پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙
نقل قول:
دورتمند؟ کار راحتی پیشو رو نداریم البته مقابل هیچکدومشون کاره راحتی نداشتیم. دورتمند در مرحله گروهی مارو شکست داد و از روحیه خوبی برخوردارند و بدتر اینه که ما در آلمان نتایجه خوبی نگرفتیم امسال باخت پارسال باخت و سال های پیش هم باخت..
در مورده بارسلون و بایرنم بگم که از آخرین بازیشون یادمه بارسا در عرضه 45 دقیقه 5 بار دروازه ی بایرنو باز کرد. منظورم اینه که بارسا رگه عصبیش بگیره بایرن لولست دور از شوخی گفتم.
بهترین حریفه بارسا رئاله و بهترین حریفه بارسا رئال. ایشالا هردو میان فینال و اون موقست که انتقام می گیریم.
داداش علی تو داری اشتباه میکنی !!!
بایرن تو اون سالی که که فکر کنم 2008 - 2009 بود که بارسا بایرن رو 4 تا یا 5 تا زد خیلی فرق کرده !!! بایرن تیمی متحول شدست !!!
اگر بخوایم از برتری نفرات هم مقایسه کنیم بایرن چیزی از بارسا کم نداره !!
به طور مثال خط دفاع بایرن خیلی بهتر از بارساست یا از لحاظ دروازه بان بایرن باز سر تر از بارساست !!! خط هافبک بایرن خیلی جنگنده هستند ...
من میگم پیش بینی بازی این دو تیم خیلی سخته چون هر دو از قابلیت های مشخصی برخوردارند !!! امیدوارم تیمی که شایسته تره بالا بیاد ..
در ضمن اگه بارسا رگش میگرفت پارسین ژرمن رو لوله میکرد !!!
خب حالا میرسیم به دورتموند ...
دورتموند ؟ اره عزیزم دورتموند !!! همون تیمی که انتظار داشتیم توی نیمه نهایی بهش بخوریم که خدا رو شکر همینطور شد !!!
به غیر از دورتموند با هر تیم دیگه ای که میخوردیم کار راحتی رو در پیش رو نداشتیم !!!
بهترین قرعه برایما دورتموند بود و بدترین قرعه بارسا !!!
در ضمن ما توی چند سال اخیر در جدال با المانی ها همیشه با مشکل برمیخوردیم !!! نمونش پارسال که با بایرن در ضربات پنالتی شکست خوردیم و چه امسال که در زمین دورتموند باز هم شکست خوردیم و توی زمین خودمون باهاشون مساوی کردیم !!!
اما ما رئال هستیم پرافتخار ترین تیم اروپا همون تیم کهکشانی که با قهرمانی در لیگ قهرمانان میتونیم به رویای دهمین قهرمانی در لیگ قهرمانان حقیقت ببخشیم love::
این بار دیگه با شناخت کامل و بدون استرس بازی های لیگ با دورتموند رو به رو میشیم و من ایمان دارم که میتونیم در مجموع دوبازی اون ها رو شکست بدیم و راهی فینال بشیم ...
یــــــــــــــــــــــــ ــــــــــا حــــــــــــــــــــق
من موندم این که کلوپ قبل بازی برگشت با مالاگا گفته بود 5 تا بزنیم خوبه.اونوقت میگه رئال قرعه ی خوبیه.آخه یکی نیست به این بگه اون بازیهای گروهی شرایطش کاملا با این بازیها فرق کرده.داداش یورگن فاتحه ت خوندست تا همینجاش هم که اومدی با هزار زور و زحمت
به امید برد قاطع رئال
نقل قول:
من موندم این که کلوپ قبل بازی برگشت با مالاگا گفته بود 5 تا بزنیم خوبه.اونوقت میگه رئال قرعه ی خوبیه.آخه یکی نیست به این بگه اون بازیهای گروهی شرایطش کاملا با این بازیها فرق کرده.داداش یورگن فاتحه ت خوندست تا همینجاش هم که اومدی با هزار زور و زحمت
به امید برد قاطع رئال
هر چقدر نظرات احساسی میدین مهم نیست ولی بیزحمت حرفی که یه مربی نزده رو از خودتون نسازید . مورینیو به اون مورینیو بودنش نمیاد بگه به یه تیمی 5 تا میزنیم .
تاریخ بازی رئال با دورتمند کی ؟
نقل قول:
تاریخ بازی رئال با دورتمند کی ؟
بازیه رفت چهارشنبه 4 اردیبهشت بازیه برگشت سه شنبه 10 اردیبهشت
نقل قول:
دورتمند؟ کار راحتی پیشو رو نداریم البته مقابل هیچکدومشون کاره راحتی نداشتیم. دورتمند در مرحله گروهی مارو شکست داد و از روحیه خوبی برخوردارند و بدتر اینه که ما در آلمان نتایجه خوبی نگرفتیم امسال باخت پارسال باخت و سال های پیش هم باخت..
در مورده بارسلون و بایرنم بگم که از آخرین بازیشون یادمه بارسا در عرضه 45 دقیقه 5 بار دروازه ی بایرنو باز کرد. منظورم اینه که بارسا رگه عصبیش بگیره بایرن لولست دور از شوخی گفتم.
بهترین حریفه بارسا رئاله و بهترین حریفه بارسا رئال. ایشالا هردو میان فینال و اون موقست که انتقام می گیریم.
این چه حرفی می زنی بارسا اون زمان که بایرن رو 4-1 شکست داد تا جایی که یادمه رئال هم 6-2 شکست داد بایرن اون موقع زمین تا آسمون با بایرن الان فرق داره این بایرن همونی که تو 3 سال گذشته 2 مرتبه اومده فینال و همین رئال هم شکست داده یوونتوس رو 4-0 شکست داده بعد تو میگی دورموند برا رئال سخته ولی بایرن برا بارسا خیلی آسونه...entezar::
به نظر من رئال میتونه یلی راحت از پس دورتمند بر بیاد ولی بارسا فک نکنم تو خوابش هم بتونه یه بازی دیگه با رئال ببینه به احتمال 100% فینال 4 خرداد بین دو تیم رئال و بایرنه :fek konam:
نقل قول:
بازیه رفت چهارشنبه 4 اردیبهشت بازیه برگشت سه شنبه 10 اردیبهشت
دستت درد نکنه بخاطره اطلاعاتی که دادی
تبریک میگم تیم وحشی بیلبائو رو 3 تای کردیم با دبل کریس و گل هیگی که روی پاس کریس به ثمر رسید .
منم برد شیرین 3 بر 0 رو مقابل بیلیائو تبریک میگم کریس فوقالعاده ظاهر شد و 2 گی زیبا رو زد گل اولش واقعا چسبید و با یه پاس گل کار خوب خودشو کامل کرد
هیگی هم عالی بود :kissss:
برد رو به همه تبریک میگم گل رونالدو خیلی فشنگ بود