-
فوتسال برتر!! آخرین اخبار و حواشی فوتسال
داور فوتسال ایران و پاراگوئه زن بود(+عکس)
تصاویری از بازی ایران و پاراگوئه که داوری زن قضاوتش را بر عهده داشت. حسین شمس بعد از بازی می گفت این زن سر تیم ملی ایران را برید!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
به هر حال تیم ملی فینال که نرفت هیچ چهارم هم شدن ....
-
تیم ملی فوتسال ایران از سد روسیه گذشت
تیم ملی فوتسال ایران از سد روسیه گذشت/ طلسم روسها شکسته شد ملی پوشان فوتسال کشورمان در دیداری دوستانه مقابل تیم ملی روسیه، تیم پنجم رده بندی فیفا به برتری رسیدند. به گزارش خبرنگار مهر، تیمهای ملی فوتسال ایران و روسیه از ساعت 17 امروز چهارشنبه در سالن پیروزی شهر اصفهان به مصاف هم رفتند. این بازی که سالن پیروزی اصفهان را مملو از تماشاگر کرده بود، در پایان به برتری 5 بر 3 تیم کشورمان انجامید.
ملی پوشان فوتسال کشورمان در حالی مقابل روسیه پیروز شدند که در نیمه اول این بازی با نتیجه 2 بریک به پیروزی رسیده بودند. برای تیم ملی فوتسال ایران در این دیدار دوستانه محمد طاهری (2 گل)، علی اصغر حسن زاده، محمد کشاورز و وحید شمسایی گلزنی کردند و گلهای تیم روسیه نیز توسط مایوسکی (2 گل) و ولادیمیر گونجالوف به ثمر رسید.
تیم ملی فوتسال کشورمان طی چند سال گذشته در مصاف با روسیه توفیقی حاصل نکرده و به نوعی این تیم برای ملی پوشان فوتسال ایران طلسم شده بود. بالاخره با این پیروزی طلسم روسها نیز شکسته شد و به برتری تیم ایران بر روسیه در رنکینگ فیفا صحه گذاشته شد.
تیم ملی فوتسال کشورمان دیدار مقابل روسیه را با ترکیب مجتبی نصیری نیا، محمد کشاورز، محمد طاهری، وحید شمسایی و علی اصغر
-
سرمربی تیم ملی فوتسال ایران پس از کسب نخستین پیروزی با نتیجه 5 بر 3 ،در دوازده سال گذشته در برابر روسیه از بخشیدن مصطفی نظری دروازهبان تیم فوتسال «گیتیپسند» خبر داد.
آفتاب: سرمربی تیم ملی فوتسال ایران پس از کسب نخستین پیروزی با نتیجه 5 بر 3 ،در دوازده سال گذشته در برابر روسیه از بخشیدن مصطفی نظری دروازهبان تیم فوتسال «گیتیپسند» خبر داد.
حسین شمس میگوید: «تیم ملی از همه بزرگتر است و با وارد کردن این جوانان نشان دادیم کسی نمیتواند برای تیم ملی پشت چشم نازک کند. امروز پس از 12 سال موفق به شکست روسیه شدیم و به افتخار کسب این پیروزی بزرگ، مصطفی نظری را به اتفاق عباس ترابیان بخشیدیم و اعلام میکنم که وی را برای اردوی بعدی تیم ملی قطعا دعوت خواهم کرد.»
-
گزارش تصویری/ دیدار تیمهای فوتسال ایران و روسیه اصفهان - خبرگزاری مهر: تیمهای ملی فوتسال ایران و روسیه از ساعت 17 امروز سه شنبه در دیداری دوستانه در سالن پیروزی اصفهان به مصاف هم رفتند که این دیدار در پایان به نتیجه تساوی 3 بر 3 انجامید.
-
چپ بريم راست بيايم به خاطر حمايت تماشاچي هاي اصفهاني بوده كه ايران براي اولين باز روسيه رو بردسسس!!!
در ضمن ميدونيد الان كي داره با شما صحبت ميكنه :
يكي از هواداراي سرسخت پرسپوليس حتي تو فوتسال:chakerim:
-
طاهری بهترین فوتسالیست آسیا شد .
طاهری بهترین فوتسالیست آسیا شد .
طاهری : ، ميدانستم بهترين بازيكن سال آسيا خواهم شد و خيلي خوشحالم كه يك ايراني بار ديگر اين افتخار را به خود اختصاص داده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] طاهری : با توجه به بازيهايي كه در جام ملتهاي آسيا و ديدارهاي تداركاتي تيم ملي انجام داده بودم و همچنين اينكه در دوره قبلي نيز وحيد شمسايي اين عنوان را به خود اختصاص داده بود و ما نيز به اين امر افتخار ميكرديم، ميدانستم بهترين بازيكن سال آسيا خواهم شد و خيلي خوشحالم كه يك ايراني بار ديگر اين افتخار را به خود اختصاص داده است.
وي كه همراه با تيم فولاد ماهان در اردوي دوبي به سر ميبرد، ادامه داد: از تمام مربياني كه برايم تاكنون زحمت كشيدهاند و همبازياني كه قطعا با تلاششان در زمين به من در كسب اين عنوان كمك كردهاند، تشكر ميكنم.
اين بازيكن گلزن تصريح كرد: كسب اين عنوان انگيزهام را براي تلاش و تمرين دوچندان خواهد كرد و حالا هدفم درخشش در جامجهاني و فيناليست شدن همراه با تيم ملي است.
محمد طاهري فردا (يكشنبه) از دوبي به ايران بازخواهد گشت و بعدازظهر روز دوشنبه نيز براي شركت در مراسم انتخاب بهترينهاي آسيا و دريافت جايزهاش راهي كوآلالامپور خواهد شد.
-
سهميه آسيا در جام جهاني فوتسال افزايش يافت
در نشست امروز کميته فوتسال کنفدراسيون فوتبال آسيا زمان و تعداد تيمهاي حاضر در مسابقات فوتسال جام جهاني 2012 تايلند مشخص شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در نشست عصر دوشنبه کمیته فوتسال کنفدراسیون فوتبال آسیا که در کوالالامپور مالزی برگزار شد در مورد موارد مختلفی بحث و گفتگو شد که مهمترین آن اعلام زمان برگزاری مسابقات فوتسال جام جهانی 2012 تایلند بود.
براین اساس مسابقات فوتسال جام جهانی 2012 از 2 تا 18 نوامبر (11 تا 27 آبانماه 1391) در کشور تایلند برگزار می شود. در این مسابقات شاهد افزایش تعداد تیمهای شرکت کننده خواهیم بود و به جای 20 تیم، 24 تیم در قالب 6 گروه چهار تیمی با هم به رقابت می پردازند.
از آسیا چهار تیم به همراه تایلند که میزبانی مسابقات فوتسال جام جهانی 2012 را برعهده خواهد داشت، در این رقابتها حضور پیدا می کنند.
-
بازيکن برزيلي گيتي پسند: ليگ ايران جذاب تر از ليگ اسپانيا است
گرلو گفت: تجربه بازي در ليگ هاي مختلف اروپايي را دارم اما فکر مي کنم ليگ ايران از همه ليگ هاي اروپايي به خصوص از ليگ اسپانيا جذابتر است.
گابريل دي آنجلو ملقب به گرلو "بازيکن برزيلي تيم گيتي پسند" در خصوص شرايط حضورش در اين تيم در گفتگو با خبرنگار ف.تبال ما گفت: شرايط حضورم در گيتي پسند روز به روز بهتر مي شود البته هنوز به آن شرايط از توانايي خودم که انتظار دارم نرسيده ام اما با کمک کادر فني و بازيکنان در آينده به بهترين حد از توانايي هايم مي رسم.
وي با اشاره به اين مطلب خاطرنشان کرد: ليگ فوتسال ايران از جذاب ترين ليگ هاي دنيا است به جز يکي، دو تيم، ساير تيم ها از قدرت يکساني برخوردارند و هيچ تيمي از پيش برنده نيست من فقط ليگ برزيل را مانند ليگ ايران مي دانم.
گرلو در مورد شرايط حضورش در گيتي پسند گفت: همه شرايط براي بازي و تمرين مهيا شده است با اين شرايط نبايد به کمتر از قهرماني راضي شويم تيم گيتي پسند تا اينجا عملکرد خوبي داشته و مي تواند به راحتي قهرمان ايران شود.
بازيکن گيتي پسند به حضور بازيکنان خارجي در ليگ ايران اشاره کرد و افزود: با حضور بازيکنان خوب خارجي کيفيت ليگ ايران مي تواند از اين هم که هست بهتر باشد البته بازيکنان ايراني دست کمي از بازيکنان خارجي ندارند و آينده خوبي براي آنها متصور هستم.
-
راسخون هفته آينده ميزبان بهترين فوتساليست سال آسياست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هفته آينده سرويس ورزش راسخون ميزبان بهترين فوتساليست سال آسيا ست
راسخون: بعد از درخشش قابل توجه محمد طاهري در مسابقات آسيايي، دو از انتظار نبود که در سال 2010 عنوان بهترين بازيکن آسيا به وي برسد.
محمد طاهري از جمله فوتساليست هاي جواني است که در حين جواني، از تجربه خوبي برخوردار است. اوج درخشش طاهري به مسابقات جام جهاني 2008 برزيل برمي گردد. در طول 2 سال گذشته نيز وي يکي از ارکان ثابت تيم ملي فوتسال ايران بوده و در قهرماني تيم ملي فوتسال در مسابقات آسيايي ازبکستان نقش غير قابل انکاري داشت.
در حالي که قرار است چهارشنبه شب در کوالالامپور و در مقر کنفدراسيون فوتبال آسيا و در مراسمي ويژه، بهترين هاي سال فوتبال و فوتسال قاره کهن معرفي شوند، آخرين اخبار رسيده حاکي از آن است که عنوان بهترين فوتساليست سال آسيا به محمد طاهري خواهد رسيد. طاهري که شب گذشته راهي کوالالامپور شد. قبل از پرواز دقايقي کوتاه با سرويس ورزش راسخون هم کلام شد اما از وي قول يک مصاحبه حضوري را گرفتيم که با استقبال طاهري روبرو شد تا در هفته آينده سرويس ورزش راسخون ميزبان بهترين فوتساليست سال آسيا باشد.
آخرين صحبت هاي طاهري راقبل از سفر به کوالالامپور با هم مرور مي کنيم:
تنها به مالزي مي روي يا به همراه مسئولان کميته فوتسال؟!
آقايان ترابيان ، شمس و کفاشيان يک شبنه شب به مالزي سفر کردند.
اما من به دليل اينکه به همراه تيم فولادماهان در اردوي امارات حضور داشتم ساعت 8 امشب (دوشنبه شب) از طريق فرودگاه امام خميني عازم مالزي مي شوم.
کي متوجه شدي که شانس اول کسب عنوان بهترين بازيکن سال فوتسال آسيا شده اي؟
بار اول در اخبار شنيدم، بعد هم از طريق اطرافيان متوجه شدم ، البته هنوز چيزي قطعي نيست بلکه شانس من از ساير کانديداها بيشتر است.
چه احساسي داري از اينکه قرار است اين عنوان را کسب کني؟
خيلي خوشحال هستم و واقعا خدا را شکر مي کنم. لطف خداوند بوده که شامل حال من شده است. اين عنوان متعلق به جامعه فوتسال ايران است و من به عنوان نماينده اين جامعه، اين عنوان را دريافت مي کنم.
از طرفي خوشحالم که باز هم اين عنوان به يک ايراني مي رسد تا بار ديگر ثابت شود که ايران قدرت اول فوتسال آسياست.
حرف پاياني؟
باز هم تأکيد مي کنم که کسب اين عنوان نشانه لطف خداوند به من است و جا دارد از خانواده، مربيان، آقايان شمس و ترابيان که در اين سال ها به من کمک کرده اند ، تشکر کنم.
-
شمس: دخالت هاي كمتر، عامل موفقيت تيم ملي فوتسال است
شمس: دخالت هاي كمتر، عامل موفقيت تيم ملي فوتسال است
سرمربي تيم ملي فوتسال کشورمان گفت: دخالت در فوتسال کمتر صورت مي گيرد و به همين خاطر از ساير رشته ها موفق تر هستيم.
حسين شمس درباره موفقيت هاي تيم ملي فوتسال ايران،اظهار داشت: در فوتسال مربيان خود تصميم گيرنده نهايي برنامه هاي تيم هستند و اجازه دخالت به سايرين را نمي دهند که اين موضوع دليل کسب نتايج مناسب است.
وي با اشاره به اينکه تيم ملي فوتسال ايران جايگاه خوبي در جهان دارد و 10 دوره به عنوان قهرماني آسيا دست يافته است، اظهار داشت: فوتسال ايران به زودي جاي ايتاليا را در رده سوم جهان مي گيرد. به نظرم در کشورمان هيچ گروهي به شکل تيمي با اين موفقيت دست نيافته است.
شمس که براي شرکت در مراسم تجليل از مربيان فوتبال و فوتسال به مقر کنفدراسيون فوتبال آسيا در مالزي سفر کرده است، در ادامه از دو ديدار دوستانه فوتسال با تيم هاي بلژيک و برزيل خبر داد.
وي افزود: تيم ملي بلژيک دي ماه سال جاري و تيم ملي فوتسال برزيل قهرمان جهان اسفند ماه به ايران سفر مي کنند و هر کدام دو ديدار تدارکاتي با تيم فوتسال کشورمان خواهند داشت.
سرمربي تيم ملي فوتسال ايران در ادامه گفت: ايران يکي از کانديداهاي برگزاري مسابقات آسيايي در سال 2012 است.
شمس در ادامه با اشاره به وضعيت فوتبال کشور تصريح کرد: ايران بايد يکي از کشورهاي صاحب فوتبال جهان را الگوي خود قرار داده و تجربه هاي موفق آنها را دنبال کند. اين تجربه ها به ما آموزش مي دهد کشوري که مي خواهد در سطح تيم ملي فوتبال موفق باشد بايد در سطح پايه و حرفه اي مدارس فوتبال داشته باشد.
وي ادامه داد: در صورتي که بتوانيم اين موضوع را در سطح آموزش و پرورش مطرح کرده و مدارس فوتبال قوي و کارآمد داشته باشيم نتيجه آن اين است که تيم ملي قوي روانه ميدان مي کنيم.
-
اولين مدرس زن فوتسال آسيا يك ايراني است
اولين مدرس زن فوتسال آسيا يك ايراني است
سايت ورزشي عرب اسپرت از موفقيت يک بانوي ايراني در دريافت مدرک مدرسي کنفدراسيون فوتبال آسيا در رشته فوتسال خبر داد و نوشت: اولين مدرس زن فوتسال آسيا، يک ايراني است.
سايت ورزشي عرب اسپرت روز سه شنبه نوشت: ميترا چين سري از ايران پس از شرکت در کلاس هاي آموزشي کنفدراسيون فوتبال آسيا موفق به دريافت مدرک مدرسي کنفدراسيون فوتبال آسيا در رشته فوتسال شد.
به نوشته اين سايت ورزشي، ''چين سري'' اولين زن در سطح آسياست که موفق به دريافت اين مدرک معتبر از سوي فيفا شده است.
کلاس هاي آموزشي کنفدراسيون فوتبال آسيا براي ارائه مدرک مدرسي فوتسال اين قاره از 18 تا 23 اکتبر در کوالامپور زير نظر فيفا توسط ''مايکو مارتيک'' از کرواسي و ''تسانگ چونگ واي'' از هنگ کنگ برگزار شد.
براي شرکت در اين کلاس آموزشي ابتداء 69 نفر از مربيان فوتسال آسيا نام نويسي کردند که 9 نفر از آنها زن بودند. اما در نهايت 25 نفر پذيرفته شدند که 24 نفر از آنها را آقايان تشکيل دادند و ميترا چين سري تنها زن پذيرفته شده در اين دوره آموزشي بود.
سايت عرب اسپرت در ادامه نوشت: چين سري با قبولي در اين دوره آموزشي، اين فرصت را براي زنان آسيا بوجود آورد تا بتوانند به مدارک استادي در رشته فوتسال دست يابند.
اولين مدرس زن فوتسال کنفدراسيون فوتبال آسيا در اين باره گفت: ''دوره آموزشي خوبي را براي تدريس پشت سرگذاشتم و به همين دليل از کنفدراسيون فوتبال آسيا به خاطر برگزاري اين دوره آموزشي تشکر مي کنم''.
وي افزود: فوتسال در کشور من يک ورزش بسيار مهم است و ما در بخش مردان مدرسان و مربيان بسياري داريم، اما مدرس زن براي فوتسال در کشور ايران کم است در حاليکه توان زنان ايراني در فوتسال بسيار زياد هستند.
چين سري اظهارداشت: در حال حاضر حدود 200 مربي ايراني در فوتسال فعال هستند، اما زنان سهم اندکي در مدرسي اين رشته دارند که کسب عنوان مدرسي فوتسال کنفدراسيون آسيا توسط من مي تواند به پرورش مربيان زن در ايران و آسيا کمک کند.
تنها مدرس رسمي زن آسيا در ادامه درباره برنامه هايش گفت: آموخته هايم در کلاس مدرسي کنفدراسيون فوتبال آسيا را به همکاران خود در ايران منتقل خواهم کرد تا از اين طريق بتوانيم به توسعه فوتسال بانوان در ايران کمک کنيم.
وي از مطالب ارائه شده در کلاس آموزش مدرسي کنفدراسيون فوتبال آسيا در رشته فوتسال ابراز رضايت کرد و گفت: در اين دوره آموزشي تاکتيک هاي جديدي را فرا گرفتم.
-
با اين غيرتي كه زنا تو گوانژو از خودشون دادند اين ديگه اصلا تعجب نداره.
-
يران بهترين تيم فوتسال سال 2010 آسيا شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ايران بهترين تيم فوتسال سال 2010 آسيا شد
كوالالامپور - تيم ملي فوتسال ايران عصر چهارشنبه به عنوان بهترين تيم سال 2010 آسيا برگزيده شد.
به گزارش ايرنا، مراسم انتخاب بهترين هاي سال فوتبال و فوتسال آسيا، هم اكنون در هتل سان وي كوالالامپور مالزي برگزار مي شود كه ايران عنوان بهترين تيم فوتسال قاره كهن را به خود اختصاص داد.
تيم هاي ملي فوتسال ايران، ژاپن و ازبكستان نامزد كسب بهترين تيم سال آسيا بودند كه ايران به دليل قهرماني در رقابت هاي جام ملت هاي آسيا، عنوان بهترين تيم فوتسال اين قاره را به دست آورد.
رييس كميته فوتسال به هنگام دريافت جايزه كنفدراسيون فوتبال آسيا گفت : ايران توانست همانند دو سال قبل اين عنوان ارزشمند را به دست آورد.
'عباس ترابيان' افزود : ايران تمام تلاش خود را براي ارتقاي فوتسال آسيا در جهان به كار بسته است به طوريكه اميدواريم تيم هاي اين قاره بتوانند نتايج قابل قبولي را در جام جهاي آتي كسب كنند.
-
بازيکن تيم ملي فوتسال ايران عنوان مرد سال فوتسال 2010 آسيا را به خود اختصاص داد.
بازيکن تيم ملي فوتسال ايران عنوان مرد سال فوتسال 2010 آسيا را به خود اختصاص داد.
با انجام مراسم برترين هاي فوتبال آسيا در هتل سان وي، جايزه بهترين فوتساليست آسيا به محمد طاهري تعلق گرفت.
محمد طاهري نامزد بهترين فوتساليست، بازيکن تيم فوتسال ايران در دهمين قهرماني آسيا در ازبکستان بود. اين بازيکن در مسابقات قهرماني فوتسال 2010 آسيا بهترين بازيکن تورنمنت هم شد. طاهري براي دريافت عنوان بهترين بازيکن سال آسيا با رستم عمروف از ازبکستان و وحيد شمسايي از ايران رقابت مي کرد.
سال گذشته وحيد شمسايي از ايران اين جايزه را کسب کرده بود.
-
تيم ملي فوتسال بلژيک اواخر دي ماه در اصفهان
کميته فوتسال از حضور تيم ملي بلژيک در اواخر دي ماه در استان اصفهان خبر داد.
تيم ملي بلژيک به منظور برگزاري ديدارهاي دوستانه با تيم ملي فوتسال ايران و باشگاه فولاد ماهان اصفهان 24 دي ماه وارد تهران مي شود.
برنامه تمرينات و ديدارهاي تيم هاي فوق به شرح زير است:
25 دي
تمرين تيم ملي بلژيک در ساعت هاي 10 الي 11 و 17 الي 18.
تمرين تيم ملي فوتسال ايران در ساعت هاي 11:15 الي 12:15 و 18:15 الي 19:15.
تمرين تيم ملي اميد در ساعت 19:30 الي 20:30
26 دي
ديدار تيمهاي ملي فوتسال و بلژيک ساعت 16-سالن پيروزي
تمرين تيم ملي اميد فوتسال ايران در ساعت 11 الي 12 و 17:15 الي 18:15
27 دي
ديدار تيم ملي اميد فوتسال ايران و تيم ملي بزرگسالان بلژيک-ساعت 16-سالن پيروزي
28 دي
ديدار دو تيم فولاد ماهان اصفهان و تيم ملي بلژيک-ساعت 16-سالن پيروزي
-
درخواست ميزباني ايران براي برگزاري فوتسال جام ملت هاي آسيا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] درخواست ميزباني ايران براي برگزاري فوتسال جام ملت هاي آسيا
تهران - رييس كميته فوتسال فدراسيون فوتبال از درخواست ميزباني ايران براي برگزاري رقابت هاي فوتسال جام ملت هاي آسيا در سال 2012 خبر داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به گزارش عصر يكشنبه ايرنا، 'عباس ترابيان' در گفت وگو با سايت فدراسيون فوتبال افزود: ايران به همراه امارات ، ازبكستان و تايلند درخواست ميزباني فوتسال جام ملت هاي آسيا در سال 2012 ميلادي را به كنفدراسيون فوتبال آسيا ارائه كرده است اما هنوز ميزبان اين مسابقه ها معرفي نشده است.
وي با بيان اينكه تيم ملي فوتسال ايران ، خود را در دو رقابت مهم و جام ملت ها و جام جهاني سال 2012 آماده مي كند، اظهار داشت : ديدارهاي ويژه اي را هر ماه براي اين تيم طراحي كرده ايم تا نقاط ضعف ملي پوشان برطرف شود.
ترابيان ادامه داد : تيم هاي ملي و اميد فوتسال ايران دي ماه امسال در دو ديدار دوستانه به مصاف تيم ملي بلژيك مي روند، اين دو تيم در اواخر بهمن ماه امسال نيز در ايران پذيراي تيم ملي اوكراين خواهند بود.
رييس كميته فوتسال تصريح كرد : تيم ملي فوتسال برزيل در روزهاي اول و دوم اسفندماه امسال با تمامي ستارگانش به ايران سفر خواهد كرد تا دو ديدار دوستانه را مقابل تيم ملي ايران برگزار كند.
وي با بيان اينكه يك دوره رقابت هاي بين المللي اواخر اسفندماه امسال به ميزباني اصفهان برگزار خواهد شد، گفت : اين مسابقه ها نخستين گام براي برگزاري رقابت هاي فوتسال باشگا هاي مطرح جهان است.
ترابيان خاطر نشان كرد : در رقابت هاي بين المللي اصفهان تيم هايي از كشورهاي برزيل، آرژانتين و روماني حضور خواهند داشت.
رييس كميته فوتسال اظهار داشت : تيم ملي فوتسال روماني ارديبهشت ماه سال آينده وارد ايران مي شود تا در ديداري دوستانه به مصاف ملي پوشان كشورمان برود.
وي اضافه كرد : تيم ملي فوتسال ايران خردادماه سال آينده نيز عازم اروپا مي شود تا در يك دوره رقابت هاي بين المللي شركت كند.
-
شاید فوتسال مشکل شرعی دارد و ما خبر نداریم/ تلویزیون لجبازی میکند
حسین شمس در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: روز پنجشنبه دیدار حساس تیمهای گیتی پسند وفولاد ماهان برگزار شد و به گفته دوست و دشمن برای تماشای این بازی بیش از پنج هزار تماشاگر به سالن پیروزی اصفهان آمده بودند. با وجود این همه استقبال و سطح فنی بالای مسابقه که همه به آن اذعان کردهاند، شهرآورد اصفهان بصورت زنده پخش نشد و حتی بخش خبری سیما در عصر پنجشنبه از اعلام خبر این بازی خودداری کرد.
-
مربي فوتسال پرسپوليس: شكست دور رفت را جبران ميكنيم
«نظام علي گرامي» بازيكن دهه شصت تيمهاي باشگاهي تهران و عضو دعوت شده به تيم ملي، امسال به عنوان مربي در تيم فوتسال پرسپوليس حضور دارد.
بازي امروز تيم فوتسال پرسپوليس برابر فيروز صفه اصفهان بهانهاي شد تا سايت رسمي باشگاه پرسپوليس با وي هم كلام شود.
علت شكست در دور رفت را چه ميدانيد؟
تيم را تازه تشكيل داده بوديم و از نظر بدنسازي و تجربه جوانان در حد مطلوبي قرار نداشتيم و از سوي ديگر، فرصت كافي براي رسيدن به مسابقات را نداشتيم اما با اين حال مستحق باخت نبوديم.
بازي امروز را چطور ميبييد؟
امروز بچههاي تيم ما، عزم خودشان را جزم كرده و براي جبران شكست بازي دور رفت به ميدان ميروند. ما ميخواهيم با اين برد، به سومين برد متوالي خود دست يابيم و در اين راه از هيچ تلاشي فروگذاري نميكنيم.
شرايط تيم چگونه است؟
خوشبختانه در تعطيلات نيم فصل بدنسازي خوبي داشتيم و از نظر روحي و رواني نيز در سطح خوبي كار كرديم.
آيا بازيكن جديدي را به خدمت گرفتهايد؟
دو بازيكن جوان خوب را گرفتيم كه به لحاظ فني كمك شاياني به ما كردند و به نظر من، تيم فوتسال پرسپوليس آينده درخشاني را در پيش رو دارد.
حرف آخر...
با همت و تلاش بچهها ميخواهيم به صدر جدول ليگ برتر فوتسال برسيم تا هواداران پرسپوليس با اشتياق به سالن مسابقات بيايند و از بازي تيمشان لذت ببرند.
-
سرپرست فوتسال پرسپولیس: سرمایه گذاری روی جوانان نتیجه داد
سرپرست فوتسال پرسپولیس: سرمایه گذاری روی جوانان نتیجه داد
سرپرست تیم فوتسال پرسپولیس، گفت: نتیجه سرمایه گذاری بر روی بازیکنان جوان را می توان در آ یندهای نزدیک دید. به طور قطع تیم فوتسال پرسپولیس فصل آینده یکی از مدعیان جدی لیگ خواهد بود.
محمد اماموردی در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس درباره جایگاه نامناسب فوتسال پرسپولیس در جدول مسابقات لیگ برتر فوتسال کشور، تصریح کرد: تیم فوتسال پرسپولیس امسال با بازیکنان جوان و جویای نام بسته شد و باید منتظر بود و نتیجه این سرمایهگذاری و کار بزرگی که باشگاه پرسپولیس انجام داده است را در فصل آینده دید. کما اینکه این تیم در نیم فصل دوم با تجربههایی که بدست آورد بسیار موفق عمل کرده است.
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس، افزود: ما در نیم فصل دوم حامد حاج مهدی و امین هاشمیان را هم به مجموعه بازیکنانمان اضافه کردیم و با زحمات زیادی که کادر فنی کشیده است، روند رو به رشد تیم، کاملا محسوس بوده و این پیشرفت را میتوان در نتایج خوب نیم فصل دوم دید. باید از زحمات آقایان حیدریان، گرامی و احمد پناهی تشکر کنیم که زحمات زیادی را برای این تیم کشیدهاند. به ویژه حیدریان که علاوه بر حضور در کادر فنی، در هر بازی نیز به صورت ثابت به میدان میرود و با تمام وجود برای پرسپولیس بازی میکند.
وی درباره بازی بعدی پرسپولیس که فردا در برابر صفه اصفهان برگزار میشود، گفت: در بازی رفت در برابر این تیم اتفاقاتی افتاد که حق پرسپولیس ضایع شد. برای همین بازیکنان انگیزه زیادی برای بازی فردا دارند و به امید خدا شاهد یک بازی خوب از پرسپولیس خواهیم بود.
-
اميدی به صدرنشينی فولاد در ليگ نيست/ سالن فوتسال ساری استاندارد نبود
سرمربي تيم فوتسال فولاد گسترش تبريز با اشاره به اينکه برد مقابل راه ساري مهمترين شانس تيم براي صدرنشيني بوده است، گفت: با باختي که در ساري از آن ما شد ديگر اميدي به صدرنشيني در اين فصل ليگ برتر وجود ندارد
محمود خوراکچی شامگاه پنجشنبه در حاشیه باخت 3 بر 2 تیمش مقابل تیم فوتسال راه ساری افزود: در روزی که زمینی مانند سالن سید رسول حسینی استاندارد نباشد شانس بازی به نفع تیمی بوده که سرعتی بازی کند و آشنایی حداقلی از سالن داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: تیم راه ساری از این شانس بدست آمده استفاده کرده و سه امتیاز خانگی را کسب کرد.
سالن فوتسال ساری استاندارد نیست.
سرمربی تیم فوتسال فولاد گسترش تبریز با اشاره به اینکه تیم راه ساری دارای بازیکنان با انگیزه، پویا و خوش ذوق است تصریح کرد: کیفیت و استاندارد بودن سالن سید رسول حسینی در ارتقاء کیفیت تاکتیکی راه ساری خواهد افزود.
خوراکچی با بیان اینکه در چنین زمینی هر تیمی که خوب بازی کند برنده میدان خواهد شد ضمن اذعان به اینکه تماشاگران از این بازی به شایستگی لذت نبردند، گفت: اما خوشبختانه بسیار با انگیزه و با اخلاق تیم خود را بی امان تشویق می کردند که باید ارج نهاده شود.
وی با تبریک به عوامل اجرایی، مسئولان و هواداران تیم راه ساری برای این پیروزی خانگی اظهار داشت: در این بازی داوران تمرکز لازمه برای قضاوت داشته در حالی که در دو بازی قبلی تیم ما داوران نقشی اثرگذار در باخت تیم فولاد گسترش تبریز ایفاء کردند.
دروازه بان اسبق و خوشنام تیم پرسپولیس تهران با بیان اینکه راه ساری در بازی مقابل تیم ما خودش برنده میدان شده و به کمک هیچ فرد یا اصولی نبرده است افزود: به دلیل کم بودن کیفیت زمین، بدترین بازی فصل را در مقابل راه ساری ارائه دادیم.
خوراکچی با اشاره به نظر کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به منظور محرومیت از همراهی با تیمش در بازی مقابل راه ساری اظهار داشت: علیرغم اینکه از کنار زمین تیم خود را مشاهده می کردم داشتم غرق می شدم ولی متاسفانه مجبور به رعایت قوانین شده ام.
مدارکی دال بر بی گناهی بنده در دیدار علم و ادب مشهد آماده کردم.
وی با بیان اینکه متاسفانه کمیته انضباطی از طریق رسانه ملی اعلام می کند که " خوراکچی در دیدار مقابل علم و ادب مشهد باعث جنجال و درگیری در بازی شده است " افزود: این گونه بد اخلاقی ها نسبت به مربیان در شان کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نیست.
سرمربی تیم فوتسال فولاد گسترش تبریز با اشاره به اینکه اگر فردی منطقی حق خود را بخواهد آیا به مفهوم جنجال آفرینی است خاطر نشان کرد: بنده فقط در رختکن داوران به این بزرگواران اعلام کرده که تیم تبریز در بازی مقابل علم و ادب مشهد به داوران باخته است چرا که داوران تمرکز و احاطه مناسبی بر بازی نداشتند.
امیدی به صدرنشینی فولاد در فصل نیست.
خوراکچی در این زمینه گفت: بنده وقتی مشاهده می کنم که داور در جایی قصد دارد دست خود را برای ارائه کارت زرد به بازیکن خاطی بالا ببرد ولی نظرش ناخودآگاه تغییر می کند وظیفه بنده این است که مسائل فنی تیم خود را رصد کنم و حق بازیکنان خود را بگیرم.
وی با اشاره به اینکه مدارکی مبنی بر بی گناهی اش مقابل علم و ادب مشهد به صورت فیلم دریافت کرده و قصد دارد در جلسه 28 دیماه در کمیته انضباطی ارائه دهد، اذعان داشت: با مدارکی که در این جلسه ارائه می دهم مطمئن هستم که رای کمیته انضباطی به نفع بنده صادر می شود.
سرمربی تیم فولاد گسترش تبریز با بیان اینکه از ابتدای فصل تیم خود را برای قهرمانی در لیگ ارنج نکرده است اظهار داشت: تیم ما در مقابل تیم های با کیفیتی رقابت کرده که در ردیف تیم های لیگ برتر دنیا قرار دارند.
مشکلی برای ادامه همراهی با فولاد گسترش تبریز ندارم.
خوراکچی افزود: در صورت برد در بازی مقابل راه ساری می توانستیم همچنان مدعی قهرمانی لیگ باشیم که نمی توان به این ایده امیدوار بود.
تیم فوتسال فولاد گسترش تبریز با نتیجه سه بر دو مغلوب راه ساری شد.
-
براي مصاف با بلژيک؛
تيم ملي فوتسال عازم يزد شد
تيم ملي فوتسال ايران، براي برگزاري 2 مسابقه دوستانه با بلژيک، ديروز راهي شهر يزد شد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران به نقل از مسئولان تيم ملي فوتسال کشورمان، تيم ملي براي انجام 2 ديدار دوستانه با تيم ملي بلژيک، ديروز 24 دي راهي يزد شد.
همچنين، تيم ملي بلژيک ظهر امروز 25 دي وارد تهران شده و صبح روز يکشنبه 26 دي نيز راهي يزد مي شود.
شايان ذکر است، تيم ملي بلژيک، 2 ديدار با تيم ملي بزرگسالان و يک ديدار با تيم ملي اميد برگزار مي کنند.
گفتني است، تيم ملي طي روزهاي يکشنبه و سه شنبه با تيم ملي بلژيک بازي مي کند و ديدار بلژيک و تيم ملي اميد نيز 27 دي است.
-
احتمال برگزاری يك مسابقه تيمهای ملی فوتسال ايران و اوكراين در تبريز
با توجه به سفر بهمن ماه تيم ملي فوتسال اوکراين به ايران، اين احتمال وجود دارد که يکي از چند مسابقه پيشرو به جاي اروميه در تبريز برگزار شود.
بعد از تيم ملي بلژيک که روزهاي 26، 27 و 28 دي ماه در يزد رودرروي تيمهاي اميد و بزرگسالان فوتسال ايران قرار خواهد گرفت، تيم ملي اوکراين روز 22 بهمن براي انجام دو تا سه مسابقه دوستانه وارد تهران ميشود.
پيش از اين کميته فوتسال از برگزاري اين بازيها در اروميه خبر داده بود.
به گفته عباس ترابيان، اين احتمال وجود دارد برگزاري يکي از ديدارها نيز به تبريز داده شود.
رئيس کميته فوتسال همچنين در مورد مشکل رواديد چند بازيکن بلژيک به فارس خبر داد: به ما قول دادهاند به اين بازيکنان رواديد فرودگاهي بدهند تا بلژيک با تيم کاملش برابر ما صفآرايي کند
-
فوتسال ایران بلژیک را شکست داد
تيم ملي فوتسال ايران در ديداري دوستانه برابر بلژيك به يك پيروزي پر گل دست يافت.
به گزارش روز يكشنبه ايرنا؛ تيم هاي ايران و بلژيك امروز در سالن شاهديه يزد به مصاف هم رفتند كه در پايان تيم ايران به برتري 4 بر يك دست يافت.
'حسين شمس' سرمربي موفق تيم ملي ايران بازي را با تركيب مصطفي نظري، محمد كشاورز، اصغر حسنزاده، محمد طاهري و وحيد شمسايي آغاز كرد.
تيم ايران نيمه اول را به طور كامل در اختيار داشت و با ارايه بازي منطقي و زيبا در پايان نيمه نخست به برتري 3 بر يك دست يافت كه در اين نيمه محمدكشاورز، محمد طاهري و جواد اصغريمقدم براي ايران گلزني كردند.
در آغاز نيمه دوم وحيد شمسايي كاپيتان تيم ايران گل چهارم را به ارمغان آورد تا برتري ايران قطعي شود.
تيم ملي ايران خود را براي حضور در مسابقات قهرماني آسيا و بلژيك تيم دوازدهم رنكينگ جهان نيز به منظور حضوري قدرتمند در جام ملت هاي اروپا آماده مي شود.
اين دو تيم روز سه شنبه نيز به مصاف هم مي روند اين در حالي است كه بلژيكي ها فردا دوشنبه با تيم اميد ايران بازي مي كنند.
-
شمسايي: بازي با تيم ملي فوتسال بلژيك محك خوبي براي ما بود
يزد- كاپيتان تيم ملي فوتسال ايران؛ گفت: بازي تداركاتي در برابر تيم ملي فوتسال بلژيك محك خوبي براي بازيكنان جوان ما بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 'وحيد شمسايي' عصر يكشنبه در گفت وگو با ايرنا؛ خاطرنشان كرد: ديدار بسيار پرهيجان و محكمي را در برابر بلژيك برگزار كرديم كه محك مناسبي براي تيم ايران بود.
وي افزود: هدف ما از برگزاري مسابقات تداركاتي، كسب آمادگي براي حضور در مسابقات جام جهاني 2012 تايلند است.
شمسايي خاطرنشان كرد: فضاي خوبي بر اردوي تيم ملي فوتسال ايران حاكم است و تمامي شرايط براي كسب افتخارات بيشتر در سطح آسيا و جهان فراهم است كه اميدوارم به اين مهم دست يابيم.
شمسايي 34 ساله كه تاكنون 361 گل براي تيم ملي فوتسال ايران به ثمر رسانده است خاطرنشان كرد: تا زماني كه مربيان بخواهند براي تيم ملي به ميدان مي روم و براي كسب افتخارات بيشتر براي كشورم تلاش مي كنم.
وي از ميزباني مسوولان فوتبال يزد و همچنين حضور پرشور تماشاگران اين شهر در بازي امروز برابر بلژيك قدرداني به عمل آورد.
گفتني است، ديدار تداركاتي تيم هاي ملي فوتسال ايران و بلژيك كه عصر امروز در يزد برگزار شد با نتيجه 4 بر يك به سود ايران به پايان رسيد.
-
در جديدترين ردهبندي فيفا/ فوتسال ايران، اول آسيا، چهارم جهان
تيم ملي فوتسال ايران درجديدترين رده بندي تيم هاي برتر فوتسال جهان در سال 2011 ميلادي در مکان چهارم ايستاد.
تيم ملي فوتسال ايران درجديدترين رده بندي تيم هاي برتر فوتسال جهان در سال 2011 ميلادي در مکان چهارم ايستاد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، کميته فوتسال فدراسيون بينالمللي فوتبال، اسامي برترين تيمهاي فوتسال جهان را اعلام کرد که تيم ايران با کسب 1651 امتياز در مکان چهارم قرار گرفت.
در فهرست تيمهاي برتر قاره آسيا، تيم ايران همچنان با اختلاف فراوان نسبت به ساير رقبا در صدر ايستاده است و تيمهاي ملي ژاپن، تايلند، ازبکستان و استراليا در رتبههاي بعدي قرار دارند.
اسامي 20 تيم برتر فوتسال جهان به شرح زير اعلام شد:
1- اسپانيا با 1976 امتياز
2- برزيل با 1961 امتياز
3- ايتاليا با 1740 امتياز
4- ايران با 1651 امتياز
5- روسيه با 1643 امتياز
6- پرتغال با 1620 امتياز
7- آرژانتين با 1493 امتياز
8- اوکراين با 1474 امتياز
9- پاراگوئه با 1431 امتياز
10- صربستان با 1400 امتياز
11- ژاپن با 1356 امتياز
12- تايلند با 1348 امتياز
13 – جمهوري چك با 1339 امتياز
14- بلوروسي با 1322 امتياز
15- ازبكستان با 1314 امتياز
16- كروواسي با 1314 امتياز
17 – آذربايجان با 1308 امتياز
18 – روماني با 1303 امتياز
19- اسلووني با 1272 امتياز
20 – ليبي با 1264 امتياز.
-
شمس: ترابیان پذیرفت بازی با بارسلونا در شأن تیم ملی نیست
در گفت و گو با ایسکانیوز شمس: ترابیان پذیرفت بازی با بارسلونا در شأن تیم ملی نیست خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی تیم ملی فوتسال ایران با اشاره به دیدار تدارکاتی تیم منتخب ایران با بارسلونا گفت: ترابیان پذیرفت بازی با بارسلونا در شأن تیم ملی نیست. حسین شمس روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان کرد: بازی با بارسلونا توسط تیم ملی فوتسال اشتباه محض بود.
وی ادامه داد: مساله را با ترابیان در میان گذاشتم و او هم قبول کرد که این دیدار در شأن تیم ملی فوتبال ایران نیست و بارسلونا نیز با دو تیم باشگاهی در ایران دیدار خواهد کرد.
وی ادامه داد: ترابیان به خاطر نفراتی که در تیم بارسلونا حضور دارند می خواست تا دیداری تدارکاتی را برگزار کنیم که البته این دیدار همانطور که گفتم به صورت منتخب برگزار خواهد شد.
شمس به ایسکانیوز گفت: اکنون با تمام قدرت به بازی با برزیل می اندیشیم تا بتوانیم در اصفهان یک نتیجه بسیار ایده آل را به دست آوریم.
سرمربی تیم ملی فوتسال ایران عنوان کرد: به دلیل حساسیت لیگ بازی ها فعلا لغو نمی شود و به محض پایان رقابت ها اردوی خود را آغاز می کنیم.
-
باغبانباشي درديدارتيم منتخب اصفهان و برزيل ازدنياي فوتسال خداحافظي مي كند
تهران - احمد باغبانباشي بازيكن باتجربه تيم فولاد ماهان در ديدار دوستانه منتخب اصفهان و تيم ملي برزيل از دنياي فوتسال خداحافظي خواهد كرد.
به گزارش روز دوشنبه ايرنا، اين بازيكن با سابقه فوتسال اصفهان با پيشنهاد برخي از پيشكسوتان و حمايت رييس هيات فوتبال استان اصفهان در بازي منتخب اصفهان و تيم ملي برزيل كه اوايل اسفند ماه در اصفهان برگزار مي شود از دنياي فوتسال خداحافظي خواهد كرد.
باغبانباشي كه سابقه حضور در تيمهاي فوتبال سپاهان و ذوب آهن را دارد، چند سالي است با تيم فوتسال اصفهان در ليگ برتر كشور حضور دارد.
اين بازيكن فصل جاري ليگ برتر فوتسال ايران به دليل مصدوميت ، جاي خود را به كايو بازيكن برزيلي فولاد ماهان داد و از همان زمان به كادر فني تيم ماهان افزوده شد.
تيم منتخب اصفهان با هدايت عليرضا افضلي روز چهارم اسفندماه امسال در ديداري دوستانه به مصاف تيم ملي فوتسال برزيل ميرود.
-
تیم فوتسال بارسلونا
حالا که این روزا بحث تیم فوتسال بارسلونا شده یه معرفی کوتاه و مختصر و مفید از این تیم گزاشتم
-
تيم اميد به جاي بزرگسالان با بارسلونا ديدار ميكند
تيم اميد ايران شهريور ماه سال آينده ميزبان تيم فوتسال بارسلوناي اسپانيا خواهد بود.
پيش از اين قرار بود تيم بارسلونا برابر تيم ملي فوتسال بزرگسالان صفآرايي کند که اين امر با مخالفت حسين شمس مواجه شد و وي اعلام کرد در شان تيم چهارم رنکينگ فيفا نيست که برابر يک تيم باشگاهي قرار گيرد.
بر اين اساس قرار شد اميدها اين مسابقه را برگزار کنند.
بارسلوناي اسپانيا که در هفتههاي اخير در ردههاي اول و دوم جدول ردهبندي ليگ اسپانيا بوده، شهريور ماه به ايران ميآيد.
عباس ترابيان رئيس کميته فوتسال در مورد اين مسابقه گفت: در تماس آخري که با مسئولان بارسلونا داشتيم، قرار شد آنها ماه سپتامبر 2011 به ايران بيايند و برابر اميدها قرار گيرند. همچنين يک تيم باشگاهي نيز به مصاف اين تيم خواهد رفت.
همچنين تيم اميد نيز براي انجام بازي برگشت، سال آينده به اسپانيا سفر خواهد کر
-
شهيد منصوري قرچک قهرمان ليگ برتر فوتسال شد
تيم فوتسال شهيد منصوري با برتري مقابل راه ساري 47 امتيازي شد و در فاصله يک هفته مانده به پايان رقابتهاي ليگ برتر فوتسال عنوان قهرماني اين مسابقات را بدست آورد
تيم فوتسال شهيد منصوري قرچک با پيروزي مقابل راه ساري، قهرمان رقابت هاي ليگ برتر فوتسال کشور شد. تيم راه ساري در هفته بيست و پنجم مسابقات ليگ برتر فوتسال باشگاههاي کشور عصر روز پنج شنبه در سالن ورزشي سيد رسول حسيني ساري مقابل ميهمان خود ، شهيد منصوري قرچک شکست خورد و موجب شد اين تيم در فاصله يک هفته مانده تا پايان رقابت هاي ليگ برتر فوتسال کشور ، عنوان قهرماني خود را جشن بگيرد. شاگردان رضا لک ، سرمربي تيم شهيد منصوري که براي قطعي شدن عنوان قهرماني ، احتياج به پيروزي در اين ديدار داشتند ، حملات زيادي را روي دروازه تيم ميزبان تدارک ديدند و با گل هاي محمد نصيري و احمد اسماعيلپور موفق به پيروزي در اين ديدار شدند. تک گل طه مرتضوي که براي راه ساري به ثمر رسيد نتوانست مانع شکست اين تيم شود. تيم فوتسال شهيد منصوري با برتري مقابل راه ساري 47 امتيازي شد و در فاصله يک هفته مانده به پايان رقابتهاي ليگ برتر فوتسال عنوان قهرماني اين مسابقات را بدست آورد. اين نتيجه در حالي رقم خورد که تيم صنايع گيتي پسند اصفهان نيز در سالن خورشيد تهران با تک گل مسعود دانشور از سد پرسپوليس گذشت و با 43 امتياز به رده دوم جدول صعود کرد. تيم فوتسال راه ساري نيز در پايان هفته بيست و پنجم ليگ برتر فوتسال کشور با 27 امتياز در رده نهم جدول رده بندي قرار دارد.
-
خبر های داغ ار تیم ملی فوتسال ایران
در این موضوع خبر های تازه ی تیم ملی فوتسال رو بزارین...باتشکر
-
تيم ملي فوتسال ايران با 9 گل چين را در هم كوبيد
تيم ملي فوتسال ايران در آخرين ديدارش در تورنمنت بينالمللي چين، تيم ميزبان را با 9 گل در هم کوبيد.
در حالي که پيش از اين تيم ايران با يک شکست و دو تساوي، موفق به کسب تنها دو امتياز شده بود، در آخرين مسابقهاش بعدازظهر امروز (شنبه) تيم ملي چين را در هم کوبيد.
تيم علي صانعي در حالي که نيمه اول را سه بر صفر پشت سر گذاشته بود، تيم ميزبان را 9 بر 2 از پيش رو برداشت تا در جدول مسابقات پنج امتيازي شود.
گلهاي اين مسابقه را وحيد شمسايي (2 گل)، جواد اصغريمقدم (2 گل)، مسعود دانشور، مصطفي طيبي، محمد طاهري، مهدي جاويد و سعيد تقيزاده به ثمر رساندند.
فردا در روز پاياني تورنمنت چين، تيم ايران با قرعه استراحت روبروست و تيمهاي چين - برزيل و ژاپن - روماني رودرروي هم قرار ميگيرند تا ردهبندي پاياني اين رقابتها مشخص شود.
ايران با نتايج کسب شده شانسي براي قهرماني اين دوره از رقابتها نخواهد داشت.
-
تيم ملي فوتسال ايران برابر ژاپن هم متوقف شد
تيم ملي فوتسال ايران بعد از شکست برابر برزيل و توقف مقابل روماني، در سومين بازياش در تورنمنت پنج جانبه چين، مقابل تيم ژاپن هم به تساوي رسيد.
سومين بازي تيم ملي فوتسال ايران در تورنمنت پنج جانبه چين امروز (جمعه) برابر تيم ژاپن برگزار شد، برابر تيمي که روز گذشته موفق شده بود ميزبان رقابتها را از پيش رو بردارد.
در حالي که اين بازي با نتيجه 2 بر يک به نفع ايران پيگيري ميشد، در پايان دو تيم به تساوي 2 بر 2 رضايت دادند.
پيش از اين قرار بود بازي امروز تيم ملي از ساعت 17:30 آغاز شود که با تغيير برنامه، اين مسابقه که از ساعت 15 به وقت ايران در شهر هانگجوي چين آغاز شد.
تيم ايران با اين نتيجه در جدول مسابقات 2 امتيازي شد.
گلهاي اين ديدار را وحيد شمسايي و سيدعلي کيايي به ثمر رساندند.
در روزهاي چهارشنبه و پنجشنبه گذشته نيز يک شکست برابر برزيل و يک تساوي مقابل روماني در کارنامه تيم ملي به ثبت رسيده بود.
تيم ايران فردا (شنبه) آخرين بازياش در اين تورنمنت پنج جانبه را برابر چين برگزار ميکند و در روز پاياني رقابتها نيز با قرعه استراحت روبهروست.
-
نظري: از اين انتخاب خوشحالم، سال 2010 برايم خيلي بود
گلر شماره يک تيم ملي فوتسال بعد از انتخاب به عنوان بهترين دروازهبان دنيا گفت: اين انتخاب باعث افتخارم است و خيلي خوشحالم، سال 2010 برايم سال خيلي خوبي بود.
مصطفي نظري گفت: بعد از قهرماني در جام ملتهاي 2010 آسيا (در ازبکستان) که من هم نقش کوچکي در آن داشتم، در گرندپريکس هم خوب کار کرديم، آنجا هم حضور در فينال حقمان بود که البته اين اتفاق رخ نداد. به عقيده خودم، سال 2010 سال بسيار خوبي برايم بود و حالا خيلي خوشحالم اين افتخار نصيبم شده و اميدوارم در جامجهاني هم بتوانم در کنار ديگر بازيکنان تيم ملي ايران بدرخشم.
وي در مورد تساوي تيم ملي در بازي امروز (پنجشنبه) برابر روماني تصريح کرد: متاسفانه داوريها در تورنمنت چين خيلي بد و ضعيف است و ما خيلي عذاب ميکشيم. داوريها در حد آماتور است، در حالي که ما يک تيم حرفهاي هستيم و از اين موضوع خيلي ضربه خوردهايم.
نظري با اشاره به شکست سه بر يک تيم ملي در تورنمنت چين برابر برزيل نيز گفت: روز گذشته هم بازي پاياپايي را برگزار کرديم اما با غفلت خودمان گل خورديم، گرچه داوري هم در ثبت اين نتيجه بيتاثير نبود. بچههاي ما چند توپ را به تيرک زدند، برزيليها هم بعد از پايان مسابقه اذعان داشتند که ما از آنها بهتر کار کرديم.
-
عمادي: نميدانيم چرا توپهايمان گل نميشود
سرپرست تيم ملي فوتسال گفت: نميدانيم چرا در تورنمنت چين بدشانس هستيم و توپهايمان گل نميشود.
مصطفي عمادي در مورد توقف ايران در بازي امروز برابر ژاپن اظهار داشت: بچهها خوب بازي کردند، اما مثل 2 بازي قبلي، چند توپمان به تيرک برخورد کرد. نميدانيم چرا در اين رقابتها اينقدر بدشانس هستيم و توپهايمان گل نميشود. شايد حکمتي در آن است.
وي در مورد داوري تورنمنت پنج جانبه چين تاکيد کرد: قضاوتها که خيلي ضعيف است و از بد حادثه با وجود حضور 2 داور ژاپني و دو داور نيز از روماني و برزيل، قضاوت هر سه مسابقه ما را چينيها به عهده داشتهاند. البته اين مسئله براي همه تيمها وجود دارد و شايد برخي بگويند اين بهانه است.
عمادي در مورد آخرين بازي تيم ملي که فردا (شنبه) برابر چين برگزار ميشود، گفت: بايد اين بازي را ببريم. هنوز معلوم نيست که نايبقهرماني را از دست داده باشيم. اين مسئله به بازي رودرروي تيمهاي ژاپن و روماني بستگي دارد.
-
عمادي: رومانياييها مسابقه فوتسال را با رينگ بوكس اشتباه گرفته بودند
سرپرست تيم ملي فوتسال گفت: رومانياييها مسابقه زمين مسابقه را رينگ بوکس اشتباه گرفته بودند و بازي کثيفي را برابر ما ارائه کردند.
مصطفي عمادي بعد از توقف تيم ملي فوتسال برابر روماني در تورنمنت پنج جانبه چين گفت: رومانياييها زمين مسابقه را با رينگ بوکس اشتباه گرفته بودند و بازي کثيفي را برابر ما ارائه دادند. ما در شرايط برتر به گل ميرسيديم و آنها در بد بازي کردن گلها را تلافي ميکردند.
وي ادامه داد: بچههاي ما تحت فشار رواني شديدي قرار گرفته بودند. داور هم به شش تا هفت بازيکن اخطار داد و يکي از آنها را اخراج کرد. حتي ديگر صداي تماشاگران چيني هم درآمده بود و نسبت به عملکرد رومانياييها اعتراض ميکردند. داور هم ديگر کاري غير از کارت دادن از دستش برنميآمد که اين کار را انجام داد.
سرپرست تيم ملي تصريح کرد: بچههاي ما خوب بازي کردند اما خستگي از بازي شب گذشته در بين آنها مشهود بود. اين همان موضوعي است که علي صانعي به آن اشاره کرده بود که چيدن بازيها از سخت به راحت، برايمان دردسرساز خواهد شد.
تيم ملي فوتسال ايران دومين بازياش در تورنمنت چين را با تساوي سه بر سه برابر روماني پشت سر گذاشت.
اين تيم روز گذشته (چهارشنبه) نيز با نتيجه سه بر يک مغلوب برزيل شد.
-
فراشي: عمدهترين مشكل تيم ملي فوتسال دوري از مسابقات بود
مربي تيم ملي فوتسال گفت: عمدهترين مشکلمان در تورنمنت چين، دوري از مسابقات و قرعه سختمان بود.
امير فراشي بعد از پيروزي 9 بر 2 تيمش برابر تيم ملي چين در تورنمنت پنج جانبه فوتسال عنوان کرد: بازي خوبي بود که توانستيم تيم چين را با گلهاي فراوان پشت سر بگذاريم. من فکر ميکنم عمدهترين دليلي که باعث شد تيم ملي نتايجي که انتظار ميرفت را کسب نکند، دوري از مسابقات بود و بچهها از نظر بدني آماده نبودند. همچنين قرعه ما از سخت به آسان بود و اين هم کار را دشوار کرده بود.
وي ادامه داد: رفتهرفته عملکرد بچهها بهتر ميشد و کاش همه ميديدند که در بازي آخر چقدر راحت چين را که بازي پاياپايي مقابل روماني داشت، شکست داديم. در واقع فقط دوري از ميدان بود که باعث شد نتيجه دلخواه را نگيريم.
فراشي با ابراز رضايت از عملکرد جوانان در اين دوره از مسابقات تصريح کرد: از همه بازيکنان خصوصا جوانانمان راضي هستيم. ما پشتوانه قوياي داريم که خودشان را در اين تورنمنت نشان دادند. حضور در چين، بيش از همه براي جوانانمان مفيد بود که هماهنگي خوبي بين آنها و ساير اعضاي تيم به وجود آمد.
تيم ملي فوتسال ايران با کسب يک پيروزي، دو تساوي و يک شکست به کار خود در تورنمنت پنج جانبه فوتسال خاتمه داد.
-
قرعه کشي ليگ برتر فوتسال انجام شد
قرعه کشي رقابتهاي ليگ برتر فوتسال فصل 90-91 با حضور نمايندگان باشگاههاي ليگ برتر (به غير از باشگاه دبيري تبريز) برگزار شد.
به نقل از سايت فدراسيون، ترابيان در اين جلسه با خير مقدم به حاضرين وتبريک به خاطر صعود دو تيم ميثاق تهران و شهرداري ساوه و آرزوي موفقيت براي تيم شهيد منصوري قرچک در رقابتهاي جام باشگاههاي آسيا گفت: بر اساس آئين نامه هاي فيفا و AFC باشگاههاي فوتسال بايد در ليگ برتر، فرآيند استانداردسازي را انجام دهند. همچنين علاوه بر اثبات توانايي فني و اخلاقي درميادين ورزشي در بعد سخت افزاري از جمله سالن مسابقات و سيستم هاي اداري هم نهايت همکاري را داشته باشند.
وي در ادامه از همه تيم ها خواست تا کادر فني و بازيکنانشان اخلاق جوانمردانه را رعايت کنند و براساس مفاد و آئين نامه ها با سرپرستان تيم ها،داوران،بازيکنان و نمايندگان فدراسيون رفتار کنند.
پس از پايان سخنان رئيس سازمان ليگ فوتسال، نمايندگان باشگاهها ضمن معرفي خود به ارائه پيشنهادات و انتقادات پرداختند.
در پايان مسئول کميته کنترل دوپينگ کميته پزشکي ،کارگاهي را در مورد آئين نامه مبارزه با دوپينگ براي باشگاهها برگزار کرد.
در پايان نشست نيز مراسم قرعه کشي برگزار شد و مقرر شد تا برنامه مسابقات براساس تصميمات سازمان ليگ فوتسال درباره اعلام تاريخ جديد شروع مسابقات، تنظيم و در اختيار باشگاهها قرار گيرد.
**نشست اعضاي هيات رئيسه فوتسال
اين نشست که با حضور عباس ترابيان، کريم منصوري، مير معصوم سهرابي، محمدرضا غفاري و سعيد نجاريان برگزار شد اعضا پس از بررسيهاي مختلف، موارد زير را تصويب کردند.
باتوجه به حضور تيم شهيد منصوري قرچک در مسابقات جام باشگاههاي آسيا و حضور دو باشگاه صعود کننده به مسابقات ليگ برتر و موضوع جام رمضاني که قرار است درکشور کويت برگزار شود، قرار شد 10 شهريور زمان شروع مسابقات ليگ باشد. همچنين تاريخ نقل و انتقالات از اول تا 31 مرداد و همچنين تاريخ نقل و انتقالات نيم فصل دو هفته قبل از اتمام نيم فصل اول و بدون در نظر گرفتن تعطيلات باشد.
همچنين باشگاههايي که در رده سني اميد در مسابقات حضور دارند از 7 بازيکنان که متولد 11 دي سال 1360 مي باشند، مي توانند استفاده کنند.
باشگاهها مجاز به استخدام 3 بازيکن خارجي هستند که از 3 بازيکن خارجي استخدام شده، در حين بازي تنها 2 بازيکن به صورت همزمان مجاز به بازي خواهند بود.
همچنين در پايان مقرر شد تا مسابقات در ليگ دسته اول اميدهاي کشوري (20 تيم که 16 تيم باقي مانده از فصل قبل و 4 تيم صعود کننده) به صورت 4 گروه 5 تيمي، که از هرگروه يک تيم صعود و يک تيم سقوط خواهد کرد در چهار منطقه کشور به رقابت بپردازند.
-
گلزني طاهري و حسنزاده براي الريان
روز اول دومين دوره جام باشگاههاي آسيا با گلزني بازيکنان ايراني تيم الريان همراه بود.
دومين دوره جام باشگاههاي فوتسال آسيا از روز گذشته (يکشنبه) با حضور 8 تيم برتر قاره در دوحه قطر آغاز شد.
- محمد طاهري و اصغر حسنزاده که به عنوان يار کمکي تيم الريان قطر در اين رقابتها حضور دارند در روز اول بازيها هر کدام 2 گل براي ميزبان به ثمر رساندند تا 4 گل از مجموع 6 گل اين تيم برابر الکرخ عراق را به ثمر رسانده باشند.
الريان شب گذشته با نتيجه 6 بر 5 از سد حريفش گذشت.