زیدان: 100 تایی شدن مورینیو؟امیدوارم بیشتر بماند
مرجع خبري رئال مادريد : بنیاد خیریه رئال مادرید ، جوایز دومین دوره مراسم " گالا آلما 2012 " را اهدا کرد ، مراسمی که نشانه ادای احترام به افرادی است که الگوی جامعه هستند و به طور مستقیم یا غیر مستقیم با ورزش در ارتباط دارند . به گفته فلورنتینو پرز ، مدیر باشگاه ، این جوایز برای "قهرمانان انسادوستی " است . در میان حاضران در این مراسم می توان از فلورنتینو پرز ، مدیر باشگاه ، آلفردو دی استفانو ، مدیر افتخاری ، امیلیو بوتراگوئنو ، مدیر روابط آکادمیک ، زیدان زیدان ، مدیر فوتبال تیم اصلی ، ایوان هلگرا بازیکن سابق و نفراتی از تیم نظیر کوئنت رائو و دی ماریا که به علت مصدومیت به سویل نرفتند نام برد .
در میانه مراسم ، اپرای سرود رئال مادرید با اجرای مالو برای ادای احترام به جشن 110 سالگی باشگاه برگزار شد . پیش از مراسم هم زیدان ، بازیکن فرانسوی از فرصت استفاده کرد تا در مورد شرایط باشگاه صحبت کرد . در مورد کار مورینیو گفت :" 100 بازی اولش را چطور می بینم ؟ با شیوه عملکردش می توان گفت که بهترین حالت این است که بماند . مهم این است که امسال را خوب تمام کنیم و همه چیز روبراه باشد ، بعد می بینیم که چه می شود ."
این فوتبالیست سابق سپس به یادآوری دوران حضورش در رئال مادرید و چمپیونزلیگی که در سال 2002 برد پرداخت :" خوش شانس بودم که در سال صدسالگی در این باشگاه بودم . حالا راه زیادی تا دهمین چمپیونزلیگ در پیش است اما روی دور هستیم . "
برندگان
جایزه ویژه آلما 2012 : پلاسیدو دومینگو
جایزه افتخاری عرصه ورزشی : اسکار پیتوریوس
جایزه انساندوستی : میسیونز سالیاناس
جایزه همکاری پروژه انسانی : واحد نظامی اورژانسی به خاطر کارش در لورکا
جایزه اتحاد : یونیسف به خاطر کمپین " یک روز برای مادر
مربی بتیس: اگر 1 راه برای غلبه بر رئال وجود داشته باشد پیدایش می کنم
مرجع خبري رئال مادريد : په په مل ، مربی رئال بتیس در مورد تقابل با رئال مادرید گفت :" بدترین تیمی است که می توان با آن مواجه شد . البته نمی توان آنها را از حالا برنده دانست . "
مل به خبرنگاران گفت :" اگر بارسا نباشی ، مساوی گرفتن از این رئال مادرید یک موفقیت است . تمام تلاشمان را می کنیم تا امتیاز بگیریم . هر چند که بتیس همیشه برای بردن می جنگد . "
در مورد فرمول سورپرایز کردن رئال مادرید گفت :" باید حواس جمع بود . توانایی های رئال مادرید مشخص هستند . " سپس از رونالدو صحبت کرد :" در سطح خیلی بالایی است و در میان سه تای برتر جهان هستند . "
در مورد نحوه آماده سازی برای بازی با رئال گفت :" من به رختکن گفتم :" فردا چه ؟ " و همه می دانستند که باید تلاش کرد . مدیریت گروه برای بازی با رئال مادرید آسان است . هانیبال گفته بود :" اگر یک راه بین کوه های آلپ باشد آن را پیدا می کنم . " من هم می گویم اگر یک راه برای غلبه بر رئال باشد ، پیدایش می کنم . "
حضور بنزما در لیست بازی با بتیس
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو لیستش برای بازی با بتیس را پس از آخرین تمرین اعلام کرد . مربی پرتغالی 21 بازیکن را در لیستش قرار داده که بیست بازیکن تیم اصلی به علاوه مخیاس این نفرات را تشکیل می دهند . حضور بنزما ، مهمترین نکته این لیست است .
رئال مادرید برای بازی با بتیس تمریناتش را پیگیری کرد و بنزما به جمع اضافه شد . کوئنت رائو ، دی ماریا و کاروالیو اما در این جمع حضور نداشتند . لیست کامل بدین شرح است :
دروازه بان ها : کاسیاس ، آدان و توماس مخیاس
مدافعان : په په ، آربلوا ، واران ، آلبیول ، مارسلو و راموس
هافبک ها : شاهین ، آلتین توپ ، لاس ، خدیرا ، ژابی ، اوزیل ، کایخون ، گرانرو و کاکا
مهاجمان : رونالدو ، هیگوائین و بنزما
واران: در رئال مادرید فقط چیز های خارق العاده دیدم
مرجع خبري رئال مادريد : رافا واران ، یکی از ستاره های این هفته رئال مادرید که در بازی با اسپانیول در نیمه دوم که درون زمین بود خوش درخشید ، در مصاحبه با بی وین در مورد شرایط خودش و تیم صحبت کرد .
این مدافع فرانسوی در مورد تیم جدیدش گفت :" در رئال مادرید فقط اتفاقات خارق العاده دیدم . هدفم این است که از نظر شخصیتی و بازیکنی پیشرفت کنم . من یک بازیکن جوان هستم که آ»ده ام که هم به تیم کمک کنم و هم به پیشرفت خودم . هدفم این است که از نظر بازیگری و شخصیتی پیشرفت کنم . "
در مورد تغییراتی که در ماه های اخیر داشته است گفت :" رئال مادرید تیمی بزرگ با تجهیزاتی بزرگ است . یک باشگاه عظیم است که در آن فقط چیزهای خارق العاده دیدم . "
در مورد شانس های تیمش گفت که مهم این است که بتوانند در دفاع مستحکم باشند :" مهم است که برای بردن ، خوب دفاعی کنی . به نظرم تیم از این حیق خیلی خوب کار کرده چرا که در خط دفاع خیلی منسجم هستیم . هنوز بازیهای زیادی مانده و برای موفقیت باید سخت تلاش کنیم . "
واران سعی می کند که در مورد آینده رئال محتاطانه صحبت کند :" هنوز باید کمی با احساسات زندگی کنیم . هنوز بازیهای زیادی مانده و برای موفقیت باید سخت تلاش کنیم . "
در این باره با هموطنش زیدان مقایسه شود گفت :" نمی توانم خود را با او مقایسه کنم ، او یک اسطوره است . " در مورد شانسش برای حضور در یورو گفت :" شانس هایی هست . باید بهترین بازیمان را انجام دهیم و امیدوار باشیم . "
سپس پیش بینی کرد که "پی اس جی " قهرمان لیگ فرانسه می شود ، تورنمنتی که آن را " از نظر تاکتیکی متفاوت " اما در کل " هم سطح " با لیگ اسپانیا خواند .
احتمال پیوستن زلاتان به رئال پس از اختلافش با آلگری
مرجع خبري رئال مادريد : رفتن زلاتان ابراهیموویچ از میلان محتمل به نظر می رسد . مهاجم سوئدی در ایتالیا با انتقادات شدید از ماسیملیانو آلگری پس از شکست به آرسنال در چمپیونزلیگ خبرساز شده است . این نتیجه باعث شده که بازیکن سابق بارسلونا در رختکن ، سر و صدا به راه بیندازد و حالا شایعاتی پیرامون حضورش در رئال مادرید مطرح شود .
ایبرا پس از شکست میلان در امارات گفته بود که تیمش "زیادی محتاط " بوده است و از سیستم مربی تیمش به شدت انتقاد کرده بود . حالا کوریره دلوا اسپورت گزارش داده که این بازیکن همچون اختلافاتی که با گواردیولا داشت ، با این مربی هم دچار مشکلاتی شده و مورینیو از معدود مربیانی است که رابطه خوبی با این مهاجم دارد .
بدین ترتیب این منبع ، خبر از انتقال احتمالی ایبرا در تابتسان به رئال مادرید داده است . البته این روزنامه هم پذیرفته که این احتمال ، احتمال مشکلی است اما به هر حال آن را محتمل می داند .
مخالفت هواداران با معاوضه هیگواین با اگوئرو
مرجع خبري رئال مادريد : هواداران رئال مادرید از معاوضه هیگوائین با آگرو حمایت نمی کنند . بر اساس نظرسنجی پونتو پلوتا که بیش از 3 هزار نفر در آن شرکت کردند ، کاربران اینترنتی ، ال پیپیتا را به مهاجم منچستر سیتی ترجیح می دهند . 61 درصد حاضران در نظرسنجی مخالف معاوضه هیگوائین با آگرو هستند . فقط 39 درصد با چنین انتقالی در پایان فصل موافق هستند .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رفتن
"یوونتوس ؟ در ماه می شرایط را بررسی می کنیم و صحبت می کنیم . " این ها صحبت های خورخه هیگوائین ، پدر مهاجم رئال مادرید در روز سه شنبه در مصاحبه با توتو اسپورت بودند که با واکنش هایی از سوی هواداران رئال مادرید همراه شد . مادریدیستاها نمی خواهند که بازیکن آرژآنتینی برود چرا که این بازیکن را یک گزینه متعصب و قابل اعتنا در پیراهن رئال می دانند . هر چند که در ماه های اخیر بازیکن آرژانتینی نقشش را در تیم از دست داده تا شایعاتی پیرامون رفتنش در پایان فصل مطرح شود .
مورینیو روز شنبه از او تمجید کرده بود :" یکی از بهترین مهاجمان دنیاست . " اما آن حرفها باعث نشد که هیگوائین تفکرش را عوض کند و دست از بررسی پیشنهاداتی که روی میز دارد ، بردارد .
چلسی و یوونتوس تیمهایی هستند که مذاکرایت با پدیر این بازیکن داشته اند . اوایل ژانویه ، واسطه آبراموویچ با خورخه هیگوائین تماس گرفت . در آن مزان پدر ال پیپیتا ، از واسطه خواست با رئال مادرید مذاکره کند . گفته می شود که باشگاه انگلیسی حاضر است برایش 48 میلیون یورو بپردازد . از سویی آگرو بازیکنی است که فلورنتینو و مورینیو دوستش دارند و رئال هم مشکلی برای خریدنش ندارد .