شما كاربر گرامي دراين قسمت مي توانيد سئوالات و مشكلات خود را در اين قسمت مطرح نمائيد تا بتوانيم شما را راهنمايي كنيم
نمایش نسخه قابل چاپ
شما كاربر گرامي دراين قسمت مي توانيد سئوالات و مشكلات خود را در اين قسمت مطرح نمائيد تا بتوانيم شما را راهنمايي كنيم
با سلام خدمت مدير سايت تازه تاسيس دربي
اولا اگه امکانش هست اسمتون رو بگيد
ثانيا چه جوري بايد تو مسابقه پيش بيني ثبت نام کرد؟
ثالثا من ميتونم تاپيکي تو قسمت ارسنال ايجاد کنم يا نه ؟
موفق باشيد
سلام...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arsenal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جعفر صادقي هستم
يه علاقمند به فوتبال... كه يك وب شخصي به آدرس [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دارم
براي شركت در مسابقه پيش بيني فوتبال به همان قسمت مراجعه كنيد و وارد سامانه بشيد پس از اينكه ثبت نام كرديد و با نام كاربري خودتون وارد شديد ليست بازيها رو مي تونين ببينيد و در مسابقه شركت كنيد
در مورد ارسال پست نيز بايد بگم كه بدون شك نيازمند به همكاري شما و همه دوستان در پربارتر شدن derby هستيم. اما آن چيز كه مي تواند باعث پيشبرد اهداف سايت شود اين است كه پست هاي كاربران گرامي داراي بار فني باشه ..... ممنون از عضويت و همكاري شما
اميدواريم كه لذت ببريد
اقاي صادقي چرا حجم در نظر گرفته شده براي فايل هاي پيوست اينقدر کمه ؟
اينجوري نميشه عکس با کيفيت گذاشت
عکس هاي يک تيم بايد دسته بندي بشن يا همه در يه تاپيک قرار بگيرن ؟
ببخشید فقط یک البوم میشه درست کرد؟
برای قرار دادن عکس ابتدا اندازه کوچیک اون رو می تونین آپلود کنید و به اون لینک عکس بزرگ رو بدید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط arsenal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما برای هر تیم یک تاپیک در قسمت گالری در نظر گرفتیم شما می تونین پست های مربوط به هر تیم رو اینجا قرار بدید . خواهشآ تا زمانی که تعداد عکس های شما در یک پست به تعداد قابل ملاحظه ای (بیش از15تا ) نرسیده پست جدیدی ارسال نکنید و پست های قبلی خودتان را ویرایش کرده و به آن اضافه نمایید تا گالری از نظم بهتری بهره مند باشد.
برای مثال اگر پستی از عکس های بازیکنان آرسنال قرار دادید و می خواهید عکس های جدیدی از همین تیم بگذارید پست قبلی رو ویرایش کنید و عکس های جدید رو اضافه نمایید.
با تشکر
السلام و عليك يا مديريت فروم كرة القدمية دربي.مي خواستم بپرسم اين فرمت نوشته ها رو چه طوري مي شه حذف كرد؟كمر ما رو شكسته.در ضمن سايت يه چيزي كم داره.من ديروز يه اتفاق مرتبط با فوتبال برام افاتد ولي الان نمي دونم بايد كجا بگم؟بي زحمت يه قسمتي به اين منظور درست كنيد و اسمش رو هم بذاريد چرك نويس كه يه ايده نو باشه.
ببخشید.این قسمت ویرایش کار نمیکنه...
مشکل از منه یا ماله سایت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cristano ronaldo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
دوست عزیز برای ویرایش مطلبی که نوشته اید باید 2 بار پیاپی بر روی دکمه (( ویرایش )) کلیک کنید.
مشکلی نداره :toop:
دوست عزیز من هر جایی که لینک داره رو نوشته برای لینک باید عضو بشین در صورتی که من با اسم کاربریم وارد شدم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام آقا حامد عزيزنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamedss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما شما رو به عنوان سرپرست انتخاب كرديم براي همين امكان داره بعضي از دسترسي هاي شما تكميل نباشه .
هر جا كه ايرادي رو ديدين در قالب پيغام خصوصي به ما بگيد تا تصحيح كنيم
با تشكر
سلام
دقیقا همین مشکل برای من هم پیش اومده . من حتی نمی تونم وارد پروفایل کسی بشم که بخوام پ . خ بزنم
گفتم همینجا مطرح کنم شاید برطرف بشه
ساله خوبی داشته باشید:rose:
ویرایش : راستی امضا چرا اینجوری شده ؟؟
من حتی نمی تونم امضای جدید انتخاب کنم
متشکرم
داداش جعفر اگه بخوام کلوب برزیل باز کنم باید کجا باز کنم ؟!
