سلام دوستان اگه میشه از امکانات ورزشگاهتون بگین و تأثیر اونا رو تیمتون لول همه امکاناتتون رو بگین با تشکر از سایت خوبتون.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان اگه میشه از امکانات ورزشگاهتون بگین و تأثیر اونا رو تیمتون لول همه امکاناتتون رو بگین با تشکر از سایت خوبتون.
سلام،من تیمم معمولا خوب بازی میکنه اما هر فصل یه مقطعی هست که یکدفعه و خیلی عجیب غریب بد نتیجه میگیره...این دلیل خاصی داره؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط real madrid 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب ورزشگاه از بخش های مختلفی تشکلی شده ، مثه خود زمین بازی ، زمین تمرینی ، محدوده پارکینگ و ....
خب هر کدوم ک اپدیت بشه واشحه ک کیفیت ورزشگاه شما رو بیشتر میکنه مثلا اگه اکادمی جوانان اپدیت بشه زودتر بهتون بازیکن میده ، اگه چمن رو ارتقا بدید خب مصدوم ها کمتر میشه و کیفیت زمین میره بالاتر و بخش های زیبایی ورزشگاه مثه اسکوربورد و ... هم باعث جذب تماشاگر میشه ، پارکینگ هم باعث میشه تماشاگرا راحت تر بیان و بازی ها رو ببینن و مشکل کمبود فضا برا ماشیناشون نباشه و ی قسمت هم هست فروشگاه ورزشگاست ک با ارتقا اون میتونید درامد کسب کنید و بخش های دیگه هم ک تقریبا واضحه مثه بیمارستان و ... حالا اگه باز سوال دقیق تری دارید بپرسید!!!
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Void [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب بستگی ب خیلی چیزا داره ممکنه مثلا وسط فصل باشه بازیکنا خسته تر باشن ، تیم های حریف رفته رفته بهتر بشن و تیمشون رو تقویت کنن یا تیمتون بازی هاش فشرده باشه و مواردی از این قبیل ولی اینکه بگیم همه تیم ها تو ی مقطع اینطوری میشن و بازی هاشونو میبازن ن چنین چیزی ب نظر من نیست و شما باید با مدیریتتون روی تیم همه چیز رو کنترل کنید مثلا تیم رو از شرایط روحی و جسمی اماده نگه دارید و اگه لازم شد تقویتشون کنید ، نقاط ضعفتون رو کم کم برطرف کنید، بازی ها رو انلاین ببینید و در کل مدیریت قوی ای روی تیم داشته باشید تا تیمتون بهترین شرایط رو داشته باشه
منظورم این بود که امکانات ورزشگاه شما الان تو چه لولی هست تا حالا کسی همه رو تا آخر ارتقا داده یا نه؟
سلام
آقا من تو مسافرتم کمتر وقت میکنم بیام...تازگیا تونستم بیام... بین دوستان اگه سوالی بلد بودن جواب بدن ممنون میشم
جبران میکنم...خودم تا بتونم سعی میکنم رسیدگی کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط real madrid 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب من کسی رو تو این تالار ندیدم ک تا اخر ارتقا داده باشه فکر میکنم باید لول خیلی خیلی بالا باشه تا طرف تونسته باشه کامل ارتقا داده باشه مثلا لول 20 و این حدود
اما دوست خوبمون ali.chila از ی کاربری ک لول بالایی داشت عکس گرفته بود و اینجا گذاشته بود ک ورزشگاهشم کامل شده بود تو تاپیک بگردی میتونی پیداش کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام علی جان
جات خیلی خالیه اینجا ، هر جا هستی خوش بگذره بهت و سالم و شاد برگردی
من و بقیه بچه ها سعی میکنیم اگه بتونیم کمکی کنیم ب بچه ها اینکارو انجام بدیم نگران نباش
باگوشی میرم به فیس بوکم وصلم ولی همچنان نمیتونم اقای گل ببینم از کجا باید دید؟
خب در هر صورتی با گوشی ممکن نیست دیدن اقای گل و فقط وقتی با پی سی بازی میکنید میتونید ببینید اقای گل رونقل قول:
نوشته اصلی توسط farall [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من خودم با پی سی بازی نمیکنم و ب فیسبوکم اصلا وصل نیستم ولی وقتی با پی سی بازی میکنید همون جایی ک جدول رده بندی هست ی تب هست نوشته Top scorers ک اقای گل رو نشون میده و تب کناریش هم اقای پاس رو نشون میده
سلام دوستان با یه تیمی که کاربرش از جمهوری چک هست بازی دارم که همیشه مدعی چمپیونزلیگ بوده من الان لول پنجم میانگین قدرتی تیمم 20.5هست باورتون میشه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تو لیگ سوراخ شدم سوراخ 12 تا بازی 4 تا برد 8 تا باخت بدون مساوی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] این بازی هم تو 16 تیم چمپیونز لیگ هست حریفم 3-5-2 بازی می کنه 2 تا مهاجم هم اطراف هستن ضد سیستم شو اگه میدونین تا ساعت 12 بگین فکر کنم باید یه کامیون 18 چرخ پارک کنم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] چون میانگین قدرتی تیمش 37.5 هست 17 واحد بیشتر خدا رحم کنه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی داداش علی(aliexpress) میشه استادیومتو با صفحه لول های امکاناتشو نشون بدی اگه این کارو بکنی خیلی تشکر می کنم راستی جواب سوال قبلی منو ندادین؟ ashem:-