عاشقان ناصر خان حجازی ( عقاب آسیا )
به نام خدا
آخرین اخبار از وضعیت جسمانی ناصر حجازی اسطوره فوتبال کشورمان
به دلیل کسالتی که اخیرا برای ناصر حجازی پیش آمده می توانید در این تاپیک از آخرین وضعیت جسمانی این اسطوره ی فوتبال کشورمان مطلع شوید. ضمن آنکه تقاضا دارم برای سلامتی او دعا کنید.
تذکر : لطفا از قرار دادن اخبار از منابع نامعتبر خودداری کنید.
ناصر خان حجازی در گذشت (عقاب برای همیشه پر کشید)
به نام خداوند دلهای آبی
خبر به سرعت پخش می شود ، هر که می شنود با ناباوری دنبال منبع خبراست ، به امید اینکه دروغ باشد ، شایعه باشد ! به امید اینکه موثق نباشد اما متاسفانه هست !
دست به دعا می برم و به همه آنها که دوستش دارند می گویم دعایش کنند ، دیشب دقایق زیبای اذان را به دعای زیر لب و اس ام اس هایی که به استقلالی ها و به دوستداران ناصر خان می فرستم می گذرانم !
می خواهم با این کار دلم را آرام کنم ، حتی اندازه ی لحظه ای آرام؛ اما فاطمه برایم می نویسد : کار از دعا گذشته ! ، زانوانم سست می شود ، نفسم می گیرد و باز بغضی سخت و نشکن گلویم را چنگ می زند ... می نویسم باور نمی کنم ، می نویسد او را امروز دیده ، می نویسد خونریزی مغزی کرده و در کماست ، می نویسد امیدی نیست اما اگر هم برگردد نه حرف می تواند بزند ، نه کسی را می شناسد نه ... هیچ هیچ ، اگر بماند فقط می تواند نگاه کند همین !
قلبم فرو می ریزد ، چشم هایم سیاه می شود و دردمندانه ناله می کنم : بمان بمان مربی ، بمان حتی اگر دیگر هرگز کسی را نشناسی ،چه اهمیتی دارد تو ما را بشناسی ؟ ما همانیم که همه عمر دوستت داشته ایم ، چه اهمیتی دارد کسی را نشناسی وقتی همه دنیا تو را می شناسند ؟!
بمان حتی اگر فقط نگاه کنی ، بمان حتی اگر صدایت را و حرف های پاکت را هرگز نشنویم ، بمان حتی اگر دست هایت دیگرپرده دار هیچ دروازه ای نشود ، بمان حتی اگر عقاب پیر ما دیگر هرگز نتواند پرواز کند ... بمان حتی اگر همیشه فقط نگاه کنی ، بمان و نگاه کن که بی نگاه تو ، بی نفس های تو تب فوتبال پاک می میرد ،
بمان و نگاه کن ، نگاه تو ما را بس است .
بمان و نگاه کن ، نگاه تو ما را بس است .
درخواست همسر و پسر حجازي از مردم
خبرگزاري فارس: همسر و پسر حجازي از طرفداران سرمربي اسبق استقلال خواستند كه بيمارستان را ترك كنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، ساعت 16 امروز مسئولان بيمارستان كسري اجازه ملاقات با بيماران بستري شده در بخش ويژه را دادند. اين مسئله باعث شد طرفداران ناصر حجازي به سمت بخش اي سي يو بروند و ازدحام زيادي پشت در اين بخش از بيمارستان به وجود بيايد.
برخي از اين طرفداران از شهرستان خود را به تهران رساندهاند تا بتوانند با ناصر حجازي ملاقات كنند. به آنها اجازه ملاقات داده شد و ملاقات كنندگان بعد از ديدن حجازي با چشماني اشكبار از اتاق خارج ميشدند.
ازدحام پشت در بخش اي سي يو به قدري شد كه همسر و پسر ناصر حجازي از مردم و طرفداران اسطوره خواستند براي آرامش بيشتر حجازي بيمارستان را ترك كنند. آنها گفتند حجازي اگر حالش خوب بود دوست نداشت كسي با اين وضعيت او را ببيند.
خانواده حجازي فقط از مردم خواستند براي او دعا كنند.
از همه دوستان میخوام برای ناصر خان دعا کنند مثل اینکه اینبار خیلی جدیه حالشون وخیم هست
دوستان همه دعا کنید خدا سلامتی رو به ایشون برگردونه
:gerye:
سنگربان پرسپوليس بر بالين حجازي رفت
دروازهبان پرسپوليس گفت: به دليل اينکه علاقه خاصي به ناصر حجازي دارم تحمل نداشتم روي تخت بيمارستان او را ببينم و بر همين اساس دير به ملاقات او آمدم.
عليرضا حقيقي دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز به بيمارستان کسري رفت.
وي در اين باره به فارس گفت: ناصر حجازي الگوي من است و ارادت خاصي به ايشان دارم. خيلي وقتها نصيحتهاي حجازي را براي ارتقاي موفقيتهايم به کار ميگرفتم. من رابطه خوبي با ناصرخان دارم و از خداي بزرگ ميخواهم که سلامتي او را ببينم.
حقيقي ادامه داد: علاقه خاصي به حجازي دارم و به دليل اينکه تحمل نداشتم اين اسطوره بزرگ فوتبال را بر روي تخت بيمارستان ببينم ديرتر به ديدار وي آمدم. انشاءالله ناصرخان با دعاي خير مردم و لطف خداي بزرگ به آغوش خانواده خود بازگردد.
حاجیلو : حال حجازی وخیم است ؛ دعا کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرسپولیس اف سی : اصغر حاجیلو که از دوستان نزدیک حجازی است و در دوران بیماری همواره به ملاقات او میرود در گفتوگو با فارس در مورد شایعه درگذشت وی که در برخی سایت های خبری منتشر شده، اظهار داشت: من صبح بیمارستان بودم. حجازی وضعیت خوبی ندارد و زیر دستگاه قرار دارد اما هنوز زنده است.
وی افزود: وضعیت حجازی وخیم تر از روزهای گذشته است و پزشکان می گویند فقط دعا کنید.
خبر فوری : حجازی چشمهایش را باز کرد
پرسپولیس اف سی : ناصر حجازی چشمان خود را بعد از دو روز بیهوشی گشود.
به گزارش پرسپولیس اف سی از بیمارستان کسری، در حالی که حدود هزار نفر از دوستداران حجازی مقابل در بیمارستان تجمع کرده و نگران سلامتی او هستند، لحظاتی پیش از اتاق ناصر حجازی خبر رسید که او چشمان خود را باز کرده است. اعلام این خبر موجی از خوشحالی بین مردم ایجاد کرده است.
اسطوره فوتبال ايران در بيمارستان
ناصر حجازي از پيش ما رفت !!!
ناصر حجازي از پيش ما رفت !
ضمن تسليت به همه مردم ايران و آرزوي آرامش و بقاي عمر براي بازماندگان ناصرحجازي بدليل احترامي كه براي اسطوره هاي واقعي فوتبالمون قائل هستم اين خبر رو اينجا مي ذارم . قدر امثال حجازي و پروين رو بايد تا وقتي با ما هستند بدونيم نه پس از رفتنشون . يادش گرامي
...دستان» و «زبانی» که یک عمر درد تحمل کردند اما برای تعظیم، به کار نیفتادند. او رفت. ماند خاطره سری که خم نشد تا بر دستان اعلیحضرت بوسه زند. ...و رفت و ماند خاطره مردی که پس از انقلاب تکفیرش میکردند چون مدام صورتش را اصلاح میکرد و کراواتش را همیشه بر گردن میبست. او که عادت نداشت از عقاید مذهبی دستاویزی بسازد برای رسیدن به پلههای بالاتر...
«خوب یا بد، من عادت دارم حرفم را رک بزنم. عادت ندارم مجیزگو باشم...»
شاید هنوز یک ماه نگذشته از روزی که این جملهاش را شاید برای دهمین بار برایمان تکرار میکرد. ده بار برای ما و شاید هزاران بار برای همسرش، آتیلا، آتوسا، سعید و همه خانواده حجازی.
