صعود تيم فجر شهيد سپاسي شيراز به ليگ برتر !!!
آشتي دوباره اي با مردم شيراز !!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
صعود تيم فجر شهيد سپاسي شيراز به ليگ برتر !!!
آشتي دوباره اي با مردم شيراز !!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تيم فجر سپاسي 4شنبه هفته گذشته در ديدار رفت پلي آف ليگ دسته يك با دو گل مقابل آلومينيوم هرمزگان پيروز شد.
امروز در بازي برگشت در حالي كه تيم فجر سپاسي با 4 گل از حريف پيش بود به علت سنگ پراني تماشاچيان بندري و به دستور قهرماني داور اين ديدار، بازي به حالت نيمه تمام رها شد!!
ولي با توجه به 6 گل زده فجر در مجموع ديدار رفت و برگشت صعود اين تيم قطعي به نظر ميرسد!!
تبریک به همه ی شیرازی های گل و همشهری خودم.ولی دست هرمزگانیا درد نکنه که تا تونستنو از دهنشون در اومد فحش های زشت و خجالت آور بار ما شیرازی ها کردن.خیلی ممنومن.
من شیرازی نیستم اما مقاومت رو خیلی دوست دارم یکی بهترین تیم هاست خدا کنه حالا دوباره اومد لیگ برتی شاغلام هم برگرده که مقاومت بدون اون یچیزی کم داره
بازي تکرار نميشود؛ فجرسپاسي قطعاً ليگ برتري است
رئيس سازمان ليگ دسته اول گفت: کار براي صعود فجرسپاسي به ليگ برتر تمام است.
غلامرضا بهروان در مورد اتفاقات ديدار شب گذشته آلومينيوم هرمزگان و فجرسپاسي شيراز که نيمه کاره به پايان رسيد گفت: معاون کميته انضباطي در ورزشگاه حضور داشت و مي تواند در مورد اتفاقات بازي شب گذشته پاسخگو باشد.
وي ادامه داد: ما با تمام توان به بندرعباس رفتيم و تمام تمهيدات لازم را انديشيديم. البته قبل از بازي در ورزشگاه 20 هزار نفري خليج فارس حاضر شديم و مشکلات اين ورزشگاه را از نزديک ديديم.
بهروان در مورد سنگ پراني بندريها تأکيد کرد: تکههاي صندلي وارد زمين ميشد که همانها هم ايجاد خطر ميکردند و بايد بازي نيمه کاره به پايان ميرسيد.
وي افزود: هواداران آلومنيوم با تيم خود مشکل داشتند و مشکلي با تيم شيرازي و ساير نفرات مسئول در ورزشگاه نداشتند و هيچ اتفاقي هم براي آنها نيفتاد. بندريها از نتيجه راضي نبودند که در نتيجه اين اتفاقات به وجود آمد.
رئيس سازمان ليگ دسته اول گفت: کار براي صعود فجرسپاسي به ليگ برتر تمام است و بازي بنا برگزارش داور که نوشته است: "مسابقه در دقيقه 83 به دليل عدم امنيتي که در ورزشگاه براي بازيکنان بوده است به پايان رسيده "، با پيروزي 4 بر صفر نماينده شيراز در بازي برگشت و صعود اين تيم به ليگ برتر همراه شد.
وي ادامه داد: اگر بازي به دليل عدم امنيت تماشاگران ميزبان نيمه کاره رها شود حکم به سود تيم ميزبان داده خواهد شد و بازي ديگر تکرار نخواهد شد.
بهروان يادآور شد: رأي نهايي را کميته انضباطي اعلام ميکند و اين موارد ديگر از حيطه وظايف ما خارج ست. ما نيز شب گذشته در پرواز اصرار داشتيم اين موضوع زودتر اعلام شود.
كلانتري: تمام ايران شايستگي فجرسپاسي را ديد
خبرگزاري فارس: سرمربي فجرسپاسي شيراز گفت: تمام ايران در دو بازي رفت و برگشت پليآف فوتبال فجرسپاسي و شايستگيهاي فجريها را به خوبي ديدند.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، فجرسپاسي پس از گذراندن يك فصل پر فراز و نشيب سرانجام به رقابتهاي ليگ برتر صعود كرد.
به همين بهانه خبرنگار خبرگزاري فارس گفت و گويي را با علي كلانتري، سرمربي فجرسپاسي انجام داديم كه متن آن را در زير ميخوانيد:
* خداوند به داوران رحم كرد
با مشكلاتي كه در بازي شب گذشته طرفداران آلومينيوم به وجود آورند مشكل خاصي براي بازيكنان و كادر فني به وجود نيامد اما چند تماشاگران فجر كه به بندرعباس آمده بودند، همراه با راننده اتوبوس تيم به شدت مصدوم شدند، ضمن اينكه شيشههاي اتوبوس توسط بندريها شكسته شد.
خداوند به داوران رحم كرد و به خصوص به كمك داور دوم مسابقه كه دقيقا روبروي جايگاهي بود كه از آنجا سنگها وارد زمين ميشد. سنگهاي زيادي وارد زمين شد و به همين دليل محسن قهرماني بازي را نيمه تمام اعلام كرد تا بلايي سر كسي نيايد.
* اتفاقات ورزشگاه تختي بندرعباس جاي تأسف دارد
در نيمه اول هم ابتدا سيروس سنگچولي با سنگ مصدوم شد و اتفاقات ديگري در ورزشگاه تختي بندرعباس افتاد كه واقعاً جاي تأسف دارد.
در بازي برگشت كه در شيراز برگزار شد، به هيچ وجه چنين مسائلي با حضور 30 هزار تماشاگر رخ نداد و اين در حالي بود كه تنها 5 هزار تماشاگر شب گذشته در ورزشگاه بندرعباس حضور داشتند.
* بگوويچ اصرار داشت بازي زودتر تمام شود
خداراشكر ميكنم كه بازي برگشت به گونهاي پيش رفت كه انتظارش را داشتم. پيشبيني ميكردم كه الومينيوميها چون 2 گل ميخواهند، انتحاري بازي كنند. آنها ميخواستند با فشار بي امان به هدف برسند كه ما در مقابل از نقاط ضعف حريف استفاده كرديم.
تمام تدابيري كه كادر فني انديشيده بود در اين بازي محقق شد. از فاصله ايجاد شده بين خط دفاع و حمله به خوبي استفاده كرديم و به 4 گل رسيديم و اين در حالي بود كه ميتوانستيم گلهاي بيشتري را هم به ثمر برسانيم.
از مدافعان تيم هم راضي هستم كه توانستند طي 2 بازي رفت و برگشت به خوبي مهاجمان حريف را كنترل كنند تا بدون گل خورده در دو بازي رفت و برگشت پليآف به ليگ برتر برسيم. به نظرم در 10 دقيقه باقي مانده هم اگر بازي متوقف نميشد بازهم به گل ميرسيديم، چراكه باتوجه به شرايط بازي و ورزشگاه خود بگوويچ هم اصرار داشت تا بازي به پايان برسد.
* تماشاگران بعد از گل دوم فجر تحريك شدند
از بعد از گل دوم تماشاگران بندري نسبت به آلومينيوم اعتراض كردند و روحيه بازيكنان حريف با اين كار كاهش پيدا كرد و در تمام ابعاد شرايط بازي در كنترل فجرسپاسي قرار گرفت.
با اين شرايط تا دروازه حريف راحت پيش رفته و ميتوانستيم به راحتي به گل برسيم. اين پيروزي و صعود به ليگ برتر را به مردم شيراز تبريك ميگويم.
* شيرازيهاي اصيل در بازي رفت مشكلي ايجاد نكردند
در مورد بازي استقلال و فجرسپاسي كه در دهه 70 نيمه كاره باقي ماند بايد عنوان كنم كه در ديدارهايي كه يك پاي آن استقلال و پرسپوليس هستند از شهرهاي اطراف تماشاگران زيادي براي تشويق اين دو تيم به ورزشگاه ميآيند كه اين موضوع باعث رخ دادن اتفاقاتي ميشود. اما شيرازي اصيل كه هفته گذشته در بازي رفت پليآف به ورزشگاه آمد، كوچكترين مشكلي را به وجود نياورد.
هفته گذشته از شهرهاي اطراف مانند آباده و فسا و ... هم به ورزشگاه آمده بودند و مشاهده كرديد كه آنها فقط فجرسپاسي را تشويق كردند.
* مشكلات مالي زيادي داشتيم
از آقاي جعفري كه با حمايت از من اعلام كرده است در ليگ برتر هم سرمربي فجرسپاسي هستم، تشكر ميكنم. جعفري زحمات زيادي را در فصل گذشته براي تيم متحمل شد و توانست تيم را به خوبي جمع كند.
ما امسال مشكلات مالي زيادي داشتيم اما براي فصل آينده بايد براي تأمين منابع مالي برنامه ريزي جديدي كرد و اميدوارم در اين مورد حمايتهاي بيشتري از فجرسپاسي شود. مديرعامل باشگاه در اين مورد پيگير است.
* آرزو دارم در ليگ برتر سرمربي فجرسپاسي باشم
براي فصل آينده رقابتهاي ليگ برتر آرزو دارم در خدمت فجرسپاسي باشم. براي سال آينده نيز روي جوانانمان حساب ويژهاي باز كرده و 80 درصد تيم را حفظ ميكنيم. براي فصل آينده قصد تقويت تيم در چند پست را داريم، اما به بازيكنانم قبل از پليآف سفارش كردم تا خود را به فوتبال ايران نشان دهند. اين موضوع در دو بازي رفت و برگشت به خوبي نشان داده شد و تمام ايران در اين دو بازي، فوتبال فجرسپاسي و شايستگيهاي فجريها را به خوبي ديدند.
تمام مردم ايران سطح واقعي فوتبال فجر را ديدند و مطمئنم از فوتبال ما خوششان آمد. بازيكنان ناشناس فجر شناخته شدند و اين بازيكنان براي كسب تجربه بيشتر بايد به ليگ برتر نگاه ويژهاي داشته باشند.
* اگر در ليگ برتر امسال بوديم هشتم ميشديم
مگر فرق ليگ دسته اول با ليگ برتر چه اندازه است؟ ليگ برتر خيلي آسان تر از ليگ دسته اول است و اگر همين تيم فجرسپاسي در ليگ برتر امسال شركت ميكرد هشتم يا نهم ميشديم.
من هم به شیرازی ها تبریک میگم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *Rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شایسته صعود به لیگ برتر بودند ...
فقط یه مسئله اینکه :
من خودم توی ورزشگاه بودم .... از بچه هایی که کنار من بودند شنیدم شیرازی ها توی بازی رفت حسابی از خجالت ما بندریا در اومده بودند ... و به فجیع ترین شکل ممکن کل بندری ها رو زیر رگبار فحش بسته بودند که اصلا توی 90 بهش رسیدگی نشد ...
یه مثل هست که میگه : چیزی که عوض داره گله نداره ! :shogh:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الكس جان مگه ميشه تو حافظيه تو بازي كه از شبكه3 زنده پخش ميشده هم چين اتفاقي افتاده باشه و هيچ كس در موردش حرف نزده باشه!!!
شيرازي ها بيشتر از يك سال ميشه كه به ورزشگاه نيومده بودند، الانم كه واسه فحش دادند نيومده بودند!!
از اول تا آخر بازي با افتخار تيم فجرو تشويق كردند نه چيز ديگه!!!
شايد اون يه نفري كه به تو اينجوري گفته 4 تا فحش ناقابل از چند تا تماشاچي خورده باشه كه اصلا به چشم نمياد و تو هر ورزشگاهي درگيري لفظي عاديه!!
ولي تماشاگران محترم بندري هم فحش نثار بازيكناي ما كردند هم سنگ و صندلي!!
من نمیخوام سر بحث رو باز کنم و دنبالشو بگیرم ولی اون که میگی پخش زنده باید عرض کنم که قبل از شروع بازی رفت توی شیراز این اتفاقات افتاده بود ! اونایی هم که من میگم یه نفر و دو نفر نبودند و الا من که مغزم معیوب نیست که رو حرف 1 نفر سندیت کنم ! موضوع بعدی انه که اصلا هوادارای بندری بیشتر رو سکوهای سیمانی بودند و اصلا رو صندلی نیودنند که صندلی پرت کنند ! جایگاه و اون قسمتی رو هم که صندلی کاشته بودند به خاطر رسم مهمون نوازی داده بودند به شیرازی ها که کاملا زیر سایه بود !نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه خدایی اون بالا هست که از همه چیز خبر داره و حرف من و شما باد هواست ...
امیدوارم حقانیت پایمال نشه !
از این به بعد هم من جواب پستارو نمیدم تا تایپیک به چالش کشبده نشه ! baghal:-
:ohum::ohum::ohum::ohum::ohum::ohum::ohum::ohum::o hum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام شما خودت گفتی شنیدم شیراز فحاشی کردن ولی اصلا اینجوری نبود من ورزشگاه بودم اصلا شیرازی ها فحش ندادن ولی در عوض این بندریا بودن که فحشمون دادن !
نقل قول و ویرایش مدیریت :
نقل قول:
به دلایل استفاده از کلمات نا مانوس و توهین این پست ویرایش می شود !
روز جمعه در برنامه زنده خوشا شیراز که از شبکه استانی فارس پخش میشه،آقای کلانتری (سرمربی فجر شهید سپاسی ) و مهرداد کریمیان(کاپیتان تیم) مهمان برنامه بودند!!
کلانتری خاطره جالبی از شب فبل بازی تعریف کرد، این که دوتا از بازیکنا شب قبل از بازی خواب شهید سپاسی رو میبینند.
یکی از اون ها تو خواب میبینه که شهید بزرگوار در زمین چمن حضور داشته!!
و یکی دیگه از بچه ها خواب میبینه که شهید سپاسی یه پارچه سبز بهش داده!!
باید این رو اضافه کنم که شهید سپاسی خودش یکی از فوتبالیست های ارزشمند شیراز بوده است که در جنگ تحمیلی به شهادت رسید!!!
مرکز صدا و سیمای فارس حدود دو سال پیش یه آهنگ خیلی قشنگ و آهنگین واسه تیم فجر ساخته که من نتونستم دانلودشو واستون پیدا کنم ولی لینکشو میزارم یه قسمت هایی از آهنگو از طریق سایت گوش بدید!!
از دستش ندیید خیلی قشنگه!!
در ضمن اسم این تایپیک هم از شعر همین آهنگ گرفته شده!!
به امید روزهای پرشکوه آژاکس ایران تیم فجر:hooora:
سلام.میدونم که جواب این پست رو نمیدید.ولی من خودم تو حافظیه بودم. ما اصلا ببخشید نمیخواستم بگم بازم ببخشید فحش خواهرومادر ندادیم.طوری که بعد از بازی برگشت بچه ها ناراحت بودن که تو شیراز خیلی سروصدا نکردن.منم بهشون گفتم خداروشکر که هیچی نگفتیم.هرکس بهت گفته اشتباه بهت گفته ما فحش هایی که شما(منظورم بندریاست نه خود شما جسارت نشه)به ما دادیدندادیم....:flowerysmile::flowerysm ile::hehehe::bia baghalam:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خبرهايي از فجرسپاسي
تمرينات تيم فوتبال فجرسپاسي براي حضور در فصل جديد ليگ برتر از 20 خردادماه سال جاري در شيراز آغاز ميشود.
تمرينات تيم فوتبال فجرسپاسي که موفق شد با غلبه بر آلومينيوم هرمزگان در دو ديدار رفت و برگشت پليآف ليگ دسته اول جواز حضور در ليگ برتر را به دست بياورد از تاريخ 20 خردادماه سال جاري در شيراز آغاز ميشود.
تمرينات فجرسپاسي در اين تاريخ براي حضور پرقدرت در فصل جديد ليگ برتر زير نظر علي کلانتري، سرمربي تيم شيرازي آغاز ميشود.
*مسئولان فجرسپاسي تاريخ 26 خردادماه سال جاري را براي جشن صعود اين تيم به ليگ برتر انتخاب و اعلام کردند.
بر همين اساس قرار است از بازيکنان و کادرفني فجر در اين مراسم به خاطر صعود به ليگ برتر تقدير و تشکر شود.
علي كلانتري / با هزينه اي كمتر از يك ميليارد تومان ليگ برتري شديم.
علي كلانتري ، مربي جوان و شيرازي فجر سپاسي يكي از موفقترين مربيان فصل رو به اتمام فوتبال باشگاهي ايران است.
اين مربي 42 ساله كه در دهه 70 به عنوان هافبك و كاپيتان تيم برق شيراز با اين تيم افتخارهايي ازجمله فتح جام حذفي فوتبال ايران و نايب قهرماني ليگ را به دست آورده بود، سالهاست دستياري مربيان سرشناسي چون محمود ياوري، بيژن ذوالفقارنسب، اصغر شرفي، ابراهيم قاسمپور، محمد احمدزاده و مربيان خارجي را بر عهده داشته و در اين مدت به چنان تجربه و دانشي دست پيدا كرده كه در فصل 90 ـ 89، تيم او با ارائه فوتبالي سريع و تكضرب با تمام مشكلات مالي و نفراتي، راهي ليگ برتر شد.
اين در حالي است كه چند تيم ليگ ديگر با صرف چندين برابر هزينه فجر سپاسي و خريد بازيكناني به مراتب ناميتر و پرتجربهتر، از رسيدن به اين توفيق دشوار بازماندند.
صعود دوباره تيم نامآشنا و بازيكنساز فجر سپاسي ـ كه در سالهاي گذشته چهرههاي مستعد فراواني ازجمله سيدمهدي رحمتي، سياوش اكبرپور، مهرزاد معدنچي، مهدي رجبزاده، فرشيد طالبي، سيدامين متوسلزاده، علي عليزاده، حسين آشنا، غلامرضا رضايي، سوشا مكاني و... را به فوتبال ايران معرفي كرده است ـ بهانه خوبي بود تا با علي كلانتري مربي 42 ساله اين تيم به گفتوگو بنشينيم.
اول از همه ميخواهيم بدانيم بعد از صعود به ليگ برتر، مربي فجر سپاسي باقي خواهيد ماند يا نه يا اين تيم با مربي ديگري به كار خود ادامه خواهد داد؟
بلافاصله بعد از سوت پايان بازي ما با آلومينيوم هرمزگان و صعودمان به ليگ برتر، جعفري مديرعامل فجر سپاسي به خبرنگاران حاضر در ورزشگاه اعلام كرد اين باشگاه مرا براي ليگ برتر حفظ خواهد كرد و همچنان به مسووليت قبلي خود ادامه خواهم داد. من هم ممنون اين اعتماد هستم و خدمت به فجر شهيد سپاسي در ليگ برتر را هرچند افتخاري بزرگ، اما كار سختي ميدانم. چون ميدانم در ليگ برتر، عمده تيمها قوي هستند و با سرمايهگذاري زياد و جذب ستارهها به ميدان ميآيند. البته رقابت با چنين تيمهايي براي باشگاهي با شرايط ما كاملا دشوار ولي در عين حال ممكن است.
شما با صرف چه هزينهاي از ليگ يك صعود كرديد؟
كمتر از يك ميليارد تومان. در حالي كه چندين تيم در همان ليگ با صرف هزينههايي بين 3 تا 4 ميليارد تومان موفق به صعود نشدند.
قطعا در ليگ برتر كه برخي تيمها 10 تا 20 برابر اين رقم هزينه ميكنند تيم شما نميتواند با صرف چنين رقمي ادامه حيات بدهد!
همين طور است. ما براي رقابت با آنها نيازمند بودجهاي 4 يا 5 برابري نسبت به فصل گذشته هستيم.
باشگاه شما براي تامين منابع مالي با مشكلات زيادي روبهرو بود. آيا ممكن است به همين دليل امتياز حضورتان در ليگ برتر به باشگاه ديگري واگذار شود؟
به هيچ وجه اين گونه نخواهد شد چون دلايل ويژهاي در اين زمينه وجود دارد، ازجمله اقبال بسيار قوي اهالي شيراز و فارس به تيمهاي فوتبال خود. مثلا در حالي كه در بازي برگشت پليآف 5000 نفر به ورزشگاه بندرعباس آمده بودند ما در ديدار رفت، 30 هزار شيرازي را به ورزشگاه حافظيه آورده بوديم كه اين را ميتوان به انبوه مشتاقاني كه از داخل و خارج استان و كشور، حامي ما هستند ارتباط داد. استاني با اين پهناوري و آن قدرت بالاي مالي، مطمئنا حمايت جانانهاي از نماينده خود در ليگ برتر فوتبال خواهد كرد و از عاملي اينچنين مفيد در پر كردن اوقات فراغت جوانانش به سادگي عبور نخواهد كرد. ما سال گذشته، حمايت مالي سپاه تهران را از باشگاه خود از دست داديم و تنها به اتكاي حمايت مالي و امكانات سپاه شيراز و اندكي اعتبارات اداره كل تربيت بدني فارس، پا به ليگ يك گذاشتيم ولي امسال شرايط متفاوتي خواهيم داشت.
با آن يك ميليارد تومان سال گذشته نتوانستيد رو به بازيكنان باتجربه و مطرح بياوريد ولي همان تيم جوان هم واقعا منظم و يكدست كار كرد. چند درصد از آن تيم را حفظ و چقدر به بهرهگيري از نيروهاي زبده جديد، احساس نياز ميكنيد؟
كلانتري: حضور در نيمه بالاي جدول و اهدافي بالاتر از آن را براي خود در دوره پيش روي ليگ برتر در نظر گرفتهايم همچنانكه براي فصل قبل قهرماني ليگ يك را نشانه گرفته بوديم
واقعيت اين است كه يك سال پيش وقتي نزد سرهنگ جعفري (مديرعامل باشگاه) رفتم تا كار را شروع كنيم شرايط بسيار سختي وجود داشت چون به دليل سقوط تيم، همه بازيكنان باتجربه آن رفته بودند تا با تيمهاي ليگ برتري قرارداد ببندند. در آن شرايط ما چاره را بر توكل به خدا و استفاده از جوانان ديديم كه اين راهبرد به خوبي هم جوابگو شد. چون انگيزه خيلي زيادي در اين جوانها وجود داشت و ما با توجه به شرايط ويژه ليگ يك كه به قدرت، توان و انگيزه زيادي نزد بازيكنان نياز دارد و از اين فاكتور بهرههاي زيادي برديم. ما به منظور حفظ و ارتقاء انگيزشي آن بازيكنان، يادآوري ميكرديم در صورت صعود به ليگ برتر، شايستهترينها را به خوبي حفظ خواهيم كرد و اكنون نوبت به وفاي عهدمان رسيده است و قصد داريم با حفظ شاكله تيم فصل گذشته، تعدادي بازيكن آماده و باتجربه نيز به منظور رفع نقاط ضعفمان اضافه كنيم.
در اين مسير قصد نداريد ستارههايي كه از فجر آغاز كرده بودند را به شيراز برگردانيد؟
به باشگاه اعلام كردهايم در جذب بازيكنان جديد مورد نياز، اولويت را به شيرازيهاي مقيم خارج از استان بدهند به شرطي كه شرايط حضور در فجر را داشته باشند.
شروع تمرينها چه زماني است؟
ما حتي يك روز استراحت نكردهايم و فرداي روز صعود، 2 فهرست از بازيكنان شامل آنهايي كه ميمانند و آنهايي كه بايد جذب شوند و برنامه فصل جديد را ارائه كرديم. طبق اين برنامه، شروع تمرينهاي فصل جديدمان، 20 خرداد تعيين شد.
كادر فني را هم تقويت خواهيد كرد؟
فقط يك آناليزور اضافه خواهيم كرد. كادر فني ما متشكل از چند بازيكن پستهاي مختلف تيم موفق برق شيراز دهه 70 بود. خودم كه هافبك آن تيم بودم، مجيد نجفي به عنوان مربي دروازهبانها، صبوري مدافع آن زمان تيم و طبري مهاجم سابق برق.
شما از زمره مربياني هستيد كه به تحليل بازي ها اهميت خيلي بالايي ميدهيد و اين در شكل بازي و نتايج تيمتان نمود روشني دارد.
دقيقا همينطور است. من يكي از چند مربي هستم كه از نرمافزار ويژه و تخصصي آناليز فوتبال كه چند سال پيش به سرپرستي مجيد جلالي تهيه شد، استفاده ميكنم. تهيه اين نرمافزار، يكي از خدمتهاي بسيار خوبي بود كه جلالي به فوتبال ما كرد. حالا من با اين نرمافزار به طور مستند، اشكالهاي كار بازيكنانم را به آنها گوشزد ميكنم و در پيشبرد امور فني تيم، استفاده زيادي از آن بردهام. ازجمله اين كه در ابتداي فصل گذشته تعداد پاسهاي تيم ما حدود 170 تا 180 بود در حالي كه در پايان فصل آن را به حدود 500 پاس در هر بازي رسانديم كه حدود 80 درصد آن سالم بود.
در حالي كه اغلب مربيان، راه صعود از ليگ يك را ساخت تيمي فيزيكي و متبحر در جنگهاي حاشيهاي ميدانند، تيم فجر با سيماي يك تيم سرعتي و با استفاده فراوان از پاسهاي تكضرب و دوضرب، به ليگ برتر صعود كرد!
معتقدم در كار مربيگري، سرمربي، شخصيت فني خود را به تيمش انتقال ميدهد. من به عنوان بازيكن صرفا فيزيكي عمل نميكردم همين رويكرد را پارسال در برق و امسال در فجر به بازيكنانم منتقل كردم. البته ابتداي فصل، ايرادهاي زيادي به همين دليل از من گرفته ميشد ولي در پاسخ به تئوري كرايف مبني بر تقدم تكنيك به فيزيك استناد ميكردم. البته در عين حال، اعتقاد زيادي بهآمادگي جسماني بالا و سرعت هم دارم. شما در بازي آخر ليگ ديديد تيم ما در هواي بسيار داغ و شرجي بندرعباس تا دقيقه 90 به راحتي دويد. تازه اگر آن بازي يك نيمه ديگر هم ادامه پيدا ميكرد بازيكنان ما با همان آهنگ به كارشان ادامه ميدادند. ايده من بر مبناي بازي شناور پرحوصله، تحتتاثير مالكيت توپ قرار دارد.
نقش مربي بدنساز در تيمتان چگونه ترسيم شده است؟
در دوراني كه شاگردي ياوري را ميكردم درسهاي زيادي از او آموختم. در مكتب او اين سرمربي است كه مديريت آمادگي جسماني تيم را برعهده ميگيرد. من ترجيح ميدهم خودم برنامههاي آمادگي جسماني فوتبال را به طور تخصصي اجرا كنم و فقط يك مربي متخصص در كار وزنه در كنار دارم. به عبارت ديگر بر خلاف اغلب مربيانمان، اعتقادي به استفاده از يك دووميداني كار متبحر به عنوان مربي بدنسازي فوتبال ندارم.
چه مقامي را براي فجر سپاسي در ليگ برتر در نظر گرفته و دنبال ميكنيد؟
معتقدم هميشه بايد اهداف بالاتري را در نظر بگيريم تا در صورت رخ دادن اتفاقات منفي غيرقابل پيشبيني، باز هم موفق شويم. ما براي فصل قبل، قهرماني ليگ يك را نشانه گرفته بوديم كه به دليل اشتباهات سهوي داوران، امتيازهاي زيادي را از دست داديم و به عنوان سوم رسيديم. با چنين رويكردي، ما حضور در نيمه بالاي جدول و اهدافي بالاتر از آن را براي خود در دوره پيش روي ليگ برتر در نظر گرفتهايم كه با قدرت براي تحقق آن تلاش ميكنيم.
جعفري: از حضور بازيكنان بزرگ در فجرسپاسي استقبال ميكنيم
مديرعامل باشگاه فجرسپاسي شيراز گفت: از حضور بازيکنان بزرگ در تيممان استقبال ميکنيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] جعفر جعفري در مورد وضعيت فجرسپاسي که جواز حضور در ليگ برتر را به دست آورده گفت: علي کلانتري به عنوان سرمربي فجرسپاسي در رأس تيم باقي ميماند و دستياران وي نيز همان نفراتي هستند که در فصل گذشته در ليگ دسته اول حضور داشتند. براي تقويت کادرفني نيز بايد در جلسهاي با کلانتري و شنيدن نظرات وي، تصميمگيري لازم را انجام دهيم.
در ادامه مديرعامل فجرسپاسي گفت: قصد داريم براي فصل جديد ليگ برتر تيمي قدرتمند را مهياي حضور در رقابتها کنيم و بر همين اساس ميخواهيم بازيکنان بزرگي را به خدمت بگيريم.
جعفري با بيان اينکه براي خريد بازيکنان مدنظر در انتظار ليست کلانتري هستيم، ادامه داد: فجرسپاسي ميتواند براي فصل جديد ليگ برتر همراه با باشگاه ملوان بازيکن سرباز جذب کند. در مورد اينکه گفته ميشود تراکتورسازي هم ميتواند بازيکن سرباز جذب کند، خبري ندارم.
فجرسپاسي به دنبال مهرزاد معدنچي و اميد روانخواه
فجريها براي فصل آينده در صدد جذب مهرزاد معدنچي و اميد روانخواه هستند، دو بازيكني كه از همين تيم به فوتبال ايران معرفي شدند.
گل - باشگاه فجر سپاسي شيراز بعد از صعود به رقابتهاي ليگ برتر به دنبال تقويت تيمش است و در اين ميان ميخواهد چند بازيكن سرشناس را به فهرست خود اضافه كند.
فجريها براي فصل آينده در صدد جذب مهرزاد معدنچي و اميد روانخواه هستند، دو بازيكني كه از همين تيم به فوتبال ايران معرفي شدند. معدنچي فصل خوبي را در استيل آذين پشت سر نگذاشت و روانخواه هم به دليل مصدوميت چند ماه از ميادين فوتبال دور بود.
حالا بايد ديد كه آيا اين دو بازيكن به تيم سابق خود باز ميگردند يا اينكه تصميم ديگري ميگيرند.
دروازهبان تيم اميد راهي شيراز شد5 بازيكن جديد به فجرسپاسي پيوستند
5 بازيکن جديد از جمله دروازهبان تيم اميد به تيم فوتبال فجرسپاسي شيراز پيوستند.
تيم فوتبال فجرسپاسي که در ديدار پليآف ليگ دسته اول با برتري مقابل آلومينيوم بندرعباس راهي رقابتهاي فصل آينده ليگ برتر شد با 5 بازيکن جديد به توافق رسيد.
بر همين اساس هادي ايماني از استيل آذين، سعيد قزلباش از سايپا، عباس کاظميان از آلومينيوم هرمزگان و حزباوي و صالح خليلآزاد دروازهبان تيم اميد با عقد قراردادهايي يک ساله براي حضور در فصل آينده ليگ برتر راهي اين تيم شيرازي شدند.
همچنين از اين تيم خبر ميرسد که سروش رفيعي، مهاجم گلزن فجرسپاسي با جدايي از جمع شاگردان کلانتري به فولاد خوزستان پيوست.
جشن صعود فجرسپاسي لغو شد!
مديرعامل باشگاه فجر سپاسي شيراز از لغو جشن صعود تيم خود خبر داد.
جعفري در گفت وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه فارس، گفت: متاسفانه با وجود تلاش بسيار باشگاه و هيئت فوتبال، در حالي که قرار بود عصر فردا (چهارشنبه) جشن صعود به ليگ برتر را برگزار کنيم اين برنامه لغو شد.
او ادامه داد: حمايت نكردن مسئولين در استان جهت تامين بخشي از هزينه ها و پاداش بازيکنان تنها دليل اين موضوع بود.
به گزارش ايسنا، درپي صعود فجرسپاسي به ليگ برتر اعلام شده بود همزمان با ميلاد حضرت علي(ع) جشني در تالار فرهنگيان شيراز برگزار مي شود که اين مراسم با اين شرايط برگزار نمي شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ابراز تاسف سرمربي تيم فجر از لغو مراسم تجليل از بازيكنانسرمربي تيم فوتبال فجر شهيد سپاسي شيراز از لغو مراسم تجليل از بازيكنان اين تيم به خاطر صعود به ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي ايران ابراز تاسف كرد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]علي كلانتري روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا گفت : زماني كه مسوولان استان فارس در شور و شوق صعود تيم بودند وعده دادند كه در شب ولادت با سعادت حضرت علي (ع) از بازيكنان تيم تقدير مي شود اما اين امر منتفي شده و نمي دانم آنها چگونه مي خواهند در ليگ برتر تيم را حمايت كنند.
وي افزود : متولي برگزاري اين مراسم هيات فوتبال فارس بود اما مسولان استان با آنها همكاري نكردند و باعث شد اين وعده ناچيز كه در همه جا مرسوم است محقق نشود حال اينكه برخي از مسوولان تيم هاي ليگ دسته اول براي عدم سقوط تيمشان جشن گرفته اند.
وي اضافه كرد : به هنگام بر گزاري ديدار رفت مرحله پلي آف تمام مسوولان استان در جايگاه ويژه حضور داشتند كه اين امر نيز بي سا بقه بود و همه در برابر دوربين هاي تلويزيوني و مصاحبه با رسانه ها از كمك و حمايت سخن گفتند ولي اكنون خبري از آنها نيست .
سرمربي تيم فجر افزود : مسوولان باشگاه شهرداري تبريز بودجه تيم فوتبال اين باشگاه را تا سقف يك و نيم برابر افزايش داده اما در شيراز بجز شعار و عدم تحقق وعده ها چيز ديگري را نمي توان يافت .
كلانتري ادامه داد : مسولان باشگاه از صبح تا شب بدنبال جذب بودجه هستند تا بتوانيم در ليگ برتر حضوري قدرتمند داشته باشيم ضمن اينكه زمان به سرعت مي گذرد.
وي افزود : براي حضور در ليگ برتر سعي داريم اسكلت اصلي تيم را حفظ كنيم و براي تقويت تيم هم چند بازيكن جديد بخدمت گرفته ايم و با چند نفر ديگر هم در حال مذاكره هستيم .
وي اضافه كرد : بدنبال گرفتن احسان حاج صفي بازيكن تيم سپاهان كه سرباز مي باشد بوديم اما شنيده شده اين بازيكن به تيم تراكتور سازي تبريز پيوسته است .
كلانتري ادامه داد : هادي ايماني از تيم استيل آذين و سعيد قزل باش از تيم سايپا كه سرباز هستند نيز به خدمت گرفته ايم و با عباس كاظميان مدافع تيم آلومنييم هرمزگان و حكيم حزباوي مهاجم تيم تربيت يزد نيز قرار داد بسته ايم و اميدواريم با جذب بودجه بتوانيم تيم را با قدرت در مسابقات شر كت دهيم .
5 بازيکن جديد از جمله دروازهبان تيم اميد به تيم فوتبال فجرسپاسي شيراز پيوستند.
تيم فوتبال فجرسپاسي که در ديدار پليآف ليگ دسته اول با برتري مقابل آلومينيوم بندرعباس راهي رقابتهاي فصل آينده ليگ برتر شد با 5 بازيکن جديد به توافق رسيد.
بر همين اساس هادي ايماني از استيل آذين، سعيد قزلباش از سايپا، عباس کاظميان از آلومينيوم هرمزگان و حزباوي و صالح خليلآزاد دروازهبان تيم اميد با عقد قراردادهايي يک ساله براي حضور در فصل آينده ليگ برتر راهي اين تيم شيرازي شدند.
همچنين از اين تيم خبر ميرسد که سروش رفيعي، مهاجم گلزن فجرسپاسي با جدايي از جمع شاگردان کلانتري به فولاد خوزستان پيوست.
سنگچولي:فجرسپاسي به دنبال جذب ستارهها نيست
دروازهبان تيم فوتبال فجرسپاسي گفت: تيم ما هيچ وقت به دنبال جذب ستارههاي فوتبال نبوده و نيست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سيروس سنگچولي در مورد وضعيت تيم فجرسپاسي گفت: از روز گذشته تمرينات تيم در دو نوبت صبح و عصر زير نظر علي اصغر کلانتري آغاز شد و ما با همان کادرفني که تيم را به ليگ برتر آورد در فصل آينده نيز کار ميکنيم.
وي در مورد جذب بازيکنان جديد اظهار داشت: فجر سپاسي هيچگاه به دنبال جذب ستارهها نبوده و نيست. اين تيم هميشه بازيکنان مستعد را جذب ميکرده و در اين فصل هم چنين روندي را ادامه خواهد داد. فجر دو دروازهبان جديد گرفته است؛ دهقاني و خليل آزاد به تيم ما آمدهاند و با وجود اينکه شايد روي کاغذ من دروازهبان اول تيم باشم اما همه چيز در تمرينات مشخص ميشود.
سنگچولي در مورد اينکه فجر سپاسي فصل آينده در چه ردهاي از جدول قرار ميگيرد گفت: هدف اصلي ما بقا در ليگ برتر است و سپس تلاش ميکنيم که يکي از 10 تيم اول جدول باشيم.
دروازهبان تيم فجر در مورد اينکه وضعيت مالي اين باشگاه چگونه است گفت: شايد اين تيم پول زيادي به بازيکنان ندهد اما هر مبلغي که قرارداد امضا شود از سوي باشگاه پرداخت ميشود. دو سه سال است که در اين تيم حضور دارم و جز صداقت از مسئولان باشگاه چيز ديگري نديدهام.
فجرسپاسي اوت انداز جديد رو ميكند[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در ليگ دسته اول دو بازيكن داشتيم كه اوتهاي بلندي پرتاب ميكردند. يكي ايمان موسوي بازيكن مليپوش تيم اميد بود و ديگري هم خالد شفيعي كه تصور ميكنم شفيعي فصل بعد در فجر بماند ولي نميدانم موسوي بازهم در تيم ما باشد يا نه. به هر حال تصور ميكنم شفيعي اوت انداز جديد ليگ يازدهم باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دادنا: مدافع تيم فوتبال فجرسپاسي شيراز گفت: در ليگ يازدهم يك اوت انداز جديد رو خواهيم كرد.
علي جليلي در گفتوگو با فارس در مورد وضعيت تيم فجرسپاسي شيراز گفت: از شنبه تمرينات تيم در دو نوبت صبح و عصر آغاز شد. در اين فصل بازيكنان فجرسپاسي انگيزه زيادي دارند و ميخواهند تواناييهايشان را به رخ بكشند و اينگونه نباشد كه دوباره در پايان فصل براي سقوط نكردن بجنگيم.
وي در مورد اينكه فجر بازهم پديدهاي مانند عليزاده كه اوتهاي بلند پرتاب ميكرد دارد يا نه گفت: در ليگ دسته اول دو بازيكن داشتيم كه اوتهاي بلندي پرتاب ميكردند. يكي ايمان موسوي بازيكن مليپوش تيم اميد بود و ديگري هم خالد شفيعي كه تصور ميكنم شفيعي فصل بعد در فجر بماند ولي نميدانم موسوي بازهم در تيم ما باشد يا نه. به هر حال تصور ميكنم شفيعي اوت انداز جديد ليگ يازدهم باشد.
جليلي در مورد اينكه فجرسپاسي فصل آينده در چه ردهاي از جدول قرار خواهد گرفت گفت: اكنون زود است در اين مورد حرف بزنيم. بايد وارد مسابقات شويم تا بدانيم حريفان در چه سطحي قرار دارند ولي ما نميخواهيم در خطر سقوط قرار داشته باشيم.
شاغلام شعبه فجر را درآبادان تاسیس کرد!سایت گل- غلامحسین پیروانی پس از تمدید قراردادش با نفت آبادان جمعی از شاگردان سابقش را به این تیم برد.
میثم امیری(ایرانجوان بوشهر) سیامک کوهنورد( نفت تهران)محمدپورمند( برق شیراز)وهادی رمضانی(پاس همدان) نفراتی هستند که قبلا" در فجر سپاسی زیر نظر این مربی فعالیت می کردند. حسین آشنا وستارزارع هم که در فجر وبرق با پیروانی بودند در لیست خرید آبادانی ها هستند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ايسنا منطقه فارس، جعفر جعفري با بيان اينكه تيم فجر سپاسي تا كنون 53 بازيكن شاخص تحويل فوتبال كشور داد كه برخي از بهترين هاي آنها عبارتند از سيد مهدي رحمتي،مهرزاد معدنچي،غلامرضا رضايي،سياوش اكبرپور و ... ادامه داد با اين وجود استان در سال گذشته و در كوران مسابقات ليگ يك ما را حمايت نكرد. البته اسپانسر در استان زياد است اما كي مي خواهد دست به جيب ببرد؟
مدير عامل باشگاه فجر سپاسي مدعي شد: تيم هاي فوتبال سپاهان و ذوب اهن اصفهان هر كدام با 14 ميليارد تومان تيم خود را بستند ، آن را حفظ و بهره برداري كردند اما تيم ما به لحاظ مالي مشكل دارد لذا نمي توانيم بازيكناني كه پرورش مي دهيم حفظ كنيم.
وي با تمجيد از مربي جوان تيم خود علي اضغر كلانتري گفت: كلانتري مربي جوان و كار امدي است كه با كمترين حاشيه تنها پس از يك فصل تيم را به ليگ برتر اورد،در حالي كه تيم هاي تبريزي سال ها طول كشيد تا توانستند به ليگ برتر بازگردند.
وي در بيان راهكار خود براي حمايت استانداري از تيمش گفت: استانداري مي تواند در دو برنامه كوتاه و بلند مدت تيم را حمايت كند اما خواهش مي كنم در كوتاه مدت با توجه به اينكه فصل نقل و انتقالات بازيكنان از 21 خرداد شروع شده و تا 20 تير ادامه دارد،استانداري به لحاظ مالي ما را كمك كند تا خود را تقويت كنيم .
وي با اشاره به حضور پر شور تماشاگران در روز بازي پلي آف فجر و آلومينيوم هرمزگان گفت: بازي با آلومينيوم 30 هزار پرچم زرد فجر را تشويق كردند و ما با كمك و توجه ائمه و زحمات مربي جوان خود ليگ برتري شديم . در ليگ برتر نيز بايد تيم قوي باشد قوي بستن تيم نيز مستلزم هزينه است. اگر پول داشتيم موفق هستيم،اگر پول نداشتيم،ببخشيد مي زنند توي سرت كه بلند نشوي و همين منجر به يك جريان انحرافي مي شود!
وي خطاب به سرپرست استانداري فارس گفت: مردم از ما مطالبه دارند،اگر شما روزي 10 مراجعه كننده داري من روزي 1000 مراجعه كننده دارم كه مدام به من مي گويند: جعفري كيسه گل نشوي!
وي با انتقاد از استاندار قبلي فارس گفت: ببخشيد اين را مي گويم انقلاب شده كه ما حرف بزنيم! احمدزاده استاندار قبلي فارس 3 ماه ما را دواند دست آخر هم هيچي! در صورتي كه مردم از ما پول مي خواهند. اگر آبهشت 25 سال مدير بوده خب من نبوده ام اما در سال هايي كه ايشان مديريت مي كرده من در جبهه ها خدمتگزار مردم و مملكت بودم. امام نيز فرمودند: زنده نگه داشتن ياد شهيد كمتر از شهادت نيست.
وي با اشاره به سقف 350 ميليوني فدراسيون براي خريد بازيكنان گفت: الان دست روي هر بازيكني بگذاري كمتر از اين مبلغ را نمي خواهدبنابراين جناب استاندار بايد در كوتاه مدت و در فرصت نقل و انتقالات تيم را به لحاظ مالي كمك كند تا بتوانيم با دست پر به استقبال ليگ برتر برويم.
