[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرسنال با توماس ایسفلد قرارداد بست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هافبک 19 ساله باشگاه بوروسیا دورتمند توماس ایسفلد، با درخشش در تیم جوانان این باشگاه توانست نظر باشگاه آرسنال را به خود جلب کند و در آخرین روزهای نقل و انتقالات زمستانی راهی لندن شد.
به گزارش fcbayern.ir به نقل از سایت رسمی باشگاه ارسنال، این هافبک جوان آلمانی به این سایت گفت:" بسیار خوشحالم و خیلی افتخار می کنم که با آرسنال قرارداد بستم. این باشگاه بزرگی است که بازیکنان بسیار بزرگی در اختیار دارد."
" این افتخاری است برای من که می توانم با بازیکنان بزرگی در اینجا تمرین کنم می توانم از نزدیک با توماس روسیچکی به تمرین بپردازم بازیکنی که دوران نوجوانی برایم خاطرات بسیاری از تماشای بازی های او برای بوروسیا دورتمند به یادگار مانده است."
"باید یک تشکر ویژه هم از بوروسیا دورتمند داشته باشیم جاییکه هفت سال از فوتبالم را در آن سپری کردم آن ها هر کاری برایم انجام دادند من دوران زیبایی را در آنجا گذراندم مربیان فوق العاده ای که در رشد من بسیار تاثیر گذار بودند و امروز که من به این مرحله رسیدم از کمک هایی است که این بزرگان برایم انجام دادند"
آرسن ونگر نیز گفت:" توماس بازیکنی است که ما مدتهای زیادی آن را زیر نظر داشتیم او را در این فصل از نزدیک ارزیابی می کردیم او یکی از بازیکنان برجسته تیم جوانان دورتمند بود. توماس جوان است اما به ما ثابت کرد که می تواند بازی کند نگرش و توانایی های فنی او بسیار برای تیم ما باارزش است ما بسیار از حضور او خوشحالیم و از او استقبال می کنیم"
هزینه این انتقال برای آرسنال 400 هزار پوند گزارش شده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]