بزرگترین آرزوی ورزشیه شما چیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بزرگترین آرزوی ورزشیه شما چیه؟
من فقط دوس دارم مسیو از نزدیک ببینم و بس همین . البته بازی در بارسا هم همینطور تا وقتی مسی و ژاوی هستناااااا
من آرزوی اصلیم دیدن قهرمانی استقلال تو جام باشگاههای جهانه
تو این گزینه ها دوس دارم پیروزی میلان تو دربی مادونینا رو از نزدیک ببینم
بزرگترين ارزوي ورزشس من برم سانتياگو .
اگه برم سانتياگو ميرم تو حس رئال.
اگه رفتم تو حس رئال ياد تحقير 6-2 ميفتم بيشتر حال ميكنم.
عشق است بارسا.
دمت گرم حميد جان عجب چيزي نوشتي.
دوست داشتم کنار داش کریس بازی کنم ولی نه در رئال در عشقم من یونایتد در تئاتر رویاها... :love:
:yes:
من آرزو دارم یه بار بازی رئال با بارسا رو در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو در حالی که رئال 6تا به بارسا زده ببینم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تایپیک جالبیه ولی نظرسنجی نباید اضافه می شد !
خب چیزی که مشخصه پوشیدن پیراهن شماره 7 یووه و بازی در دل آلپی برای یووه بزرگترین آرزوی ورزشی منه!:love:
دروازبانی در بارسلونا در کنار والدز
این که نمیشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amin0098 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی دو تایی با هم تو گل باشین ! :nishkhand:
صبر کن قانون بازیا عوض بشه !:nishkhand:
بابا این بچه های سایت خیلی باحالن.:hehehe::hehehe::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amin0098 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
neshastan ru nimkate time meli dar jamejahany
6 تا گل تو سانتیاگو برنابئو به رئال زدیم دیگه ارزویی نداریم امیدوارم اینبار 7 تا بزنیم :khandeeeee bahal:
فقط ارزوم اینه مسی تا ابد تو بارسلونا بمونه :flowerysmile:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط footballking12 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
7تاكم نيست:barcelona::barcelona::barcelona:
خدایی آرمان آرزویی بزرگتر از این نداری ؟!! :ajibeee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط abcdefg [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که اصلا تیم ملی برام آرزو نیست ! :ehem:
chikar konikm dige...erghe meli darim:iran:
من دوس دارم یه روزی در منچستر بازی کنم
:afarin:نقل قول:
نوشته اصلی توسط abcdefg [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشم اومد !
ایشالله پیراهن شماره 5 تیم ملی رو بپوشی dallliii
ايراني 89
شايييد يه زماني رئال بهتر از بارسلونا بوده مثل سالهاي 6-2005 كه به نظر من اوج رئال بود چون زيدان و بكهام و رونالدو و رائول و .....:love:
خلاصه يه تيم كهكشهاني بود اون موقع منم رئالي بودم فكرش هم نمي كردم بارسلونايي بشم و واسه نيو كمپ بميرم
همه ي ستاره هاي رئال اون موقع چيزي از اسطوره كم ندارن مثل زيزو ولي الان بارسا بهتره
درسته كه ستاره هاي الان نيو كمپ و سنتيگو برنابئو در حد زيدان و امثال اون نيستن ولي هر چي باشن از نظر آماري بارسلونا تو اين چند سال بهتر كار كرده و يه تيم به تمام معنا رو به وجود اوردن در ضمن سيستم خاص و شناور بارسلونا دل همه ي هواداراي تيمشونو قرص كرده:barcelona:
پینتو و والدز باهم بازی میکنن؟:eyyyyy::eyyyyy::eyyyyy:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lionel Xavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قربونت برم تعصب پس واسه کی خوبه ! :ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه اینجوری بود که من الا باید طرفدار اینتر بودم !:eyyyyy:
مرد باش تو سختی ها و شادی ها با تیمت باش !:he:
ایشالله یووه دوران بدشو پشت سر میذاره و به اوج برمیگرده !:khahesh:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الکس جون این نظر شخصیه منه خوب اون موقها من به بازی قشنگ بازیکنا توجه میکردم (آخه بچه بودم ) اما الان رو تاکتیک و کارهای تیمی و بعد تکنیک بازیکنا
پس منطق من میگه بارسلونا بهتر از رئاله شماره 7 یووه که اصلا به تیم ملی هم فکر نمیکنی اگر تیم ملی تو جام ملتهای امسال قهرمان بشه واقعا دوست نداری جزء اون بازیکنا باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمی خوام دوباره بحث رو باز کنم که آخرش برسه به مسائل 30یا30 !نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط یه جمله : تا وقتی کفاشیان و قطبی باشند من اصلا برای این تیم ملی اهمیت قائل نیستم !:eyyyyy:
همه ی اینارو منم قبول دارم که انگیزرو کم میکنه ولی فوتبال همشه مردمی و اجتماعی بوده پس مرحوم آقام تختی چطور میرفته تیم ملی و مدال هم میگرفته؟به عشق مردم ایران نه اون بالایی هاش ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وگرنه اگر همه مثل شما حساب کنن که باید بشینن تو خونه!
معلومه دیگه حضور تو ترکیب اصلی تیم ملی!!!:iran:
اعتماد به نفسو داشتین!!:ohum:
man manzuram hozor be onvane bazikon nabud
neshastan ru nimkat be onvae:SAR MORABI GARI TIM MELI:love:
البته اینایی که شما گفتید آرزوی ورزشی نیس رویای ورزشیه!چون خیلی دور از ذهنه
من یه سری خواب دیدم تو راهروی اولدترافوردم دارم میرم بازی منچسترو ببینم (همون جا آرزوم برای دیدن بازی منچستر برآورده شد چون خیلی طبیعی بود:jeddiiiii:)
من رویای ورزشیم اینه : که در کنار رونالدونیو و فورلان در منچستر یونایتد به عنوان محاجم سوم بازی کنم:shogh:
ینی رونالدینیو محاجم چپ فورلان وسط من راست:nishkhand:
سیستم 3-4-3 باشه
هافبک چپ تیمم روبن دومین بازیکن مورد علاقم باشه که پشت رونالدینیو بازی کنه
گیگز و اسکولز هافبک وسط پشت منم رافائل باشه چون هم سنیم میترکونیم!:nishkhand:
وین رونیم نیمکت نشین من باشه دقیقه ی 80 بیاد به جام:he:!!!!
آها راستی بازی تو هوای بارونی باشه اولدترافوردم مثه همیشه پره آدم بازی برگشت لیگ قهرمانانم باشه جلو میلانم بازی کنیم
تو اون بازی من گل پیروزی بخش تیمو بزنم و فورلان ازم قدر دانی کنه و رونالدینیو بم بگه دمت گرم بعد رو به تماشاگرا کنم زیدیه واسم دس تکون بده و خلاصه ...
راستی دوس داشتم با رافائلم رفیق تو رگی باشیم با هم بریم پارتی:nishkhand:البته قبلش بریم پیتزایی مهمونش کنم..
یه بارم با همدیگه سر تمرین دیر برسیم سرالکس دعوامون کنه بگه بدویید دوره زمین:ehem:
.
.
حال کردین؟؟
به این میگن رویای ورزشی:toop:تازه ادامه داشت!
با اینا میشه یه فیلم ساخت سامان ! اون هم از نوع تخیلی !
تا حالا بهش فکر کرده بودی ؟!!
بده مهدی فخیم زاده ازش یه فیلم بسازه پول خوبی ازش در میاره !
====================================
من هم آرزوم اینه که تو یوونتوس با شماره 7 همراه الکس بازی کنم !
فوتبال ایران دیگه به خاطر مردم نیست فقط بخاطر پوله:ohum:
فکر کنم این موضوع به اون صورت ربطی نداش به ماجرا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط jjmm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش شما اینجا باید آرزوی ورزشیتو بگی:ohum:
من يه ارزو دارم اون هم اينكه شوچنكو رو از نزديك ببينم.:khahesh:
از اونجا که این نظر سنجی احساسیه
منم دوس دارم کنار فرانچسکو توتی بازی کنم :hehee:
من آرزو دارم بر گردم به گذشته و بازی الکلاسیکویی که تو اون رئال بارسا رو 11 تایی کرد ببینم بعد به هرچی بارساییه بگم یازدهتایی ها
برمی گشتم 1996/97 بازی یووه با میلان که یووه 6-1 بازی رو برد