به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با تشــــکر:flowerysmile:
نمایش نسخه قابل چاپ
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با تشــــکر:flowerysmile:
بازگشت رضايي به تمرينات پرسپوليس
آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پيش از ديدار با ملوان، امروز برگزار شد.
تيم فوتبال پرسپوليس در ديدار رفت فينال ليگ برتر فردا در ورزشگاه آزادي ميزبان ملوان بندر انزلي خواهد بود، بعد از ظهر امروز از ساعت 18 آخرين تمرين اين تيم قبل از ديدار با ملوان در ورزشگاه شهيد درفشي فر برگزار شد.
در اين تمرين بازيکنان پرسپوليس پس از گرم کردن بدنهاي خود به پاس کاري در حال حرکت، زدن ضربات ايستگاهي و پنالتي پرداختند.
* در تمرين امروز غلامرضا رضايي پس از مدتها حضور پيدا کرد. او ابتدا زير نظر زرينه به تمرينات ويژه پرداخت و سپس تمرينات استقامتي را در دستور کار خود قرار داد.
* خوش و بش رضايي با بازيکنان و روحيه دادن در تمرين امروز در نوع خود بسيار جالب توجه بود.
* مياچ يکي از افراد با نشاط در تمرين امروز بود. شوخيهاي او با مازيار زارع در نوع خود بسيار جالب بود.
*علي دايي امروز بيشتر نظاره گر کارهاي تمريني بود.
* تمرين پشت درهاي بسته برگزار شد اما تعدادي از ليدرها به داخل ورزشگاه رفتند و براي دايي در بازي فردا آرزوي موفقيت کردند. آنها دقايقي با سرمربي پرسپوليس به گفت و گو پرداختند.
* در مرحله دوم تمرين بازيکنان به دو قسمت تقسيم شدند، بخشي از بازيکنان به آقا وسط پرداخته و بخش ديگر نيز ارسال توپهاي بلند پشت دفاع را تمرين کردند.
* تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 19:45 دقيقه فردا به مصاف بندر انزلي خواهد رفت.
سرپرست باشگاه پرسپوليس تهران ظهر امروز با علي سعيدلو ديدار کرد.
حبيب کاشاني، سرپرست باشگاه پرسپوليس پس از قهرماني در جام حذفي از اين تيم به صورت رسمي کنارهگيري کرد.
سعيدلو که از استعفاي کاشاني خشنود نبود، ظهر امروز وي را دعوت به جلسه کرد تا در مورد علت کناره گيري اش مسايل را جويا شود.
اين ديدار در سازمان تربيت بدني برگزار شد و در همين جلسه در خصوص اتفاقات اخير و دلايل استعفاي کاشاني بحث و تبادل نظر شد.
پرسپوليس در فينال جام حذفي ايران و در 2 مسابقه رفت و برگشت با نتيجه 4 بر 3 مقابل ملوان به برتري رسيد و قهرمان شد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نميدانم چرا سرمربي تيم ملي بدون هيچ جلسه تمريني 5 بازيکن پرسپوليس را کنار گذاشت؟
علي دايي در خصوص وضعيت پرسپوليس پس از قهرماني در جام حذفي اظهار داشت: خدا را باز هم شکر ميکنم و به تک تک بازيکنانم افتخار مي کنم که با کسب يک قهرماني با ارزش دل ميليون هوادار پرسپوليس را شاد کردند. اين جام به کام تمام هواداران واقعي پرسپوليس مبارک باشد و انشاءالله لذت آنها را در فصل آينده با کسب نتايج خوب مخصوصا در آسيا ببرند. اين تنها موردي بود که توانستم با کمک همه بازيکنان آن را به دست آورم و تقديم به هواداران کنم.
وي در جواب سؤالي که آيا در حال حاضر نگران بلاتکليفي پرسپوليس نيستيد، نيز گفت: از اين بايت خيلي نگرانم، خيلي بيشتر از برخيها. هر روز که ميگذرد نگرانيام براي پرسپوليس بيشتر ميشود. همه تيم ها تلاش خود را با جذب بازيکن براي فصل بعد آغاز کردهاند،اما پرسپوليس...اميدوارم هرچه سريعتر تکليف همه چيز مشخص شود تا پرسپوليس در فصل آينده دچار مشکل نشود.
دايي در خصوص وضعيت خودش و پيشنهادهاي باشگاهها به وي نيز گفت: نميخواهم بازار گرمي کنم. صحبتها و پيشنهادهايي شده، اما حرف نميزنم و خدا هرچه بخواهد همان اتفاق ميافتد.
سرمربي پرسپوليس همچنين در پاسخ به سؤالي که آيا شما از اين تيم خداحافظي کرديد يا خير، گفت: اين بحثها نيست، من قراردادم با باشگاه تمام شده و اين موضوع را رسما اعلام کردم. حالا برخيها بحث خداحافظي هميشگيام از پرسپوليس را از خودشان درآوردند. من وظيفه داشتم بعد از بازي از زحمات بازيکنانم تشکر کنم که اين کار را انجام دادهام. دوباره ميگويم که اين بازيکنان براي من خوب کار کردند، البته خدا را شکر که سود اين خوب کار کردن براي سربلندي باشگاه بزرگ پرسپوليس بود.
دايي همچنين در خصوص خط خوردن 5 پرسپوليسي از ليست تيم ملي نيز گفت: واقعا نميدانم چه حرفي بايد بزنم. اصلا چرا 9 نفر از ما به تيم ملي دعوت شدند و چرا 5 نفر از آنها به يک بار خط خوردند؟ نميدانم در مورد اين اتفاق چه حرفي بزنم. از آقاي کيروش بعيد بود که اينکار را انجام بدهد. بازيکنان ما حتي يک تمرين هم با تيم ملي نکردند، اما خط خوردند. نميدانم دليل اين کار چه چيزي بود و اين موضوع براي من جاي سؤال دارد.
وي افزود: يکي از بزرگترين سؤالهاي من در اين باره اين است که چرا محمدنوري خط خورده است؟ نوري در فصل جاري عصاي دست من در پرسپوليس بود. او خوب بازي کرد، گل زد، پاس داد و براي تيمش بسيار مؤثر بود، اما بدون آنکه يک جلسه تمريني بازيکن را ببينند او را خط زدند. واقعا کار کيروش عجيب بود و دليلش را هم نميدانم!
دايي در پايان ضمن تقدير و تشکر از هواداراني که در چند روز گذشته او را مورد حمايت قرار دادهاند نيز گفت: يکي از خواستههايم اين بود که دل هواداران پرسپوليس را در فصل آينده شاد ببينم که خدا را شکر خدا اين عزت را به من داد که اين اتفاق بيفتد. من هرچي دارم از اين هواداران است و باور کنيد وقتي خوشحالي آنها را ميبينم برايم از همه چيز مهمتر است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]کریم باقری بازیکن متعصب و با اخلاق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مهم، موفقیت پرسپولیس است، حالا با بودن و یا نبودن من. بازیکن دوست داشتنی و محبوب پرسپولیس در خصوص حضورش در کنار بازیکنان و کادر فنی سرخپوشان گفت: طی درخواستی از سوی علی دایی، در تمرینات تیم پرسپولیس حضور یافتم تا دلیلی بر افزایش روحیه بازیکنان در دیدارهای پایانی مسابقات جام حذفی باشم.
وی افزود: پیشنهاد سرمربی تیم پرسپولیس را با جان و دل قبول کردم و آمدم. خدا را شکر که تیم توانست بازی رفت فینال را با پیروزی پشت سر بگذارد. همچنین روز قبل از بازی در انزلی نیز علی دایی طی تماسی، گفت: هم بچه ها و هم من می خواهیم شما در این سفر همراه ما باشید تا در صورت قهرمانی در جام حذفی، جام را کریم باقری بالای سر ببرد.
باقری ادامه داد: مسلما خوشحال شدم از اینکه بچه ها و کادر فنی تصمیم گرفته بودند که من کنار تیم باشم. من جزویی از تیم بوده و هستم و بنابه دلایلی در مقطعی کناره گیری کردم ولی لازم دانستم در این شرایط به کمک تیم محبوبم بیایم اما در کل، از اینکه مرا پذیرفتند که در آخرین لحظات کنار آنها باشم، تشکر می کنم و انشاء ا… که این جام برای فصل بعد بتواند ناکامی های گذشته را جبران کند.
باقری در مورد هواداران گفت: بار دیگر به هواداران خوب تیم پرسپولیس قهرمانی جام حذفی را تبریک می گویم. آنها در بازی های پرسپولیس مخصوصا در دیدار رفت فینال با حضورشان در ورزشگاه آزادی نشان دادند که تیم خودشان را تا چه اندازه دوست دارند. هواداران در مواقع حساس و هر جا که احساس کردند حضورشان تاثیرگذار است، تیم را تنها نگذاشتند.
کریم باقری در ادامه تصریح کرد: من از مدیریت باشگاه و مسئولان این تیم تشکر می کنم و از آنها می خواهم در فصل آتی با یارگیری مناسب فصل جدید را پرقدرت تر از گذشته آغاز کنند تا این هوادارانی که در سرما و گرما در اقصی نقاط کشور به ورزشگاه ها می آیند و تیمشان را تشویق می کنند، با نتایج خوب شاد شوند.
باقری درباره حضورش در پرسپولیس گفت: یقینا دوره بازیگری من به اتمام رسیده و همانطور که قبلا اعلام کرده ام؛ تمایلی به مربیگری ندارم که بتوانم در کادر فنی انجام وظیفه کنم اما همیشه در کنار پرسپولیس خواهم بود. اصل کار این است که تیم پرسپولیس موفق باشد، حالا با بودن یا نبودن من. نام پرسپولیس بزرگ است. من و امثال من، می آئیم و می رویم ولی امیدوارم طرفداران، این موضوع را درک کنند که این تیم برای همه مردم است و آنها با حمایت های خودشان می توانند آن را حفظ کنند.
سعيد لو : هواداران پرسپوليس نگران نباشند و از قهرماني لذت ببرند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اعلام كرد كه هواداران [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] فعلا از قهرماني لذت ببرند و نگران اين تيم نباشد. اين در حالي است كه با معرفي گزينه دولت براي وزارت ورزش، احتمالا سعيدلو ديگر مسئوليتي در حوزه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نخواهد داشت.
علي سعيدلو امروز در گفت وگو با اين خبرگزاري گفت: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و استقلال [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در ليگ گذشته وضعيت بسيار خوبي داشتند و هر كدام به موفقيت هاي مهمي رسيدند. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] توانست قهرمان جام حذفي شود و به هواداران اين تيم توصيه مي كنم در حال حاضر از قهرماني اين تيم تا مي توانند لذت ببرند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در خصوص استعفاي حبيب كاشاني گفت: در اين خصوص فعلا اظهارنظر نمي كنم اما مشكلات بايد حل شوند. وي در خصوص از دست دادن زمان جذب بازيكن براي باشگاه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تصريح كرد: توصيه مي كنم كه هواداران نگران جذب بازيكنان خوب نباشند.
سعيدلو گفت: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در اين فصل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و استقلال عملكرد خوب و راضي كننده اي داشته اند و توانستند دل هواداران شان را شاد كنند. بايد دست به دست هم دهيم تا شاهد موفقيت هاي بيشتر اين دو تيم مردمي با كمك مردم باشيم.
عابديني : دايي به دغترم آمد. اولويت علي كريمي و مهدوي كيا پرسپوليس است
مديرعامل باشگاه داماش ايرانيان گفت: مهدوي كيا و علي كريمي به من گقتند كه اولويت آنها پيوستن به تيم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] است
تا به امروز علي كريمي، مهدي مهدوي كيا، ادينهو، حسين كاظمي، سياوش اكبرپور و چندين بازيكن ديگر كه چون صاحب نام نبوده اند، اسمشان را ننوشته اند را در دفترم ملاقات كرده ام، اما با هيچ كدام بحث قرارداد و اين موضوع كه آنها به داماش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را نداشته ام.
خيلي رك و صريح از مهدوي كيا و كريمي كه به صورت جداگانه به دفترم آمده بودند، برنامه سال آينده شان را خواستم كه اولويت هر دو بازيكن حضور در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بود، پس معنا و مفهوم اين ملاقات اين است كه آنها آمدند تا من را ببينند نه اينكه به داماش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] . ممكن است اگر از آنها بخواهم به داماش بيايند روي من را زمين نزنند، اما بازيكن مختار است تا خود تيم آينده اش را انتخاب كند.
همه اينهايي كه براي تبريك گفتن به دفتر داماش آمدند [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] خوبي هستند و اعتقاد ويژه اي به آنها دارم. دو تا از آنها يعني كريمي و مهدوي كيا مستقيما از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] خود من هستند و با من [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اند. آنها زندگي فوتبالي شان را در نزد من گذرانده و علاقه خاصي به آنها دارم. حالا هم در صورتي كه قصد آمدن به داماش را داشته باشند قدمشان روي چشم اما حقشان اين است كه بر روي اولويت خود فكر كنند.
منبع : ارتش سرخ دات كام
به دنبال اعلام نظر علی سعیدلو، رییس مجمع باشگاه پرسپولیس، حبیب کاشانی با رایزنی برای انتخاب سرمربی برای فصل آینده، کار خود را در باشگاه پرسپولیس از سر گرفت.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی سعیدلو امروز در گفت و گویی با خبرگزاری فارس، درباره استعفای کاشانی و با اشاره به جلسه اش با سرپرست باشگاه پرسپولیس، گفت:" كاشاني به بنده استعفا نداده و در جلسهاي گفت كه ميخواهم بروم. اما ما بحث كرديم كه چرا استعفا بايد بدهد؟ بايد طراحي كنيم و ببينيم مشكلات چيست و ميخواهد با چه كسي كار كند و چه كسي را مربي بگذارد."
رئيس سازمان تربيت بدني در خصوص مباحث مطرح شده در جلسه اخير وي با حبيب كاشاني گفت: از طريق فدراسيون فوتبال وضعيت باشگاهها را پيگيري ميكنم و آنها مخصوصا وضعيت ليگ را گزارش ميدهند. حتي هيات رئيسه، ليگ دسته يك را به ما گزارش ميدهد اما به خاطر اينكه مسئول 2 باشگاه استقلال و پرسپوليس و رئيس مجمع 2 باشگاه هستم براي اين كار جلسه جداگانهاي ميگذارم.
وي در پاسخ به سؤالي مبني بر اينكه در جلسهاي كه با كاشاني داشتيد در مورد بحث استعفاي او نيز صحبتي به ميان آمد خاطرنشان كرد: كاشاني به بنده استعفا نداده و در جلسهاي گفته كه ميخواهم بروم اما ما بحث كرديم كه چرا استعفا بايد بدهد؟ بايد طراحي كنيم و ببينيم مشكلات چيست و ميخواهد با چه كسي كار كند و چه كسي را مربي بگذارد. اينكه كار را رها كنيم راحتترين كار است و حتي اگر كسي بخواهد استعفا بدهد اول سامان ميدهد و در وضعيت شلوغ استعفا نميدهد. بايد به پرسپوليس كه جزء محبوبترين باشگاهها است، كمك كنيم.
سعيدلو درباره اينكه چه برنامههاي براي پرسپوليس دارد گفت: در اين هفته با كاشاني و فتح الله زاده جلسه ميگذاريم چرا كه در فصل نقل و انتقالات هستيم اما طرفداران نگران نباشند. اين سال دوم است كه پرسپوليس در جام حذفي به صورت پياپي قهرمان شده است.
حبیب کاشانی نیز در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس درباره تاکید علی سعیدلو، رییس مجمع باشگاه پرسپولیس مبنی بر ادامه فعالیتش در باشگاه پرسپولیس، گفت:" با توجه به نظر رییس مجمع باشگاه پرسپولیس، وظیفه خود می دانم کارها را در باشگاه پیگیری کنم. بر همین اساس پیگیر انتخاب کادر فنی هستم و به زودی سرمربی پرسپولیس برای فصل آینده را انتخاب و معرفی می کنم."
لحظه به لحظه با حبيب كاشاني و علي دايي در 90
در برنامه 90 امشب همراه سايت گل باشيد
سايت گل- نود شامگاه دوشنبه 23 خرداد ميزبان سرپرست و سرمربي تيم پرسپوليس است. از آنجا كه اين برنامه مي تواند به نوعي در سرنوشت فصل آينده اين باشگاه موثر باشد، بخش هايي از گفت و گوي عادل فردوسي پور با حبيب كاشاني و علي دايي، در سايت گل به طور همزمان درج مي شود. با سايت گل همراه باشيد.
