به نام خدا
تمامی اخبار و مصاحبه های بازیکنان و کادر تیم منچستر یونایتد در همین تاپیک قرار میگیرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
---------------
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
به نام خدا
تمامی اخبار و مصاحبه های بازیکنان و کادر تیم منچستر یونایتد در همین تاپیک قرار میگیرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
---------------
با تشکر
رضايت فرگوسن از مهاجمان جوانش؛ ارناندز و ماكدا فوق العاده بودند
سر الكس فرگوسن ، سرمربي منچستريونايتد، از اولين بازي خاوير ارناندز براي شياطين سرخ بسيار هيجان زده شده است. منچستري ها در اين ديدار موفق شدند 5-2 ستاره هاي ليگ ام ال اس را شكست دهند.
اين بازيكن 22 ساله چند هفته قبل با مبلغي حدود 10 ميليون پوند از تيم چيواس گوادالاخارا به منچستريونايتد پيوست. اين ستاره مكزيكي بازي هاي بسيار خوبي در جام جهاني انجام داد و در چهار بازي 2 بار براي تيمش گلزني كرد. پس از آن بود كه فرگوسن گفت كه بازيكن ياب هاي تيمش با خريد اين بازيكن پيش از جام جهاني پول زيادي براي باشگاه پس انداز كردند.
پرس در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" اولين چيزي كه مدافعان را نگران مي كند، مهاجمان سرعتي هستند. مهاجماني كه از فضاي پشت سر آنها استفاده مي كنند. وقتي به گلي كه او به ثمر رساند نگاه مي كنيد، سرعت او كاملا مشخص است. زمان بندي دويدن و حركات پا به توپ او بدون شك هر مهاجمي را به دردسر مي اندازد."
فدريكوي ماكدا نيز در اين بازي 2 بار براي تيمش گلزني كرد و الكس فرگوسن او را بهترين تمام كننده تيمش توصيف كرد.
" من معتقدم ماكدا بهترين مهاجم تيم در مقابل دروازه حريف است. او در اين پست فوق العاده است. هميشه مي توان به او اعتماد كرد. وقتي او را به بازي مي فرستادم، مطمئن بودم كه گلزني مي كند."
او تحت فشار لیگ برتر و اتحادیه مربیان لیگ این کار را انجام خواهد داد.
سایت گل – سر الکس فرگوسن به پایان دادن تحریم شبکه بیبیسی میاندیشد. او از سوی لیگ برتر و اتحادیه مربیان لیگ تحت فشار قرار گرفته است.
لیگ برتر به منچستریونایتد نامه نوشته و به آنها گفته اگر او برنامههای «مسابقه روز» و Radio 5Live بیبیسی را نادیده بگیرد و با آنها مصاحبه نکند، با جریمههایی روبرو خواهد شد.
اقدام فرگوسن برای تحریم بیبیسی در سال 2004 آغاز شد، زمانی که برنامه پانوراما مستندی درباره کارهای تجاری جیسون، پسر او نشان داد که در آن هنگام مدیر برنامههای بازیکنان فوتبال بود.
بیبیسی هرگز از فرگوسن و خانواده او عذرخواهی نکرد و مربی یونایتد هم پس از نمایش آن برنامه تصمیم گرفت دیگر هیچ مصاحبهای با شبکههای بیبیسی انجام ندهد و به جای خود دستیارش را برای مصاحبه بفرستد.
فرگوسن در سال 2007 گفته بود: «بیبیسی از آن شرکتهایی است که هرگز عذرخواهی نمیکنند. آنها هرگز پوزش نمیخواهند. آنها بسیار متکبر و گستاخ هستند. آنها برنامهای درباره پسر من ساختند که سرشار از مطالب بیپایه و چرند بود. همه این مطالب را خودشان به صورت تقلبی ساخته بودند. آنها به شدت با آبروی پسر من بازی کردند و او نباید هرگز با چنین اتهاماتی روبرو میشد. اما چنین سازمان بزرگی هرگز به معذرتخواهی نمیاندیشد. آنها حتی برایشان مهم نیست ازشان درخواست غرامت کنید یا نه، چون بسیار بزرگ هستند و از بیمه بهره میبرند. آنها کاری ندارند و به کارشان ادامه میدهند و این حقیقت بسیار غمانگیز است.»
اما ریچارد بوان، مدیر اجرایی اتحادیه مربیان لیگ تلاش کرده مربی یونایتد موضع آرامتری اتخاذ کند و حتی لیگ برتر تهدید کرده اگر فرگوسن بیبیسی را باز هم نادیده بگیرد با جریمه روبرو خواهد شد.
طبق قانون جدید لیگ برتر، همه مربیان باید با دارندگان حق پخش، از جمله بیبیسی صحبت کنند، یعنی فرگوسن چارهای ندارد جز این که تحریمش را پایان دهد مگر آن که آماده جریمههای بعدی باشد.
فرگوسن البته در سال 2007 تحریم خود را به صورت موقتی شکست و در برنامه اهدای جوایز «شخصیت ورزشی سال»، کار معرفی سر بابی رابسون را به عهده گرفت. رابسون در آن برنامه جایزه یک عمر دستاورد را گرفت.
---------------------------------------
تذکر مهم:منبع اخبار را بگذارید تا مجبور به حذف پستهای شما نشویم .
با تشکر.
وين روني: بله، از منچستريونايتد ميروم
وين روني تاييد کرده که قصد ترک منچستريونايتد را دارد.
رونی بیانیهای درباره صحبتهای سر الکس فرگوسن در روز پنجشنبه صادر کرده و در آن تایید کرده که میخواهد برود.
او در این بیانیه گفته است: «هفته گذشته با دیوید گیل (مدیر اجرایی باشگاه) دیدار کردم و در حالی که میخواستم درباره آینده تیم اطمینان حاصل کنم، او هیچ تضمینی به من نداد.
سپس به او گفتم که قرارداد جدیدی امضا نخواهم کرد.»
رونی گفته از حرفهای دیروز فرگوسن شگفتزده شده است. او البته طرفدار بزرگ مربی یونایتد میماند اما جهتگیری آینده باشگاه باعث دغدغه او شده است: «دوست داشتم حرفهای سر الکس را بشنوم و برخی از آنها من را شگفتزده کرد. این که او گفته مدیر برنامههایم و من چند جلسه با باشگاه داشتهایم تا بر سر قرارداد جدید صحبت کنیم کاملا درست است. در جریان آن دیدارها در ماه آگوست من تضمین خواستم که باشگاه همچنان بتواند بازیکنان بزرگ دنیا را جذب کند.
من هرگز جز احترام کامل به منچستریونایتد نداشتهام. چطور میتوانم احترام نگذارم، در حالی که این باشگاه تاریخچهای رویایی دارد و به ویژه شش سالی را گذرانده که خوشبختانه من هم در آن نقشی داشتهام؟
برای من قهرمانی مهم است. باشگاه همیشه با هدایت سر الکس قهرمانی به دست آورده. به همین دلیل به نظرم سوالهایی که پرسیدم توجیهپذیر بود.
با وجود مشکلات اخیر، میدانم که همواره به شدت وامدار سر الکس فرگوسن خواهم بود. او مربی و مرشد بزرگی است که از روزی که از اورتون آمدم و تنها 18 سال داشتم به من کمک کرده و از من حمایت کرده. اما به خاطر منچستریونایتد امیدوارم او همین طور عالی بماند. او پدیده است و نابغه.»
آبراموويچ روني را مي خواهد
مهاجم 24 ساله شياطين سرخ اعلام كرد كه قصد دارد اين باشگاه را ترك كند و اكنون از منچسترسيتي، چلسي، بارسلونا و رئال مادريد به عنوان مقصد هاي از احتمالي اين بازيكن ياد مي شود. <H2 itxtvisited="1">مهاجم 24 ساله شياطين سرخ اعلام كرد كه قصد دارد اين باشگاه را ترك كند و اكنون از منچسترسيتي، چلسي، بارسلونا و رئال مادريد به عنوان مقصد هاي از احتمالي اين بازيكن ياد مي شود.
