سياه و سفيدهاي يوونتوس (( اخبار , حواشي , گزارش بازيها)) Juventus Fans
به نام خدا
با سلام به هواداران پر افتخارترين تيم كالچو يعني يوونتوس .
اين تاپيك هم براي هواداران يوونتوس ايتاليا در نظر گرفتيم.توي اين قسمت به بررسي حوادث , اخبار , گزارش بازيها و ديگر مسائل حاشيه اي بيانكونري مي پردازيم.هواداران مشكي و سفيد هاي تورين در اين قسمت از تيم خودشون مي تونن صحبت كنند و آناليز و مسائلي كه دوست دارند رو مي تونن اينجا قرار بدن.از ارسال پست هاي بي محتوا خودداري كنيد تا مجبور به حذف كردن مطالبتون نشيم تا سطح كيفي تاپيك هم بالا بره. من هم به عنوان مسئول ليگ ايتاليا سعي مي كنم حواشي و مسائل هفتگي يوونتوس رو اينجا قرار بدم.
به اميد موفقيت شما :juventus:
بازگشت جیجی به ترکیب یووه
پس از یک ماه دوری اماده بازگشت به میادین است، اماده محافظت از دروازه بیانکونری. جان لوئیجی بوفون باز می گردد و در دیدار برابر کیه وو در کنار یوونتوس خواهد بود. سنگربان سیاه و سفید در خصوص شرایطش گفت: اماده ام، دوران مصدومیت و جراحی خوبی را پشت سر گذاشتم و خوب تمرین کردم، همه چیز به خوبی پیش رفت و در حال حاضر اماده ام. در این روزها مشکلی احساس نمی کنم و می توانم با امادگی کامل بازگردم.
وی به پیروزی برابر ناپولی اشاره کرد و افزود: این پیروزی برای ما ارزشمند بود و برای بازگشت به شرایط ایده ال به ما کمک کرد. از منینگر برای جانشینی ام ممنونم، همه یک تیم هستیم و همه یک نتیجه، یک شکست و یک پیروزی را در کنار یکدیگر به دست می اوریم. می توانیم نتایج درخشان را از سر بگریم. می دانیم این اوضاع دوست داشتنی نیست اما باید در هر دیدار با بالاترین قدرت به میدان رویم و به نحوی بازی کنیم که چرخش و تغییر شرایط را ببینیم، همان دور که شب گذشته دیدیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حسرت بوفون از دوران ناکامی یووه
جیانلوئیجی بوفون کادوی خوبی در جشن تولد 32 سالگی اش دریافت نکرد، چرا که تیمش در همان شب در رقابتهای کوپا ایتالیا با نتیجه 1-2 مغلوب اینتر شد و بدین ترتیب از گردونه رقابتها حذف گردید.
بوفون معتقد است که تیمش شایسته باخت در این دیدار نبود،چرا که بازی دیشب کاملا متعادل و برابر دنبال می شد.بوفون در صحبتهایی در این رابطه که در وب سایت رسمی باشگاه یوونتوس منتشر شد گفت:« ما می خواستیم تا در دیدار 5شنبه شب به پیروزی برسیم و شایسته شکست نبودیم ولی اینتر هم شایسته باخت نبود.متاسفانه تیم ما در این برهه زمانی بسیار بدشانس است ولی ما نهایت سعی مان را به کار می گیریم تا بر این موضوع غلبه کنیم.ما بازیکنان حرفه ای و خوبی هستیم و به تلاشمان ادامه خواهیم داد.هر چند که ممکن است از نتیجه دیدار 5 شنبه شب عصبانی شده باشیم ولی می بایست این احساس را در زمین مسابقه جا گذاشته و نهایت تلاشمان را برای خروج از بحران کنونی به کار بگیریم.»
بوفون در جریان دیدار شنبه شب تیمش مقابل رم کارت قرمزی را دریافت کرد و از همین رو قادرنخواهد بود تا در دیدار هفته آینده تیمش مقابل لاتزیو روانه میدان شود.
دل پیرو می تواند رئیس یووه شود
بونیپرتی در صحبتهایی از ایده مدیریت دل پیرو در دفتر باشگاه بینکونری استقبال کرده است.
سایت گل-جیامپیه رو بونیپرتی در صحبتهایی اعلام کرده که الکس دل پیرو می تواند مدیر لایق و توانایی برای یوونتوس باشد.
