سلام.:bia baghalam: سريع بريم سر اصل مطلب :khelal dandoon:ما اين تايپك رو ايجاد كرديم تا شما بتونين دليل اينكه طرفدار ......هستيد رو بگيد.:nishkhand:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.:bia baghalam: سريع بريم سر اصل مطلب :khelal dandoon:ما اين تايپك رو ايجاد كرديم تا شما بتونين دليل اينكه طرفدار ......هستيد رو بگيد.:nishkhand:
1.اول خودم من طرفدار كرس رونالدو هستم چون باهوشه تكنيكيه شوت زنه سر زنه عيبش هم اينكه مغروراماغرورش بجاست چون بهترين بازيكن حال جهانه:ohum: 2.من طرفدار ابراهيموويچ هستم چون كه همون خصوصيات كريس روداره اما كم تر تا زه مغرور هم نيست (چون افتخاري نداره كه براي اون مغرور باشه):nishkhand:3.من طرفدار كارشما هستم چون مثل كريس بازي ميكنه تو بعضي وقتها هم بهتر (از نظر حركات تكنيكي):yes:.
مسي برا انعطاف بالا قدرت دريبل بالا همه جوره فعاله تو هر پستي ميتونه بهترين باشه
كركيچ برا اينكه شبيه مسي بازي مي كنه
سيلوا برا اينكه اگه از پشت سر بش نگا كني شبيه كركيچ هست
اول باید بگم من همه فوتبالیستها رو دوست دارم غیر از آرژانتینیها و استقلالیها (هوادارهای این دو تیم گوشهاشونو بگیرن)
ازشون متنفرم :ogh: (ببخشید خوب هر کسی یه نظری داره دیگه!)
من طرفدار دیوید بکهام هستم. ضربه کاشته زدنش... سانترهای دقیقش... جا گیری مناسبش... هوش و تجربه ش و...
و البته فقط طرفدارش نیستم عااااااااااااااااااااشقشم. از 10 سالگی و الان 25 سالمه. :love:
الکساندر رودریگز داسیلوا ( پاتو ).
من عاشق شوچنکو بودم که از میلان رفت و 7 رو به پاتو داد. پاتو هم با سن کمش خیلی خیلی خیلی باتجربه نشون داده و یه گلزن حرفه ای حساب میشه و بوریلو آقای گل 2 فصل پیش سری آ و اینزاگی آقای گل اروپا رو نیمکت نشین خودش کرده. امید دارم که 2 شاید هم 3 سال دیگه 100% صاحب توپ طلا باشه.
که البته توپ طلا رو دو سال متوالی از آن خودش خواهد کرد.
ضربه آزادهای خوبی هم میزنه از ضربه گلش به زوریخ در جام یوفای پارسال دوستداران به فوتبال آگاه هستن.
زیاد کاشته نمیزنه چون کسایی در میلان هستن که قبل او این نوع ضربات رو بزنن.
مثل پیرلو و رونالدینیو.
ولی هنوز پاتو بهترین بازیکن جهان نشده و من پیرلو رو شایسته این مقام میدونم.
راستی پاتو پدیده جام جهانی میشه.:eyvalla:
من از طرفدار کاکا هستم،چون
1-از سبک بازی کردنش خوشم میاد.
2-مغرور نیست.
3-آدم مذهبی است.
4-بعد از زدن گل اول خدا رو شکر میکنه.:real:
فقط و فقط
كاپيتان محرم نويد كيا
چون وطن پرسته و فقط تو تيم شهر خود بازي ميكنه
:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowery smile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::f lowerysmile:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رائول به خاطر اخلاق رکورداش کاپیتانیش ....
لمپارد چون کلا با همه چیش حال میکنم.
اول از همه از بازيكناني كه به شدت ازشون متنفرم ميگم
با عرض پوزش از ابراهيم عزيز ولي تا سر حد مرگ از روني بدم مياد چون كلا هم تو اورتون بازي كرده هم منچستر و هم اين كه درباره ي ليورپول حرفهاي زيادي زده
دوم هم از رونالدو خيلي بدم مياد(با عرض شرمندگي از طرفداراش)
ميرسيم به جرارد و جيمي كرگر كه مظهر تعصب هستن
از بنايون خيلي خوشم مياد
همينطور بابل
هنوز هم از ژابي آلونسو خوشم مياد ولي محبوبيت گذشته رو برام نداره
كلا هر كي كه تو ليورپوله خشم مياد ازش
با عرض سلام
من عاشق همه بازیکنان چلسی هستم و فقط یه بازیکن در جهان هست که تو چلسی نیست ولی من خوشم ازش می یاد اونم هیگواین هست مهاجم رئال
بازیکنانی که نفرت ازشان دارم=
1 کریس رونالدو
2 رونی
3 زلاتان
من عاشق بازیکنهای بایرن هستم خودتونم دیدین دیگه یوه رو سوسک کرده بودن از تو بازیکنهای باین از فرانک ریبری و بازیکن قدیمیه اشتفان افمبرگ خیلی خوشم میاد بدونه هیچ دلیله خاصی
حداقل ميخوايد پستي رو پاك كنيد خبر بديد
کی پست شما رو پاک کرده؟ chomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط s.benitez [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من می گویم فقط کاکا چون تا وقتی که در میلان وهر تیم دیگه ای بود از جون مایع می گذاشت وبهترین بازی خود را میکرد.:toop:
ازفوتبالیست های ایرانی فقط جوادنکونام چون بهترازاون نیست و از فوتبالیست های خارجی لیونل مسی
لمپارد چون غیر از اینکه بازیکن خیلی خوبیه بازیش جوانمردانه است و اهل تمارض نیست و به تیمش وفادار هست:afarin:
[QUOTE=A7000;5969]نقل قول:
نوشته اصلی توسط s.benitez [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب اسرائیلی باشه! چه ربطی داشت؟ :soal:نقل قول:
من بی صبرانه منتظر پاسخ شما هستم که اینکه بنایون اسرائیلی هست چه ربطی داره تا کسی از اون خوشش نیاد! آیا ملیت یک فرد ، اون فرد رو زیر سئوال میبره؟
مگه خون ما پر رنگ تر از بقیه مردم دنیاست؟:fek konam:
از دوستان عزيز خواهش مي كنم كه به موضوع تاپيك ها دقت كنند و بحث ها رو به حاشيه نبرند. تا مجبور به پاك كردن پست ها نشيم
موفق باشيد :rose:
طبق گفته مدیر سایت ، تایپیک رو به حاشیه نمیبرم اما از آقای a7000 میخوام که حتما جواب من رو توی پروفایلم بده!
واسه اینکه اسپم نشه!
من از توتی خوشم میاد!
واسه اینکه از نظر من توتی یک اسطوره بزرگ توی تاریخ فوتبال است!
حرف شما درسته من اون پست رو پاك كردم و من براي اين جواب شما رو دير دادم جون من فقط پنجشنبه جمعه ميام تو سايت (براي مدرسه) و از همه عزر خواهي مي كنم از جمله يكي از خودت و يكي هم از دربي جون از خودت بخواتر حرف نزاد پرستانم و از دربي براي اينكه قوانين سايت رو نقص كردم و حرف سياسي زدم.
سلام من هم طرفدار کاکا هستم چون تا وقتی در میلان تیم مورد علاقه من بود از جون مایه می گذاشت وبهترین گل ها را زد و تا الان بازیکن خوبی بوده.:bia inja::milan:
:ey babaaa::ohum::toop:من از كريستيانو رونالدوخوشم مياد چون از وقتي 18 سالش بود بازيهاش رونگاه ميكردم
من طرفدار کریس رونالدو هستم.چون هم تکنینکیه هم سرزنه هم شوتزنه هم سرعتیه هم استاد ضربات ایستگاهی و... کلا بازیکنانی با این مشخصات تو فوتبال کم پیدا میشه.:chakerim:
faghat david villa . hich bazikoni mesle un moghiyat shenas nist
کریستینو رونالدو چون هم تکنینکیه هم سرزنه هم شوتزنه هم بالا ترین سرعتو تو فوتبال جهان داره ضربه ایستگاهی هاش که حرف نداره قدرت بدنیشم بالاست هاه کی هست تو جهان که ان خصوصیاته داشته باشه بهدم از شانسه بده ما مسی بهترین بازیکن میکنن چراشو فقط خودشون میدونن واقعن که ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ph!lip [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قربونت برم داداش که هر چی ما خواستیم بگیم تو گفتی...فقط کریس چون....داداش فیلیپ گفته
شك نكنيد بهترين مهاجم دنيا تورسه ( و البته خوشگل ترين) :love:
بهترين هافبك وسط دنيا هم جرارد ( والبته با تعصب ترين):eyvalla:
بهترين هافبك دفاعي ماسچرانو ( و البته خشن ترين) chomagh
و بهترين تيم دنيا ليورپول ( و البته محبوبترين) :yes:
من فقط ابراهیم اویچ:rose:
چون هم بهترین سر زن دنیاست ...چون بهترین مهاجم شوت زن دنیاست .....چون قدرت حفظ توپش عالیه ...........سرعتش هم به موقعش میشه مسی.......چون ایستگاهیاش عالیه ......
خلاصه همه چیزش عالیه ومن می پرستمش
من زیدان رو دوست دارم بخاطر اینکه تو همه چی تک بود
فرانچسکو توتی _ اینکه دیگه پرسیدن نداره چون یکی از برترین گلزنان تاریخ سری آ هست .رم در موقع بود و نبود کاپیتان توتی زمین تا آسمون فرق داره .ضربات آزادش که شهره ی خاص و عام هست،پاسهاش که حرف نداره،هر پاسش میتونه یه موقعیت گل باشه و پنالتیهاش رو هیچ دروازه بانی نمیتونه بگیره .از مباحث فنی که بگذریم ویژگی های اخلاقی بی شماری داره یکیش این که با این که از تیمهای بزرگی چون میلان و رئال پیشنهاد داشت اما باز هم در رم موند تا در تیم محبوبش یعنی آاس رم:love:بازی کنه همیشه سعی می کنه که به هیچ بازیکن یا تیمی بی احترامی نکنه اینها فقط ذره ای از خصوصیات کاپیتان جالوروسی هست:shogh:
فقط داوید ویا!
خیلی ماهه!
گلزن قاهریه!
من عاشقشم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط dany1234 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دمت گرم داداش!!!!!
اگه مرد بودید وقتی یووه تو اوج بود می بردین
الان یووه در نقاحت به سر می بره والا بایرن که پشه ای بیش واسه یووه نیست.
فقط یووووووووووووووه
فقط الکس
آله:love::love::love::love::love::love::love:
دلیلش رو فکر کنم همه میدونند
تعصب
هوش
تکنیک
محبوب ترین فرد ایتالیا
با اخلاق
سخت کوش[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
.
.
.
سلام
مسی دلیلش همیشه حال رئالی ها رو می گیره
داوید ویا سانچز
بدلیل این که تمام خصوصیات یک مهاجم گل زن رو داره:eyvalla:
رونالدو برزيلي...................................... ..........................خلاصه اخر فوتبال يعني اون
فوتبال یعنی جرارد:love:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
من نیز طبق معمول ژاوی رو عاشقشم
من نیزهمش لمپارد رو عاشقشم