به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:de: ژرمن ها در راه جام جهانی 2014 ( بحث و تبادل نظر ) :de:
نمایش نسخه قابل چاپ
به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:de: ژرمن ها در راه جام جهانی 2014 ( بحث و تبادل نظر ) :de:
دو دیدار قبل : 3 -0 برابر جزایر فارو - برد
دیدار قبل : 1 - 2 برابر اتریش - برد
تو اینکه آلمان میره جام جهانی شکی درونش نیست ولی امیدوارم که این دفعهآلمان قهرمان جهان بشه نه اسپانیا ایشالا:alman::alman:
به نظرمن تا این تیم همه ی بازیکناناش سرود روباهم نخونن هیچ قهرمانی بدست نمیارین بازیکنی که مال کشورعربیه چه تعصبی داره به یه کشوراروپایی مثل المان نمونه بارزش مثل اسپانیا که سال2008همه متحدشدن وقهرمانی ها شروع شدیا ایتالیا که با غیرت وتعصب بازی میکنندالمانی که 14بازیکنانش ماله کشورهای دیگه اس
من میگم قهرمانی ماله یکی ازکشورهای امریکای هست برزیل یا ارزانتین شانس برزیل بیشتره دیگه بازی مقدماتی نمیخادانجام بده چون میزبانه تیم اماده اس واسه ششمین ستارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط فری مو طلا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هنوز معلوم نیست .. :flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط miladwwe [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ازکجا معلوم ؟ من فکر نکنم آلمان جز مقام اول مقام دیگه ای بیاره . :ahaaaaaa:
در جواب دوست غزیزم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] باید بگم که مگه مشکلی هست که یه تیم بازیکناش از کشور های دیگه باشه هیچ مشکلی نیست از نظر من:flowerysmile:
من به تیم آلمان ارادت دارم ولی به نظرم پرتغال میره بالا چون کریسو داره roz::شانس آرژانتین هم خیلی کمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط miladwwe [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به همه ی برو بچ طرفدار آلمان من میگم آلمان قهرمانه مطمئنم صددرصد آلمان قهرمانه درسته که اسپانیا ایتالیا انگلیس پرتغال و................حضور دارن ولی آلمان هم تیم دست و پا بسته ی نیست به امید قهرمانی ژرمن های با غیرت در جام جهانی 2014 :almani:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فری مو طلا [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینکه بازیکنانی با ملیتهای مختفلی داره هم هیچ اشکالی نداره :almani: