یکم پیاز داغشو زیاد کنم lay_;;
به نظر من یکی از دو تا امیرا بزنه چون سابقشون تو دربی زیادتره نسبت به بقیه کاندیدا
وای رسیدیم به ص 99 :jeddiiiii:اوج حساسیت :okh:
یعنی کی جلد بعدیو میزنه ؟ امیر یونایتد یا امیر 97 ؟ :figur:
نمایش نسخه قابل چاپ
یکم پیاز داغشو زیاد کنم lay_;;
به نظر من یکی از دو تا امیرا بزنه چون سابقشون تو دربی زیادتره نسبت به بقیه کاندیدا
وای رسیدیم به ص 99 :jeddiiiii:اوج حساسیت :okh:
یعنی کی جلد بعدیو میزنه ؟ امیر یونایتد یا امیر 97 ؟ :figur:
عبدالله جان میگم تو خیلی پیاز داغشو زیاد کردی.....ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این اوج حساسیتت گفتنت منو یاد فردوسی پور میندازه...:luuugh::khandeeeee bahal:
اره وقتی داشتم اوج حساسیت رو تایپ میکردم یاد قهرمانی دقیقه 96 پرسپولیس افتادم که فردوسی پور گفت : اوج حساسیت :evaa:! ورزشگاه آزادی :nishkhand:! این شاید آخرین بخخخت تیم پرسپولیس باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میزنه ضربه رو به مدافعین برخورد میکنه:chi migi:.... کریم :kissss:.... ........... سپهر حیدری .......... گگگگگگگگگگگگللللللللللللل لللللللللللللللل .lay_;;.... چه زمانی گل میزنه این تیم پرسپولیس دقیقه 96 قهرمان لیگ عوض میشه .......:luuugh:
یادش بخیر دقیقه ی 96....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر تو کی کمپ بعدی رو بزنه؟؟؟؟
میگم خودت نمیخوای کمپ بعدی رو بزنی؟؟؟؟:soal:
من که کمپ سوم رو زدم به من نمیدن :evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من
به نظر من
به نظر من یا تو میزنی یا امیر دیگری:evaa:
یکیتون بزنه دیگه البته الان امیر 97 نیست باید اونم باشه تا تصمیم گرفت :nishkhand:
اصلا من چیکارم ؟ یکیتون بزنه دیگه :luuugh:
ویرایش : حالا به قول یارو گفتنی که یادم نی:babaa:
به پایان آمدیم دفتر
دفترم تمام شد :eee:
:luuugh::luuugh:
ای عبدلله نا رفیق............:chakoshi:
اینه رسم رفاقت؟؟؟؟.....به این رفاقت.:crazy:
یه نظر سنجی بذارید هرکی بیشتر رای اورد جلد بعدی مال اون..............................
می تونیم این مساله رو با ده بیس سی چهل هم حل کنیم!:nishkhand:
آقا من میزنم
نوبتیم باشه نوبته منه دیگه
موافقین بزنم دیگه :):chakerim:
راستی قبلش باید به مدیرا بگم؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بزن آقا بزن کمپ جدیدو :jeddiiiii:
فعلا که مهدی مدیرمون نیس و الانم شدیدا نیاز داریم به کمپ جدید و باید افتتاح بشه:ookk:
بزن سریع:ahaaaaaa:
اتمام دیگه اینجا پست ندین :shogh:
بازم میگم
به پایان آمدیم دفتر
دفترم تمام شد :chakoshi::luuugh:
بزار بریم صفحه 100 بعد تمومش کن :nishkhand:نقل قول:
تازه مهدی نیومد سایت خودم یه اس میدم به مهدی خودش میگه نوبت کیه مهدی آمار همه رو داره من که ثبت نام کردم گفت 3 جلد دیگه نوبتت میشهcrying::-ki::