قصه تکراری سالهای تلخ حذف از تیم ملی به بهانه قانون عجیب 27 سالهها، حسرت برگهای که برای سیمای ظاهریاش امضا نشد تا او بماند و غم تلخ همیشگی سوختن فرصت بازی در منچستر انگلیس.
دهه 60 و سفر طولانی به شبه جزیره هندوستان. سفر طول دراز برای اثبات توانایی. رفتن برای خالی نماندن سفره از روزی. رفتن به هند و بنگلادش برای خوردن نان دسترنج خود، برای مردی که برای دستهایش تبعید شده بود.
او که هیچ وقت خاموش نماند و همیشه نالید. از زشتیهای فوتبال گفت و به زمین و زمان تاخت تا نشان دهد از عقایدش عقب نمینشیند. درست یا غلط، او حرفش را میزد و زیر بار زور هم نمیرفت ... و نرفت.
خواه بهای این لجاجت، حذف از تیم ملی باشد، سوختن شانسش برای بازی در منچستر یونایتد، محرومیت از کار در لیگ ایران و یا حتی ممنوعالتصویری برای گفتن از درد نان مردم ایران.
او حتي در آخرين روزهاي زندگي اش هم از تنگدستي مردم گفت. او را در اين سن وسال هم ممنوع التصوير كردند و اجازه ندادند مصاحبه انتقادي وي از وضعيت معيشتي مردم در برنامه 90 پخش شود . او در بستر بيماري هم حرفهايش را مي زد و هرگز خود را نفروخت.
او را هيچ كسي به جايي نرساند و نه اينكه با هيچ كسي لابي كرد تا به پست و مقام و سمتي برسد .كاري كه اين روزها مد شده: خودفروشي .
بزرگي كرد. خودفروشي نكرد. لابي نكرد. سر خم نكرد.....محبوب ماند و خواهد ماند
آتيلا حجازي در محاصره دوستداران پدر(عکس)
فتحاللهزاده: پيكر حجازي در قطعه نامآوران بهشت زهرا آرام ميگيرد
سرپرست باشگاه استقلال در بين مردم از برگزاري مراسم تدفين پيکر حجازي در قطعه نام آوران بهشت زهرا خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در شرايطي که محل دفن پيکر ناصر حجازي با تناقض گويي هايي روبه رو بود علي فتح الله زاده در بين جمعيت حاضر مقابل در منزل ناصر حجازي اعلام کرد: پيکر ناصر حجازي صبح روز چهارشنبه پس از انتقال به ورزشگاه آزادي در بهشت زهرا و قطعه نام آوران آرام خواهد گرفت.
پيكر حجازي از بيمارستان كسري به ورزشگاه آزادي منتقل ميشود
مراسم خاکسپاري مرحوم ناصر حجازي تغيير پيدا کرد.
درحالي که اتيلا حجازي بين مردم اعلام کرد که پيکر مرحوم ناصر حجازي در آرامگاهي نزديک منزل وي تدفين مي شود اما اين برنامه تغيير کرد.
به مردم اعلام شد فردا ساعت 7 صبح از بيمارستان کسري پيکر ناصر حجازي به ورزشگاه آزادي منتقل مي شود.
خانواده حجازي همچنين 60 دستگاه اتوبوس براي حمل مردم به ورزشگاه در نظر گرفته اند.
با اين حال هنوز محل تدفين مرحوم حجازي مشخص نيست.
گفته مي شود به دليل حضور ورزشگاه شيرودي در مرکز شهر با انتقال وي به اين ورزشگاه براي تشييع مخالفت شده است.
امشب همچنين مراسم شام غريبان مقابل منزل حجازي برگزار مي شود.
پيام تسليت رئيس مجلس به مناسبت درگذشت ناصر حجازي
علي لاريجاني رييس مجلس شوراي اسلامي درگذشت ناصر حجازي را تسليت گفت.
به گزارش ایرنا، در پيام تسليت علي لاريجاني آمده است:
انالله و انا اليه راجعون
درگذشت مرحوم آقاي ناصر حجازي که يکي از پر افتخارترين چهره هاي ورزشي کشور بودند موجب تاسف و تاثر گرديد.