سايت گل- براساس گزارش رسانه هاي انگليسي، رومن آبراموويچ، مالك روي باشگاه چلسي، قصد دارد وين روني، مهاجم جنجالي منچستريونايتد را به خدمت بگيرد.
مهاجم 24 ساله شياطين سرخ اعلام كرد كه قصد دارد اين باشگاه را ترك كند و اكنون از منچسترسيتي، چلسي، بارسلونا و رئال مادريد به عنوان مقصد هاي از احتمالي اين بازيكن ياد مي شود.
گفته مي شود كه سر الكس فرگوسن قصد ندارد اين بازيكن را به يكي از رقباي اصلي اش در ليگ برتر واگذار كند و اين مسئله احتمالا موجب خواهد شد روني راهي كه رونالدو رفت را طي كند و راهي سانتياگو برنابئو شود.
اين در حالي است كه شايعات حاكي از پيشنهاد هنگفت باشگاه منچسترسيتي براي خريد اين ملي پوش انگليسي دارد. علاوه بر اي آنها حاضرند دستمزدي معادل 250 هزار پوند در هفته به اين بازيكن بپردازند.
در اين بين نشريه ديلي ميل گزارش داد كه باشگاه چلسي قصد دارد هر طور شده مانع از رفتن روني به ايسلند شود و مسئولان اين باشگاه حاضر اند براي بردن اين بازيكن به استمفورد بريج 20 ميليون پوند بپردازند.
روز گذشته بود كه فرگوسن اعلام كرد روني به او گفته كه قصد ندارد قراردادش را باشياطين سرخ تمديد كند و مي خواهد به باشگاه ديگري برود.
روني، جاي رونالدو را پر کرد.چه کسي جاي روني را پر مي کند؟
با قوت گرفتن احتمال جدايي وين روني از رختکن يونايتد، نگاهي به شرايط اين تيم پس از جدايي رونالدو از اولدترافورد مي اندازيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] زمانی که رونالدو در تابستان 2009 رختکن یونایتد را به مقصد رئال مادرید ترک کرد، صحبتهای زیادی در مورد جانشین های احتمالی او در رختکن یونایتد به گوش می رسید.
فصل بعد از جدایی رونالدو، یونایتد رقابتهای لیگ برتر را در رده دوم و بعد از چلسی به پایان برد . این در حالی است که در 3 فصل قبل از آن و با حضور کریس رونالدو، این تیم همواره به قهرمانی رسیده بود
البته یونایتد فصل گذشته گلهای بیشتری نسبت به سه فصل قبل به ثمر رساند. آنها در فصل 10-2009، هشتاد و شش گل به ثمر رسانده بودند و با کسب 85 امتیاز فصل را در رده دوم به پایان بردند.این در حالی بود که آنها در فصل 3-2002، با همین تعداد امتیاز، به عنوان قهرمانی رسیده بودند.
این بار نوبت به وین رونی است که دم از جدایی از اولدترافورد بزند.
ستاره ملی پوش انگلیسی و کریس رونالدو برترین ستاره های یونایتد در فصلهای اخیر بوده اند و نگاه کوتاهی به آمار و ارقام، نشان دهنده این است که نبود آنها چه قدر تاثیرگذار است.
در هر سه قهرمانی اخیر یونایتد، این زوج دست کم یک سوم گلهای تیمشان در رقابتهای لیگ برتر را به ثمر رساندند و در فصل 8-2007، آنها 54% گلهای تیمشان را به ثمر رساندند.
آنها در ساخته و پرداخته کردن گل نیز نقش پررنگی داشتند و در فصل 7-2006، 40% پاس گلهای تیم یونایتد به نام رونی و رونالدو ثبت شد.فصل گذشته غیبت رونالدو در ترکیب یونایتد محسوس بود؛هرچند که رونی در فصل گذشته رقابتهای لیگ برتر به تنهایی 26 گل رسیدو باید منتظر بمانیم و ببینیم که در صورت جدایی رونی از رختکن یونایتد، چه کسی جای خالی او را پر خواهد کرد.
منبع.فوتبال3
تجمع هواداران خشمگين منچستريونايتد مقابل خانه روني
به گزارش نشريه گاردين، باشگاه منچستريونايتد تايد کرد که امروز با پل استراتفورد، مدير برنامه هاي وين روني، جلسه اي برگزار خواهند کرد تا در مورد احتمال ماندن اين بازيکن در الدترافورد براي آخرين بار مذاکره کنند.
این در حالی است که شب گذشته 40 هوادار خشمگین منچستریونایتد که از رفتاررونی در مدت اخیر و احتمال پیوستن او به منچسترسیتی ناراحت بودند، در مقابل خانه او تجمع کردند. شاهدان عینی گزارش دادند که این عده پلاکاردی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود:"اگر به سیتی بروی، کشته می شوی!" آنها این جمله تهدید آمیز را روی در گاراژ خانه رونی با اسپری های رنگی نیز نوشتند.
دیوید گیل، مدیر اجرایی باشگاه امروز با استراتفورد ملاقات خواهد کرد تا از تمایل فرگوسن برای حفظ رونی با او صحبت کند. سرمربی اسکاتلندی جدایی این مهاجم 24 ساله از شیاطین سرخ را یک اشتباه بزرگ می داند که موجب خواهد شد این بازیکن در ادامه دوران بازی اش به خاطر آن حسرت بخورد.
یکی از مشکلات یونایتدها برای حفظ رونی پول های هنگفتی است که باشگاه های دیگر برای به خدمت گرفتن او پیشنهاد داده اند. باشگاه منچسترسیتی حاضر است دستمزدی معادل 260 هزار پوند در هفته به این ملی پوش انگلیسی بپردازد.
در حالی باشگاه های بزرگی مانند رئال مادرید و بارسلونا برای خرید این بازیکن ابراز تمایل کرده اند اما گفته می شود رونی به علت کار تلویزیونی همسرش و همین طور بیماری دخترش، ترجیح می دهد در انگلیس بماند.
از سوی دیگر استراتفورد رابطه نزدیکی با برایان ماروود، دارد، کسی که مسئول انجام مذاکرات برای خرید بازیکن های جدید در منچسترسیتی است و این مسئله نیز احتمال حضور رونی در ایستلند را افزایش می دهد.football3.ir
به نقل از رويترز.در حالي كه طي روزهاي گذشته صحبت از جدايي وين روني از منچستر در نقل و انتقالات ژانويه مطرح بود مدير برنامه هاي اين بازيكن از امضاي قرارداد وي با اين تيم تا سال 2015 خبر داد.فرگوسن گفت:هفته اي مشكل را پشت سر گذاشتيم .البته اين موضوع در من يونايتد قابل انتظار است.من به اين پسر گفتم در براي هميشه به روي وي باز است و خوشحالم كه قبول كرده در الترافورد بماند.بدين ترتيب روني تا پايان سال2015 در منچستر ماندني شد و به تمام شايعات مبني بر جدايي وي از اين تيم پايان داد.
بودجه 100 ميليون پوندي براي خريدهاي جديد فرگوسن
منابع رسانهاي از تدارک سرمربي منچستريونايتد براي خريد بازيکنان جديد با اختصاص بودجهاي کلان خبر دادند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سرآلکس فرگوسن ميتواند در فصل نقل و انتقالات زمستاني براي استخدام بازيکناني جديد برنامهريزي کند. او حتي قادر خواهد بود از حالا براي پايان فصل و بازيکناني که نياز دارد، تلاش خود را شروع کند. علت اين امر به اخباري خوش براي مربي 68 ساله اسکاتلندي مربوط ميشود که از برخي منابع نزديک به اولدترافورديها شنيده شده است.
براين اساس مسئولان منيونايتد به مربي 24 سال گذشته اطمينان خاطر دادند بودجهاي بالغ بر 100 ميليون پوند بابت خريد بازيکن تازهوارد براي او در نظر گرفتهاند. از اين رو پيشبيني مي شود دستان فرگوسن براي خريدهاي جديد که باعث تقويت تيم شوند، کاملا باز است.
