سلام
هر چی خواستم تایپیک جدید بنویسم دیدم دوستان نوشتن
به نظر شما بهترین مهاجم و مدافع این دوره جام جهانی چه کسی است
به نظر من بهترین مهاجم دیوید ویا اسپانیایی و مدافع هم لوسیو از برزیل هستند
تشکر یادتون نره
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
هر چی خواستم تایپیک جدید بنویسم دیدم دوستان نوشتن
به نظر شما بهترین مهاجم و مدافع این دوره جام جهانی چه کسی است
به نظر من بهترین مهاجم دیوید ویا اسپانیایی و مدافع هم لوسیو از برزیل هستند
تشکر یادتون نره
بله اون که شکی توش نیست که داوید ویا بهترین مهاجمه...یه مدافعه اوروگوییم بود که فک کنم از بقیه بهتر بود اما اسمشو یادم نیست:mage mishe:
بهترین مهاجم که داویدویاست وامامدافع فکر کنم پویول باشه
بهترین مهاجم :
دیگو فورلان (اروگوئه)
بهترین مدافع :
مرته ساکر (آلمان)
بهترین مهاجم هیگواین
بهترین مدافع پویول
من خودم هم از پویول خوشم میاد خودم هم اصل بارساییم اما پویول دو سه تا اشتباه تو این جام داشته
بدون تعصبات منچستری::chakerim:
بهترین مهاجم: ویا
بهترین مدافع: پیکه
بهترين مهاجم كلوزه
بهترين مدافع هم لام
فن در ويل هم خوب بوده
سلام
بابا پس چی شد.
يه چيزی بنويسيد نظرتون رو هم بدونيم.
بابا جام جهانی که فاتحش خونده شد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad ali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بهترين مدافع:لوسيو بهترين مهاجم:اتوو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راموس بهترین والبته کاملترین مدافع جهانه چون به خوبی در حملات تیمشم شرکت میکنه و قدرت خوبی توی حرکت در جناحین داره!!
در مورد مهاجم باید بگم مارادونا و پله کامل ترین مهاجم های جهان بودند که توانایی تغییر نتیجه تحت هر شرایطی رو داشتند چه توی تیم ملیشون چه باشگاهی ولی در حال حاظر باتوجه به نتایج جام جهانی متوجه میشیم هیچ مهاجم شش دانگی تو دنیا نیست.
c.ronaldo
:iran:
بهترین مهاجم فقط مسی-بهترین مدافع فقط پویول
بهترین مدافع فقط سرجیو راموس وبهترین مهاجم کریس رونالدو و هیگواین
به نظرم بهترین مهاجم:فورلان
بهترین دفاع هم که معلومه دیگه :راموس
بهترین دفاع راموس چون دریبل میزنه تو جام جهانی هم جزءتکنیکیها بود ..
2- بهتریییییییین مهاجم برخلاف بی توجهی های همه اتوئو ماشین گل زنی تازه خیلی مدرن بازی میکنه و حتی برا توپ گیری تکل میزنه و موقعی هم که تو بارسا بود اندازه دفاع هاشون کارت میگرفت خیلی هم جنگندس و شم گل زنی بالایی داره و موثر بازی میکنه و مثل رونالدو نیست که فقط تو بازایهایی که با تیم ضعیف بازی دارن خودشو نشون میده و نمایشی هم بازی نمیکنه در کل اتوئو رو کامل ترین مهاجم دنیا میدونم البته روبینیو هم به خاطرسبک برزیلیش قبول دارم:toop:
بهترین مهاجم لیونل مسی
بهترین مدافع الساندرو نستا
ببخشید برادر ولی منظور ما جام جهانی2010 افریقای جنوبی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MOHAMMAD ALI [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما ببخشید برادر ولی مثل این که با دقت مطلبو نخوندی؛:fek konam:
مارادونا و پله کامل ترین مهاجم های جهان بودند که توانایی تغییر نتیجه تحت هر شرایطی رو داشتند چه توی تیم ملیشونچهباشگاهی ولی در حال حاظر باتوجه به نتایج جام جهانی متوجه میشیم هیچ مهاجم شش دانگی تو دنیا نیست.
ok
با سلام.
دوستان عزیز بحث جام جهانی دیگه تموم شد.
بخشش کم کم آرشیو میشه و بحث ها و نظرات بچه ها بعد از جام هم گفته شده.
چیزی دیگه از اون نمونده.
بجای درست کردن این نوع تاپیک ها به بحث های الان تیمتون بپردازید.
بجای اینکه دنبال درست کردن تاپیک های متعدد و بی محتوا باشید در تاپیک های مهم و بنیادی شرکت کنید.
بعضی از تیمها تاپیکهاشون خالی مونده و هوادارانشون فقط تو این گونه بحث ها شرکت می کنند.
پس از اینجا به دوستان بگم که از این گونه تاپیک ها حذف میشه و این تاپیک هم بسته میشه و طی چند روز آینده پاک خواهد شد.