دوستان عزيز خدمت شما عرض كردم كه بعضي از كاربران مثل آقا Mehdi و آقا Hamed به عنوان سرپرست و ... انتخاب شده اند و ممكنه كه برخي از دسترسي هاي شما مشكل داشته باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamedss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من بررسي كردم و مشكلات رو برطرف كردم اگه باز هم موردي مشاهده شد از طريق پيام خصوصي بهم بگيد تا تاپيك اختصاصي نشه .
معذرت مي خوام اگه احيانآ اين مشكلات حال گيري كرده بود :chakerim:
میشه یه توضیحی درباره اینا بدی جعفر :
• مدیر بخش هواداران • • ناظر سایت • عضو کمیته فنی
به به .... داش علی :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali_Ronaldo_9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
• مدیر بخش هواداران: از بین بچه هایی که مایل هستند یک نفر رو برای مدیریت بخش هواداران هر تیمی انتخاب می کنیم و یک مدت به صورت آزمایشی بچه ها فعالیت می کنند و در صورت تمایل دو طرف به عنوان مدیر اون بخش قرار داده می شن.برای هر تیم داخلی و خارجی یک مدیر در نظر گرفته میشه و اولویت برای مدیران باشگاههای داخلی از بین کسانی است که ساکن همون شهر باشند برای مثال مدیر بخش هواداران پاس همدان رو ترحجیح می دیم همدانی باشه :ohum: اما مدیر بخش هواداران رئال مادرید نیاز نیست که از مادرید باشه :nishkhand:
حیطه کاری مدیر بخش هواداران: به طور کلی مدیران هواداران نماینده مسئولین سایت توی بخش اون تیم هستند و مسئولیت سر و سامون دادن به اون بخش و وظیفه قرار دادن آخرین اخبار مهم باشگاه در اختیار هواداران و نظارت بر رعایت قانون توسط کاربران در اون قسمت رو دارند.
• ناظر سایت:طریقه انتخاب ناظر هم مثل مدیر بخش هوادارانه و بچه هایی که مایل بودن و باشند می گن و ما هم از اونها استفاده می کنیم
• حیطه کاری ناظر سایت:ناظر سایت هم توی سر و سامان دادن سایت کمک می کنه ولی در قسمت های دیگه سایت به غیر از کلوپ های هواداران. قسمت هایی مثل گفتگوی آزاد و دانلودها و دیگر قسمت هایی که زیر نظر باشگاهها نیستند مربوط به ناظر سایت میشه
• عضو کمیته فنی: سایت دربی در نظر داره به مرور زمان قسمتهای آنالیزی دقیق و فنی ای رو توی سایت قرار بده که از بین بچه هایی که بتونن این کار رو انجام بدن و علاقه و استعداد بحث های آنالیزی فوتبال رو داشته باشند یک گروه رو انتخاب کرده تا در قسمت هایی که بعدآ مشخص خواهد شد بتونن اطلاعات خودشون رو در اختیار بقیه بچه ها قرار بدن.
همچنین قسمت های مربوط به پرسش و پاسخ های فنی و تحلیلی فوتبال که ایجاد خواهد شد توسط این گروه اداره میشه و پاسخ خواهند داد .
:toop:در صورتی که بین کاربران عزیز کسانی هستند که در قسمت هایی که در بالا ذکر شد(مثل مدیریت هواداران تیم های داخلی و خارجی ) علاقه به همکاری دارند می تونن پیغام خصوصی بدن تا در صورت اینکه شرایط اولیه رو داشتند و مدتی هم به صورت آزمایشی در کنار هم کار کنیم و در صورت توافق طرفین می تونیم ادامه همکاری بدیم.
با سلام خدمت مدير زحمت كش سايت آقا صادق گل
ميخواستم راهنماييم كنيد كه چطوري ميشه يه عكسي رو براي كاربريم انتخاب كنم
خيلي خيلي ممنون:eyvalla:
کوچیک شما جعفر هستم :nishkhand: فامیلیم صادقی هست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط s.benitez [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربی هم خوش اومدی
واسه انتخاب عکس کاربری که بهش می گن (( آواتار )) وقتی وارد سایت شدید و با نام کاربریت LOGIN شدی بالای بالا (زیر اون متن متحرکی که بالای سایت هست ) سمت راست نوشته (( کنترل پنل شما )) کلیک کنید ... یا اینجا کلیک کنید .....[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط s.benitez [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی که وارد کنترل پنل شدی سمت راست چندین ردیف موضوع دیده میشه که برای تغییر عکس شخصی تون یا همون آواتار روی گزینه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کلیک کنید
و برای ویرایش امضا (همون عکس و متنی که بعد از هر پستی که ارسال می کنید به صورت اتوماتیک نوشته میشه به قسمت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] برید
نکته: عکس و امضای شما در پست های قبلی دیده نمیشه ها و هر موقع عکس و امضاتون رو قرار دادین از اون به بعد پست هایی که ارسال می کنید کنارش عکس شما دیده میشه و در انتهاش امضاتون نمایش داده میشه :ehem:
سلام .می خواستم بدانم چند نفر کاربر در این سایت ثبت نام کردم و میخواستم بدانم میتوانم در قسمت مشخصات کاربر در مسابقه پیش بینی فوتبال که امتیاز و.... در ان است را کپی کنم چون ان ها را لازم دارم ودرخواستم این است کسانی که بعضی
مسابقات را دقیق دقیق پیش بینی کرده اند را بنویسید و ان ها را تشویق کنید:deldari:
سلام و عرض ادب
آقا من 3 روز پیش به یکی پیشنهاد بازی دوستانه دادم
خود سایت بازی رو گذاشت جمعه 1 مرداد ساعت 9:30
ولی این بازی هنوزم انجام نشده..!
