پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
نقل قول:
تا دیشب صفحه 99 بود امشب شد دوباره 98 ki::
بابا باز مهدی هر چی بود پست پاک کن نبودki::
و اما شیوا .........آخه دختر رو چه به کمپ زدن؟ اون رسولم لو نداد من خودم یه دستی انداختم نگو بدجور زدم تو هدف:luuugh::crazy:
اصن تو رو چه حسابی گفتی من قراره بزنم؟
لامصب عجب بوشوری ها:ey babaaa:
نقل قول:
مدیر باید مدیر باشد.....مدیری که مدیر نباشد مدیر نیستki::
رسول پستش اسپمه بیا پاک کن:evaa::khelal dandoon:
نقل قول:
ببخشید مدیر محترم این پست و خوندم پسس از کلی خنده نکته ای به ذهنم اومد که ذکر کنم
هی روزگار بچه ها خیلی از شما ها نبودین یه پسره بود :
تو همین کمپ جلدای قبلیش بعد از هر پست یه نفر یه چرندی شکلکی چیزی میزاشت که صرفا ابراز وجود کنه
بگم اسمشو ...بگم...
اون کسی نبود جز رسول اسپمر حالا میبینم پسرم چه بزرگ شده پستای نیم خطی و اسپم پاک میکنه:nishkhand:
چندتا نکته جالب دیگه هم هست بعدا میگم الان کار دارم:luuugh:
چیه رسول صدات نمیاد
کم کم داری ادم میشی mas:-
نقل قول:
عجب چیزی گفتی چه زورم میگیره ازش حالا هر چی می شه واسه ما تریپ مدیریتی بر میداره اگه دفعه بعدی بخواد تریپ مدیریتی برداره خودم میرم تا شهرشون تا سیر دلم بزنشم اوفــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــف chomagh
با توجه به اینکه این بشر 25 جا همزمان ان لاینه و حتی من اسمشو تو فروم های کشور ترنیداد و توباگو دیدم بعید میدونم یکی باشه و باید بیشتر از یکی باشه
نقل قول:
مث این تایپیک واسه جلد بعدی هم پسشنهاد من اینه که هرکی میخواد جلد بعدی رو بزنه بهتره پست اولی رو که میخواد بزنه پیام خصوصی بفرسته واسه رسول و اونجاس که رسول تصمیم میگیره و بهترین پست اول رو انتخاب می کنه ! roz::
- ممد ایکیوسان ؟!! کجایی نیستی ؟!!!
- احمد ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] که اون دوستمون گفت توش نکته های پنهان زیادی هست ! حالا هر کسی برداشتی از اون [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] داره ! تو خونتو کثیف نکن ... بالاخره دنیای تاهله و هزار سودا ....
- باز آخر کمپ شد و همه شدن اسپمر ؟!!!
ممد پس از عدم موفقیت در امری بازم به کار سابقش میپردازد و .....
اتفاقا اون زرشکا شخصا برای شما تعبیه شده بود مای فرند
ناقلا کی متاهل شدی خبر ندادی بهرحال مبارکه
نقل قول:
قراره جلد بعدیو شیوا بزنه هی ست بکس رو پاک میکنه کمپ نرسه به صفحه 100 :luuugh::crazy:
و اما مهدی ........اون زرشک اون بشر خیلی دو پهلو بود باید به حسابش برسیم تا تو حوزه بکس یووه ای نیاد جملات و کلمات دو پهلو به کار ببره
بزار بچه عقده گشایی کنه به تو چه
در ضمن مثه اینکه من باید باز یه جماعتیو غبار رویی کنماlol:-
- مهدی ( افشین ) ! چاکرتم دادا ! شما خوب باشی ما هم خوبیم ! roz::
- احمد ! دست به کار شو یه پست توپ بفرست واسه رسول جهت دبل کردن ! roz::
- مرتضی ؛ منظورم این بود تو متاهل شدی و داری هذیون میگیو الا مارو چه به این غلطا ! در ضمن خانمت کاریت نداره همیشه اینجا تلپی؟ :nishkhand:
- شیوا فن درسار ؛ قبلا یه خانمی بود اینجا تا مرز زدن تایپیک رفت ولی یهو سر به نیست شد و دیگه دربی نیومد ! گفتم حساب کار دستت بیاد !
- رسول ؛ پاک کن عزیزم ! پاک کن بفهمند بچه بازی نیست !
- نماز و روزه نگرفتتون قبول !
مخلص بچه های عزیز :flowerysmile:
یه سری از دوستان یه سری گلایه کردن و گفتن چرا مدیرای قبلی توی بحث ها کمتر شرکت می کنن :ohum:
ما هم گفتیم که بحث فنی بشه کلی از بچه های سایت می تونن بیان وسط و جو رو بهتر کنن ولی اگه بحث ها غیر فنی باشه و همش چاق سلامتی باشه خیلیا از سایت زده میشن ... حتی مدیرا :crazy:
واسه شروع دوباره در این فصل یه سری تغییر و تحول داره داده میشه
یه سری تاپیک فنی داره زده میشه
اگه کسی حرفی , حدیثی , نظری , پیشنهادی داره همین جا مطرح کنه:tafakkor:
توی نوع پست ها , تاپیک ها و ....
لیگ ایران هم شروع شده و اکثر بچه ها یا هوادار استقلال هستند و یا پرسپولیس اما توی بحث های اون باشگاهها هم حضور بچه های فنی کمرنگه
اگه اگه اگه دوست دارید که محیطی بهتر و حرفه ای تر داشته باشیم مسلما به استفاده از پتانسیل شماها میشه :blush:
این تاپیک هم می تونه خوب باشه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یا هر چیزی که شما دوست دارید :evaa:
نقل قول:
یه سری از دوستان یه سری گلایه کردن و گفتن چرا مدیرای قبلی توی بحث ها کمتر شرکت می کنن :ohum:
ما هم گفتیم که بحث فنی بشه کلی از بچه های سایت می تونن بیان وسط و جو رو بهتر کنن ولی اگه بحث ها غیر فنی باشه و همش چاق سلامتی باشه خیلیا از سایت زده میشن ... حتی مدیرا :crazy:
لیگ ایران هم شروع شده و اکثر بچه ها یا هوادار استقلال هستند و یا پرسپولیس اما توی بحث های اون باشگاهها هم حضور بچه های فنی کمرنگه
اگه اگه اگه دوست دارید که محیطی بهتر و حرفه ای تر داشته باشیم مسلما به استفاده از پتانسیل شماها میشه :blush:
این تاپیک هم می تونه خوب باشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشگاه های خارجی یه چیزی ولی بعید میدونم لیگ خودمون رو بشه در موردش بحث فنی کرد :fek konam:
خوب کم کم این کمپ هم داره تموم میشه البته درسته خیلی طول
کشید ولی خوب دیگه . . . ولی اخر من نفهمیدم کی کمپ بعدی میزنه
اسم کمپ بعدی چیه ؟! ..
نقل قول:
مث این تایپیک واسه جلد بعدی هم پسشنهاد من اینه که هرکی میخواد جلد بعدی رو بزنه بهتره پست اولی رو که میخواد بزنه پیام خصوصی بفرسته واسه رسول و اونجاس که رسول تصمیم میگیره و بهترین پست اول رو انتخاب می کنه ! roz::
- ممد ایکیوسان ؟!! کجایی نیستی ؟!!!
- احمد ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] که اون دوستمون گفت توش نکته های پنهان زیادی هست ! حالا هر کسی برداشتی از اون [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] داره ! تو خونتو کثیف نکن ... بالاخره دنیای تاهله و هزار سودا ....
- باز آخر کمپ شد و همه شدن اسپمر ؟!!!
هستم ، سر کار بودم شب تا صبح روزها هم استراحت ، پیش فصل هم هست و بحثها هم راه نیفتاده! وگرنه من که حضورم سبزه
چارک مرتوض!!!
نقل قول:
چیه رسول صدات نمیاد
کم کم داری ادم میشی mas:-
lol:-
رسسسووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وول زنده ای؟
رسول اسپمر
رسول کلاش
رسول ....
لامصب داره تکنیک اسکینر رومون اجرا میکنه نمیدونه من پاولفم( مخاطب خاص)
نقل قول:
- !
- احمد ! دست به کار شو یه پست توپ بفرست واسه رسول جهت دبل کردن ! roz::
- مرتضی ؛ منظورم این بود تو متاهل شدی و داری هذیون میگیو الا مارو چه به این غلطا ! در ضمن خانمت کاریت نداره همیشه اینجا تلپی؟ :nishkhand:
- نماز و روزه نگرفتتون قبول !
