اتفاقا اولین تیم ملی که من تو کریر 14 مربیش شدم همین بلژیک بود ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم خیلی جوون و دوست داشتنی هستش
نمایش نسخه قابل چاپ
اتفاقا اولین تیم ملی که من تو کریر 14 مربیش شدم همین بلژیک بود ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم خیلی جوون و دوست داشتنی هستش
من که فقط توی Coach mode میرم میدونم باید بری تو قسمت آفیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamedpunk [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد Browse job رو بزنی اگه تیمی بهت پیشنهاد داده باشه ، میتونی باهاش بعد از دو سه روز قرار داد ببندی
ممنون داشنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliiiifaaaaaa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من دوست ندارم بازیکن معروف بگیرم. بازیکنای نه چندان قوی ناشناخته پیدا میکنم و خودم قویشون میکنم.دنبال چنین بازیکنایی میگردم
اتفاقا کالاس رو هم دارم و سکونیشین تیمم هست! کالاس سرعتش خیلی خوب نیست واسه همین علاقه ای بهش ندارم. دفاع کنار میخوام که فقط سرعتی باشه
حالا یه چندتا گزینه هم پیدا کردم ولی فکر نمیکنم خیلی قوی باشن
ولی بین دوستان اگه کسی چنین بازیکنایی رو پیدا کرد دریغ نکنه از ما! ممنونشم میشمroz::
نقل قول:
ديگه نميدونم داش شرمنده
اين عدنان يانوزاى با آكه تو چلسى نميدونى پتانسيلش تا چنده؟
یانوزای که فکر کنم اورالش الان تو سال 2020 حدودای 90 شده باشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliiiifaaaaaa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ناتان اکه هم طرفای 85 باشه فکر کنم. جفتشم بازیکنای خیلی خوبین
پس خوب پيشرفت ميكنه.داش ake رو ميگم تو چلسى ميخوام بدونم تا چن مياد و ينانس تو ارسنالنقل قول:
ى مهجام هم هست آمريكايي اسمش morene يا morone هستش اونم خيلى خوبه سردار ازمون با اين ك ضعيفه ولى سرعش و گلايي ك ميزنه عاليه دوس
يه هافبك چپ و راست خوب هم اگه سراغ دارين واسه فصل ٢٠١٦ بهم معرفى كنيد
داداشا میخوام یه تیم جوون خوب جمع کنم پیشنهاداتون چیه واسه بازیکنام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
میرم اونجا اخر فصل بود میخواستم از ریال برم چلسی زدم برم چلسی فصل جدید ک شروع شد دوباره تو ریال بودم
خب داداش چه فصلی هستی؟ و چه پست هایی نیاز به بازیکن داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamedpunk [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]