اين گزارش ميافزايد مسئول فني يونايتدي که در عين وظيفه خريدها را نيز دارد، از همکارانش به عنوان کاشف بازيکن و استعداد در چند کشور هستند، خواسته نفرات مورد نظر را کاملا زير نظر گرفته تا در وقت لازم به طور جدي براي جذب وارد عمل شود.
هرناندز: منچستر براي قهرماني از خواب بيدار شد
مهاجم مکزيکي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: همتيميهايم به تدريج براي کسب قهرماني از خواب برميخيزند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] خاوير هرناندز اظهار داشت: مقابل استوکسيتي ضمن کسب پيروزي به دستاوردهاي ديگري هم رسيديم. به عنوان مثال مشخص کرديم تيم از اوضاع ابتداي فصل فاصله گرفته و به تدريج قالب اصلي خود را بدست ميآورد. خود من متوجه شدم بازيکنان گويي تازه از خواب بيدار شده و حالا براي کسب افتخار تلاش مي کنند.
وي که در اين ديدار که يکشنبه شب از هفته نهم ليگ برتر انجام گرفت هر دوگل تيمش را زد تا برد 2 بر يک حاصل شود، افزود: برابر استوک، توانستيم گوشههايي از بازي خوب خود را به معرض نمايش گذاشتيم. تصور ميکنم با ايجاد اشتياق نزد بازيکنان بازي خوب تيم تداوم خواهد يافت.
منابع رسانهاي از تدارک سرمربي منچستريونايتد براي خريد بازيکنان جديد با اختصاص بودجهاي کلان خبر دادند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سرآلکس فرگوسن ميتواند در فصل نقل و انتقالات زمستاني براي استخدام بازيکناني جديد برنامهريزي کند. او حتي قادر خواهد بود از حالا براي پايان فصل و بازيکناني که نياز دارد، تلاش خود را شروع کند. علت اين امر به اخباري خوش براي مربي 68 ساله اسکاتلندي مربوط ميشود که از برخي منابع نزديک به اولدترافورديها شنيده شده است.
براين اساس مسئولان منيونايتد به مربي 24 سال گذشته اطمينان خاطر دادند بودجهاي بالغ بر 100 ميليون پوند بابت خريد بازيکن تازهوارد براي او در نظر گرفتهاند. از اين رو پيشبيني مي شود دستان فرگوسن براي خريدهاي جديد که باعث تقويت تيم شوند، کاملا باز است.
اين گزارش ميافزايد مسئول فني يونايتدي که در عين وظيفه خريدها را نيز دارد، از همکارانش به عنوان کاشف بازيکن و استعداد در چند کشور هستند، خواسته نفرات مورد نظر را کاملا زير نظر گرفته تا در وقت لازم به طور جدي براي جذب وارد عمل شود.
مهاجم مکزيکي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: همتيميهايم به تدريج براي کسب قهرماني از خواب برميخيزند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] خاوير هرناندز اظهار داشت: مقابل استوکسيتي ضمن کسب پيروزي به دستاوردهاي ديگري هم رسيديم. به عنوان مثال مشخص کرديم تيم از اوضاع ابتداي فصل فاصله گرفته و به تدريج قالب اصلي خود را بدست ميآورد. خود من متوجه شدم بازيکنان گويي تازه از خواب بيدار شده و حالا براي کسب افتخار تلاش مي کنند.
وي که در اين ديدار که يکشنبه شب از هفته نهم ليگ برتر انجام گرفت هر دوگل تيمش را زد تا برد 2 بر يک حاصل شود، افزود: برابر استوک، توانستيم گوشههايي از بازي خوب خود را به معرض نمايش گذاشتيم. تصور ميکنم با ايجاد اشتياق نزد بازيکنان بازي خوب تيم تداوم خواهد يافت
الکس فرگوسن معتقد است سرمربي بعدي منچستريونايتد بايد بسيار باتجربه باشد تا بتواند جنجالهاي اين تيم پرحاشيه مانند اختلاف اخير وين روني را مديريت کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] الکس فرگوسن که 24 سال است هدايت شياطين سرخ را بر عهده دارد، يکي از موفقترين مربيان دنيا به شمار مي رود. اما مسالهي جانشيني اين مربي اسکاتلندي مدتهاست مورد بحث و اختلاف کارشناسان است. در حالي که بسياري ژوزه مورينيو را جانشين فرگوسن در منچستريونايتد مي دانند، عدهي ديگري معتقدند هيچ کس نمي تواند همانند پيرمرد محبوب شهر منچسترهدايت شياطين را بر عهده بگيرد.
فرگوسن در هفتههاي اخير با مشکلي به نام خشم و نارضايتي پسر عصباني يونايتدها روبرو بود و در نهايت توانست به اين غائله خاتمه دهد و وين روني را 5 سال ديگر در اولدترافورد نگه دارد.
سرمربي منچستريونايتد دربارهي مربي بعدي تيمي که اکنون خود هدايت آن را بر عهده دارد، گفت: راستش را بخواهيد به نظر من يک مربي جوان نمي تواند جانشين من در منچستريونايتد شود. کار در اينجا نياز به تجربه و دنياديدگي زيادي دارد. من 24 سال است اينجا کار مي کنم و به همين دليل توانسته ام بر مشکلات غلبه کنم.
فرگوسن ادامه داد: در منچستريونايتد هميشه مسالهاي براي سروکله زدن وجود دارد و هيچ وقت نيست که مربي بيکار باشد و چيزي براي فکر کردن نداشته باشد. هيچ کس نمي تواند انکار کند در تيم ما مسائلي وجود دارد که به هيچ وجه خوشايند نيست و کسي از آن لذت نمي برد، اما کار مربي اين است که با تمام مسائل جانبي کنار بيايد و اجازه ندهد اين امور به کار اصلي تيم ضربه بزند و اين کار هر کسي نيست.
سرمربي 69 ساله ي شياطين سرخ درباره مشکل اخير روني گفت: ما هميشه تلاش کرده ايم توجه مان را به بازي و مسائل فني معطوف کنيم. اما همين دو هفته اخير ديديد چه مشکلاتي براي ما ايجاد شد. البته قبلا هم گفتم که مديربرنامه هاي روني در اين مسائل نقش داشت. مدير برنامه هاي بازيکنان مورد توجه هيچ رسانه و روزنامه اي نيستند و به راحتي هر کاري بخواهند انجام مي دهند، در حالي که اين شرايط براي بازيکنان و مربيان وجود ندارد و زير ذره بين هستند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وین رونی مهاجم تیم من یونایتد که به تازگی از جنجالهای رسانه ای تا حدی آسوده شده و قصد دارد در ماه آینده به میادین بازگردد ، سوژه اصلی نمایش سالیانه آتش بازی در انگلستان خواهد بود.
این مراسم از سوی انجمن اتش بازی ادن بریج برگزار خواهد شد و طی آن مجسمه پارچه ای بزرگی از وین رونی به ارتقاع ده متر پر از مواد محترقه شده و سوزانده می شود . طراحان این انجمن هرساله شمایل بزرگی از یک شخصیت مشهور را برای این بخش از مراسم شان انتخاب می کنند و امسال به خاطر جنجال رسانه ای برسر خیانت رونی به همسرش و پس از آن تهدید برای خروج از اولدترافورد ، رونی به عنوان سوژه اصلی انتخاب شده است .انتظار می رود این مراسم فردا بیش از 15 هزار نفر تماشاگر داشته باشد و این شمایل در ظرف مدت 7 ثانیه کاملا نابود خواهد شد . در طراحی تصویر رونی از شباهت او به شخصیت انیمیشن "شرک"هم استفاده شده و او لباس کامل ورزشی اش را به همراه کفشهای مشهور نایکی خواهد داشت.در دستان او هم نسخه ای نمادین از قرارداد تازه اش با من یونایتد و دسته ای اسکناس دیده می شود.
دیلی میل /4 نوامبر
منچستریونایتد رونی را به آمریکا فرستاد
آنها میگویند این سفر به سود رونی است.
سایت گل – وین رونی، مهاجم منچستریونایتد در بازی با منچسترسیتی غایب خواهد بود. او به آمریکا فرستاده شده تا دوران نقاهت خود را در این کشور بگذراند و آب و هوا عوض کند.