محمد مهدی نظری مهاجم تیم فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز که در صعود تیم به لیگ برتر نقش بسزایی داشت قرارداد خود را به مدت ۲ سال دیگر با این تیم تمدید کرد.نظری پس عقد قراردادگفت:حضور در تیم خوب و با ارزشی چون شهید سپاسی برای من یک افتخار است و خوشحالم که باز هم می توانم برای این تیم و شهرم بازی کنم.وی افزود:سال گذشته که تیم به لیگ یک سقوط کرد من بسیار ناراحت بودم و امیدوار بودم این تیم بتواند به لیگ برتر صعود کند و حالا که به همت و تلاش مدیریت کادرفنی بازیکنان هواداران حمایت رسانه ها تیم به لیگ برتر صعود کرد بسیار خوشحالم و خدا را شاکرم که من هم در کنار تلاش سایر بازیکنان در این صعود نقش داشتم و توانستم دل مردم فارس را خوشحال کنم.مهدی نظری در پایان گفت:به حق تیم شهید سپاسی در زمره بهترین و ارزشمندترین تیم های دنیاست و شایسته است که مسوولین از این تیم جهت حضور مقتدرانه در لیگ برتر حمایت کنند
تمرينات تيم فوتبال فجر شهيد سپاسي شيراز آغاز شدشيراز - تمرينات تيم فوتبال فجر شهيد سپاسي شيراز در مجموعه ورزشي اين باشگاه براي حضور در ليگ برتر يازدهم از امروز /شنبه/ آغاز شد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]سرمربي تيم فوتبال فجر شهيد سپاسي با اعلام اين خبر در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود : دور جديد تمرينات تيم براي حضوري پر قدرت در ليگ برتر با حضور 17 بازيكن آغاز كرديم .
علي كلانتري افزود: بجز سروش رفيعي كه به تيم فولاد خوزستان پيوست ديگر بازيكنان خود را حفظ كرده ايم و تمرينات را در دو نوبت صبح و بعد از ظهر دنبال خواهيم كرد .
وي گفت : محمد آفند از تيم برق شيراز ، حكيم حزباوي از تربيت يزد ، هادي ايماني از استيل آذين ، عباس كاظميان از آلومنييم هرمزگان ، سعيد قزل از سايپا بازيكنان جديد تيم هستند كه با آنها قرار داد بسته ايم و در تمرينات امروز شركت كردند .
وي اضافه كرد : مهرداد كريميان بازيكن فصل گذشته ما كه دوران خدمتش تمام شده به مدت شش ماه با پاس همدان قرار داد دارد و بدنبال كسب رضايت نامه است تا فوتبالش را در فجر ادامه دهد .
كلانتري افزود : از ابتداي تير ماه به مدت سه روز از بازيكناني كه تمايل دارند در تيم فجر بازي كنند تست گيري خواهيم كرد.
سرمربي تيم فجر افزود : دنبال چند بازيكن مطرح هستيم تا با تيمي پر قدرت در مسابقات فصل جديد حضور يابيم ضمن اينكه اگر نتواستيم بازيكنان مورد نظر را جذب كنيم با بازيكنان خوب خارجي وارد مذاكره خواهيم شد.
ستار زارع به تيم فوتبال فجرسپاسي پيوست
ستار زارع کاپيتان فصل قبل شاهين بوشهر با قراردادي يک ساله به تيم فوتبال فجر سپاسي شيراز پيوست.
ستار زارع که اصالتا اهل بندر گناوه است، سال ها در فوتبال شيراز و برق بازي ميکرد.
او يک سال در برق زير نظر کلانتري سرمربي کنوني فجر فعاليت داشت.
پيش از اين آل نعمه و کرمي دو کاپيتان ديگر شاهين هم از اين تيم جدا و راهي تراکتورسازي و فولاد شده بودند.
دروازه بان سابق تيم سايپا كرج:
به فجر سپاسي شيراز پيوستم
وحيد شيخ ويسي در خصوص قرارداد خود با تيم فجر سپاسي شيراز گفت: بعد از تيم سايپاي كرج الويتم براي حضور در رقابت هاي ليگ يازدهم تيم فجر سپاسي شيراز بود كه به مدت دو سال قرارداد خود را با اين تيم به ثبت رساندم.
وحيد شيخ ويسي دروازه بان سابق تيم سايپا كرج در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: بعد از بازي در فصل گذشته تمايل به تمديد قرارداد با اين تيم را داشتم اما به دليل عدم توافق با مسئولان تيم سايپا كرج از اين تيم جدا شده و پايين تر از مبلغ تعيين شده از سوي سازمان ليگ به تيم فجر سپاسي شيراز پيوستم.
وي در ادامه تصريح كرد: به خاطر مصدوميت در فصل گذشته ليگ دهم مسئولان باشگاه سايپا كرج براي فصل بعد قراردادم را با من تمديد كردند و من هم تصميم گرفتم كه براي بازي در رقابت هاي ليگ يازدهم در تيم فجر سپاسي حضور يافته و بتوانم به دوران اوج خود در دروازه باني بازگردم./ح
معدنچي:
فجر سپاسي تيم شهر من است
مهاجم قديمي پرسپوليس كه فصل گذشته در تيم سقوط كرده استيل آذين بازي ميكرد گفت: فجر سپاسي تيم شهر من است.
مهرزاد معدنچي در گفتگوي با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: فصل گذشته براي همه بازيكنان استيل آذين يك فصل از ياد نرفتني است كه براي هر كسي اتفاق نمي افتد.
وي افزود: من فكر نميكنم با آمدن اولادي پرسپوليسيها به دنبال من باشند و بايد به فكر تيم ديگري باشم.
معدنچي تصريح كرد: هنوز رفتنم به تيم فجر سپاسي قطعي نشده و تنها در حد صحبت و حرف است.
وي خاطرنشان كرد: من نسبت به گذشته تجربه هاي زيادي بدست آوردم و امسال در امر گلزني ميتوانم موفق باشم و اين را در اين فصل از ليگ برتر و در تيمي كه خواهم رفت نشان ميدهم./م
اعزام سربازان به باشگاه فجر شهيد سپاسي
تیم فوتبال فجر سپاسی فارس درصدد به خدمت گیری سربازان حاضر در لیگ برتر است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه فارس بازیکنانی چون کریم انصاری فرد،ابراهیم شکوری،آرش افشین،احسان حاج صفی،صالح خلیل آزاد و...نفراتی هستند که به دلیل فرا رسیدن زمان خدمت سربازی خود باید به فجر بپیوندند.
با توجه به زیر پوشش رفتن ملوان توسط منطقه آزادانزلی، دیگراین تیم نظامی محسوب نمی شود ونمی تواند بازیکن سرباز در اختیار بگیرد. به همین دلیل تنها تیم نظامی لیگ برتر فجر سپاسی است.
سرهنگ محمد عاری سرپرست تیم فجر در این باره می گوید:تیم ما بر اساس مجوز رسمی ،بازیکنان سرباز را در اختیار می گیرد وهر کدام از بازیکنان که مدنظر کادر فنی باشند به شیراز خواهند آمد.
شیراز - خبرگزاری مهر: فجر سپاسی امسال با قدرت بیشتری خود را برای لیگ برتر آماده می کند اما زمان برای آماده سازی تیم دسته اولی برق شیراز به سرعت در حال سپری شدن است و وقتهایی که این تیم برای حضور پر قدرت در لیگ دارد با شتاب در حال تلف شدن است. به گزارش خبرنگار مهر، هر ساله در چنین زمانی که تمامی تیمهای فوتبال کشور به دنبال جذب بازیکنان و سرمربی جدید برای شروع لیگ هستند تیمهای فوتبال شیراز با مشکلات متعدد دست و پنجه نرم می کردند اما در سال جاری وضعیت تیم فوتبال فجر شهید سپاسی نسبت به سالهای قبل بهتر است و با سامانی که به خود داده سعی دارد لیگ برتر را بهتر از سالهای قبل شروع کند.
در این شرایط که فجر با وضعیت سامان یافته تری منتظر شروع فصل است اما تیم برق شیراز که چند فصل گذشته را در لیگ دسته یک گذرانده هنوز با مشکلات مختلف دسته و پنجه نرم می کند و زمان نیز همچنان برای ایم تیم در حال از دست رفتن است.
تیم برق شیراز از سال گذشته نگران خارج شدن از پوشش وزارت نیرو بود تا اینکه مدتی پیش وزارت نیرو انصراف خود را از تیمداری حرفه ای اعلام کرد و با این وضعیت تیم برق شیراز نیز با قدمت 60 سال وارد بحرانی جدید شد.
این بحران در حالی ایجاد شد که می توان یکی از دلایل ضعف این تیم طی چندین سال گذشته را عدم مدیریت ثابت برق شیراز عنوان کرد و اینکه نه تنها کمک مالی درستی به این تیم نشد بلکه هرزمان که تیم احتیاج به حمایت داشت به گونه ای وارد حاشیه شد.
البته در این راستا باید به گونه ای دیگر به وضعیت این تیم و خصوصی شدن آن نگاه کرد زیرا امروز در استان فارس بحث جذب سرمایه گذارها و حمایت از خصوصی سازی به اوج خود رسیده که به طور یقین چنانچه بخش خصوصی درخواستی برای خرید این تیم داشته باشد مسئولان استان نیز از این وضعیت حمایت می کنند.
باید توجه داشت که زمان برای تیم برق شیراز به سرعت در حال سپری شدن است و چنانچه تکلیف مدیریت این تیم مشخص نشود جذب بازیکن و مربی نیز برای فصل آینده مشکل دیگر مدیران تیم برق شیراز خواهد بود و به طور حتم سال آینده نیز این تیم را در لیگ یک خواهیم دید.
اما مدیر عامل تیم فوتبال برق شیراز در خصوص آخرین وضعیت این تیم گفت: بر اساس تصمیم اتخاذ شده از سوی شرکت برق منطقه ای فارس، اداره کل تربیت بدنی استان و هیئت فوتبال فارس تمام اختیارات باشگاه برق شیراز به هیئت مدیره آن سپرده شده است.
غلامرضا آبهشت یادآور شد: با توجه به عملکرد هیئت مدیره در فصل گذشته مسابقات فوتبال دسته اول کشور، در نهایت تصمیم گرفته شد تمام فعالیت باشگاه به عهده اعضای هیئت مدیره باشد تا هرچه سریعتر وضعیت این تیم با سابقه کشور مشخص شود.
وی تصریح کرد: امیدواریم با حمایت مسئولان استان و هواداران این باشگاه وضعیت تیم را در سال آینده متفاوت با بقیه سالها مشاهده کنیم.
آبهشت ادامه داد: به طور یقین این تیم در شیراز باقی خواهد ماند و با نام تیم فوتبال برق شیراز در مسابقات شرکت می کند.
مدیر عامل تیم فوتبال برق شیراز یادآور شد: اعضای هیئت مدیره باشگاه را شکرالله محسن پور، حیدر علی کامیاب، غلامرضا آبهشت، حسین حیاتی و عبدالرضا منصوری تشکیل می دهند.
اما نقطه مقابل تیم فوتبال برق شیراز، فجر شهید سپاسی است که این روزها با توجه به برخی کمکهای مالی استانداری فارس توانسته بخشی از دغدغه های خود را برطرف و بازیکنان مورد نیاز خود را جذب کند.
موفقیت تیم فوتبال فجر سپاسی شیراز را از نگاه دیگر باید مدیون ثبات در مدیریت این تیم دانست که طی سالهای گذشته مدیریت این تیم با کمترین تغییر توانسته تنها به فکر تیمداری باشد.
از طرفی دیگر اعتماد به کادر فنی و بازیکنان جوان این تیم به طور یقین باعث افزایش روحیه این نفرات برای حضور موفق در لیگ برتر سال جاری خواهد بود.
مدیر عامل تیم فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت این تیم گفت: تمرینات را به طور مستمر با استفاده از 18 بازیکن انجام می دهیم.
جعفر جعفری تصریح کرد: با توجه به اعلام نیاز سرمربی تیم اقدام به جذب بازیکنان مورد نظر کردیم که در این راستا به غیر از بازیکنانی که جذب شده بودند چند بازیکن دیگر نیز به جمع فجر پیوستند.
وی با اشاره به جذب بازیکنان خارجی نیز گفت: تعدادی از بازیکنان خارجی را نیز مد نظر قرار داده ایم که با توافق و در صورت نیاز سرمربی آنها را نیز بکارگیری خواهیم کرد.
به گزارش مهر، باید توجه داشت که دو تیم فوتبال مطرح شیراز یعنی برق و فجر نیازمند کمک همه جانبه از سوی تمامی بخشهای استان هستند و امسال که فجر نیز به لیگ برتر صعود کرده باید بیشتر مورد حمایت قرار گیرد تا در لیگ به موفقیت بیشتری نیز دست یابد.
از طرف دیگر برق شیراز نیز باید با کمک و حمایت مسئولان امر به وضعیت مناسب و سامان یافته ای برسد تا بتواند لیگ دسته یک را با اندیشه صعود به لیگ برتر آغاز کند.
زمان و فرصت برای تیم برق شیراز به سرعت در حال از دست رفتن است و باید این تیم سریعتر وضعیت ثابتی را به خود گرفته و برنامه های خود را برای شروع لیگ آماده کند.
کوتاه از فارس/ستاربه امید دایی ،قید فجر را زد!
مهرداد شکاری، داریوش یزدانی، یک فرد لاری مقیم امارات، شرکت دایتی، شرکت ارژن شرکت یک ویک وهیئت مدیره کنونی باشگاه از جمله خریدارانی هستند که نام آنها مطرح است
سایت گل- ستار زارع کاپیتان سابق شاهین بوشهر وبرق شیراز که با فجر سپاسی قرارداد داخلی بسته بود چند روزی است از حضور در تمرینات این تیم حاضر نمی شود.او به مسئولان باشگاه اعلام کرده حاضر نیست در جمع فجری ها باشد وقراردادی رسمی به ثبت نخواهد رساند. منابع نزدیک به این بازیکن خبر می دهند زارع قرار است با خرید امتیاز راه آهن توسط هدایتی وحضور دایی در آن تیم، به درخواست همبازی سابقش در تیم ملی ( دایی) لبیک بگوید وراهی راه آهن شود.پایان بازی پیچیدهطی هفته های اخیر بر سر مالکیت واداره برق بحث های زیادی در شیراز در گرفت وخیلی ها مقابل هم ایستادند اما حالا با مزایده گذاشتن باشگاه توسط برق منطقه ای، طرفین درگیر به این باور رسیده اند که همه در جنگی بی ثمر حضور داشته اند وتصمیمات از جای دیگر وبه شکل دیگری اتخاذ می شده است.شکایت فلاح از مدیرعامل برق ویک روزنامه محلیمدیر عامل سابق باشگاه برق از مدیر فعلی این باشگاه ویک روزنامه محلی به اتهام نشر اکاذیب شکایت کرد.آبهشت فلاح را در آن روزنامه به تخلفات مالی متهم کرده بود. فلاح صبح امروز در دادگاه حاضر شد وشکایت خود را تحویل داد. قاضی مربوطه نیز به خبرنگارسایت گل گفت:هرگونه تخلف افراد تا قبل از اثبات در محاکم صالحه قابل طرح در رسانه ها نیست. حتی اگر فردی تخلفی هم مرتکب شده باشد باید از مجاری قانونی مطرح ومورد رسیدگی قرار گیرد.این گونه تهمت زدن علیه افراد جرم است وقانون هم برای رسانه منتش کننده وهم فرد خطاکار،کیفر تعیین کرده است. البته بحث من کلی است وربطی به این پرونده ندارد.فجر در راه ترکیهفجر سپاسی برای برپایی اردویی ده روزه راهی ترکیه خواهد شد. این اردو از هفته آینده تشکیل می شود. در صورت عدم رفع مشکلات خروجی برخی نفرات ممکن است فجری ها اردوی خود را در تهران یا اردبیل برپا کنند.رجب زاده صید جدید فجرمهدی رجب زاده هافبک فصل گذشته ذوب آهن که سابقه بازی در فجر سپاسی را دارد به دلیل مسائل خانوادگی قصد دارد فوتبالش را در شهر خودش ودر فجر دنبال کند. او در حال حاضر در خارج از کشور به سر می برد ولی از هفته آینده به جمع فجری ها می پیوندد.انتقاد رییس هیئت فوتبال فارس از نمایندگان استانسید محمد هادی آیت اللهی رییس هیئت فوتبال فارس پس ازاعلام رسمی برق منطقه ای مبنی بر به مزایده گذاشتن باشگاه برق طی نامه ای از نمایندگان فارس در مجلس انتقاد کرد. او که قبلا از آنها خواسته بود فکری به حال فوتبال استان وباشگاههای آن نمایند این بار طعنه وار نوشته است«ادب حکم می کرد حداقل جوابی به مردمی که به شما رای داده اند می دادید!»یزدانی در صف خریداران برقبا به مزایده گذاشته شدن برق شیراز گفته می شود خریدارانی برای آن وجود دارد. مهرداد شکاری، داریوش یزدانی، یک فرد لاری مقیم امارات، شرکت دایتی، شرکت ارژن شرکت یک ویک وهیئت مدیره کنونی باشگاه از جمله خریدارانی هستند که نام آنها مطرح است. از خارج از استان فارس هم کسانی برای خرید امتیاز داوطلب شده اند.نایب رییس هیئت مدیره برق استعفا دادسایت گل-حیدرعلی کامیاب نایب رییس هیئت مدیره باشگاه برق ،پس ازانتشار آگهی مزایده باشگاه، از سمت خود کناره گیری کرد. گفته می شود او که قبلا" معاون تربیت بدنی استان بود حالا نیزکاندیدای تصدی مدیرکلی تربیت بدنی فارس است.پیام مخابرات همچنان بلاتکلیفیام مخابرات نماینده فارس در لیگ دسته اول همچنان بلاتکلیف است. مخابرات قصد تیمداری ندارد واین را باطلاع تربیت بدنی،هیئت فوتبال واستانداری هم رسانده است اما خریداری هم برای این باشگاه وجود ندارد.برق شروع نکرده ، تعطیل کرد!قرار بود تمرینات برق زیر نظر نصراللهی مربی قدیمی شیراز از روز شنبه آغاز شود تا تیم از رقبا عقب نیافتد اما با توجه به انتشار آگهی مزایده باشگاه، این موضوع منتفی شد. با توجه به این که هر خریداری دوست دارد خود تیم را با سلیقه خود ببندد ومربی را نیز خود انتخاب کند، آغاز تمرینات ویارگیری معنایی ندارد.هیئت مدیره برق غیر فعال شدبر اساس قوانین جاری کشور ناظر به امور مزایده، از تاریخ درج آگهی مزایده هر موسسه ،مدیران آن حق هیچ گونه فعالیت اجرایی وایجاد تعهد را ندارند.از آنجایی که از همان تاریخ باید مفاصا حساب ها صادر گردد وخریداران مجموعه را با کیفیت آن روز وبدون حساب وکتاب تحویل می گیرند، فعالیت مدیران موسسه در راستای امور اجرایی غیر قانونی است. برهمین اساس از روز چهارشنبه 15 تیر هیئت مدیره برق شیراز نمی تواند تصمیمی تعهد آور اعم از جذب بازیکن ومربی،صدور رضایت نامه و...اتخاذ نماید.
Goal.com
تا كنون 20 بازيكن با تيم فوتبال فجر شهيد سپاسي شيراز قرار داد بسته اند
شيراز - سرمربي تيم فوتبال فجر شهيد سپاسي شيراز گفت : براي حضور در ليگ برتر دوره يازدهم تا كنون با 20 بازيكن به توافق رسيده ايم و قرار داد آنها در هيات فوتبال استان فارس به ثبت رسيده است
علي كلانتري پنجشنبه در گفت وگو با ايرنا افزود : با توجه به قانون سازمان ليگ برتر از هشت بازيكن ليگ برتري مي توانيم استفاده نماييم و اكنون از اين سهميه چهار بازيكن از تيم هاي راه آهن ، سايپا و استيل آذين را به خدمت گرفته ايم و با چهار بازيكن خوب ديگر هم در حال مذاكره هستيم .
وي افزود : بر اي بر طرف كردن نقاط ضعف تيم ، به بازيكناني در پست هاي دفاع مياني ، هافبك وسط و چپ نياز داريم و از اين رو با يك بازيكن برزيلي با خصوصيات دفاع مياني مذاكره كرده ا يم و از هفته آينده در تمرينات تيم شركت خواهد كرد .
كلانتري از وحيد شيخ ويسي و سعيد قزلچي از تيم سايپا البرز ، صالح خليل آزاد از راه آهن شهرري ، هادي ايماني از تيم استيل آذين ، عباس كاظميان از تيم آلومينيم هرمزگان ، محمد آفند از تيم برق شيراز و حكيم حز باوي از تربيت يزد به عنوان بازيكنان جديد اين تيم نام برد و افزود : سروش رفيعي تنها بازيكني است كه از تيم ما جدا شده و به تيم صنعت نفت آبادان پيوسته است .
سرمربي تيم فجر اسامي ديگر بازيكنانش را به شرح زير معرفي كرد .
سيروس سنگچولي ، علير ضا جليلي ، خالد شفيعي، اميد خليلي ، رضا حقيقي ، ايوب كلانتري ، امين شجاعيان ، حميد جوكار ، مهدي نظري ، يونس شاكري ، محمد پور محمد ، مهرداد كريميان و جواد ضيغمي
به گزارش ايرنا ، تيم فوتبال فجرشهيد سپاسي شيراز در نخستين هفته از مسابقات فوتبال ليگ برتر كشور در روز دوازدهم مرداد ماه در ورزشگاه حافظيه ميزبان تيم نفت تهران است
برتري فجرسپاسي شيراز بر ملوان بندر انزلي
در يک ديدار تدارکاتي که در ورزشگاه تختي شهرستان نير برگزار شد، تيم فجر سپاسي بر ملوان بندر انزلي غلبه کرد.
تيم هاي فجر سپاسي و ملوان بندر انزلي براي کسب آمادگي بيشتر در شهرستان هاي سرعين و نير اردو زده اند.
در اين ديدار که عصر جمعه برگزار شد، تيم فجر سپاسي شيراز با يک گل بر ملوان بندر انزلي غليه کرد.
''محمد مهدي نظري'' در دقيقه 80 اين بازي گل پيروزي بخش فجر سپاسي شيراز را به ثمر رساند.
تيم ملوان انزلي پيش از اين يک ديدار ديگر نيز با متحد اردبيل برگزار کرد که با نتيجه دو بر صفر در اين بازي پيروز شد .
ملوان انزلي از حدود 10 روز پيش و فجر سپاسي نيز از سه روز پيش دراستان اردبيل اردوي تدارکاتي خود را برگزار کرده اند و روزانه در نوبت صبح و عصر در ورزشگاه تختي شهرستان نير در 35 کيلومتري اردبيل تمرين مي کنند .
پيش از اين تيم هاي سايپا و صباي قم نيز در اين شهرستان هر يک به مدت يک هفته اردوهاي آمادگي برگزار کردند.
در ديداري تدارکاتي؛سپاهان برابر فجرسپاسي شکست خورد
تيم فوتبال سپاهان اصفهان در ديداري تدارکاتي برابر ميهمانش فجرسپاسي شيراز تن به شکست داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تیم فوتبال سپاهان اصفهان در نخستین دیدار تدارکاتیاش پس از اردوی ترکیه، عصر روز جمعه برابر تیم فوتبال مقاومت سپاسی شیراز با نتیجه 3 بر 2 شکست خورد.
در این دیدار که در مجموعه فرهنگی ورزشی فردوس اصفهان برگزار شد، حسین پاپی و سیدمهدی سیدصالحی برای سپاهان و محمدهادی نظری(2گل) و محمدحسن شاکر برای مقاومت سپاسی گل زدند. نیمه نخست این مسابقه هم با تک گل نظری به سود تیم شیرازی به پایان رسیده بود.
تیم فوتبال سپاهان اصفهان در نخستین دیدارش در یازدهمین دوره لیگ برتر روز چهارشنبه دوازدهم مردادماه میزبان استقلال تهران است و روز سهشنبه یازدهم مردادماه مقاومت شهید سپاسی در ورزشگاه ورزشگاه حافظیه شیراز میزبان نفت تهران است.
ليست نهايي فجرسپاسي
نماينده شيراز با ليستي از جوانان وباتجربه ها به ليگ برتر مي آيد.فجر سپاسي در فصل نقل وانتقالات توجه زيادي به ستاره ها نداشت.آنها با اين تيم گام به ليگ يازدهم مي گذارند:
وحید شیخ ویسی (سایپا)،سیروس سنگچولی، صالح خلیل آزاد(راه آهن)،مهدی رجب زاده(ذوب آهن)، علیر ضا جلیلی ، خالد شفیعی، امید خلیلی ، رضا حقیقی ، ایوب کلانتری ، امین شجاعیان ، حمید جوکار ، مهدی نظری ، یونس شاکری ، محمدرضا پور محمد ، مهرداد کریمیان ، جواد ضیغمی،سعید قزلچی(سایپا) ،وحید نعمتی(صبا)هادی ایمانی(استیل آذین) ، عباس کاظمیان (آلومینیوم هرمزگان)،حسن فرجی(پیام فارس) محمد آفند (برق) حکیم حزبایی پور(تربیت یزد)،مجید حیدری(پاس)
در ديداري تدارکاتي رقم خورد؛پيروزي فجرسپاسي برابر ذوبآهن
تيم فوتبال فجرسپاسي شيراز پس از برتري برابر سپاهان اصفهان يکشنبه شب برابر تيم ذوبآهن اين شهر هم به پيروزي دست يافت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تیم فوتبال ذوبآهن اصفهان در نخستین دیدار تدارکاتیاش پس از بازگشت از اردوی ترکیه به اصفهان مقابل تیم فوتبال فجرسپاسی شیراز با نتیجه 3 بر یک شکست خورد.
در این مسابقه که ساعت 20 یکشنبه در ورزشگاه فولادشهر برگزار شد، یونس شاکری (2 گل) و محمد پورمحمد برای فجرسپاسی شیراز و بهمن مالکی بازیکن پیشین تیم فوتبال نوجوانان ایران که در جام جهانی نوجوانان نیجریه حضور داشت، برای تیم ذوبآهن گل زدند.
در این دیدار فرشید طالبی، قاسم حدادی فر، محمد قاضی، شهاب گردان، حسین ماهینی و هوار ملامحمد تیم ذوب آهن را همراهی نکردند و منصور ابراهیمزاده بیشتر بازیکنان جوان تیمش را به میدان فرستاد.
تیم فوتبال فجرسپاسی شیراز که برای برپایی اردوی آمادهسازی راهی اصفهان شده است، عصر روز جمعه در مجموعه فرهنگی ورزشی فردوس اصفهان برابر تیم سپاهان به برتری 3 بر 2 دست یافته بود.
تیم فوتبال ذوبآهن اصفهان در نخستین دیدارش در یازدهمین دوره لیگ برتر روز سهشنبه یازدهم مردادماه میهمان راهآهن است و در همان روز فجرشهید سپاسی در ورزشگاه حافظیه شیراز از نفت تهران پذیرایی خواهد کرد.
varzesh3.com