مصاحبه ژنرال امير قلعه نويى
قلعهنویی: مربی تیمی که بردیم از برزیل پیشنهاد دارد
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: سرمربی تیمی که ما بردیم حالا از برزیل پیشنهاد دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعهنویی در نشست خبری پیش از دیدار با فولاد خوزستان اظهار داشت: فوتبال ما به الگوهای مناسبی مثل سپاهان و فولاد نیاز دارد و نمونه این باشگاهها باید به چرخه وزش اضافه شود.
وی افزود: اگر میخواهیم ورزش پیشرفت کند باید به همه چیز توجه کنیم. یادم میآید که بازی استقلال و پرسپولیس بود که به همراه عزیز پرتوی کاپیتان اسبق والیبال استقلال به سالن 12 هزار نفری رفتیم و نزدیک به 15 هزار نفر جمعیت آمده بود. باشگاههای ما باید از این مسائل الگو برداری کنند و میدانم که دهکردی مدیر عامل فولاد هم در حال ساخت یک استادیوم سرپوشیده است. فولاد تیم خوب و سرعتی است که مربی با کلاسی دارد و باید پل ارتباطی هافبکها و مهاجمان آنها را قطع کنیم که اگر این اجازه را بدهیم دردسر میشود.
خبرنگاری پرسید فاصله لیگ تا جام حذفی کم شده و در این خصوص چه صحبتی دارید، که قلعهنویی گفت: این برنامه ریزی به فوتبال ما کمک نمیکند. ما دقیقه 90 تصمیم میگیریم که جام حذفی برگزار شود و حالا که همیشه در نیم فصل اردو میزدیم مجبوریم این کار را انجام ندهیم. متاسفانه از روزمرگی به ساعت مرهگی رسیدهایم که این خیلی بد است.
سرمربی تیم استقلال تاکید کرد: از همین کشورهای همسایه میتوانیم الگو برداری کنیم و با 10 روز واقعا نمیتوانیم بدنهای بازیکنان را ریکاوری کنیم.بازیکنی مثل نکونام در خرداد ماه میخواهد برای تیم ملی بازی کند و این برنامهریزی کارایی او را کم خواهد کرد البته مصدومان ما کم کم اضافه میشوند و به آینده امیدواریم.
وی در خصوص شایعاتی که پیرامون حضور جمشیدیان، حاج صفی و دیگران در این تیم شنیده میشود، گفت: طبیعتا ما یکسری نقاط ضعف داریم و بعد از بازی با پیکان گفتم که هنوز با استقلال مدنظر فاصله داریم. هر زمان قرارداد را نهایی کردیم اسامی را اعلام خواهیم کرد اما اجازه بدهید تا آن روز حرفی نزنم. همین حالا در اتاق با قاسمپور صحبت کردم و شاید این گونه مسائل کدورت به وجود بیاورد اما ارزش ندارد به خاطر بازیکنان رفاقتها زیر سوال برود. همین حالا باشگاهها با چند بازیکن ما حرف زدند که اگر ما این کار را انجام دهیم، دوستان ناراحت میشوند. البته اجازه بدهید کارها نهایی شود تا کار به بیانیه دادن کشیده نشود.
خبرنگاری در خصوص نقاط ضعف خط هافبک استقلال پرسید که قلعهنویی گفت: من دوست دارم تیمم بازی هجومی انجام دهد و به جای یک بر صفر دو بر یک ببریم. اما اعتقاد دارم مربی باید در فصل نقل و انتقالات 12 امتیاز جلو باشد هر چند ما به میگویند سنتی اما ما یک برنامههایی داریم که آنها را اجرایی میکنیم. با یک گروه از همکاران مشورت گرفتیم و در این برنامههایمان روی جباری حساب کردیم که از هفته پنجم اضافه شود. حتی مشکلات مالی هم پیش روی ما بود اما با وجود همه مشکلات میخواهیم همان تیمی شویم که بقیه انتظار دارند. حالا لطف خدا و اهل بیت شامل حالمان شد و مجموعه تلاش کرد تا در نیم فصل نسبت به قبل رکورد بزنیم و میدانیم که حالا هم دروازهها کوچک میشود و هم زمین کوچک خواهد شد.
قلعهنویی تاکید کرد: جباری کم کم در حال اضافه شدن است و جانواریو هم فردا و پس فردا ام آر آی میگیرد و نیاز به عمل ندارد. قرار است سه چهار نفر هم بگیریم تا ترکیب تیممان کامل شود. البته در بازیهای قبل با 18 یا 19 بازیکن به مسابقات میرفتیم و مثم حسینی و عمرانزاده را که دکور بود با خودمان روی نیمکت بردیم که به خاطر جثه بزرگش نیمکت را پر کند. سریعتر باید مشکل خط هافبک را پر کنیم که در سه جام هم مدعی باشیم.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا محمدرضایی به استقلال آمده،گفت: من از این موضوع خبر ندارم همان خبرنگار گفت اما اعلام شده این بازیکن آمده و قلعهنویی پاسخ داد من اطلاع نداشتم و حالا شما گفتید و خیالم راحت شد.
سرمربی تیم استقلال در پاسخ به این سؤال که این تیم فصل گذشته با مظلومی قهرمان نیم فصل شد ولی در پایان جام را از دست داد و شما چه فکری کردید این اتفاق برایتان نیفتد، گفت: مظلومی از مربیان زحمتکش استقلال بوده و اجازه بدهید در خصوص سال قبل حرفی نزنم اما اگر چند بازیکن را جذب کنیم اختلافمان در صدر را حفظ میکنیم و جا دارد همین جا از مسئولان باشگاه تشکر کنم که تمام تلاش خود را برای بسته شدن تیم در نیم فصل دوم انجام میدهند. به محض اینکه متوجه شدیم توزی به ایران برنمیگردد کارهای اولیه را انجام دادیم و حالا پس از اینکه قصد داریم تیم را کامل کنیم به فکر ارائه بازیهای خوب و با کیفیت هستیم.
یکی دیگر از خبرنگاران گفت شما در سپاهان دراگا را در آسیا تحقیر کردید و حالا او کاندیدای حضور روی نیمکت برزیل است و قلعهنویی پاسخ داد: من کسی نیستم که بخواهم دراگا را تحقیر کنم البته حتما دراگا مربی یک تیم خاکی و محلی بود چون من که بینالمللی نیستم. من با تیم او 4 بازی کردیم و در همان مسابقهای که با استقلال یک بر یک شدیم موقعیتهای زیادی را از دست دادیم. جالب است آن زمان ما سنتی بودیم و بازیهای ما بینالمللی نبود اما میبینید که حالا کاندیدای مربیگری برزیل شده است.
وی در خصوص اینکه اگر جانواریو مشکلش حاد باشد از لیست استقلال خارج خواهد شد، گفت: قطعا همین طور است ما برای نیم فصل دوم برنامه داریم و میخواهیم با قدرت آماده شویم اما فکر نمیکنم او نیاز به جراحی داشته باشد چون هنوز به کلینیک میروم و وضعیت او را میبینم. جا دارد از دکتر نوروزی و خانم محمدی تشکر کنم که زحمات زیادی میکشند و علائم این بازیکن برزیلی نشان میدهد رو به بهبود است و شما هم دعا کنید که او احتیاجی نداشته باشد که از لیست خارج شود.
مصاحبه زنرال امیر قلعه نوعی
هنوزبااستقلال مدنظرم فاصله داريم
قلعه نويى: اين ليگ به فوتبال ايران كمك نمى كند
امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران، گفت: برگزارى ليگ فوتبال ايران به نوعى است كه نه تنها به باشگاه صدمه مى زند، بلكه به فوتبال ايران هم كمكى نمى كند.وى گفت: متاسفانه در فوتبال ايران فقط چند باشگاه مانند فولاد خوزستان و سپاهان داريم و اگر مى خواهيم ورزش ما پيشرفت كند بايد پرسپوليس و استقلال هم به سمت باشگاه شدن بروند.او ادامه داد:اميدوارم باشگاه هاى ماهم به سمت حرفه اى شدن بروندوازفولاد وسپاهان الگوبردارى كنند.اين به نفع فوتبال ايران است.سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران، گفت: فولاد مربى بسيار خوب و توانمندى دارد كه از بازيكنان جوانى نيزسود مى برد. ما بايد درديدار فردا خط هافبك اين تيم را كاربياندازيم، زيرا در غير اين صورت با مشكلات جدى روبه رومى شويم. اميدوارم اين بازى هم مانند ديدار با سپاهان زيبا باشد.وى با انتقاد از برنامه ريزى ليگ، تصريح كرد: اين برنامه ريزى به هيچ عنوان به فوتبال ايران كمك نمى كند و نبايد وسط فصل در خصوص برگزارى جام حذفى تصميم گرفت.
وى اظهارداشت:درگذشته ما مى توانستيم از تعطيلات نيم فصل بهتر استفاده كنيم اما متاسفانه امسال نمى توانيم برنامه خاصى براى تعطيلات داشته باشيم.مااگر مى خواهيم در فوتبال پيشرفت كنيم بايد از كشورهاى موفق الگو بردارى كنيم.قلعه نويى خاطرنشان كرد:تركيه درحال حاضر در چند مسابقه مهم درگير است، آيا مسابقات ليگ و جام حذفى آنها برگزارنمى شود. با اين وضعيت بازيكنان ملى پوش ما به هيچ عنوان نمى توانند در خرداد ماه به تيم ملى كمك كنند و اين به ضرر تيم ملى هم است.وى در خصوص وضعيت مصدومان استقلال، اظهارداشت: مصدومان رفته رفته به تيم باز خواهند گشت و اين خبر خوشى براى استقلال خواهد بود.او تاكيد كرد: هنوز به استقلالى كه مد نظرم است نرسيده ايم و بايد تيم خود را تقويت كنيم ، زيرا در غير اين صورت نمى توانيم به تيم ايده آل نزديك شويم. بهتر است در حال حاضر اسم بازيكن خاصى را نبريم و منتظر باشيم تا حضور اين بازيكنان در تيم ما قطعى شود.سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران، ادامه داد: من دوست ندارم بازى با يك گل به اتمام برسد، اما همانطور كه گفتم استقلال با تيم مد نظرمن فاصله دارد. زمانى كه مى خواهم تيمى را تحويل بگيرم برروى بازيكنان مطالعه مى كنم.وى افزود: ما فكر مى كرديم مجتبى جبارى تا هفته پنچم به تركيب بازمى گردد، اما اين اتفاق رخ نداد يا فكر مى كرديم استقلال با مشكل مالى روبه رو شود،اما به هيچ عنوان تصورعمق اين مشكلات را به اين حد نمى كرديم.
قلعه نويى خاطرنشان كرد:باوجود اين مشكلات خوشبختانه توانستيم امتيازات لازم را بگيريم و اگر فردا برنده بازى باشيم ركورد خوبى را بدست آورده ايم.
سرمربى تيم فوتبال استقلال، گفت: مجتبى جبارى به زودى به تركيب
باز مى گردد و تكليف فابيو جان واريو نيز مشخص خواهد شد.اميدوارم اين بازيكن نيز به زودى به تركيب بازگردد.وى ادامه داد: ما مشكلات زيادى در بازى هاى گذشته داشتيم و حتى مجبور شديم با سه دروازه بان بر روى نيمكت حضور يابيم و يا با حضور حنيف عمران زاده مصدوم ديدار قبلى خود را برگزار كنيم.وى در خصوص نهايى شدن قراردادعباس محمدرضايى، گفت: من از اينكه حضور اين بازيكن در استقلال قطعى شده بى خبر هستم.باشگاه استقلال روز سه شنبه اعلام كردكه حضور اين بازيكن در اين باشگاه قطعى شده است.قلعه نويى درخصوص اينكه استقلال درفصل قبل هم خوب عمل كردولى قهرمان نشد،اظهار داشت: مظلومى مربى زحمت كشى است و
نمى خواهم در خصوص فصل قبل حرفى بزنم اما امسال سعى مى كنيم بااضافه كردن تعدادى از بازيكنان مشكلات به وجود آمده را برطرف كنيم تا در روز هاى پايانى نيز امتيازات بهترى را بدست بياوريم.وى ادامه داد:درنيم فصل دوم برنامه داريم استقلال با قدرت بيشترى وارد ليگ شود و به همين دليل اميدوارم جان واريو به تركيب استقلال بازگردد اما درغير اين صورت مجبوريم بازيكن ديگرى را جايگزين كنيم.سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران با تمجيد از حسين فركى، گفت: او مربى با دانش و با برنامه اى است و مى دانيم مقابل اين مربى و تيم فولاد بازى دشوارى در پيش رو داريم.