این مهاجم چندی است دچار مشکل مصدومیت از ناحیه مچ پا است و قبل از این هم برای تعطیلات به دبی رفته بود.
او حالا یک هفته به آمریکا میرود.
مایک فلان، کمکمربی منچستریونایتد میگوید: «وین شنبه بازی نمیکند. میخواهیم او را به نایکی تاون در آمریکا بفرستیم تا یک هفته آن جا باشد و تمرین کند. ما با وین، تیم پزشکی، مربی و کادر مربیگری مشورت کردیم و به این نتیجه رسیدیم که این بهترین تصمیم برای وین است.
او شنبه (6 نوامبر) به سفر میرود و شنبه بعد برمیگردد. اگر همه چیز مطابق برنامه پیش برود او پس از بازگشت میتواند بازی کند.»
رونی پس از فاش شدن مسائلی درباره زندگی شخصیاش مورد توجه رسانهها قرار گرفته. او گفته بود قصد ترک اولدترافورد را دارد، اما در نهایت قرارداد پنجسالهای با باشگاه امضا کرد.
فلان میگوید: «این جا امکانات خوبی داریم اما شاید به نفع او و باشگاه باشد که مدتی شرایط عوض شود. او اخیرا به شدت مورد توجه قرار گرفته و باید به او بهترین فرصت را بدهیم تا وقتی برگشت آماده باشد.
میخواهیم محیطی بسازیم که به او فرصت بدهد در زمانی کوتاه به اوج آمادگی برسد. او نیاز به تغییر آب و هوا دارد و میتواند آنجا بدون آن که توجه کسی را جلب کند زندگی کند.»
نانی: میخواهم بهترین بازیکن دنیا باشم
او میگوید همیشه به کیفیتهایش باور داشته است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ملیپوش پرتغالی در برنامههای فرگوسن برای موفقیت جایگاه ویژهای دارد و میگوید از این مسئولیت لذت میبرد: «از این که بازیکن مهمی هستم و به همین دلیل روی من فشار است خوشحالم. وقتی رویای بزرگ بودن دارید باید فشار را هم دوست داشته باشید. خوشحالم که این مسئولیت به من سپرده ده و در حال حاضر از فوتبال خود لذت میبرم.
سایت گل – نانی، بال منچستریونایتد میگوید میخواهد بهترین بازیکن دنیا باشد.
این بازیکن 23 ساله تا یک سال پیش در حد انتظارات نبود، اما حالا تبدیل به یکی از ارکان اصلی باشگاه شده است.
درخشش او با مصدومیت بلندمدت آنتونیو والنسیا هم همراه شده.
نانی هم البته از ناحیه کشاله ران مصدوم است و دیدار این هفته مقابل ولوز را از دست میدهد. او امیدوار است بتواند باز هم بدرخشد: «میخواهم یکی از بهترینها باشم. میخواهم در آینده همه بگویند نانی یکی از بهترینهای دنیا است. این هدف من است.
شاید بعضی حالا این حرف را بزنند، و اگر نظرشان این باشد خیلی خوشحال خواهم شد.
من بسیار سخت تلاش کردهام تا به این جا برسم. اما میدانم که میتوانم خیلی بهتر عمل کنم و هر روز تلاش کنم تا به این هدف برسم.»
از زمانی که به منچستر آمدم همیشه گفتهام که به کیفیتها و تواناییهایم اعتقاد داشتهام. سرانجام به فرصتهایم رسیدم. من حالا بالغتر شدهام و تجربه بیشتری دارم. عالی کار میکنم اما همیشه میخواستم به این جایگاه برسم. من همیشه میدانستم میتوانم عالی بازی کنم و عضو مهمی از تیم باشم.»
فرگوسن هم به لیست مصدومان اضافه شد !!!!
سر الکس فرگوسن مربی منچستریونایتد پس از گذراندن دوران درمانی خود به علت مبتلا شدن به یک نوع ویروس هم اکنون اماده است در دیدار با وولورهمپتون روی نیمکت بشیند . سرمربی شیاطین سرخ که در سفر به ترکیه برای دیدار با بورسااسپور مبتلا به این ویروس شد و چند روزی را در بستر بیماری قرار داشت.
4 بازیکن دیگر منچستریونایتد هم مبتلا به همین ویروس شده اند . سر الکس که در کنفرانس مطبوعاتی روز جمعه غائب بود مجبور شد میک فلان را به این کنفرانس مطبوعاتی بفرستد و فلان اظهار داشت که فرگوسن در بازی با وولورهمپتون حضور خواهد داشت فلان همچنین گفت فرگوسن از وقتی که از ترکیه بازگشت مریض شد و او دیروز را کامل استراحت کرد این از اتفاقاتی است که وقتی گریبانگیر ان میشوید رهایی از ان سخت است ولی فرگوسن روز شنبه حضور خواهد داشت.
ون در سار : دیگر نباید اشتباه کنیم .
دروازه بان یونایتد اظهار داشته است که یونایتد برای رسیدن به صدر جدول و چلسی ، دیگر نباید اشتباهی کند !
با این که یونایتد در فصل جدید تا به حال شکست نخورده است اما 5 تساوی کسب کرده است که باعث شده است با 5 امتیاز اختلاف پشت سر چلسی باشد .
ون در سار که در جریان بازی ماه گذشته این تیم ؛ اشتباهی بزرگ داشت و باعث شد وست بروم با امتیاز الدترافورد را ترک کند در این رابطه گفته است :
ما می دونیم که امتیازاتی از دست دادیم و این امتیازات بر اساس غفلت و اشتباه خودمون رخ داده است . ما مطمئن هستیم که دیگر نباید اشتباه کنیم و فرصتی به رقیبان بدهیم . باید بازی خود را بهبود ببخشیم و جواب انتقاد ها را بدهیم و خودمان را ثابت کنیم .
کانون هواداران یونایتد به نقل از اسکای اسپورت
مرجع خبری رئال مادرید : شایعاتی پیرامون پیوستن اورا به رئال مادرید مطرح شده است .
رئال مادرید بدش نمی آید که برای رقابت با مارسلو یک دفاع چپ دیگر به خدمت بگیرد . پاتریس اورا ، مدافع فرانسوی منچستر یونایتد ، بر اساس گزارشات دریافتی ، خواستار ترک یونایتد در تابستان آینده به مقصد رئال مادرید شده است .
بر اساس اعلام بخش انگلیسی سایت گل ، اورا در مورد تمدید قراردادش با یونایتد مذاکراتی هم داشته است . قرارداد او در ژوئن 2012 تمام می شود و او بدش نمی آید که راهی لیگ اسپانیا و علی الخصوص رئال مادرید شود . این بازیکن 29 ساله ، دوست دارد که آخرین شانس خود را برای پیوستن به یک باشگاه بزرگ دیگر بیازماید .
فرگوسن ، مربی منچستر یونایتد دوست ندارد اورا از دست بدهد چرا که او را یکی از بهترین دفاع چپ های جهان می داند .
اما یک منبع آگاه نزدیک به اورا اعلام کرده است که این بازیکن در آرزوی پیوستن به رئال مادرید است :" پاتریس در ابتدا می خواست که یونایتد را در ژآنویه ترک کند اما حالا دوست دارد که قرارداد جدیدی امضا کند و در پایان فصل مقصد جدیدش را انتخاب کند . او علاقه وافری به پیوستن به رئال مادرید ، باشگاه محبوبش دارد ."
او ادامه داد :" او می خواهد که بهترین انتخاب ممکن را داشته باشد و پیوستن به رئال مادرید می تواند که جابجایی مهمی برای او باشد
الكس فرگوسن:
آسيب ديدگي هارگريوز فاجعه بود
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد پس از پيروزي نزديك شاگردانش مقابل ولورهمپتون، آسيب ديدگي اوون هارگريوز را فاجعه خواند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم فوتبال منچستريونايتد در هفتهي يازدهم رقابتهاي ليگ برتر فوتبال انگليس مقابل ولورهمپتون به ميدان رفت و در پايان با درخشش جي سونگ پارك به برتري دست پيدا كرد، هرچند آسيب ديدگي هارگريوز شادماني اين پيروزي را به كام الكس فرگوسن تلخ كرد.
الكس فرگوسن در پايان بازي گفت: براي اين كه به پيروزي دست پيدا كنيم، واقعا تلاش كرديم و زحمت كشيديم. بايد سماجت و اصرار تيم براي رسيدن به پيروزي را تحسين كنم. اين كار را پيش از اين هم چندبار انجام داده بوديم.
نمانيا ويديچ، اسكولز و پاتريس اورا، دچار سرماخوردگي شديد شده بودند و الكس فرگوسن تصميم گرفت از ابتدا از هارگريوز استفاده كند اما اين هافبك كانادايي الاصل نتوانست بيش از 5 دقيقه تيم را همراهي كند و به دليل آسيب ديدگي عضلهي همسترينگ تعويض شد.
فرگوسن دربارهي آسيب ديدگي هافبك تيمش عنوان كرد: بازي دادن هارگريوز مانند قمار بود. فكر كردم با اين كار از يك هافبك دفاعي محكم و با تجربه سود خواهيم برد، اما او تنها توانست 5 دقيقه بازي كند و اين فاجعه بود. عضلهي همسترينگ او دچار مشكل شده و اين اصلا باوركردني نيست.
سرمربي شياطين سرخ ادامه داد: با توجه به مشكل ويديچ، اسكولز و اورا مجبور شدم از ببه استفاده كنم، البته او بازيكن بسيار خوب و مستعدي است، اما هنوز بايد چيزهاي زيادي بگيرد.
فرگوسن دربارهي عملكرد شاگردانش گفت: با توجه به اين كه تعدادي از بازيكنان اصليمان را در اختيار نداشتيم، بايد براي رسيدن به گل اول صبر وحوصلهي زيادي به خرج مي داديم كه اين كار را هم كرديم.
سرمربي اسكاتلندي منچستريونايتد كه بايد هفتهي آينده تيمش را در داربي حساس شهر منچستر هدايت كند، اظهار كرد: فاصلهي بازيها بسيار كم است، فكر نمي كنم ناني بتواند براي بازي چهارشنبه خودش را آماده كند. اما فكر مي كنم برباتف دوشنبه شرايط بازي را پيدا و در تمرين شركت كند.
منچستريونايتد با پيروزي مقابل ولور همپتون 23 امتيازي شد و يك شنبه شب انتظار لغزش چلسي مقابل ليورپول را مي كشد تا بتواند فاصلهاش را با صدر جدول كم كند.
با 24 سال و يك روز حضور پرافتخار در اولدترافورد
فرگوسن ركوردش را بهبود بخشيد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد ركورد بيشترين مدت حضور بر مسند تيمي بريتانيايي را كه متعلق به خودش است، بهبود بخشيد.
به گزارش خبرگزرساري فارس، سرآلكس فرگوسن كه در تاريخ ششم نوامبر سال 1986 مسئوليت تيم اولدترافوردي را برعهده گرفت، روز گذشته همزمان با بازي تيمش در هفته يازدهم ليگ برتر و جدال خانگي مقابل ولورهامپتون، وارد بيست وپنجمين سال حضورش در اين تيم به عنوان سرمربي شد.
پيرمرد اولدترافوردي كه متولد 31 دسامبر سال 1941 در گوان در حومه گلاسكو اسكاتلند است، در يك ربع قرن فعاليت مربيگري براي يونايتديها، به 11 مقام قهرماني ليگ، 5 عنوان جام حذفي، 4 مقام قهرماني جام اتحاديه، 9 عنوان قهرماني جام خيريه، 2 مقام قهرماني ليگ قهرمانان اروپا، يك قهرماني جام جامداران سابق، يك قهرماني سوپرجام، يك قهرماني جام بين قارهاي و يك جام قهرماني باشگاههاي جهان رسيد. او در عين حال بارها از سوي مراكز مهم داخلي و خارجي مورد تقدير واقع شد.
كسب اين همه افتخار سبب شد بسياري از تحليلگران و كارشناسان از او به عنوان يك نابغه تكرارنشدني در مربيگري و برترين مربي جهان ياد كنند.
در فهرستي كه بدين خاطر انتشار يافته، نزديك ترين رقيب به او در زمينه حضوري طولاني در يك تيم از جزيره، آرسن ونگر، سرمربي فرانسوي آرسنال است كه اكنون 14 سال و 30 روز را در لندن در نقش مسئول فني توپچيها پشت سر گذاشته است.
در رده سوم نيز جان كولمن ، مربي تيم آرينگتون استانلي از ليگ دسته دوم با 11 سال و 82 روز قرار دارد.
فهرست 10 مربي با قدمت انگليس به شرح زير است:
1-سرآلكس فرگوسن، منچستريونايتد، مدت حضور، 24سال و يك روز
2-آرسن ونگر، آرسنال ، مدت حضور: 14سال و 30 روز
3-جان كولمن، آرينگتون استانلي، مدت حضور : 11 سال و 82 روز
4-ديويد مويز، اورتون، 8 سال و 230 روز
5-جان استيل، داگن هام، مدت حضور : 6 سال و 197 روز
6-ديويد جونز، كارديف سيتي، 5 سال و 159 روز
7-پل تولاب، بريستولروورز، مدت حضور: 5 سال و 39 روز
8-سامي مكايلوري، موروكيب، مدت حضور : 4 سال و 384 روز
9-توني پوليس، استوكسيتي، مدت حضور 4 سال و 139 روز
10- پل تيسدال، اكسترسيتي، مدت حضور : 4 سال و 127روز
رونی به آمریکا تبعید شد تا تمرینات منچستر دچار مشکل نشود!
وین رونی از سوی منچستر یونایتد به آمریکا فرستاده میشود تا آنها در آمادهسازی خود برای دربی منچستر با مشکلی روبرو نشوند.
رونی شگفتزده امروز به دستور باشگاه انگلیس را برای یک هفته به مقصد آمریکا ترک میکند.
رونی پس از آن که گفته بود قصد ندارد در اولدترافورد بماند، قراردادش را تمدید کرد، اما هنوز هم دو طرف از هم ناراحت هستند و به همین دلیل یونایتد ترجیح داد دو طرف فعلا دور از هم باشند.
مایک فلان، کمک مربی یونایتد میگوید: «فکر کردیم این به سود او و باشگاه است و بهتر است اوضاع فعلا کمی عوض شود.»
این در حالی است که رونی به تازگی با همسرش، کالین از تعطیلات در دبی بازگشته بود و گفته میشد مصدومیت مچ پایش بهبود یافته و در دربی منچستر در روز چهارشنبه حضور مییابد.
اما او وقتی شنید فعلا خبری از تمرینات آمادهسازی نیست و باید به دفتر مرکزی شرکت نایکی در آمریکا برود، حیران شد.
چند بازیکن اصلی و عضو هیئت مدیره منچستریها هنوز از دست این مهاجم خشمگین هستند، هرچند که او هم به صورت علنی و هم به صورت خصوصی معذرتخواهی کرده است.
سر الکس فرگوسن هم از حرفهای رونی درباره اوضاع پیشرفت باشگاه عصبانی است.
البته مقامات یونایتد امیدوارند این اقدام باعث رضایت نایکی، اسپانسر پیراهن یونایتد شود. این شرکت به دلیل اتفاقاتی که در مذاکرات تمدید قرارداد رونی رخ داد ناراحت است.
منابع نزدیک به نایکی میگویند آنها از این ناراحت هستند که در جریان مذاکرات این ستاره قرار نگرفتهاند.
پاتریس اورا مدافع چپ و سختکوش منچستر یونایتد معتقد است که منچستر سیتی بدون حضور کارلوس توز قدرت چندانی ندارد . این ارژانتینی سال گذشته از یونایتد جدا شد و به سیتی پیوست .
