اخبار مهم تیم استقلال در فصل 89/90
به نام یاور بر حق
به امید قهرمانی استقلال در فصل 89-90
اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
برهانی: با استیل آذین تمام کرده بودم اما به عشق هواداران تمدید کردم / حداقل یک جام میگیریم
روز گذشته آرش برهاني با حضور در باشگاه استقلال با مسئولان جديد اين تيم و علي فتحاللهزاده به توافق رسيد كه قرارداد خود را تمديد كرده و براي دو فصل ديگر آبيپوش بماند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ورزشی پارسیان، به همين بهانه گفتوگويي انجام داد كه به شرح زير است:
كم پيدايي، اين روزها شايعات زيادي درباره توست و توافق با استيل آذينيها شنيده شد؟
بگذاريد يك اعتراف بكنم، كار من با استيل آذين تمام بود ولي به حرمت آقاي فتحاللهزاده و هواداران خوب استقلال به آنجا نرفتم و در خانه خودم ماندني شدم.
چه شد كه تصميم به رفتن گرفتي؟
به خاطر اينكه در تمام اين چند سالي كه فوتبال بازي ميكنم، سال گذشته يكي از بدترين فصلهايي بود كه تجربه كردم.
اما سال گذشته آنچنان بايد و شايد ظاهر نشدي و در نيم فصل دوم بيشتر روي نيمكت بودي؟
من تمام ساعات بازيهاي سال گذشتهام را جمع زدهام و كلاً شانزده بازي انجام داده بودم و يازده گل در اين بازيها زدهام كه فكر نميكنم آمار بدي باشد.
سياوش اكبرپور به استيل آذين رفت، با او خيلي هماهنگ بودي؟ درباره اين جدايي حرفي نداري؟
سياوش دوست من بود، خيلي با هم هماهنگ بوديم، زحمات او را هيچ وقت فراموش نميكنم و فكر نميكنم كسي بتواند جاي او را بگيرد.
ظاهراً از تركيه برگشتهاي، دنيزلي را ديدي؟
دنيزلي را نديدم ولي تلفني با او صحبت كردم. حالش خوب بود و براي استراحت به يونان رفت، چون سابقاً هم گرفتار اين بيماري شده بود و براي استراحت به يونان رفته بود، مثل اينكه امكانات يونان بهتر است.
پيشنهادي هم از آنجا داشتي؟
من چند پيشنهاد خوب خارجي داشتم كه دو تا از آنها از تيمهاي خوب تركيه بود؛ يكي هم از روسيه و همچنين بلژيك كه حتي دعوتنامه هم فرستادند و من نرفتم و ترجيح دادم در ايران بمانم.
ظاهراً هواداران در ماندن تو تأثير زيادي داشتند؟
با آنكه من انتظار بيشتري از مجموعه استقلال داشتم كه براي تمديد قرارداد با من صحبت كنند اما بيشتر با عشق هواداران روبرو شدم كه در كوچه و بازار با ديدن من يادآور ميشدند در استقلال بمانم و جايي نروم.
نظرات درباره تغييرات جديد استقلال چيست؟
الان يك مجموعه خيلي خوب مديريتي و فني سر كار آمده و فكر ميكنم امسال با علي فتحاللهزاده و پرويز مظلومي نتايج خوبي بگيريم.
نظرت درباره بازيكناني كه جدا شدهاند، چيست؟
درست است كه بازيكنان خوبي را از دست دادهايم و فكر ميكنم با فتحاللهزاده ميتوانيم جايگزينهاي خوبي را براي آنها پيدا كنيم، چند هافبك خوب از تيم جدا شدهاند كه خبر دارم با هافبكهاي خوبي درحال مذاكره هستند.
امسال هم قول آقاي گلي را ميدهي؟
مطمئن باشيد امسال نتايج خوبي ميگيريم و با جبران ناكامي سال قبل يك جام هم براي هواداران ميآوريم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازديد دكتر فتحاللهزاده از روابطعمومي استقلال
دكتر عليفتحالله زاده از روابطعمومي بازديد به عمل آورد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال: سرپرست استقلال با معرفي محمد سررشتهداري به عنوان مدير روابطعمومي باشگاه استقلال با وي دقايقي به صحبت پرداخت و ابراز اميدواري كرد با همكاري و همياري مجموعه سايت استقلال و روابطعمومي تعامل خوبي با رسانههاي ورزشي برقرار شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استقلال در ترکیه اردو میزند
حضور تيم استقلال براي برگزاري اردويي 10 روزه در تركيه قطعي شد و پرويز مظلومي اعلام كرد به منظور آمادگي تيم استقلال در فصل جديد ترجيح مي دهد، تيمش را در تركيه آماده مسابقات كند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ورزشی پارسیان به نقل از يك مقام مسئول حاضر در باشگاه استقلال، مسئولان اين تيم در آلمان با شرايط بسيار خوبي روبرو هستند و اعلام كردند، مي توانند شرايط بسيار خوبي را در اين كشور براي استقلال مهيا كنند، اما سرمربي استقلال به علت شرايط آب و هوايي تركيه و آشنايي با محل اردو، اين كشور را به سرپرست استقلال پيشنهاد داد و فتح الله زاده نيز براي آمادگي شرايط اقدامات لازم را انجام داده است.
تمرين استقلال با حضور آشوبي برگزار شد
تمرين استقلال با حضور آشوبي برگزار شد
خبرگزاري فارس: تمرين امروز تيم استقلال تهران در زمين شماره 3 مجموعه ورزشي آزادي با حضور هافبك جديد اين تيم برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز استقلال قرار بود از ساعت 18 در زمين شماره 3 آغاز شود كه به دليل پراكندگي حضور بازيكنان در محل تمرين با 10 دقيقه تاخير آغاز شد.
* فرزاد آشوبي كه براي اولين بار در تمرين شركت كرد، به صورت انفرادي در گوشهاي از محل تمرين حضور داشت كه آرش برهاني و پژمان منتظري به سمت وي رفتند و پس از خوش آمد گويي براي وي آرزوي موفقيت كردند.
* بيژن كوشكي، مهدي امير آبادي، پژمان منتظري و مجتبي محبوب مجاز از جمله چهرههاي جديد تمرين استقلال بودند.
* حدود 30 تماشاگر در زمين شماره 3 آزادي حضور داشتند.
* پرويز مظلومي به مدت 5 دقيقه در فضاي شاد قبل از شروع تمرين با بازيكنان به صحبت پرداخت.
* امير حسين صادقي كه پيش از اين در تيم مس كرمان با فرزاد آشوبي هم تيمي بود در اين جلسه تمريني بيش از سايرين با هافبك جديد آبي پوشان به صحبت پرداخت.
* از غايبان تمرين امروز ميتوان به ميلاد نوري اشاره كرد كه بايد روزي 3 جلسه در كلينيك نوروزي به فيزيوترابي بپردازد.
* شنبه هفته آينده تيم استقلال به مدت يك هفته در كردان اردو خواهد زد. اين تيم روز جمعه را به استراحت ميپردازد.
* امروز علي فتح الله زاده، علي نظر جويباري و علي اميري در مراسم سالگرد درگذشت برادر حبيب كاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس شركت كردند.
* در تمرين امروز 4 بازيكني كه به تازگي به جمع آبي پوشان اضافه شدند (آشوبي، منتظري، امير آبادي و محبوب مجاز) تمرينات كششي بيشتري نسبت به سايرين انجام دادند.
تمرين تيم استقلال تحت تاثير مهاجم تنومند برزيلي
تمرين تيم استقلال تحت تاثير مهاجم تنومند برزيلي
غيبت مجيدي، برخورد معمولي طالبلو و محمدي و پيگيري مطالبات
خبرگزاري فارس: تمرين بعدازظهر تيم فوتبال استقلال در زمين شماره 2 مجموعه آزادي برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، استقلال بعد از ظهر امروز در ورزشگاه آزادي و در زمين شماره 2 تمرينات خود را پيگيري كرد. در تمرين امروز بعد از ظهر آبيپوشان آندرسون دوسانتوس چشمها را به خود خيره كرد. اين مهاجم برزيلي به خاطر اندام تنومندش سوژه اصلي بازيكنان تيم استقلال شده بود.
نكته جالب اينجا بود كه بازيكنان جثه اين بازيكن را درشت تر از حنيف عمران زاده ميدانستند و به او كنايه ميزدند. در تمرين استقلال گفته ميشد كار انتقال دوسانتوس به استقلال در حال نهايي شدن است. مهاجم برزيلي تيم استقلال قرار است در يك كلينيك تخصصي تست پزشكي دهد.
* ابتدا قرار بود تمرين تيم استقلال راس ساعت 18 برگزار شود اما به دليل تمرين يك تيم دسته دومي در زمين شماره 2 آبي پوشان نيم ساعت منتظر بازيكنان اين تيم دسته دومي ماندند تا تمرين آنها به پايان برسد. پرويز مظلومي از اين فرصت استفاده كرده و حدود 25 دقيقه آبي پوشان را در گوشهاي جمع كرد و براي آنها در خصوص فصل آينده به صحبت پرداخت.
* فرهاد مجيدي كه در تمرين صبح تيم استقلال غايب بود در تمرين نوبت بعد از ظهر آبي پوشان نيز حضور پيدا نكرد. اين بازيكن امروز دچار مصدوميت جزيي است با حضور در بيمارستان آتيه ام.آر.اي گرفت.
* محمد محمدي اولين جلسه تمريني خود را به صورت تاكتيكي با آبي پوشان پشت سر گذاشت. اين در حالي بود كه محمدي و طالبلو 2 دروازهبان تيم استقلال برخورد بسيار سرد و معمولي با يكديگر داشتند. محمدي در طول تمرين تنها به دويدن دور زمين اكتفا كرد.
* علي نظري جويباري سرپرست تيم استقلال در تمرين امروز آبيپوشان حاضر شد و بازيكنان به محض مشاهده سرپرست استقلال مطالبات خود را از وي طلب ميكردند.
* مرحله اول تمرين كارهاي كششي زير نظر مربي بدنساز بود و سپس بازيكنان زير نظر پرويز مظلومي به كار با توپ و فوتبال درون تيمي پرداختند.