12:35: حبيب كاشاني ميهمان اول برنامه است. سرپرست دوباره برگشته پرسپوليس از بازي ملوان شروع مي كند و حاشيه هايي كه طرفداران ملوان، شب قبل ايجاد كرده بودند. و اينكه بعد از بازي به خاطر پرتاب گاز اشك آور، دچار مشكل تنفسي شده بود. كاشاني اين را هم مي گويد كه نحوه كاپ دادن به تيم قهرمان، در شان جام حذفي نبود.
12:53: فعلاً بحث اصلي 90 درباره حواشي بعد از بازي فينال است. فرماندار انزلي روي خط آمده و درباره اتفاقات اين بازي توضيح مي دهد.
12:59: گفت و گوي عادل و كاشاني با پخش آيتم مصاحبه علي دايي آغاز مي شود. همان حرف هاي دايي بعد از قهرماني كه مربي پرسپوليس، حسابي از خجالت كاشاني درآمد. عادل مي گويد كه مي خواستيم مناظره اي بين دايي و كاشاني داشته باشيم، كاشاني پذيرفت ولي علي دايي قبول نكرد.
1:03: كاشاني مي گويد بحث چهره به چهره با علي دايي، نتيجه بهتري داشت. كاشاني از اينكه ميهمان اول است راضي نيست و مي گويد: نه من عاري از اشتباه هستم و نه دايي.
1:05: حبيب كاشاني: من 18 ماه پيش خودم رفتم دنبال علي دايي و از كرانچار گذشتم. زماني هم كه دايي استعفا كرد، من با اين استعفا مخالفت كردم و به خاطر همين دو كار، من يك درصد در قهرماني پرسپوليس نقش دارم.
1:09: كاشاني موضوع درگيري علي دايي با ليدر پرسپوليس را بازگو مي كند و مي گويد: موضوع درگيري،، به خاطر افشاي اسرار زندگي خصوصي ليدر باشگاه بوده كه منشا اين افشا، دوستان ليدر دايي بوده اند. در ادامه كاشاني سراغ موضوع هاي پليسي هم مي رود و مي گويد: ليدري كه راست دست است، نمي تواند از پشت به گونه چپ دايي ضربه بزند! سرپرست پرسپوليس در خلال حرف هايش از «دفاع مشروع» هم صحبت مي كند و مي گويد: آقاي دايي را قسم دادم كه برود بالا، اگر حرف من را گوش مي كرد، اين اتفاقات نمي افتاد.
1:17: كاشاني از جلسه با ليدرها در دفترش دفاع مي كند و مي گويد: ما كانون هواداران داريم و اين كانون جلسه دارد. در ادامه نامه اي هم نشان مي دهد كه حكايت از اخراج دو ليدر دارد كه البته دايي بعد دلرحمي كرده و خودش خواسته كه ليدر اخراجي برگردد.
1:24:كاشاني مي گويد در فصل نقل و انتقالات پارسال، دايي به من ليست مكتوب نداد. از بازيكناني كه دايي مي خواست، نوري و غلامرضا رضايي را گرفتيم. زنيدپور رفت با استيل اذين، دايي گفت به جاي او فشنگچي را مي گيريم. مهدي رحمتي با سپاهان قرارداد داشت. كريم انصاري فرد را هم به كوشا مدير عامل سايپا زنگ زدم و گفتم 500 ميليون بابت رضايتنامه اش مي دهم و قبول نكرد.خلعتبري هم آمد به دفترم، ولي دايي در ايران نبود. شايد اگر آن موقع ايران بود، خلعتبري را راضي مي كرد كه بيايد پرسپوليس. آندو تيموريان هم گفت من 25 تير مي آيم، دايي گفت به جاي او مازيار زارع را بگيريم.
1:29: فردوسي پور مي گويد كه در ماجراي درگيري با ليدر و شيث رضايي، مديريت پرسپوليس به اندازه كافي از دايي حمايت نكرده است. كاشاني در جواب مي گويد: من هيچ چيزي را به دايي تحميل نكردم. مثال هم مي آورد كه من خواهان اين بودم كه محسن خليلي در پرسپوليس بماند ولي دايي گفت به صلاح نيست.
1:33: كاشاني فاش مي كند كه قرارداد دايي براي يك سال 500 ميليون تومان بوده است.
1:37: كاشاني درباره روزنامه اش و انتقاد علي دايي كه معتقد بود اين روزنامه به ضرر پرسپوليس مطلب مي نويسد، مي گويد وقتي 5 تا باخت پشت سر هم داريم و رفت و برگشت به استقلال باختيم و در جام باشگاه هاي آسيا بين چهارتا تيم چهارم شديم نمي توانيم به مردم دروغ تحويل دهيم و بگوييم همه چيز خوبه!
1:42: كاشاني در توجيه مستقل بودن روزنامه پرسپوليس مي گويد: اين روزنامه حتي عكس بنري كه در اهواز عليه من نوشته بودند را هم چاپ كرد.
1:48: عادل مي گويد اظهر من الشمس است كه دايي و كاشاني با هم ادامه نمي دهند. كاشاني در جواب مي گويد: جنگ ايران و عراق هم تمام شد. دايي براي هواداران ما خوشحالي به ارمغان آورده، يكي از اولويت هاي من علي دايي است! ما با علي دايي دو تا قهرماني داشتيم... فردوسي پور مي پرسد: امكان حضور علي دايي در پرسپوليس، به سخره گرفتن مخاطب نيست؟ ... كاشاني از جواب مستقيم طفره مي رود ولي فردوسي پور ول كن نيست. او مي گويد: اين حرف توهين به شعور مخاطب است و نبايد اين قضيه را اينقدر عادي جلوه داد. كاشاني باز هم همان حرف ها را تكرار مي كند و با اين حساب، دايي يكي از گزينه هاي مربيگري پرسپوليس براي فصل آينده است.
1:54: سرپرست پرسپوليس باز هم تاكيد مي كند كه يكي از گزينه هاي مربيگري، دايي است. عادل از حميد استيلي مي پرسد... كاشاني در جواب مي گويد: حميد استيلي، درخشان، مايلي كهن و منصور ابراهيم زاده و علي دايي 5 گزينه آينده پرسپوليس هستند.
1:56: از دست رفتن فرصت نقل و انتقالات، موضوع بحث بعدي است... عادل مي گويد بقيه تيم ها دارند بمب مي تركانند... و حرف جاسم كرار را پيش مي كشد... كاشاني جواب مي دهد: جاسم كرار بمبه؟؟ بازيكني كه 6 بازي اول فصل رو محرومه، بمبه؟؟
1:58: كاشاني موضوع عماد رضا را پيش مي كشد و دست خط مدير برنامه اين مهاجم عراقي را نشان مي دهد و مي گويد: عماد رضا براي نيم فصل 800 ميليون مي خواست، من هم قبول كردم ولي رفت مصر رضايتنامه بگيرد و سر از شاهين بوشهر درآورد.
2:00: فردوسي پور مي خواهد با كاشاني خداحافظي كند ولي سرپرست پرسپوليس قصد ندارد تريبون را رها كند. كاشاني همچنان مشغول دفاع از خودش است.
2:08: برنامه 90 با پخش آيتمي از مصاحبه هاي گذشته علي دايي كه در آن بارها از كاشاني تعريف مي كند، به استقبال گفت و گو با علي دايي مي رسد.
2:14: آغاز مصاحبه سحرگاهي علي دايي!
2:17: دايي حرف هايش را با عذرخواهي از طرفداران پرسپوليس به خاطر چند باخت در ليگ شروع مي كند و مي گويد: مديون مردم هستم و سرم را فقط زير بيرق آقا امام حسين خم كردم.... دايي صندلي اش را مدام تكان مي دهد و مشخص است به رغم آرامشي كه دارد، اندكي عصبي به نظر مي رسد.
2:20: دايي از فصل نقل و انتقالات شروع مي كند و مي گويد: از خلعتبري بپرسيد چرا نيامد پرسپوليس؟ من خودم با هادي عقيلي رفتم رستوران... عمادرضا را هم گفتم هرچقدر مي خواهد بدهيد كه او را نيم فصل بگيريم...عمادرضا به خاطر من 100 ميليون از قراردادش كم كرد. دايي مي گويد: عمادرضا خودش دوست داشت بيايد پرسپوليس. دايي ادامه مي دهد: اينكه كاشاني گفته 80 درصد ليست من را جذب كرده، اصلا و ابدا درست نيست.
2:25: دايي مي گويد: مرزبان دستيار استيلي زنگ زده به كعبي گفته و سال ديگه بيا پرسپوليس... دايي مي گويد: مطمئن باشيد كاشاني با استيلي تمام كرده. محسن بيات را هم آقا بيژن زنگ زده و صحبت كرده كه سال ديگه بيا پرسپوليس.
2:28: دايي به جريمه 10 درصدي اشاره مي كند و مي گويد: كاشاني فوتبالي بوده كه بازيكنان را جريمه كند؟! كجاي دنيا شنيدي كه بارسلون ببازه، تيمش 5 درصد جريمه شود؟
2:30: دايي مي گويد در آخرين جلسه كميته فني، كاشاني به من تهمت زده و من به خاطر اين، ديگر نمي خواهم او را ببينم.
2:32: دايي درباره درگيري با ليدرها مي گويد: يكي از كارمندهاي باشگاه، تلفن را گذاشته بود روي اسپيكر و دو تا ليدر داشتند به من فحش ناموس مي دادند... مگر من بي رگم؟ مگر من سيب زميني ام؟
2:36: دايي مي گويد كاشاني و پسرش، مدال قهرماني گرفتند، كجاي دنيا مدير عامل مي آيد روي سكو جام مي گيرد؟ مدال ها كم آمد، به حسين بادامكي مدال نرسيد، كريم باقري مدالش را داد به بادامكي!... اين هم از عجايب فوتبال ايران
2:38: دايي از ليدرهاي دردانه كاشاني حرف مي زند و مي گويد: اين ليدرها، صاحب دكه مطبوعاتي شدند، فيش كربلا و حج گرفتند.... همين ليدرها بودند كه روي سكوها، شيث رضايي را تشويق مي كردند.
2:42: دايي مي گويد: حبيب كاشاني اختيار تام نداشت و سعيدلو در بازگشتم و نپذيرفتن استعفا، نقش داشت.
2:49: علي دايي همچنان به ليدرها مي پردازد...و تكرار مي كند: تنها بودم ولي وقت جام گرفتن كه شد، آمدند. دايي مي گويد: مگر من خودم نمي توانستم كاپ را بلند كنم؟؟
2:54: دايي مي گويد: بعد از بازي با شاهين بوشهر كه 4-1 باختيم، كاشاني آمد توي رستوران و گفت: الان ليدرها را صدا كردم كه بيايند اينجا شلوغ پلوغ كنند كه بازيكنان به خودشان بيان!
3:00: علي دايي ديگر صندلي اش را تكان نمي دهد. انگار همه حرف هايي كه مي خواسته را زده.
3:05: دايي: در تمام جلسه هاي كميته فني ما سر روزنامه پرسپوليس، بحث داشتيم.در خلال حرف هاي دايي مي فهميم كه سردبير اين روزنامه، باجناق حبيب كاشاني است.
3:10: دايي سراغ موضوع اعتراض حبيب كاشاني به رابطه دوستانه دايي و دكتر شريفي مي رود و مي گويد: بعد از اينكه كاشاني رفت هيات رئيسه فدراسيون و اعتراض كرد... آمد سر تمرين و به من گفت: كاري مي كنم شريفي را از اين فوتبال بردارن! ... دايي در ادامه مي گويد: وصيت پدرم بوده كه هيچوقت سراغ سياست نروم.
3:25:بحث شيث رضايي دوباره مطرح مي شود. دايي دراين باره مي گويد: وقتي شيث برگشت، تصميم اول و آخر را خودم گرفتم، اشتباه كردم كه بازوبند كاپيتاني را دوباره به شيث دادم. به اين خاطر بازوبند را دادم كه حس نكنه، من هنوز باهاش مشكل دارم...شيث در اين فصل 10 تا بازي براي پرسپوليس كرده، تيمم 2 بازي را برده، سه تا را مساوي كرده و پنج تا را باخته.
3:30: دايي: آقاي كاشاني مي گويد يك ماه و نيم سكوت كردم... بله خودش سكوت كرد ولي روزنامه اش هرچي خواست نوشت، عواملش هرچه خواستند گفتند.
3:36: دايي در پاسخ به اين سوال كه چرا تمايلي براي رفتن به سكوي قهرماني نداشتي؟... من كه نرفته بودم با كاپ عكس بگيرم. روزي كه با سايپا قهرمان شدم، هم مربي بودم هم بازيكن، روي سكو نرفتم.
3:42: فردوسي پور از دايي درباره حرف حبيب كاشاني مي پرسد كه يكي دو ساعت پيش گفته بود علي دايي يكي از گزينه هاي مربيگري فصل آينده است... دايي در جواب مي گويد: اين هم از اون حرفهاست
3:46: خيلي ها فكر نمي كردند در جام حذفي قهرمان شويم.... دايي در پايان بار ديگر از هواداران و رسانه ها تشكر مي كند... پايان طولاني ترين 90 تاريخ
در نظرسنجي هم فرهاد مجيدي به عنوان بهترين بازيكن فصل فوتبال ايران انتخاب شد.
شايد شما براي تماشاي فيلم هندي وقت زياد داشته باشيد اما ما نداريم...
سايت گل- طولانيترين برنامه تاريخ 90 كه ديشب روي آنتن رفت، به همت عادل فردوسيپور و با حضور كاشاني و دايي بسيار پرحاشيه و سرشار از سوژههاي ناب بود. به بخشي از اظهارنظرهاي جالب اين برنامه در قالب 10جمله قصار توجه كنيد.
1
اين كار فقط از عروسك «مجيد دلبندم» ساخته است! (كار كارشناسي كاشاني روي مشت زدن يك آدم راستدست به گونه سمت چپ دايي، آن هم از پشت سر)
2
مگر من سيبزمينيام؟! آنها داشتند به من فحش ناموس ميدادند. (دايي در توضيح درگيري فيزيكي با ليدرها)
3
من يك درصد در قهرماني پرسپوليس نقش داشتم. نيم درصد براي آوردن دايي و نيم درصد براي برگرداندن او بعد از استعفا (محاسبه سهم طرفين در قهرماني توسط كاشاني)
4
اينها به انزلي آمده بودند كه كاپ را بلند كنند. مگر خود ما زورمان نميرسيد اين كار را بكنيم؟ (توصيف طنازانه شهريار از روز قهرماني)
5
شايد شما براي تماشاي فيلم هندي وقت زياد داشته باشيد اما ما نداريم (كاشاني خطاب به عادل فردوسيپور)
6
ببخشيد، شايد شما دوست داشته باشيد فحش ناموسي بشنويد اما من اصلا دوست ندارم. (باز هم دايي در باب گردگيري با ليدرها)
7
حتي جنگ ايران و عراق هم بالاخره تمام شد، من و دايي كه جاي خود داريم. (توجيه كاشاني براي اين ادعا كه هنوز هم مايل به همكاري با دايي هست)
8
پدرم به من وصيت كرد دنبال سياست نروم. (در جواب كاشاني كه گفته بود دايي سياسي حرف زدن را هم بلد است)
9
در كارم جدي هستم اما در زندگي شخصي خيلي هم بامزهام! (توصيف علي دايي از شهريار)
10
خب ديگه؛ برويم كلهپاچه را بخوريم و بگيريم بخوابيم! (از آخرين جملات يك شهريار سرحال در ساعت سهونيم بامداد)
پرسپولیس اف سی : حبیب کاشانی در گفتوگویی مشروح در برنامه تلویزیونی ۹۰ در خصوص [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]اتفاقات و همچنین گزینههای مربیگری پرسپولیس صحبتهایی را انجام داد.
کاشانی در ابتدای سخنانش در خصوص شب قبل از فینال دیدار جام حذفی گفت: شب قبل از بازی تماشاگران ملوان مقابل هتل تجمع کرده بودند و با وسایل خاص و ماشینهای خود باعث شدند خواب از چشم بازیکنان پرسپولیس بپرد. طبیعتا پلیس وارد عمل شد و آنها را متفرق کرد ولی تا آنجا که من میدانم و اخبار را پیگیری کردم حدود ۳۰۰ نفر آمده بودند و حتی از آنها خواهش می شد با بوقهای خود سر و صدا کنند که فکر میکنم حرکت خوبی نبود و در هیچ کجای دنیا چنین اتفاقاتی رخ نمیدهد. پلیس مجبور شد آنها را متفرق کند ولی این حرکت خوبی نبود.
کاشانی در خصوص بعد از بازی اظهار داشت: هواداران ملوان به خاطر باخت در تهران و اینکه از قهرمانی ناامید شده بودند، ناراحت شدند. قسمتی از ورزشگاه در اواخر بازی وارد زمین شد و آن صحنهها به وجود آمد.
سرپرست باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: ما تصمیم گرفتیم بازیکنان را جمع کرده و به داخل رختکن برویم و مانع از این شویم که به بازیکنان آسیبی وارد شود. پس از پایان بازی بطریها و صندلیهایی که به داخل زمین پرت شد اگر به بازیکنان برخورد میکرد اتفاق ناخوشایندی رخ میداد. شما دیدید خبرنگاران هم دستمالهایی را جلوی دهان خود گذاشته بودند تا آسیب نبیند و اگر یکی از آن وسایل به بازیکنان ما اصابت میکرد ضربه مغزی میشدند.
کاشانی تاکید کرد: وقتی داخل رختکن بودیم قرار بود ساعت ۱۹:۱۵ به داخل زمین برگردیم و روی سکو برویم که سکو را مقابل جایگاه پرسپولیسیها قرار دادند. چند دقیقه بعد ظاهرا تماشاگران فنسها را شکسته و داخل زمین شدند و پلیس هم از گاز اشکآور استفاده کرد و من چون ناراحتی قلبی دارم، اذیت شدم. حتی تنفس مشکل شده بود. طبیعتا یک مقدار زمان برد تا مراسم انجام شود ولی فکر میکنم مراسم در شأن فینال جام حذفی نبود و در نهایت مدالها و کاپ را به بازیکنان دادند و جشن به اتمام رسید.
کاشانی در خصوص ابتدای مسابقه گفت: شرایط استادیوم از لحاظ تماشاگران مناسب نبود. آن زمانی که من وارد ورزشگاه شدم جا برای نشستن نبود و آقای صالحنیا از جایش بلند شد و از من خواست روی صندلی ایشان بنشینم.
به گزارش فارس، عادل فردوسیپور در ابتدای صحبتهایش در مورد اختلاف علی دایی و حبیب کاشانی اشاره کرد و گفت: این اختلاف به جایی رسید که حتی سرمربی فصل گذشته پرسپولیس قبول نکرده در کنار سرپرست این باشگاه بنشیند.
کاشانی در پاسخ به سؤال مجری برنامه ۹۰ گفت: من دوست داشتم چهره به چهره در کنار علی دایی صحبتهایم را مطرح کنم چون مسائل اینگونه راحتتر حل میشد اما این اتفاق نیفتاد و علی دایی نپذیرفت. مجددا از شما خواستم که علی دایی ابتدا صحبت کند و من پاسخگوی سؤالها و صحبتهایش باشم اما ایشان باز هم نپذیرفت و فکر میکنم این مسئله چیز زیاد خوبی نیست و در کل این روش، روش درستی نیست.
کاشانی تاکید کرد: هم من و هم علی دایی عاری از اشتباهات نیستیم و میشد با صحبت و تعامل مسائل را حل کرد. علی دایی مدعی شده در این مدت تنها کار کرده است اما عوامل مختلفی در شکست و یا موفقیت یک تیم دخیل هستند. کادر فنی، بازیکنان و مدیریت در این قهرمانی قطعا نقش داشتند اما تنها قسمتی که بدون ایراد بود، هواداران ما بودند که در سرما و گرما ما را همراهی کردند و اگر خاطرتان باشد در آن نظرسنجی که عوامل نتیجهگیری معرفی شد، حتی هواداران به من هم رای دادند.
وی اضافه کرد: اگر میپذیریم در هر شکستی عوامل مختلفی وجود دارد، طبیعتا در هر پیروزی عوامل موفقیت وجود دارد. علی دایی مدعی شده در قهرمانی، من هیچ نقشی نداشتم. من هم میگویم ۹۹ درصد هواداران ما، کادر فنی و بازیکنان در قهرمانی نقش داشتهاند. آن یک درصد را برای خودم در نظر گرفتم و حتی این یک درصد را هم به دو نیم درصد تقسیم میکنم ولی وقتی یک سال و نیم پیش من به دنبال آقای دایی رفتم به موفقیت ایشان اعتقاد داشتم. نیم درصد در آنجا به خودم حق دادم چون به علی دایی اطمینان کردم و خدا را شکر در همان سال تیم موفق شد.
کاشانی یادآور شد: شما اگر دقت کنید نیم درصد بعد را زمانی به خودم دادم که علی دایی استعفا کرده بود. حتی مردم رای به برکناری علی دایی داده بودند اما وقتی در برنامه شما من دلایلم را توضیح دادم ۵۳ درصد با رفتن ایشان مخالفت کردند. اگر آن روز من با استعفای دایی موافقت میکردم طبیعتا امروز قهرمانی جام حذفی وجود نداشت. پس این دو نیم درصد را حق خود میدانم. من در قهرمانی نقش داشتم به این دو دلیلی که اشاره کردم.
سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت: آقای دایی میگویند که من آدم سیاسی نیستم اما رفتارها و صحبتهای ایشان در یکی دو سال گذشته نشان داده که ایشان کم سیاسی نیستند و سیاست را دنبال میکنند. اینها دیگر مساله شخصی است و به ما ربطی پیدا نمیکند اما در مورد لیدرها باید توضیحات کامل بدهند.
کاشانی خطاب به مجری برنامه ۹۰ گفت در تمامی صحبتها خدا را حاضر و ناظر بدانیم و از ادبیات و گفتاری که بوی واقعیت ندارد، پرهیز کنیم.
وی ادامه داد: در رابطه با لیدرها باید بگویم ماهها سکوت کردم و در دلم نگه داشتم. در آن در جلسهای از طرف شورای شهر حضور داشتم و پس از آن به درب باشگاه رسیدم. یکی از همکاران ما در باشگاه پرسپولیس که در بخش خدمات کار میکند من را صدا زد و گفت: آقای دایی و یکی از لیدرها با هم الفاظی را رد و بدل میکنند. بلافاصله به طبقه اول که سالن آمفیتئاتر آمدم و دیدم همه ایستادهاند و جمع شدهاند و ادبیاتی بین این دو نفر رد و بدل میشد که نه در شأن علی دایی بود و نه در شأن باشگاه.
کاشانی اظهار داشت: وقتی همه را بیرون کردیم و جو آرام شد موضوع را جستجو کردم. آقای اسماعیلی(لیدر باشگاه) اعلام کرد که دوستان علی دایی مسائل خصوصی زندگی من را به روزنامهها انتقال دادند و من پیش از این یک اشتباهی کرده بودم که مجازات آن را هم کشیدهام. چرا مسائل خصوصی زندگی من به روزنامهها رفته است؟ تا به اینجای قضایا طرفین حرفهای خود را میزدند. اسماعیلی خطاب به علی دایی میگفت کسی که اطلاعات خصوصی زندگی من را به شما داده یک لیدر است که با شما (علی دایی) رابطه بسیار خوبی دارد و من آن لیدر را میشناسم.
سرپرست باشگاه پرسپولیس افزود: علی دایی در پاسخ به او گفت به دوست من بیاحترامی نکن. علی دایی ایشان را کتک زدند و به انتهای دیوار برد و زیر گلوی او را گرفت. حتی اگر در عکس منتشر شده از دایی نگاه کنید، زیر گونه چپ او ضربه خورده اما علی دایی اعلام کرد من در حال صحبت با آقای کاشانی بودم که آن لیدر از پشت به من ضربه زد. دقت کنید آیا آدمی که ۲۰ سانت از علی دایی کوتاهتر است و همیشه با دست راستش کارهای خود را انجام میدهد امکان این را ندارد که چنین ضربهای وارد کند.
کاشانی تاکید کرد: وقتی علی دایی آن لیدر را کنار دیوار نگه داشته بود ایشان در حال خفه شدن بود و به عنوان دفاع مشتی را به سمت دایی پرتاب کرد. من فکر میکنم مثل کارتون “مجید دلبندم ” یک نفر با چنین دستی میتوانست به علی دایی ضربه بزند نه اینکه یک شخص از لحاظ قد و قامت خیلی از علی دایی کوتاهتر باشد. در آن زمان من سکوت کردم. چه باید میگفتم؟ بگویم مربی من در ابتدا زده و آن لیدر دفاع کرده است؟ کاری نمیتوانستم انجام بدهم. وقتی وارد باشگاه شدم به علی دایی گفتم تو را به ابوالفضل برو طبقه بالا. من هنگام عقد قرارداد همه چیز را تقسیمبندی کردم و به دایی گفتم که داخل زمین مال تو است و باشگاه و امور آن دست من. اگر علی دایی به موی سپید من احترام میگذاشت چه اتفاقی میافتاد؟ طبیعتا مسئولیت قضایا با من بود و دایی میتوانست به من بگوید اینجا محل دفتر باشگاه است و شما باید مسئولیت آن را بر عهده بگیرد.
به گزارش فارس سرپرست باشگاه پرسپولیس در ادامه صحبتهایش گفت: این اتفاقات افتاد اما من سکوت کردم. سپس سازمان تربیت بدنی نامهای به باشگاه پرسپولیس ارسال کرد. متاسفانه یا خوشبختانه لیدرها جزء فوتبال ما هستند. من سه سال سابقه ورزشی دارم، نه بیشتر و نه کمتر اما قبل از من هم اسامی این لیدرها در باشگاه بود. این لیدرها از طریق مراجع امنیت و حراست سازمان تائید میشوند و کارتهای لیدری دارند.
وی ادامه داد: علی دایی نیز با این لیدرها ارتباط داشته و من دیدم در محرم به هیاتهای هم میرفتند. من سعی کردم با لیدر رابطهای منطقی داشته باشم. در تاریخ ۲ /۵/ ۸۷ هیات مدیره آن زمان مصوب کرد که ۱۰ نفر به عنوان لیدر مشغول به کار شوند. این گونه نیست که من آمده باشم و یک لیدر را مشغول کار کرده باشم. علی دایی میگوید چرا آقای اسماعیلی (ضارب او) به عنوان نفر پنجم لیست لیدرها معرفی شده است. من جواب نامهای که از طرف سازمان لیگ آمده را اینگونه دادم احتراما در این تاریخ اسامی ۳۹ نفر از لیدرها را به شرح این اسامی معرفی میکنم.
کاشانی تاکید کرد: دایی ادعا میکند چون ایشان با من درگیر شده بود نباید در لیست قرار میگرفت اما سازمان لیگ از ما خواسته کلیه لیدرهایی که با ما ارتباط دارند را به آنها معرفی کنیم و ما طبق نامه درخواستی این کار را انجام دادیم. حتی آقای نبی در نامهای از ما خواستند اسامی کلیه لیدرهایی که همکاری و یا قطع همکاری میکنند به دبیرخانه کمیته انضباطی بفرستند. حتی در این قضایا سعی کردم عدالت را رعایت کنم.
سرپرست باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: در آن زمان نامهای از کمیته انضباطی برای اسماعیلی آمد که ایشان دیگر لیدر نباشد. روزی به استادیوم آزادی رفته بودم و سرهنگ پیمان تماس گرفت و گفت ایشان به استادیوم آمده آیا شما شاکی هستید؟ من در پاسخ گفتم از لحاظ ما ایشان نمیتوانند در جایگاه لیدری بنشیند تا زمانی که کمیته انضباطی تکلیف او را مشخص کند. اگر آن لیدر در هر جایگاهی باشد با توجه به سابقهای که داشت حرف و حدیثهایی پیش میآمد. این دستور سرهنگ پیمان بود که آن لیدر در جایگاه ویژه بنشیند ولی آقای دایی فردای آن روز مدعی شدند که آقای کاشانی آن لیدر را به آنجا راه داده تا آن اتفاقات بیفتد.
کاشانی در خصوص اینکه جلسات لیدرها در دفتر او برگزار میشد، گفت: ما کانون هواداران داریم حتی هیات مدیره لیدرها داریم. در خصوص آن درگیری حتی از دایی مشورت گرفتم و به او گفتم اگر جای گذشت دارد این کار را انجام دهد که علی دایی اصلا نپذیرفت. حتی به ایشان گفتم چه تصمیمی بگیرم که او گفت او را اخراج کن و بنده هم گفتم چشم.
وی اضافه کرد: من هم نامهای تنظیم کردم و در آن نوشتم با توجه به جلسه کمیته فنی و اتفاقات بازی با راهآهن شما جو استادیوم را متشنج کردید لذا بدین وسیله اعلام میشود که هیچ گونه سمتی در باشگاه پرسپولیس ندارید. اینها همان کارمندانی هستندکه در باشگاه با ما کار میکردند. حتی او را به امور مالی باشگاه معرفی کردم تا اخراج شود. به علی دایی گفتم ایشان تازه متأهل شده و خرج مادرش را میدهد اگر میتوانید گذشت کنید که دایی اصلا نپذیرفت. سپس علی دایی چند وقت بعد نامهای را به من نوشت که جناب آقای کاشانی با توجه به اظهار ندامت آقای کاظمی (لیدری که در جریان دیدار با راهآهن بیانیه میخواند) و با توجه به بزرگواری شما خواهشمندم در صورت امکان آقای کاظمی را به کار خود بازگردانید. آقای دایی من کارم را بلدم. وقتی شما میگویی او جو را متشنج کرده من هم اخراج میکنم اما مهربانی و دل رحمی علی دایی باعث شد این لیدر به باشگاه بازگردد.
به گزارش فارس از ابتدای امسال شبهاتی در خصوص فهرست بازیکنانی که علی دایی از باشگاه خواسته بود، وجود داشت و صحبتهایی در خصوص اینکه سرپرست باشگاه پرسپولیس بازیکنان مدنظر دایی را جذب نکرده بود، مطرح میشد.
کاشانی در خصوص این موارد گفت: علی دایی لیست مکتوبی به من ارائه نکرده بود. در زمان شروع، ما میتوانستیم ۶ بازیکن لیگ برتری بگیریم. میلاد زنیدپور، غلامرضا رضایی، کریم انصاریفرد، محمدرضا خلعتبری، سید مهدی رحمتی و محمدنوری. آقای دایی میگویند سید جلال حسینی، هادی عقیلی، پس اسامی که علی دایی میگوید روی هم میشود ۱۰ نفر. مگر غیر از این است که ما شش بازیکن نمیتوانستیم بگیریم؟
وی گفت: وقتی با زنیدپور صحبت کردیم ایشان به استیلآذین رفته بود و قصد بازگشت داشت. دایی هم اعلام کرد ایشان باشگاه را دور زده و دیگر نیازی به او نیست. طبیعی بود که با غلامرضا رضایی و نوری بلافاصله قرارداد ببندیم و بستیم با این وجود سه بازیکن دیگر میتوانستیم بگیریم. مهدی رحمتی با سپاهان قرارداد داشت و با توجه به ارقام نمیتوانست به تیم ما بیاید. حتی ایشان در سال بعد هم در تیم سپاهان بازی کرد و به تیم دیگری نرفت. در خصوص کریم انصاریفرد باید بگویم شخصا برای آقای کوشا نامهای نوشتم و اعلام کردم که مبلغ لازم را برای رضایتنامه ایشان میپردازم اما آنها قبول نکردند و انصاریفرد نیز نیامد.
کاشانی یادآور شد: محمدرضا خلعتبری نیز در دفتر من حضور پیدا کرد و علی دایی در فرانسه بود. شاید اگر دایی در ایران بود در رودربایستی ورزشی به اینجا میآمدم ولی خلعتبری با همه آن اتفاقات به تیم ما نیامد.حتی در خصوص هادی عقیلی در کنار هم ناهار صرف کردیم و ایشان گفت که به اصفهان میروم و برمیگردم. در نهایت هادی عقیلی در اصفهان ماند در خصوص تیموریان با او مستقیما صحبت کردم که ایشان گفت بعد از جام جهانی میآیم که علی دایی گفتند مازیار زارع را به خدمت بگیرید.