نکته اول اخه احمد پست بلده بده که بخواد برا کسی بفرسته این بشر ادبی ترین جملش همون چرخ صنعت بود و هست
دوما خانم من بسیار فرهیختس به این کارا کار نداره یاد بگیر
سوما من هفته ای 2 بار شکست عشقی میشم این وصله ها بمن نمیچسبه
نقل قول:
این تاپیک هم می تونه خوب باشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
تو هر سایتی جدا از مدیر بخشاش مدیر کلش هم باید بیشتر حضور داشته باشه این خودش یه مشکل اصلی بود
سیستم فروم ها به خصوص فروم های فوتبالی با چرخش و عضو جدید گرفتن میچرخه. این سایت مدتهاس فرد فعالی را جذب نکرده فقط یه عده بچه های سابق موندنو همت کردن.
به نظر من اگه قراره سایت برگرده به روزای اوجش توازن تو بخش ها و عضو گیری جدیده چاره کارشه وقتی کلا دو تا بخش یووه ای و رئالی یکم فعاله خب اینا هم اشباع میشن. تو این سایت بارسایی (سیاست اسبق) و میلانی بر فرض نداره که بخواد فضای بحثو داغ کنه منظورم از داغی کل کل نیستا اما تقابل و رقابت که هیجان میاره و منظورم از نبودنم اینکه که تعدادشون کمه
تبلیغات، اضافه کردن بخشای جدید، افزایش مسابقه ها و ... میتونه چاره کار باشه
به شخصه به علت اینکه مجدد دارم وارد بادی شیرین پشت کنکوری برای چندمین بار میشم نهایت من تا چند روز دیگه فعال هستم اما دربی رو به عنوان فروم خاص با بچه های خاصش دوس دارم بنابراین دوس دارم هر چند خیلی دیر دیر سر بزنم سایت مثه قدیما فعال باشه (چقد رمانتیکم منcrying::-
همین دیگه
نقل قول:
هستم ، سر کار بودم شب تا صبح روزها هم استراحت ، پیش فصل هم هست و بحثها هم راه نیفتاده! وگرنه من که حضورم سبزه
چارک مرتوض!!!
چارک خودت عزیزم
گفت روزا میخوابه خدمتتو عرض کنم این ربطی به سر کار رفتنش نداره همیشه روزا خوابه یادمه تو خوابگاه مثلا یه رمان میخرید 20 ساعت پشت سر هم کتابه رو میخوند بعد 48 ساعت میخوابید(اینجا نکته سانسوریم داشت)
یا یادمه یه بار امتحان پایان ترم ساعت 10 گرفته بود خوابیده بود بعد ساعت 12 اولین نفر سره صفه غذا بود بعد میگفت اینا تجربس افتاده دیگه
یعنی فقط رو داره ها
اما عجب خاطراتی بود
مجددcrying::-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ki::
خو دیگه برین خونه هاتون تا بهش بگم بیاد بزنه lol:-
تاپیک ما ب سر رسید کلاغو تو حلق احمد :luuugh:
نقل قول:
رسسسووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وول زنده ای؟
رسول اسپمر
رسول کلاش
رسول ....
لامصب داره تکنیک اسکینر رومون اجرا میکنه نمیدونه من پاولفم( مخاطب خاص)
چارک خودت عزیزم
گفت روزا میخوابه خدمتتو عرض کنم این ربطی به سر کار رفتنش نداره همیشه روزا خوابه یادمه تو خوابگاه مثلا یه رمان میخرید 20 ساعت پشت سر هم کتابه رو میخوند بعد 48 ساعت میخوابید(اینجا نکته سانسوریم داشت)
یا یادمه یه بار امتحان پایان ترم ساعت 10 گرفته بود خوابیده بود بعد ساعت 12 اولین نفر سره صفه غذا بود بعد میگفت اینا تجربس افتاده دیگه
یعنی فقط رو داره ها
اما عجب خاطراتی بود
مجددcrying::-
آره نمیدوه والا!
آقا تو که اونجا تنوشتی داری کنکوری میشی! دکتری؟ من هنووز لیسانس دارم چرا پس؟ :|
این آخریا عجب خاطراتی بود ، گرچه امتحانه ساعت بود 10 نبود!