به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آورد؟
1-قهرمانی:iran::hooora:
2-نایب قهرمانی:
3-سومی:
4-هیچکدام:ey babaaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آورد؟
1-قهرمانی:iran::hooora:
2-نایب قهرمانی:
3-سومی:
4-هیچکدام:ey babaaa:
متاسفانه فکر نمیکنم امیدی به کسب مقام بشه داشت
ماتو 2004و2007تیم خیلی قوی تری داشتیم و نتیجه نگرفتیم
با علی دایی مهدوی کیا علی کریمی و...
حالا دیگه هیچی نداریم
شايد شايد به مقام سوم برسد:chakerim:
منهم به هیچکدام رای دادم خودمون هم دیگه مثل قبل نمیتونیم خوشبینانه نظر بدیم و خودمون رو گول بزنیم و بگیم قهرمان میشیم اگه ایران اول بشه کره ژاپن و استرالیا و....با این همه پیشرفت به حقشون ظلم میشه
همه ی ما از ته قلب دوست داریم تیم ملی قهرمان آسیا بشه ولی متاسفانه تا زمانی که کفاشیان بی خاصیت هست...
هیچ مقامی کسب نمیکنیم حتی اگر بهترین مربی دنیا رو هم داشته باشیم...
:ghelyon:
ايران رو دوست دارم اما اگه جز چهار تا تيم نهايي باشيم عدالت رعايت نشده
کاملا با شما موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط david_villa7770 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا عدالت رعایت نشه مگه ما چی از بقیه کمتر داریم!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaliver [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط رییس فدراسیون ما به درد نمیخوره...
آخه چرا حقمونه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط david_villa7770 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
كره و ژاپن تا بيست سال آينده شون برنامه دارند اما ما هنوز تا چهار هفته بعد ليگمون برنامه نداريم .
ما اگر به جايي برسيم فقط روي خلاقيت هاي فردي
من هم همینو میگم اگه رییس فدراسیون خوبی داشتیم تا بیست سال که نه تا 50 سال آینده برنامه ریزی میکردیم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaliver [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
که متاسفانه نداریم...:fek konam:
نقل قول:
مسئله فقط رئيس فدراسيون نيست
اگه قطبي ، كريمي و مجيدي رو برده بود مطمئن باشيد همه عالم ميگفتند ايران قهرمان ميشه
ولي با اين وضعيت....
علی کریمی خیلی افت کرده و بردنش فایده ای نداشت...نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مجیدی رو خوب شد که نبرد...
تو بالاخره طرف كريمي هستي يا نه تكليفتو روشن كن اونجا داري ازش طرفداري ميكني اينجا...نقل قول:
تو اين مدت معلومه بازي استيل و مخصوصا علي كريمي رو نديدي .
هنوزم به همون خوبي بازي ميكنه ولي بقيه بازيكنا زحماتشو هدر ميدند.
نه من خودم یکی از طرفداراشم و از بازیشم خوشم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی کریمی نسبت به بازیکنان دعوت شده به تیم ملی یکم افت داره...
نقل قول:
حالاخوبه از سر تا پاي تيم ملي پر اشكاله اونوقت تو اينجوري در موردش صحبت ميكني.
كدوم بازيكن الان بهتر از علي كريمي بازي ميكنه...:eyyyyy:
ما حالا بیخیال شدیم تو حالا ول کن...نقل قول:
منو میزنی ها :chi migi:
:masdom:
بحث فنيه ولي دوستانه.:balesh:نقل قول:
خوب بود
:bia baghalam:
خدا رو شكر كه مجيدي و كريمي و اين پيرمردهارو نبردن چون واسه جام جهاني بعد به درد نمي خورند !
تا كي بايد بگيم رييس خوب نيس به نظر من اگر يه تركيب منطقي واسه تيم پيداكنن(يعني طبق توانايي هاي بازيكنا و خصوصيات بازيشون پستهاي مناسب بهشون بدن و سيستم هم رو همين تنظيم كنن) مطمئن باشيد جزء سه تيم اول ميشيم الان تو اكثر تيم هاي اروپايي كه تازه دارن مطرح ميشن همين كارو كردن تازه هيچ ستاره اي هم نداشتن ولي شده
ولي متاسفانه ايران هميشه از همين ضربه خورده 4 سال پيش آخه كي يادش ميره با ؟با اين تزهاي قلعه نويي!!!
ببينيم قطبي با اون همه سواد و ادعاي تجربه اش چيكار ميكنه
ولي خدايش اگر بخواد حق بازيكنارو ضايع كنه و به هيچ و پوچ بها بده ميشه عين مربي هاي بيسواد اين روزا كم هم نيستن خيليها بازيشون از بازيكناي الان تيم ملي بهتر بوده و انتخابهاي غلط مرييها ي پايه همه چيزو راحت به باد داده و خواهد داد مشكل فوتبال مملكت همينه ...
تو تركيب امشب رضايي نوكه از صد تا پيرمرد هم بدتر بازي ميكنهنقل قول:
بعدشم مجيدي و كريمي تنها فوتبالست هايي هستن كه تو ايران ميشه بهشون بگي فوتبالست حتي الان هم تمرينات اختصاصي دارن ولي بازيكن 20 ساله ليگ هم فك ميكنه به يه جايي رسيده و به زور ميره سر تمريناي معمولي تيم
نمي دونم چرا اينقدر گير دادين به اين كفاشيان ؟!
اين كه اون بي كفايته درش شكي نيست اما مشكل ما زيرساخته كه نداريم !
اون زماني كه دادكان بود چي ؟؟ به جايي نرسيديم. ما اگه آباته رو هم بياريم ما به جايي نمي رسيم البته من عاشق ايرانم اما هميشه بايد ئاقع بين بود
رضايي خيلي تكنيكي نيست اما دونده است و جنگندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط goll! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولي قبول كنيد كه هر دوشون 34 سال رو رد كردن يعني فقط 60 دقيقه مفيدن و به درد آينده ايران نمي خورند !
دوندس درست اما اصلا بافكر كار نميكنه اين يعني هيچي به نظر من فقط ميخواد خطا بگيره و هميشه بهترين موقعتهارو از دست ميده واعتقاد داره روش خطا كردن:gijjj:نقل قول:
به هرحال تا الان فك كنم به خاطر اين دوتا با همه يه بار بحث كردم!
اینقدر نزنین تو سر قطبی هر چی باشه بهتر از قطبی تو ایران نیست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط goll! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نیمه اول که 1 - 1 مساوی شد ولی تیم اصلآ در حد یه تیم قهرمان نیست و این تیم ملی مقابل استرالیا و کره جنوبی نمی تونه موفق باشه.همش به فکر اوت دستی و خطا گرفتن هستن و برنامه ای توی جریان بازی ندارن
ایشالا نیمه دوم بازی رو ببریم و بازی های بعدی تیم یک کم هماهنگ تر بشه و استرسی برای صعود نداشته باشیم :love:
درسته يه ذره گيجه و تكنيكي نيست(ابدا) اما خيلي جنگنده و دونده سرعتيه مثل درك كويت ميمونهنقل قول:
بازی خوبی بود. مخصوصآ نیمه دوم بعد از اینکه گل زدیم منطقی بازی کردیم و تونستیم نتیجه رو حفظ کنیم. اگه دقت می کردیم می شد سومی هم بزنیم.
اون صحنه ای که یونس محمود به بازیکن ما اشاره کرد که ساکت شو و بازی 1 - 1 بود خیلی دوست داشتم که این تیم رو می بردیم:khahesh: تا اینا دیگه واسه ما شاخ و شونه نکشن:ghelyon:
فوتبال عراق در مقابل فوتبال ما یک درجه پایین تره .
فکر می کنم با این نتیجه 80% راه صعود رو رفتیم:flowerysmile:
منم ميگم بايد خودشو بده كه يه چيزايي بلده ولي با اين تركبيت امشب نشون داد هيچ فرقي با مربي هاي قبلي نداره چه ارنجي بود؟؟شجاعي داشت خوب بازي ميكرد برا چي تعويضش كرد؟هيچ ملاكي بر تعويضاش نداشت تازه انصاي فرد رو هم بايد به جاي غلامي از اول تو تركيب ميزاشت بله! بله !بله!نقل قول:
ترکیبش عالی بود...نقل قول:
شجاعی تعویض شد تا بتونیم از سرعت خلعتبری استفاده کنیم...
غلامی هم تو زمین بود تا نفس دفاع عراق رو بگیره...
بله! بله! بله!
كيه!كيه!بابا شاهه!اه!بله بله !بابا شاه!!!!نقل قول:
آي كيو شجاعي بالاتر از خلعتبريه داداش بعدشم چرا يه مهره كاربردي مثل شجاعي رو بسوزونه كه خلعت بياد؟خوب يكي كه خوب بازي نميكرد و ميكشد!!!!فك كردن داشت
بابا شاه میشه یکی از کاربرد های شجاعی رو بگی؟؟؟:gozaresh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو همين چند سال مهمترين گلهاي تيم ملي رو زده حيف اگر ايران جام جهاني ميرفت اونوقت كاربردش مشخص ميشد
سبكش شبيه علي كريميه آخي كريمي هم نيس !!!
بابا شاه من منظورم دیشب بود!!!:gozaresh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی کریمی رو با شجاعی مقایسه نکن...:deldari:
کریمی کجا شجاعی کجا...:eyyyyy:
اصل اينكه تيم ملي برده ...
آره اینو قبول دارم:iran:نقل قول:
به من چه من گفتم بهتر از بعضيها بازي ميكنه صد البته كه لنگه كفش كريمي هم نميشه %%%
باباشاه!
چيه دامبول خان؟؟ها
دیشب بهتر از کی بازی کرد؟؟؟نقل قول:
کل تیم دیشب خوب بودن...
دامبول کدوم خری هست...نقل قول:
اول بابا اتی بعد بابا شاه