کاشانی گفت: باز هم تاکید میکنم شاید در آن زمان اگر علی دایی در ایران بود برخی بازیکنان به خاطر رابطه فوتبالی و حجب و حیا به پرسپولیس میآمدند. مثلا آقای خلعتبری حتی از ذوبآهن خارج نشد. ما با همین لیست آمدهایم و قهرمان جام حذفی شدیم حالا اینکه چرا مطرح میشود با لیست دوم و سوم قهرمان شدیم نمیدانم و از دو جام یک جام گرفتیم. وقتی بازیکنانی با تیمی قرارداد دارند نمیتوان آنها را به زور آورد.
سرپرست باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه آیا در جریان آن لیدر و علی دایی به اندازه کافی از سرمربی تیمش حمایت کرد یا خیر، گفت: شما باید برای صحبتهایتان دلیل بیاورید. مثلا شما باور میکنید که من به علی دایی شیث رضایی را تحمیل کنم؟ آیا شما با شناختی که از علی دایی دارید این مسئله را تائید میکنید؟ در فصل نقل و انتقالات برای اولین بار میگویم تنها یک بازیکن را دوست داشتم و آن هم محسن خلیلی بود. از علی دایی خواهش کردم که خلیلی را نگه داریم و دایی گفت که به صلاح نیست. حتی با وجود اینکه میدانم مدیران دیگر اعمال نظر میکنند ولی دیگر بحثی نکردم.
وی تاکید کرد: در خصوص درگیری دایی و شیث بگویم که سرمربی پرسپولیس شبانه از امارت با من تماس گرفت و گفت شیث را به تهران بازگردانید. بلافاصله با آقای رسایی تماس گرفتم و گفتم ایشان را بازگردانید. علی دایی که حرف اول و آخر را در باشگاه میزد مدعی شده من توانستهام شیث را به او تحمیل کنم. فکر میکنم علی دایی باید بگوید که من از او حمایت کردهام یا نه. او باید بگوید که من از او خواستهام که فلان بازیکن باشد یا نباشد.
کاشانی تصریح کرد: دایی اعلام کرده که یکی از بازیکنان اخراجی مبلغ قراردادش را بیشتر از من گرفته است. بازیکنی که قرارداد ۳ ساله دارد موظفیم تا ریال آخر پول او را پرداخت کنیم و من به احترام دایی و با توجه به مبلغ قراردادی که آقای رضایی دارند و ۳۰۰ میلیون بوده خسارت پرداخت این پول را به جان خریدم اما شبههای پیش آمده بود که رضایی ۹۰ درصد مطالباتش را گرفته است. علی دایی ۷۰ درصد از پول خود را دریافت کرده است. شیث رضایی ۲۵ درصد جریمه شده و چیزی نزدیک ۵۵ میلیون از این بازیکن به خاطر مسائل انضباطی کسر شد. در مجموع ایشان ۶۵ درصد از باشگاه پرسولیس پول گرفت. علی دایی ۷۰ درصد قرارداد خود را که مبلغ آن ۵۰۰ میلیون تومان بود گرفت. اتفاقا این پول نوش جان علی دایی و امیدوارم خدا به زندگیاش برکت دهد.
سرپرست باشگاه پرسپولیس در خصوص اتفاقات روزنامه این باشگاه گفت: اینجا نیامدم تا علی دایی را محکوم کنم. هنوز معتقدم انتخابم بهترین انتخاب بوده است. همین جا باید بگویم علی دایی کوچکترین بحثی در مورد مسائل مالی با من مطرح نکرد و هر زمان به حساب ایشان پولی واریز میشد بنده به او اطلاع میدادم اما در خصوص روزنامه باید بگویم عادت دارم به هر کسی مسئولیت میدهم کوچکترین دخالتی در آن نمیکنم. ایشان اختیار فنی داشتند و با توجه به اینکه من هم مدیر مسئول روزنامه بودم فقط ۴ بار به دفتر روزنامه رفته بودم.
وی گفت: سعی کردیم روزنامه یک روزنامه هواداری باشد و دوستان من در روزنامه پرسپولیس گفتهاند در ازای هر چند مطلب علیه علی دایی جریمه میدهیم و در ازای هر حمایت هر چه شما گفتید قبول میکنیم. حتی حاضریم به خاطر هر مطلب علیه دایی ۱۰ برابر جریمه شویم. ۳۰۰ شماره روزنامه پرسپولیس چاپ شده است. ما نمیتوانیم بعد از ۵ باخت پیاپی پرسپولیس بگوییم وضعمان خوب است یا نمیتوانیم بگوییم دو بازی را به استقلال رفت و برگشت باختهایم و هواداران سرتان سلامت! این روزنامه، روزنامه هواداری است.
وی تاکید کرد: یک روز روزنامه با زبان مکزیکی تیتر زده بود و علی دایی به من گفت همسرم وقتی این تیتر را دید ناراحت شد. ایشان حق داشت چون اسم من آنجا است. من بلافاصله تماس گرفتم و با سردبیر روزنامه صحبت کردم و گفتم سعی کنید رفتارهایی کنید که در شان ما باشد. یعنی چه که خداحافظ رفیق؟! من گفتم چرا این تیتر را زدید که یک عدهای بخواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند. من اشتباه را میپذیرم و آن را قبول میکنم.
کاشانی در خصوص عکسی که از درگیری آرفی و محمد روی جلد روزنامه پرسپولیس زده شد، گفت: تنها روزنامهای که آن عکس را داشته روزنامه پرسپولیس بود. در تمام مسابقات دنیا ۴۸ دوربین مربی و داور و حتی بازیکنان را زیر نظر میگیرند. بازیکنی که ۴۰۰ میلیون پول میگیرد، به عنوان یک بازیکن حرفهای باید رفتارش روی نیمکت کنترل کند حتی دوربین خبر ساز ۴ بار آن تصاویر را نشان داد. فکر میکنم علی دایی ناراحتیاش به خاطر چاپ آن عکس به این دلیل بود که خودش روی نیمکت نشسته بود و آن اتفاقات در چند قدمیاش رخ داده بود وگرنه این اتفاق اگر توسط هر دوربینی پخش می شد میگفتند چرا پخش کردهای. ما آن مسئله را مدیریت کردیم.
سرپرست باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: دایی به عنوان سرمربی عوامل مختلف را در کنارش دارد. آیا آن مربی و یا بقیه اعضای کادر فنی نباید نسبت به این اتفاق واکنش نشان میدادند؟ علی دایی در آن لحظه تمرکز کاملش روی بازی بود. وظیفه کمکها، کمک به علی دایی است آنها چه وظیفهای دارند؟ وقتی در اهواز بنر دست تماشاگر بود و روی آن نوشته شده بود کاشانی حیا کن پرسپولیس را رها کن آن عکس را چاپ کردند. پس من باید بگویم چرا روزنامه پرسپولیس این کار را کرد. در داخل روزنامه خودم این اتفاق نمیافتاد در حالی که باید بگویم آنها کار حرفهای خود را انجام دادند.
کاشانی در خصوص اینکه بعد از بیماری حسین هدایتی با عکاس به عیادت وی رفت و شاید آن مسائل و حمایت علی دایی از هدایتی باعث ناراحتی کاشانی شده بود، گفت: این موضوع به باشگاه پرسپولیس ربط پیدا نمیکند ولی من در مورد آن توضیح میدهم. در جلسه کمیته فنی عرض کردم به دایی گفتم که آقای حسین هدایتی در برنامه ۹۰ صحبتهایی را مطرح کردند و وقتی در این خصوص از شما مصاحبه شد، شما پاسخ دادید اینها مسائل مدیریتی است و به من ربطی ندارد اما فردای همان روز شما در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی شروع به تعریف از مدیریت ایشان کردید. شما چه طور به خود اجازه دادید از ایشان تعریف کنید؟
وی افزود: یک شب ابوالفضل جلالی به هتل ما آمد و گفت حسین هدایتی ناراحتی قلبی دارد و به عیادت ایشان برو. من با علی دایی مشورت کردم و ایشان استقبال خوبی کرد. پس من با مشورت ایشان به عیادت هدایتی رفتم.
کاشانی در پاسخ به این سؤال که چرا با عکاس در آن وقت شب رفتید، گفت: اگر شما امروز چیزی را نشان میدهید و در برنامه همه آن را میبینند مگر ایراد دارد؟ طبیعتا فردای آن روز همه خبر عیادت من از هدایتی را کار میکردند. من به عنوان شخصیت حقوقی و حسین هدایتی به عنوان مالک باشگاه استیلآذین هستیم. این دو نفر شخصیت حقوقی هستند که صبح فردا بازتاب دارد. مردم میتوانند قضاوت کنند که من به عنوان نماینده باشگاه پرسپولیس به عیادت آقای هدایتی رفتم وبازتاب آن در جامعه از نظر اجتماعی اثرگذار بود.
سرپرست باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه کاملا مشخص است که بعد از این اختلافات و این اتفاقات که شما و علی دایی دیگر با هم همکاری نمیکنید و این مساله اظهر من الشمس است گفت: ممکن است روزی جنگهای بزرگی اتفاق بیفتد و کشتههای زیادی باشد اما اتفاقات هم حل شود. علی دایی برای هواداران ما جام حذفی را به دست آورده و آنها را خوشحال کرده است. اگر علی دایی داد زده دلش برای تیم سوخته است. اگر قرار باشد در باشگاه کارم را انجام دهم یکی از اولویتهایم علی دایی خواهد بود اما این از جانب من نیست. حتی با وجود این صحبتهایی که آقای علی دایی مطرح کردند در مصاحبهای که انجام دادم اعلام کردم که دایی از امروز با ما قراردادی ندارند و ماموریت ایشان در پرسپولیس تمام شد. چون من در حال حاضر دوشغله محسوب میشوم با آقای سعیدلو صحبتهایی را انجام دادم. ایشان به من گفت چون فصل نقل و انتقالات است کار را پیگیری کنید و ادامه دهید. من آن روز هم گفتم چون کارم فوتبال نیست اولویت با علی دایی خواهد بود که در این فوتبال بماند.
وی ادامه داد: حمید استیلی یکی از گزینههای من است. منصور ابراهیمزاده، حمید درخشان و محمد مایلی کهن هم از گزینههای دیگر ما هستند. ۵ گزینه ایرانی داریم که اولویت آنها علی دایی است. ما برای فصل بعد برای زمان بدنسازی مشکل داریم. منتظر علی دایی تا ۴۸ ساعت دیگر میمانیم که پاسخمان را بدهند. ایشان برنامههای خود را ارائه میکنند و شرطهای خود را مینویسند من هم آنها را به مجمع ارائه میکنم.
در این لحظه عادل فردوسی پور گفت کدام رئیس مجمع مگر شما رئیس مجمع دارید که علی دایی تا ۴۸ ساعت دیگر برنامه بدهد و آن را به دست رئیس مجمع برسانید. حبیب کاشانی خندهای معنادار کرد و گفت: شما در حال هیجان دادن به قضیه هستید. مگر جاسم کرار برای شما بمب است؟ بازیکنی که ۶ جلسه اول فصل را بازی نکند که بمب نیست. در حال حاضر ۶ بازیکن لیگ برتری مدنظر کادر فنی را به خدمت میگیریم اما من که کادر فنیام مشخص نشده نمیتوانم زودتر اقدام کنم.
کاشانی در خصوص انتقال عماد رضا به شاهین بوشهر گفت: خیلی واضح بگویم حمید استیلی دوست من است و به دوستی با او افتخار میکنم اما عماد رضا وقتی وارد دفتر من شد، با مدیر برنامههایش در دفتر من صحبت میکرد. ایشان بابت قرارداد نیم فصل ۵۲۰ هزار دلار از ما خواسته بود. حتی قرار بود مالیات رقم قرارداد را ما پرداخت کنیم. این بازیکن چیزی حدود ۸۰۰ میلیون تومان از ما پول میخواست. من به علی دایی زنگ زدم که بروند از باشگاه مصری رضایتنامه بگیرند. پس از این عماد رضا سر از شاهین بوشهر درآورد. من دست خط آقای سعدی مدیر برنامههای عمادرضا را هم دارم. آنها مشخص میکنند که این بازیکن به هنگام عقد قرارداد چه چیزهایی از ما خواسته اگر نیاز است اینها را به اداره آگاهی بدهیم تا خط شناسی کنند و ببینید این دست خط مربوط به آقای سعدی است یا خیر.
وی گفت: از قول ما گفته میشود که مثلا با بازیکن با باشگاه صحبت کرده است بعد جستجو میکنیم میگویند با محسن بیات بازیکن باشگاه صبا صحبت کردهایم. آنها میگویند این بازیکن در دفاع راست بازی میکند و باعث تعجب ما است که پرسپولیس در تنها نقطهای که مشکل ندارد دفاع راست است. چند روز پیش امیرحسین صادقی گفته که من با آقای کاشانی صحبت کردم و ایشان گفته مربی فصل آینده استیلی است. صادقی تکذیب کرده باشگاه پرسپولیس هم تکذیب کرده و از آن روزنامه هم به عنوان نشر اکاذیب شکایت شده است. من از بازیکنان خودم سوال کردم که به کدام یک از شما پیامک دادهام برخیها اطلاعات دروغی را مطرح میکنند که باعث به وجود آمدن این ذهنیت میشود.
کاشانی گفت: میگویند در این ۱۸ ماه استخر و سونای مجموعه درفشیفر کار نمیکند. بروید از مسئول تدارکات ما بپرسید که این مسئله صحت دارد یا خیر. گفتهاند که در انزلی هواپیما نبوده آخرین پرواز انزلی به تهران ساعت ۱۷ بوده حتی از کل تیم ما ۱۲ نفر به تهران برگشتند و بقیه یا در شمال ماندهاند و بقیه که بیشتر جوانان و امیدهای ما بودند به تهران بازگشتند.
وی گفت: شما چرا نمیگویید تیم به اهواز رفته، پرواز کنسل شده ۴۶ نفر آدم را باید به بازی میرساندم اولین کاری که انجام دادم این بود که با امام جمعه تماس گرفتم و از ایشان خواستم یک هواپیما از شرکت نفت برایمان بفرستند و با چارتر به تهران برگردیم. حتی از ما ۱۲ میلیون در این زمینه پول خواستند بعد آقایان گفتند نمیخواهند تیم قهرمان شود. آقایان مطرح کردند در امارات به بازیکنان ما پول توجیبی ندادند. بازیکنی که ۴۰۰-۵۰۰ میلیون تومان پول گرفته آیا نام ایران اینقدر به او انگیزه نمیدهد که داخل زمین بازی کند. در عرض این چند بازی همین بازیکنان ۷ میلیون پول گرفتند ولی این مباحث مطرح میشود.
کاشانی در پایان گفت: من سر کار خودم هستم و به کار خود ادامه میدهم و باز هم میگویم اولویت برای مربیگری با دایی است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]پرسپولیس اف سی : حبیب کاشانی بامداد سهشنبه از اسامی پنج گزینه سرمربی پرسپولیس در فصل آینده پرده برداشت. محمد مایلی کهن، علی دایی، منصور ابراهیم زاده، حمید درخشان و حمید استیلی پنج نفری هستند که کاشانی از آنها به عنوان نامزدهای مربیگریی پرسپولیس نام برد. اما در این میان مایلی کهن از اظهار نظر درباره حرفهای سرپرست پرسپولیس خودداری میکند و میگوید نمیخواهم بر اساس احتمالات کاری انجام داده یا حرفی بزنم.
سرمربی فصل گذشته سایپا پس از آخرین بازی نارنجیپوشان کرجی در لیگ برتر سکوت کرد و حتی درباره تصمیم آرش کوشا و انتخاب مجید صالح هم حرفی نزد، با این حال او پس از مدتها پاسخگوی سوالاتی شد که این روزها حول و حوشش مطرح میشود.
مایلی کهن در گفتوگو با ایسنا، به سوالهایی درباره جداییاش از سایپا، پیشنهاد حبیب کاشانی، انتخاب مجید صالح به عنوان سرمربی سایپا، صحبتهای پر حاشیه فریبرز عرب نیا و معرفی حمید سجادی به عنوان وزیر پیشنهادی دولت برای وزارت ورزش و جوانان پاسخ گفت:
* کاشانی در برنامه دوشنبه شب ۹۰ از شما به عنوان یکی از پنج گزینه مربیگری پرسپولیس در فصل آینده نام برد. فکر میکنید بازگشت شما به پرسپولیس شدنی باشد؟
من بر اساس احتمالات کاری انجام نمیدهم و حرفی نمیزنم. این تنها چیزی است که میتوانم درباره این مساله بگویم.
* اما شنیده میشود که پس از بازی سایپا و سپاهان کاشانی که در ورزشگاه انقلاب کرج حضور داشت، به شما پیشنهاد داد که حتی به عنوان قائم مقام باشگاه هم فعالیت کنید.
چنین پیشنهادی نشد، اما باید بگویم پرسپولیس خانه من است، هر چند که من را به خانهام راه نمیدهند، من آنجا را خانه خود میدانم. چه به باشگاه راهم بدهند چه ندهند. در روزی که با سپاهان بازی داشتیم کاشانی که مشاور رییس سازمان تربیت بدنی هم است، جزو مدعوین بود و در کرج حضور داشت و پس از بازی به ما خسته نباشید گفت. ضمن این که من هم پس از قهرمانی پرسپولیس در جام حذفی با ایشان صحبت کردم و این پیروزی را تبریک گفتم. به هر حال هیچ گاه طلبکار نبودهام و حضور در پرسپولیس را ارث پدریام نمیدانم.
* به هر حال وضعیت پرسپولیس نگران کننده است. در شرایطی که استقلال تا این جای کار به خوبی یارگیری کرده است، پرسپولیس شرایط تقریبا نامشخصی دارد.
موفقیت یا ناکامی یک تیم در فوتبال ایران زیاد به این چیزها بستگی ندارد. در فوتبال ما حساب و کتابی وجود ندارد. سال گذشته پرسپولیس با نفرات زیاد و خیلی زودتر از استقلال تمریناتش را شروع کرد، اما دیدید که استقلال دوم شد و پرسپولیس چهارم. این معادلاتی که شما میگوید شاید در فوتبال دنیا که بر روی حساب کتاب پیش میرود تاثیرگذار باشد اما در کشور ما زیاد نباید بر روی این مسایل حساب کرد.
* روز گذشته مدیر عامل باشگاه سایپا گفت که فصل قبل تیمش با حاشیههای زیادی روبرو بود در حالی که رسانهها اخبار چندان حاشیهای را از سایپا در فصل گذشته منتشر نکردند که این نشان میدهد که شما روزهای تقریبا آرامی را در سایپا پشت سر گذاشتید.
من در این دوره دو سال و نیم در سایپا بودم. در نیم فصل دوم فصل ۸۸-۸۷ و در شرایطی که تیم با لیتبارسکی جزو تیمهای سقوط کننده بود به سایپا آمدم. بعد از حضور ما، تیم جمع و جور شد و در آن سال با نتایجی که گرفتیم تیم دهم شد. در سال ۸۹-۸۸ با نصف هزینهای که در فصل گذشته شده بود تیم را تشکیل دادیم که نمونه بارز این کاهش هزینهها در قرارداد ابراهیم میرزاپور مشخص است. در حالی که میرزاپور در فصل قبل ۲۴۰ میلیون تومان گرفته بود در فصل ۸۹-۸۸ که حضور دروازهبانهای خارجی در لیگ ممنوع شده بود، محبت کرد و با ۱۶۰ میلیون تومان با سایپا قرارداد بست. دلیل عمده این کاهش هزینه هم این بود که ما دست دلالان را کوتاه کردیم. در آن سال ما در شرایطی که با پیروزی در قم میتوانستیم ششم لیگ شویم با تساوی برابر صبا هشتم شدیم. در فصل ۹۰-۸۹ درست است که تیممان سال سختی را گذراند اما به معنای این نبود که ما در طول نیم فصل اول یا نیم فصل دوم جزو تیمهای سقوط کننده باشیم و در مکانهای شانزدهم تا هجدهم بایستیم. به هر حال سال سختی بود و یکسری اتفاقات هم افتاد اما یادمان نرود که تیمهایی مثل ذوب آهن، سپاهان، پرسپولیس،تراکتور، استیل آذین و … هم با مشکلات حاشیهای روبهرو بودند و همه اینها در رسانهها هم مطرح شد. نمیگویم ما هیچ مشکلی نداشتیم اما جزو تیمهایی بودیم که کمترین حاشیه را داشتیم و اگر مشکلی بود درون خودمان آن را حل میکردیم و این مشکلات هم هیچ وقت رسانهای نشد. به هر حال پس از جدایی از سایپا فرصت نشد من از مجموعه سایپا که در این دو و نیم سال بهترین همکاری را با ما داشتند، تشکر کنم. ممنون همهشان هستم و برایشان آرزوی موفقیت میکنم. من روزهای بسیار خوبی را با این عزیزان داشتم و امیدوارم در فصل آینده شاهد موفقیتهای روزافزون باشگاه سایپا باشیم.
* پس از انتخاب مجید صالح، فریادشیران مصاحبه کرد و گفت که شما از تصمیم مدیریت باشگاه سایپا ناراحت هستید؟
ناراحتی نداشتم. کما این که در یک فصل در میانههای راه تغییر و تحولی صورت گرفت و من به مربی جدید تبریک گفتم. پس از پایان لیگ امسال قرار دادم با باشگاه تمام شد و این حق باشگاه بود. اما متاسفانه در این جا هم مثل همه جای مملکت ما حرفها با عملکردها همخوانی ندارد. این خوب نیست. فصل گذشته تا جایی که ما در توانمان بود، سعی کردیم تیم کمترین حاشیه را داشته باشد که فکر میکنم همین طور هم بود، حتی در مقاطعی که تیم خوب نتیجه نگرفت چنین وضعیتی داشتیم. فکر نمیکنم بتوانیم مربیای را پیدا کنید که با وجود داشتن قرار داد به پیش مدیر عامل باشگاه برود و بگوید که حاضر است هر کاری انجام دهد. من در مقطعی از فصل به مدیر باشگاه گفتم حاضرم استعفا بدهم و اگر هم کنارم بگذارید، مشکلی ندارم. فکر میکنم ما حسن نیتمان را نشان دادیم. من در فصل گذشته کمترین استراحت را داشتم. درست است که کارت ورود و خروج نداشتیم، اما به هر حال نگهبانی که جلوی در مینشیند میتواند شهادت دهد که ما برخی روزها ساعت ۶:۳۰ صبح میآمدیم و ۱۱ شب میرفتیم. من حتی در طول فصل یک جلسه غیبت هم نداشتم. این طور هم نبود که بخواهم دیر بیایم و زود بروم. حتی یک روز هم با لباس غیر ورزشی در زمین حضور پیدا نکردم. شرایط تیم هم به گونهای بود که همه از خصوصیات بارز اخلاقی بازیکنانم میگفتند. حتی ما وقتی به ورزشگاههای دیگر میرفتیم، موقع خروج رختکن را هم تمیز میکردیم و من خودم جلوتر از بازیکنان اگر لیوانی بر روی زمین بود، آن را جمع میکردم. به هر حال این را وظیفه خودمان میدانستیم. در طول مدتی که در سایپا بودم، حداقل ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان صرفهجویی کردم. خیلیها تلاش کردند بازیکنان به درد نخور خارجی را به تیم تزریق کنند و پولهای صدها میلیونی به بازیکنان خارجی بدهند که آنها ماه عسل شان را به همراه همسرانشان در ایران بگذرانند. اما من اجازه چنین کاری را ندادم و همان طور که از حق و حقوق بازیکنان دفاع میکنم، حق و حقوق باشگاه را در نظر میگرفتم و از آن دفاع میکردم.
* شما بعد از پرسپولیس بیشترین مدت دوران ورزشیتان را در سایپا گذرانید. فکرمی کنید سایپا با مجید صالح چه سرنوشتی داشته باشد؟
من برای آقای صالح آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم بتواند موفق باشد.
* در برنامه سینمایی هفت فریبرز عرب نیا صحبتهای را مطرح کرد که بر اساس آن بسیاری از سایتها و روزنامهها مخاطب حرفهای او را محمد مایلی کهن میدانستند.
ایشان یک مسالهای را عنوان کردند و گفته اند که راجع به کسی صحبت نمیکنم. ولی همان طور که شما گفتید، اکثر سایتها و روزنامهها این مطالب را به من منتسب کردند، باید بگویم بنده هنر پیشه نیستم، تنها یک مربیام. این آقای عرب نیا است که شغلش هنرپیشگی است و بر اساس خواستههای کارگران در یک روز میتواند نقش مختار را بازی کند و ممکن است یک روز دیگر بتواند نقش شمر یا ابنملجم را بهتر از مختار بازی کند. من هنرپیشه نیستم. من مربیام و نمی توانم فیلم بازی کنم. من کارم فیلم بازی کردن نیست. در این ۵۷ سالی که از خدا عمر گرفتم و ۴۰ ـ ۴۱ سالی که در خدمت ورزش بودم همه از من شناخت پیدا کردهاند. فکر نمی کنم اشکالی داشته باشد که وقتی از چیزی ناراحت میشویم و وقتی میبینیم به هم نوعمان زشتترین حرفها زده میشود، واکنش نشان دهیم. به هر حال در آن روز دلم من شکست. تماشاگران تبریزی به من هیچ توهینی نکردند و تنها من را تشویق کردند و من همواره مورد محبت اهالی تبریز بودهام اما وقتی دیدم با هم نوعام رفتار خوبی نمیشود، منقلب شدم. من مثل کسانی نیستم که بخواهم فیلم بازی کنم. کارم فیلم بازی کردن نیست. آقای عرب نیا یقین بداند که من نمیتوانم همچون او فیلم بازی کنم. من که نخواستم از چیزی سوء استفاده کنم.
* امروز از سوی رییس جمهور حمید سجادی به عنوان وزیر پیشنهادی دولت برای وزارت ورزش و جوانان به مجلس معرفی شد. همیشه یکی از دغدغههای ورزشیها انتخاب رییس ورزش بوده. چه نظری درباره معرفی سجادی دارید؟
من خدا را شکر میکنم و این معرفی را به فال نیک میگیرم. چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب به جز مقطعی که مهندس هاشمیطبا در سازمان تربیت بدنی بودند و خدمات بیشماری را به ورزش قهرمانی و همگانی ارائه کردند، این برای اولین بار است که میبینیم فردی استخوان خرد کرده در ورزش که کلیه مراتب تحصیلی و ورزشی را طی کرده و سوابق مدیریت ورزشی دارد به عنوان رییس ورزش معرفی میشود. این مایه خوشحالی است و امیدوارم دکتر سجادی با توجه به تجربیاتش چه در زمینه قهرمانی ایران و آسیا و چه تحصیلات عالیه و تجربیات در زمینه مدیریت ورزشی بتواند با ارائه برنامههای خوب از مجلس رای اعتماد بگیرد. اعتقاد دارم این معرفی باعث میشود به ورزش کمک شود چرا که با حضور سجادی ما زمانی را از دست نمیدهیم. به هر حال این طور نیست که او تازه وارد ورزش شده باشد. سجادی با زیر و بم کار آشنایی دارد و این مانع از فوت وقت میشود. در این چند روز که نام ایشان به عنوان وزیر پیشنهادی مطرح شده بود، نظر کسانی که من با آنها آشنا هستم و همگی از متخصصان ورزش هستند درباره این معرفی بسیار مثبت بود و شور و شوق خوبی را در میان متخصصان امر به وجود آورده بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]وحید هاشمیان مهاجم فصل گذشته پرسپولیس قراردادش با این تیم به پایان رسید و فعلا معلوم نیست سال آینده در کدام تیم بازی خواهد کرد.
او در این مورد به ما میگوید:« فعلا هیچ چیز مشخص نیست و همه میدانند که من عادت ندارم قبل از قطعی شدن یک موضوع حرفی بزنم. هر وقت قراردادم را امضا کردم اعلام خواهم کرد که با چه تیمی به توافق رسیدم در ضمن من همیشه برای انتخاب تیم حساس هستم.»
هاشمیان در مورد بحث سقف قرارداد که حاشیههای زیادی را به وجود آورده خاطرنشان میکند:«این مسائل فقط در کشورهای کمونیستی اجرا میشود و من آن را اصلا قبول ندارم. با این قانون پولهای زیرمیزی رد و بدل میشود در ضمن انگیزه بازیکنان کمتر خواهد شد.»
www.perspolisfc.net/
از سوی کادر فنی تیم ملی امید کشورمان اسامي بازيکنان این تيم در حالی اعلام شد که نام سامان آقازمانی و حمیدرضا علی عسگری به چشم می خورد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، اسامی بازیکنان تیم ملی امید اعلام شد و حمیدرضا علی عسگری تنها بازیکن پرسپولیس است که در تیم های ملی امید و بزرگسالان حضور دارد.
اسامی دعوت شدگان بشرح ذیل اعلام شد:
حميدرضا علي عسگری – سامان آقازماني – حامد لک – ميلاد فخرالديني – سيامک کوروشي – احسان حاج صفي – آرش افشين – مسعود ابراهيم زاده – کريم انصاريفرد – علي مرزبان – عليرضا جهانبخش – سيدرضا طلبه – مهدي دغاغله – ابوالحسن جعفري – محسن مسلمان – محمدرشيد مظاهري – محمدصالح خليل آزاد – شجاع خليل زاده - رسول کر - مهرداد جماعتي - محمدرضا زينال خيري – علي زينالي – يعقوب کريمي – سيدايمان موسوي و کمال کاميابي نيا.
گفتنی است؛ بازیکنان دعوت شده بايد پيش از ساعت 13 روز دوشنبه 23 خرداد در کمپ تيم هاي ملی خود را به کادر فني و سرپرست تيم معرفي کنند.
باشگاه پرسپوليس از حميد استيلي براي سرمربيگري فصل آينده برنامه خواست.
حبيب کاشاني شب گذشته از حميد استيلي، حميد درخشان، منصور ابراهيمزاده، محمد مايليکهن و علي دايي به عنوان پنج گزينه سرمربيگري پرسپوليس براي فصل آينده ياد کرد.
کاشاني اعلام کرد که اولويت با دايي است؛ اما اين مربي گفت که با مديريت فعلي حاضر به ادامه فعاليت نيست. پس از اين اتفاق مسئولان باشگاه پرسپوليس مذاکره با ساير گزينهها را آغاز کردند و از همين رو امروز از حميد استيلي برنامه خواستند.
استيلي با تأييد اين خبر گفت: حداکثر بايد ظرف يکي دو روز آينده برنامه کاري خود را به باشگاه ارائه کنم.
www.varzesh3.com
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]محسن خلیلی گفت: آرزوی هر پرسپولیسی است که به این تیم برگردد، من هم دوست دارم به پرسپولیس برگردم و خاطرات خوشم را با این تیم تکرار کنم.
مهاجم سابق تیم فوتبال پرسپولیس در واکنش به اظهارات حبیب کاشانی در برنامه ۹۰ مبنی بر این که محسن خلیلی تنها بازیکنی بوده که برای ماندن در پرسپولیس به علی دایی پیشنهاد شده است، اظهار کرد: اظهارات کاشانی باعث شد سوالات بسیاری از هواداران پرسپولیس پاسخ داده شود. شاید من باید این سوال را درباره جداییام از پرسپولیس جواب میدادم.
شک و شبهات زیادی در این رابطه وجود داشت که به خاطر مشکلات با باشگاه، مسایل مالی و … به توافق نرسیدم و جدا شدم. اظهارات کاشانی برایم ارزشمند بود، از او بسیار تشکر میکنم که قدران زحماتم بود. او اعلام کرد که من در پرسپولیس گلهای زیادی زدم، اگر کاری برای پرسپولیس کردم، وظیفهام بود. امیدوارم از عملکردم راضی باشند.
وی در پاسخ به این پرسش که اختلافات حبیب کاشانی و علی دایی تا چه حد به پرسپولیس لطمه میزند؟ تاکید کرد: اختلاف مدیر با مربی و مربی با بازیکن، در هر جای دنیا پیش میآید، نمیتوان گفت این مساله چیز عجیبی است. من نمی توانم وارد این قضایا شوم، ولی امیدوارم برنامهریزی برای فصل آینده انجام شود تا پرسپولیس به جایگاه اصلیاش که قهرمانی در لیگ برتر و حضور قوی در آسیا است، برگردد.
خلیلی درباره قهرمانی پرسپولیس در رقابتهای جام حذفی فوتبال یادآور شد: جا دارد به تمام هواداران دلسوز پرسپولیس تبریک بگویم. پرسپولیس سال بسیار سختی را پشت سر گذاشت، فراز و نشیبهای زیادی داشت. عملکرد پرسپولیس در سال ۸۶ هواداران را پر توقع کرد، تا در سالهای بعدی قویتر در لیگ حضور داشته باشند. پرسپولیس دستخوش بسیاری از تغییرات بود و تمرکز لازم را نداشت، ولی خوشبختانه قهرمانی روز آخر مرهمی بر مشکلات و فراز و نشیبها بود. امیدوارم برای فصل آتی روزهای بهتر و بهتری را در پرسپولیس شاهد باشیم و هواداران همگام با تیمشان باشند.
مهاجم پیشین تیم فوتبال استیل آذین درباره دلایل ناکامی تیمش و سقوط به لیگ دسته اول به ایسنا، گفت: زمانی که فصل شروع شد، قرار بود یک تیم رویایی برای قهرمانی و رفتن به جام باشگاههای آسیا بسته شود. من در فصل نقل و انتقالات نبودم و روز آخر به استیل آذین پیوستم. اگر برنامهریزی دقیقتری میشد و مسئولان باشگاه مشاوره های بهتری میگرفتند، نتایج بهتری کسب میشد. متاسفانه همه سوءظنها و مشکلات بر گردن بازیکنان انداخته شد. این طور جلوه دادند که بازیکنان مقصر اصلی هستند، ولی در اصل این طور نبود، بازیکنان در نتایج سهم داشتند، ولی نه سهم بسزا. استیل آذین با مشکلات حاشیه زیادی دست و پنجه نرم میکرد. اگر مشکل بیرون از زمین باشد، با مشکل در داخل زمین فرق دارد، مشکلات استیل آذین در بیرون از زمین بود و تمرکز لازم را از بین میبرد.
وی ادامه داد: متاسفانه وقتی به استیل آذین در روز آخر پیوستم، چون عاشقانه و با تمام وجود پرسپولیس را دوست داشتم، تا روز آخر صبر کردم و تاریخ قرار دادم را مدام عقب میانداختم. چون دوست داشتم در پرسپولیس بمانم. ما در سال ۸۶ قهرمانی دلچسبی را داشتیم. خودم گلهای دلچسبی را به ثمر رساندم و آقای گل لیگ شدم تا این که از مدیر عامل استیل آذین پیشنهادی به من شد، من دوست داشتم در استیل آذین هم بازدهی خوبی داشته باشم، هم من به این تیم کمک کنم و هم استیل آذین به من کمک کند.
خلیلی در پاسخ به این پرسش که چه عواملی باعث شد که کمتر در استیل آذین بازی کنید؟ خاطر نشان کرد: متاسفانه مشکلات زیادی پیش آمد که یکی از دلایل آن دیر اضافه شدنم به تیم بود. من بدنسازی نکردم. برای این که خودم را در ترکیب تیم جا بیاندازم، زمان لازم بود. آن زمان استیل آذین ترکیب اصلی تیمش را پیدا کرده بود و باید چند هفته ای به صورت انفرادی تمرین میکردم. من چند هفته را از دست دادم. البته از ابتدای فصل روی نیکمت استیل آذین بودم، اگر در این تیم از من استفاده نشد، به سلیقه سرمربی باز میگشت. من از پرسپولیس به استیل آذین رفتم و در تیمم بازیکن فیکس بودم. ۱۱ گل برای پرسپولیس به ثمر رسانده بودم و تا روز آخر در تیمم بازی کردم. کادر فنی علاقهای برای به کارگیری از من نداشت، مربیان ناکام هم زمان زیادی بالای سر تیم بودند، من هم بدون اعتراض سکوت کردم. ۶ ـ ۷ ماه مصاحبه نکردم. چون نمیخواستم آرامش استیل آذین را بر هم بزنم.
مهاجم سابق تیم فوتبال استیل آذین در پاسخ به این پرسش که آیا با مصدومیتی مواجه هستید؟ تاکید کرد: من فقط ۴ـ ۵ هفته از ناحیه مچ پا مصدوم بودم و چند هفته پایانی را بدون هیچ مشکلی کار کردم و در خدمت استیل آذین بودم و با سلامت کامل لیگ را به پایان رساندم. بعد از حضور آقایان خاکپور و یاوری که به من اعتقاد داشتند، متاسفانه نتوانستم آن طور که باید و شاید کار کنم. من سه سال پیش از ناحیه زانو مصدومیتی داشتم که به لطف خدا و با عمل موفق در آلمان بعد از گذشت هفت ماه از دوره درمان به میادین ورزشی برگشتم و از آن پس به هیچ مشکلی برخورد نکردم، خوشبختانه امروز شاهد هستیم که پزشکان ایرانی عملهای جراحی بسیار خوبی انجام میدهند، فکر میکنم بازیکنانی که از این ناحیه مصدوم میشوند به دلیل وجود امکانات خوب مثل گذشته برای جراحی به خارج از کشور نروند.
خلیلی درباره وضعیتش برای فصل آینده و این که آیا با استیل آذین ادامه میدهد؟ گفت: قرار داد من با استیل آذین یکساله بود و اکنون به اتمام رسیده و من بازیکن آزاد هستم و می خواهم بهترین گزینه را برای فصل بعد انتخاب کنم.
مهاجم سابق تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این پرسش که آیا دوست دارید به پرسپولیس برگردید؟ خاطر نشان کرد: به خاطر علاقهای که هنوز به پرسپولیس دارم. دوست دارم به این تیم برگردم. اولویت اولم بازگشت به پرسپولیس است. آرزوی هر پرسپولیسی است که به این تیم برگردد. من خاطرات بسیار خوب و روزهای خوشی را در پرسپولیس گذراندم. اولویت اولم این تیم است. اگر روزی پیشنهادی داشته باشم، دوست دارم برگردم و خاطراتم را تکرار کنم.
وی در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا با رعایت قانون سقف قرار دادها موافق است؟ به ایسنا گفت: من به عنوان یک فوتبالیست گذاشتن قانون سقف قرار داد را اشتباه میدانم. باشگاه مختار است، بنا به صلاحیت و هر بازیکن قیمتی را به او اختصاص دهد. هر بازیکنی در دنیا قیمت خاصی دارد. هر کالایی نسبت به کیفیتش قیمتی دارد. فوتبالیست نسبت به کارایی و بازدهی رقم خاصی دارد. بازیکن ملی یا بازیکن با سابقه با بازیکن تازه وارد فرق دارد. بازیکنی که بازی میکند با یک بازیکن نیمکت نشین یکی نیست. این گونه در حق برخی بازیکنان اجحاف میشود با گذاشتن سقف قرار داد مسایل زیر میزی و دستهای پشت پرده در فوتبال ما رواج پیدا کرده است. این قانون باعث میشود که باشگاه به دروغ رقم قرار دادها را اعلام کنند. فدراسیون با این شرایط بازیکنان و باشگاهها را مجبور به دروغگویی میکنند. فدراسیون نمیتواند بالا بودن رقم قرار دادها را ثابت کند. چون نه چیزی امضا میشود و نه نوشته میشود. پولی که در این میان ردوبدل میشود بر اساس توافق است.
مربي پيشين پرسپوليس گفت: 4 سال است که نام من به عنوان گزينه سرمربيگري پرسپوليس مطرح ميشود.
حميد استيلي در مورد اينکه يکي از گزينههاي سرمربيگري پرسپوليس است، عنوان کرد: حدود نيم ساعت پيش، از باشگاه پرسپوليس با من تماس گرفتند و خواستند که برنامه خود را براي هدايت اين تيم ارائه کنم. اين برنامه را حداکثر بايد ظرف يکي دو روز آينده به باشگاه ارائه کنم.
وي در مورد ساير گزينههاي مربيگري پرسپوليس (درخشان، مايليکهن، ابراهيمزاده و دايي) گفت: همه آنها از پيشکسوتان و از دوستان خوب من هستند و باشگاه هر کدام از گزينهها را که صلاح بداند انتخاب خواهد کرد. من 3-4 سال است که به عنوان گزينه سرمربيگري پرسپوليس مطرح ميشوم اما هيچ وقت سرمربي اين تيم نشدم. حتي زماني که قطبي بعد از قهرماني در ليگ برتر دوباره سرمربي پرسپوليس شد، من براي هدايت پرسپوليس به علي سعيدلو برنامه داده بودم اما آن زمان با تغيير مديريت باشگاه، کاشاني رفت و افشين قطبي پس از قهرماني دوباره سرمربي پرسپوليس شد.
استيلي در مورد منصور ابراهيمزاده که تنها گزينه غير پرسپوليسي باشگاه است، گفت: ايشان يک مربي خوب است که عملکرد کارنامه خوبي از خود به جاي گذاشته است.
سرمربي سابق شاهين بوشهر در مورد اينکه ميتواند با پرسپوليس قهرمان شود يا نه، گفت: اجازه بدهيد اول به عنوان سرمربي انتخاب شوم بعد در اين مورد با هم صحبت خواهم کرد. فعلا قرار است برنامهام را در مورد کادر فني و بازيکنان مورد نيازم به باشگاه ارائه کنم.
استيلي در مورد اينکه پيامکهاي مشکوکي به بازيکنان در مورد سرمربيگري وي در طول فصل ارسال ميشده، گفت:خود بازيکنان اين مسئله را تکذيب کردند.
پرسپوليس از 4 مربي برنامه گرفت؛ ابراهيمزاده در دسترس نيست
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، اين باشگاه در تماس با علي دايي، حميد درخشان، حميد استيلي و محمد مايلي کهن از اين چهار مربي براي هدايت تيم فوتبال پرسپوليس در فصل آينده برنامه خواست.
ليست بازيکنان کنوني و بازيکناني که قراردادشان با باشگاه به اتمام رسيده در اختيار اين مربيان قرار ميگيرد تا آنها ظرف 24 ساعت، علاوه بر برنامه، ليست بازيکنان مورد نيازشان را به انضمام رقم پيشنهادي براي قبول سرمربيگري پرسپوليس به باشگاه اعلام کنند.
گفتني است منصور ابراهيم زاده نيز از ديگر گزينه هاي مورد نظر حبيب کاشاني است که باشگاه پرسپوليس تا اين لحظه موفق به گفت و گو با وي نشده است.
در انتقادهاي مكرر دايي در يك ماه گذشته از جمله برنامه 90 مسائل متعددي اعلام شده بود كه نادرستي بسياري از آنها توسط كاشاني در برنامه 90 اثبات شد از جمله :
_ معرفي ليدر خاطي به فدراسيون پس از درگيري
_ كمك كاشاني در كسب مجوز دكه روزنامه اي براي آن ليدر
_ ماجراي پول توجيبي و تاثير آن بر آخر شدن پرسپوليس در تورنمنتهاي دوستانه
_ علت درگيري با ليدر
_ وجود افراد غريبه در مراسم اهداء جام قهرماني (در اولين تصوير چهره دوست دايي بر روي سكو پديدار شد!)
_ و..
البته سبياري مسائل هم بدليل مقدم بودن صحبتهاي كاشاني و عدم پذيرش حضور همزمان در برنامه 90 توسط دايي بي پاسخ ماند از جمله :
_ عدم پي گيري محروميت نور محمدي و اعلام آن به دايي
_ و...
ولي موضوعي كه حمله مستقيم دايي به حبيب كاشاني در برنامه 90 بود انتقاد به حضور او بر روي سكوي قهرماني و بالا بردن جام بود كه بارها دايي عنوان كرد با وجود سالها بازي در اروپا و عضويت در فيفا تا بحال نشنيده است . سايت هواداران پرسپوليس در لينك زير عكسهايي منتشر كرده از قهرماني اينتر ميلان و حضور ماسيمو موراتي بر روي سكوي قهرماني و بالا بردن جام توسط او كه ادعاي دايي را نقض مي كند :
دايي برنامههايشان را به پرسپوليس ارائه کرد
سرمربي فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس که به گفته حبيب کاشاني يکي از گزينههاي هدايت سرخپوشان در فصل آينده است، برنامه هايش براي حضور در يازدهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر را به سرپرست باشگاه ارائه کرده و در انتظار پاسخ نهايي مسئولان سرخپوش است.
به گزارش خبرنگار مهر، حبیب کاشانی پس از آنکه اعلام کرد علی سعیدلو از وی خواسته است تا به حضورش در باشگاه پرسپولیس ادامه دهد، از پنج مربی به عنوان گزینه های هدایت تیم فوتبال این باشگاه برای فصل آینده نام برد که قرار بود برنامه هایشان را به سرپرست باشگاه ارائه کنند.
حمید استیلی، محمدمایلی کهن، حمید درخشان، علی دایی و منصورابراهیم زاده گزینه های مورد نظر حبیب کاشانی بودند که براساس اعلام وی قرار است برنامه هایشان را به باشگاه پرسپولیس ارائه کنند تا پس از بررسی های نهایی یکی از آنها به عنوان سرمربی سرخپوشان معرفی شود.
درحالی که گمانه زنی ها از انتخاب حمید استیلی به عنوان سرمربی فصل آینده سرخپوشان حکایت دارد اما خبرنگار مهر کسب اطلاع کرد که علی دایی سرمربی فصل پیش تیم فوتبال پرسپولیس و یکی از گزینه های مورد نظر کاشانی برنامه هایش را به این باشگاه ارائه کرده است.
گفته می شود علی دایی رونوشت برنامه هایش را برای علی سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی و رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس نیز ارائه کرده تا سعیدلو به عنوان رئیس مجمع این باشگاه نیز در جریان این برنامه ها قرار گیرد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه بزرگ پرسپوليس بزرگترين بمب نقل و انتقالات فصل تركيد و علي كريمي پرسپوليسي مي شود
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی کریمی، کاپیتان سابق پرسپولیس پس از توافق با سرپرست این باشگاه، به عنوان اولین خرید سرخپوشان در فصل نقل و انتقالات، قرارداد خود را به ثبت خواهد رساند.
کریمی روز شنبه با حضور در باشگاه پرسپولیس و دیدار با کاشانی، قراردادش با این باشگاه را به امضا می رساند.
کاشانی که پس از از سر گیری کارش در باشگاه پرسپولیس، فعالیت خود را برای بستن تیمی قدرتمند به منظور حضور مقتدر در فصل آینده فوتبال کشور و لیگ قهرمانان آسیا کلید زده است، به عنوان اولین اقدام، علی کریمی را به پرسپولیس بازگرداند.
جادوگر سرخ، اولین صید پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات است.
سرخپوشان تهرانی که فصل گذشته را با دفاع از عنوان قهرمانی در جام حذفی به پایان رساندند، مهیای حضوری پر قدرت در فصل آینده فوتبال می شوند.
منبع : وب سايت باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس
پس از حرف و حدیثهای فراوان علی دایی بعدازظهر امروز برنامه خودش را به مسئولان باشگاه پرسپولیس ارائه کرد تا یکی از کاندیداهای حضور روی نیمکت پرسپولیس باشد.
افراشته یکی از مسئولان شاهین بوشهر نیز بعدازظهر امروز با علی دایی برای عقد قرارداد یکساله وارد مذاکره شد اما باتوجه به اینکه دایی برنامه خودش را به باشگاه پرسپولیس ارائه کرده بود به بوشهریها جواب منفی داد.
مدیر اجرایی باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) گفت: از پنج گزینه در نظر گرفته شده باشگاه، علی دایی، حمید درخشان و حمید استیلی برنامه های خود را ارائه دادند.
محمد رسایی در خصوص نامه های ارسال شده از سوی باشگاه برای گزینه های سرمربیگری تیم فوتبال بزرگسالان پرسپولیس اظهار داشت: روز گذشته (دوشنبه) طی ارسال نامه های جداگانه ای به پنج گزینه مورد نظر باشگاه، از آنها خواستیم برنامه های خود را ارسال نمایند که تاکنون علی دایی، حمید درخشان و حمید استیلی برنامه های خود را ارسال کردند.
مدیر اجرایی باشگاه افزود: منصور ابراهیم زاده یکی از گزینه های این باشگاه است اما تاکنون پس از تماس های فراوان موفق به ارتباط با وی نشده ایم.
محمد رسایی در مورد مایلی کهن نیز گفت: محمد مایلی کهن، طی تماسی تلفنی با حبیب کاشانی، سرپرست باشگاه پرسپولیس، از هدایت تیم سرخپوشان پایتخت در فصل جدید انصراف داده است، اما اعلام نموده؛ در صورت نیاز، از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد.
حبيب کاشاني از توافق با علي کريمي براي پيوستن به پرسپوليس خبر داد. علي کريمي، کاپيتان سابق پرسپوليس پس از توافق با سرپرست اين باشگاه، به عنوان اولين خريد سرخپوشان در فصل نقل و انتقالات، قرارداد خود را به ثبت خواهد رساند.
کريمي روز شنبه با حضور در باشگاه پرسپوليس و ديدار با کاشاني، قراردادش با اين باشگاه را به امضا مي رساند.
به گزارش سايت باشگاه پرسپوليس، کاشاني که پس از از سر گيري کارش در باشگاه پرسپوليس، فعاليت خود را براي بستن تيمي قدرتمند به منظور حضور مقتدر در فصل آينده فوتبال کشور و ليگ قهرمانان آسيا کليد زده است، به عنوان اولين اقدام، علي کريمي را به پرسپوليس بازگرداند.
کريمي، اولين صيد پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات است.
سرخپوشان تهراني که فصل گذشته را با دفاع از عنوان قهرماني در جام حذفي به پايان رساندند، مهياي حضوري پر قدرت در فصل آينده فوتبال مي شوند.
منبع :سايت روزنامه 90
لحظاتی قبل علی کریمی برای بازگشت به پرسپولیس با حبیب کاشانی به توافق رسید.
به گزارش خبرآنلاین؛ علی کریمی که قرار بود امروز در یک بازی خیرخواهانه فوتسال شرکت کند ، به رغم اعلام قبلی در این بازی حضور نداشت چون در جلسه ای مهم با حبیب کاشانی بر سر بازگشت به پرسپولیس مذاکره می کرد و به گفته یکی از دوستان رسانه ای کریمی ، در پایان این نشست ، او با سرپرست پرسپولیس برای بازگشت به تیم سابقش توافق کرده است.
با اضافه شدن کریمی به پرسپولیس باید این احتمال را که استیلی هم به مرحله عقد قرارداد با تیم رسیده است را جدی تر از قبل دانست.
دقایقی قبل سایت باشگاه پرسپولیس و وبسایت علی کریمی هم این خبر را منتشر کردند تا علی کریمی نخستین خرید سرخپوشان در فصل جدید لقب بگیرد.
پرسپولیس اف سی : علی دایی در لیست بازیکنانش برای سال بعد ، اسم علی کریمی را ننوشته بود؟
درحالی که بازی شطرنج قدرت میان علی دایی و حبیب کاشانی لحظه به لحظه قوت می گیرد و. در روزهای گذار فوتبال ایران از سازمان گرایی به تبدیل وزارتخانه شدن ، مدیران فعلی دو تیم پایتخت سعی می کنند قبل از ایجاد تغییرات و انتخاب رئیس جدید مجامع دو باشگاه ، پایگاه خود را در این تیم ها مستحکم کنند. درحالی که طبق گفته حبیب کاشانی ماموریت اداری او ۹ خرداد ماه در پرسپولیس به پایان رسیده و چنانچه گفته نمایندگان مجلس ، رئیس سازمان بازرسی کشور و شورای محترم نگهبان را ملاک قرار دهیم که در ابتدای سال جدید حق امضای رئیس سازمان ورزش از اعتبار قانونی افتاده است و مسئول اداره ورزش کشور به رغم مدیریت ورزش ، حق امضا نداشته ، معنایش این خواهد بود که هنوز درخواستی برای سازمان آموزش و پرورش ارسال نشده تا حبیب کاشانی باری دیگر به ورزش مامور شود.
منبع
علی کریمی جزو ۵ سهمیه لیگ برتری پرسپولیس حساب نمیشود.کریمی با اینکه در استیلآذین بازی کرده اما چون ITC باشگاه شالکه آلمان را برای ثبت قرارداد با پرسپولیس لازم دارد، سهمیه بازیکن خارجی حساب میشود و سهمیههای لیگ برتری پرسپولیس را پر نمیکند. البته با توجه به سقوط استیلآذین به لیگ دسته اول، اگر کریمی به شالکه هم نمیرفت سهمیه لیگ یکی حساب میشد.
: علی دایی در لیست بازیکنانش برای سال بعد ، اسم علی کریمی را ننوشته بود؟
درحالی که بازی شطرنج قدرت میان علی دایی و حبیب کاشانی لحظه به لحظه قوت می گیرد و. در روزهای گذار فوتبال ایران از سازمان گرایی به تبدیل وزارتخانه شدن ، مدیران فعلی دو تیم پایتخت سعی می کنند قبل از ایجاد تغییرات و انتخاب رئیس جدید مجامع دو باشگاه ، پایگاه خود را در این تیم ها مستحکم کنند. درحالی که طبق گفته حبیب کاشانی ماموریت اداری او ۹ خرداد ماه در پرسپولیس به پایان رسیده و چنانچه گفته نمایندگان مجلس ، رئیس سازمان بازرسی کشور و شورای محترم نگهبان را ملاک قرار دهیم که در ابتدای سال جدید حق امضای رئیس سازمان ورزش از اعتبار قانونی افتاده است و مسئول اداره ورزش کشور به رغم مدیریت ورزش ، حق امضا نداشته ، معنایش این خواهد بود که هنوز درخواستی برای سازمان آموزش و پرورش ارسال نشده تا حبیب کاشانی باری دیگر به ورزش مامور شود.
در این شرایط او دیروز با خرید علی کریمی توانست شوک بزرگی را به هواداران تیمش وارد کند و با این خرید ، در شرایطی که پس از گفته های دایی در برنامه ۹۰ ، در موضع دفاعی قرار گرفته بود و دایی هم با ارائه برنامه کاری اش برای فصل بعد سعی داشت به هواداران بگوید می خواهد در این تیم بماند ، کاشانی با یارگیری کریمی توانست موازنه قدرت را به هم بریزد و دوباره بر محبوبیت جناح خود در این ماراتن شطرنج وار بیافزاید . جالب اینجاست که از مدت ها قبل همه اهالی فوتبال می دانستند ، نام علی کریمی در صدر لیست بازیکنان حمید استیلی برای حضور در پرسپولیس قرار دارد اما منابع خبری مختلف ، هم از نزدیکان به دایی و هم نزدیکان به باشگاه و علی کریمی می گویند ، نام کریمی در فهرست ارائه شده از سوی مربی قهرمان جام حذفی به باشگاه قرار نداشته . خبری که البته قابل تائید نیست و خبرآنلاین تنها آن را در حد یک شنیده تلقی می کند.
با این وجود یارگیری کاشانی با علی کریمی ، توانست قدرت رقبای دایی را در این موازنه قدرت افزایش دهد.
حمید استیلی یکی از گزینه های مدیریت باشگاه پرسپولیس است که شانس زیادی برای قبول هدایت این تیم دارد.سرپرست موقت پرسپولیس روز گذشته با استیلی تماس گرفت و از او خواست که برنامه اش را به او ارائه دهد.استیلی که جدی ترین گزینه پرسپولیس است به سوالات پاسخ می دهد.
مثل اینکه باشگاه پرسپولیس از شما برنامه خواسته است؟
بله،سرپرست موقت باشگاه پرسپولیس با من تماس گرفت و خواست که برنامه ام را برای هدایت این تیم ارائه کنم. باید این برنامه را حداکثر باید امروز یا فردا به باشگاه ارائه کنم.
بازیکنان مورد نظرتان را هم به باشگاه اعلام می کنید؟
بله،این موضوع هم شامل برنامه هایم می شود.
خیلی ها معتقدند در بین این ۵ نفر شما گزینه اصلی هستید،نظر خودتان چیست؟
هر چه خدا بخواهد همان خواهد شد.دوستان دیگری هم در فهرست پرسپولیس هستند که همگی مربیان خوبی هستند.
مربیگری در پرسپولیس همیشه یکی از اهداف بزرگ شما بود،اینطور نیست؟
بله،دقیقا همینطور است و همیشه دوست داشتم سرمربی این تیم شوم.خیلی ها دوست دارند هدایت این تیم را بر عهده بگیرند و من هم از این قاعده مستثنی نیستم.پرسپولیس یکی از بزرگترین تیم های آسیا است و آرزو دارم در این تیم سرمربی شوم.
می گویند شما از مدت ها پیش با مدیریت باشگاه پرسپولیس حرف زدید تا سال بعد هدایت این تیم را بر عهده بگیرید؟
همین امروز با من تماس گرفتند.من زیاد به این مسائل توجه نمی کنم و اگر یادتان باشد در این ۴ سال همیشه گزینه پرسپولیس بودم ولی فرد دیگری سرمربی شد.حتی در زمان قطبی که پرسپولیس قهرمان شد،بعد از پایان فصل یکی از گزینه ها بودم ولی قسمت نشد که بمانم.من برنامه هایم را به رئسی سازمان تربیت بدنی و مصطفوی دادم ولی به توافق نرسیدیم.
آیا از لحاظ روحی و انگیزه،آماده هدایت پرسپولیس هستید؟
من توان هدایت پرسپولیس و موفقیت در این تیم را دارم و سعی می کنم که خودم را آماده کنم ولی هنوز هیچ چیز قطعی نیست.هنوز مشخص نیست که من انتخاب خواهم شد یا گزینه های دیگر.
شما باور می کنید که دایی هم یکی از گزینه ها باشد؟
این موضوع را مدیریت باشگاه اعلام کرده و من نمی توان نظری داشته باشم.من امیدوارم هر کس به عنوان سرمربی انتخاب می شود پرسپولیس را به موفقیت برساند.
در مورد سایر گزینههای مربیگری پرسپولیس چه نظری دارید؟
همه آنها از پیشکسوتان و از دوستان خوب من هستند و باشگاه هر کدام از گزینهها را که صلاح بداند انتخاب خواهد کرد.
در مورد ابراهیمزاده که تنها گزینه غیر پرسپولیسی است چه نظری دارید؟
ایشان یک مربی خوب است که کارنامه خوبی از خود به جای گذاشته است.
فکر می کنید بتوانید با پرسپولیس قهرمان شوید؟
اجازه بدهید اول به عنوان سرمربی انتخاب شوم بعد در این مورد حرف بزنم. فعلا قرار است برنامهام را در مورد کادر فنی و بازیکنان مورد نیازم به باشگاه ارائه کنم.
رحمتي از استقلال دور شد، به پرسپوليس نزديک
قرمزپوشان که با ابقاي کاشاني در تلاش هستند عقب ماندگي در فصل نقل وانتقالات را به سرعت جبران کنند مذاکرات خوبي با سيد داشته و به توافقاتي هم دست يافته اند
مذاکرات سيدمهدي رحمتي با باشگاه استقلال به خاطر اختلاف دو طرف در زمينه رقم قرارداد به نتيجه نرسيد و به اين ترتيب به نظر ميرسد ماجراي آبيپوش شدن دروازهبان شمارهيک تيم ملي کاملا منتفي شده است.
از طرف ديگر سپاهانيها هم در تلاش هستند که با استفاده از راهکارهايي خاص و قرار دادن تبصرههايي در قرارداد رحمتي رقم مورد نظر او را پرداخت کرده و اين بازيکن را در اصفهان نگه دارند اما اين که تا چه ميزان احتمال اين کار وجود داشته باشد هنوز مشخص نيست.
اما تازهترين اخباري که درباره رحمتي به گوش ميرسد از مذاکرات اين بازيکن با پرسپوليسيها حکايت دارد که اتفاقا اين مذاکرات روند مثبتي هم داشته است. قرمزپوشان که با ابقاي کاشاني در تلاش هستند عقبماندگي در فصل نقلوانتقالات را به سرعت جبران کنند مذاکرات خوبي با سيد داشته و به توافقاتي هم دست يافتهاند.
گفتني است بر اساس ليست بازيکناني که حميد استيلي براي پرسپوليس درخواست کرده بايد از ميان رحمتي و ميثاق معمارزاده يک نفر جذب پرسپوليس شود. با توجه به اين مسئله بايد ديد آينده عليرضا حقيقي در اين باشگاه به چه صورت پيش خواهد رفت.
منبع:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وحيد هاشميان ميگويد اولويت براي او پرسپوليس است و دوست دارد در اين تيم بماند.
مهاجم فصل پيش پرسپوليس درباره ارزيابياش از عملکرد پرسپوليس در فصل گذشته رقابتهاي ليگ برتر گفت: وقتي به پرسپوليس آمدم که 14 بازي ليگ مانده بود و پرسپوليس 5 باخت داده بود. پرسپوليس در فصلي که گذشت فراز و نشيب زيادي داشت. ما مقابل تيمهاي بزرگ عملکرد خوبي داشتيم اما در ديدارهايي که فکر ميکرديم در آنها پيروز هستيم موفق نبوديم که نمونهاش بازي با راهآهن يا شهرداري بود. به هر حال فکر ميکنم با کسب مقام چهارمي و قهرماني در جام حذفي پايان خوبي در اين فصل داشتيم.
هاشميان با ابراز رضايت از انتخابش گفت: صددرصد از انتخابي که کردم رضايت دارم. زماني که به پرسپوليس آمدم پيشنهادهاي ديگري از تيمهاي ايراني و همچنين خارجي داشتم اما دوست داشتم پس از سالها در ايران بازي کنم و پرسپوليس با طرفدارانش بهترين انتخاب براي من بود. بايد بگويم در همه اين سالهايي که بازي کردهام واقعا پرسپوليس تيم بينظيري بود و من توانستم دوستهاي بسيار خوبي در اين تيم پيدا کنم.
وي که گل صعود پرسپوليس به فينال جام حذفي را به ثمر رساند، درباره عملکرد خودش هم گفت: پس از امضاي قرارداد با دو مصدوميت روبهرو شدم اما پس از رفع اين مصدوميتهاهرچه به آخر فصل رسيدم آماده و آمادهتر شدم تا اينکه در چهار بازي آخر جام حذفي عملکرد خوبي داشتم که هم مورد رضايت خودم بود و هم مورد رضايت کادر فني.
هاشميان در پاسخ به اين سوال که شما سابقه کار با دايي در تيم ملي را داشتيد و فکر ميکنيد که آيا او در کارش پيشرفت داشته است يا خير گفت: من هنوز شاگرد هستم و نميتوانم از استاد ايراد بگيرم اما فکر ميکنم کسب دو جام در دو سال عملکرد خوبي است. ضمن اينکه ما در ليگ برتر هم با بدشانسي روبهرو بوديم.
وي درباره آيندهاش و در پاسخ به اين سوال که آيا فصل بعد هم در پرسپوليس خواهيد ماند يا خير گفت: باشگاه فعلا در حال گرفتن برنامه از گزينههاي مربيگري است و هنوز تماسي با من برقرار نشده است. من به زودي به آلمان ميروم و منتظر پيشنهاد هستم اما اگر بخواهم بازي کنم، دوست دارم در ايران بازي کنم و دوست دارم در پرسپوليس بمانم.
هاشميان درباره حضور علي کريمي در پرسپوليس گفت: علي کريمي بازيکني توانمند است. او با توجه به اين توانايي فني بالا، ميتواند در تغذيه مهاجمان هم بسيار موثر باشد. نوري هم بازيکن خوبي است اما قطعا با آمدن کريمي، مهاجمان از اين پس بيشتر در موقعيت گلزني قرار ميگيرند.
بدنساز تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نميخواهم به پيشکسوتم بياحترامي کنم اما متأسفانه برخي آقايان حرمت خود را نگه نميدارند.
محمدرضا مولايي در پي مصاحبه پرويز کماسي که به بدنسازي قرمزپوشان در فصل جاري انتقادهايي داشت گفت: خوشبختانه در دو سالي که در پرسپوليس بودم موفق شدم در کنار کادرفني دو جام کسب کنم و اين نشانگر آن است که پرسپوليس از لحاظ بدني مشکلي نداشته است. من، کماسي رابه عنوان يک پيشکسوت قبول دارم اما متأسفانه برخي از پيشکسوتان حرمت خود را نگه نميدارند.
وي ادامه داد: آقاي کماسي! شما در سالي که در پرسپوليس بوديد و ستارههاي بسيار خوبي هم داشتيد چرا به نتيجه نرسيديد و يا چرا چند مدت است بيکار هستيد؟ آيا تا به حال به اين سؤال فکر کردهايد؟
مولايي تأکيد کرد: دو سال بود احترام آقاي کماسي را نگه داشتم و هيچ وقت در جواب انتقادهايشان حرفي نزدم چون هر فردي که به عنوان سرمربي با او کار کردم از کارم راضي بود اما نميدانم برخيها به دنبال چه منافعي هستند که در اين شرايط انتقادهاي بيهودهاي ميکنند. ما در جام حذفي مقابل سپاهان 120 دقيقه فوتبال بازي کرديم و پس از سه روز راهي خوزستان شديم و در آن شرايط سخت کم نياورديم.