پاریس اورا گفت: سیتی پول زیادی را خرج کرد ولی به نظر من کارلوس توز از همه ی انها بهتر است. انها بازیکنان خوبی دارند ولی توز هم در حمله و هم در دفاع عالی است انها نمیتوانند بدون او کاری از پیش ببرند او بازیکن بزرگی است و مهمترین بازیکنی که انها دارند و تک تک بازیکنان سیتی این را میدانند . من هنوز با کارلوس دوست صمیمی هستم هر روز با او صحبت میکنم و در ارتباطم و من به خانه ی او میروم و همچنین او به منزل من می اید و ما برای همیشه دوست خواهیم ماند فقط بخاطر اینکه او به سیتی پیوست من نمیتوانم رابطه ام را با او بهم بزنم .
سیتی تیم خوبی است و این بازی بسیار حساس خواهد بود ولی من امیدوارم شب خوشی را برای هوادارانمان رغم بزنیم و یک بازیه جذاب و پرگل را ارائه دهیم.
به گزارش کانون هواداران منچستریونایتد و به نقل از the mail on sunday احتمال دارد آنتونیو والنسیا تا ماه فوریه به میادین بازگردد. وینگر اکوادوری شیاطین تابستان فصل پیش با 17 میلیون پوند به یونایتد پیوست و با 7 گل و یازده پاس گل نخستین فصل خود را به خوبی پشت سر گذاشت. امادر دیدارهای لیگ قهرمانان در مقابل رنجرز مصدوم شد و به نظر میرسید کل فصل را از دست داده است. یک منبع در باشگاه در این باره می گوید : " نگرش و رفتار والنسیا حقیقتا هرکسی را تحت تاثیر قرارداده است.اومیتوانست به خانه برود اما او ریکاوری و باشگاهش را قبل از هرچیزی انتخاب کرد. اوبه سختی کار میکند و باور دارد که میتواند به زودی ، در نیمه های ماه فوریه بازی کند."
میک فلان مرد شماره 2 منچستر یونایتد اظهار داشت که نمیتواند بازنشسته شدن سر الکس را ببیند . سرالکس ماه دیگه میتواند با سابقه ترین مربی منچستریونایتد شود ولی در حال حاضر این رکورد دست سر مت بازبی بزرگ است . سر الکس در حالی روی نیمکت منچستر حضور 24 ساله ی خود را جشن میگرفت که قبل از ان به یک نوع ویروس مبتلا شده بود و در بستر بیماری قرار داشت قبل از این بازی , من خیلی خوشحالم که زمان کمی از این 24 سال را در خدمت فرگوسن بودم وقتی به اینجا امدم من مو و سبیل داشتم ! واقعا فرگوسن شایسته ی احترام است و باید به او افرین گفت و او را تحسین کرد.
این یکی از رازهای فرگوسن است که او همیشه از تفکرات جدید استقبال میکند تا تغییرات ایجاد کند و بازیکنان و تیمی جدید بسازد
پل اسکولز قصد دارد در بازی روز 4شنبه با سیتی در ترکیب اصلی شیاطین قرار بگیرد .
فصل گذشته در دربی شهر منچستر اسکولز با ضربه ی سر خود در دقایق پایانی باعث پیروزی شیاطین شد . او اعتقاد دارد که دربی همیشه برای او حساسیت خاصی داشته و معتقد است دربی با تمام بازی ها متفاوت است میشه گفت که این بازی حساسترین بازی فصل ما است و مخصوصا با این راهی که سیتی در پیش گرفته این بازی برای هر دو تیم حساس است و هر دو تیم نیاز به برد دارند همیشه این بازی در سالیان گذشته حساسیت ویژه ای داشته است و این تنها بازی است که ما باید همیشه در ان برنده باشیم شاید مردم سیتی را برنده بدانند زیرا بازی در خانه ی انها برگزار شده ولی ما کاملا خود را اماده خواهیم کرد تا نتیجه ی خوبی کسب کنیم ما 3 بازی از 4 بازیه فصل قبل را بردیم و امسال هم میتوانیم این کار را انجام دهیم در اخرین بازی من گلزن بودم و برنده شدیم و باز هم اگر بتوانیم این را تکرار میکنیم من میدانم تا به حال شکست نداشتیم ولی امتیازارت بدی را از دست داده ایم و بازی هایی را که باید میبردیم را نبردیم این نشانه ی خوبی است که کسی تا به حال ما را شکست نداده است و ما میتونم به جایگاه اصلی خودمان در جدول برسیم و به ارامی به ان دست پیدا میکنیم.
به گزارش کانون هواداران منچستریونایتد و به نقل از sunday people سرآلکس فرگوسن میخواهد از گری نویل برای جانشینی اوله گانر سولشر در تیم ذخیره های یونایتد استفاده کند. مهاجم نروژی سابق شیاطین میخواهد برای هدایت تیم سابقش - molde - به کشورش بازگرد. و فرگی برای جانشینی او به نویل ، که مدافع باتجربه شیاطین و یکی از مشاورین او در رختکن است ، توجه خواهد نمود.به نظر میرسد که نویل برای این پست فرد مناسبی باشد و البته او هنوز نقشی کلیدی در ترکیب11 نفره شیاطین سرخ دارد.اگر نویل این شغل را بخواهد ، فرگی به او اجازه خواهد داد تا به طور نیمه وقت این کار را انجام دهد و و بنابراین او میتواند وظایفش در تیم اصلی را نیز ایفا کند. نویل یکی از قدیمی ترین بازیکنان منچستریونایتد است و در چند فصل اخیر به دلیل مصدومیت بازی های زیادی را از دست داده است.
خبر خوب برای شیاطین سرخ؛ آنتونیو والنسیا سه ماه زودتر برمی گردد[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]انتظار می رفت والنسیا به دلیل مصدومیت این فصل را از دست بدهد اما اکنون گفته می شود که احتمالا در فوریه بار دیگر به میادین باز خواهد گشت.به گزارش رسانه های انگلیسی، آنتونیو والنسیا، هافبک اکوادوری منچستریونایتد، که دوران مصدومیت را سپری می کند، می تواند سه ماه زودتر از آنچه پیش بینی می شد، به میادین بازگردد.
به گزارش نشریه دیلی میل، انتظار می رفت والنسیا به دلیل مصدومیت این فصل را از دست بدهد اما اکنون گفته می شود که احتمالا در فوریه بار دیگر به میادین باز خواهد گشت.
والنسیا در دیدار مقابل رنجرز در لیگ قهرمانان به دلیل تکل خشن بازیکن حریف دچار آسیب دیدگی از ناحیه لیگامنت زانو و شکستگی قوزک پا شد.
او ترجیح داد به جای بازگشتن به اکوادور، دوران نقاهت را در منچستر سپری کند و اکنون مشخش شده که زودتر از موعد تعیین شده، به میادین بازمی گردد.
یک منبع نزدیک به باشگاه منچستریونایتد گفت:" او می توانست به خانه بازگردد اما ریکاوری و بازگشت به ترکیب تیمش را در اولویت قرار داد. او به سختی کار می کند و انتظار می رود در اواسط فوریه به میادین بازگردد.
والنسیا که به دلیل بازی های خوبش تابستان 2009 از ویگان به منچستریونایتد پیوست، یکی از بازیکنان اصلی تیم در رقابت های فصل پیش بود و علاوه بر زدن 5 گل، 9 پاس گل نیز برای هم تیمی هایش فراهم کرد
ویدیچ در بین برترین های ماه اکتبر
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، در رايگيري نويسندگان نشريات ورزشي اين قاره ویدیچ در جمع نفرات ۱۱ مرد برتر فوتبال ماه اکتبر اروپا قرار گرفت
بازيكناني همچون برانيسلاو ايوانوويچ و جانتري از چلسي، گرت بال و رافائل فاندرفارت از تاتنهام هم از لیگ جزیره تو این لیست هستند.
پس از بازيكنان ليگ جزیره، سه بازيكن از لاليگا اسپانيا به نامهاي كريستيانو رونالدو و مسعود اوزيل از رئال مادريد در كنار ليونل مسي از بارسلونا، بيشترين سهم از اين پيكارها را در تيم ستارگان داشتند.