اينجانب ضمن عرض تسليت اين ضايع به جامعه ورزشي کشور و خانواده محترم آقاي حجازي، براي آن مرحوم رحمت و مغفرت و براي بازماندگان صبر و شکيبايي مسالت مي کنيم.
علي لاريجاني
رئيس مجلس شوراي اسلامي
حجازي: پدرم را در آرامگاه نزديك منزلمان دفن ميكنيم
فرزند ناصر حجازي گفت: روز چهارشنبه پيکر پدرم را در آرامگاهي نزديک منزلمان دفن خواهيم کرد.
آتيلا حجازي فرزند مرحوم حجازي ميان جمعيت حاضر در روبهروي منزل پدري خود حاضر شد و در حالي که اشک ميريخت، گفت: اصلاً باورم نميشود و نميدانم چه بگويم.
وي ادامه داد: به دليل اينکه قرار است مردم از شهرستان بيايند مراسم خاکسپاري چهارشنبه برگزار ميشود. تصميم گرفتيم جنازه پدرم از بيمارستان به منزل منتقل شود و سپس پيکر او در آرامگاهي نزديک منزلمان که دو دقيقه بيشتر راه نيست دفن کنيم. ميخواهيم نزديک او باشيم تا بتوانيم هميشه در کنارش باشيم.
پسر حجازي گفت: نميدانم چگونه از شما تشکر کنم. نه اينکه بخواهم جلوي شما بگويم اما خودش هميشه عاشق مردم بود و همهچيز را براي شما ميخواست. خودتان بيشتر در جريان هستيد. دست همه شما درد نکند. ما دوست داريم در کنار شما باشيم. او گفته بود دوست دارد همه هوادارانش در مراسم خاکسپارياش باشند.
پسر حجازي تأکيد کرد: من از شما ميخواهم کسي نرود و اينجا باشيد.
درگذشت حجازي ضايعهاي غيرقابل جبران است
درگذشت حجازي ضايعهاي غيرقابل جبران است
خبرگزاري فارس: اهالي كافه فوتبال درگذشت ناصر حجازي را تسليت گفتند.
به گزارش خبرگزاري فارس در پيام تسليت اهالي كافه فوتبال آمده است:
"درگذشت اسطوره صديق فوتبال كشور كه بدون شك ضايعه اي غير قابل جبران در تاريخ فوتبال كشورمان است را به جامعه ورزش و خانواده داغدارشان تسليت مي گوييم. اميد است بعد از درگذشت اين بزرگمرد فوتبال ايران زمين، انديشه ها و اتفاقات خاص زندگي ايشان و ساير بزرگان فوتبال كشور مورد واكاوي بيشتر و سرمشق قرار گيرد. "
منصوريان: نميتوانم مرگ اسطوره را باور كنم
منصوريان: نميتوانم مرگ اسطوره را باور كنم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال اميد ايران گفت: من شاگرد حجازي بودم و نميتوانم مرگ اين اسطوره را باور كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، عليرضا منصوريان درگذشت ناصر حجازي اسطوره فوتبال ايران را به خانواده آن مرحوم، همه پيشكسوتان،بازيكنان و طرفداران تيم استقلال و در كل جامعه فوتبال ايران،تسليت گفت.
وي در حالي كه صدايش گرفته بود گفت: من شاگرد مرحوم حجازي بوده ام و در اين لحظات واقعا درگذشت اين پيشكسوت بزرگ فوتبال ايران را باور نمي كنم.
وي گفت: كادر فني و سرپرستي تيم اميد درگذشت اين اسطوره را به جامعه فوتبال تسليت مي گويد. صبح روز چهارشنبه تيم اميد تمرين نخواهد داشت و در مراسم تشييع مرحوم ناصر حجازي شركت خواهد كرد.
پيام تسليت باشگاه استقلال در پي درگذشت حجازي
پيام تسليت باشگاه استقلال در پي درگذشت حجازي
خبرگزاري فارس: روابط عمومي باشگاه استقلال درگذشت اسطوره فوتبال را به جامعه ورزشي تسليت گفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، روابط عمومي باشگاه استقلال در پي درگذشت ناصر حجازي اسطوره فوتبال ايران و باشگاه استقلال اطلاعيه زير را صادر كرد:
" انالله و انا اليه راجعون
بزرگمرد فوتبال ايران، عقاب آسيا، اسطوره يگانه باشگاه استقلال، ناصر حجازي كه با زندگي پاك و زلالش پهلواني و پهلوانصفتي را معنا كرد، دعوت حق را پذيرفت و از جهان فاني به سراي باقي شتافت.
