مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90
واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر میکنم
مبعلی: دراستقلال شماره 32 را میپوشم
خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد میبندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.
ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد میبندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.
شرایطات با استقلال به کجا رسید؟
من با استقلالیها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلیترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.
فردا به هیئت فوتبال میروی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی میبنددم.
چرا استقلال را انتخاب کردی؟
به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان میکردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن میکنم.
میدانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را میشناسیم و میدانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده میشود و تواناییهایش بیشتر خواهد شد.
بعد از مدتها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
فوتبال ایران حاشیه دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرفها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان میخواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.
نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر میکنم اگر بهتر از پارسال نباشیم، بدتر هم نمیشویم.
استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول میشوید؟
استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سختترین لیگهای امسال خواهد بود. خیلی از تیمها سرمایهگذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.
با پرویز مظلومی صحبت کردهای؟
بله، تلفنی با ایشان صحبت کردهام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آمادهام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و میخواهم یکی از بهترین فصلهای فوتبالیام را در استقلال انجام دهم.
تو از فولاد حرف میزدی و اینکه میخواهی در این بروی؟
درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمیخواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر میکنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمیداد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر میکنم.
برخی رسانهها نوشتهاند که تو شماره 10 را میپوشی و برخی دیگر میگویند میلاد میداودی این پیراهن را میپوشد.
من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه میدانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سالهای فوتبالم این شماره را پوشیدهام مگر اینکه در تیمهای دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را میپوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.
چرا اگر میگویی؟
چون هنوز قراردادی امضا نکردهام.
چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
فردا همه چیز مشخص میشود. اگر به توافق برسیم امضا میکنم و میل من به رفتن به استقلال است.
در صورت توافق کی سر تمرین میروید؟
اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]