استیو الانا دروازه بان برست فرانسه ،اتوئو از اینتر و نوری شاهین هافبک دورتمند هم جزئ این لیست ۱۱ نفره هستند
منچستر یونایتد، دومین تيم انگليسي در پرداخت حقوق به بازيكنان
به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، چلسي كه در پايان فصل گذشته موفق شد مقام نخست را درحضور رقباي مهمي چون منچستر يونايتد و آرسنال از آن خود كند، به بازیکنان خود رقمي بالغ بر 199 ميليون يورو دستمزد پرداخته است؛ رقمي كه از ساير رقبا بيشتر است.
در اين فهرست، منچستریونایتد در رتبه دوم جاي گرفته و با 144 ميليون يورو، تيم بعدي است. در مكان سوم نيز آرسنال با 120 ميليون يورو دستمزد ساليانه، بيشترين سهم در پرداخت حقوق به بازيكنان داشته است.
فهرست 10 تيم پرهزينه انگليس به لحاظ پرداخت دستمزد به بازيكنان، به شرح زير است:
1- چلسي: 199 ميليون يورو
2-منچستريونايتد: 144 ميليون يورو
3-آرسنال: 120 ميليون يورو
4-منچسترسيتي: 118 ميليون يورو
5-ليورپول: 102 ميليون يورو
6-آستونويلا: 81 ميليون يورو
7-وستهام: 75 ميليون يورو
8-تاتنهام: 73 ميليون يورو
9-پورتسموث: 69 ميليون يورو
10-اورتون: 54 ميليون يورو
ردنپ خطاب به چیچاریتو : خودت را عمدا روی زمین ننداز ! جیمی ردنپ ستاره ی سابق لیورپول به هرناندز توصیه کرد تا عمدا خودش را روی زمین نندازد. ولی هرناندز در بازی مقابل وولوز بخاطر انداختن از عمد خودش روی زمین کارت زرد گرفت .
رئال مادرید چیچاریتو را زیر نظر دارد . ستاره ی سابق چیواس در یک ماه اخیر درخشش خوبی را داشته و توانسته خود را اثبات کند . سران رئال قصد گفتگو با هرناندز را دارند تا برای مدت طلانی او را به مادرید بیاورند. سرمربی رئال خوزه مورینیو به مدت طولانی هرناندز را زیر نظر دارد.
جي سونگ پارك: زدن گل پيروزي در دقايق پاياني تجربه فوق العاده اي است
ستاره كره اي منچستريونايتد در آستانه دربي شهر منچستر مقابل سيتي از هم تيمي هايش خواست تا تنها به پيروزي فكر كنند
سايت گل- جي سونگ پارك، ستاره كره اي منچستريونايتد، در آستانه دربي شهر منچستر مقابل سيتي از هم تيمي هايش خواست تا تنها به پيروزي فكر كنند.
او در مصاحبه با شبكه تلويزيوني اختصاصي باشگاه منچستريونايتد گفت:" ما هفته آينده دو ديدار مهم در پيش داريم و بايد روند پيروزي هايمان را ادامه بدهيم.
ما در آخرين ديدارمان به پيروزي رسيديم و بايد خودمان را به خوبي براي ديدار مقابل منچسترسيتي آماده كنيم.
من بسيار خوشحالم. ما سه امتياز ديگر به دست آورديم و من گل پيروزي را در دقايق پاياني به ثمر رساندم. به خاطر اين مسئله بسيار خوشحالم. شما نمي توانيد اين احساس را با هيچ چيز ديگر مقايسه كنيد؛ احساس گلزني در دقايق پاياني، وقتي كه همه هواداران از خوشحالي به هوا مي پرند.
اين يك تجربه فوق العاده بود. واقعا از آن لذت بردم. ما به تلاش مان براي گلزني ادامه داديم و سرانجام به آن رسيديم."
سرآلکس» رکوردش را بهبود داد سرمربى تیم منچستریونایتد رکورد بیشترین مدت حضور بر مسند تیمى بریتانیایى را که متعلق به خودش است، بهبود بخشید.
سرآلکس فرگوسن که در تاریخ ششم نوامبر سال ۱۹۸۶ مسئولیت تیم اولدترافوردى را برعهده گرفت، روز گذشته همزمان با بازى تیمش در هفته یازدهم لیگ برتر و جدال خانگى مقابل ولورهمپتون، وارد بیست وپنجمین سال حضورش در این تیم به عنوان سرمربى شد.
پیرمرد اولدترافوردى که متولد ۳۱ دسامبر سال ۱۹۴۱ در گوان در حومه گلاسکو اسکاتلند است، در یک ربع قرن فعالیت مربیگرى براى یونایتدى ها،
به ۱۱ مقام قهرمانى لیگ، ۵ عنوان جام حذفى،
۴ مقام قهرمانى جام اتحادیه، ۹ عنوان قهرمانى
جام خیریه، ۲ مقام قهرمانى لیگ قهرمانان اروپا،
یک قهرمانى جام جامداران سابق، یک قهرمانى سوپرجام، یک قهرمانى جام بین قاره اى و
یک جام قهرمانى باشگاه هاى جهان رسید. او در عین حال بارها از سوى مراکز مهم داخلى و خارجى مورد تقدیر واقع شد.کسب این همه افتخار سبب شد بسیارى از تحلیل گران و کارشناسان از او به عنوان یک نابغه تکرارنشدنى در مربیگرى و برترین مربى جهان یاد کنند. در فهرستى که بدین خاطر انتشار یافته، نزدیک ترین رقیب به او در زمینه حضورى طولانى در یک تیم از جزیره، آرسن ونگر، سرمربى فرانسوى آرسنال است که اکنون ۱۴ سال و ۳۰ روز را در لندن در نقش مسئول فنى توپچى ها پشت سر گذاشته است. در رده سوم نیز یان کولمن ، مربى تیم آرینگتون استانلى از لیگ دسته دوم با ۱۱ سال و ۸۲ روز قرار دارد.
فهرست ۱۰ مربى با قدمت انگلیس به شرح زیر است:
۱- سرآلکس فرگوسن، منچستریونایتد،مدت حضور، ۲۴سال و یک روز
۲-آرسن ونگر، آرسنال ، مدت حضور: ۱۴سال و ۳۰ روز
۳- یان کولمن، آرینگتون استانلى،مدت حضور : ۱۱ سال و ۸۲ روز
۴-دیوید مویس، اورتون، ۸ سال و ۲۳۰ روز
۵-جان استیل، داگن هام، مدت حضور : ۶ سال و ۱۹۷ روز
۶-دیوید جونز، کاردیف سیتى، ۵ سالو ۱۵۹ روز
۷-پل تولاب، بریستول روورز، مدت حضور: ۵ سال و ۳۹ روز
۸-سامى مک ایلورى، موروکیب، مدت حضور : ۴ سال و ۳۸۴ روز
۹-تونى پولیس، استوک سیتى، مدت حضور ۴ سال و ۱۳۹ روز
۱۰- پل تیس دال، اکسترسیتى، مدت حضور ۴: سال و ۱۲۷روز[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرگوسن دوست دارد بعد از رفتن سولسشر , نویل سرمربی تیم رزروهای منچستر شود . ساندی پیپل گزارش می دهد , که سران نروژی باشگاه مولده باشگاه سابق سولسشر قصد دارند او را مربی تیمشان کنند و فرگوسن هم با خروج مهاجم افسانه ای خودش از اولدترافورد موافقت کرده است . و فرگی قصد دارد نویل را که در رختکن هم از مشاوران او است جایگزین سولسشر کند ولی نویل هنوز قدرت بازی کردن را دارد و هنوز یک مهره ی مهم در تیم اصلی به شمار می رود اگر او بخواهد فرگوسن به او اجازه خواهد داد تا به طور پاره وقت برای تیم اصلی کار کند. نویل یکی از قدیمی های یونایتد است و مربی گری یکی از اهداف اوست.
پاتریس اورا بازیکن منچستریونایتد گفت خرج های سنگین منچستر سیتی بی نتیجه است. سیتی این تابستان هم خرج های بسیاری را انجام داد تا تیمی بسازد که شانس قهرمانی داشته باشد ولی هنوز اورا معتقد است که انها در برابر یونایتد هیچ چیزی نیست . او گفت که ما همه به جوانانمان اعتقاد داریم ما نیاز به بازیکن های بیشتری نداریم من فکر میکنم ما تیم بسیار قوی داریم .
حتي جهانيان هم به دربي منچستر توجه ميكنند
ويديچ: جدال با همشهريها نمايش عظيمي است
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: جدال با منچسترسيتي به خاطر رقابت فشردهاي كه با ما دارد، نمايش عظيمي است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ساندي تايمز، نمانيا ويديچ اظهار داشت: با پولي كه شيخ منصور، مالك عربي به منسيتي تزريق كرد، آنها به تيمي مدعي در ليگ برتر تبديل شدهاند. هر مسابقه با آنها بسيار دشوار است و برخلاف گذشته، رقيبي معمولي نيست. فكر ميكنم جدال تازه ما با آنها، نمايشي حساس و عظيم باشد.
او ادامه داد: هر وقت بحث دربي پيش ميآيد، خود به خود هيجانات كاذب را نيز به همراه دارد. تصور ميكنم دربيهاي ما از دو سال قبل از حساسيت بيشتري برخوردار شده است. به لطف تزريق پول، اين تيم به طور پيوسته بزرگتر از قبل شده است. اكنون در اوج رقابت دو همشهري قرار داريم.
ويديچ عنوان كرد: با ظهور قدرت جديد منسيتي، سطح انتظارات عامه مردم شهر نيز افزايش يافته و اصلا قابل قياس با چهار سال قبل نيست. بازيكنان ما پس بايد به خاطر داشته باشند وارد بازي عادي نخواهند شد چون ديداري عظيم است. يك دربي كه كلي بازيكن با كلاس جهاني در آن حاضر هستند و فقط نه مردم منچستر و انگليس كه جهانيان هم به آن توجه دارند.
دربي معروف شهر منچستر فردا شب به ميزباني سيتيها و ميهماني يونايتديها از هفته دوازدهم انجام خواهد شد.
فرگوسن: هارگریوز بخاطر مصدومیت از ناحیه ی همسترینگ 5 هفته مصدوم شد . فرگوسن گفت که هافبک 29 ساله اش تا اواسط ماه بعد از میادین دور خواهد بود ولی احتملا او در بازی های کریسمس ما را همراهی خواهد کرد ما مطمئنیم که زانوی هارگریوز دیگر مشکلی ندارد تمرینات او 8 یا 9 روز بود که بسیار سنگین پیش میرفت او عالی کار کرد و این دلیلی بود که به او بازی دادیم ولی شاید مراحل امادگی او بسیار زیاد بود و این دلیل اسیب دیدگیش بود.
اورا: منچسترسيتي هيچوقت حريف ما نخواهد شد
مدافعفرانسوی تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: منسيتی هرگزحريف ما نمی شود.
پاتريس اورا گفت: منچسترسيتی ها هميشه يك حرفتكراری می زنند و میگويند كه ما را شكست میدهنداما قادر به انجام اين كار نمی شوند. در واقع آنهامرد اين ديدار نيستند و هيچ وقت حريف ما نخواهندشد.
چند جمله فوق از سوي بازيكن خط دفاعيونايتدی ها در شرايطی عنوان شد كه مقامات امنيتیشهر در آستانه اين ديدار از همه اعضا دو تيم خواستندبرای جلوگيری از تنش و هياهو، از بيان حرفهایتحريكآميز خودداری ورزند.
اورا كه دررقابتهای جامجهاني 2010 آفريقايجنوبی به خاطردرگيری با ريمون دومنش، سرمربی وقت تيم فرانسه،حواشی زيادي خلق كرد، گفت: در مقابل آنان، كسب نتيجهمقابل اين حريف برای ما نتيجهای خوب ولی عادي است. يعنی يك شگفتی عظيم نيست. البته بايد اذعان كنم درموقعيت جاری، نياز هست كه برنده هر ديداریشويم.
وی ادامه داد: هدف ما خيلی والاتر ازتنها كسب يك برد خاص برابر همشهری مان است زيرادنبال كسب مقام قهرمانی ليگ خواهيم بود. اين هدف رااز ابتدای فصل داشتيم و تا به آخر نيز آن را دنبالمیكنيم.
يونايتدیها اكنون با 23 امتياز درفاصله دو امتيازي چلسی، پيشتاز مسابقات در رده دومحضور دارند.
دربی معروف شهر منچستر فردا شب بهميزبانی سيتیها و ميهمانی يونايتديها از هفتهدوازدهم انجام خواهد شد.
ويديچ : جدال با همشهری ها نمايش عظيمی است
مدافعتيم فوتبال منچستريونايتد گفت: جدال با منچسترسيتیبه خاطر رقابت فشردهای كه با ما دارد، نمايش عظيمیاست.
نمانيا ويديچ اظهار داشت: با پولی كه شيخ منصور،مالك عربی به منسيتی تزريق كرد، آنها به تيمی مدعیدر ليگ برتر تبديل شدهاند. هر مسابقه با آنها بسياردشوار است و برخلاف گذشته، رقيبی معمولی نيست. فكرمیكنم جدال تازه ما با آنها، نمايشی حساس و عظيمباشد.
او ادامه داد: هر وقت بحث دربی پيشميآيد، خود به خود هيجانات كاذب را نيز به همراهدارد. تصور می كنم دربیهای ما از دو سال قبل ازحساسيت بيشتری برخوردار شده است. به لطف تزريق پول،اين تيم به طور پيوسته بزرگتر از قبل شده است. اكنون در اوج رقابت دو همشهري قرار داريم.
ويديچ عنوان كرد: با ظهور قدرت جديدمنسيتی، سطح انتظارات عامه مردم شهر نيز افزايشيافته و اصلا قابل قياس با چهار سال قبل نيست. بازيكنان ما پس بايد به خاطر داشته باشند وارد بازیعادی نخواهند شد چون ديداری عظيم است. يك دربی كهكلی بازيكن با كلاس جهانی در آن حاضر هستند و فقط نهمردم منچستر و انگليس كه جهانيان هم به آن توجهدارند.
دربی معروف شهر منچستر فردا شب بهميزبانی سيتیها و ميهمانی يونايتدی ها از هفتهدوازدهم انجام خواهد شد.
سولشایر: امیدوارم روزی مربی منچستریونایتد شوم
او بسیار از فرگوسن تمجید کرده است.
سایت گل – اوله گونار سولشایر فاش کرده که میخواهد مربی منچستریونایتد شود، البته نه در 25 سال آینده!
سولشایر اخیرا مربی باشگاه مولده نروژ شده، باشگاهی که خود زمانی در آن بازی میکرد. او به زودی پست خود به عنوان مربی ذخیرههای یونایتد را ترک خواهد کرد.
سولشایر میگوید: «به نظرم هر کسی که برای منیونایتد بازی کرده باشد، اگر رویای مربیگری داشته باشد دوست دارد زمانی مربی یونایتد شود. اما سر الکس فرگوسن چند هفته پیش گفت که برای مربیگری در این باشگاه باید تجربه داشته باشید.
این اولین گام من برای مربیگری است و شاید 25 سال بعد زمان هدایت یونایتد فرا برسد.»
سولشایر گفت یکی از دلایل ترک یونایتد، خانوادهاش بود: «بازگشت به نروژ حس خوبی دارد. چهارده و نیم سال از کشورم دور بودم. خانوادهام حس میکردند زمان بازگشت به خانه فرا رسیده و پیشنهاد مربیگری مولده هم آن قدر عالی بود که نتوانم ردش کنم. فرگوسن چند هفته پیش به من گفت این گامی صحیح در راه مربیگری است.»
او از فرگوسن ستایش کرد: «رابطهای عالی داشتیم. او مربی و انسان فوقالعادهای است. او به من نشان داد چطور با انسانها همان طور که هستند رفتار کنم. آنها انسانند و بازی کامپیوتری نیستند. او میداند کدام دکمهها را برای هر فردی بزند. دیگر کسی به اندازه او مربی بزرگترین باشگاه دنیا نخواهد بود. مدیریت او در ماجرای وین رونی بهترین مدیریتی بود که به عمرم دیدهام و ما، مربیان یونایتد افتخار کار کردن در کنار او را داریم.»