[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Viva Ryan Giggs
به نظر من همه ی این باز یکنان به تیم های باشگاهیشان وفادارند که اسمشان را در لیست گذاشتم و من به همه رای میدهم
چقدر جای داش فرهاد مجیدی خالیه تو نظر سنجی..........فقط داش فرهاد
:chakerim:
:jeddiiiii:
سایت هواداران میلاد میداودی
کلیک کن
شما هرجور بخوای نیگاه کنی اسم داداشتونو نمیتونستم تو نظر سنجی بذارم چرا که تمام بازیگریش را در استقلال نگزرانده وتیمش را عوض کرده اما14 بازیکن نظر سنجی بیشتر طول بازیگریشان را د تیم خودشان گذرانده اندنقل قول:
نوشته اصلی توسط metalica [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کریم باقریم همش تو پرسپولیس نبوده/............ولی به هرحال تاپیک جالبیه ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط حمید مسی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:hooora:
یعنی شما واقعا آقا کریم رو با فرهاد مقایسه میکنی؟همین الآن اگه الاهلی به فرهاد پیشنهاد بده و پول خوبی هم در کار باشه مجیدی با کله میره .همون کاری که چند سال پیش کرد.اما باقری اصلا اینطور ینیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط metalica [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخي الهي بميرم واسه اقا كريمتون:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط حمید مسی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه باقري همش تو پيروزي بوده؟؟؟؟
تو چارلتون انگليس و يه تيم الماني و يه تيم اماراتي هم بوده
كارلس پويول متعصب ترين و وفادارترين بازيكن به تيمش و كشورش كاتالونيا بوده....اينو حتي رائول گونزالس كاپيتان رئال هم گفته
نه خوب منم فرهادو با کریم مقایسه نمیکنم...............آخه فرهاد تو این سنم بهترین فروارد ایرانه وکلی خاطر خواه داره..............نه انصافا منم مقایسه نمیکنم:ghelyon:نقل قول:
:he:
منم الهی بمیرم واسه داداش فرهادتون که اصلا پولکی نیستو همیشه تو استقلال بوده استنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad74_ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما چرا کلیت بحثو عوض میکنی؟من که مقایسه از نظر بازی رو نمیگم من مقایسه از نظر پولکی بودن و وفادار بودن رو میگم به هر حال از اینکه اسم داداش فرهادتونو نذاشتم معذرت میخوام ایشالا تو یه نظرسنج دیگهنقل قول:
نقل قول:
اختیار داری داداش ، تاپیک خوبی بود.مرسی
:flowerysmile:
به نظر من همه ی این باز یکنان که اسمشون تو لیست هست به باشگا هاشون وفا دارند ولی من از همه بیشتر به ایکر کاسیاس
الساندر دلپیرو
کارلس پویول و
ژاوی هرناندز رای میدم
من كي گفتم فرهاد همش تو استقلال بوده؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اين تويي كه داري ميگي باقري هميشه تو پرسپوليس بوده
اوني كه ادعا داره مقصره:hehee:
نميخوام كري بخونيم ولي اينو ميگم ديگه چيزي رو نميگمنقل قول:
اگه داش فرهاد پولكي بود ميرفت استيل آذين.........
ولي ديدي كه وقتي از سوئيس(مقر فيفا ) برگشت با يه جلسه با حاجي قرار دادشو تمديد كرد
من که گفتم ببخشید من که گفتم اشتباه کردم من که گفتم ...کردم من که................ولی فقط آقا کریمو عشقهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad74_ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خواهش دوست عزيز/////بالاخره انسان جايز الخطاست:balesh:نقل قول:
داش فرهاااااااااااااااااااااا اااااااااااااد
یک بازیکینی رو فراموش کرده اید
بوفون اونم به همرا دلپیرو وفادار یوونتوس بوده ...
همه بازیکنان لیست( به جز یکی) بازیکنان وفاداری هستند و انتخاب یکیشون سخته ولی خب به خاطر عشق منچستری من گیگز رو انتخاب کردم...
لیست یک مشکلی داشت : سسک فابرگاس و وفاداری؟؟؟؟ واقعا بی معنیه ، همین امسال چقدر تلاش کرد بره بارسا و چقدر از مسولان ارسنال خواست که بذارند بره به این میگن وفاداری؟؟؟
دوست عزیز نظر من هم دقیقا همینه و فابرگاسی که به طور علنی گفته اگه دست خودم بود به بارسا می رفتم دیگه نمیشه بهش گفت بازی کن وفتدار!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Azunited [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیکن دل پیرو و ندود و بوفون که یووه رو تو سری B هم همراهی کردند!:nishkhand:
اینم حرفیه که نظر شما رو میرسونه .راست میگید بوفون هم وفادار بود و اسمش رو نذاشتم اما فابرگاس هم کم وفاداره دیگهههههههههههههههههههههه ههههنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من کاکا وفادارترین بازیکن به میلانه:milan:
وقتی داشت میرفت رئال گفت به خاطر کمک
(مالی) به باشگاهم از میلان میرم
کاکا هم یه جور دیگه برا باشگاهش موند:gerye:
مد نظر من بازیکنیه که تحت هیچ شرایطی تیمش رو ترک نکنه یعنی دلپیرو یعنی پویول یعنی بوفون و خیلیهای دیگه.اصلا فرض بر اینکه شما راست میگی ولی حالا که کاکا داره میره اینتر چی؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط goll! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دورود برکاپیتان ونایب او ژاوی هرناندز همه کاره ی باسرلونا وتیم ملی کاتالونیا
فقط سردار بارسا شماره5
چرا messi نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سسک را برای چی گذاشتید؟!
آخه مسی همش 23 سالشه.بعدشم مسی تا آخر برای بارسلونا است.در خصوص سسک هم که با انتقادهای زیادی روبه رو شد مجبورم کوتا بیام.ببخشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mas [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا زانتی پس چی کامبیاسو پس چی:fek konam:
اونارو یادم رفت خودمم پشیمونم میتونستم به جای فابرگاس زانتی رو بذارم.خلاصه ببخشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sobsin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با این که خودم بارسایی هستم اما اولش فکر میکردم مالدینی و دلپیرو اول میشن اما حالا پویول متعصب جای همشون رو گرفته
تاپیک خوبیه.نظر همه هم محترمه.لیست اشکال هایی داشت.نبود محمود فکری و حضور فابرگاس از جمله این اشکال ها بود.ولی فکر میکنم مالدینی،توتی و دلپیرو از وفادار ترین بازیکنان جهانند.که منم به دلیل عشق وافرم به میلان به کاپتان مالدینی رای دادم.
بدون شک دل پیرو
فقط و فقط
الکس دل پیرو
توتی هم به تیمش خیلی وفادار بود
دلپیرو خوبه منم دوستش دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط arshamjoon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز مثل اینکه یادتون رفته کامبیاسو 2 ، 3 سال تو رئال بود بعد اومد اینتر!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sobsin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arshamjoon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط abcdefg [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پویول و ژاوی و البته دل پیرو
بدون شک سرباز یووه الساندرو دلپیرو
eeeeeeeeeee:gijjj:
پس تورس چی....؟؟
اگه به فکر پول بود میرفت چلسی یا من سیتی.ولی به خاطر تعهدش به لیورپول نرفت:hehee:
خوبه قبل از جام جهانی گفت میخوام برم من سیتی یا بارسا یا چلسینقل قول:
نوشته اصلی توسط bbss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شواین اشتایگرر واقعا امسال ثابت کرد که وفادار ترینه