دل پیه رو که امشب با انجام چهارصد و چهل و چهارمین دیدار خود با پیراهن بینکونری،رکوردی برابر با رکورد حضور بونیپرتی در ترکیب یووه را به اسم خود ثبت خواهد کرد، اکنون با پیشنهادات جدیدی مواجه شده است.
بونیپرتی در گفتگو با توتوسپورت اعلام کرد:« دل پیرو، پسر طلایی یوونتوس است و تمام شرایط لازم برای برعهده گرفتن سمت مدیریتی و ریاست باشگاه را دارا می باشد. من می توانم او را درسمت رئیس آتی بینکونری تصور کنم و اگر این اتفاق بیفتد،بسیار خوشحال خواهم شد.»
این بونیپرتی بود که در سال 1993 دل پیرو را از تیم پادووا برای تیم جوانان یووه خریداری نمود. او در پایان صحبتهایش در این باره گفت:« دقیقا آن روز را به یاد می آورم که برای تماشای بازی دل پیرو رفته بودم و دریافتم که او از جنس یک قهرمان است. من در انتخابم بسیار خوش شانس بودم و اکنون برای الکس بسیار خوشحالم.»
دیه گو: همه باید سرزنش بشویم
ستاره برزیلی بینکونری معتقد است که او تنها مقصر بحران کنونی یوونتوس نیست
سایت گل- دیه گو ستاره برزیلی باشگاه در صحبتهایی شرایط کنونی بینکونری را مورد ارزیابی قرار داده است. یوونتوس در 5 دیدار اخیر خود نتوانسته حتی به یک پیروزی دست بیابد و در دیدار شنبه شب خود مقابل لیورنو به تساوی 1-1 دست یافت.
دیه گو از زمانی که با قراردادی 25 میلیون یورویی در تابستان گذشته از وردربرمن به یوونتوس پیوست، نتوانست تاثیرچندانی در ترکیب بینکونری بگذارد و در هفته های اخیر عملکرد ضعیف او به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است ولی این ستاره 24 ساله معتقد است که ضعف در رختکن بینکونری همه گیر می باشد.
این ستاره برزیلی در صحبتهایی در این رابطه گفت:« به نظر می رسد که ما قدرت گلزنی نداریم و نمی توانیم از فرصتهای ایجاد شده استفاده کنیم ولی این کاری است که می بایست آن را انجام دهیم. ما درنیمه اول بازی، نهایت تلاشمان را به کار گرفتیم ولی در نیمه دوم به مراتب بهتر کار کردیم.در هر صورت ما به پیروزی نیاز داشتیم که این طورنشد. اگر به پیروزی نرسی و هیچ چیز تغییر نکند، این مشکل خواهد بود. »
دیه گو در پایان صحبتهایش گفت:« فکر نمی کنم که مشکل تیم من باشم و به نظر من این مشکلی کلی است. من شخصا حالم خوب است. به نظر من ما بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم ولی اگر به پیروزی نرسیم، همه چیز برای ما سخت تر و سخت تر می شودو می بایست به تلاشمان ادامه دهیم.همه ما می توانیم به مراتب بهتر باشیم. حتی خود من. همه ما به کیفیت واقعی مان آشنا هستیم و می بایست راهکار مناسبی در این رابطه بیابیم.»
یوونتوس در حال حاضر در رده ششم جدول قرار دارد.
یوونتوس به دنبال جذب ایگواین
سران بینکونری نام ستاره آرژانتینی رئال مادرید را به لیست خریدشان اضافه کرده اند.
طبق گزارش منتشره در توتو سپورت، مسئولان یوونتوس در نظردارند تا برای خریداری گونسالو ایگواین، ستاره جوان کهکشانی ها وارد عمل شوند.
ایگواین به رغم شامه بالای گلزنی اش و به دلیل پرستاره بودن تیم مادریدی، فرصت چندانی برای حضور در ترکیب اصلی رئال نمی یابد.او رقابت شدیدی را با کریم بنزما برای حضور در ترکیب تیمش دارد و در 15 دیداری که برای رئال به میدان رفته، به 12 گل رسیده است.
البته سران بینکونری به خوبی می دانند که خریداری ایگواین کار آسانی نیست؛ چرا که سران تیم مادریدی حاضر نیستند تا او را به قیمتی ارزان تر از 35 میلیون یورو به فروش برسانند. البته آنها گزینه های دیگری را نیز مد نظر دارند که از آن جمله می توان به جیامپائولو پاتزینی، ستاره سمپدوریا و ادین ژکو، مهاجم وولفسبورگ اشاره کرد.
قیمت تقریبی پاتزینی حدود 22 میلیون یورو برآورد شده ولی مسئولان یووه امیدوارند تا در صورت ناکامی در جذب ایگواین، برای جذب پاتزینی ، سباستین جووینکو را به عنوان بخشی از این معامله روانه سمپدوریا کنند تا بتوانند این مهاجم توانا را با قیمت کمتری دراختیار بگیرند.
ملو: درخشش در یووه = جام جهانی
ستاره سابق فیورنتینا معتقد است که می بایست با ارائه نمایشی قابل قبول در ترکیب یوونتوس، راه را برای حضور در رقابتهای جام جهانی هموار کند.
سایت گل - فلیپه ملو، ستاره خط میانی یوونتوس در صحبتهایی اعلام کرده که عزمش را برای حضور در رقابتهای جام جهانی 2010 همراه با تیم ملی برزیل جزم کرده است ولی در ادامه بر این نکته تاکید کرده که به همین منظور نهایت تلاشش در ترکیب یووه را به کار می گیرد تا بتواند خواسته اش را محقق کند.
ملو در گفتگو با گلوبوسپورته گفت:« حضور در رقابتهای جام جهانی اوج پرونده ورزشی هر بازیکنی است. بازی کردن برای تیم ملی فوق العاده است و بیشترین خواسته ای است که هر بازیکنی دارد. من حتی زمانی که خوابم هم به این موضوع فکر می کنم و قطعا زمانی که بیدارم نیز بیشتر فکر و ذکرم بر این موضوع متمرکز است. البته در طول این مدت به یوونتوس هم فکر می کنم. چرا که نهایتا این باشگاه یوونتوس است که دستمزد مرا می پردازد.»
ملو ادامه داد:« معادله بسیار آسانی است. اگر در تیم باشگاهی ات خوش بدرخشی، می توانی به تیم ملی راه پیدا کنی. این دو با هم و در کنار هم هستند.»
تیم ملی برزیل جام قهرمانی رقابتهای جام کنفدراسیونهای سال 2009 را به خانه برد و ملو یکی از ستاره های تیم دونگا در آن رقابتها بود.او درپایان صحبتهایش با تمجید از دونگا گفت:« دونگا همان تکه گم شده ای بود که تیم ملی برزیل به آن نیاز داشت. ما تیمی داریم که بسیار خوب بازی می کند، گلهای فراوانی را به ثمر می رساند و آثار موفقیتش را همه جا باقی می گذارد. دونگا توانسته کیفیت فراوانی را به تیم ملی برزیل بیاورد و بازیکنانی با توانایی های مختلف را دراین تیم گرد هم جمع کند.»
دیه گو : آژاکس را می بریم
ستاره برزیلی آماده است تا در دیدار تیمش در آمستردام تاثیرگذار ظاهر شود
دیه گو به آژاکسی ها هشدار داده که منتظر دیدار آسانی نباشند. یوونتوس پنجشنبه شب در مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا در آمستردام به مصاف آژاکس خواهد رفت.
بینکونری در فکر آن است تا پس از حذف از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، در رقابتهای لیگ اروپا خوش بدرخشند و امیدهای موفقیتشان در رقابتهای اروپایی را زنده نگاه دارند.
دیه گو، ستاره برزیلی یوونتوس نیز امیدهای فراوانی دارد و مطمئن است که تیمش در دیدار شهر آمستردام نتیجه خوبی کسب خواهد کرد.
این ستاره برزیلی در وب سایت شخصی اش در این رابطه نوشت :« ما برای کسب پیروزی به آمستردام می رویم. می خواهیم دوره منفی و فاز ضعیفمان را پشت سر گذاشته و در رقابتهای جدید خوش بدرخشیم. حضور در رقابتهای جدید، همیشه انگیزه مضاعفی به تیم می دهد. البته به خوبی می دانیم که مقابل آژاکس کار سختی را پیش رو خواهیم داشت؛ چرا که آژاکس تیم قدرتمندی است و در لیگ هلند نمایش بسیار خوبی را به اجرا می گذارد ولی ما هم باید مطمئن باشیم که با اتکا به منابع غنی مان می توانیم برای پیروزی نبرد کنیم.»