آخرين نقل و انتقالات باشگاه استقلال در فصل 90-91
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 90-91
اخبار نقل و انتقالات تیم استقلال در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمدي: اختلاف ماليام با استقلال زياد نيست
دروازهبان تيم فوتبال استقلال گفت: اختلاف ماليام براي تمديد قرارداد زياد نيست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمد محمدي درباره مذاکرات امروزش با مسئولان استقلال اظهار داشت: امروز در باشگاه حاضر شدم و با مسئولان به جمعبندي لازم رسيديم. براي من تنها چيزي که مهم بود، نظر مساعد پرويز مظلومي نسبت به خودم بود.
وي افزود: با توجه به اينکه به خاطر خانوادهام ميخواهم در تهران باشم، شرايط را براي ماندن در استقلال مساعد ديدم. البته اختلاف نظر مالي کوچکي داشتيم، اما من رقم زيادي نخواستم. چون رقم قرارداد سال گذشتهام خيلي پايين بود،توقع داشتم شرايط براي فصل جديد بهتر شود.
دروازهبان استقلال تصريح کرد: اميدوارم اين بحث مالي حل شود چون در جلسه امروز که با مظلومي و علي نظري جويباري داشتم وقتي ديدم به لحاظ فني نقطه نظرات مشترکي داريم، درباره مسائل مالي صحبت کردم.
رحيمي با استقلال قرارداد بست
بازيکن فصل پيش تيم فوتبال راهآهن امروز قراردادي داخلي به مدت يک سال با باشگاه استقلال امضا کرد.
ابوذر رحيمي امروز در باشگاه استقلال حاضر شد و پس از مذاکره با مسئولان باشگاه قراردادي يک ساله و داخلي با اين تيم امضا کرد.
رحيمي پس از خروج از باشگاه چکي در دست داشت و خطاب به خبرنگاران گفت: ميروم اين چک را نقد کنم.
رضايت محمدي از مذاكره با مسئولان استقلال
دروازهبان تيم فوتبال استقلال از رضايت مذاکره با مسئولان اين تيم خبر داد.
محمد محمدي يکي از بازيکناني بود که امروز در محل باشگاه استقلال حاضر شد تا تکليف خود را براي فصل آينده مشخص کند.
او قراردادش با استقلال تمام شده و چند روز قبل اعلام کرده بود که مسئولان استقلال تکليفش را روشن نکند به پيشنهادهاي ديگرش فکر مي کند.
محمدي به هنگام خروج از باشگاه به خبرنگاران اظهار داشت: مذاکرات امروز خوب بود، اما همه چيز فردا مشخص مي شود.
فتحالله زاده: با تيموريان، طالبي و انصاريفرد در حال مذاكره هستيم
سرپرست باشگاه استقلال ميگويد که مذاکراتش با بعضي از بازيکنان پيشرفت خوبي داشته است و احتمالا تا آخر هفته به نتيجههايي ميرسد.
علي فتحالله زاده ابتدا درباره جلسهاي که با يورگن گده برگزار کرد، اظهار کرد: گده ميخواست تکليفش را براي فصل بعد بداند و به همين دليل با او جلسه داشتيم. در اين جلسه به او گفتم که صبر کن تا اين هفته با کادر فني جلسهاي برگزار کنيم و برنامهها و نظرات کادر فني براي سال آينده را بگيريم.
فتحالله زاده در پاسخ به اين سوال که چه زماني ليست بازيکنان به او ارائه خواهد شد، بيان کرد: شنبه مظلومي ليست بازيکنان را به من ميدهد.
سرپرست باشگاه استقلال درباره بازيکناني که به عنوان گزينههاي استقلال مطرح شدهاند، عنوان کرد: بعضي از آنها درست است و بعضيها درست نيست. با تعدادي از آنها در حال مذاکره هستيم.
وي درباره وضعيت گفتوگو با آندرانيک تيموريان، فرشيد طالبي و کريم انصاري فرد گفت: با اين بازيکنان در حال مذاکره هستيم و تا حدودي هم صحبتهايمان پيشرفت خوبي داشته است و احتمالا تا آخر هفته با بعضي از آنها به نتيجه ميرسيم.
فتحالله زاده درباره مذاکره با محمد محمدي گفت: قرار شد که امروز يا پنجشنبه با او صحبت کنيم. ابتدا بايد با دروازهبانان خودمان صحبت کنيم و وضعيتشان را بدانيم.
وي افزود: با مهدي رحمتي مذاکرهاي نداشتيم و اگر دروازهبانان ما نخواهند بمانند، رحمتي هم يکي از گزينههايمان است.
سرپرست باشگاه استقلال در مورد تمديد قرارداد بازيکناني که قراردادشان به پايان رسيده است، اظهار کرد: بايد با مظلومي صحبت کنيم و ببينيم که کداميک از آنها مازاد هستند تا به آنها ابلاغ کنيم تا بتوانند تيمشان را انتخاب کنند، با آنهايي هم که ميخواهيم، تمديد ميکنيم.
فتحالله زاده در ارزيابي از عملکرد فصل گذشته استقلال گفت: با توجه به شرايطي که وجود داشت، نايب قهرماني در ليگ برتر براي استقلال يک موفقيت است. تيمهايي که در ردههاي اول تا سوم قرار ميگيرند، تيمهاي قدري هستند و جوهره ليگ هستند. ميتوان کارنامه سه تيم اول جدول را مورد قبول دانست.
وي ادامه داد: نايب قهرماني براي استقلال يک موفقيت محسوب ميشود، مضاف بر اينکه در دو بازي رفت و برگشت هم توانستهايم پرسپوليس را بعد از 20 سال شکست بدهيم که اين خود يک جام محسوب ميشود. در کنار اين ساخت کمپ تيم استقلال نيز ارزش سه جام را دارد.
فتح الله زاده ادامه داد: در مجموع سال موفقي را پشت سر گذاشتيم. از اين هم ميتوانستيم بهتر باشيم اما در بعضي اوقات به خاطر اشتباههاي خودمان عقب افتاديم. به عنوان مثال در جام حذفي ميتوانستيم ملوان را شکست بدهيم يا در ليگ قهرمانان آسيا نيز ميتوانستيم به مرحله بعد صعود کنيم. ما در بعضي جاها نقص داشتيم و اين نقص براي همه ماست. از من تا تدارکات تيم در آن سهيم هستند.
فتحالله زاده درباره جذب جاسم کرار و اينکه آيا بيانضباطيهاي او براي استقلال مشکل ايجاد نميکند؟ عنوان کرد: روزي که ميخواستم هوار ملا محمد را جذب کنم دوستان به من گفتند که او بی انضباط است و مشکل دارد و باعث آزار تيم ميشود. ميگفتند چرا او که سابقهدار است را جذب ميکنيد ولي وقتي در استقلال حضور پيدا کرد ديديد که اين هوار با آن هوار چقدر فرق کرد. يکي از منضبط ترين، بااخلاقترين و تاثيرگذارترين بازيکنانمان بود. تيم استقلال شرايط خاص خودش را دارد و براي نظم اهميت و ارزش ويژهاي قائل است. مطمئن باشيد که کرار يکي از بازيکنان بااخلاق ليگ خواهد شد.
سرپرست باشگاه استقلال درباره برنامههاي اين تيم براي فصل آينده گفت: برنامه ما براي ليگ قهرمانان آسيا اين است که بتوانيم در بين چهار تيم قرار بگيريم و براي سال سوم هدفمان اين است که بتوانيم براي شرکت در فينال بازي کنيم. در ليگ برتر و جام حذفي نيز هدفمان اين است که حتما يک جام را دريافت کنيم و ترجيحا قهرماني ليگ را ميخواهيم.
www.varzesh3.com
پژمان منتظري قراردادش را با استقلال تمديد کرد
مدافع تيم فوتبال استقلال قراردادش را با آبيپوشان تهران براي يک فصل ديگر تمديد کرد.
پژمان منتظری که فصل گذشته یکی از بازیکنان ثابت و تاثیرگذار تیم فوتبال استقلال بود عصر امروز چهارشنبه پس از گفتگو با مسئولان باشگاه استقلال، قراردادش را به مدت یک فصل دیگر با این تیم تهرانی تمدید کرد.
www.varzesh3.com
محمد نصرتي در آستانه عقد قرارداد با استقلال
مدافع فصل گذشته تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز پس از حصول توافق با باشگاه استقلال در آستانه عقد قرارداد با اين باشگاه قرار دارد.
ورزش3-به گزارش خبرنگار مهر، مسئولان باشگاه استقلال در راستای تقویت و تکمیل کادر بازیکنان تیم فوتبال این باشگاه با محمد نصرتی، مدافع ملی پوش تیم فوتبال تراکتورسازی مذاکره کرده و به توافقاتی نیز دست یافته است.
از باشگاه استقلال خبر می رسد، توافق با محمد نصرتی حاصل شده و به زودی این بازیکن ملی پوش رسما به جمع آبی پوشان می پیوندد.
نصرتی پیش از حضور در تیم فوتبال تراکتورسازی در تیمهای النصر امارات، پرسپولیس و پاس تهران نیز بازی کرده است.
مظلومي:آشوبي نمي تواند برود
آشوبي در فصل گذشته 25 بازي براي ما انجام داده و اگر او توقع دارد در تمام بازي ها به ميدان برود اشتباه کرده است.
پرویز مظلومی سرمربی تیم خبرساز استقلال در مصاحبه ای با ایرنا درباره اخبار اخیر تیم مصاحبه کاملی انجام داده است.مظلومی طبق معمول اندکی گله گذارانه و کمی از زاویه یک مربی مقتدر درباره مسائل اخیر حرف زده است:
بودجه ما محدود است
در فصل گذشته تمام دوستان به من کمک کردند تا تيمي قدرتمند را بسازيم و اميدوارم اين حمايت ها امسال نيز وجود داشته باشد. تيم ما تا کنون بازيکنان بسيار خوبي را جذب کرده اما بايد بدانيم که بودجه باشگاه محدود است و نمي توانيم هر بازيکني را که مي خواهيم جذب کنيم. هيچ ليست مازادي هم به باشگاه نداده ام و فعلا منتظر بازگشت فتح اله زاده از مالزي هستم تا ليست خود را به او ارايه دهم.
ساکم بر دوشم است
برخلاف اخباري که ديروز به صورت کذب از قول من به چاپ رسيد هيچ گاه نگفتم قصد استعفا از سمت خود را دارم و تنها اعلام کردم از بعضي مسايل ناراحت هستم. هميشه به رسانه ها احترام مي گذارم و انتظار ندارم مطالب غير واقعي از قول من به چاپ برسانند. اعلام مي کنم مطمئن باشيد اگر بخواهم از استقلال جدا شوم در پايان اين فصل با قهرماني اين کار را خواهم کرد.
قرارداد من با استقلال 2 ساله است اما هميشه اعلام مي کنم که ما مربيان ساکمان بر روي دوشمان است.
آتیلا را می خواهیم
در صحبت هايي که با آتيلا حجازي شده از او در خواست کرده ايم در فصل آينده به کادر فني اضافه شود و او نيز قول داده به زودي جواب نهايي خود را اعلام کند. در عین حال احتمالجدایی محمودفکری وجود دادر. من علاقه مند به ادامه همکاري با فکري هستم اما او اعلام کرده که شايد نتواند اين فصل ما را همراهي کند به همين دليل به او فرصت داده ام تا تصميم نهايي خود را اعلام کند. در حال حاضر نوشادي از کادرفني ما جدا شده است.
به طالب لو گفتم گلر دوم است
مي خواهم پس از سال ها به حضور 2 دروازه بان هم طراز در تيم استقلال پايان دهيم زيرا اين به ضرر تيم ما است. به طالب لو اعلام کرده ام که اگر مي خواهد در تيم ما بماند دروازه بان دوم خواهد بود و در صورت جدايي نيز از زحمات او در سال هايي که در استقلال بوده تشکر مي کنيم.
آشوبی نمی تواند برود
آشوبي در فصل گذشته 25 بازي براي ما انجام داده و اگر او توقع دارد در تمام بازي ها به ميدان برود اشتباه کرده است. آشوبي در نيم فصل اول با مشکلات بدني زيادي روبه رو بود و با توجه به بازيکنان بسيار خوبي که در تيم ما حضور دارند گاهي اوقات او را به نيمکت منتقل کرديم. به هرحال آشوبي با ما قرارداد 2 ساله دارد و فصل آينده نيز در استقلال خواهد ماند.
محمود فكري: احتمال نماندنم در استقلال زياد است
مربي تيم فوتبال استقلال گفت: با باشگاه استقلال مشکلي ندارم اما شايد در اين باشگاه نمانم.
محمود فکري درباره نقل و انتقالات باشگاه استقلال اظهار کرد: باشگاه درصدد اين است که بازيکناني را که ميخواهد جذب کند. فصل نقل و انتقالات شرايط حساسي دارد و براي هر باشگاهي مهم است. باشگاه بايد بتواند نفراتي را که مد نظر دارد جذب کند.
فکري درباره شرايط همکاري کادر فني استقلال عنوان کرد: پرويز مظلومي با باشگاه قرارداد دارد و دستياران او نيز اگر مشکلي نداشته باشند تمديد ميکنند.
وي افزود: من مشکلي با باشگاه ندارم اما شايد نمانم. فعلا جاي خاصي مد نظرم نيست اما احتمال دارد که در استقلال نباشم.
فکري درباره شايعه حضورش در تراکتورسازي گفت: هنوز با من تماس نگرفتهاند و من هم از طريق رسانهها اين موضوع را شنيدهام. هنوز صحبت خاصي نداشتهام و احتمالش زياد است که در استقلال نمانم.
وي درباره علت حضورش در باشگاه استقلال گفت: آمديم به باشگاه سر بزنيم و ببينيم چه خبر است. به هر حال باشگاه استقلال را دوست داريم.
ميثم حسيني به استقلال پيوست
ميثم حسيني با تيم فوتبال استقلال قرارداد بست.
به نقل از سايت باشگاه استقلال، ميثم حسيني بازيکن سابق تيم فوتبال فولادگستر، با عقد قراردادي دوساله به تيم استقلال پيوست.
مسئولان استقلال پيش از اين باب مذاکره با اين بازيکن را باز کرده بودند و حالا با عقد قرارداد داخلي او به تيم استقلال اضافه شد.
مبعلي با الشارجه قرارداد داخلي بست
هافبک تيم فوتبال استقلال با الشارجه امارات قرارداد داخلي بست.
در حالي که گفته ميشد ايمان مبعلي با پيشنهادي از قطر مواجه است اما اين بازيکن پس از 4 روز مذاکره، امروز با مسئولان باشگاه الشارجه امارات به توافق نهايي رسيد و در آستانه پيوستن به اين تيم قرار گرفت.
مبعلي با مسئولان الشارجه در زمينه مالي نيز به توافق رسيده و قرارداد داخلي يک ساله هم منعقد شده و اگر اتفاقي رخ ندهد در 48 ساعت آينده قرارداد رسمي اين بازيکن به امضا خواهد رسيد.
مبعلي فصل گذشته قرارداد دو ساله با استقلال امضا کرده بود و در آن بندي وجود داشت که در صورت پيشنهاد خارجي، ميتواند استقلال را ترک کند.
وي پيش از اين نيز در ليگ امارات حضور داشت.
آخرين وضعيت استقلال در نقل و انتقالات
معاون باشگاه استقلال آخرين نقل و انتقالات اين تيم را تشريح کرد.
علينظري جويباري درباره آخرين وضعيت نقل و انتقالات استقلال خبرهاي زير را مطرح کرد:
*با وجود بلاتکليفي از ساير تيمها جلو هستيم
با توجه به مشخص شدن وزير ورزش در بلاتکليفي به سر ميبريم اما با اين حال کار خود را انجام ميدهيم و نسبت به تيمهاي ديگر جلو هستيم، اما آن طور که خودمان ميخواهيم راضي نيستيم.
*با انصاريفرد فردا مذاکره ميکنيم
قرار است فردا با کريم انصاري فرد مذاکره کنيم البته ظاهرا اين بازيکن با پرسپوليس مذاکره داشته است، اما باشگاه استقلال از همان روز اول نقل و انتقالات اعلام کرد نه روي بازيکني حساب ميکنم و نه به طور قاطع ميگويم کسي را جذب کردهايم. پرسپوليس و استقلال بيشتر از 6 بازيکن ليگ برتري نميتوانند بگيرند.
* با حقيقي مذاکره کرديم چون نميتوانستيم بيکار بنشينيم
براي اينکه يک دروازه بان اول داشته باشيم با رحمتي، کردان و محمدي و حقيقي مذاکره کرديم چون نميتوانستيم بيکار بنشينيم. حقيقي که با پرسپوليس قرار داد بست. کردان که اعلام کرد که ميخواهد در ذوب آهن بماند از بين رحمتي و محمدي يکي را جذب خواهيم کرد.
*با رحمتي فردا مذاکره ميکنيم
در اين چند اين وقت که صحبت از مذاکره با رحمتي بوده با 4 نفر صحبت کرديم به جز خود رحمتي هنوز با خودش رو در رو صحبت نکردهايم، قرار است فردا يا پس فردا با او صحبت کنيم اين رقمهاي که در روزنامهها مطرح ميشود هنور از زبان خود رحمتي نشنيدهايم، اگر اين رقمها درست باشد که نميتوانيم مراجعت کنيم. هر رقمي که از دهن خود رحمتي بيرون بيايد براي استقلال ملاک همان است. اگر رحمتي را جذب کنيم، محمدي را نميگيريم چرا که محمدي خودش گزينه يک گلري است.
*با طالبي يکشنبه يا دوشنبه مذاکره ميکنيم
فرشيد طالبي در دبي به سرميبرد، اما يکشنبه يا دوشنبه با او مذاکرات را نهايي ميکنيم. با اين بازيکن به توافق رسيديم. وي تنها بازيکني بود که وقتي با او مذاکره کرديم گفت: هر مبلغي که به ساير مدافعان استقلال مي دهيد به من هم همان را بدهيد.
*از مذاکره با داداشزاده بيخبرم
پرويز مظلومي يک سري صحبتها با نامجو مطلق داشت اما ظاهرا به توافق نرسيدند. به هر حال بايد جايگاهها مشخص شود و از مذاکره با داداشزاده بيخبرم، اما با چند مربي خارجي در حال مذاکره هستم.
* ميداودي بازيکن استقلال است
بدون شک ميلاد ميداودي بازيکن استقلال است اما باشگاه به او بدهکار است. نه تنها او بقيه بازيکنان هم از استقلال پول ميخواهند. به خاطر مسدود شدن حسابهاي سازمان تربيت بدني نتوانستيم پول بگيريم، اما به زودي مشکل ميلاد و ساير بازيکنان را حل ميکنيم.
*برهاني و مجيدي به زودي در تمرينات شرکت ميکنند
آرش برهاني در دبي است، اما قرار است به زودي در تمرينات شرکت کند. فرهاد مجيدي هم ظاهرا با خود پرويز مظلومي هماهنگ کرده اما به زودي او هم در تمرينات شرکت ميکند.
آخرين وضعيت رحمتي، تيموريان،حيدري و انصاريفرد در استقلال
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران آخرين وضعيت بازيکنان مورد نظر کادر فني اين تيم را تشريح کرد.
مظلومی ضمن بیان این مطلب افزود: خوشبختانه تیم استقلال شرایط خوبی دارد و با برنامه مهیای حضوری قدرتمند در مسابقات پیش رو می شویم. طی یک هفته گذشته چندین تمرین مختصر انجام دادیم تا ترکیب بازیکنان رفته رفته کامل شود و بازیکنان جدید و نفراتی که قرارداد خود را تمدید کردهاند به تمرینات اضافه شوند.
وی در ادامه افزود: امیدوارم تمرینات امروز با حضور نفرات بیشتری برگزار شود. منتظر بازیکنان هستم تا هرچه زودتر مراحل آماده سازی را از سر گیریم. قطعا هر بازیکنی از امروز در تمرینات شرکت نکند، جریمه خواهد شد، البته بازیکنانی که با ما قرارداد دارند و می بایست فصل آینده تیم را همراهی کنند.
سرمربی تیم فوتبال استقلال در خصوص چگونگی عقد قرارداد با آندرانیک تیموریان گفت: تیموریان یک هفته از ما فرصت خواسته تا با بررسی جوانب تصمیم گیری کند. بعد از این یک هفته در خصوص عقد قرارداد با تیموریان یا انتخاب بازیکنی دیگر به جای او تصمیم خواهیم گرفت.
مظلومی با تاکید براینکه حضور خسرو حیدری در تیم استقلال قطعی نشده است، در خصوص روند مذاکرات آبی پوشان با کریم انصاریفرد و سیدمهدی رحمتی گفت: امروز با مدیربرنامههای این دو بازیکن مذاکره کردیم. فکر می کنم این دو بازیکن به استقلال نزدیک هستند.
وی در ادامه ابراز امیدواری کرد تا هرچه زودتر پروند نقل و انتقالات استقلال بسته شود و اظهار داشت: امیدوارم آن دسته از بازیکنانی که می خواهیم را به خدمت درآوریم و بزودی تمرینات خود را به صورت جدید آغاز کنیم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال همچنین از حضور محمدرضا مولایی در این تیم خبر داد و گفت: مولایی سابقه خوبی دارد که اگر سوابق خوبی نداشت نمی توانست دو فصل در تیم پرسپولیس کار کند. تلاش ما بر این است که یک کادر فنی خوب را گردهم آوریم تا به اهدافی که مدنظر داریم، دست یابیم.
رحمتي براي امضا قراردادي يکساله با تيم فوتبال استقلال به توافق رسيد
دروازهبان شماره يک تيم ملي فوتبال کشورمان براي عقد قراردادي يکساله، با باشگاه استقلال به توافق رسيد.
سیدمهدی رحمتی که فصل گذشته را در تیم فوتبال سپاهان سپری کرده بود و در سالهای اخیر دروازه بان اول تیم ملی فوتبال کشورمان بود، روز شنبه از طریق مدیربرنامههایش با علی فتح الله زاده به گفتگو پرداخت و در نهایت طرفین برای عقد قراردادی یکساله به توافق رسیدند.
رحمتی که قبل از این به باشگاه پرسپولیس قرارداد یک میلیارد تومانی پیشنهاد کرده بود، در شرایطی با باشگاه استقلال به توافق رسیده است که هنوز مبلغ قرارداد وی اعلام نشده اما از سوی کمیته رسیدگی به تخلفات حرفه ای فدراسیون فوتبال به خاطر پیشنهاد رقم های بالا تذکر دریافت کرده بود.
نماینده رحمتی امروز یکشنبه مذاکرات نهایی را با مسئولان باشگاه استقلال انجام داد و در نهایت به توافق رسید تا فصل آینده را در تیم آبی پوش تهران سپری کند.
رحمتي با استقلال قرارداد داخلي بست
دروازهبان تيم ملي فوتبال ايران با استقلال قرارداد داخلي امضا کرد.
سيد مهدي رحمتي که فصل گذشته در سپاهان حضور داشت، صبح امروز در دفتر علي اميري معاون باشگاه استقلال حاضر شد و قرارداد يک ساله داخلي با اين تيم امضا کرد.
اميري با تاييد اين خبر گفت: در جلسهاي که صبح امروز در دفتر من با مهدي رحمتي برگزار کرديم، با اين بازيکن به توافق نهايي رسيديم و او با باشگاه استقلال به مدت يک فصل قرارداد داخلي امضا کرد. رحمتي به زودي با حضور در هيئت فوتبال قرارداد خود را باشگاه استقلال ثبت خواهد کرد.
اميرآبادي قراردادش را با استقلال ثبت كرد
بازيکن تيم فوتبال استقلال قرارداد خود را به ثبت رساند.
مهدي امير آبادي که قرارداد داخلي يک ساله با استقلال به امضا رسانده بود امروز با حضور در هيات فوتبال تهران اين قرارداد را به ثبت رسمي رساند.
ميثم حسيني رسما استقلالي شد
مدافع جديد تيم فوتبال استقلال قراردادش را در هيئت فوتبال تهران ثبت کرد.
به نقل از سايت باشگاه استقلال، ميثم حسيني مدافع چپ تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز بعدازظهر امروز با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد رسمي با استقلال منعقد کرد.
محسن يوسفي قراردادش را با استقلال تمديد کرد
هافبک تيم فوتبال استقلال بعدازظهر امروز قراردادش را به مدت يک فصل ديگر با اين تيم تمديد کرد.
محسن یوسفی که قراردادش با تیم فوتبال استقلال در پایان دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر به پایان رسیده بود، بعدازظهر امروز سه شنبه پس از انجام مذاکرات نهایی با علی فتح الله زاده با وی به توافق رسید تا یک فصل دیگر در این تیم بماند.
مورینیو تی وی و آخرین اخبار از استقلال
يك بند، مانع عقد قرارداد داخلي حسيني با استقلال
يک بند، مانع عقد قرارداد داخلي مدافع فصل گذشته سپاهان با استقلال شده است.
سيدجلال حسيني شب گذشته با حضور در باشگاه استقلال با مسئولان اين تيم به مذاکره پرداخت. اين مذاکره تا ساعت 23 به طول انجاميد و پس از آن اعلام شد که حسيني با استقلال به توافق رسيده اما قراردادي امضا نشده و ادامه مذاکرات به امروز موکول شد. امروز نيز روند مذاکرات به خوبي پيش رفت اما طرفين بر سر يک بند از قرارداد به توافق نهايي نرسيدند و به همين دليل امروز قراردادي امضا نشد.
مسئولان استقلال که به عقد قرارداد داخلي با حسيني خوشبين بودند پيش از ظهر امروز صحبتهايي را با وي انجام دادند اما ظاهرا حسيني ايرادهايي را در يکي از بندهاي قرادادش با استقلال مشاهده کرد و به همين دليل عقد قرارداد داخلي به تاخير افتاد. از همين رو قرار شد استقلاليها با حضور در اردوي تيم ملي، حسيني را راضي به عقد قرارداد داخلي کنند اما تاکنون موفق به چنين کاري نشدهاند، هر چند مدافع فصل گذشته سپاهان در تمام بندها با مسئولان استقلال به توافق رسيده و شايد در يک بند باقي مانده به زودي توافق حاصل شود.
اینم دوخبر که نمی دونستم کجا بذارم اینجا میذارم ولی جون من پاک نکنید.
فرانک ريکارد سرمربي تيم ملي فوتبال عربستان شد
شبکه تلويزيوني العربيه از توافق مسئولان فدراسيون فوتبال عربستان با فرانک ريکارد خبر داد.
این شبکه در خبری فوری اعلام کرد مسئولان فدراسیون فوتبال عربستان برای هدایت تیم ملی فوتبال این کشور با فرانک ریکارد بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال هلند و سرمربی پیشین تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا به توافق رسیده اند.
حاشیه: بدبخت فلک زده تا پول رو دید خودشو باخت.
داور جوان مازندراني بر اثر حادثه رانندگي درگذشت
داور جوان و آينده دار مازندراني صبح امروز بر اثر حادثه رانندگي درگذشت.
"میلاد علی نژاد" داور جوان و آینده دار اهل جویبار که به دلیل تصادف رانندگی در راه منزل به دانشگاه به کما رفته بود ، صبح امروز در بیمارستان درگذشت.
روابط عمومی و کمیته داوران فدراسیون فوتبال در پیام های جداگانه ای این ضایعه بزرگ و درگذشت این داور جوان را به جامعه فوتبال ، داوری و خانواده آن محروم تسلیت گفت.
حاشیه: حیف شد هم ولایتیه من بود البته هم استانی. روحش شاد و یادش گرامی. برای شادی روحش صلوات
الله هم صل الا محمد و آله محمد
قرارداد يکساله آندرانيک تيموريان با باشگاه استقلال امضا شد
قرارداد هافبک مياني تيم ملي فوتبال کشورمان با باشگاه استقلال صبح امروز از سوي نماينده وي امضا شد.
آندرانیک تیموریان که طی روزهای گذشته مذاکراتی را با مسئولان باشگاه استقلال انجام داده بود، صبح امروز برادرش سرژیک را به محل این باشگاه فرستاد تا از طریق وی قرارداد نهایی را امضا کند. تیموریان پس از دیدار با مسئولان باشگاه استقلال قرارداد چهار نسخه ای را به امضا رساند.
قرار است پس از بازگشت تیم ملی فوتبال به ایران، آندرانیک تیموریان با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرارداد یکساله رسمی اش را با تیم فوتبال استقلال به ثبت برساند. قبل از این سیدمهدی رحمتی و سیدجلال حسینی نیز با استقلال به توافق رسیده بودند اما هنوز قراردادشان را ثبت نکرده اند.