بازیکن به ایتالیا برنامه ریزی کرده بودند و حالا او شالی به رنگ های نرآتزوری بر گردن دارد.
او می گوید: « این برای من یک رویایی بود که حالا به حقیقت پیوست و من نمی توانم برای شروع یک ماجرای شگفت انگیز صبر کنم. »
ریکی به همراه پدرش «کـارلوس» که به نظر می رسد نسبت به پسرش هیجان زده تر شده باشد، حالا باید آخرین تشریفات ثبت قراردادش را کامل کنند. ایجنت و وکیل او هم در مراسم حضور یافتند.
-
ریکی آلوارز یک اینتری خالص!
قرارداد ریکی ثبت شد و او باید زندگی جدیدی را در میلان آغاز کند. او ماجراجوئیش در ولزسارسفیلد را به پایان رساند و به اروپا آمد. او عکسی از 6 سالگی خودش با پیراهن اینتر منتشر کرد تا ثابت کند پشتکار در زندگی می تواند انسان را به همه جا برساند و به آرزوی کودکیش رسید و به اینتر آمده تا پا جای پای الگویش خاویر زانتی کبیر بگذارد و در میلان قهرمان نام بگیرد!
خوش آمدی ریکی...
-
باشگاه اینتر آماده است تا بعد از رقابت های کوپا آمریکا، قرارداد لوسیو، مدافع باتجربه برزیلی، را برای یک فصل دیگر تمدید کند.
قرارداد فعلی این مدافع 33 ساله با نرآتزوری در تابستان 2012 به پایان می رسد اما او همچنان یکی از ارکان اصلی تیم گاسپرینی است و باشگاه اینتر قصد دارد او را برای یک فصل دیگر حفظ کند.
لوسیو ماه گذشته اعلام کرد که می خواهد قراردادش را برای دو سال دیگر یعنی تا سال 2014 با اینتر تمدید کند اما نشریه لا رپوبلیکا ادعا کرد که که باشگاه اینتر تنها حاضر است قرارداد این ملی پوش برزیلی را برای یک فصل دیگر تمدید کند.
لوسیو، ساندرو بکر ، مدیر برنامه هایش و مارکو برانکا احتمالا در پایان رقابت های کوپا آمریکا در مورد تمید قرارداد مذاکره خواهند کرد و در صورتی که مذاکرات به سرانجام نرسد، او شاید اینتر را ترک کند.
به نقل از سايت تراي بال، سران فيورنتينا پس از آنکه مونتوليوو از تمديد قراردادش با اين تيم سر باز زد، قصد فروش وي را دارند. اين بازيکن تنها يک سال ديگر با بنفشها قرارداد دارد.
از سوي ديگر اگر سسک فابرگاس پس از کش و قوسهاي فراوان سرانجام راهي بارسلونا شود، مونتوليوو ميتواند جانشين خوبي براي وي در ترکيب آرسنال باشد.
ريکاردو مونتوليوو همچنين بازيکن مورد علاقه ماسيمو موراتي مالک اينترميلان است و احتمال حضور وي در جوزپه مهآتزا نيز وجود دارد. اين بازيکن طي 6 سال حضور در فلورانس نزديک به 200 بازي براي اين تيم انجام داده و 13 گل نيز به ثمر رسانده است.
-
وسلی دوست دارد در اینتر بماند...
علي رغم پيشنهادهاي منچستريونايتد و مالاگا وسلي اسنايدر اعلام کرد مي خواهد در اينتر بماند.
این هافبک 27 ساله می گوید:" می خواهم در اینتر بمانم. دوستان زیادی از جمله خاویر زانتی در اینجا دارم که نمی توانم آنها را به سادگی ترک کنم."
این در حالی است که اسنایدر از اینکه باشگاه او را بفروشند به شدت ناراحت خواهد شد.
اسنایدر می گوید:"اگر باشگاه بخواهد مرا بفروشد هر جا که آنها بخواهند می روم اما بدون شک ناراحت خواهم شد. از حضور در اینتر راضی هستم و اگر این تیم را ترک کنم دلم برای آن تنگ خواهد شد اما کاری نمی شود کرد این فوتبال است."
"اوایل وقتی رئال مرا به اینتر فروخت ترجیح میدادم در اسپانیا بمانم."
هفته گذشته جیان پیرو گاسپرینی سرمربی جدید اینتر اعلام کرد اسنایدر مطمئنا در این تیم باقی خواهد ماند.
منبع
-
رضایت گاسپرینی از خریدهای جدید اینتر
کاستاینوس و آلوارس در پیروزی 6-1 اینتر مقابل ترنتینو، اولین بازی شان را برای تیم جدیدشان انجام دادند و هر دو موفق به گلزنی شدند
سایت گل- جان پیرو گاسپرینی، سرمربی اینتر، از نمایش ریکی آلوارس و لوک کاستاینوس، خرید های جدید باشگاه، در اولین بازی شان برای نرآتزوری ابراز رضایت کرد.
کاستاینوس و آلوارس در پیروزی 6-1 اینتر مقابل ترنتینو، اولین بازی شان را برای تیم جدیدشان انجام دادند و هر دو موفق به گلزنی شدند.
گاسپرینی در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه اینتر گفت:" من واقعا از نمایش کاستاینوس و آلوارس راضی هستم. این دو تحرک بسیار خوبی در زمین داشتند. کاستاینوس بازیکن جوانی است اما می داند چگونه باید بدود.
آلوارس بازیکن مهمی برای تیم ما خواهد بود. او از همین بازی اول خودش را به خوبی نشان داد."
گاسپرینی سپس در مورد بازی صحبت کرد و گفت:" این بازی برای من خیلی مفید بود، که بازیکنان تیم را ببینم و بعضی نکات را در تیم درست کنم. ما شروع خوبی داشتیم اما کمی بعد اندکی شکل تیمی مان را از دست دادیم که بخشی از آن به دلیل مصدوم شدن بعضی از بازیکنان بود که خوشبختانه چندان جدی نیست. ما باید به سختی کار کنیم و تلاش کنیم بازی به بازی بهتر شویم."
-
اسكودتو 2006 در مهآتزا ماند
فدراسيون فوتبال ايتاليا اعلام کرد قهرماني سال 2006 کالچو از اينترميلان پس گرفته نخواهد شد.
به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، در جلسه کميته اجرايي فدراسيون فوتبال ايتاليا مشخص شد که اينتريها ميتوانند اسکودتوي سال 2006 را نزد خود نگه دارند.
اين جلسه که در رم برگزار شد، به بررسي تباني و رسواييهاي فصل 2006 - 2005 و پيش از آن پرداخته بود که در نهايت با رايگيري حاضرين به پايان رسيد. 23 تن از اعضاي اين کميته راي به حفظ اسکودتو توسط اينترميلان دادند و دو نفر نيز راي ممتنع دادند و تنها يک نفر به پس گرفتن جام قهرماني از آنها راي داد.
بدين ترتيب راي نهايي به سود اينتريها صادر شد و آنها توانستند اين قهرماني را همچنان در ويترين افتخارات خود نگه دارند.