اشکال از سایته یا تیم طرفم که بازیو تایید نکرده؟؟
اگه تایید نکرده چرا زمان بازی مشخص شده؟؟
اگه تایید کرده چرا بازی انجام نمیشه؟؟
من چیکار کنم که این بازی کنسل شه تا بتونم با یکی دیگه بازی کنم..؟ :narahat::arsenal:
تو رو خدا یه فکری به حال من کنید. تا الان چند تا گل با فرمت mkv که قربونش برم حجمش بالاست دانلود کردم ولی 5یا6 ثانیه پخش میشه. چه کار کنم. باور کنید با هزار بدبختی دانلود میکنم اخه سرعت کمه. با تشکر از شما.
دوست عزیز ما گلهای هر بازی رو که با فرمت و حجم بالا مثلMKV قرار می دهیم لینک های با فرمت avi که حجم کمتری هم دارند قرار می دهیم شما اگه سرعت کمی دارید می تونین با فرمت avi رو دانلود کنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جعفر جون چرا وقتی شما و حامدجان پست میدین تو جدیدترین رخداده به جای یه بار پیام 3 ، 4 تایی پیام میاد؟!!!
یه کم ناجوره!
سلام.من یک مشکل دارم داخل تیمم اینجا بگم یا پیام خصوصی بدم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcreal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لينك زير براي بررسي و حل مشكل تيم آنلاين شماست .
سلام و درود به شما لطفا بگین چطور میشه به خود شما ایمیل زد یا مکاتبه خصوصی داشت.تشکر
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliaki [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
می تونین از طریق سایت پیغام خصوصی بدین و یا اینکه با ایمیل من مکاتبه کنید
ایمیل من : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بر سایت عالیتان . ببخشید چرا گل ها لیگ ها رو با کیفیت HD نمی ذارید؟؟؟؟ :rose:
سلام خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط امیر محمد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گلهای این مرحله از بازیها رو با کیفیت خوب قرار می دیم اما چون معمولآ بازیهای این مرحله حساس نیستند و ممکنه برخی از تیم ها بازیهاشون با کیفیت hd پخش نشه و فرقی بین تیم ها نگذاشته باشیم فعلآ همه گلها رو با کیفیت خوب قرار می دیم.
از مرحله بعدی با کیفیت hd هم اضافه می کنیم
سلام خدمت آقا جعفر گل.آقا این سایت چت باکس داره یا نه؟اگه داره کجاست و اگه نداره لطف کن براش بزار خیلی ضروری .چت باکس چیز خیلی باحالیه
آقا حمید عزیز علیک سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط حمید مسی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چت باکس نداریم به خاطر اینکه کنترل چت باکس خیلی سخته و نمیشه نظارتی روی مطالب ارسالی داشت
برای همین هم فعلآ برنامه ای برای چت باکس نداریم
یه تغیراتی در سایت انجام بده مثلا رنگ سایت رو آبی کن.
سلام
چرا امضای من نمایش داده نمیشه !! مشکل از منه یا نه ؟
ممنون.
امضای شما الان نمایش داده میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط xavi_hernandez [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما در پست هایی که قبل از ساختن امضاتون ارسال کردید به نمایش در نمی آد
از این به بعد هر پستی ارسال کنید امضاتون مشخص می شه
چه جوری میتونم در ارسال پاسخ عکس قرار دهم.جواب این سوال رو کجامینویسید؟
:mage mishe:
در زمان ارسال مطلبتون روی گزینه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کلیک کنید و در پنجره ای که باز می شود لینک عکس خودتون رو قرار بدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط g8t9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای این سایت 3 قالب قرار داده ایم که از پایین ترین قسمت صفحه می توانید قالب دلخواه خودتون رو انتخاب کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط danielbahrami [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه طوری میشه از کامپیوتر شخص عکس اپلود کنم؟
:ey babaaa:
از سایت زیر استفاده کن
سلام چطوري ميتونم كل بزارم تو سايت براتون:soal::soal::soal: