سلام بازیی خیلی قشنگیه تا بزنی وار یه لیگی میشی اونوقت تیم دوم سومم میشی اینش بد یا خوبه
بعد چند تا لیگ داره بهترینش کیه چجوریی یکم بیشتر بگید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بازیی خیلی قشنگیه تا بزنی وار یه لیگی میشی اونوقت تیم دوم سومم میشی اینش بد یا خوبه
بعد چند تا لیگ داره بهترینش کیه چجوریی یکم بیشتر بگید
سلام به همگی
بچه ها امروز اپ x-mod رو روی گوشی نصب کردم و بعد از نیم ساعت پاکش کردم اما بعد از اون هر کاری کردم بازی باز نمیشه. has stoped میزنه. پاک کردم و دوباره نصب کردم. حتی با نسخه گوگل جایگزین هم کردم بازهم نمیره تو بازی. اگه از دوستان کسی تجربه همچین چیزی داره لطفا راهنمایی کنید
سلام از بازی بیشتر بگید چجوریه الان چجوری بفهمم سطحم چنده چیزای دیگ بازیکننی اکادمی چجوریه همه چیزو بگید چجطوری مدیریت کنم همه چیزمو مخصوصا اسپانسرو راه همه رو بگید ممنون از سایتتون من هی دار میرم ولی لولم 1 جوریی برم بالا؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون
سلام از بازی بیشتر بگید چجوریه الان چجوری بفهمم سطحم چنده چیزای دیگ بازیکننی اکادمی چجوریه همه چیزو بگید چجطوری مدیریت کنم همه چیزمو مخصوصا اسپانسرو راه همه رو بگید ممنون از سایتتون من هی دار میرم ولی لولم 1 جوریی برم بالا؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون
سلام من لول پنجم اسم تیمم استقلاله تو لول های قبل حریف نداشتم تموم جام ها رد بردم اما نمیدونم چرا تو این لول به بن بست خوردم.میانگین تیمم خوبه نمیدونم مشکل از کجاس.کی میتونه یه سیستم با تاکتیک خوب بگه
بعد یه سوال دیگه چرا عکسایی گه شما از بازیتون میزارید اینجا با من فرق داره من با گوشی بازی میکنم فقط
سلام جواب سوالای منو بدین دیگ خواهشااا
بعد چرا نمیونم بازیا مو نگاه کنم
چطوری میتونم ببینم نقطه ضعف حریف بشناسم خواهشا به سوالاتم پاسخ بدیدد
- :-ang
:-ang
جواب منو بدینن
- :daghighan:
- :daghon:
سلام من لول ۲ هستم فردا لول ۳ میشم
خوشبختانه امسال سه گانه رو فتح کردم
امیدوارم شما هام موفق باشین
زمانی این تاپیک بروبیایی داشت واسه خودش. چه زود بچه ها اشباع شدن. om::
خب من این وصل لول 2 هستم. فصل قبل وقتی تیم رو تحویل گرفتم نیم فصل هفتم بود. پنج بازی اول رو چهار امتیاز گرفتم. بعد که بازی دستم اومد و بازیکن خریدم تا پنجم جدول بالا اومدم. بازی آخر اگه تیم چهارم مساوی میداد جاشو میگرفتم که نشد. این فصل لیگ قهرمانان ندارم :ehe:
چند تا اشتباه از اول بازی داشتم. یکی اینکه 23 تا توکن دادم برای بازیکن پیشنهادی سیستم که استعدادیابها پیدا کرده بودن. قدرتش 23 بود و این فصل هم بدردم میخوره ولی حیف توکنها.
یکی هم اینکه بازیکن ذخیره 18 ساله گرفتم و تا آخر فصل تمرین 30 درصدی دادم که رشد کنن ولی تغییری تو قدرتشون ایجاد نشد. اینجا هم 10 تا توکن از دست دادم
الان یه توکن بیشتر ندارم و این فصل موندم چطوری خطوط تیمم رو تقویت کنم.
اینکه نمیشه با تمرین دادن بازیکن پرورش داد خیلی بده.
الان یه کم بازیکن پیر مجبورم بخرم که لااقل تا آخر فصل هفتم بشم.
ب نظرتون از اول شروع کنم بهتر نیست؟