باشگاه استقلال اين ضايعه را به جامعه پهلوانپرور ورزش ايران كه مقامي شامخ براي فرزندان برومند و راست قامت خود قائل است، تسليت گفته، براي آن بزرگمرد جاويدان و ماندگار كه مهرش در طول ساليان به دلهاي تمام نيكانديشان نشسته، آمرزش و آرامش ابدي، براي خانوادهاش صبر و براي دوستداران تحمل و طاقت مسئلت دارد.
مراسم تشييع پيكر پاك اين مرد بزرگ كه زندگياش لبريز از صداقت و سلامت و پاكانديشي بود. روز چهارشنبه برگزار خواهد شد. اطلاعات بعدي، در بيانيههاي بعدي باشگاه استقلال درج خواهد شد.
باشگاه فرهنگي-ورزشي استقلال "
رجبي: 40 سال در كنار حجازي بودم؛ خلأ او وحشتناك خواهد بود
رجبي: 40 سال در كنار حجازي بودم؛ خلأ او وحشتناك خواهد بود
خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم فوتبال استقلال گفت: 40 سال در كنار ناصر حجازي بودم و هم اكنون خلأ او بسيار وحشتناك خواهد بود.
رضا رجبي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص درگذشت ناصر حجازي عنوان كرد: خداوند اگر بخواهد كسي را محبوب كند اين كار را انجام ميدهد. رفتار صادقانه حجازي بود كه باعث شد در دل مردم جاي گيرد هر چند اين رفتار در برخي مواقع براي او دردآور بود، اما همواره اين موضوع را رعايت ميكرد.
رجبي درباره شعار برخي هواداران حجازي عليه خود يادآور شد: من هيچ زماني عليه حجازي صحبت نكردم، فقط در برههاي كه خود حجازي مسائلي را عليه من مطرح كرده بود، جوابش را دادم. روح حجازي شاد باشد و هم اكنون ميگويم در آن زمان خود حجازي هم در برنامهاي از من عذرخواهي كرد.
وي علت پاسخگويي به حجازي را گفتار دخترش، اعلام و تصريح كرد: زماني كه حجازي آن مسائل را مطرح كرد، دخترم شب گريه كرد و به من گفت كه آيا عمويي كه ميگفتي اين بود. من با هيچ استقلالي اختلاف ندارم و همواره آنها عزيز من هستند. چه امير قلعهنويي و چه ناصر حجازي باشد.
همچنين محمد نوازي كه مقابل بيمارستان حضور داشت در گفتوگو با فارس در حالي كه با صداي بغضآلود صحبت ميكرد، گفت: حجازي راحت شد و حالا بايد افراد اين موضوع را بدانند كه افراد خوب همواره در دلها باقي خواهند ماند. حجازي همهاش خوبي بود و نميدانم از چه خصوصيات او صحبت كنم.
وي ادامه داد: ناصر حجازي از بين ما رفت و يكي از اسطورهها را از دست داديم.
معاون اول رئيس جمهور درگذشت ناصر حجازي را تسليت گفت
معاون اول رئيس جمهور درگذشت ناصر حجازي را تسليت گفت
خبرگزاري فارس: رحيمي در پيامي درگذشت ناصر حجازي را تسليت گفت.
به گزارش حوزه دولت خبرگزاري فارس، متن كامل پيام محمدرضا رحيمي معاون اول رئيسجمهور به شرح زير است:
درگذشت ورزشكاري برجسته و پيشكسوت مرحوم آقاي ناصر حجازي كه سالها در ميادين ورزشي براي كشور افتخار آفريد موجب تاسف و تاثر شد.
اينجانب اين ضايعه را به همه ورزشكاران و به ويژه خانواده محترم آن مرحوم تسليت ميگويم از خداوند منان براي آن مرحوم رحمت واسعه الهي و براي داغديدگان صبر جميل مسالت ميكنم.
پيش از اين علي لاريجاني رئيسقوه مقننه نيز طي پيامي درگذشت ناصر حجازي را تسليت گفته بود.
فتحاللهزاده: نظم را رعايت كنيد تا مراسم خوبي براي حجازي گرفته شود
فتحاللهزاده: نظم را رعايت كنيد تا مراسم خوبي براي حجازي گرفته شود
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: ناصر حجازي يك اسطوره بود و براي مغفرت او دعا كنيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي فتح الله زاده كه خود به دليل از دست دادن مادرش عزادار است مقابل منزل حجازي حاضر شد او كه به شدت گريه مي كرد در ميان هواداران ناصر حجازي اظهار داشت: از همه شما ممنون هستيم ما همه عزاداريم. از شما مي خواهم كه ناصر حجازي را مؤدبانه تشويق كنيد.
وي افزود: خانه ناصر حجازي منزل همه ايرانيهاست، مراقب باشيد بيادبي نشود. براي مغفرت او دعا كنيد. ناصرخان يكي بود و ما يك اسطوه داشتيم.
سرپرست باشگاه استقلال تأكيد كرد: نظم را رعايت كنيد، خودتان پليس خودتان باشيد و نگذاريد مراسم بينظم شود. ازدحام نكنيد تا كارها به بهترين شكل انجام شود.
هواداران استقلال كه با ديدن علي فتح الله زاده شور و حال بيشتري براي تشويق ناصر حجازي پيدا كردند و با سردادن شعار اس اسي بيقراره، ناصرخان بلندشو به تشويقهاي خود ادامه دادند.
در ادامه فتحاللهزاده پس از رويارويي با آتيلا حجازي از حال رفت و به حالت بي هوش در آغوش پسر ناصر حجازي قرار گرفت.
باشگاه سپاهان درگذشت حجازي را تسليت گفت
باشگاه سپاهان درگذشت حجازي را تسليت گفت
خبرگزاري فارس: باشگاه سپاهان درگذشت ناصر حجازي را تسليت گفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، سايت باشگاه سپاهان نوشت: " اين تكان دهنده ترين خبري بود كه همه ايراني ها را شوكه كرد. خبري كه دوست داشتيم شايعه باشد و تكذيب شود اما اينگونه نشد تا اشك ها بي اختيار از چشمان مان همچون ساير ايرانيان و همه دوستداران اسطوره فراموش ناشدني فوتبال ايران سرازير شود.
مردي كه اسوه غرور و افتخار فوتبال ايران بود از ميان ما رفت تا پروردگان نشان دهد كه بيش از همه اهالي زمين ناصر خان را دوست دارد.
ناصر خان حجازي به سوي خدا پرواز كرد و ديگر به ميان مان باز نمي گردد. پروازي ابدي تا همه دوستداران ميليوني اش را به سوگ بنشاند و در كنار همه آسماني ها به آرامش و خوشبختي ابدي رسد.
باشگاه فولاد مباركه سپاهان اين مصيبت بزرگ را به همه مردم ايران ، خانواده محترم ناصر حجازي و جامعه ورزش تسليت مي گويد و براي اين محبوب مردم ايران علو در جات را آرزومند است .
هر چند كه اين فقدان را هنوز باور نكرده ايم.... "
باشگاه ذوبآهن درگذشت حجازي را تسليت گفت
باشگاه ذوبآهن درگذشت حجازي را تسليت گفت
خبرگزاري فارس: اصغر دليلي، مديرعامل باشگاه ذوبآهن درگذشت ناصر حجازي را به مردم و جامعه ورزشي ايران تسليت گفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، اصغر دليلي با ارسال پيامي به خبرگزاري فارس درگذشت ناصر حجازي را به مردم و جامعه ورزش ايران تسليت گفت.
دليلي در اين زمينه اظهار داشت: حجازي از بزرگان و اسطوره فوتبال ايران بود كه غم از دست دادنش واقعا دل هر ايراني را به درد آورد.
وي گفت: باشگاه ذوب آهن درگذشت حجازي را به خانوادهاش و همه هموطنان تسليت مي گويد.
مسئولان باشگاه ذوب آهن در تلاش هستند با جلب رضايت ناظر كنفدراسيون فوتبال آسيا، براي ديدار با النصر عربستان كه قرار است در روز چهارشنبه هفته جاري در فولادشهر برگزار شود، به احترام و ياد و خاطره ناصر حجازي با يك دقيقه سكوت و با بازوبندهاي مشكلي بازيكنان خود را روانه ميدان كنند
درب منزل حجازي به روي همه باز است
درب منزل حجازي به روي همه باز است
خبرگزاري فارس: خانواده مرحوم حجازي به هواداران وي اعلام كردند درب منزل آنها به روي همه اهالي فوتبال باز است.
به گزارش خبرگزاري فارس، درحالي كه يك بار خانواده حجازي به هواداران اعلام كردند عليه كسي شعار ندهند و فقط ناصر حجازي را تشويق كنند، در بين هواداران شايعه شد كه به دليل اختلاف نظر ناصر حجازي با برخي افراد كه در زمان حضور حجازي در استقلال با وي مشكلاتي داشتند،خانواده او حاضر نيستند آنها را منزل خود راه دهند اما بلافاصله خانواده حجازي اعلام كردند درب منزلشان به روي همه اهالي فوتبال باز است و عليه هيچ فردي موضع ندارند. آنها بار ديگر از هواداران حجازي خواستند عليه كسي شعار ندهند و موضع گيري نكنند.
فقط ناصر را تشويق كنيد و موضع نگيريد
فقط ناصر را تشويق كنيد و موضع نگيريد
خبرگزاري فارس: خانواده مرحوم ناصر حجازي از هواداران حاضر مقابل منزل خود خواستند فقط به تشويق آن مرحوم بپردازند.
به گزارش خبرگزاري فارس، جمعيت زيادي مقابل منزل ناصر حجازي در حال تشويق وي هستند.
اصغر حاجيلو از سوي خانواده حجازي به جميعت حاضر در مقابل منزل اعلام كرد اگر مي خواهيد به تشويق ها ادامه دهيد، اما در اين تشويق ها عليه كسي موضع نگيريد و فقط خود حجازي تشويق شود.
هواداران نيز با شعار " حجازي روحت شاد " به اين پيغام واكنش مثبت نشان دادند.
مراسم خاكسپاري حجازي به چهارشنبه موكول شد
مراسم خاكسپاري حجازي به چهارشنبه موكول شد
خبرگزاري فارس: مراسم خاكسپاري ناصر حجازي روز چهارشنبه هفته جاري برگزار ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، مراسم خاكسپاري مرحوم ناصر حجازي كه پيش از اين اعلام شده بود فردا برگزار مي شود به روز چهارشنبه هفته جاري موكول شد.
به دليل حضور برخي از اقوام حجازي در شهرستان و براي اينكه هواداران حجازي از سرتاسر ايران بتوانند در اين مراسم حاضر باشند مراسم خاكسپاري با يك روز تاخير و در روز چهارشنبه 4 خرداد برگزار مي شود.
منزل حجازي، حال و هواي ورزشگاه را به خود گرفت
منزل حجازي، حال و هواي ورزشگاه را به خود گرفت
خبرگزاري فارس: با حضور ليدرهاي استقلال مقابل درب منزل مرحوم حجازي اين خيابان حال و هواي ورزشگاه را به خود گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، تجمع هواداران ناصر حجازي مقابل منزل او لحظه به لحظه زياد مي شود. اكنون ليدرهاي استقلال هم به اين جميعت اضافه شده اند.
با هدايت ليدرها كه بوق هم همراه خود دارند مردم به شدت در حال تشويق ناصر حجازي هستند و حتي براي يك لحظه هم دست از تشويق به سبك ورزشگاه بر نمي دارند.
فرامرز ظلي، اصغر حاجيلو، همايون بهزادي هم خود را به منزل مرحوم حجازي رساندند. اهالي فوتبال يكي يكي در راه هستند.
عكس بزرگي از ناصر حجازي كه در بيمارستان كسري نصب شده بود اينك مقابل منزل او نصب شده است.