وي خاطرنشان کرد: در بازي پاياني نيز مقابل ملوان بسيار خوب بوديم و بخشي از اين موفقيت پرسپوليس به خاطر بدنسازيهاي خوبي بود که با توجه به مشورتي که با دايي کردم انجام دادم. بهتر است برخي آقايان اگر نياز به کار دارند طوري ديگر وارد گود شوند و به مسائل بيربط رجوع نکنند.
بازيکن جديد تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اينکه دو پيشنهاد خوب داشته است گفت: خوشحالم که دوباره به پرسپوليس بازگشتم.
علي کريمي پس از امضاي قرارداد يک ساله با پرسپوليس اظهار داشت: خيلي خوشحالم که حبيب کاشاني اين شانس را به من داد تا دوباره به پرسپوليس بيايم. اميدوارم بتوانم جواب محبتهاي او را در فصل جديد بدهم. نميدانم چه طور بگويم اما خوشحالم که دوباره به پرسپوليس بازگشتم. اميدوارم يک فصل خوب با اين تيم داشته باشم.
وي درباره اينکه آيا سقف قرارداد را رعايت کرد يا نه، عنوان کرد: اين قانون فقط در ايران است. بايد برنامهاي داشته باشيم که فرق بازيکن معمولي و ملي مشخص شود. به هر حال قانوني است که گذاشته شده و بايد به آن احترام بگذاريم. من سعي کردم با توافق با حبيب کاشاني سقف قرارداد را رعايت کنم و حرف و حديثي پيش نيايد.
کريمي در خصوص اينکه قبل از پرسپوليس از دو تيم اماراتي پيشنهاد داشت، گفت: دو پيشنهاد خوب داشتم اما ترجيح دادم در اواخر فوتبالم در ايران و در تیم پرسپوليس باشم و اميدوارم فصل موفقي پيش رو داشته باشم.
كاشاني: از كريمي تشكر ميكنم كه به خانهاش بازگشت
حبيب کاشاني پس از توافق و عقد قرارداد با علي کريمي اظهار داشت: از کريمي تشکر ميکنم که به خانه خودش بازگشت. ايشان لطف کرد و قرارداد را امضا کرد. مدت يک سال در خدمت کريمي هستيم. اميدوارم ساليان سال علي کريمي براي پرسپوليس و فوتبال ايران مؤثر باشد. شماره 8 که سالها براي کريمي بود امسال هم بر تن او خواهد بود. او سالها با اين پيراهن افتخارآفريني کرده است.
سرپرست باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال که چرا جلسه با علي کريمي طول کشيد و آيا پيش از اين با او به توافق نرسيده بودند، گفت: پيش از اين توافق نکرده بوديم. تلفني با او حرف زدم و خواهش کردم به باشگاه بيايد و او هم پذيرفت. ما مدت زيادي بود که همديگر را نديده بوديم و در اين جلسه در مورد همه چيز صحبت کرديم. صحبتمان در مورد قرارداد 10 دقيقه بود و قرارداد امضا شد. بقيه جلسه در مورد مسائل فوتبالي بود.
کاشاني درباره اينکه با جذب علي کريمي باشگاه پرسپوليس استارت خوبي در فصل نقل و انتقالات زد، عنوان کرد: بايد بگويم که باشگاه پرسپوليس شرايط خوبي دارد و بازيکنان بزرگي داريم. تيمي که توانسته يکي از دو جام معتبر کشور را کسب کند در وضعيت خوبي است. با توجه به اينکه ميخواهيم در ليگ قهرمانان آسيا حضور فعالي داشته باشيم، نياز به جذب بازيکنان بزرگ و باتجربه مثل علي کريمي داريم.
وي در مورد اينکه چه زماني سرمربي تيم مشخص ميشود، گفت: طبيعتا اولويت باشگاه انتخاب سرمربي است. شايد سؤال اين باشد که چرا قبل از انتخاب سرمربي، علي کريمي جذب شد. در برنامه هر سه مربي، جذب علي کريمي در اولويت بود. در نتيجه هر کدام از اين سه نفر که سکان پرسپوليس را در دست بگيرند، ما يکي از بازيکنان مورد نيازشان را جذب کرديم و به همين دليل از کريمي خواهش کرديم بيايد قرارداد ببندد و از اين طريق بتوانيم دلگرمي و خوشحالي به هواداران پرسپوليس بدهيم.
کاشاني درباره اينکه براي انتخاب سرمربي نظر چه کساني را ميپرسند، اظهار داشت: از افراد صاحب نظر و کارشناس کمک ميگيريم..
سرپرست باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال که چه زمان سرمربي تيم معرفي ميشود، گفت: نميتوان زمان اعلام کرد که مثلا 24 يا 48 ساعت آينده، اما در اسرع وقت ميخواهيم اين اتفاق بيفتد.
کاشاني درباره اينکه آيا از ساير بازيکنان گذشته پرسپوليس هم براي حضور در اين فصل دعوت ميشود يا خير، عنوان کرد: ما بر اساس نياز کادر فني بازيکن ميگيريم. اگر در برنامه سه مربي مورد نظرمان جذب علي کريمي نبود نميتوانستيم با او مذاکره کنيم. اگر بازيکني علاقمند است که به پرسپوليس بيايد ما اميدواريم مورد نياز کادر فني ما هم باشد. پرسپوليس خانه همه بازيکناني است که جواني و سلامتي خود را براي اين تيم گذاشتهاند.
حبیب کاشانی در ادامه صحبتهای خود پس از عقد قرارداد با علی کریمی در پاسخ به این سؤال که آیا در این جلسه در مورد سرمربی فصل آینده پرسپولیس از کریمی نظر خواهی کرده است، گفت: چنین چیزی نیست. کریمی باید در زمین کار کند و من در باشگاه، ضمن اینکه وظیفه هر کسی مشخص است.
وی در خصوص سرمربی پرسپولیس تاکید کرد: هر زمان که به جمع بندی برسیم نام سرمربی فصل آینده را اعلام میکنیم و اینکه چه زمانی این نام مشخص میشود فعلا معلوم نیست. در این مورد زمانی را مشخص نمیکنم چرا که شما خبرنگار هستید و اگر در پایان موعد مقرری که میگویم، نام سرمربی مشخص نشود یک دقیقه بعد زنگ میزنید و در این مورد سؤال میپرسید. با این حال سعی میکنم این کار هر چه سریعتر انجام شود.
کاشانی در مورد اینکه امروز تمرینات استقلال آغاز میشود گفت: درست است که قرار است استقلالیها از امروز کار خود را آغاز کنند اما باید دید آنها با چند نفر استارت میزنند. بازیکنان پرسپولیس ۲۰ خرداد کارشان به پایان رسید و طبیعا احتیاج به استراحت بیشتری دارد و برای فصل آینده باید دیرتر کارشان را آغاز کنند اما معتقدم که باید بازیکنان هر چه سریعتر زمان و مکان تمرینات را بدانند. سعی میکنیم در این مورد زودتر به نتیجه برسیم تا از بلاتکلیفی خارج شویم.
سرپرست باشگاه پرسپولیس افزود: از ۳ روز گذشته تا پاسی از شب با مشاورانم حرف زدم و بیکار نبودم و امیدوارم تصمیمی بگیریم که برای هواداران مفید باشد.
کاشانی در مورد معرفی حمید سجادی به عنوان گزینه وزارت ورزش و این موضوع که به خاطر مشکلات بین خودش و سجادی آیا پرسپولیس در آینده دستخوش تغییرات میشود یا نه تصریح کرد: شما خبرنگاران اگر بخواهید این گونه شایعات را پاسخ دهید کمی عجیب است. سجادی از شخصیتهای بزرگ ورزش است و تا به امروز به من لطف داشته اما تغییرات پرسپولیس در اثر بودن یا نبودن وی، اتفاق نمیافتد. این تیم برای مردم است و مردم نسبت به این تیم حساس هستند.
وی اضافه کرد: امیدوارم هر فردی که میآید با کمک دولت و مجلس به ورزش خدمت کند چرا که در این عرصه نامها مهم نیستند و مهم این موضوع است که مسائل اخلاقی در ورزش رعایت شود. قرار نیست با آمدن وزیر و رفتن رئیس سازمان باشگاه پرسپولیس دچار تغییرات شود. با این حال برای وزیر ورزش آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم هر کاری که صلاح است آن را انجام دهد.
کاشانی در پاسخ به این سؤال که آیا علی کریمی در لیست دایی قرار داشته است یا خیر به خبرنگاران گفت: لطفا از این شوخیها نکنید.
وی در پاسخ به این سؤال که تا چه زمانی کمیته فنی پرسپولیس انتخاب میشود خاطرنشان کرد: فعلا در حال مذاکره هستم و در این مورد نباید عجله کرد.
مهاجم فولاد خوزستان که فصل گذشته به آقای گلی رقابتهای لیگ برتر دست پیدا کرد، هنوز تصمیم نهایی خود را برای سال بعد نگرفته است.
رضا نوروزی مهاجم فولاد، درباره آینده ورزشی خود گفت: از آنجایی که با فولاد یک سال دیگر قرارداد دارم، آنها می خواهند که در این تیم بمانم. البته هنوز هیچ چیزی مشخص نشده و تا پایان فصل نقل و انتقالات زمان زیادی مانده است. برای ماندن در فولاد شرط و شروط هایی دارم که به باشگاه اعلام کرده ام. وی ادامه داد: به فولادی ها گفته ام اگر در وسط فصل پیشنهادهایی از خارج کشور داشتم، حق با من باشد؛ همچنین تیم باید تقویت شود تا حضوری موفق در لیگ داشته باشد و برای قهرمانی تلاش کند. باید دو طرف تفاهم داشته باشیم تا مشکل خاصی ایجاد نشود.
آقای گل لیگ برتر که در فهرست حمید استیلی یکی از گزینه های سرمربیگری پرسپولیس قرار دارد، نیز اظهار داشت: برای استیلی احترام خاصی قائل هستم و در استیل آذین زیر نظر او کار کرده ام. اگر پرسپولیس واقعا مرا می خواهد باید پول رضایتنامه ام را بدهد تا به این تیم بیایم.
نوروزی درباره اردوهای تیم ملی گفت: تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته بودیم و فکر می کنم در اردوهای بعدی میتوانیم بهتر از قبل باشیم.
ثبت قرارداد علی کریمی با پرسپولیس/ گزارش تصویری
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی دایی سرمربی سابق باشگاه پرسپولیس که در حال حاضر در آلمان به سر می برد، ساعتی پیش با فرانس بکن باوئر، اسطوره فوتبال آلمان دیدار کرد. دایی در دیدار با رئیس افتخاری باشگاه بایرن در محل این باشگاه درباره نکات مختلفی از گذشته تا به حال به گفت وگو پرداختند. شایان ذکراست که دایی امشب از آلمان به اسپانیا و شهر مادرید می رود و سه شنبه به تهران بازخواهد گشت.
امیر قلعهنویی برای پست دروازهبانی در تراکتورسازی تبریز مهدی رحمتی را مدنظر داشت اما دروازهبان اول تیم ملی به این پیشنهاد پاسخ منفی داده و به این ترتیب رفتن او به تبریز منتفی است.
به گزارش خبرگزاری پرسپولیس اف سی، گزینه بعدی قلعهنویی برای پیراهن شماره یک تراکتورسازی علیرضا حقیقی است. حقیقی در صورت جذب یک دروازهبان جدید به پرسپولیس جایگاه خود را در این تیم از دست رفته خواهد دید و در آن صورت احتمال تراکتوری شدنش بالا میرود. پیش از این گفته میشد شهاب گردان هم از دروازهبانهای مورد نظر قلعه نویی است.
به گزارش خبرگزاری پرسپولیس اف سی، در شرایطی که سایت های خبری پیش بینی می کنند حمید استیلی سرمربی بعدی پرسپولیسی هاست، مدیران این تیم همچنان اصرار دارند انتخاب نهایی در مورد سرمربی را انجام نداده اند. اما نکته مهم آنجاست که در مذاکراتی که با همه بازیکنان انجام شده است، از سوی مذاکره کنندگان نام حمید استیلی به عنوان سرمربی بعدی به زبان آورده شده است.
علی کریمی هم امروز در شرایطی با پرسپولیس قرارداد رسمی امضا کرد که به او گفته شده بود سرمربی پرسپولیس حمید استیلی است. این موضوع در مورد بازیکنانی مثل بنگر و سایرین نیز صدق می کند.
سرمربی باشگاه پرسپولیس امروز رسما معرفی خواهد شد. حبیب کاشانی گفت:در این زمینه به افراد صاحبنظر و استخوان خرد کرده مشورت می کند. البته نام این افراد مخفی است تا احیانا مسوولیتی متوجه کسی نباشد.
یکی از سه نامزد سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس گفت: امسال هم مانند سال ۸۶ برنامهای به پرسپولیس دادم که این تیم برای قهرمانی برای لیگ برتر بسته شود. حمید استیلی اظهار کرد: من برنامههایم را برای سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس به مسئولین این باشگاه ارائه کردم. در این برنامهها آورده ام که پرسپولیس برای فصل آینده به چند بازیکن جدید لیگ برتری در چه پستهایی نیاز دارد و بهتر است ما چه کسانی را جذب کنیم. در این برنامه زمان بندی و کیفیت اردوهای آماده سازی، شرایط مربوط به کادر فنی و … را بیان کردم. خیلی جزئیات را برای باشگاه فرستادهام، هر وقت جواب نهایی را دادند، جزئیات دیگری را هم به آنها خواهم داد.
استیلی با بیان این که پرسپولیس سال ۸۷ را که قهرمان لیگ برتر شد، او بسته بوده است، گفت: در آن سال که ما قهرمان لیگ برتر شدیم، تیم را من بستم و بازیکنان با نظر بنده جذب شدند. اوضاع جمع و جور شد و مدت کوتاهی به شروع بازیها مانده بود که افشین قطبی آمد که سرمربیگری را به او دادند. آن زمان پرسپولیس را برای قهرمانی بستم و اکنون هم طبق آن چیزی که به باشگاه ارائه کردم تیم برای قهرمانی بسته خواهد شد.
وی گفت: به هر حال مردم از پرسپولیس توقع زیادی دارند و تیمی میخواهند که برای قهرمانی لیگ آماده شود، من میدانم که اگر به پرسپولیس بروم باید پاسخگوی توقعهای مردم هم باشم. یک تیم برای حضور موفق در لیگ بهتر است حداقل شش هفته پیش از شروع بازیها تمرینهای بدنسازیاش را آغاز کند. معمولا امیر قلعهنویی برای تیمهایش چنین برنامهای دارد و میبینید، تیمهایش موفق هم میشوند.
استیلی درباره دستیاران پیشنهادیاش به پرسپولیس، اظهار کرد: بنده حشمتالله مهاجرانی را به عنوان مدیر فنی معرفی کردم. سعید عزیزیان را به عنوان مربی دروازهبان انتخاب کردم. همچنین با برخی از پیشکسوتان پرسپولیس هم برای حضور در کادر فنی صحبت کردم که به طور مثال حسین کاشینژاد یکی از آنها بود. با محمد پنجعلی هم مذاکره کردم که او گفت روی نیمکت نمینشینم اما در کمیته فنی حاضرم به پرسپولیس کمک کنم.
وی در مورد این که شیث رضایی در فهرست بازیکنان وی وجود دارد، گفت: رضایی به لحاظ فنی قابلیتهای بالایی دارد. اگر حضورم در پرسپولیس قطعی شد با او صحبت میکنم تا ضمن برطرف شدن مشکلات مختلف، بتوانیم شاهد حضور او در تیم هم باشیم.
استیلی در پایان گفت: بیست سال است با کاشانی دوست هستم. اگر قرار باشد بیایم پرسپولیس بخاطر تواناییهای خودم بوده نه دوستی با کاشانی. این مساله واقعا من را اذیت میکند. بیرون از پرسپولیس هم کار کردم. کیفیت فوتبال تیمهایی که در آنجا بودم خوب بودند. همیشه جزو گزینهها بودم؛ حتی سال ۸۶ که در نهایت قطبی سرمربی شد. در نهایت هر کسی هم سرمربی شد، برایش آرزوی موفقیت میکنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]پرسپولیس اف سی : به گزارش خبرگزاری پرسپولیس اف سی و به نقل از یک منبع آگاه، بهمن دهقان، نماینده تامالاختیار علی دایی عصر امروز با حضور در باشگاه پرسپولیس برنامههای دایی را برای مسئولان باشگاه تشریح میکند. گفتنی است قرار است امروز حمید استیلی و حمید درخشان هم برنامه های خود را برای باشگاه به صورت جداگانه تشریح کنند.